רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום שכחתי את סיסמת הראוטר ואני לא מצליח להתחבר אליו. איך אני מאפס אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בשביל לשפר את עוצמת הקליטה שבין 2 הקומות בבית שלי, איזה מכשיר עדיף? תאכלס, עם איזה מהם אפשר לשפר יותר את המהירות גלישה.. ואיזה מכשיר מומלץ בטווח מחירים של 150-200 ש"ח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט בחיבור רגיל ישיר למחשב אבל רציתי לחבר כרטיס רשת ולהפוך אותו לaccess point ככה שאני יוכל להתחבר אל הרשת של האינטרנט שלי דרכו ולא דרך הנתב. יש לי נתב מצוין אבל העניין הוא שהחדר שלי הוא ממד ולכן במום 12M יש לי גג 2M. ניסיתי דרך הwindows 7 להפוך אותו ללא הצלחה לרשת אד הוק. תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (משהו כמו חודש) שאני לא מצילח לחבר מחשב מסוים לאינטרנט , לא התעסקתי בזה יותר מדי למה המחשב היה מקולקל ולא היה כזה אכפת לי אם הוא מתחבר או לא אבל עכשיו לאחר ששלחתי את המחשב לתיקון והוא חזר אז התחלתי להתעסק קצת ולנסות לחבר אותו לאינטרנט. בבית יש לי 3 מחשבים , אחד "ראשי" שנמצא כביכול בחדר עבודה שהוא מחובר לאינטרנט דרך חיבור ישיר עם כבל למודם. האינטרנט שמה עובד יופי ואין לי תלונות. שני , מחשב נייד שקולט אינטרנט אלחוטי מהמודם מהחדר עבודה גם פה האינטרנט עובד יופי. שלישי, מחשב בחדר אחר . פה הבעיה ניסיתי לחבר ראוטר למודם ובכך לחבר את המחשב לראוטר ואז הוא יקבל אינטרנט (אני לא בידיוק מתמצא באיך לחבר ומה לחבר יש לי שמה כמובן 4 חיבורים וWLAN שאני לא יודע בידיוק מה ההבדל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להתחבר לתשתית 012 על בסיס בזק. אני היום בבזק, אבל משלם 130 ל-30 מגה. המחיר של 012 נמוך משמעותית ולכן אני שוקל לעבור. העניין הוא, מה משתנה לי מבחינת התשתית? צריך יהיה להוסיף משהו לקו פרט ל-SMART BOX? האם תשתית 012 על בסיס בזק יציבה כמו בזק בדיוק? מבחינת ספק, אני בבז"ל כרגע, וגם ב012 יש לי הצעה עם ספק+טלפון קווי מה דעתכם על החיבור של 012? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
למה אי אפשר לעשות הצפנה אלחוטית גבוהה בהוספת מגשר לאינרנט? זה נותן לי לעשות רק WEP, מאיזה סיבה הם לא תומכים? וקיבלתי עם המגשר POE EQULPPED, בשביל מה הוא נחוץ?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב,התקינו לי לא ממזמן אינטרנט -30 MB של הוט, והביאו לי ראוטר -HOTBOX. כעת, כשאני מחבר את הסמארטפון אליו (סמסונג גלקסי) , הוא גולש במהירות, מלבד בעיה מוזרה, אפליקציית WATSAPP לא עובדת בגלישה בWIFI לעיתים , האם זו בעיית פורטים או מה??אודה לעזרה בנושא...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי סטרימר וחיברתי אותו ברשת קווית לראוטר הישן הזה: Edimax BR6214K אני מניחה שאחת הסיבות שבגללן סרטי FULL HD נתקעים זה בגלל התקן ומהירות העברת המידע בו, ולכן החלטתי לקנות ראוטר חדש. אין לי צורך במוצר יקר מדי, אלא אחד שפשוט יעשה את העבודה עם הסטרימר וישאיר את הרשת הביתית שלי נחמדה כמו שהיא עכשיו. תקציב: עד 200 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים). להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו) אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, אשמח לעזרתכם על מנת לאתר בעיה שקורת לפעמים בחיבור רשת בין 2 מחבשבים בבית. זה סקיצה כללית של הרשת בבית (לפחות החלק הרוונטי): בזמן שאני צופה בוידאו שנמצא במחשב בסלון מהמחשב במרתף ב-streaming (גם בעזרת MediaPortal וגם ב- VLC) הוידאו קופא לכמה שניות ואז מסתדר לבד.. (זה קורה כל איזה רבע שעה והתחיל רק בחודשיים האחרונים) בנוסף, כשאני מתחבר למחשב בסלון ממחשב אחר (דרך TeamViewer) אני נתקל בניתוקים מדי פעם. ושמתי לב, שלפעמים הסימון של החיבור תקשורת ב-windows 7 שבמחשב בסלון הופך ל-X ואז מסתדר חזרה אחרי כמה שניות. בקיצור, יש במחשב בסלון איזשהי בעיית אי יציבות ברשת. * כל המחשבים מריצים windows 7 64bit ולא ביצעתי שום שינוי דרמטי בחודשים האחרונים שפתאום התחילה ה…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
ברצוני לקשר בין שני חדרים מרוחקים בבית ע"י כבל רשת דרך הקירות. בחדר הראשון בו נמצא המודם, מחוברת רכזת רשת ומאחת מהיציאות שלה יוצא הכבל לחדר המרוחק. האם ניתן לחבר את הקצה השני של הכבל, שמגיע לחדר המרוחק לרכזת אחרת שתפצל את האות לכמה מכשירים? האם תהיה נפילה כלשהי של האות בשל פיצול נקודה אחת למס' נקודות נוספות? האם יש תופעות לוואי כלשהן או דברים אחרים שצריך לשים אליהם לב ברגע שעושים דבר כזה? האם כל מכשיר מקבל כתובת IP משל עצמו? האם ניתן לשלוט על מהירות הגלישה לכל חיבור? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה המהירות הגלישה שלי במחשב הניח שלי נמוכה במקום 10 מגה 3 4 מגה אבל במחשב אחר בבית שמחובר אל חוטית לרשת גולש על 10. מה יכול להיות הבעיה? בבזק אמור לי שכרטיס רשת דפוק זה נכון? ואך אני יכול לפתור את בעיה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכן בכותרת ^ עדיפות גבוהה מאד לרכוש ב http://bug.co.il/ תודה תודה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, מה הם המספרים הנכונים כדי להכין כבל רשת מוצלב התומך ג'גה? האם זה כמו בתמונה הבאה: או שזה 1-3 2-6 4-7 5-8? שאלה נוספת איך יוצרים לאג? אמור להיות 4-5 משהוא.. ושאלה אחרונה מה הם המספרים של הצבעים? (לדוגמה ירוק 1 ירוק לבן 2 חום 3 וכן האלה) תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
על הנתב עצמו רשום: 5V----2.5A על הכבל/שנאי (שמתחבר כמובן אל הנתב) רשום: INPUT 100-120V - 50-60Hz האם הנתב יעבוד בארץ? אני ממש לא מבין כלום בעיניינים האלה, אבל חשבתי לשאול. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לעבור לתשתית VDSL של בזק בימים הקרובים, ביחד עם המודם שהם מספקים VVG2000 (כן המודם, לא הראוטר), הסיבה שאני לא לוקח מהם ראוטר היא כי לא בא לי להתחייב לשום דבר, אני מחפש המלצה לראוטר בסיסי שתומך VDSL, ושיכול לעבוד ביחד עם המודם הזה. אין שום דרישות אחרות... רכישה בארץ או ב- EBAY תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מחובר לNGN במהירות 30MBIT, מחובר דרך נתב DLINK 6740U ופריוט בוקס של בזק. העברתי לסלון אינטרנט בHPNA דרך הקופסאות הקטנות של YES שמעבירות על הדרך אינטרנט לVOD. חיברתי מהHPNA בסלון את ה Netgear WGR614 v7 שישמש בAccess Point וישדר אות אלחוטי. העניין הוא שלא משנה איזו הצפנה אני שם (וניסיתי את כולן, החל מWEP ועד WPA2), כל עוד אני מחובר אליו עם הפלאפון \ מחשב נייד, הוא יעבוד... אבל לאחר כמה שעות של אי שימוש, לא ניתן להתחבר... זה אומר שהוא מופיע ברשימה של הרשתות, אבל פשוט לא מצליח להתחבר, עד שאני מוציא ומחזיר לחשמל. האם זה בגלל שה-30 מגה "כבד" עליו? או שמה מדובר בנתב תקול? אשמח לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאליו מחובר דיסק קשיח חיצוני דרך הUSB. בהגדרות של הראוטר אני רואה את הדיסק קשיח אבל כשאני לוחץ על open the disc שום דבר לא קורה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ה DEFUALT GATEWAY מוגדר אצלי כ 10.0.0.128 ואני רוצה לשנות אותו ל 192.168.1.1 כמו שהיה לי פעם... איך עושים זאת ? יש לי מצלמת IP בבית שעובדת על 192.168.1.99 והיא אפשר לנתב אותו אחרת... בבקשה עזרה ! אני בעל IP קבועה מול הספק.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-