רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום רב...! יש לי אתר שאני מתעדכן יום יום לגבי תוכניות של wwe ופתאום האתר הפסיק לעבוד לי הכוונה אני בא בוחר את האתר במועדפים ופשוט בלי להטען אפילו שניה ישר הוא אומר לי שהדף לא יכול להטען וכו... אני חזור בלי לחושב שניה אפילו ישר הוא מראה לי את הדף שגיאה... !!! זה האתר: http://special.pwtorrents.net/index.php מודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב חדש שמחובר לרשת ע"י מודם של HOT מוטורולה SB4200 אני מעוניין לחבר את המחשב הישן לרשת. הוא ממוקם בחדר אחר ואין אפשרות באמת להתחיל כבלים ברחבי הבית, הבנתי שהאפשרות הטובה בשבילי זה הקמת WIFI בבית. השאלה איך עושים את זה ומה זה דורש? האם תהיה קליטה טובה? דיברתי עם HOT והם אומרים שבתוספת של 10 שקל בחודש הם יעשו לי את הרשת האלחוטית בבית. השאלה אם לא כדאי פשוט לעשות הכל לבד? אני צריך בנוסף המלצה על ראוטר ומקלט טובים למחשב. דבר נוסף, יש לי מדפסת די חדשה HP OFFICEJET 6500A PLUS (יש עליה כיתוב Wireless) השאלה אם גם אותה ניתן לחבר למחשב הישן? בבקשה עזרה הידע שלי מינימלי. תודה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש בחדרי דרך חיבור רגיל של הכבלים עם נקודה שממנה יש לי אינטרנט ואפשרות לטלויזיה (בדקתי) זהו המחשב היחידי בבית ועומד לשירות כל בני הבית, בנוסף יש לנו עוד נקודה בסלון הבית שם אנחנו מחברים את ממיר הטלוויזיה. עכשיו קניתי לא מזמן xbox360 שבו אני משחק בסלון ויש לי גם חיבור לרשת הלייב אם אני מעביר לשם את המודם ומחבר אותו לנקודה הזו. דיברתי עם ספק התשתית ומוכנים במסגרת מבצע להציע לי ראוטר אלחוטי בעל טווח של כ 30 מ' (מכסה את המרחק בין החדרים) אבל הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אלחוטית לא את המחשב ולא את xbox360 ובאופן כללי אני לא מבין כלום ברשות אלחוטיות. בנוסף אני מבין שעם רשת אלחוטית רצוי לשים הגנה טובה כלשהי וגם בנושא זה אני לא מבין כלום. השאלה שלי היא האם יש דר…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב טיפה מורכב, אך אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור. יש לי בבית 4 מחשבים נייחים אשר 2 מתוכם נמצאים בממד+מחשב נייד נוסף, סה"כ 5 מחשבים. בקרוב יתווספו 2 מחשבים נוספים אל הבית (יום הולדת לתאומים), סה"כ 7 מחשבים. הראוטר הישן שלי (2WIRE משולב ומתחבר לנייחים באמצעות USB) תומך רק עד 5 מחשבים במקביל. אני מחפש ראוטר אשר יוכל לתמוך באופן מלא בכל 7 המחשבים, כולל אלה שנמצאים בממד. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ערב טוב, היום הגעתי לבזק סטור ולקחתי מודם רשת חדש במקום המודם USB שהיה לי... המודם רשת החדש הוא של חברת B-FOSUS ROUTER 312+ . בנוסף לכך קניתי עוד כרטיס רשת,וחיברתי את המודם רשת לכרטיס רשת החדש. בין שני המחשבים יש כבל מוצלב. כאשר המודם במחשב שלי,האינטרנט עובד רק במחשב שלי..כאשר אני מפעיל את המודם במחשב השני,רק שם הוא עובד. כיצד אוכל לגרום למודם לעבוד עם שני המחשבים במקביל? בתודה, אסף.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הנושא "אחת ולתמיד .... איזה ספק ישראלי לא מגביל תקשורת ביטורנט ??" הבנתי שהבעיות איתם לא קורות רק אצלי. קודם כל אני מחובר דרך 012 בחיבור 1.5MB וראוטר EDIMAX BR6204. אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות שיתוף- אימיול וutorrent. אציין שפורטים לא בעיה- הם פתוחים גם בצורה רגילה דרך virtual server וגם כDMZ. באימיול זה ממש סיוט, בחודש חודשיים האחרונים הוא לא מתחבר לשרתים כלל, בפעמים היחידות שהוא מסכים להתחבר לשרתים ולא נותן שגיאת timed out זה בשעות הבוקר המוקדמות. נניח והצלחתי להתחבר והכל בסדר, אני שם הורדות והאימיול מוריד אך ורק מישראלים! הוא מצליח להתחבר גם לאנשים זרים אך מוריד רק מהישראלים! בביטורנט בעיה דומה. הוא מוריד אך ורק מישראלים. אך שמתי לך לכך שהחל מ1-2 בלילה פ…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי .... מה אפשר לעשות<?