עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GolanBerlin,

שידרגתי ל-15 מגה, בזק + בזק בינלאומי. כמה KB הורדה אמור להיות לי? והבנתי שיש הבדל בין KB ל-kb? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by spektor,

שלום כרגע אני מחובר ל-HOT בתשתית של 5 מגה ובזק בינלאומי. בזמן הגדרת בראוטר TL-WR1043ND חיבור לאינטרנת אני לו יכול להיתחבר תרך L2TP הוא פשוט מנסה להיתחבר ולא יוצא , אבל בלי שום בעיות אני יכול להיתחבר דרך Dynamic IP או PPTP . זה אמור להיות כך? :nixweiss:

3. Started by RonCohen,

יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by יואב שניר,

מהי החברה המייצרת את ההוטבןקס ? לא יכול להיות שהמכונה הזו מיוצרת לישראל בלבד. אולי ניתן למצוא מידע מועיל באתר היצרן. מזכיר לי את ימי ה ALCATEL.

5. Started by Las@Vegas,

שלום לכל הקהילה, אני חדש כאן אני רציתי לשאול כמה דברים בנוגע להקמת אינטרנט אלחוטי. אני עובד נכון להיום בבית עם מחשב נייד יחיד. (קישור למפרט למטה). http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=25&subcatid=27&prodid=33&keySearch= אני מניח שאני לא צריך כרטיס PCMCIA מאחר שיש לי כבר כרטיס רשת מובנה בתוך המחשב (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB4200 שדרכו אני מתחבר היום לאינטרנט. אז לפי מה שאני הבנתי על רשתות אלחוטיות אני רק צריך נתב אלחוטי שיחובר למודם הקיים שלי. אני עדיין לא הבנתי מהו "המקבל" במחשב הנייד, משום שלא קיבלתי אנטנה או מכשיר קליטה אחר אז אם אפשר להבהיר לי את הנקודות... ואני מבקש אם אפשר גם לקבל המלצות לנתבים אלח…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by IRIVERMAN,

רציתי לדעת האם יש יתרון בחיבור ללא חייגן (בכבלים) בחיבור ברשת ביתית עם ראוטר.. אם כן - אז מדוע? ועוד שאלה - לגבי איי פי קבוע..אמרו לי שכדאי לבקש מהכבלים אחד כזה מאחר וזה מונע תקלות בחיבור הרשת..זה נכון? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …

8. Started by redastral,

היי, אני חדש פה, בכל מקרה אני פונה אליכם חברים בקשר לחיבור VPN שאני מנסה לבנות לשרת הבייתי שלי. רציתי לשאול האם אני חייב שיהיה לי VPN router או שאני יכול לבנות חיבור ללא נתב מהסוג הזה. ברמת העיקרון החיבור כבר קיים ואפילו ניסיתי להתחבר מקומית דרך אותה הרשת (הרשת הבייתית) והוא הצליח. כאשר אני מנסה להתחבר דרך רשת אחרת למשל דרך האייפון הוא לא מציג לי שגיאות שונות ולא מתחבר. אוליי תוכלו לייעץ לי מה אני לא עושה נכון כי קראתי כבר כ"כ הרבה מדריכים ועשיתי את החיבור הזה לפיהם ושום דבר לא מצליח לי. הראוטר הבייתי שלי הוא מסוג: Edimax 6200n 3.5G אם זה עוזר לכם. אשמח לתשובה, תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 12.1k צפיות
  9. אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by adielb,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש ראוטר Asus RT-N56U האם יש דרך לדעת שהוא יעבוד כמו שצריך עם חיבור כבלים + חייגן l2tp (אני חייב חייגן כי אני בשירות גיימר)? במידה ולא, אני צריך המלצה לרואטר בעל התכונות הבאות: 1 1GB LAN. 2. חיבור אלחוטי 802.11n 3. מסוגל לטפל בכמות connections חדשים גבוהה (throughput). 4. לפחות פורט USB אחד התומך בדיסק קשיח ומאפשר שיתוף של כמה משתמשים (ftp או SMB). nice to have: 1. רשת אלחוטית dual band שיוכל לעבוד במקביל גם ברשת n וגם ברשת b/g. 2. יכולת להוריד torrent באופן עצמאי (לדיסק הקשיח שמחובר ב- USB) הנ"ל אפילו יותר מ- nice to have אבל אני מניח שלא קל למצוא את זה. *עריכה* אלטרנטיבה אחרת שאולי יכולה להתאים - DrayTek Vigor2130n אם הבנתי נכון באתר רשום שלאחר עדכ…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by pc student,

משום מה בזמן האחרון שאני מוריד בהורדה ישירה המהירות מגיע בקושי ל-10 kb/s למרות שבדרך כלל זה מגיע ל-120 kb/s עזרה? ???

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת האינטרנט בשניהם עובד אך אני לא יכול להעביר קבצים יש לי במחשב א שארד הארד ובמחשב השני שארד פולדר בשני המחשבים יש וינ אקםפי והרשת מוגדרת לפני המדריכים באתר אז למה אני לא יכול להעביר קבציםםםםםםםםם????? ובבקשה אל תגידו שאני אבדוק אם הם על אותה וורקגרופ כי הם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by יואב שניר,

.

