רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, רציתי בעזרתכם לקבל קצת פרטים על רשת אלחוטית N, וגבי מוצר Linksys WRT610N - http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WGA600N הנמכר בארץ גם, בסביבות ה 1400 שקל.לפי זאפ. מה יכולות תקן אלחוטי N.. טווח.. יכולות.. מהירויות...? מה זה אומר שמדובר ב רשת DUAL BAND...? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה והיא כזאת יש לי מקלדת חיבור ps2 קניתי מתאם מ-ps2 ל-usb אבל זה כותב לי usb לא מזוהה המתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחר אני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2 אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאם האם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכלל האינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2 האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוח או תוכנה שבודקת האם הלוח תקין או שפשוט לקחת אותו למעבדה ולמה עשיתי את כל זה אני יגיד לכם בגלל שיש לי מסכים כחולים אני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגיל עכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטר היא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטר ואני נידפקתי עם החיבור של usb ואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחולי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בדיוק שידרגתי לחבילה של 2D ו0.512U בכבלים. הבנתי שהספקיות אינטרנט לא מגבילות את הUPLOAD וזה בזבוז כסף לשדרג גם את החבילה של הספק. האם זה נכון? מידע ודאי בבקשה, בלי ספקולציות.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאמים מסוג TL-WPA4220KIT (או משהו דומה). http://www.computeruniverse.net/en/products/90512987/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500.asp במרכז הבית יש לי מודם של בזק, שמתפקד בתור bridge לראוטר של sofaware (שמכיל firewall מובנה של צ'ק פוינט). אני מעוניין להתקין את המתאמים ליד הראוטר ובשני קצוות אחרים של הבית. העניין שלי במתאמים הללו הוא מכיוון שקראתי שהם יכולים לבצע גם clone של רשת ה-wifi, ואני מעוניין שהרשת תהיה זהה\אחידה בכל חלקי הבית. מן הסתם, הראוטר של sofaware לא מיוצר ע"י TPLINK, ובנוסף - למיטב ידיעתי, אין לו יכולת מובנית של wifi clone. אני לא מכיר לעומק את יכולות ה-wifi clone, ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע\נסיון בשביל לומר אם הדבר יהיה אפשרי בקו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! יש לי בעיה באינטרנט, כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט \ אימיול תוך בערך חצי שעה האינטרנט פשוט מתנתק. זה בלתי נסבל, השאלה שלי האם יש פתרון לזה? האם זה בכלל חסימה מהספק שלי (נטוויז'ן)? יש משהו שאפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום אני מחובר באמצעות 012 + בזק ויש לי גם טלפון של 012. החודש נגמרת לי ההתחייבות ל012 ואני חושב על מעבר.. בכל מקרה, רציתי לדעת אם בכלל אפשר לחשוב בכיוון כי יש לי טלפון של 012 למרות שהפכתי את השרשור המקורי (מודם -> מתאם שיחות -> ראוטר) ל- מודם -> ראוטר -> מתאם שיחות. בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו עם הטלפון בעיות. אז יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך ראוטר שישדר למרחק 60 מטר. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את ה FAQ של הפורום וקראתי את ההגדרה למונח - מסל"ש. הנה הוא - Mbps/מסל"ש יחידות לקצב תעבורה. בעברית מסל"ש - מגה סיביות לשניה, באנגלית Mbps - Mega bits per second. ביט (או סיבית) הוא התא המידע הבסיסי במחשוב, הוא יכול לקבל רק ערך של 0 או 1. נהוג להשתמש ערכים הללו בתקשורת מחשבים ובעיקר כשמדברים על תעבורה באינטרנט, למשל חבילות גלישה באינטרנט מתוארות במגה ביט. כיוון כל בייט (byte) במחשב מורכב ב8 ביט ע"מ לחשב את מהירות ההורדה בבייטים צריך פשוט לחלק את קצב הביטים ב8, לדוגמא 1.5 מגה ביט זה 187 קילו בייט. לא הבנתי בדיוק את המונח הזה. יש לי חבילה איטנרנט של 4 מגה, והורדה ישירה מורידה לי על 500 קילו בייט. ולא הבנתי עדיין למה קוראים לחבילה 4 מגה או 4 מסל"ש. הבנתי שצ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאחר ואסור להביע דעה על חנות\חברה אז אני לא רוצה שינעלו לי. ספקית אינטרנט ידועה יוצאת במבצע של שלם 49 ש"ח לחודש בחבילה של 5 מגה בכבלים או ADSL, לכאורה נראה ממש משתלם אז איפה הקאטש? אז זהו, זה 49 ש"ח לחודש ל 2GB!!! 2GB!!! רובינו עושים את ה2GB בכמה שעות... על כל גיגה נוסף שלמו 15 ש"ח! תזהרו מחבילות חשודות
