עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MOFRA,

האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by KF,

שלום מדובר על מחשב נייד. פתאום המחשב לא מזהה לי את הרשת הביתית.. השם של הרשת לא מופיע עוד ברשימת הרשתות ככה שאין ביכולתי להתחבר אליה. מה אני עושה כדי להתחבר מחדש לרשת הביתית ? ׁ(WIN7) אשמח לקצת עזרה.

3. אני יודע שיש פה אחד או שניים מעובדי בזק, במוקד התמיכה הטכנית בת"א. עבדתי שם ב-2006, ואני צריך טופס 106 לביטוח לאומי. למישהו יש את המספר של המזכירות אולי? אלה שנמצאות בקומה ראשונה, בסוף המסדרון (אם לא השתנה). הייתי נוסע לשם לרחוב הרצל בעצמי, אבל אני נמצא שבוע בדרום הארץ, ואין לי אפשרות כרגע. מעדיף לבדוק איתם טלפונית עד אז. ב-166, אחד הנציגים הסכים לתת לי את המספר שלהם, אבל הוא נותן צליל תפוס כל הזמן!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by wow,

יש לי רשת ביתית וכשאני מתחבר לתוכנה כמו האימיול אז אני מקבל הודעה של LOW ID. רשום שם כך:YOU HAVE A LOW ID,YOUR PORT 4662 NOT REACHABLE. איך אני יכול לפתוח את הפורט הזה? אני חייב לציין שאין לי פיירוואל ולא נורטון ככה שזה לא בגלל זה והפיירוואל של ה-XP מנוטרל. מישהו יכול לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהתוכנה. נ.ב הייתי במדריכים של האימיול אבל אין להם שום פתרון לבעיה כזו כי זה ממש נדיר. רוב הבעיות עם ה-LOW ID נפתרות דרך הפיירוואל(וזאת לא הבעיה שלי).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by galr10,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס 10/100/1000 מעוניין לבנות רשת המטפלת בעיקר בהעברת קבצים גדולים ועבודה עליהם (סרטים) יהיה המחשב הישן (אפשר להחליף לו לכרטיס 10/100/1000) PS3 והחדש ה-PS3 מחובר קווית הראוטר ומודם2760U של בזק להבנתי הראוטר לא תומך ב1G קווי, אך יש לי התחייבות עליו לבזק לעוד שנתיים האם בשביל 2 המחשבים רצוי להוסיף נתב תומך ב-1G , האם משמעותי ? האם כדאי לחבר דיסק רשת ? האם USB2 יספיק להירויות גבוהות האם ניתן לרכוש נתב כמו DIR655 DLINK ולשלבו מול המודם ? מה יהיו צוארי הבקבוק ? תודה, גל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. עשיתי שיתוף וIP קבוע במחשב ובמחשב השני לא מצליח לגשת לתיקיה המשותפת כי הוא מבקש שם משתמש וסיסמה. איך מבטלים את הצורך בלרשום או לאפס את הסיסמה ושם משתמש? במחשב הראשי יש ווינדוס 10 ובשני ווינדוס 7.

7. Started by ZXY1,

מה כדאי מבחינת עלות/תועלת ל-100MB HOT+HOTNET WIFI 150/300 תקן N הראטור נמצא בתוך ממ"ד עם דלת פתוחה 90% מהזמן המחשב שאני יקנה הייה בחדר במרחק 5-7 מטר בקו-אוירי מה יותר טוב כרטיס PCI או USB אפשר לקנות באיי ביי במחיר זול? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by sir f,

יש לי ניתוקים חוזרים ונשנים ברשת הביתית שנפתרים ע"י אתחול המחשב (שמחובר בכבל רשת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שאם המחשב מחובר כשיש חוסר תקשורת כזה אז לא תהיה תקשורת בכלל, ז"א גם הנייד שמחובר דרך הWAN לא יקבל תקשורת. כמו כן אם אני מנתק את המחשב מהראוטר הנייד יקבל תקשורת. כשאין תקשורת במצבים כאלו אין ping לראוטר. אין חייגן על המחשב. אין תקלה בכבל רשת. כנראה שזה משהו במחשב, השאלה היא מה? כרטיס הרשת? משהו בתוכנה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by APT,

