רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אולצתי בזמנו כדי לשדרג מהירות לקחת את הנתב/מודם netgear vvg2000 . ידעתי שהוא לא משהו אבל המהירות הייתה חשובה לי.ההתחייבות בגלל חיוב זיכוי הפריעה לי מאוד אבל בסוף נשברתי. כעת הבנתי שבזק נותנים דגם מנוון (מודם בלבד) בהשאלה ללא חיוב זיכוי. האם יש לי דרך ללכת אחורה ולקחת מודם בלבד? לבטל את החיוב זיכוי? שאלה נוספת היא - אני רוצה להגדיר את הנתב שיש לי כמודם בלבד (bridge) - האם יש מדריך לזה? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר למחשב שלי ב RDP ממקום מרוחק אבל כיוון שיש לי ראוטר אני צריך להתחבר מרחוק דרך VLAN בשביל שיהיה לי גישה IP של המחשב שלי איך עושים את זה? ערכה: לא חשוב הסתדרתי יצרתי חייגן VPN ועשיתי בנתב port forwarding
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אדמין, בבקשה תשאיר את הת'רד הזה פה, זה לא תוכנה, אלא קשור לגמרי לרשתות. שלום לכולם, העברתי את האימיול למחשב שלי ואני כל הזמן מקבל low-id הבנתי כבר שצריך לעשות forwarding לפורטים של אימיול, רק שאין לי מושג איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים התחברתי ל HOTBOX במקום ADSL. האינטרנט עובד מצויין. לפני כשבועיים התחילו התנתקויות עם האינטרנט האלחוטי בלבד. יש לי בבית מחשב אחד שמחובר ל HOTBOX עם כבל ועןד שני לפטופים שמחוברים אלחוטי. בעיית ההתנתקויות קיימת רק באלחוטי. בשני הלפטופים (וגם בלפטופים של הילדים כשהם מגיעים הבייתה) כלומר - זו לא בעייה במחשבים. ההתנתקויות אקראיות לחלוטין. נמשכות מ 2 שניות עד דקה. התמיכה של הוט היו בסדר גמור. גם בטלפון, גם טכנאי שהגיע והחליף HOTBOX אבל הבעייה עדיין קיימת. ההשערה שלהם היא שיש איזה מכשיר שמפריע לאלחוטי לעבוד כראוי. אני רוצה לציין שה HOTBOX לא נמצא בממ"ד, ומיקום הלפטופים בזמן ההתנתקויות הוא 2 מטר מה HOTBOX כלומר אין כאן בעיית טווח. הם הציעו לי להשיג ראוטר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר (Level one) שמחובר לADSL ויושב כרגע קרוב לחדר השינה של הילדים (קיר מפריד ביניהם = 1 מטר), אני מחפש ראוטר שיאפשר לי לסגור את אלמנט הwireless בזמן שהילדים ישנים בו האם יש ראוטר שכזה? אם כן אשמח להמלצות. תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי את הנתב שהיה לי ל- TP-Link WR1043. מאז, בכל פעם שאני צופה במשהו במחשב הנייד, כאשר הקובץ אותו אני מריץ נמצא על המחשב הנייח (מחובר ישירות לנתב), אני חווה מידי כמה דקות (משתנה) תקיעה טורדנית של הסרט למשך חצי דקה בערך. התופעה לא קרתה לי ברווטר הקודם שהיה לי (לינקסיס ישן)... יש למישהו מושג איך לתקן את זה? בתודה מראש, אסף.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ככה, זה התחיל עכישו כשקניתי מחשב חדש והיו טורנט שלי עישנה משהו נראה לי.... כשאני עושה בדיקה ביו טורנט עצמו לפורט 49152, הפורט שמוגדר פתוח, הוא מסמן V ירוק והכל בסדר, גם מהירות ההורדה, הבעיה היא שבצד ימין למטה יש צבע אדום שאומר שהפורט בעייתי בד"כ סגור. בנוסף, זה משהו שקלטתי עכשיו, כשאני נכנס לCMD ובודק מה הIP שלי הוא רושם ש IPv4 היא 192.168.2.101 אבל כשנאי נכנס לכל אתר ברשת שאומר לך מה האיי פי הוא נותן לי איי פי אחר בכלל - 84.111.248.35
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הראוטר הנ"ל ומדפסת HP OFFICEJET 4500 איך מגדירים אותה? אשמח
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני חושף את כבל הרשת מתגלים בפני 4 זוגות חוטים, חוט ניילון לבן וחוט ברזל האם החוט ברזל אמור להיחתך או שהוא אמור לגעת במתכת של ראש הRJ45 המסוכך? השאלה שלי היא למהדרין, אני יודע שאפשר לחתוך אותו, אבל אני רוצה לדעת אם החוט הזה מיועד למשהוא לפי החוקים והנהלים הכי נוקשים של חיווט כבל רשת, תודה. נ.ב בשקע הגוויס יש איזור ריק (ראו בתמונה שהעלתי מסומן באדום) האם חוט הברזל אמור להתחבר אליו גם כן?
