עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by leirus,

יש לי מדפסת לייזר אשר אותה אני מחבר לאחד מהפורטים של הנתב. הבעיה היא שהמדפסת לא מקבלת כתובת IP ולכן לא רואים אותה ברשת. מאחר והרשת מוגדרת עם הצפנה מן הסתם נדרש להזין את ה-KEY, אבל איך עושים זאת במדפסת? בהגדרות שלה אין כל אפשרות כזו. האם יש משהו שאני צריך להגדיר בנתב (TP-LINK1043)? בצד של המדפסת?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by roey1,

שלום , עקב בעיות כנראה שעושה לי הנתב שלי Siemens SL2-141 קיבלתי מבזק מודם בהשאלה בחינם TNN-AZTECH 600E . הייתי רוצה לבצע כמה דברים והייתי שמח לקבל את עזרתכם : 1. המודם כיום הוא בעל חייגן והייתי רוצה להפוך אותו ללא חייגן שיהי מחובר קבוע 2. הייתי רוצה לנסות להשתמש בסימנס שלי כ-AP שייתן לי לפחות אפשרות של WI-FI בבית אולי ככה הוא לא יעשה בעיות. במצב כזה - מי משמש כשרת DHCP ?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by b3ta0,

שלום לאחרונה התקשרו אלי נציגי הוט בשביל להציע חבילת תשתית + ספק דרכם מה זה אומר בדיוק? שהספק והתשתית הם שניהם הוט? או שיש בחירה בין תשתית + ספק לבחירתי? מה היתרון/חסרון? תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by Kirma,

שלום לפני כשבוע וחצי התחילו לי בעיות של איטיות וכשל בהצגת דפים המון פעמים דפים מוצגים חלקית (תמונות לא נטענות, אפילו באתרים חיצוניים שמשתפים קישור ב YOUTUBE מראים במסגרת "שרת לא נמצא") אני מקבל שגיאה "שרת לא נמצא" או timed out במילים אחרות (כמו בעיה של DNS כושל) ניסיתי להשתמש גם ב DNS של גוגל, לא פתר את הבעיה גם כאשר יש הורדה ברקע (שאין מצב שהאינטרנט התנתק כי ההורדה ממשיכה), עדיין יש לי בעיות הבעיה קורת במשך כל היום, לפעמיים הכל עובד חלק ולפעמים פשוט בלתי נסבל HOT שלחו לי כבר 3 פעמיים טכנאי פעם ראשונה -> ניתק את המגבר ואמר שכניראה זה הבעיה פעם שנייה -> החליף כמעט את כל הכבלים שמובילים ל HOTBOX פעם שלישית -> הוא פשוט החליף את ה HOTBOX (ממש לפני מספר דקות) * בינתיי…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום. שידרגתי את המהירות שלי ל10 מגה אני משתמש ביוטורנט. תשתית וספק של בזק . יש לשנות הגדרות ואם כן למה לשנות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Cheif,

במסגרת גל ההכרזות אתמול שדרגה Apple גם את מפרטי הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2311

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by noam-r,

שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי את הנתב הנ"ל מחובר למחשב הנייח בחדר המחשב. יש לי גם לפטופ שממוקם לרוב בסלון. אמנם יש קיר בינהם אבל המרחק הוא של כ-5-6 מטרים בינהם. אין לי בעיות מיוחדות עם האינטרנט באופן כללי בנייח. אין לי בעיות עם הלפטופ כאשר הוא מחובר דרך נקודת גישה אישית של האייפון. לעומת זאת, כאשר הלפטופ (פוג'יטסו כפול ליבה וחמוד) מחובר דרך הרשת האלחוטית הוא לא מצליח לגלוש בצורה סבירה: ניתוקים ואיטיות מחרידה. שיתוף קבצים ברשת (מהנייח לנייד) קורה במהירות אפסית. פרטים נוספים: הרשת על תקן N (הנייד תומך כמובן). אני מקבל סיגנל טוב עד מצויין. ניסיתי אפילו פעם להושיב את הלפטופ על הראוטר ועדיין זה לא זז. הרשת מאובטחת ב WPA2 עם ססמה באורך של 13 תווים. אף מחשב נוסף לא מחובר (להוציא אייפון של…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by YTZ,

כן, הנושא הזה נטחן כמו מים, אבל האיטיות לאחרונה עוברת כל גבול. בתור אחד שלא נמצא יותר מדי בבית, זה די מעצבן להתחיל להתעמת איתם בנושא כשאני סוף סוף בבית - המהירות כל כך איטית שאני לא יכול לפתוח אפילו אתר לבדיקת מהירות (speedtest.net). סרטונים באתרים אחרים מ-youtube (מטהקפה, סרטים בצפיה ישירה) נטענים יותר לאט מה-1mb של הסלולארי שלי (ואני בחבילה של 12mb), אפילו איביי ואמזון נטענים במשך דקות(!!!), ואפשר בכלל לשכוח מתמונות ברזולוציה גבוהה. מה לאזעזל הולך פה?

• 34 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by y360,

בחרתי ברישום שם משתמש וסיסמא מה רושמים בחייגן אחרי שם המשתמש ? כוונתי כשהייתי ב012 זה היה xxx@012 או בבזק בינלאומי xxx@014 מה צריך לרשום כשהספק הוא הוטנט ?

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  11. אם צריך טופס או משהו כזה אנא סילחו לי, זה דרך הטלפון אין לי מחשב בזמן הקרוב כי אני בצבא... לענייננו, אתמול היו לי הפסקות חשמל, זה קרה בזמו שהמחשב רק התחיל לעלות.. אחרי שנגמר ההפסקות חשמל המחשב עלה וניסה לעשות ריקובר. עכשיו אחרי שהוא עולה הכל טוב ויפה, אין לי אינטרנט הוא מראה שהוא מחובר אבל ללא אגישה. לקחתי תכרטיס רשת וניסיתי על מחשב אחר וזה עובד יופי. ניסיתי לחבר את הטלפון בתור מודם למחשב fail רציני.. התקנתי מחדש דרייבר של כרטיס רשת עדיין לא עושה את העבודה גם שיחזור מערכת לא עושה את העבודה.. קצת פרטים ׃וינדוס 7 64ביט, כרטיס רשת אלחוטי יואסבי

• 3 תגובות
    • 7k צפיות
  12. Started by dropsy,

שלום יש לי מודם Dlink 6740 ויש לו שתי אנטנות. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אנטנה עם כבל ארוך במקום אחת האנטנות כדי להגדיל את טווח הקליטה. בגדול יש בחדר אחד את המודם עם מחשב אחד שמחובר אלחוטי ויש חדר רחוק שגם שם יש מחשב. האם ניתן לפצל את האנטנות או שזה יפגע במהירות או משהו כזה? יש לי חבילת גלישה של 30 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by check,

שלום ברשותי ראוטר d-link dir-655, כרטיס רשת TP-Link TL-WN822N. החדר שלי מרוחק מהראוטר כ5.3 מטר דרך מסדרון עם הפרדה של 2 דלתות מעץ. הראוטר והמודם נמצאים מעל מקלט DVR ממתכת. אני מחובר מהוט\נטוויז'ן. ווידאתי בהגדרות של הראוטר שידור בתקן N בלבד, WPA2 ONLY וכו' ואני לא מצליח להגיע למאה מגה המוצהר שמקבלים בחיבור חוטי. אני מגיע במקרה הטוב ל60-70 ובמקרה הרע ל30 ומטה. מידי פעם אני מחליף בין הערוצים כי לאורך זמן המהירות צונחת. חשבתי לחבר לראוטר אנטנה מהסוג הזה למשל: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=793413 . השאלה היא האם זה ישפר את המהירות בכלל? רציתי לדעת בנוסף אם זה הכרחי להתקין אנטנות כאלה על הקיר או שאפשר גם להניח בצד. אני קולט את הראוטר טוב יחסית באיזור ה80 אחוזים.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by taz24,

הי אני מחפש נתב שידע לתת לי ביצועים טובים עבור המחשקים שלי דרך האינטרנט, משמע שיפגע כמה שפחות בפינג ושידע לתת למחשב מסויים עדיפות מעל מחשבים אחרים שמחוברים לרשת ברגע שמשחקים עליו. חיפוש בגוגל נותן התייחסות לקטגוריה כזאתי של ראוטרים אבל אני לא רואה נציגים שלהם בארץ הצעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by OzZzZz,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי למהירות 1 גיגה. חשבתי על שני המוצרים: TRENDNET TEG-S50g 5 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH והשני: ‏Edimax ES-5500G 5 Ports 10/100/1000Mbps Gigabit Desktop Switch ‎ מה הייתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by unfacedman,

חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pening6,

שלום אני מעוניין לקנות נתב חדש לבית יש ברשותי כבר כמה שנים טובות את הנתב Siemens SL2-141 עברתי לבית חדש (4 קומות) לכן הקליטה יחסית חלשה וגם הסטרימיניג איטי אין תקציב מסויים יש לי מהירות של 10 מגה ביט ויש סיכוי לשדרוג ל -12 או 15 ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. היום אני גולש בדרך אלחוטית, וזה נהייה מאוד מעצבן במשחקיי רשת (BF3). רציתי להתחבר בדרך חוטית, אבל המרחק בין החדרים הוא כ-10 מטר (אולי קצת יותר). שמעתי מאיזה חבר שניתן לחבר לשקע החשמל משהו שאליו מחברים את החוט שיוצא מהמודם (עכשיו מחובר לראוטר). האם ואיפה ניתן לקנות כאלו, אם ניתן, אז האם אני יקבל מזה מהירות מקסימלית של 100MB (מה שיש לי עכשיו בהוט)? זה יכול לפגוע בכרטיס רשת? אשמח לתשובות ותודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי חברים, בעשרה ימים האחרונים, מאז שעברתי לגור בדירה עם שותפים, אני משתמש לראשונה בחיי באופן קבוע ב-Wi-Fi בשביל לגלוש באינטרנט. אני חולק את האינטרנט עם אחד השותפים - אנחנו עם אינטרנט במהירות 5MB של הוט ו-012. יש לנו מכשיר כזה של הוט שאליו מחובר נתב של TP-Link. אני לא יודע בדיוק מה קורה אצל השותף (הוא אומר שהאינטרנט שלו עכשיו איטי), אבל אצלי האינטרנט ממש ממש מקרטע. יש זמנים שבהם הוא עובד בסדר, אבל... בהרבה מאוד מקרים הוא פועל כמו שצריך לכמה שניות - מיד אחרי שמתחברים לרשת - אבל אז מפסיק לפעול וכל עמוד שאני מנסה לטעון פשוט נטען בקושי אולא נטען בכלל (הרבה פעמים אחרי 2-3 דקות הוא כתב שאי-אפשר להציג את הדף). אם אני מתנתק, מתחבר ומנסה מיד להטעין את העמוד מחדש הוא נטען, אבל שוב,…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dudu26,

הי! אני מחפש פתרון של ראוטר כלשהו שיאפשר לי ליצור רשת אלחוטית (כמו במסעדה למשל) עם סיסמה, כולל הגבלת רוחב פס לכל משתמש (הורדה והעלאה). המשתמשים יהיו אקראיים, בעיקר סלולאריים. האם יש דבר כזה? או שצריך ללכת על פתרונות יקרים כמו כל מיני קונטרולרים ושאר מפלצות... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ng100,

המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by samorg,

יש לי רשת קווית (בזק/נטוויזן) וקניתי סמארטפון ואני רוצה לאפשר לו לגלוש דרך הרשת של המחשב הרגיל. 1) האם זה אפשרי ואיך אני עושה את זה? 2) כמה זה יכול לעלות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן שקשורה לעניין ה"חלקות" (smoothness) במשחקי הרשת. התלבטתי זמן-מה מה לעשות עם זה אך מכיוון שכבר אין לי שום אפשרות אחרת (7 שיחות עם בזק בחודדשים האחרונים) עם הרבה מאוד תיעוד אצלהם. יש לציין שהמהירות הורדה, פינג וההעלאה תקינים בכל מצב - בדיקה תוך כדי גלישה ועומסים וגם בתוך בתוך משחקי הרשת עצמם. פרטים נרחבים יותר על סטטוס האינטרנט והמחשב: 20MB מהירות VDSL (הADSL2) דרך בזק ובזב''ל הבעיה עצמה קורת רק לי ולעוד בחור, שנינו גם על אותו התשתית והספק ושנינו שייכים לעניין הVDSL, אני מכיר עוד כמה שגם כן יש להם את אותה החבילה ואין להם את הבעיה הזאת השרתים שאני מחק עליהם הם של VGAMES שבחסות וואלה, השרתים עצמם מאוחסנים בחווה של 012 עם אייפ…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. הייתי אצל חבר וראיתי תופעה מוזרה. בעבר שמתי לו נתב DLINK שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט, והיה לו 5 מגה תשתית + ספק. לאחרונה הוא שידרג ל 100 מגה בהוט ואת הספק ל30 מגה. הטכנאי חיבר לו ראוטר אלחוטי חדש HOTBOX לראוטר הישן של DLINK, ועכשיו יש לו 2 רשתות שזה מובן ולגיטימי. מה שלא מובן לי זה שבהתחברות לאלחוטי החדש, בדיקת מהירות מראה 20 מגה, ברשת הישנה מראה מהירות 5 מגה, זה הגיוני? הרי שתיהן יושבות על אותה תשתית ואותו ספק... לגבי המהירות אמרתי לו שיבדוק שהספק שם לו 30 ולא 20 כי לו הגיוני שאין 30 מגה אבל עדיין מה פשר 5 מגה ברשת הישנה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by zg1984,

שלום לכולם, יש לי בעיה שבטח שמעתם עליה בעבר. הראוטר שלי נמצא בממ"ד ולכן בסלון, המרוחק כ-7 מטרים ממנו, הקליטה חלשה והאינטרנט איטי. אני מקבל את תשתית האינטרנט מחברת HOT במהירות של 12 MB והספק הוא בזק בינלאומי (למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי). שמעתי על מכשיר בשם AP המשמש כנקודת גישה המתחברת לרשת החשמל בלבד - נדמה לי שקוראים לזה Home Plug. זה הכיוון שאני נוטה אליו. אשמח לאישור מצדכם שהמכשיר הזה אכן יפתור לי את הבעיה, להכוונה למודל/דגם מדוייק שעליו אתם ממליצים (מה זה WDS ואיך לקחת את זה בחשבון?) והכוונה לאתר ממנו ניתן לרכוש מכשיר כזה ללא הוצאה מופרזת (ומבלי להזין את מערכת המיסוי בארץ , האם אתרים כגון E-Bay טובים לטובת כך? בתודה רבה מראש, זיו

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים