עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נאמר לי מפורשות ממספר גורמים - שהספקיות העושות שימוש בחייגן ועם L2TP - אינן מאפשרות ( מדובר בתהליך שבוצע/מתבצע בהדרגה ) חיבור מספר מחשבים במקביל לאינטרנט - דרך ICS פשוט, - וכי יש צורך בROUTERים - ספציפיים שמיועדים לעבוד עם L2TP. אכן אצלי - הכל מקונפג בדיוק כמו שצריך ( ! ) - ופתחתי על כך מספר THREADים בפורומים שונים ( ישראל והארץ ) - המסקנה המתבקשת ( ושוב זה גם נאמר לי מגורמים מקצועיים - OFF THHE RECORD שכזה ) - היא שאין מנוס מרכישת ROUTER ייעודי לעניין. בבירור נוסף - מספר ה ROUTERים / מגוון המכשירים המיעודים לתשתית הכבלים ( בארץ ) לעומת ל ADSL הוא זניח. ויעצו לי - דרך חברת 2PLUS ( חברה אליה מפנים מחברת הכבלים - והם בלבד - שנשמעו ממש בסדר ) - לרכוש ( הכי זול ממה שיש לה…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nofari:],

האם יש תכונה מהירה ויעילה דרכה אני יכולה לבדוק פינג למספר נקודות, וגם להתחבר לראוטרים שמזינים את הנקודות הללו? ז"א יש לי ראוטרים במקומות שונים שמחוברים אליהם מספר אקסס פוינטים. האם יש תכונה שיודעת להתחבר לראוטרים הללו ואז אוטומטית להריץ פינגים לנקודות שהגדרתי מראש? תודה מראש לעוזרים, נופר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Chamuelm,

לאחרונה שידרגנו את האינטרנט למהירות 12Mb (היה 3) כשמחברים בלי ראוטר מקבלים את מלוא המהירות, כשמחברים את הראוטר (Edimax BR-6216Mg) המהירות חוזרת ל3 הכרטיסים שמתחברים תואמים את הראוטר (EW-7628Ig). מעבר לתקן N יפתור? (חשבתי על BR-6524n) אפשר להשאר עם הכרטיסים הקיימים ולקבל את המהירות? יש פיתרון אחר? תודה ???

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ערב טוב לכולם. אני עובד במשרד שיש בו אינטרנט אלחוטי אבל לצערי הנתב נמצא דיי רחוק ואין לי גישה אליו (אין לי אשרות להתקין עליו אנטנה חזקה יותר). האות שאני מקבל ממנו הוא חלש, כ - 11 mbs. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אנטנה שאפשר לחבר לשקע חשמלי והיא מגבירה את האות של הנתב או כל דבר בסגנון שלא מצריך התעסקות אם הנתב. תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ובכן מהכותרת אתם מבינים את השאלה יש ברשותי מודם כזה של חברת הכבלים המודם יכול לעבוד כראוטר ולמעשה ראיתי אותו עובד ככה אצל גיסתי (שאין לה מושג מי עשה לה את זה ואיך) אצלה המודם מחובר לאינטרנט ללא צורך בחייגן ! מה שאני מנסה לעשות זה לגרום למודם להיות מחובר על בסיס קבוע ולחבר אותו ל SWITCH ול SWITCH לחבר שני מחשבים וטלפון אינטרנטי (למי שמכיר ) תודה מראש יאיר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. אילו מוצרים אני צריך לקנות כדי לאפשר את זה? האם אני צריך ראוטר ומתגים? תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shimona3,

שלום חברים, במקום העבודה שלי מותקן Esafe למי שמכיר, כעת אני מעוניין לעקוף את החסימה על מנת שאוכל לשחק טקסס הולדם בפייסבוק.. הesafe חוסם לי את הסרבר של המשחק. ניסתי להתחבר דרך הכתובת IP ברוב האתרים זה מצליח להיכנס לאתר אבל באתר הזה של המשחק ( zbar2.zynga.com ) כאשר אני מנסה לעבור דף הוא נחסם שנית מישהו מכיר דרך כיצד לעקוף את החסימה של הEsafe ? תודה מראש, שמעון

