עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, ברשותי ראוטר פשוט וישן של Edimax וראוטר מודם של D-link 2560U. כרגע הדלינק נמצא בקומה השנייה מחובר לקו הטלפון ואליו מחוברים קווית עוד 3 מחשבים, ובקומה הראשונה יש לי YES TOTAL ויש לי מכשיר כזה של YES שמוציא לי כבל LAN "עם אינטרנט" בקומה הראשונה, בעצם יש שם 2 יציאות, 1 הולכת לYES TOTAL ואחת לקחתי וחיברתי לאדימקס (בראוטרים הרגילים יש כניסה בצבע כחול שבדרך כלל מכניסים לשם מודם, ו4 כניסות צהובות, אז הכנסתי לכחול) בקיצור לא עשיתי כמעט שום הגדרות באדימקס, ויוצא שכשאני מתחבר אליו באלחוטי או חוטי, אני מקבל אינטרנט. אני הולך לקבל עוד ראוטר מודם מחברת בזק, ואני מעוניין שהתפקיד של האדימקס יעבור לתפקיד של הדילינק. הבעיה שבדילינק יש כניסת קו טלפון ולא כניסת LAN, מה עושים? תודה מרא…

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by hararim,

יש לי בבית 2 מחשבים נייחים שמחוברים לראוטר(הראוטר אלחוטי אבל הנייחים מחוברים עם כבלים) ועכשיו רכשתי גם נייד ואני רוצה ליצור רשת שבה אני אוכל להעביר קבצים (תמונות מוסיקה וכו') בין המחשבים. מה כדאי לעשות? האם כדאי לחבר את הנייד בכבל לאחד המחשבים? או ליצור רשת לשלושתם? וגם אשמח לדעת איך לעשות

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by Cheif,

מתאמי HomePlug הם מוצר שקשה מאוד להשיג אותו בארץ, במיוחד במחיר אטרקטיבי. על הרקע הזה יש לברך את חברת בנדא על כך שהחלה להפיץ בארץ, בצורה מסודרת, את הקיט TL-PA7020. הקיט, התומך במהירות של 1000Mbps, כולל שני מתאמים בעלי שני פורטים של 1G התומכים בחשמל תלת-פאזי. המחיר הנוח - סביב 330 שקל לזוג מתאמים - הופך אותם לרכישה מומלצת מאוד. https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tp-link.de%2Fproducts%2Fdetails%2FTL-PA7020-KIT.html

4. Started by 0xIDE,

יש לי שני מחשבים נייחים באותו החדר. במחשב הראשי היה לי כרטיס רשת מובנה של הלוח אם + כרטיס רשת ובמחשב המשנה היה רק כרטיס רשת. רציתי לעשות רשת בין שניהם ואז בגלל שבמחשב הראשי היו 2 כרטיסים היתה התנגשות או משהו כזה אז הוצאתי את הכרטיס רשת ונשארתי רק עם המובנה. חיברתי אם שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב והכל טוב.. היה לי אז מודם USB ככה שיכולתי לעשות שיתוף אינטרנט אבל המודם התקלקל והחליפו לי אותו למודם שמתחבר לכרטיס רשת. אז החזרתי למחשב הראשי את הכרטיס רשת שאז הוצאתי ולכרטיס המובנה חיברתי את המודם. הבעיה היא שהוא כל הזמן אומר לי שהכבל רשת מנותק והוא לא! חיברתי את הכבל רשת לכרטיס המובנה והוא אמר לי שהוא מחובר, החזרתי לכרטיס השני והוא אומר לי "מנותק". גם לא דולקות שם הנורות כשאני מ…

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by dragon772,

שלום, לא מזמן סגרתי עיסקה עם יס, לפני יס הייתי בטריפל של הוט (טלויזיה, אינטרנט, וטלפון) כאשר באו הטכנאים של יס להתקין את החיבורים והממירים הם אמרו לי שלא ניתן להעביר תכבל של יס דרך הצינור בחוץ שיכנס לתוך הבית מכיוון שבצינור ישנו הכבל של הוט, והוא ניסה להכניס בנוסף את הכבל של יס אך הכבל נתקע באמצע...אחרי כמה נסיונות התשובה שלו הייתה שלא מה שניתן לעשות זה לבטל את הטלפון והאינטרנט של הוט כך שהכבל של יס יעבור בצינור לבד בלי בעיה, השאלה שלי היא האם זה נכון, כי זה לא נשמע הגיוני שאי אפשר להתחבר ליס וגם להיות בטלפון והאינטרנט של הוט זה הזוי...או שהטכנולוגיה של החברות בארץ הוא נחות בצורה מדהימה או שהוא סתם אמר ויש דרך להעביר את שני הכבלים בדרך זאת או אחרת.... אשמח לשמוע את דעתכם.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by roei88,

יש רשת שמחובר דרך מודם adsl שהוא גם רווטר - eci 312+, וסוויטש של edimax שאני מנסה להכנס לכתובת של הרווטר כדי לפתוח פורטים וזה כותב לי לא ניתן להציג דף זה חוץ מזה הכל פועל.. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shay108,

שלום. אני מנסה לגשת למודם-ראוטר שלי (B-Focus 270PR) ע"י telnet כדי להפוך אותו לראוטר אבל אני מקבל את ההודעה הבאה: Could not open a connection to host on port 23: connection failed מצאתי את הודעת השגיאה הזו בדיוק ב- help של Windows אבל לא הבנתי איך לפתור אותה... יכול להיות שהפורט שלי חסום? אם כן (וגם אם לא...) מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב אז יש לי בעיה עם הרשת.. תמיד שאני מפעיל את האימיול או את הביטורנט כל המחשבים האחרים מתחילים להיות איטים (באינטרנט) וזה ממש מעצבן יש דרך לתקן את זה?? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?? המהירות של האינטרנט שלי זה 2 MB..אם אני יגדיל ל-5 מגה אז לא תיהיה לי את הבעיה הזאת? ויש לי גם בעיה עם הראוטר הוא חוסם כל דבר קטן אני לא יכול אפילו לשחק ברשת.. יש דרך לנטרל את הראוטר המעצבן הזה?? :'( :'( :'( או שאני חייב לבטל את הרשת וזהו :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by AmL1,

אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nuctornal wisdom,

יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש

12. Started by lilimeshi,

מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by yanivs20,

שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): ‏Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 ‏Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי מודם ראוטר של בזק, משהו פשוט של Dlink, יש לי תשתית של מאה מגה והמחשב ממוקם בחדר הסמוך, ללא ממ"דים וכאלה באמצע הדרך - ומקבל בערך 40 מגה. יש למודם ראוטר שציינתי תקן N, במחשב יש לי אפשרות לקבל תקן של AC וגם .MU MIMO האם כדאי לקנות משהו עם התקנים האלה? זה יישפר לי את הקליטה בחדר שממוקם בו המחשב? תודה רבה.

16. שלום לכם, אני (לצערי) לקוח של נטוויזן 013, ויש לי חבילה של 5 מגה אינטרנט דרכם. הבעיה שאני לא מרגיש את זה! הייתה תקופה שהאינטרנט היה מהיר והכל סבבה, אבל בחודשיים האחרונים האינטרנט איטי בצורה מחרידה לחלוטין. איפסתי את הראוטר ואת המודם (את הביוס של הראוטר צריך לעדכן אבל אני חושש לעשות זאת), ואיפסתי את ההגדרות במחשב שלי. עדיין הבעיה נמשכת! הגלישה בפיירפוקס\IE היא כ"כ איטית שבהרבה מקרים יוטיוב לוקח לו יותר מ20 דקות לטעון סרטון מסכן, שבעבר הייתי צריך לחכות 20 שניות, כ"כ איטי שאני יותר למצליח להיכנס לSteam בטענה שהחיבור נכשל, כ"כ איטי שהעידכונים של הויסטה נכשלים עקב אי חיבור. זה מעצבן! מה עושים לגבי זה? מחר אני מתכוון להתקשר לתמיכה הטכנית של נטוויזן 013 ולהתפוצץ עליהם, אבל זה לא…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by SensatioN,

אתמול בלילה היה ברקים וזה אבל לא פגע בבית שלי ומאז לא היה יותר אינטרנט , התקשרתי לHOT אמרו לעשות כמה דברים ובסוף חיברתי את הכבל USB והיה אינטרנט , אבל אני בבית ברשת . עכשיו לשאלה: האור הירוק של הכרטיס רשת צריך להיות דולק אפילו שלא מחובר אליו כלום ? כי אם לא הלך המחשב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by eozeri,

הי, אני מעוניין להקים רשת אתרנט ע"ג החשמל, וצריך בחלק מהמקומות יותר מנקודת אתרנט אחת. לא מצאתי בארץ מתאם עם שתי יציאות LAN, ופתאום נתקלתי במפצל הזה. האם זה משהו שיכול להתאים לפיצול LAN לשני מכשירים שונים (ממיר סלקום ו xbox)? (למיטב הבנתי צריך HUB או switch - אבל אולי דברים השתנו...) תודה רבה, אייל

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by The Winter King,

איך אני פותר את זה? אשמח לעזרה!

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

ה-ICQ עובד לי.. אבל אני לא מצליח להכנס ל-EXPLORER ולא נגעתי בכלל בהגדרות שלו מישהו יודע מה הבעיה??? ניסיתי עכשיו לשנות את ה- IP דרך ה פורטוקול וזה גם לא עזר :-\

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר בכמה משאבי רשת משתמש כל מחשב שמחובר לרשת אלחוטית. יש בסך הכל 6 מחשבים מחוברים. אני משתמש מראוטר יחסית ישן, Edimax 6114Wg וכמובן יש מחשב שמחובר אליו ישירות ולא בצורה אלחוטית. לינק לאתר של הראוטר: http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=146&pl1_id=1 תודה רבה, איאן טראוט

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yariv29,

שלום..יש לי בעיה מזה כשבוע בערך בכל הדפדפנים כשאני נכנס לפייסבוק זה נכנס לי כ-HTTPS ועקב כך איני יכול לראות כמעט תמונות ובטח שלא להשתמש בכל האפליקציות שיש באתר מעבר לזה ישנה אפשרות בפייסבוק לגלישה מאובטחת בHTTPS אבל אצלי היא בכלל לא מסומנת זאת אומרת שזה ירד מהפרק אפשר כמעט לומר שניסיתי הכל ממש הכל החזרתי את כל הדפדפנים לברירת מחדל לא עזר סריקת וירוסים לא שנראה לי שיש קשר גם לא עזר מחיקת האקספלורר אפילו לגמרי מווינדווז גם לא עזר כל אפשרות שניסיתי לעשות בשביל לבטל את הכניסה המאובטחת הזאת לא עזר בכלל שחזור מערכת כלום לא עזר אינני יודע איך זה קרה בכלל.האם למישהו יש מושג איך מבטלים את הדבר הזה שבין היתר גם גורם לעוד תקלות בגלישה באינטרנט.תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מדי פעם יש אצלי איטיות בכניסה לאתרים. בכרום כתוב Waiting for website... וזה יכול לקחת 15-30 שניות ויותר עד שאני לוחצת על רענון, לרוב האתר עולה אחרי רענון אבל לא תמיד. לא הצלחתי למצוא עקביות בעניין. לצורך העניין הרבה פעמים אני חווה איטיות גם באתר של תפוז אבל לא רק. בדיקת מהירות תקינה. בזק טוענים שהתשתית תקינה. בזק בינלאומי השתלטו על המחשב שלי, עשו בדיקות ואמרו שהבעיה במחשב כי ב-Safe mode זה היה בסדר. אמרו לי להסיר תוכנות מה-Startup. עשיתי את זה ועדיין הבעיה קורית. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, מהירות Top 100 (בפועל 55-60 Mbps), ראוטר של D-Link 6740U במצב Bridge (מוגדר כמודם) עם ראוטר של D-Link DIR-880L עם הקושחה העדכנית ביותר משירות הלקוחות של D-Link. …

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by oren,

שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.