רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אנו נכנסים לדירה חדשה(יד שנייה) 5 חדרים. איך דבר כזה נעשה? ומה העלויות? האם כל החוטים מתנקזים למקום אחד(איפה שהראוטר נמצא) וזהו?
-
- 7 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט 5mb עם תשתית של בזק ומודם rta1320a אני רוצה להקים שרת NAS בבית ולחבר עוד מחשב (ליצור רשת ביתית עם שני מחשבים ושרת NAS, אחרי הביקורת פה באתר על My Book Live אז אולי אותו...). הגבול העליון של המהירות חיבור לאינטרנט של המודם הוא בין 10Mbits/s לבין 15Mbits/s - זה אומר שזאת המהירות המקסמילית שאני אוכל לקבל בהעברה קווית בין מחשבים ברשת הביתית? אם לא מה המהירות שאני אוכל לקבל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה יוצר עוד רשת וירטואלית עם isolation או משהו? זה מתבצע באמצעות שרת מתווך? אני מתאר לעצמי שצריך להיות מחובר דרך tr69 כדי שכל הנתונים יעודכנו בנתב. אם מישהו כבר נרשם אשמח לתמונות מסך מתוך הראוטר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט הכל כבר, הגעתי לדרייברים חלופיים שנקראים Atheros והתקנתי את הגירסה של Windows 7 64-bit כמו שיש לי והכרטיס נראה מותקן והכל בסדר אבל הוא לא מזהה אף רשת. אם אני מתקין את ה-Atheros של Win XP אז זה כן מזהה רשתות אבל עובד לאט ויש ניתוקים. אם אני עושה את הדיאגנוסטיקה של windows אז זה מזהה בעיה בדרייברים אבל ב-Device Manager הכל תקין.. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? זה כרטיס מאוד נפוץ ולא ברור לי למה הדרייברים המקוריים של TP-Link גם כן מותקנים כאוי אבל שוב, לא נמצאות רשתות באוויר גם איתם.. אני אובד עיצות, בבקשה תעזרו אם מישהו יודע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כרגע יש לי סוויץ' שמחוברים אליו 6 מחשבים, ובכבל אחד מחובר לראוטר. האם אפשר לחבר סוויץ' לראוטר בעזרת שני כבלים על מנת להימנע מצוואר בקבוק? כלומר - ערוץ עולה וערוץ יורד בנפרד, או שני ערוצים מקבילים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מאחר ואיני מבין גדול בנושא רשתות אני שואל פה את מה שחבר שלי שאל אותי ולא יכולתי לתת לו תשובה. לחבר שלי יש מודם+ראוטר שנמצא בסלון והוא רוצה להיתחבר אליו מהחדר שלו. מה הוא צריך בשביל לעשות את זה? איזה כרטיס רשת או כל דבר דומה לזה הוא צריך לקנות, ובאיזו צורה יהיה יותר קל לעשות זאת? מצטער שזאת שאלה של לא "לא מבין כלום", אבל אני בחרתי את החלקים במחשב שלו וגם הרכבתי לו אותו, אבל עכשיו יש לי הרגשה שהוא חושב שזה בגלל המחשב ושהוא שאל אותי על זה הוא התקיל אותי כי אני באמת בור בכל הקשור לרשתות. האם זה יתאים: http://ksp.co.il/?uin=11606 ?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית ראוטר שמשמש כמה מחשבים, עכשיו הילדים הקטנים בד"כ גולשים ולוקחים לי רוחב פס נרחב בזמן שאני משחק, האם ניתן להקצות רוחב פס? החיבור הוא 15 מגה אגב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק / ובזק בינלאומי שדרוג ל 20MB במקום 10MB אבל המודם ראוטר של בזק לא תומך ב 20MB אני לא רוצה לקנות מהם מודם ראוטר חדש, כי כולנו יודעים שזה לא באמת בחינם וזה עולה לי הרבה יותר מחדש. עכשיו עשיתי פדיחה קטנה, ובטעות רכשתי רק ראוטר בלי מודם של TP-LINK השאלה שלי זה האם להחזיר אותו ( בתקווה שהחנות תקבל אותו חזרה ? האם לרכוש מודם ? האם מכיוון שבזק נתנו לי 20MB הם צרכים לתת לי מודם שתומך ב 20MB? ללא חיוב ? תודה לכל מי שענה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני רואה שבכל המצבעים החדשים והמרגשים(כן בטח) של בזק למהירויות גבוהות, נלוות גם התחייבות לרכישת/שכירת נתב VDSL, למשל: אני לא מעוניין להיכבל לבזק או חברה אחרת בדרך כזו או אחרת ואני גם מעדיף לרכוש "ציוד קצה" כזה או אחר לבד. הצרה היא, שאני לא מצליח למצוא נתבים "בעלי יכולת VDSL" - אז השאלה שלי היא פשוטה, מה האינדיקציה לכך שנתב כלשהו הוא "VDSL"? תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כרגע D-link 2650u של בזק שיש לו ניתוקים והוא כבר לא תקין, והוא כבר לא באחריות. הציעו לי בבזק לקחת מהם ראוטר בחיוב חודשי של 10 שקלים או משהו כזה ולקבל netgear ששמעתי שהם לא טובים. רציתי לדעת האם אפשר לקנות נתב מודם משלי, משהו שיהיה טוב בשבילי, ואם כן אני אשמח לשמוע קצת המלצות כי לא הצלחתי להבין מה קורה בשוק הזה... סה"כ כרגע אני מחובר לADSL במהירות של 10 מגה, אני רוצה שהקליטה של הראוטר תהיה לטווח כמה שיותר גדול, שהמהירות של העברת הקבצים בתוך הLAN תהיה כמה שיותר גדולה, אני משתמש בכל ה-4 יציאות של הראוטר וגם מתחבר אליו באלחוטי ולכן אני צריך שהוא יהיה חזק תחת עומס. אין לי מושג לגבי תקציב, כי אין לי מושג כמה עולה היום משהו כזה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצב קיים אני מחובר לאינטרנט בתשתית הוט. הנתב שלהם (Hotbox) כולל 4 פורטים של 1 גיגה, אבל ללא כניסת USB. בנוסף, יש לנתב אפשרות להתחבר לשרות Dyndns בלבד. שרות זה הוא בתשלום בלבד. יש לי AP של Trendnet מדגם TEW-638APB המשמש כ-Repeater. לרכיב זה רק פורט רשת אחד. יש לי גם נתב של TpLink מדגם 1043ND. לנתב 4 פורטים של 1 גיגה, USB ותומך FTP ומספר שרותי Dynamic DNS, אבל אינו תומך במוד עבודה של Repeater ללא גרסת חומרה של DD-WRT שלא עבדה בהצלחה. מטרה יצירת שרת FTP שיהיה נגיש מבחוץ ללא תלות במחשב דולק. במס' מחשבי משפחה, תותקן תכנה לסינכרון תיקיות ל-FTP וכך יווצר אתר DR. מצב עתידי המשך שימוש בראוטר של הוט וב-AP הנוכחיים. רכישת ראוטר אלחוטי שיוכל לשמש כ-Repeater ושניתן יהיה להג…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן אני ושותף מתגוררים ביחידת דיור בוילה . בעל הבית נתן לנו להשתמש ברשת האלחוטית שלו אבל הבעיה שזה קולט ממש חלש בקומה שאנחנו גרים ויש מלא ניתוקים ומהירות חלשה . האינטרנט הוא של אורנג מה שכרגע יש . אילו אופציות עומדות בפנינו כרגע מבחינת חיבור לאינטרנט , האם החלפת הראווטר אצל בעל הבית יעזור ? איזשהו ציוד שאנחנו יכולים לחבר אצלנו ? יש אפשרות להתחבר בנפרד לאינטרנט בלי להתטריד את בעל הבית . אשמח לשמוע על רעיונות . תודה
-
- 13 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום. רכשתי נתב. התקנתי אותו אתמול (לא היה קל, אני לא ממש מבין בזה, אבל הסתדרתי) מאז, קורה דבר מעניין: ה WiFi עובד בסדר. אבל כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי ישירות (באמצעות כבל Ethernet) לנתב, אני מדי פעם מקבל הודעת שגיאה. בעצם, לא מדי פעם, אלא 95 אחוז מהפעמים. כאשר אני שוב שולף את הכבל מהלפטופ (מה שגורם לו להתחבר אוטומאטית בחזרה ל WiFi), האינטרנט עובד! רציתי לשאול אם הגדרתי משהו לא נכון. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם לפטופ חדש, lenovo u310. הקליטה ברשת הביתית האלחוטית שלו גרועה. הוא תומך בתקן N אבל גם כשהוא יושב ליד הראוטר והחוזק אות excellent, המהירות עומדת על 39Mbps. הראוטר תומך N במהירות של עד 300Mbps ואכן הhtpc בסלון (חדר אחר) קולט את המקסימום של 300Mbps עם איכות אות good. אני מבין שכנראה הכרטיס בלפטופ לא אמור לתמוך ולהגיע למהירויות כאלה אבל עדיין המהירות נמוכה בצורה יוצאת דופן. הראוטר - tp-link wr841n הכרטיס רשת של הלפטופ - broadcom 802.11n network adapter (לא מצאתי מספר דגם, כנראה צ'יפ ג'נרי ללפטופים) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הגיוני כלכלית (ומבחינת קצב גלישה) להתחבר היום לאינטרנט סלולרי בבית? כמה יעלה מכשיר מתאים, והאם תוכלו להמליץ על דגמים? (אני לא בטוח אם קיימים מכשירים כאלה, אבל אני מדמיין קופסא קטנה שמכניסים לה כרטיס SIM, מתחברת למחשב בחיבור רשת, ומספקת לו חיבור לאינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-