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by xc1te,

יש לי את הרפיטר של TPLink, כאמור, שעבד מצוין עם הראוטר הקודם שלי (Netgear DGN2200). שדרגתי את האינטרנט ונאלצתי להחליף לראוטר חדש, VEGN2610, שגם הוא כשלעצמו עובד מצוין, כולל שידור WiFi - לסמארטפון לדוגמה - ללא בעיות. הבעיה היא עם הרפיטר: אני מגדיר אותו עם התהליך הרגיל שלו בממשק, בוחר ברשת האלחוטית של הראוטר, מזין את הסיסמה, הוא כמובן מגדיר רשת EXT_ עם אותה הסיסמה, מאתחל את עצמו אבל לבסוף - מציג הודעה שההגדרה הסתיימה בהצלחה כשבפועל הוא לא באמת מחובר לאינטרנט. התקשרתי לבזק פעם ראשונה, אמרו לי לעשות RESET להגדרות יצרן עם הכפתור האחורי, עשיתי והגדרתי מחדש - לא עזר. התקשרתי לבזק פעם שנייה (כי בפעם הראשונה אחרי שהריסט שהיא אמרה לי לעשות גרם לרפיטר לא להגדיר default gateway ומזה …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MaStRiX,

האם כבר כבר קיים 2.5MB בייתי ? בבזק,וברק 013 דוגמה.. כי לפניי חצי שנה,אמרו לי שעוד שלושה חודשים שיהיה לבית גם 2.5MB... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by punk119,

יש לי כרגע בבית מחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לADSL במחשב מותקן עוד כרטיס רשת אבל אין לו שום חיבור WIFI לא מזמן קניתי מחשב נייד עם WIFI במחשב הנייד יש יציאה של כרטיס רשת רגיל אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט בבית. אני יוכל לחבר את הכרטיס רשת הנוסף במחשב בבית למחשב נייד כדי לחבר אותו לאינטרנט? או שעדיף לי לקנות ראוטר שיחבר את שני המחשבים? כמה תעלה לי כל אחת מן האופציות ומה עדיף מבחינת נוחות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. שידרגתי את המהירות שלי ל10 מגה אני משתמש ביוטורנט. תשתית וספק של בזק . יש לשנות הגדרות ואם כן למה לשנות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, אנחנו רוצים להחליף את התשתית והספק שיש לנו היום. פנינו לסלקום וקיבלנו תשובה שהם עובדים עם הסיבים של בזק (שמותקנים בבניין). לא קיימים סיבים של סלקום בבניין. סלקום מצידם מעוניינת להשתמש בנתב שלהם שעליו היא מבקשת דמי השכרה של 25 ש"ח לחודש (מוגזם....). אני רוצה לבדוק אפשרות להשתמש בציוד שלי לטובת העניין. יש לי היום בהישג יד 2 נתבים: D-Link DIR-615T TP-Link TLWR841N האם אחד מהציודים הנ"ל מספיק בשביל להתחבר? (אצל מכר פרסו סיבים והיה להם ממיר אופטי ל ETH ואחריו נתב של סלקום) באם לא ניתן עם אחד הציודים הנ"ל, האם קיים ציוד פרטי שאיתו כן ניתן יהיה להתחבר?

13. שמתי לב שהאופציה הנ"ל מסומנת בראוטר, ולא הצלחתי להבין את המשמעות שלה. מישהו יכול להסביר בבקשה? האפשרות השנייה היא Full Cone NAT, לסמן אותה או להשאיר כמו שקיים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני די בטוח שזה אפשרי אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה: אם יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק (לא אלחוטי), ומחשב אחד בבית שמחובר אליו עם כבל רשת, אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי ולבצע פעולה כזו? : מודם+ראוטר של בזק מחובר לקו של בזק בקיר -> למודם+ראוטר מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר האלחוטי החדש -> הראוטר האלחוטי מאפשר רשת אלחוטית בבית ובנפרד יכול להתחבר עם כבל רשת נוסף למחשב הקיים. (כיוון שכרטיס הרשת של המחשב הקיים אינו אלחוטי) אפשרי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי בעיה כבר כמעט חצי שנה ובשבוע האחרון זה הלך והתגבר וזה משגע אותי, מה שקורה זה שפתאום מפסיק לי האינטרנט, למרות שאני מחובר ובכדיי לפתור את זה אני חייב לבצע restart למחשב, למרות שאני עדיין מחובר אין לי גלישה, יש לי מערכת ויסטא ואיני מצליח לעלות על הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by wow,

יש לי רשת ביתית וכשאני מתחבר לתוכנה כמו האימיול אז אני מקבל הודעה של LOW ID. רשום שם כך:YOU HAVE A LOW ID,YOUR PORT 4662 NOT REACHABLE. איך אני יכול לפתוח את הפורט הזה? אני חייב לציין שאין לי פיירוואל ולא נורטון ככה שזה לא בגלל זה והפיירוואל של ה-XP מנוטרל. מישהו יכול לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהתוכנה. נ.ב הייתי במדריכים של האימיול אבל אין להם שום פתרון לבעיה כזו כי זה ממש נדיר. רוב הבעיות עם ה-LOW ID נפתרות דרך הפיירוואל(וזאת לא הבעיה שלי).