היי, יש לי מודם-ראוטר של בזק: rotal rta 1320a, אני הגדרתי אותו שיתחבר לבד לאינטרנט ויהיה גם ראוטר לרשת הביתית (הוא הDHCP, והוא מחובר לSWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים). הבעיה היא, שכל פעם שאני פותח תוכנה להורדת TORRENTים, הוא קורס ומפסיק לעבוד (הנורות עדיין דולקות, אבל אי אפשר להתחבר אליו + אין אינטרנט) וצריך להוציא אותו מהחשמל ואז להחזיר כדי שהוא יחזור לעבוד. רק כשאני מגביל את מספר החיבורים המקסימליים (גלובלית) שתוכנת הטורנטים יכולה לפתוח לפחות מ150, הוא נשאר פחות או יותר יציב ולא קורס. מה לדעתכם אני יכול לעשות בנידון? האם אני יכול לקנות מודם משלי מEBAY ולחבר אותו במקום? (אם כן, איזה אתם ממליצים - כזה שיתן לי מקסימום חיבורים לטורנטים). האם בזק יסכימו להחליף לי את המודם? ת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה , אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לעלות את התיקה שיושבת במחשב בכונן C, העלתי איזשהי תקיה אבל אני לא רואה שהיא מסתכרנת מחדש אחרי שאני יוצר קובץ חדש בתוכנה. ניסיתי להתקשר אליהם ואף אחד לא עונה ולא חוזרים אלי אף פעם.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by jackhammer,

שלום לכולם. עברתי כרגע ספק אינטרנט. הייתי על הקו עם הנציג הטכני (של התשתית) ונכנסתי לממש של הראוטר לשנות את היוזר והסיסמה (אני בעצמי עשיתי את השינויים). בדקתי שהאינטרנט עובד וסיימנו שיחה. אחרי 10 דקות פתאום אין לי אינטרנט. פתאום אין לי בכלל רשת אלחוטית... אני רואה בכלל שכל ההגדרות בראוטר השתנו ולא להגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אלא להגדרות שמישהו שם. מישהו שינה לי את השם של הרשת האלחוטית ושם סיסמה שמורכבת מהשם שלי עם מספרים... איך יש להם בכלל גישה להגדרות האלה? סיסמת הגישה לממש של הראוטר לא השתנתה. הגדרות הDHCP לא השתנו. הPORT FOWARDING שהגדרתי גם לא השתנו. למישהו יש מידע על מה בדיוק הם עשו שם? איך קרה שההגדרות פתאום השתנו? יש להם איזה LOOP HOLE כזה שנותן להם גישה להגדרו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

היי מקווה שזה המקום המתאים מחפש מצלמת אבטחה לעסק. ראיתי את ה-DLINK DCS-5020l אבל חשובה לי גם האופציה להקליט. יש המלצה למשהו באותו תקציב פחות או יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מבקש להגדיר חיבור בין מחשב רגיל שיהיה מחובר כל הזמן לבתב ומחשב נייד נוסף... נתב מבית D-LINK בחיבור לכבלים. הדגם שלו זה D-Link AirPlus G DIR-300 Wireless Router ואם אפשר גם הגדרות ל- D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי ראוטר של TP-Link 1043ND שהתקנתי עליו DD-WRT, מחובר ל-D-Link 6740U בתצורת מודם. היה לי חשד שמתחברים לי לראוטר וגולשים על חשבוני אז יצרתי סיסמה חדשה מורכבת בעלת 16 תווים בעזרת Password generator ושמרתי אותה על דיסק און קי למקרה הצורך. כמו כן שיניתי את סיסמת ה-Admin לכניסה לממשק של הראוטר. למרות כל זה, עכשיו אני רואה ב-SysInfo של DD-WRT משתמשים לא מוכרים שלא היו קודם תחת DHCP Clients אך הם לא מופיעים תחת Wireless clients. למותר לציין שאני לא מעוניינת שכל מיני אנשים יתחברו לי לראוטר במיוחד אם הגדרתי סיסמה והם לא אמורים להתחבר בניגוד לרצוני. איך אפשר למנוע את זה? אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שההצפנה שאני משתמשת בה היא בשיטה המומלצת - WPA2/AES.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הי, אני משתמש כרגע בהוט פייברבוקס גם כראוטר (עד לקניית ראוטר נורמלי - המלצות יתקבלו בברכה), ורציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות. כרגע אני חווה הרבה ניתוקים (נאלץ כל פעם לכבות wifi במחשב / נייד כדי לקבל חיבור מחדש) ואיטיות די נוראית. בבדיקת מהירות דרך הוט נט קיבלתי מהירות יחסית טובה (65 מגה, אני בחבילה של 100) למרות שחווית הגלישה (כשהיא עובדת) היא מאוד איטית. כרגע קינפגתי אותו לשידור בתקן n בלבד בערוץ קבוע (11), חוץ מזה לא נגעתי כ״כ בהגדרות. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. הכל התחיל ככה לפני 3 שבועות, בשעות ה"עומס" הפינגים בתוך הארת מצויינים (פינג 30 לHWZONE), אבל לYAHOO למשל אני מקבל פינג של 800!!!!! כל האתרים בחו"ל פינגים עצומים, וכמובן, שברוב המשחקי רשת אני מקבל את ההודעה:" "Server is for Low pings Only", רבאק, הייתי בטוח זה יעבור אחרי שבוע אולי יש להם בעייה אבל זה נשאר.! אני צריך לציין שההורדות רצות סביר 150 KPS~. הקשר הוא: 1.5 מגה ביט - כבלים: אינטרנט זהב + ערוצי זהב. MOOMOO

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by morben,

שלום יש לי בבית מצלמת wifi ונתב של hot רציתי שתהייה לי גישה מכל מקום למצלמה כדי שאני יכול להסתכל אז הגדרתי port forwarding למצלמה הבעיה היא שכל מי שרוצה יכול להיכנס למצלמה רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אני יכול להגדיר סיסמה כדי להיכנס לדף ושלא כל מי שרוצה יכול להיכנס תודה רבה

20. Started by MiOB,

שלום לאחר ימים שלמים של חוסר הצלחה, אני מקווה שאמצא את הפתרון כאן. ובכן: א. אני משתמש בנתב DIR-655, אליו מחוברים שלושה מחשבים בחיבור חוטי. ב. בכול המחשבים מופעלות כול האפשרויות של WOL ב-BIOS ובחלונות כמו שצריך. ג. כול המחשבים מוגדרים למצב שינה S3. (לא Hibernation.) ד. בכול המחשבים מותקנת NOD32, אשר מבוטלת זמנית לשם הבדיקה. (חושב שאין קשר, אבל רק לשם הבדיקה.) ההגדרות בנתב הן: Router IP: 192.168.1.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 כול המחשבים מוגדרים כ-DHCP, ובנתב יש להם "הזמנה", כלומר, כול MAC מקבל IP קבועה על-פי טבלה מוגדרת מראש. כך שכול מחשב מקבל: IP Address 192.168.1.1xx Subnet Mask 255.255.255.0 Default Gateway 192.168.1.1 DHCP Server 192.168.1.1 השתמשת…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש ראוטר שיתאים לשימוש של 100Mbps בבזק/הוט. הראוטר נמצא בממ"ד ויחובר בכבל למחשב נייח, ישמש גם ל-2 מחשבים ניידים וכמובן גם לפלאפונים. אני מחפש ראוטר אמין, שיעבוד גם בטכנולוגיית VDSL, בעל יכולת שידור חזקה, עם הצפנה, שיעבוד היטב עם תוכנות שיתוף כגון טורנט. את הראוטר ניתן לרכוש גם בחו"ל. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם, קודם כל אשאל את השאלה החשובה בשבילי: המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך מודם וחיגן ככה שאני מקבל IP מתי שאני מתחבר דרך החייגן ואין בעיה לגשת למחשב שלי מרחוק עכשיו, יש לי במחשב תוכנה בשם VMware Workstation מקווה שאתם מכירים ושם יש שרת לינוקס, עליו אני רוצה להתחבר מרחוק דרך הכתובת האיפי שקיבלתי בזמן ההתחברות בעזרת החייגן השאלה היא איך אני עושה את זה? שאלה שנייה: דוד שלי מחובר לאינטרנט 24.7 בעזרת מודם ראוטר שעליו מחוברים עוד שני מחשבים אחד בכבל רשת והשני אלחוטי וכל 3 המחשבים מקבלים אינטרנט יפה עכשיו, באחד משלושת המחשבים פתחתי פאב FTP ואני רוצה להביא לאנשים מבחוץ לרשת להכנס עלי למחשב ולהוריד ממני את הקבצים המשותפים איך אני מביא להם את הכתובת של המחשב המשטף? כי כתובת ה IP …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. השמח עם תביאו לי קישור או משהוא כי אני לא מוצא בגוגל...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני מנוי 100MB אינטרנט בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים