עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי.. כרגע בבית יש לי ראוטר אלחוטי אחד שאליו מחוברים 4 מחשבים (3 נייחים + PS3 ) באופן חוטי, והוא מכסה את כל הקומה הראשונה באפשרות להתחבר לWI FI ככה שאפשר לגלוש עם הלפטופ / אייפון בקומה התחתונה. מכיוון שהראוטר בתוך ממ"ד הוא לא מצליח להגיע לקומה השנייה ובטח ובטח שלא לקומה השלישית. אין אפשרות להוציא אותו משם ככה שזאת לא אופציה. אני קיבלתי מHOT ראוטר אלחוטי נוסף TP LINK 841 N. אני רוצה לחבר אותו בקומה השנייה דרך חיבור חוטי (במקום אחד המחשבים) ואז דרכו לחבר את המחשב שלי (גם באופן חוטי) וגם אז ה"ענן WIFI" יגיע גם לקומה השנייה-שלישית. איך אני יכול לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לפתוח פורטים בראוטר אבל אני לא יודע מה שם המשתמש שלי. הראוטר הוא OVISLINK AIRLIVE WT-2000R בחוברת של הראוטר רשום שהיוזר הוא admin והסיסמא airlive ניסיתי ולא עבד. יכול להיות שהטכנאי שהיה אצלי והגדיר את הראוטר שינה את הסיסמא... איך אני יכול לגלות אותה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, יש לי כיום חבילת 30/1.5. כל צרכני האינטרנט שלי מחוברים אלחוטית לנתב 802.11n הבסיסי ביותר של tp-link (דגם כל כך פופולרי שאני מניח שכולכם מכירים..); הקצב המקסימלי שאני חווה כיום עומד על כ-3 מגה-בייט. האם יש טעם לשדרג בעוד כמה שקלים לחודש לחבילת 100/2, או שאני לא אראה שיפור בשל מגבלת הנתב? והיה ויש צורך בנתב משודרג, באיזו הוצאה מדובר? אני לא באמת זקוק לקצב הנוסף, אבל בהתחשב בהפרש העלויות אני עשוי לשדרג. תודה.

4. Started by Snoopy2006,

שלום, אני רוצה לעזור לחבר להגדיר רשת ביתי עם נתב ROTAL שקיבל מבזק. קראתי את המדריכים וההודעות ורציתי לשאול אם אני מבין נכון את התהליך. 1. חיבור נתב לחשמל ולרשת ADSL והמתנה שיסתכרן. 2. הגדרות הרשת בשני המחשבים - ביטול חיוג אוטומטי לרשת ואפשור קבלת IP באופן דינמי. 3 חיבור הנתב למחשב אחד וכניסה להגדרות הנתב ע"מ להגדיר סיסמה ושם משתמש. 4. חיבור הנתב למחשב השני. יש לי מספר שאלות: 1. במידה ואני רוצה לאפשר שימוש ב-EMULE האם אני חייב להגדיר IP קבוע בכל מחשב + הגדרת PORT FORWARDING ? 2. יש מדפסת המחוברת למחשב אחד ואני רוצה לשתף אותה ברשת איך לעשות זאת ? 3. איך לבדוק בעזרת PING שהרשת עובדת ? 4. האם עלי לבטל במהלך כל התהליך את חומת האש של WINDOWS XP ואח"כ להפעיל אותה או שעלי להשאירה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש פה טכנאי הוט שיכול לשלוח לי שם משתמש וסיסמא להגדרות הפנימיות? להרים טלפון לתמיכה בכל פעם, זאת טרחה מרובה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by hazi_s,

אני מעוניין להעביר קבצים בין שתי המחשבים שלי בצורה המהירה ביותר והנוחה ביותר. אשמח לרעיוניות (מדובר על 4 גיגה)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Nir Monhiet,

אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מעוניין לעבור אליהם , אני כרגע עם 012 קווי זהב , מאוכזב מאוד. פינגים גבוהים גלישה איטית. למישהו פה יש איי די אס אל ואינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט ? אני מעוניין לדעת איך השירות ואינטרנט בכלליות. תודה רבה לכל מי שיענה . נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי :-\

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sir f,

יש לי ניתוקים חוזרים ונשנים ברשת הביתית שנפתרים ע"י אתחול המחשב (שמחובר בכבל רשת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שאם המחשב מחובר כשיש חוסר תקשורת כזה אז לא תהיה תקשורת בכלל, ז"א גם הנייד שמחובר דרך הWAN לא יקבל תקשורת. כמו כן אם אני מנתק את המחשב מהראוטר הנייד יקבל תקשורת. כשאין תקשורת במצבים כאלו אין ping לראוטר. אין חייגן על המחשב. אין תקלה בכבל רשת. כנראה שזה משהו במחשב, השאלה היא מה? כרטיס הרשת? משהו בתוכנה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by udicol,

בשבוע האחרון (בתקופה שבין 10/11/2002 לבין 13/11/2002 ) נעשו בחברת הכבלים "ערוצי זהב" שידרוג למערכת התמסורת שלהם באיזור הדרום ואיזורים אחרים בארץ. לאחר שיחה קצרה ביני לבין חברת האינטרנט שלי -"בזק בינלאומי" הובהר לי כי הם מתחילים בתקופת פיילוט שבו ניתנו ל-20 משתמשים חייגנים ע"מ לתקשר עם חברת ספקית האינטרט. כפי שידוע לכולם תקופת החייגנים אכן מבורכת ויעילה אך חברות הכבלים, עם חברות ספקית האינטרנט מפתחות את החייגנים לבדן תוך התעלמות מתקנים שבהם נתבים תומכים (לפי מקורות שונים בארץ). עם מספר הסתייגויות: *בעיות רבות נבעו מחייגנים באיזור המרכז (חברות הכבלים מתב) גרמו למספר רב של לקוחות זועמים. *בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מנתבים כיוון שהם משתמשים לקוחות רבים בכל העולם הרחב והמתוקן…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. קיבלתי ראוטר TP-Link Archer C9 V2. עדכנתי לו את הקושחה (גרסה מתאימה ל-V2 כמובן) ולאחר העדכון לא ניתן להיכנס לממשק הראוטר מאף מחשב ואף דפדפן, מתקבלת הודעה שהדפדפן לא נתמך. בפורום של TP-Link העולמית יש עוד משתמשים עם אותה הבעיה. ניסיתי משני מחשבים שונים בחיבור עם כבל, ניסיתי לעשות RESET לראוטר עם הכפתור הפיזי וזה לא עזר. כמובן שנעשה ניקוי CACHE, נוסו דפדפנים שונים, מחשב אחר. בנדא כבר סגורים. כמובן שאדבר איתם מחר אבל אם למישהו יש רעיון מה לעשות בינתיים, אודה לעזרתכם. קישור לדיון בפורום בחו"ל: http://forum.tp-link.com/showthread.php?85295-Archer-C9-Unsupported-Browser-can-t-log-in.-Firmware-4.0.0-20150916 עריכה: ב-KSP החליפו לי את הראוטר (נרכש רק א…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mrraz,

הכל השתבש לי האינטרנט של הוט התחיל שוב לזחול והוטבוקס מראה תופעה מוזרה במסך החיבורים נראה לי שחל שיבוש, כאילו רק שני ערוצים עובדים התמיכה הטכנית טוענת ממבחינתה הכל בסדר אבל בגלל התוצאות העלובות של המהירות הזמינו לי טכנאי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?

15. Started by vizido,

שלום חברים, התקנתי ראוטר אלחוטי בבית (של אדימקס) והצלחתי לתקשר בין כל המחשבים. אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט (בזק בינלאומי, ADSL) ואני לא יודע מה ההגדרות שצריך לכתוב ב PPTP GATEWAY מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלומלום, ברשותי ראוטר לינקסיס עם tomato ורכשתי ראוטר חדש של TP-Link דגם TL-WR641G. אני רוצה להשתמש ב-TP-Link כדי להגדיל את הכיסוי וגם להוציא ממנו כבל רשת שיגיע עוד יותר רחוק. אני לא מצליח להגדיר את הראוטר החדש (TP-Link) לעשות זאת. כמה שאלות: האם צריך להיות לשני הראוטרים את אותו SSID? האם הם צרכים להיות על אותו ערוץ? מי מהראוטרים צריך DHCP מופעל ומי כבוי? במפרט של ה-TP-Link ראיתי תמיכה ב-WDS, לא מצאתי אופציה כזאת בתפריטים, האם אני חייב את זה כדי לממש את מה שאני רוצה? אולי אני לא מוצא טוב מידע על הנושא כי אני לא מכיר את המושגים אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי ראוטר של 3com (מחובר לאינטרנט של הכבלים), וממנו יוצאים ארבעה חיבורים ל: 1. המחשב שלי (WinXP). 2. מחשב הורדות (WinXP). 3. מחשב נוסף (WinXP). 4. מדפסת. הבעיה שלי היא שהראוטר מוגבלת למהירות 100mbit/sec, אך אני צריך מהירות העברה גדולה יותר בין המחשב שלי, למחשב ההורדות. אפשרות אחת לפתור את הבעיה, היא לקנות ראוטר של Gigabit, אבל המחירים בשמיים. אפשרות נוספת, יותר פרקטית כלכלית, היא לעבור לחיבור ללא חייגן, ולקנות מתג של Gigabit, לדוגמא זה: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=150 ולחבר אותו במקום הראוטר של 3com. האם זה אפשרי ?, אני פשוט לא מבין מה מתג מסוגל לעשות, האם הוא מסוגל לקחת אינטרנט מחיבור ללא חייגן, ולפצל אותו למספר מחשבים, ולתת לכל מחשב כתובת IP נ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by wow,

יש לי רשת ביתית וכשאני מתחבר לתוכנה כמו האימיול אז אני מקבל הודעה של LOW ID. רשום שם כך:YOU HAVE A LOW ID,YOUR PORT 4662 NOT REACHABLE. איך אני יכול לפתוח את הפורט הזה? אני חייב לציין שאין לי פיירוואל ולא נורטון ככה שזה לא בגלל זה והפיירוואל של ה-XP מנוטרל. מישהו יכול לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהתוכנה. נ.ב הייתי במדריכים של האימיול אבל אין להם שום פתרון לבעיה כזו כי זה ממש נדיר. רוב הבעיות עם ה-LOW ID נפתרות דרך הפיירוואל(וזאת לא הבעיה שלי).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by omerpaz,

מישהו התנסה עם כרטיס הרשת Alfa AWUS036NH http://www.data-alliance.net/-strse-158/Alfa-AWUS036NH-2000mW-1000mW/Detail.bok מה הטווח קליטה שלו בשטח עירוני ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני על מערכת 64BIT VISTA[רק ליידע אותכם]. אתמול קניתי את הכרטיס הנ''ל והתקנתי אותו על פי ההוראות. הדלקתי את המחשב מחדש כמבוקש בסיום ההתקנה אך להפתעתי הדרייבר לא זיהה את הכרטיס[לפי הדרייבר הכרטיס כלל וכלל לא היה מחובר למחשב]. אז עשיתי UNINSTALL לדרייבר ועשיתי עוד ריסטרט ואז עלה אשף החומרה החדשה של VISTA ושאל אותי אם ברצוני שהוא יתקין לי את הכרטיס. אמרתי כן והוא התקין את הכרטיס. והיה לי אינטרנט, אבל, איטי מאוד מאוד מאוד, ומתנתק הרבה מאוד פעמים, בקיצור, לא התקנתי את הכרטיס כראוי. אז אחרי שהתקנתי את הכרטיס דרך WIN התקנתי את הדרייבר מחדש אך גם זה לא עזר. בינתיים אני עם שני הדרייברים [זה של WIN וזה של EDIMAX] אבל אינטרנט נורמאלי לשימוש אין לי. אגב הבעיה היא לא באינטרנט, כי אני …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כידוע חיבור של 16 מגה עם L2TP ונתבים הוא סיפור בעייתי.. הבעיה גדולה יותר כאשר לקוח מחוייב בחיבור חייגן (למשל גיימר) מדוע חברת הוט לא דואגת להקים סוג של MPLS עיסקי אשר בו הניתוב יהיה מראש וגם אפשרי יהיה לא להפלות לרעה לקוחות הוט אשר מחוייבים בניתוב? נוצר מצב שללקוח אשר נדרש לחיבור מעל 10 מגה ומחוייב בחייגן ויש באזור מגוריו NGN עדיף לו להתחבר דרך בזק (אשר בה חייגן PPOE יעבוד בכל מהירות)- בעצם אולי זאת הסיבה מדוע אין להוט כמעט לקוחות עיסקיים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית הוט 100MB ועד שלשום הייתי מנוי של ספקית האינטרנט הוטנט לפני זה לא היו לי שום בעיות מיוחדות עם האינטרנט בשבוע האחרון התחלתי לחוות קפיצות פינג מטורפות בעיקר במשחקי רשת(בכולם) ואני משחק לא מעט הרצתי בדיקות CMD שאכן מאמתות את הבעיה הן לשרתים בארץ והן לשרתים בחול כפי שתוכלו לראות בתמונות החלטתי לעבור לספקית בזקבינאלומי בעקבות המלצות ובדיקות שערכתי שייתכן וישנה בעיה בספקית פינג לשרתי גוגל DE ולוואלה ישראל אך להפתעתי גם לאחר המעבר לבזקבינאלומי קפיצות הפינג ממשיכות כרגיל התחלתי להתמקד יותר בבעיה וגיליתי שהדבר קורה בכלל המחשבים אשר מחוברים לרשת בצורה אלחוטית אך לא קורה במחשבים שמחוברים בצורה חוטית חשוב לציין כי החלפתי מס' כרטיסי רשת אלחוטת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. עד היום היתה לי רשת בין 2 מחשבים (במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת). לאחרונה קיבלתי עוד מחשב ורציתי לחבר גם אותו לרשת רק שאני לא מבין הרבה בעניין לכן אני צריך את עזרתכם. הבנתי שאני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת ושאני צריך גם HUB וראוטר. יש לי מודם של אלקטל שפועל על כרטיס רשת והבנתי שאני יכול גם להפוך אותו לראוטר. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה בדיוק אני צריך כדי לבנות רשת כזו ואיך אני מחבר הכל?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מאחר ואסור להביע דעה על חנות\חברה אז אני לא רוצה שינעלו לי. ספקית אינטרנט ידועה יוצאת במבצע של שלם 49 ש"ח לחודש בחבילה של 5 מגה בכבלים או ADSL, לכאורה נראה ממש משתלם אז איפה הקאטש? אז זהו, זה 49 ש"ח לחודש ל 2GB!!! 2GB!!! רובינו עושים את ה2GB בכמה שעות... על כל גיגה נוסף שלמו 15 ש"ח! תזהרו מחבילות חשודות

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.