14. Started by alfred3,

היום התקשרתי לבזק סטור כדי לברר איזה דגמים יש להם במלאי . לפי מה שקראתי בפורום ה D LINK דיי מומלץ ,הבעיה שאין להם אותו במלאי הם הציעו או NETGEAR DGN 220 או D LINK מחודש (לא אמרו איזה דגם) מה דעתכם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ev,

הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by ronkeren,

מחובר דרך הכבלים ללא חייגן ישירות לראוטר (חוטי) מנסה לפתוח את הפורט ל Utorrent ב Port Forwarding אשמח לקבל עצה מה לעשות

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. שדרגתי את התשתית עכשיו ל15 מגה בשילוב בזק. המהירות נראית בסדר, אבל יש ישומיים שהפינג לא פחות חשוב ולכן רציתי לדעת לאיזה פינג אני אמור לצפות לשרתים בארץ ולאיזה פינג בחו"ל. אני כמובן מדבר על פינג של חבילות בגודל של כ 1400 לפחות. עושים את זה ע"י הוספת ping -l 1400 ואז את השרת. אני רואה אנשים אומרים רדבק של בזק וכו', אשמח לדעת מול מי לבדוק ומה לצפות. (כמובן במחשב מחובר ישירות לראוטר מודם ולא אלחוטית).

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by Demagh,

היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Yonatan Avhar,

היי לאחרונה אני מקבל Packet loss של 0-50% באזור הערב (21:00+), אני מחובר עם כבל לראוטר, ונציגים של בזק אומרים לי "עכשיו הכל בסדר" בגלל שעד שהם עונים זה מפסיק. מה אני יכול לעשות כדי לגלות מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by 69,

נושא האינטרנט המהיר אצלי בבית כמעט מושלם - חסר רק משהו קטן (ויקר ? ;D) אינטרנט מהיר בחיבור ADSL מחשב נייח מחובר למודם רשת שמחובר לשקע ה ADSL מחשב נייד המצוייד בכרטיס רשת אלחוטי של D-Link (נכנס לשקע ה PCMCIA) +D-Link AirPlus DWL-650 אם אינני טועה... כעת צריך רק שהמחשב הנייד יוכל גם לגלוש באינטרנט המהיר (בלי כבלים כמובן, בשביל זה יש לו כרטיס רשת אלחוטי :-)) אני קצת מבולבל מהמוצר שאני צריך... מה בדיוק אני צריך ? נתב אלחוטי ? נקודת גישה ? מה ההבדלים בינהם ? משהו אחר ? ולאן הוא מתחבר ? למחשב ? למודם ה ADSL ? והבנתי שיש מוצרים כאלה עם פיצ'רים נוספים כמו שרת מדפסות למשל, אילו פיצ'רים נוספים קיימים ? מקווה שלא בלבלתי אתכם, תודה רבה רבה !

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה הזאת כבר כמה פעמיים שאני מנסה להתחבר לשרת מירק מסויים הוא לא נותן לי להתחבר ואומר לי כי הפרוקסי שלי מסומן כפרוקסי פתוח אני לא מתחבר למירק דרך פרוקסי אולי הסקפית שלי משתמשת בפרוקסי אבל אני לא משתמש בפרוקסי אז ניסיתי להתחבר עם פרוקסי חינמי וזה לא עזר הוא עדין מזהה את הHOST ואת הIP שלי למרות ששמתי פרוקסי יש גם שרתים אחרים למשל בEFnet אני לא יכול להתחבר לכמה שרתים מסויימים אבל לשרת בקנדה אני יכול של EFnet ניסתי לעשות ipconfig/release ipconfig/renew לא עזר אני אמור להיות מחובר דרך "אתר" אבל ביטלתי את זה ועשיתי חייגן גם אחרי שאני מתנתק זה לא משנה את הIP אבל אני יכול לעשות RESET למודם או כל מיני דברים כאלה האם זה יעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by XDude,

שלום אני משתמש במודם של dawoo\daewoo(שני שמות לחברה או משהו כזה) דגם xcm-2300 ואני מחפש דרייב נואשות ולא מצאתי!! הדיסק של הדרייבר שלי נשבר ואני מחפש באינטרנט ולא מוצא!! אם למישהו יש את המודם הזה ויכול לשלוח לי ת'דרייבר שיגיד לי בבקשה! או שלמישהו יש קישור?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by Vloody,

לפני כמה ימים שדרגתי את רוחב פס ה ADSL שלי ל 4MB. המודם שהיה לי בבית לא הצליח להסתנכרן על מהירות זו ולכן באלצתי להחליף מודם (היה לי Alcatel ישן עוד מימי ניסוי ה ADSL). הטכנאי שהגיע אלי הביתה הביא איתו D-Link 2650U ואמר לי בביטחון שזה הנתב הכי טוב שבזק מציעה כיום, ואני, פתי טוב ירושלים, האמנתי לו והתחייבתי לשנתיים. הוא גם אמר לי שהנתב יתמוך בכל השרותים העתידיים של בזק במלואם כגון NGN. מבט חטוף בפורום העלה את השם 2670U, ככה שאני מבין שלמעשה קיבלתי נתב ישן יותר ולא את ההכי טוב. יש לי עוד משהו כמו 10 ימים להתחרט ולהחזיר את הנתב. האם יש הבדל משמעותי בין שני הנתבים? האם אכן הנתב שלי יתמוך בשרותי ה NGN העתידיים של בזק במלואם? אולי בכלל עדיף לי לא להתחייב לבזק כלל ולקנות נת…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.