עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה מאוד מדי פעם (לא בימים או בטווח שעות קבוע) קבצים שאני מנסה להוריד מאתרים מחול מסתיימות לפני הזמן למה אני מתכוון.... לדוגמה אתמול ניסיתי להוריד קובץ מאתר בלאקברי העולמי (downloads.blackberry.com) הקובץ שוקל 100 מגה כל פעם שאני מנסה להוריד אותו או "מסיים" אותו אחרי נפח שונה זתומרת פעם הוא "מסיים" את ההורדה אחרי 3 מגה פעם אחרי 8 מגה פעם אחרי 13 מגה כל פעם משהו אחר (אני מצרף סרטון קטן שמראה את זה) http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=564540 שמתי לב (ע"י פקודת PING -T) שבדיוק לפני שהוא "מסיים" את ההורדה יש לו ניתוק אחד או שניים רצוף וזה כביבול מפיל אותו אבל מה שמוזר זה שהוא לא נופל עם שגיאה אלא מסיים את ההורדה בהצלחה זה התחיל לפני המון זמן שהיית…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה הייתי צריך להגדיר פורטים בראוטר של אדימקס שקניתי כדי שאימיול יוכל להתקשר לאינרנט. אז ככה, הגדרתי IP למחשב שלי, subnet mask , default gatway ו preferred DNS server. אח"כ יש לפנות לקונפיגורציה של הראוטר ולהגדיר לו, עבור IP שנתתי למחשב שלי, איזה פורטים לפתוח. כעת אני בעצם לא מבין למה עשיתי את כל זה ואני רוצה הסבר לתהליך עצמו כלומר מה לעזאזל עשיתי בעצם. אם אני נותן IP קבוע למחשב שלי למה אני צריך את כל יתר ההגדרות? מה כל הגדרה אומרת והאם זה הכרחי? אני מבין שהשאלות האלה כלליות אך באמת אני רוצה להבין מה נעשה כאן. הנה ההסבר של המסך להגדרת פורטים באדימקס: You can configure the Broadband router as a Virtual Server so that remote users accessing services such as the Web…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by CrashZone,

היי חברה. בהמשך לדיון הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431701.0 רכשתי את הנתב Edimax BR-6215 SRg כעת אני חווה בעיות בהגדרתו כריפטר. יש לי נתב של level1 מחובר למודם ולמחשב נייח באמצעות כבל. אני מעוניין להגדיר את האדימקס לקומה התחתונה של הבית, שם נמצאת המדפסת ובכך גם לחזק את האות בקומה הנ"ל. אני פועל על פי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שיניתי את הIP של האדימקס ל 192.168.0.2 בעוד הlevel1 נמצא בדיפולט על 192.168.0.1 כפי שרשום במדריך, הם על אותו סגמנט מתחת לחילוק כתובת שרת ה DHCP של הlevel1 אשר מתחיל ב 192.168.0.100 ועד 199. שני הנתבים משדרים על אותו ערוץ ובעלי SSID שונה. נכנסתי לאופציה של WDS בLEVEL1 …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MOFRA,

האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. האם כדאי להשקיע יותר כסף כדי לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן MIMO? בכוונתי להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים כשאחד מהם יהיה במרחק 20 מטרים מהנתב והשני במרחק 10 מטר. כרגע תכננתי ללכת על השילוב הבא לפי תקן MIMO: נתב: Edimax BR-6216Mg MIMO Wireless Router במחיר 390 ש"ח 2 כרטיסי רשת: Edimax Wireless LAN PCI Adapter MIMO EW-7628IG במחיר 200 ש"ח כל אחד מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. טוב השאלה שלי היא כזאת אם לספק יש כמות תעבורה מוגבלת לחו"ל האם בארץ התעבורה לא מוגבלת ? או שיש גם הגבלות בתוך הארץ תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Ronenosh8,

יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, לאחר בדיקה קלה ברשת מצאתי את הכרטיס הזה: ALFA Network AWUS036NHR, שנראה די טוב למה שאני מחפש (להגדיל את טווח הקליטה). כרגע אני עם כרטיס יחסית חלש של Edimax בחיבור PCI-E שקניתי ב- KSP בכ- 80 ש"ח לפני שנה וחצי בערך... תמיד אעדיף כרטיס פנימי (PCI-E) על פני חיצוני (USB) אך נראה שהכרטיס הנ"ל מאוד מומלץ. לא ברור לי איך כתוב שהוא 2000mW מאחר וידוע לי כי יציאת USB היא עד 500mA, או שזה לא קשור ואני עושה סלט? אשמח מאוד לשמוע אם יש כרטיס מומלץ יותר או כיוונים נוספים. מקווה שפירטתי מספיק, אשמח לפרט עוד במידת הצורך. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכם, קודם כל אשאל את השאלה החשובה בשבילי: המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך מודם וחיגן ככה שאני מקבל IP מתי שאני מתחבר דרך החייגן ואין בעיה לגשת למחשב שלי מרחוק עכשיו, יש לי במחשב תוכנה בשם VMware Workstation מקווה שאתם מכירים ושם יש שרת לינוקס, עליו אני רוצה להתחבר מרחוק דרך הכתובת האיפי שקיבלתי בזמן ההתחברות בעזרת החייגן השאלה היא איך אני עושה את זה? שאלה שנייה: דוד שלי מחובר לאינטרנט 24.7 בעזרת מודם ראוטר שעליו מחוברים עוד שני מחשבים אחד בכבל רשת והשני אלחוטי וכל 3 המחשבים מקבלים אינטרנט יפה עכשיו, באחד משלושת המחשבים פתחתי פאב FTP ואני רוצה להביא לאנשים מבחוץ לרשת להכנס עלי למחשב ולהוריד ממני את הקבצים המשותפים איך אני מביא להם את הכתובת של המחשב המשטף? כי כתובת ה IP …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ואחראי למצב הזה,אני מאחל לך את כל הרע שבעולם אם אתה קורא פה תדע שאתה אחראי לגזל,אני משלם לכם על 12 מגה וזה מה שאני מקבל ? אני מאחל לך שתעבור תאונה קשה ולא תוכל להגיע יותר למקום עבודתך ולהגביל לאנשים את חיבור האינטרנט שכמו שאתה חוסם את חיבור האינטרנט שלי יחסמו לך העורקים בלב שיחסם לך הגרון שלא תוכל לדבר יותר,שתהיה לך חסימת כלי דם במוח

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. איך אני בדיוק יכול להזיז עכבר וכד' במחשב נייד שמחובר למחשב הנייח שלי ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מתאמים מסוג TL-WPA4220KIT (או משהו דומה). http://www.computeruniverse.net/en/products/90512987/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500.asp במרכז הבית יש לי מודם של בזק, שמתפקד בתור bridge לראוטר של sofaware (שמכיל firewall מובנה של צ'ק פוינט). אני מעוניין להתקין את המתאמים ליד הראוטר ובשני קצוות אחרים של הבית. העניין שלי במתאמים הללו הוא מכיוון שקראתי שהם יכולים לבצע גם clone של רשת ה-wifi, ואני מעוניין שהרשת תהיה זהה\אחידה בכל חלקי הבית. מן הסתם, הראוטר של sofaware לא מיוצר ע"י TPLINK, ובנוסף - למיטב ידיעתי, אין לו יכולת מובנית של wifi clone. אני לא מכיר לעומק את יכולות ה-wifi clone, ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע\נסיון בשביל לומר אם הדבר יהיה אפשרי בקו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני משתמש בזה עם גיבוי דרופבוקס אני לא רוצה שיהיה מצבים ש: 1. לא יהיה ניתן להשתמש בקובץ גיבוי לשחזור. 2. שלא יהיה ניתן למצוא את הגיבוי בכלל. כבר קרו מקרים עם תוספים אחרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, ברשותי נתב אלחוטי WRT54GL חדש אשר מחובר למודם BFocus 312+ (חיבור ADSL). ביצעתי הגדרה של PortForward ונראה שכל התוכנות מתפקדות כראוי למעט ה uTorrent. בעת הפעלת ה uTorrent כל הרשת נהיית איטית להחריד. פניה לWebInterface של הנתב ו/או של המודם מתבצעת באיטיות רבה. כמו כן הגלישה בHTTP. שניות לאחר שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר לתפקד בצורה נורמלית. ניסתי להקטין את מס' החיבורים למקסימום 50 חיבורים וכ 25 עבור torrent בודד (חצי ממה שהיה קודם). עד למעבר לשימוש בנתב החדש המודם תיפקד כנתב מחובר ל HUB והכל היה תקין. רעיונות ? שחף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, אני מחובר לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי במהירות 100mb. אני מעוניין להיות מחובר בחייגן כדי לקבל פינג נמוך במשחקים וחיבור מהיר לשרתים בחו"ל. למיטב הבנתי הבנתי רוב הראוטרים לא יתמכו במהירות הזו עם חייגן ואף יחוו ניתוקים תכופים. אני גר בוילה וצריך טווח שנחשב יחסית טוב (יש לי מגדיל טווח). אני די בור בכל הקשור לנושא וממש אשמח להמלצה על ראוטר שיתמוך בחייגן, ויספק לי את המהירות שאני מחובר אליה בלי ניתוקים אם קיים כזה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. בעיה מאוד מוזרה.. יש לי במחשב SSD שהוא כונן C ומכיל את המערכת ההפעלה, ועוד דיסק 1TB שמחולק לD וE כאשר בE כל ההורדות ובD כל ההתקנות. רציתי לשתף את כונן E עם שאר המחשבים ברשת, עשיתי שיתוף מתקדם וסימנתי לEveryone שליטה מלאה. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן ממחשב אחר ברשת זה רושם לי: לWINDOWS לא הייתה גישה לכונן, אין לך הרשאה לגשת לכונן זה, פנה למנהל המערכת... למה זה קורה? המערכת הפעלה שלי היא WIN 7 PRO ובשאר המחשבים בבית HOME PREM אם זה משנה. ואגב, אם אני משתף את כונן D כל יש אליו גישה, אך לC כמו לE אין. מקווה שהבנתם ומקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by StreetRacer,

שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by benor,

למה זה רושם לי שאין דחיסה כי זה אמור להיות טוב דחיסה לא?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות .

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי 1Gigabit פייבר של סלקום. וה-Gateway שהם נותנים הוא מודם פייבר משולב ראוטר, בלי אפשרות לבטל את הראוטר (Bridge) ראיתי שרשמו פה בפורום שאפשר לבקש מתאם לסיב והם נותנים. אז זהו שלא, הם לא נותנים יותר, גם כשהצעתי לשלם להם על זה. קניתי מערכת MESH והשאלה שלי, אם אני אחבר אותה ל-Gateway של סלקום ואשים אותה בתוך DMZ זה יפתור לי לגמרי את הבעיה של ה-Double NAT? והאם מבחינת ביצועים תיהיה פגיעה? הרי אני לא סתם משלם בשביל Gigabit אני אעריך מאוד כל תשובה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי במחשב כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף. יש לי Local Area Connection שכשאני עומד עליו על העכבר, כתוב לי : Realtek .. Fast Family NIC - לכן אני מניח שזה כרטיס הרשת הנוסף שיש לי במחשב. יש לי עוד אחד (ששיניתי לו את הש), וכשאני עומד עליו עם העכבר, כתוב : NVIDIA nFource MCP Network Adapter - אני מניח שזה כרטיס הרשת ONBOARD שיש לי. וגם....... 1394 Connection מה זה ?!?! להלן צילום השווה 40 מילים (את השם של האחרון אני שיניתי) :

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Ni-Knight,

שלום לכולם, לאחרונה עברנו לטריפל סי (ספק + תשתית). מאז יום המעבר אני מרגיש כאילו יש לי הגבלה על מהירות ההורדה שמתבטאת במיוחד בשימוש ב-PT, זה נראה כאילו זה מוגבל ל-100 Kbps. בדקתי ע"י חיבור לאינטרנט של הטלפון ואכן ההורדה לאותו פרק הייתה מהירה בהרבה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by KF,

שלום מדובר על מחשב נייד. פתאום המחשב לא מזהה לי את הרשת הביתית.. השם של הרשת לא מופיע עוד ברשימת הרשתות ככה שאין ביכולתי להתחבר אליה. מה אני עושה כדי להתחבר מחדש לרשת הביתית ? ׁ(WIN7) אשמח לקצת עזרה.

25. Started by גלמ,

שלום, אני מנסה שבוע לחבר אוטלוק לחשבון נטויז'ין שלי . ללא הצלחה, שרות לקחות סלקום - לא עוזרים, יש מצ"ב לקבל עזרה, תודה מראש, גל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים