עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אנשים כן אני יודע שיש הרבה דיון בנושא אבל קראתי כמה מהם והם קצת מבלבלים אותו.. אז החלטתי לפתוח תרד חדש ומקווה שלא תכעסו ותוכלו לעזור לי.. יש לי ADSL 0.5MB עם המודם המושכר מבזק Alcatel השחור. עכשיו ברצוני לדעת איזה בעיות צפויות לי בהפיכת המודם של בזק לראוטר (Alcatel Pro) ? זאת אומרת האם לאחר שאני אהפוך אותו יהיה לי בעיות כגון: אין אפשרות לשלוח\לקבל קבצים בתוכנות: איסיקיו, מירק, קאזה וכל התוכנות הדומות למינהם? אין אפשרות לפתוח שרת FTP על המחשב שלי? האם יש דרך לסדר את כל הבעיות האלה? האם זה מסובך? מה היתרונות להפוך את המודם ל Alcatel PRO ? תודה חבר'ה ;D

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ( לא לא , הפעם אין פה ירקות ) ככה : לפני זמן מה התקנתי בביתי רשת , ראוטר משולב עם סוויץ' 4 פורטים ( Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ). אני משתמש בכבלים בתור חיבור האינטרנט . הרשת עובדת טוב מאוד , לכל המחשבים יש גישה מהירה (כמו תמיד) לאינטרנט והרשת הפנימית גם מתפקדת יפה , הבעיה היחידה היא שבערך כל שתי דקות יש LAG ( הפסקה של האינטרנט ) שנמשך מספר שניות (שתיים שלוש שניות) בכל המחשבים בו זמנית! הבעיה הזאתי מציקה לי במיוחד מכיוון שאני משחק הרבה משחקי רשת באינטרנט (UT ) ומי שמכיר את ההרגשה יבין שזה מועקה אמיתית ! אינני מאמין שהבעיה היא באחד המחשבים המחוברים לרשת אלא באופן החיבור או בראוטר עצמו , בנוסף לכך , אינני מאמין שהבעיה היא בספק האינטרנט מכיוון שלפני ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ToR,

ענו של השאלה ונראה עם באמת שיפור המהירות הוא אמיתי, או רק פנטיה של כמה אנשים =)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MosheDo,

טוב תקשיבו...יש פה מלא מלא הודעות על המהרת ADSL וכל מיני שטויות כאלו ואני מקווה שאוכל לסגור את העניין אחת ולתמיד. נתחיל בקביעה אי אפשר לשנות את המהירות של המודם (אלא אם כן אתם מוכנים לשלם). דבר שני, גם אם תשנו את הסינכרוניזציה של המודם עם המרכזיה של בזק (שנקראת DSLAM בעגה המקצועית) ולא שמעתי עם שום דרך לעשות את זה אלא פיזית לפרוץ למרכזיה, להבין מה קורה שם ואז להתחיל לשחק עם העניינים, עדיין יש את ספק האינטרנט שמגביל אותכם בשרתים שלו. זה לא משנה אם המודם הוא PRO או לא. למרות שיש דיווחים על ביצועים משופרים ב- PRO והסיבה היחידה לכך היא שהמחשב שיחרר משאבים והוא לא צריך ליצור VPNים ו-PPTPים למיניהם וגם זה קורה רק אם המחשב מיושן ועמוס. אז דיי. חלאס לדבר על זה. לא מגיעים עם זה לש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שבוע הבא אני בטוח מזמין, סגור!! (ישר אחרי שאני מפרמט, ומתקין 2000 pro מחדש...) אז שאלותי אליכם הן: קיבלתם כרטיס רשת? איזה מודם התקינו לכם? האם ניתן לבחור? תוך כמה זמן מההזמנה התקינו לכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Joe Blow,

שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב, אני עכשיו בלטפון עם חברי לאתר מישה, והוא כבר מספר שעות לא יכול להתחבר לאינטרנט. עושה רושם כי השרת שלהם נפל(חיבור כבלים), ומשום שאין להם תמיכה טכנית בשבת, אי אפשר לבדוק איתם. מישהו יודע על זה משהו? בתודה, גוסט. נ.ב, שוב אני מציין שזה השרת של ערוצי זהב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

אני רוצה להמליץ על FIREWALL של SYGATE הוא בחינם אני משתמש בו והוא ממש מעולה אחרי חודשים של שימוש בנורטון SYGATE אוכל אותו במיוחד גירסת הPRO

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עדיין אין ADSL וגם אין אינטרנט בכבלים אצלי באזור, ואת האמת זה כבר עולה לי על העצבים. מתי אמרו, 3 שנים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pro,

יש לי ADSL 0.5 של 012 ונמאס לי מ 012 תציאו לי חברה איכותית וזולה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by pro,

אני מחר הולך להתקשר ל012 ולצרוח אליהם צרחות שיתפוצץ להם השפורפרת אתם אומרים שזה הדבר הנכון?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guyyug,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר מהישן את הדברים עי"י כבל USB רציתי לדעת מה קצב העברה USB 1.1 אם העסק אמין ומה המחיר של כזה כבל תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני לא בטוח במשהו אחד: שמעתי את הפירסומת החדשה של הכלבים לאינטרנט מהיר. בפירסומת זו הקריין מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיוג רגיל (dialup) ונתקל בצליל התחברות (hand shake) והצליל פשוט לא נגמר ולא ניתן להתחבר. מוזר היה לי לשמוע (ואולי זה רק אני כי פשוט מזמן לא התחברתי עם מודם חיוג רגיל) ש"צליל החיבור" הוא בעצם צליל של פקס!!!! האם אני טועה??? או שפשוט הכלבים חושבים שאנחנו מטומטמים. כמו כן הם מנסים למכור לנו אינטרנט מהיר יותר אבל בעצם אומרים הרבה ולא אומרים בעצם כלום: הקריין החביב מציע: אינטרנט ללא חיבור לקו הטלפון (ובעצם מנסה לרמוז ש-ADSL כן "תופס" את קו הטלפון - דבר שאינו נכון) וכמו כן אינטרנט מהיר יותר (אך הם לא אומרים ממה). זה נכון שאינטרנט בכלבים מהיר יותר אבל הם נזהר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עכשיו חשבתי על זה לאחר שליחת הודעות לסין וקנדה בSMS דרך הICQ האם זה עולה לי כהודעה בICQ או שאני משלם תעריף שיחה לחו"ל ? כי אם כן אבא שלי נוראאאאאאאאאא יכעס :errr:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shimon956,

מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי פתחתי את הפורטים 4661-4711 בפיירוול של הנתב, ורציתי לפתוח גם את הפורטים של הפיירוול בSP2 כי יש לי lowID קבוע, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע איך פותחים את הפורטים בSP2? עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ביטלתי את הפיירוול של SP2 ועדיין יש lowID, אז חשבתי שאולי לא פתחתי טוב את הפורטים, אז איך בדיוק אני עושה זאת? (תמונה בסוף) תודה מראש Install מה בדיוק אני ממלא בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  20. מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by nimrodim,

אני מנסה להפעיל UPNP על ראוטר ALCATEL 510 ללא הצלחה. ביצעתי את הבאות: UPNP מופעל על הראוטר תחת התפריט של NAPT. וודאתי שהסרווסים הבאים מופעלים: Universal Plug and Play Device Host" and "SSDP Discovery Service" הפעלתי תחת "My Network Places" את"Show icons for networked UPnP device בצעתי REBOOT למחשב ו לראוטר. לראוטר יש את ה - FIRMWARE האחרון. כיביתי את הFIREWALL של WINXP SP2 וSYGATE. השתמשתי בתוכנה הקטנה הבאה לוודא שהכל מופעל: http://www.mgillespie.plus.com/UPnPTest.exe וקיבלתי: INFO: Adapter #0 - 10.0.0.2 - UPnP Disabled יתר הפרמטרים תקינים..... מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by אוריפ,

היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by AMD Sempron +3100,

מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  24. אני רוצה לפתוח שרת לטיים ספיק, בשביל זה אני צריך את האיפי החיצוני ולא הפנימי כמו שהראוטר נותן לי. איך אני יכול לקבל תאיפי החיצוני ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.