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת, שניהם עם מערכת הפעלה Windows XP SP1, מחשב 1 (לפי המפרט שלי) מחובר לאינטרנט עם מודם של ADSL- Ale070 (בחיבור USB). אתמול החליטה הרשת משום מה שהיא לא עובדת יותר (עד עכשיו היא עבדה בשיתוף אינטרנט ולא שיתוף קבצים, אז החלטתי שזו כבר הזדמנות לסדר את שני השיתופים). ניסיתי להגדיר הכול מחדש לפי שני המדריכים המצויינים שבאתר (אז אין כ"כ טעם להפנות אותי אליהם כי קראתי את שניהם בעיון רב) וחלונות טוען ש Network Cable is unplugged למרות שלא נגעתי בכבל רשת, וגם בדקתי בשני המחשבים שהוא מחובר (יש לזכור שעד לפני יומיים זה עבד... :'( ). ניסיתי להגדיר מחשב א' (מחובר לאינטרנט) עם IP: 192.168.0.1 ומחשב שני 192.168.0.2, Subnet Mask כ255.255.255.0 בשניהם…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ניסיתי להתקין filezilla על אחד המחשבים ואז להתחבר אליו ממחשב אחר באותה רשת מה הסיבה שפינג כן מגיע למחשב אבל FTP הוא מסרב לקבל ? פתחתי לו את פורט 21 גם בTCP וגם בUDP .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשת האלחוטית שלי כיום ישנם שני ראוטרים: האחד (הראשי)- Edimax BR-6204Wg השני משמש כ-AP: סימנס SL2-141 הראוטרים מחוברים אלחוטית ועובדים בסדר. פרסתי כבל רשת בינהם וברצוני לחבר בינהם בצורה חוטית. האם אני צריך חיבור מוצלב? האם ישנן הגדרות מיוחדת שעלי לעשות בראוטרים? האם אני אוכל לשים הצפנה לרשת האלחוטית? (כיום לא ניתן לעשות זאת) תודה מראש, יפתח.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש(אני קונה בקרוב!!!) יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור אליהם , אני כרגע עם 012 קווי זהב , מאוכזב מאוד. פינגים גבוהים גלישה איטית. למישהו פה יש איי די אס אל ואינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט ? אני מעוניין לדעת איך השירות ואינטרנט בכלליות. תודה רבה לכל מי שיענה . נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי :-\
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 אינטרנטים גם של בזק וגם של הוט. עכשיו ככה יש לי את הלוח אם של פטאלטי P67 שיש אפשרות להכניס לו 2 סוגים של אינטרנטים איך אני מפעיל את זה? חיברתי את 2 האינטרנטים הורדתי את הספק של הוט בשביל לבדוק האם אני מקבל אינטרנט בזמן שהספק מנותק של הוט וזה תקע לי את האינטרנט בזמן שהיה רשום באינטרנט של בזק גישה לאינטרנט ובאינטרנט של הוט היה רשום שאין גישה וזה לא נתן לגלוש. המטרה היא בזמן שהאינטרנט של הוט נופל יהיה תבזק בזמן שבזק נופל יהיה תהוט. מי שיודע מה עושים אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש נייד והוא מעוניין לגלוש דרכו מכל נקודה בבית ואולי גם הוא יפעיל יוטורנט בלילה(או אימיול), יש לו עוד מחשב PC רגיל התשתית שלו היא כבלים(אם זה משנה בכלל) צריך שתיהיה קליטה בכל הבית(דירת שלוש חדרים) תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על פי גלובס, התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט (NAKED ADSL) יבוטל ככל הנראה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000700799
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלות חזרה למבחן CCNA פתורות נוספו לאתר http://www.routing.co.il/ciscocert. (יש לחפש "שאלות" באתר). ובכלל, עם הירידה בחשיבות הסמכת CCNA (אתם מוזמנים להתווכח על כך) מומלץ במיוחד ללמוד לבד. יובל
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איך 012? פינגים טובים לחו"ל? איזה ספקית הכי טובה ל ADSL?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר Linksys wrt1900acs ורכשתי אתמול שני כרטיסי usb wifi. אחד TP LINK Archer t4u 1300ac והשני edimax 600ac. בשניהם אני מקבל מהירות חיבור של פחות מ2 mbps בבדיקת מהירות גם דרך הדסקטופ וגם דרך הלפטופ. דרך השבב Wifi המובנה בלפטופ אני מקבל סביב ה50 מגה בבדיקת מהירות ואותו דבר דרך הטלפון. בחיבור חוטי ישירות למודם אני מקבל 90+ מגה ביט לשניה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי את כל הערוצים בהגדרות של הראוטר. ואני עם הfirmware המקורי הכי מעודכן. שני המחשבים עם ווינדוס 10
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב תשמעו קטע מענין -אני רשום כרגע גם להוטנט וגם לבזק בין לאומי -הוטנט עדיין לא ניתקו אותי ואני חמובר אליהם בחיבור ללא חייגן 100 מגה בבזק בין לאומי אני גם 100 מגה - לאחרונה בההורדות שלי בהוטנט ממש לא יציבות -אני מוריד כל פעם מאותו שרת -אז אנשים אמרו לי שאולי בעיה בשרת ... אז תשמעו את זה- על גבי החיבור של הוטנט התחברתי עם חייגן ל בזק בין לאומי (ראיתי גם ב SPEEDTEST שהוא מזהה את האי פי שלי כבזק בין לאומי ) ואלה התוצאות בחיבור של הוטנט הורדתי ב1.2 מגה שנייה ברגע שהתחברתי עם החייגן של בזק בין לאומי על גבי ה חיבור של הוטנט - הורדתי פתאום במהירות של 7 מגה !-שזה נראה לי המקסימום שאפשר בחיבור LT2P וזה גם במחשב נייד שמחובר באלחוטי! איך אתם מסבירים את זה? זה מראה שהוטנט מגבילים את…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רכשתי נתב שעל פי הרשום עליו, משדר גם ב 2.4GHz וגם ב 5GHz. מה זה אומר עבור הדיוט כמוני? האם עלי להפעיל את התדרים הללו איכשהו? האם דורש פעולה כלשהי? או שאני נהנה מהיכולת הזאת ישר מן הקופסא? תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-