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עשינו חבילה חדשה של 40 מגה (בנדל של ספק+תשתית דרך אקספון 018) מאז שהתקינו לי את האינטרנט יש בעיה מעצבנת ברמות מטורפות. פעם בכמה זמן (לפעמים כל כמה שעות לפעמים כל כמה ימים) הראוטר מפסיק להגיב. האינטרנט מפסיק לעבוד (עדיין מחוברים לראוטר), כשמנסים להתנתק ולהתחבר הוא לא נותן להתחבר לא אלחוטית (לשתי הרשתות של 2.4 ושל 5) ולא חוטית. אם מכבים ומדליקים אותו הוא חוזר לחיים כמובן. הראוטר זה D-Link DSL 6850U. היו אצלי כבר שני טכנאים של בזק, דיברתי גם עם התמיכה שלהם לבדיקת הגדרות וגם עם התמיכה של אקספון והם לא רואים שום בעיה. החליפו לי את המעגלים של הקו בקופסא מחוץ לבניין (לפחות ככה הטכנאי אמר) ועברתי כבר 3 ראוטרים (שלושת חדשים מהקופסא). הטכנאי האחרון שהיה פה אמר ש…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי אתמול ראוטר בביתי, הכל עובד מצויין. אבל... כאשר אני נמצא מחוץ לבית (עבודה,חברים וכ"ו) ומנסה להתחבר דרך LOG ME IN (שליטה מרחוק) המחשבים מופיעים כ OFFLINE הנ"ל לא קרה לפני התקנת הראוטר. האם הראוטר גורם למחשבים שמאחוריו להיות "בלתי נראים" ( יש לציין כי הרשת גלוייה אך מאובטחת), אם כן האם יש דרך לפתור את הבעייה? בברכה, תומר
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היום יש ברשותי הוטבוקס משומש שקיבלתי מהוט בעת הצטרפות לחבילת 100 מגה. לא משנה כמה התחננתי בטלפון, לא היו מוכנים להחליף לי להוטבוקס 2 בטענה שרק לבעלי 200 מגה מגיע. חבר יודע דבר סיפר לי שניתן לגשת למרכזי השירות של הוטמובייל ולהחליף שם להוטבוקס 2 ללא עלות. האם שווה לטרוח ולהחליף או שההבדל חסר משמעות לבעלי 100 מגה?
-
- 12 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
טוב תשמעו קטע מענין -אני רשום כרגע גם להוטנט וגם לבזק בין לאומי -הוטנט עדיין לא ניתקו אותי ואני חמובר אליהם בחיבור ללא חייגן 100 מגה בבזק בין לאומי אני גם 100 מגה - לאחרונה בההורדות שלי בהוטנט ממש לא יציבות -אני מוריד כל פעם מאותו שרת -אז אנשים אמרו לי שאולי בעיה בשרת ... אז תשמעו את זה- על גבי החיבור של הוטנט התחברתי עם חייגן ל בזק בין לאומי (ראיתי גם ב SPEEDTEST שהוא מזהה את האי פי שלי כבזק בין לאומי ) ואלה התוצאות בחיבור של הוטנט הורדתי ב1.2 מגה שנייה ברגע שהתחברתי עם החייגן של בזק בין לאומי על גבי ה חיבור של הוטנט - הורדתי פתאום במהירות של 7 מגה !-שזה נראה לי המקסימום שאפשר בחיבור LT2P וזה גם במחשב נייד שמחובר באלחוטי! איך אתם מסבירים את זה? זה מראה שהוטנט מגבילים את…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האינטרנט שלי זז ממש לאט! לוקח לו הרבה לעלות כל דף... (לא פתוח כל תוכנת שיתוף קבצים או משהו כזה במחשב) דברים שניסיתי כבר לעשות כדי לטפל בבעיה: חלקם בעזרת שירות הלקוחות של נטויז'ין... 1) אתחול הראוטר דרך ה"תוכנה" שלו 2) הוצאת המודם והראוטר מהחשמל אח"כ להחזיר אותם 3) ניסיון להתחבר לאייפי שנתנו לי בנטוויזי'ין... לא הצלחתי מרוב איטיות... לאחר כל הניסיונות האלה, בתמיכה אמרו שהם יכולים לבדוק את הראוטר אצלם אבל זה בתשלום... זהו... מה שמדהים הוא שאחרי כמה זמן, האינטרנט פתאום "חזר" לעצמו... בכל זאת פירסמתי את ההודעה כי אולי זה משהו זמני ואני לא רוצה להיתקע בלי אינטרנט... (בבוקר האינטרנט גם עבד נראה לי שהבעיה חוזרת או שהקריסות חוזרות על עצמן) יכול להיות שהראוטר נפגם/נהרס? הוא אצל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו חצי מדינה אולי, אני מנסה לצפות בעספור בצפייה ישירה. זה בקושי זז, מתחילה הסדרה 5 שניות אני לוחץ PAUSE וממתין 20 דק' ואז יש לי רק בערך 3 דק' לראות! ממש עלוב... יש לי 1.5 מהירות אינטרנט ובדקתי אצל חבר עם אותה מהירות זה זז לו הרבה יותר יפה ומהר. אצלו יש שני מחשבים ברשת, ואני בבית שלי לבד על הרשת בלי שום אפליקציה פתוחה ובלי הורדות אחרות. ההפתעה היא שיו-טיוב עובד יפה (ניסיתי פיירפוקס ואקספלורר 7). מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות: 012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום. מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו? אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עדיפותכבר לתמיכה בתקן AC (אלא אם זה בא על חשבון מהירות) ריבוי חיבורים (פורטים, לא מכשירים) ריבוי אנטנות טווח מוגדל שמאושר לשימוש בארץ (או בגדול שיעבור במכס). ראיתי שגם דגמים שנמכרים בארץ עולים פי 2 ממה שאפשר למצוא אותם ב AMAZON / EBAY, אז יש סיבה מיוחדת לקנות בארץ (או שהמכס יעשה בעיות גם על דגמים כאלו בגלל החומרה שצרובה עליהם) ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר על שני מחשבים מקסימום שלושה. שנמצאים באותה הקומה ויחסית קרובים (אני לא רוצה לחבר כבל בינהם), אין קירות בטון בינהם, (שני חדרים צמודים). אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי: - כך שהם לא עולים יקר (בסביבות 250 ש"ח כולל הכרטיס רשת- אפשר חריגה של 70 ש"ח רק אם צריך) - בעתיד אם אני ארצה להרחיב את הרשת ליותר מקומה אחת בו נאמר שתי קומות או אפילו שלוש אוכל לקנות ראוטר נוסף ושראוטר שאני קונה עכשיו לא יזרק אלה ישמש כ AP (שיהיה ניתן לשדר את האות ולהרחיב את הרשת האלחוטית עם הראוטר הנוסף). - שיהיה אמין, לא מתנתק, איכותי ושיתם תמורה טובה לכסף. תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. זה יהיה קצת ארוך אבל חשוב. היום חזרתי מבית הספר (פורים - בעע) ושמתי לב שהדף בית בכלל לא עולה בשתי המחשבים אז כיבית את תוכנות השיתןף והוא עלה אבל לאט, לא אהבתי את זה אז ניתקתי את הראוטור וחיברתי את המודם (אלקטל) ישירות אליי למחשב וחשבתי אם כבר אז נבדוק מהירות דרך אינטרנט זהב (אני מחובר אליהם). הקובץ ירד במהירות 60KB/s ולפי הטבלה הזאת : יש לי חבילה של חצי מגה כשבפועל אני מחובר למגה וחצי עם מבצע מ"יס" ישר התעצבנתי והתקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לבדוק וירוסים אבל בתכלס הכל תקין ואם לא עוזר אז להתקשר לנזק. ותקשרתי לבזק ומה גיליתי ? שמחודש יולי 2004 אני משלם על חצי מגה כמו על מגה וחצי.. הטכנאי שינה למגה וחצי ועכשיו הכל תקין.. אבל לפני שהוא ניתק התחלתי להתעצבן כ…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כבר מספר שעות אני לא מצליח להכנס לחשבון שלי בrapidshare כאילו האתר לא קיים. למישהו עוד יש את הבעיה הזאת? יכול להיות שקיבלתי חסימה מ012 ? קשה לי להאמין שאתר כמו rapidshare נפל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום חיבור בזק + ספק הוטנט שאני מרוצה מהם אבל יוצא לי ייקר ביחס למחירים החדשים לאחר הרפורמה. במידה ואני עובר עכשיו לתשתית+ספק בטריפל סי (55 ש"ח) ואני לא מרוצה מהספק, אני יכול לקנות בנוסף מנוי אצל הוטנט (20 ש"ח) ולקנפג אותו בנתב וזה יעבוד? ואז יהיה לי "תשתית" טריפל סי + ספק הוטנט. אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מרוצה מראוטר wrt54gl של לינקסיס שיש לי כרגע, אבל לבית הוריי אני מחפש משהו באותה רמה, רק שיהיה בו חיבור USB, בעזרתו אוכל לשתף מדפסת. נשמע כל כך בסיסי! ויחד עם זאת אני לא מצליח למצוא מוצר כזה בארץ. מישהו מכיר? (עוד יותר נחמד יהיה אם אוכל גם לחבר דיסק קשיח USB, ואז לשתף קבצים, אבל אני יכול לוותר על זה) תודה אורן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכוון להשתמש בו כמודם בלבד. מה עדיף? האם ההבדל הוא הבדל אלחוטי בלבד ובכך יתרון ל Q1000?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבית, מותקן ראוטר אלחוטי אשר מחובר ישירות למחשב PC נייח. בערך כל 24 שעות האינטרנט במחשב הנייח נהיה איטי מאוד, עד כדי אי טעינה של דפים פשוטים. לעומת זאת, בלפטופ ובאייפון אין בעיית קצב. בדרך כלל לעשות ריסט למודם פותר את הבעיה, אך כ-24 שעות לאחר מכן שוב יש בעיות בקצבים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-