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן, רכשתי את ה אדימקס 6424N V2 וכאשר אני מתחבר אליו עם הנייד (מותקן בו כרטיס של אינטל, דגם 5100) החיבור הוא על G בלבד (54MPBS),מישהו נתקל בזה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by haim855,

הכל עבד כרגיל וטוב..מבערך חג הפסח הבעיה התחילה.. אני משחק משחקים הכל עובד סבבה פינג נגיד על 100 לשניה קופץ ל900 400 וכדומה ואז חוזר לעצמו לסביר 100 שהכל עבד רגיל היייתי בהוט ובזק בנלאומי .. חשבתי שזה בגלל הספק בלאומי אז עברתי להוט נט..גם שם אותו דבר.. יש למישהו מושג מימה זה נובע?

19. במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by inbalt,

יש לי ראוטר\מודם של בזק - siemens sl2 141 המחובר לראוטר motorola של הכבלים אני רוצה שהראוטר יחובר למודם של הכבלים וישמש כראוטר איך מגדירים זאת? החיבור שלי הוא ללא חייגן, למרות שזו לא בעיה לשנות לחיבור עם חייגן בנתיים ביטלתי את ההגדרות בראוטר של dsl (עשיתי disable) יש לי את ה-host של 012 ל-pptp ול-l2pt למרות שלא מצאתי איפה יש אפשרות כזאת בראוטר תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מוצא מפתח רשת בראוטר של חברת EDIMAX ואם אפשר אני רוצה לקבל תשובה בהודעה פרטית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by x-dude,

יש לי את ה DLINK DI-604 ומאותו יום שקניתי אותו אני עובר רק סיוטים (ניתוקים,דפים שהוא לא מעלה וכו...) אני משתמש בכבלים ולאחר הקנייה רק התברר לי שיש לנתב הזה לא מעט בעיות עם הכבלים. היום אחרי כמה ימים שניסיתי קושחה חדשה (שהיא גרמה לי לזחול באינטרנט),עשיתי Downgrade לגירסת קושחה יותר ישנה (בפורום של DLINK אמרו שאפשרי לעשות Downgrade),חיכיתי וחיכיתי בקיצר העידכון נכשל ועכשיו אין לי גישה לקונפיגורציה של הנתב. ניסיתי לעשות לו ריסט (בעזרת סיכה מאחורה),להוציא מהשקע.....כלום! הוא לא מצליח לתת לי כתובת DHCP. אולי למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? (בפורום התמיכה של DLINK הם שרוטים לא יודעים כלום נשבע לכם). אם אני לא יצליח לסדר את זה,מישהו יכול להמליץ לי על נתב טוב (טוב זה נתב שמיועד ל…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by amd@ati,

היי! יש לי בעיה: אני קולט את האינטרנט רק בחצי אחד של הבית, שמעתי שיש מכשיר שמאריך את טווח הקליטה. האם תוכלו להמליץ לי על מאריך טווח שיעבוד טוב עם הראוטר הבא: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ziv13,

היי, שידרתי ל 30 מגה ובדרך החלפתי את הנתב ל DLINK ... הקטע כל שעה בערך יש תקלה במודם שאני לא יכול להיכנס לאתרי אינטרנט אבל תוכנות כמו סקייפ פועלות כרגיל. מה שעוד מעניין שאם אני מקיש את כתובת ה IP של האתר למשל http://7 4.1 25.79.147/ אני נכנס לאתר אבל אם אני מקיש Google זה לא נכנס. הבעיה נפתרת שאני עושה ריסט למודם אבל זה מטריף אותי כל שעה לעשות ריסט. בבזק אמרו לי שזה בעיית DNS משהו ( אין לי מושג מה זה אומר ) ואמרו לי להחליף את DLINK. הקטע לשכן שלי DLINK ולכולם אין שום בעיה עם הנתב הזה והוא מומלץ אז לפני שאני לוקח סתם משהו אחר יש איזה פיתרון אחר לבעיה? גם אין לי כוח לנסיעות ושוב כמו שאמרתי לשכן שלי יש אותו נתב ואין אצלו בעיות ככה נראה לי זה סתם ביזבוז זמן להחליף.. אש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.