עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום ברשותי מודם מדגם Siemens SL2-141 של בזק והוא גם ראוטר עכשיו לפני שעשיתי אותו בטעות ! ראוטר או שעשיתי לו נתב אין לי מושג כי אני חדש בזה בכל אופן איך אני מחזיר אותו להיות מודם רגיל עם חייגן כי זה פוגע לי בתוכנות שיתוף קבצים איך אני יכול להחזיר אותו למודם רגיל כמו שהוא היה בהתחלה אינני יודע אם הפכתי או אותו לנתב אבל יש לי כתובת IP קבוע המחשב כל הזמן מחובר ללא חייגן אני רוצה להפוך אותו לרגיל עם חייגן כמו שהבאתי אותו עכשיו כל פעם שאני רוצה להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים אני צריך לשגת לאתר שלו אני לא רוצה לפתוח פורטים וכו אנא עזרו לי להחזיר אותו למודם רגיל בבקשה יש לי Windows xp pro en תודה וכל טוב ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dudi2002,

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  3. היי! לפני כשבוע הזמנו מאינטנט זהב אינטרנט אלחוטי. אני אמרתי לאבא שלי שהם בטח ימכרו משהו זבל, אבל הוא אמר שהוא מעדיף לקנות מאינטרנט זהב כי הם בטוח לא ירמו אותנו... בכל מקרה, אתמול הגיע טכנאי, התקין את המערכת (של חברת LEVEL ONE. מישהו שמע עליה?) ומה שקרה הוא שאם מורידים קובץ בדיקה מהשרת של אינטרנט זהב זה יורד במהירות של 260KB/S (כמו שזה צריך להיות) ואם מורידים כל דבר אחר מכל אתר אחר, זה יורד ב50-60 ולאט לאט יורד לכיוון ה8KB/S! יש לציין שהקליטה בסדר גמור, וכאשר משתמשים בDOWNLOAD ACCELERATOR, הורדת הקבצים, מכל מקום אחר, זה יורד במהירות שצריכה להיות (230-260 בערך)... יש למישהו פתרןו לבעיה? הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ששדרגנו ל2MB/S לפני זמן קצר מאוד, ואולי יש בעיות... בכל מקרה, ה…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by 0xIDE,

יש לי שני מחשבים נייחים באותו החדר. במחשב הראשי היה לי כרטיס רשת מובנה של הלוח אם + כרטיס רשת ובמחשב המשנה היה רק כרטיס רשת. רציתי לעשות רשת בין שניהם ואז בגלל שבמחשב הראשי היו 2 כרטיסים היתה התנגשות או משהו כזה אז הוצאתי את הכרטיס רשת ונשארתי רק עם המובנה. חיברתי אם שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב והכל טוב.. היה לי אז מודם USB ככה שיכולתי לעשות שיתוף אינטרנט אבל המודם התקלקל והחליפו לי אותו למודם שמתחבר לכרטיס רשת. אז החזרתי למחשב הראשי את הכרטיס רשת שאז הוצאתי ולכרטיס המובנה חיברתי את המודם. הבעיה היא שהוא כל הזמן אומר לי שהכבל רשת מנותק והוא לא! חיברתי את הכבל רשת לכרטיס המובנה והוא אמר לי שהוא מחובר, החזרתי לכרטיס השני והוא אומר לי "מנותק". גם לא דולקות שם הנורות כשאני מ…

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by shahar91,

הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט? בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by HitmanW,

אהלן אנשים, שמעו שמתי לב כבר כמה זמן שיש לי בעיה באימיול שהוא סתם ככה "מאבד קשר" עם איזשהו שרת שאליו אני מחובר מספר שעות לפעמים אפילו פחות. וברור שעדיף להיות מחובר לDonkeyServer No2 מאשר להיות מחובר לBigBang5 (או כל אחד מהבנגים למיניהם..). אני חושש שבעיה משפיעה דרסתית על קצב הורדה קבוע ואני נאלץ לחכות הרבה יותר זמן בכדי שהורדה כלשהי תסתיים. אגב נראה לי הבעיה הייתה לי מאז שיש לי אינטרנט (אני בנטוויז'ן מאז ומתמיד) ופשוט עכשיו חשבתי שאולי הגיע הזמן לשאול אם מישהו יודע איך ומה לתקן ;D אז קיצר כל הפורטים פתוחים, יש לי HIGH ID, כשמתחבר לרשת KAD הפיירוול עומד על OPEN. מה אתם חושבים הבעיה?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by CraXeD,

מאז כשבועיים יש לי בעיה לגלוש מכיוון שכל אתר שאני נכנס הוא חוסם אותו , או הפירוול או הדפדפן , ואז הוא נותן לי אפשרות או לחזור אחורה או להכנס לאתר. הספק שלי הוא 014 ואני מחובר בראוטר של Edimax. גם בסואיל כלאב של רוקסטר גיימס זה לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי וגם ב-XBOX MSN ואייסיקיו גם כן. מה יכול לחסום אותי ? הורדתי את הפירוול של ווינדוס לגמרי ואת הפירוול של הראוטר. האינטרנט גם איטי ברמות של 3KB גג

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון בעיה מאוד מוזרה, החלפתי מודם היום ל D-LINK 2650 של בזק עד היום לא היה שום בעיה ( החלפתי מכוון שהישן התעייף) הלפטופ ממוקם בדיוק ליד המודם והוא כותב את ההודעה הזאת שהוא לא מאתר אותו ככה שזה ממש לא הגיוני כי רואים שיש קליטה מלאה, ד"א הגדרתי את המודם דרך אותו לפטופ , ביטלתי את הWIFI דרך הניהול וחיברתי את המחשב דרך קבל רשת , לאחר שהגדרתי אותו עשיתי פשוט ההפך ביטלתי את הכבל רשת והפעלתי את ה WIFI ( דרך הניהול ) http://www.israup.net/images/bad8c1c19bb0d480bf035205bf51538e.JPG

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. האינטרנט שלי גולש סבבה בלי היתנתקויות שאני משתמש בו אבל כשאני לא גולש בו אז הוא מתנתק לי וזה הורג אותי. אני מוריד משהו , הולך ל10דקות , חוזר והאינטרנט מנותק! אני לא יודע למה זה ואיך לתקן את זה , מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  11. אהלן כמו שכתבתי בכותרת, אני רוצה להפוך נתב מסוג "Asus AM604G" שישמש בתור "מגבר"(AP) אלחוטי לנתב הראשי של הבית (שהוא בעצם מחובר לאינטרנט), הנתב הראשי הוא מסוג "D-Link dsl 2650U". להפוך את הAsus להיות AP לא הייתה בעיה, עשיתי זאת תיק-תק עם רשת לא מאובטחת (בלי סיסמת כניסה לרשת). גם עם הצפנת WEP הכל עובד חלק, הבעיה היא לעבוד עם הצפנה WPA. קראתי כל מיני תגובות בפורום הזה ובפורומים אחרים לשאלות דומות ולמיטב הבנתי רצוי(ואולי חובה) ששני הראוטרים (הן הראוטר הראשי והן הAP) יהיו אותו דגם בדיוק (או לפחות של אותה חברה), האם זה נכון? האם זה באמת חובה או שישנה דרך לסנכרן בין השניים גם כשאינם מאותה חברה\דגם? המצב הוא כזה שאין שום דרך אחרת לחבר בין הנתבים עם כבל, וכל פתרון אחר שהוא אי…

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. אני מנסה את המדריך שיש בנטצ'יפ, שיניתי את האייפי ל 192.168.1.99, אני מצליח לבטל DHCP, שם על WDS, שם SSID שונה מהמקור, מכניס את כתובת הMAC (ניסיתי גם את זו שאני מקבל לרשת האלחוטית וגם את זו שחרוטה על ההוט בוקס), הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שבהוט בוקס עצמו אני לא מוצא שום מקום להכניס את ה MAC של האדימקס... בכל מקרה שלא ניסיתי אני לא מצליח לקבל איפי בטווחים שההוט בוקס נותן... אם מישהו הצליח - אנא תעזרו ! חצי בית לא מכוסה לי.... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Frequency,

התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by hAgAi M,

שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק. לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט. התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד. דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router ספקית אינטרנט: 012 תשתית אינטרנט: HOT…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by NoNickName,

שלום לכולם, יש לי הוטבוקס (מודם בלבד, ללא WIFI) עם 4 פורטים של LAN. ה HOTBOX מתחבר לבזק בין לאומי בחיבור ללא חייגן, כאשר אני מחבר 2 מחשבים לחיבור הLAN נראה שכל אחד מהם מקבל IP חיצוני שונה. (לא ניסיתי לחבר 3-4 מחשבים, כי אין לי) אני מנסה לחבר להוטבוקס APn, כדי שאוכל להתחבר אליו גם אלחוטית וגם קוית. כרגע: רק כאשר הכבל של HOT מנותק אני יכול לראות את פריסת הIP הפנימית, 192.168.1.XX ורק אז אני יכול להכנס לממשק הניהול של הAP (בעיה ראשונה - לא קריטי). כל המחשבים מקבלים כתובת פנימית (2 בחיבור עם חוט ו-3 מכשירי WIFI) ברגע שאני מחבר את הכבל של HOT לנתב - רק 2 מכשירים מצליחים להתחבר לאינטרנט ומקבלים כתובת חדשה - חיצונית כנראה 84.111.75. XX (בעיה 2) האם למישהו יש ניסיון בחיבור AP…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום אני מבקש את עזרתכם כי אני לא מצליח להתחבר לכתבות הראוטר שלי. יש לי ראוטר של חברת TP-LINK דגם:TL-WR841N הראוטר נקנה לפני חצי שנה ועבד בצורה מעולה פתאום באיזה יום לא צלחתי לגלוש דרך הWIFI שלו אז החלטתי לכנס לאתר ההגדרות שלו בכתובת 192.168.1.1 או בכתובת 192.168.0.1 ואני פשוט לא מצליח ניסיתי דרך כמה דפדפנים ועדיין לא הצלחתי ואחרי שהרצתי שורת פקודה ipconfig/all ראיתי שב IPv4 Address רשום כתובת 37.142.146.192 וב Default Gateway רשום 37.142.146.1 ניסיתי להתחבר לכתובת הזאת אך ללא הצלחה אבקש את עזרתכם בנושא עשיתי כבר ריסטרט למכשיר ושום דבר לא השתנה מקווה שלמישהו יהיה פתרון בשבילי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם! אני מחובר לרשת דרך הראוטר של Edimax מדגם BR-6204Wg. יש לי בבית עוד מחשב במרחק של כ 5 מטרים פחות או יותר ממנו. למחשב הזה (עובד על ווינדוס XP אם זה משנה) קניתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7218G התקנתי את הדרייבר והתוכנה, ניסיתי דרך התוכנה, וגם דרך ה WZC וזה פשוט לא מוצא לי את הרשת. כשניסיתי להתחבר עם לפטופ (שניים שונים), שניהם מתחברים, אפילו ממקום יותר רחוק בבית (דרך ה WZC)... למישהו יש מושג איך זה קורה? זה משגע אותי...

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הלכתי לטכנאי עשה לי פורמט אני כנינס למחשב האירנט עובד עשיתי ריסטרט למחשב ואז לא יודע האירנט לא עובד לי רושם יל לא ניתן להציג דף זה אבל אם אני עושה 30 פעם רענן אז אני יראה תאתר אירנט אבל עם אני עישה שוב רענן שוב פעם יהיה רשום לא ניתן להציג דף זה ואח שלי שגולש על הראוטר שלי או בונטרילו שזה על האירנט עובד לי מה אני עשוה התקשרתי לחברת אירנט דיברתי איתם שעתים וולא הסתדר הם אמרו זה משהו במחשב בבקשה עתזרו לי אין יל חדוש מחשבב כבר ועכשיו אני על מחשב אחר לא שליי

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by RONENE7300,

בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  22. צהריים טובים , בימים האחרונים התעוררה בעיית איטיות באינטרנט ( סטרימינג - יוטיוב , הורדה וכדו' ). תשתית - בזק , ספק -012, חבילת 4 מגה. בכל אתרי בדיקת מהירות למינהם אני מקבל מקסימום 2.7 מגה הורדה ו270KBS העלאה. מודם ראוטר של D-LINK דגם - DSL-2650U ( סטנדרטי של בזק ). יש דרך לבדוק מה גורם לבעיה לפני שאני מחכה שעה בטלפון לנציגי תמיכה טכנית ? :-\ תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום .. יש לי ראוטר של אדימקס שמחובר ל-3 מחשבים. שאני מנסה לשלוח בתוך הרשת כלומר בין המחשב שלי לשל אחי אני מקבל מהירות העברה מאוד נמוכה.. כאילו אני שולח אל מחוץ לרשת איך אני יכול לסדר את זה ? דרך ההגדרות של הראוטר ? פיירוול ? ההגדרות של המחשב השולח / המקבל / שניהם ? ואם אי אפשר איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות בין Vista ל-XP לי יש ויסטה לאחי XP ולמחשב השלישי XP אולי יש Pepole Near Me ב-XP אולי בשם אחר? תודה!

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by orzilca,

שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.