-
- 10 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הראוטר הנ"ל, המחשב הנייד שלי מוצא את השם של הראוטר שלי ואני מנסה להתחבר עליו ובעת החיבור הוא מוציא לי הודעה שיש איזשהי בעיה והוא לא מצליח להתחבר . הסבר קטן איך זה התחיל: בהתחלה אני שילבתי בין 2200V2 לDIR300. שיניתי בהגדרות של ה2200V2 והפכתי אותו למודם רגיל והDIR300 פעל אך ורק ראוטר.. הכל טוב ושמח עד לפה. יום אחד לא היה לי אינטרנט והתקשרתי לתמיכה טכנית, ניתקתי את הראוטר DIR300 והחזרתי את ה2200V2 לפעולה הרגילה שלו כראוטר/מודם והכל פעל כמו שעון. ניסיתי להחזיר את הDIR300 משום מה זה לא עבד וויתרתי אז אני כרגע עובד אך ורק עם ה2200V2 ומשום מה המחשב הנייד קולט את הראוטר ולא מתחבר עליו. מה אפשר לעשות בשביל שהמחשב הנייד יחזור להתחבר לראוטר 2200V2 ? תוד…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני די חדש כאן בפורום ברצוני לדעת איזה מוצר לקנות מה מתאים לי להוריים שלי יש להם אינטרנט הוט במהירות 30 מגה והבית שלי הוא המרחק לבין להורים שלי הוא 150 מטר זה ממש קרוב ואיזה מכשיר אפשר לקנות ועיקר לעבוד אצלי בביתי יעבוד באינטרנט
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר את הסמארטבוקס של אורנג' לשימוש כAP אלחוטי בלבד, ולבטל את החייגן לWAN ואת שרת הDHCP? אני מעוניין לחבר אותו קווית לראוטר ראשי בקומה השנייה לשיפור הכיסוי האלחוטי.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את הנתבים 6740 ו 2650 בWDS. ומשום מה למרות המדריך של צ'יף אני מסתבך. כמה שאלות: 1. איך אני מפעיל מצב WDS בשני הראוטרים? 2. איזה כתובת MAC אני צריך (מצאתי שני כתובות אחד לאלחוטי ואחד רגיל). אשמח אם תשאירו טלפון כדי שאוכל להעזר בכם טלפונית ? תודה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים הגדלתי את מהירות האינטרנט בתשתית בזק ל-50 מגה (רציתי 100 אך בזק טענו שאין באפשרותי להתחבר למהירות גבוהה יותר). השאלתי מבזק מודם נטגייר VVG 2000 ומאז שהגדלתי את המהירות אני לא מקבל מהירות יותר גבוהה מ-10 מגה. אז הגדרתי את המודם לבאמת מודם במצב ברידג' כי בזק לא עשו את זה וחיברתי אותו לראוטר טיפילינק 1043 אבל המהירות היא אותה מהירות. במשך השבועיים האלה ניהלתי עם השירות הטכני של בזק בסביבות ה-10 שיחות והיו אצלי בבית 3 טכנאים. היום היה אצלי שוב טכנאי שבדק משהו בתשתית ואז עשה בדיקת מהירות באתר של בזק שם הופיע מהירות של 30 מגה כנ"ל גם באתר של נטויז'ן אבל בספיד טסט המהירות לא עוברת את ה-10 מגה. דרך אגב הטכנאי טען שאני סתם אומר שטויות שאני מעו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מקבוק פרו שמחובר אלחוטית לראוטר ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט דרך הווינדוס באמצעות כבל רשת שמחובר בין המקבוק לpc תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התשתית היא של הוט. עברתי לספק הוטנט, והחיבור נהיה קבוע (ללא חייגן). איך מגדירים נכון חיבור שכזה בראוטר? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטית D-LINK DWA125 שאני מחבר אותו למחשב זה מזהה לי אותו עד פה הכל בסדר .. עכשיו שאני בא להתקין את הדרייבר זה אומר שאין שום התקן מחובר וניסיתי בכמה יציאות של USB לחבר אותו..... אין לי את הדיסק המקורי של זה אבל הורדתי מהאתר של היצרן את הדרייבר ניסיתי 2 דריברים שיש שם זה לא עבד... מה יכול להיות הבעיה של זה ?? תודה ..
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני מחובר על 30 מגה דרך הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק את שניהם שידרגתי ל30 מגה. אך כשאני בודק בכלי המהירות של ני האתרים בבזק אכן אני מקבל 30 מגה מהירות אינטרנט. אך בכל הבדיקה של בזק בינלאומי אני מקבל 19-23 כאשר אני פונה לכל אחת מהחברות הן מאשימות את השנייה. יש לציין כי בדקתי את המהירות גם ב speedtest ,012,רימון וגם אצל ספקיות אלה אני מקבל את המהירות הזאת. מבחינת הורדה הורדתי מהאתר התפעולי של בזק בינלאומי קובץ של 500mb ואכן ירד לי על מהירות 4.2 מגה לשניה. מה שאומר שאני כן מקבל את המהירות.. לא מבין פשוט איך זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שידרגתי לחבילה של 100 מגה בבזק ובחיבור רגיל האינטרנט עובד במהירות המקסימלית (כ-88 מגה) הבעיה היא ברשת אלחוטתית, יש לי שני מחשבים ניידים בבית ושניהם מגיעים רק עד 20 מגה ללא בעיות קליטה דגם הכרטיס רשת אלחוטתית הוא בטכנולוגית N: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 אשמח לעזרה לדעת למה זה קורה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-