עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by R0112,

יש לי בעיה של חיבור איטי, לא רציף ואיבוד מידע בזמן התקשרות עם שרתים במזרח אירופה. פניתי ב10,7 דרך האתר שלהם לתמיכה הטכנית ועד היום לא קיבלתי תשובה, נמאס לי לחכות לתשובה והרמתי עליהם טלפון לפני כמה דקות. בשיחה עם התמיכה הטכנית של נטוישן, במקום לבדוק במה הבעיה או איך אפשר לשפר את החיבור, המוקדן החליט להציע לי להחליף לחבילת גיימרים (כמובן במחיר "מתאים"). 1) לאיזה ספקים בארץ יש תקשורת טובה עם שרתים במזרח אירופה? 2) יש למישהו קישור לחוזה הסטנדרטי בין ספקי אינטרנט למשתמשים? אקח אותו מחר לעורך דין כדי להחזיר לנטוישן מלחמה :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן, רכשתי את ה אדימקס 6424N V2 וכאשר אני מתחבר אליו עם הנייד (מותקן בו כרטיס של אינטל, דגם 5100) החיבור הוא על G בלבד (54MPBS),מישהו נתקל בזה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by LinPPc,

אני מבקש עזרה בהגדרת חייגן VPN במחשב שמחובר לרשת אך צריך חיבור VPN בכדי להגיע לרשת פנימית. הגדרתי את החייגן והוא פועל כשלוחצים עליו ומפעילים אותו בצורה יזומה. אני מעוניין לגרום לכך שכאשר משתמש ניכנס למחשב (למחשב מוגדרים 4 מישתמשים) החייגן יפעל באופן אוטומטי בלי צורך ללחוץ על החייגן. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ערב טוב לכולם. אני עובד במשרד שיש בו אינטרנט אלחוטי אבל לצערי הנתב נמצא דיי רחוק ואין לי גישה אליו (אין לי אשרות להתקין עליו אנטנה חזקה יותר). האות שאני מקבל ממנו הוא חלש, כ - 11 mbs. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אנטנה שאפשר לחבר לשקע חשמלי והיא מגבירה את האות של הנתב או כל דבר בסגנון שלא מצריך התעסקות אם הנתב. תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by zahavi,

שלום! יש לי רשת WIFI בבית, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לתוכנה שיכולה לנטר את התעבורת רשת ואת העומס של כל מחשב על הרשת? רצוי תוכנה חינמית שעלת UI נוח.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. שמתי לב שהאופציה הנ"ל מסומנת בראוטר, ולא הצלחתי להבין את המשמעות שלה. מישהו יכול להסביר בבקשה? האפשרות השנייה היא Full Cone NAT, לסמן אותה או להשאיר כמו שקיים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

יש ברשותי ראוטר Linksys wrt1900acs ורכשתי אתמול שני כרטיסי usb wifi. אחד TP LINK Archer t4u 1300ac והשני edimax 600ac. בשניהם אני מקבל מהירות חיבור של פחות מ2 mbps בבדיקת מהירות גם דרך הדסקטופ וגם דרך הלפטופ. דרך השבב Wifi המובנה בלפטופ אני מקבל סביב ה50 מגה בבדיקת מהירות ואותו דבר דרך הטלפון. בחיבור חוטי ישירות למודם אני מקבל 90+ מגה ביט לשניה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי את כל הערוצים בהגדרות של הראוטר. ואני עם הfirmware המקורי הכי מעודכן. שני המחשבים עם ווינדוס 10

9. Started by h0e,

היי, משיטוטים בפורום אני מבין שעדיף להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד, ולשים נתב נוסף. האם יש נתבים שתומכים ב200 מגה? איזה נתב מומלץ? שאלתי חנות מחשבים ואמרו שעדיין לא קיים כזה דבר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by y_i_c,

מישהו נתקל בבעיה הבאה: אחרי שהופכים את המודם ל PRO ומתחברים לאינטרנט בשיטת ה PPP (אני מחובר דרך בזק בין לאומי) ומורידים קבצים בעזרת FLASHGATE ההורדה מתבצעת בצורה מקוטעת?!?!?! קרה למישהו?!?!!?!?!! אם אני מחזיר למצב PPTP הבעיה נעלמת! יש פה אנשים נוספים שמחוברים לבזק בין לאומי בחיבור PPP?????

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. לאחרונה נזכרתי בדבריו של ליאו מטק טי וי: לנו למשל (טק טי וי) יש T1 על משהו כמו 1500 מחשבים,ואנחנו גולשים ממש מהר. זה בגלל שרוחב הפס הוא גדול מאוד. הבעיה היחידה היא מהירות השליחה. על כל חבילה שהמחשב מקבל המחשב צריך לשלוח עוד חבילה שתאשר שהוא קיבל אותה. אז אני שואל: א.האם מה שזכור לי מדבריו הוא הסבר מדויק למצב. ב.מהו T1 ג.אז בשביל מה אני צריך מהירות קבלה גבוהה אם מהירות שליחה היא הכרחית? תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by wow,

יש לי רשת ביתית וכשאני מתחבר לתוכנה כמו האימיול אז אני מקבל הודעה של LOW ID. רשום שם כך:YOU HAVE A LOW ID,YOUR PORT 4662 NOT REACHABLE. איך אני יכול לפתוח את הפורט הזה? אני חייב לציין שאין לי פיירוואל ולא נורטון ככה שזה לא בגלל זה והפיירוואל של ה-XP מנוטרל. מישהו יכול לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהתוכנה. נ.ב הייתי במדריכים של האימיול אבל אין להם שום פתרון לבעיה כזו כי זה ממש נדיר. רוב הבעיות עם ה-LOW ID נפתרות דרך הפיירוואל(וזאת לא הבעיה שלי).

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב! היום חיברתי את שתי המחשבים שלי ברשת בדיו כמו שכתוב במדריך שבאתר. מאיזושהיא סיבה מחשב הלקוח מסרב להתחבר. אם צריך עוד פרטים רק תבקשו ואני אכתוב. תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן חברה. יש לי פרויקט ברשתות מטעם קורס MCSA ואשמח אם תצילו אותי בנושא שאני פשוט לא מצליח להפעיל: בניתי מספר מכונות וירטואליות ושייכתי אותם למספר אתרים בעלי Subnets שונים , ואני פשוט לא מצליח לקשר ביניהם בדקתי בעזרת פינג וההודעה שאני מקבל היא Destination host unreachable , כמו כן אין רפליקציה בין הסייטים השונים. אילו הם האתרים והקונפיגורציות. Jerusalem - 192.168.1.0/24 שיש בו שני DCים DC2 ו DC3 בדומיין שהקמתי London - 192.168.2.0/24 שיש בו DC אחד שגם שייך לדומיין. NewYork - 192.168.3.0/24 שיש בו DC1 שהוא גם שייך לדומיין אני משתמש במערכת הפעלה Win2008 r2 ועובד עם Hyper-V , כל המכונות הוירטואיליות הן Win2008r2 אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה ישבתי על זה שעות , אפילו הקמתי מ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by oren778,

אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Tigerx,

היי, קניתי מחול את המודם/ראוטר שמצויין בכותרת אך יש לי בעיה בבחירת המדינה לא מצויין ישראל לכן בחרתי other אבל משום מה לא הצלחתי להגיע לשלב שבו אני נותן את השם משתמש והסיסמא שנתן לי בזק ו בזק בין לאומי. למשהו יש בבקשה את היכולת לעזור לי בהגדרתו ? במידה ותמונות יעזרו אעלה אותם במהרה מיכוון שאני צופה לכל התפתחות באשכול, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אשמח להמלצה לחבילת ספק + תשתית שמספקים אינטרנט באיכות גבוהה לאזור מרכז ראשל"צ, מתכוונן כרגע לאיזור ה50 מגה, לא מרגיש צורך ביותר נכון לעכשיו... לגבי unlimited ראיתי עכשיו את השרשור לגבי העניין, אבקש לערוך את הכותרת.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MaStRiX,

האם כבר כבר קיים 2.5MB בייתי ? בבזק,וברק 013 דוגמה.. כי לפניי חצי שנה,אמרו לי שעוד שלושה חודשים שיהיה לבית גם 2.5MB... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני רוצה לעלות את התיקה שיושבת במחשב בכונן C, העלתי איזשהי תקיה אבל אני לא רואה שהיא מסתכרנת מחדש אחרי שאני יוצר קובץ חדש בתוכנה. ניסיתי להתקשר אליהם ואף אחד לא עונה ולא חוזרים אלי אף פעם.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by haim855,

הכל עבד כרגיל וטוב..מבערך חג הפסח הבעיה התחילה.. אני משחק משחקים הכל עובד סבבה פינג נגיד על 100 לשניה קופץ ל900 400 וכדומה ואז חוזר לעצמו לסביר 100 שהכל עבד רגיל היייתי בהוט ובזק בנלאומי .. חשבתי שזה בגלל הספק בלאומי אז עברתי להוט נט..גם שם אותו דבר.. יש למישהו מושג מימה זה נובע?

