רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
על מה זה משפיע? מומלץ לא מומלץ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב כדי לחבר מספר מחשבים לאינטרנט דרך הכבלים. בגדול אני מדבר על חיבור של 3-4 מחשבים ולכן אני לא יכול להשתמש רק באפשרות של שיתוף אינטרנט או משהו כזה. נטוויזן מציעים לי נתב של level one עם 4 פורטים קווים וחיבור אלחוטי במחיר של 13.95 ש"ח לחודש למשך 24 חודשים. האם זה משתלם? האם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? האם יש נתבים אחרים במחיר טוב יותר שלדעתכם הם יותר מתאימים? למה בכלל צריך לשים לב כאשר קונים נתב? תודה מראש, רם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , הראוטר החדש שהתקנתי LINKSYS WRT54G2 מנתק כל הזמן את האינטרנט , כאשר המחשב לא בשימוש למרות שב SETUP תחת LT2P רשום KEEP ALIVE גם אם אני משאיר ברקע הורדה מ NZB דרך תוכנת GRABIT הוא מתנתק !!! וההורדה נעצרת. יש לכם רעיון ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי את הפעולות הבאות: 1. חיבור שתי רשתות WAN, אחת אינטרנט והשניה רשת ארגונית (מרוחקת) שאינה מחוברת לאינטרנט 2. ביצוע ROUTE של כתובות IP מסויימות לרשת הארגונית 3. חיבור VPN מרחוק לראוטר (דרך האינטרנט) שיאפשר גישה לרשת הארגונית 4. שליטה עד כמה שניתן בגישה של המחשבים ברשת הפנימית לרשתות השונות אשמח לקבל הצעות למכשירים שיכולים להתאים... מה דעתכם על Cisco RV042G ? האם הוא מתאים לצרכים שכתבתי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית וכשאני מתחבר לתוכנה כמו האימיול אז אני מקבל הודעה של LOW ID. רשום שם כך:YOU HAVE A LOW ID,YOUR PORT 4662 NOT REACHABLE. איך אני יכול לפתוח את הפורט הזה? אני חייב לציין שאין לי פיירוואל ולא נורטון ככה שזה לא בגלל זה והפיירוואל של ה-XP מנוטרל. מישהו יכול לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהתוכנה. נ.ב הייתי במדריכים של האימיול אבל אין להם שום פתרון לבעיה כזו כי זה ממש נדיר. רוב הבעיות עם ה-LOW ID נפתרות דרך הפיירוואל(וזאת לא הבעיה שלי).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום חיבור בזק + ספק הוטנט שאני מרוצה מהם אבל יוצא לי ייקר ביחס למחירים החדשים לאחר הרפורמה. במידה ואני עובר עכשיו לתשתית+ספק בטריפל סי (55 ש"ח) ואני לא מרוצה מהספק, אני יכול לקנות בנוסף מנוי אצל הוטנט (20 ש"ח) ולקנפג אותו בנתב וזה יעבוד? ואז יהיה לי "תשתית" טריפל סי + ספק הוטנט. אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומלום, ברשותי ראוטר לינקסיס עם tomato ורכשתי ראוטר חדש של TP-Link דגם TL-WR641G. אני רוצה להשתמש ב-TP-Link כדי להגדיל את הכיסוי וגם להוציא ממנו כבל רשת שיגיע עוד יותר רחוק. אני לא מצליח להגדיר את הראוטר החדש (TP-Link) לעשות זאת. כמה שאלות: האם צריך להיות לשני הראוטרים את אותו SSID? האם הם צרכים להיות על אותו ערוץ? מי מהראוטרים צריך DHCP מופעל ומי כבוי? במפרט של ה-TP-Link ראיתי תמיכה ב-WDS, לא מצאתי אופציה כזאת בתפריטים, האם אני חייב את זה כדי לממש את מה שאני רוצה? אולי אני לא מוצא טוב מידע על הנושא כי אני לא מכיר את המושגים אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח להצעות לגבי תחליף נורמאלי לראוטר של בזק הBe(ימח שמו וזכרו) ולbeSpot שפזורים לי בבית. כרגע הפריסה בבית היא כזו - חדר א' עם ראוטר נמצא מתחת לאדמה, סלון נמצא ממש מעל לחדר א' אבל לא מקבל אות וויפי ולכן יש שם BeSpot ובאותה קומה של חדר א' יש חדר ממ"ד שגם בו יש BeSpot מכיוון שהוויפי מהנתב לא מגיע אליו(באופן כללי קירות הבית בנויים בצורה של ממ"ד ללא קשר לחדר הממ"ד ולכן האות בבית מאוד חלש עד לא קיים ברוב החדרים גם כאלו שצמודים לחדר א'). חדר א' הראוטר מחושב למחשב בכבל, חדר ממ"ד גם כן מחשב שמחובר לBeSpot ובסלון יש טלוויזיה שמחוברת בוויפי לBeSpot של הסלון. האם ישנו פתרון נורמלי בשוק לבעיה הזו? בשלושת הנקודות הללו ישנו קו טלפון תקין וגישה דרך ארון ת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה רצינית למדי היתי אומר, מהירות השליחה שהספקיות נותנים לנו בארץ הזאת ! אני יושב על 750\96 וההורדה מספיקה לי מעל ומעבר. אם היתי לוקח הורדה יותר מזה היתי מטביע תקשיח בשטויות וטובע בעצמי בזה. אבל השליחה מה זה השליחה הזאת זה בושה וחרפה לארץ. אני הורדתי איזה סרט יפני, ובמקרה הוא ירד מממישו שגר ביפן, והיפנים האלה מתקדמים מאיתנו וכמו שהרבה יודעים לפני כל העולם בשלב 1 בתשתית הסלולארית וכנירא גם אינטרנט, הוא שלח לי בקצב של 60 BYTE שזה 480 BIT אם לדבר במושג שבו הספקיות שלנו מדברות. החיבור הכי מהיר שיש בארץ 3MB בא עם מהירות שליחה 150KB מה זה 150 19 BYTE בשביל 500 שח'. הורדתי קובץ ממישו בארה'ב טקסס קיבלתי מ אדם 1 קצב 30 יציב. בזמן שאני יכול לשלוח 12 מקסימום. ואם אני חולק 12 או 1…
-
חלק או כל MSAG של Teledata B1000 יש לו בעיית מהירות לחול (חיבורים עם לייטנסי גבוה) זה גורם לכך שבחיבור בודד מחול הורדה בסשן יחיד מוריד רק על 5Mbit. רקע (בקצרה, כן זה בקצרה). המרחק שלי מה MSAG הוא 270 מטר, והנתוני סנכרון שלי הוא מקסימום של 103 DS ו43 US. מלפני שנה בערך שעברתי לחבילה של 100 מגה שמתי לב לבעיית מהירות מחול. בארץ הייתי מקבל 93 מגה בבדיקת מהירות אצל 014. אבל לחול לא הייתי מצליח לעבור את ה5 מגה בסשן בודד, ותמיד האשמתי את הספקית. בזמן שאנשים אחרים לא היה להם את הבעייה עם אותו ספק להוריד מחול, גם עם היוזר שלי. בסופו של דבר דפקתי את היד על השולחן ואמרתי, עד כאן! אני רוצה לדעת מה הולך כאן. התחלתי בשלל בדיקות, דיברתי עם הספק וניסינו המון יוזרים גם גיימר גם ב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר TP-Link Archer C9 V2. עדכנתי לו את הקושחה (גרסה מתאימה ל-V2 כמובן) ולאחר העדכון לא ניתן להיכנס לממשק הראוטר מאף מחשב ואף דפדפן, מתקבלת הודעה שהדפדפן לא נתמך. בפורום של TP-Link העולמית יש עוד משתמשים עם אותה הבעיה. ניסיתי משני מחשבים שונים בחיבור עם כבל, ניסיתי לעשות RESET לראוטר עם הכפתור הפיזי וזה לא עזר. כמובן שנעשה ניקוי CACHE, נוסו דפדפנים שונים, מחשב אחר. בנדא כבר סגורים. כמובן שאדבר איתם מחר אבל אם למישהו יש רעיון מה לעשות בינתיים, אודה לעזרתכם. קישור לדיון בפורום בחו"ל: http://forum.tp-link.com/showthread.php?85295-Archer-C9-Unsupported-Browser-can-t-log-in.-Firmware-4.0.0-20150916 עריכה: ב-KSP החליפו לי את הראוטר (נרכש רק א…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה שהופיע לפני 4 ימים המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הכבל שמחובר מהמודם למחשב והחיבור פשוט אומר a network cable is unplugged ניסיתי לעשות ROLLBACK לדרייבר למחוק ולהתקין אותו מחדש לעשות system restore ליום לפני שזה קרא ושום דבר לא עוזר.הבעיה היא בטוח לא בקבל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עובד מצויין.ראיתי שאחד הפתרונות הוא להזיז את הכרטיס רשת לסלוט PCI אחר אבל בדקתי את לוח האם וזה כרטיס רשת מובנה ואני לא שום מקום אחר שאני יכול לדחוף אותו ואני גם לא רואה איך אני יכול להוציא אותו...(לוח אם:ConroeXfire-eSATA2) והכרטיס רשת עליו זה RJ-45 port. אז יש למישהו הצעות כל שהן?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נאמר לי מפורשות ממספר גורמים - שהספקיות העושות שימוש בחייגן ועם L2TP - אינן מאפשרות ( מדובר בתהליך שבוצע/מתבצע בהדרגה ) חיבור מספר מחשבים במקביל לאינטרנט - דרך ICS פשוט, - וכי יש צורך בROUTERים - ספציפיים שמיועדים לעבוד עם L2TP. אכן אצלי - הכל מקונפג בדיוק כמו שצריך ( ! ) - ופתחתי על כך מספר THREADים בפורומים שונים ( ישראל והארץ ) - המסקנה המתבקשת ( ושוב זה גם נאמר לי מגורמים מקצועיים - OFF THHE RECORD שכזה ) - היא שאין מנוס מרכישת ROUTER ייעודי לעניין. בבירור נוסף - מספר ה ROUTERים / מגוון המכשירים המיעודים לתשתית הכבלים ( בארץ ) לעומת ל ADSL הוא זניח. ויעצו לי - דרך חברת 2PLUS ( חברה אליה מפנים מחברת הכבלים - והם בלבד - שנשמעו ממש בסדר ) - לרכוש ( הכי זול ממה שיש לה…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB. 1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי) 2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting] [TR] [TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type: [/TD] [TD]PTM [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD] [TD]5024 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD] [TD]60035 [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה! : )
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני על מערכת 64BIT VISTA[רק ליידע אותכם]. אתמול קניתי את הכרטיס הנ''ל והתקנתי אותו על פי ההוראות. הדלקתי את המחשב מחדש כמבוקש בסיום ההתקנה אך להפתעתי הדרייבר לא זיהה את הכרטיס[לפי הדרייבר הכרטיס כלל וכלל לא היה מחובר למחשב]. אז עשיתי UNINSTALL לדרייבר ועשיתי עוד ריסטרט ואז עלה אשף החומרה החדשה של VISTA ושאל אותי אם ברצוני שהוא יתקין לי את הכרטיס. אמרתי כן והוא התקין את הכרטיס. והיה לי אינטרנט, אבל, איטי מאוד מאוד מאוד, ומתנתק הרבה מאוד פעמים, בקיצור, לא התקנתי את הכרטיס כראוי. אז אחרי שהתקנתי את הכרטיס דרך WIN התקנתי את הדרייבר מחדש אך גם זה לא עזר. בינתיים אני עם שני הדרייברים [זה של WIN וזה של EDIMAX] אבל אינטרנט נורמאלי לשימוש אין לי. אגב הבעיה היא לא באינטרנט, כי אני …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה באינטרנט.החביור לרשת לא אקבי.מה זאת אומרת? ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. כאשר משחק משחקי רשת פתאום זה עושה לי ניתוקים מהמשחקים או מעלה את הPING. כמו כן לפעמים שאני מעלה אתרים מסוימים אז זה נותן לי עמוד שגיאה כמו כן בדקתי מהירות בספיד TEST זה מראה לי מהירות 12 מגבייט. אני לא מצליח לאבחן מה בדיוק הבעיה. ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. לפי הבדיקה שלי לדוגמה ביטטורנט מוריד לי דווקה בצורה תקינה. יש לי הוט בוקס על מצב ראוטר.(יש לי אם רוצה לחבר LINKSYS E1000)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניתוק IP מסוים דרך הראוטר, איך אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך מודם שהגדרתי כראוטר וסוויצ', אינטרנט יש בשתיהם. אני מנסה להגדיר שיתוף מדפסת בין שתי מחשבים, אחד עם XP השני ויסטה, הכנסתי את שתיהם לאותה workgroup, יש פינג בניהם (יש לשתיהם כתובת IP סטאטית) אבל המחשבים לא רואים זה את זה בקבוצת עבודה או ב/cumputername מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הרפיטר של TPLink, כאמור, שעבד מצוין עם הראוטר הקודם שלי (Netgear DGN2200). שדרגתי את האינטרנט ונאלצתי להחליף לראוטר חדש, VEGN2610, שגם הוא כשלעצמו עובד מצוין, כולל שידור WiFi - לסמארטפון לדוגמה - ללא בעיות. הבעיה היא עם הרפיטר: אני מגדיר אותו עם התהליך הרגיל שלו בממשק, בוחר ברשת האלחוטית של הראוטר, מזין את הסיסמה, הוא כמובן מגדיר רשת EXT_ עם אותה הסיסמה, מאתחל את עצמו אבל לבסוף - מציג הודעה שההגדרה הסתיימה בהצלחה כשבפועל הוא לא באמת מחובר לאינטרנט. התקשרתי לבזק פעם ראשונה, אמרו לי לעשות RESET להגדרות יצרן עם הכפתור האחורי, עשיתי והגדרתי מחדש - לא עזר. התקשרתי לבזק פעם שנייה (כי בפעם הראשונה אחרי שהריסט שהיא אמרה לי לעשות גרם לרפיטר לא להגדיר default gateway ומזה …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לנו היום תשתית + ספק הוט במהירות 100 מגה. ברשותנו מודם משולב ראוטר של הוט (HotBox). אנו חווים 2 בעיות: איטיות + ניתוקים. כאשר יש איטיות, רק המחשב שמחובר לראוטר עובד רגיל. שאר רכיבים: מחשב נייד, מחשב נייח, 2 פלאפונים - גולשים באיטיות מחרידה שבקושי מאפשרת לטעון דף אינטרנט. 1. האם יש לכם המלצה לראוטר טוב שאנחנו יכולים לחבר ל HotBox שישמש עתה כמודם בלבד? מדובר בדירה גדולה יחסית, אבל החדרים יחסית קרובים אחד לשני. 2. האם אתם ממליצים לעבור אולי לחייגן בהוט ליתר בטחון? 3. האם זה זה אפשרי לגלוש במהירות 100 מגה דרך Wifi בהנחה ויש כרטיס רשת במחשב של 100 מגה וראוטר של 100 מגה? נציג שירות טען שמהזרות 100 מגה ניתנת רק למחשב שמחובר ישירות למודם, וזה נשמע קצת מופרך ש Wi…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הכל התחיל ככה לפני 3 שבועות, בשעות ה"עומס" הפינגים בתוך הארת מצויינים (פינג 30 לHWZONE), אבל לYAHOO למשל אני מקבל פינג של 800!!!!! כל האתרים בחו"ל פינגים עצומים, וכמובן, שברוב המשחקי רשת אני מקבל את ההודעה:" "Server is for Low pings Only", רבאק, הייתי בטוח זה יעבור אחרי שבוע אולי יש להם בעייה אבל זה נשאר.! אני צריך לציין שההורדות רצות סביר 150 KPS~. הקשר הוא: 1.5 מגה ביט - כבלים: אינטרנט זהב + ערוצי זהב. MOOMOO
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של 3com דגם OfficeConnect Wireless 54Mbps 11g Cable/DSL Router Version 1.2.0 מאז שקניתי אותו יש לי בעיות עם אימיול וביטורנט, ניסיתי לפתוח פורטים בהגדרות של הראוטר וזה לא עוזר שום דבר לא משתנה בימים האחרונים ירדה לי המהירות הורדה וגם אני לא יכול בכלל להתחבר לווינדוס לייב מסנג'ר בטענה שיש לי בעיות עם החיבור פרוקסי רציתי לבטל את כל הפיירוול המיותר הזה של הראוטר אבל אני לא מצליח ולא מבין איך לבטל אותו מרוב כל הסוגים של הפיירוולים שיש פה בהגדרות של הראוטר. אשמח אם מישהו יעזור לי לבטל את הפיירוול ולהתגבר על הבעיות האלה. שאלה נוספת היא האם אפשר להגדיר ססמא לחיבור לרשת האלחוטית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-