רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר עם הוט, ספק הוטנט, ראוטר אלחוטי 1043D TP. בית 200 מ"ר, שתי קומות. ראוטר בחדר קומה שנייה, שמכוסה היטב כולה. קומה תחתונה בקושי יש קליטה! איך פותרים את הבעיה הזו? הבנתי שאפשרי לחבר ראוטר בקומה תחתונה, אבל למה בדיוק? לבקש מהוט שיתקינו בקומה התחתונה עוד שקע של הוט לאינטרנט או איך זה עובד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הרצתי בדיקה על הרשתות באיזור שלי בערת האפליקציה wifi analyzer. מסתבר שיש הרבה רשתות (כנראה בבניין) שנמצאות על אותו ערוץ. מישהו יודע איך אני מחליף ערוץ בראוטר? יש לי ראוטר של TP-LINK בתקן N דרך הוט תודה!
-
- 4 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
אני משחק הרבה משחקי רשת ויש לי הרבה בעיות (לאגים,דילי ועוד) ורציתי לדעת אם חוץ מהמהירות גלישה עוד משהו משפיע על האינטרנט? חיבור קווי\אלחוטי,הראוטר או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני צריך לקחת ראוטר VDSL מבזק סטור עקב שדרוג מהירות מ15 ל20 (באותו המחיר!! ) היום שדיברתי עם הנציג של 199 הוא ביקש ממני להחזיר את שני ראוטרים ישנים שיש לי (די-לינק 2650U שנכון לכתיבת שורות אלו עובד ברשת שלי וסימנס SL2-141 שיושב אצלי כבר שנתיים ללא שימוש עקב השדרוג של הדי-לינק הנ"ל) מיותר לציין שסיימתי לשלם על שני הנתבים מזמן (שולם במסגרת של חיוב/זיכוי) נ.ב. עד כמה שזכור לי ביום שלקחתי את הראוטר של די-לינק לפני יותר משנתיים שאלתי את הנציגה של בזק סטור מה עם הראוטר של סימנס והיא אמרה לי שהוא שלי כי סיימתי לשלם עלייו הכותרת נערכה והוסרו ממנה סימנים מיותרים ותגית מיותרת. להבא קרא חוקים
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
במהלך תמוה, המזכיר את שיטת "האח הגדול", החלה חברת סיסקו לדחוף לבעלי נתבי Linksys שלה מדגמי E2700, E3500 ו-E4500 קושחה חדשה, המפקיעה מהם את יכולת הניהול של הנתב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2366
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום! אני לומד ל ccna הלומדה של סיסקו משהו אולי מכיר סיכומים בעברית שיכלו לעזור לי כי יש כמה דברים שאני לא מבין וזה מאוד יעזור לי להבין תודה מראש רן
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי בעל שלושה מפלסים. אני רוצה לפרוס רשת אינטרנט בכל שלושת המפלסים. לצערי ההשחלות של החוטים נעשו בצורה לא טובה ולכן אני נאלץ לאלתר איזשהו פתרון. המהירות אינטרנט היא 30 מגה+(כמה שיתאפשר מבזק באזור), כאשר רק באחד החדרים יש חשיבות גדולה לאינטרנט מהיר מאוד ויציב מאוד(כמובן שגם בשאר החדרים יש צורך באינטרנט סביר++). מכיוון שזהו בית פרטי אז בין המודם/נתב לבין המחשבים מפרידים קירות. מדובר סה"כ בחמישה או שישה מחשבים בכל הבית. הפתרון שעליו חשבתי הוא לשים מודם/נתב אלחוטי בקומה האמצעית לשרשר אליו נתב אלחוטי מהקומה העליונה(שרשור בחיבור קוי כמובן - זה אפשרי), ובמידת הצורך להוסיף שרשור חוטי או מגבר בקומה התחתונה. החדר בעל החשיבות הוא בקומה העליונה ולכן חשבתי לחבר את הנתב ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת מפגש בלוגרים שנערך אתמול (יום שלישי, 3/7/2012) חשפה חברת החשמל את מיזם הסיבים האופטיים שלה. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2348
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי ל100 מגה אצל הוט נט, דבר ראשון אני חייב לציין שהמענה הטכני שלהם עונה בשניה וזה מעולה. הם אמרו לי שאם אני על 12 מגה אצל התשתית [הוט] ו100 אצלהם יהיו לי בעיות איטיות. אכן היו וכשהעבירו אותי ל12 גם אצלהם זה התחיל לרוץ בסדר. אני לא אומר שהם שיקרו וכאלה, אבל למה זה? הם גם טענו [אולי הם אולי נציג הוט שהיה בשיחה - לא הבדלתי] שזה בגלל שיש לי מודם מוטורולה שלא תומך... מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין? זה פשוט מעניין אותי למה זה משנה שיש לי יותר מדי בספקית...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת Western Digital, אחת היצרניות המובילות של כוננים קשיחים ואמצעי אחסון, חושפת שורה של מוצרי תקשורת. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2326
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או בציוד הקפי. התשתית אינטרנט 12MB של HOT, ספק 012. יש לי מדפסת משולבת פקס, יש סיכוי להפעיל את הפקס דרך חיבור לראוטר או ישירות למודם של HOT??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים הבדל בין שתי התשתיות? קיום אני בהוט ללא תקלות,ובבזק אומרים שאני יכול לקבל בקלות עד 100 מגה כי אני גר מול המרכזיה הגדולה בעיר. האם שווה לעבור כלומר אהיה שיפור בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי חיבור VDSL במהירות 50 מגה עם מודם-ראוטר של D-Link 6740U. העברתי את ה-6740U למצב Bridge וחיברתי אליו D-Link DIR-655. בנוסף יש ברשותי גם נתב של TP-Link 1043ND. מכיוון שיש לי מדי פעם ניתוקים עם ה-655 ובנוסף מזמן לא יצאה לו קושחה עדכנית (גרסת החומרה שלי ישנה), רציתי לדעת האם אכן ה-655 עדיף או שעדיף לי לחבר את ה-1043ND ל-6740U. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם יש מקום אחר בבקשה תפנו אותי לשם. אז ככה, עד היום הדפדפן היה רץ מעולה, חלק מאוד ומהיר מאוד אבל פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הוא אחל להיות מאוד איטי אם זה בכך שפותחים אותו ועד שהוא עולה או בגלישה עצמה ואם זה כשלוחצים על הכפתורים בדפדפן כגון: סימניות/הגדרות וכו'. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כמה פעמים לשווא.. מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקלוט שידור אינטרנט ספציפי מהאוויר. איזה נתונים אני צריך לדעת בשביל לקנות אנטנת WIFI שתתאים לקליטת השידור הספציפי מהאוויר ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?
-
היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים התפתחה אצלי בעיית חיבור לרשת הביתית ב-2 מתאמי רשת USB אלחוטי של חברת EDIMAX. כהקדמה, אציין שאני גולש בבית על תשתית של 100 מגה (הוט+בזב"ל) וקיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר TP-LINK 1043 (קושחה מעודכנת) מאובטחת WPA2. עד היום 2 המחשבים המצויידים בכרטיסים של אדימקס + מחשב נייד + סמארטפונים - התחברו בצורה חלקה ללא ניתוקים ובעיות. וחזרה להתחלה, משום מה התפתחה בעיה להתחבר באמצעות הכרטיסים של אדימקס - בנק' אחת, בקומה למטה, הצלחתי איכשהו להתחבר לאחר איפוס הראוטר/מחיקת הגדרות הרשת והקמה מחדש, בנק' אחרת שנמצאת ממש חדר ליד העמדה המרכזית, הרשת הביתית לא מזוהה בכלל ולאחר ניסיונות רבים/איפוסים ומשחקים נוספים עם המתאם - כשהרשת הביתית צצה ברשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אם יש לי תשתית בזק של 10 מגה, וספק הוט-נט של 100 מגה. אני תמיד אקבל 10 מגה, או שיכול להיות שיהיו בעיות כי זו לא אותה מהירות? למי ששואל למה יש לי חבילה של 100 מגה בספק: כי המחיר בהוט-נט נשמר לשנה וחצי, ויש סיכוי גבוה שבשנה וחצי הזאת אני אשדרג את מהירות האינטרנט... אז ככה אני יודע שאני יכול לשדרג רק בתשתית, ומבחינת הספק זה אותו מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה לא מובנת, אשמח לעזרתכם.המחשב לא שלי אישית. מחשב לוח אם של אביט IP35 עם 2 כרטיסי רשת מובנים. בצעתי פירמוט מלא + התקנה מחודשת של מערכת הפעלה windows 7 64bit. התקנתי את כל הדרייברים הנדרשים, בצעתי עדכוני מייקרוסופט, ומסרתי את המחשב לבן אדם. אחרי כמה שבועות, בצורה פתאומית מתלונן שאין גלישה לאתרים, קשר מול הנתב יש, ניתן להגיע לממשק. בבית מחוברים עוד 2 מחשבים נוספים , שעליהם ניתן לגלוש בלי בעיה. 1. חיברתי את המחשב ישירות למודם עם כבל של מחשב אחר שגולש, אין גלישה, קשר מול הנתב תמיד יש. 2. בצעתי התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס רשת. 3. שניתי הגדרות על המנהל התקין במקום auto negotation, ב 1GB Full Duplex, לפעמים זה עוזר. 4. לקחתי את המחשב אלי הביתה, תראו איזה פלא…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך נתב חדש לבית שלי והשימוש שלי בעיקר לרשת זה משחקים, קראתי כמה כתבות ברשת ונראה שאחד מהנתבים היותר מומלצים זה הראוטר הבא: http://www.amazon.com/Diamond-Dual-Band-Wireless-N-Router-RT-N56U/dp/B0049YQVHE%3FSubscriptionId%3D02B7Y8VZ2ZRE5MXHPMR2%26tag%3Dbestcoverycom-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0049YQVHE מה דעתכם על הנתב הזה? ובנוסף אשמח לקבל אישור שלא יהיה לנתב הזה שום בעיות חיבור בארץ לתשתית אינטרנט של הכבלים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ראוטר של tp-link לכבלים של הוט. ההתקנה היתה פשוטה והכל עבד מיד. ניסיתי להגדיר סיסמה בכדי שלא כל אחד יוכל לגלוש דרך הראוטר אבל כנראה שהגדרתי לא נכון ועכשיו אין קשר בין הראוטר למחשב. האם יש אפשרות לעשות ריסט ולהתקין מחדש??
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-