21. Started by Moshe2,

יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מבזק https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=990983 D-Link DSLG256DG בסך הכל די מרוצה ממנו אבל התחלתי לשלם עליו שכירות (נגמרה תקופת המבצע) וצריך להגיע משלוחן לקחת אותו (לבקשתי) השאלה מה לקנות לפני שאני נשאר בלי ראוטר ראיתי המלצות על TP-Link Archer VR400 השאלה אם מספיק בסה"כ מחוברים אליו 2 מכשירים בגלישה רגילה מהירות 100 מגה של בזק הוא לא פחות ממה שיש לי עכשיו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם עברתי השבוע לסלקום לאינטרנט פייבר עד 600 מגה עכשיו יש בעיה שלא מצליח לאתר מהי ואשמח אם מישהו עם טיפה ידע בנושא יגרום לי להבין מה לא תקין אז ככה הראוטר שלהם מחובר למחשב 1 ישירות בלי סוויץ בדרך או משהו עם כבל ומקבל אכן את המהירות של ה600 עכשיו עוד מחשבים מחוברים לראוטר הזה דרך כבל שעובר דרך קירות ועובר דרך סוויץ לפני שמתפזר למחשבים אחרים בבית מה שקורה ששאר המחשבים מקבלים מהירות של עד 100מגה לאחר בדיקה שלי ראיתי שהסוויץ שהיה לי תמך עד 100 מגה ולכן קניתי חדש והחלפתי לזה:TP-Link TL-SG1008D לאחר ההחלפה בודק ושוב מהירות עד 100 מגה ולא מבין למה בדיוק המחשב שלי ושאר המחשבים הכרטיס רשת תומך עד 1000 מגה אשמח לעזרה בנושא תודה רבה!

23. Started by arik100,

אני יודע שהרעיון הזה נשמע קצת הזוי ובלתי מציאותי בעליל אבל למה לא? אני יגיד לכם למה כן: הספקיות בארץ פשוט גרועות אין ספקיות טובות למה שאנחנו לא נקנה שרתים ותעבורה חודשית לחו"ל ונשלם על זה מכספנו? למה שלא נתאחד ונקים ספקית משלנו? המהירויות יהיו יותר טובות הפורטים לא יהיו חסומים והפינגים לחו"ל ישאפו ל0 שלא לציין שזה גם אמור לעלות פחות אני בטוח שיש לפחות 1000 אנשים פה שישמחו להצטרף אם הרעיון באמת מציאותי ואין קשיים ויהיה מי שייקח את זה על עצמו

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אוקי, קניתי מחשב נייד חדש דנדש יש לו כרטיס רשת מובנה broadcom netlink gigabit ethernet יש דרייברים מעודכנים הכל. יש מתאם מובנה הכל יש זה המחשב שקניתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG434G64Mn המחשב חדש לא עשיתי בו עוד כלום אני רוצה לדעת איך אני מחבר אותו לרשת הביתית שלי הספק שלי בזק ורשת בזק בינלאומי מודם ADSL rotal ונתב rotal wireless ADSL2+ router יש לי 2 מחשבים בבית 1 ראשי עם הנתב והמודם מחובר אליו ואחד אלחוטי נייח גם שמחובר עם אנטנה ומחובר היטב לאינטרנט והכל עובד. ועכשיו לנייד ניסיתי לחפש רשתות במחשב הנייד וזה לא מוצא שום דבר, ניסיתי לחפש התקן חדש שאולי אין התקן זה לא מצא כלום. ניסיתי להגדיר רשת גם לא מוצא כלום. הפעלתי את הלחצן של האנטנה וכל ה FN…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by muam,

שלום, כבר המון זמן שאני חווה בעיות קשות באינטרנט בשימוש שהוא לא גלישה. אני מדבר על כך שאם משתמשים באינטרנט למשהו אחד כמו הורדה, צפייה בסרטון HD וכו', אי אפשר להשתמש באינטרנט והוא נהיה איטי בצורה קשה. בנוסף, בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת, כל פעם שאני נכנס למשחק הPACKET LOSS והPING עולים. בתור צעד ראשון החלפתי כרטיס רשת וראוטר - לא עזר. אפילו עברנו לתשתית בזק - לא עזר. ניסיתי היום את שירות גיימר בנטוויז'ן - לא עזר. מה לדעתכם יכול לעזור ? להתנתק לגמרי מ013 נטוויזן ?? לאיזה ספק לעבור ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים