עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. 149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודש החבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"ח זאת החבילה הכי זולה שיש היום מעניין איך יגיבו המתחרים כמו יס דרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי! אתמול שדרגתי את הלפטופ שלי לWINXP. הכל הלך טוב ויפה, אבל מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הרשת שכבר קיימת בבית, ולהפך - המחשבים שכבר מחוברים לרשת לא מזהים אותו (אני מדבר שאני מוסיף NEW NETWORK PLACE) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שכחתם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית? אתם מחוברים לרשת האלחוטית אבל אינכם יודעים את הסיסמא שלה? הריצו את תוכנת NETSH המובנית ב-Windows בחלון DOS ותוכלו לגלות אותה. באמצעות התוכנה, שהופיעה לראשונה ב-Windows XP ואיפשרה לנהל את החיבורים הקווים, ניתן החל מ-Windows 7 להגדיר ולנהל גם את המתאמים אלחוטיים. במדריך שלהלן אני נותן רקע נרחב על תוכנה זו ועל האופציות שיש להפעיל בה על מנת לגלות מאפיינים שונים של כרטיסי הרשת ובכלל זה גם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית. ניהול הרשת האלחוטית באמצעות הפקודה NETSH WLAN

5. עד לפני כמה ימים לא הייתה לי בעיה להיכנס לאתר fiverr. מלפני מספר ימים אני לא מצליח להיכנס (IE,FireFox,Chrome אני כן מצליח להיכנס רק כשאני מתחבר דרך הראוטר של שכנים שלי. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by elona,

אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by מiכaל,

יש לי בעיה באינטרנט עקב האלחוטי.. בבית יש לי d-link 6740u שמחובר ישירות למחשב ואני מחובר אליו באלחוטי עם USB כזה... הבעיה היא בעיקר נובעת במשחקים ובמהירות הורדה האינטרנט אצלי מוגבל (באלחוטי) למהירות של 5 מגה (ומהירות ההורדה בהתאם) בעוד שהאינטרנט עצמו הוא מעל זה. במשחקים הבעיה היא בעיקר לאגים. ובלי קשר ניתוקי אינטרנט (אין זמן קבוע) מה שאני שואל זה, מה הפתרון האופטימלי ביותר? כמובן יש את הפתרון של כבל אבל כאמור הייתי כבר מחבר אם זה היה רלוונטי (בעיקר בגלל מרחק) באתר של בזק הם מציעים 4 פתרונות http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-network.aspx (אין ממד או מרתף לצורך העניין) מהו הפתרון הכי טוב (אם בכלל) מבין כל הארבע? דרך קו טלפון? חשמל? או ש...? פתר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Posford,

קראתי פה ושם משהו שנראה בעיני קצת מגוחך, ורציתי שמישהו מבין יתן קצת אור בנושא. מה אורך חיים של ראוטר +\- כמובן? האם בכלל קיים מידע בנושא? רציתי לדעת מהו תקן N בראוטרים? ומהו התקן הכי חדיש? אשמח למידע בעברית ואנגלית. ואיזה תקן הראוטר הבא, Edimax BR-6204Wg? ועד כמה ההצפנה שלו באמת איכותית ובלתי ניתנת לחדירה? תודה וערב נפלא.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by matizami,

יש בבית של אמא ראוטר ישן מבזק עם אינטרנט 15 מגה. אין קליטה בסלון וגם שניסיתי מגדיל טווח אז הנק' חשמל ממוקמת במקום לא טוב במסדרון, כך שהוא לא מגדיל את הטווח בצורה אופטימלית. חשבתי לנצל את המבצעים ולקנות ראוטר עם טווח שיכול להגיע למרחק של 20 מטר. אין לי מושג מה המחיר של כזה דבר צריך להיות, כי ראיתי שהראוטרים נעים בטווחים גדולים, אבל בואו נגיד 200-250 שקל אם זה מספיק. אני יכול לקנות גם בגרמניה, מכיוון שאני גר שם.

10. Started by cupidil,

הי, כיום יש לי רשת שמחברת 2 חדרים בעזרת תשתית הטלוויזיה בבית. החיבור מתבצע בעזרת מעביר רשת שמאפשר שימוש בתשתית כבלי הטלוויזיה הקיימים וחיבור 2 כבלי TV בארון תקשורת. הוספתי תרשים. אני רוצה לחבר חדר נוסף שגם בו יש נק TV עם כבל קוואקס שמגיע לארון תקשורת. איך כדאי לבצע את זה? האם מה שצריך לעשות זה: בארון תקשורת להחליף את מחבר 2 כבלי קוואקס במפצל TV רגיל של כבלי קוואקס - הכבל מחדר 1 יכנס ויתפצל לכבל של חדר 2 ולכבל של חדר 3. בחדר 3 להוסיף מעביר רשת בין נקודת ה TV למחשב. האם כדאי פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים. חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי? אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by yanivu,

שלום לכולם, מישהו מכיר את גרסא 3 של הראוטר (כולל ה VOIP) של סלקום? מישהו יודע מה הדגם המקורי שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, הרחבתי את מהירות רוחב הפס של האינטרנט שלי בבית ל30 מגה. אך, אינני מצליח לקלוט את מלוא המהירות בכלל החדשים בבית, אלא רק כ20 MB ומטה. הראוטר שלי מאוד מאוד מאוד חזק, כך שזו איננה הבעיה. האם יכול להיות שמתאם הרשת שלי במחשב חלש מידי (108MBPS) לאינטרנט אלחוטי במהירויות אלו? האם שדרוג לכרטיס רשת לבעל 300MBPS יעזור? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by azarzar,

לאבא שלי יש עסק והזמנו דרך בזק עסקים 4 מצלמות אבטחה אלחוטיות LinkSys WVC54GC-EU עכשיו אני צריך המלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה עם כמה שפחות ניתוקים ותקלות, התקציב הוא בין 200-300 עם עדיפות לכמה שפחות (גם ככה כל מצלמה עלתה בערך 550 שקל...) אם יש לכם המלצות לחנויות בירושלים זה יהיה מעולה בתודה מראש ! נ.ב. בעסק של אבא שלי אין קירות שיוכלו להפריע לקליטה והוא גם לא כל כך גדול, משהו כמו 100 מ"ר .

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הכוונה לזה שכל פעם שאני מכבה את המחשב המחשבים שמחוברים אלי בבית לא יתנתקו מהאינטרנט....? משהו יודע איפה המדריך או אולי יכול להסביר לי פה?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by netanel1234,

שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yoavbd123,

יש לי את הראוטר הבא : Check Point ZoneAlarm Z100G ניסיתי להכנס ל GATEWAY אבל אני צריך סיסמה ואני לא יודע אותה... ניסיתי ADMIN admin וכל מני כאלה... לא ממש עזר... אני יודע שאפשר לשאול בתמיכה טכנית, אבל קיוויתי שאולי מישהו יודע את ה DEFAULT או משהו כזה, כדי שאוכל לעשות זאת מהר יותר... תודה, יואב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by EzE126,

שמעתי הרבה דברים טובים על הנתב האלחוטי של 3com מדגם 3CRWE554G72 והחלטתי לקנות. כשהגעתי לחנות(skypc) המוכר שאל אם זה לכבלים או adsl. אמרתי כבלים והוא אמר ש3com לא ממליצים על הנתב שלהם לכבלים ועדיף לקחת את ה- wbr-3406tx level1 שהוא אותו מחיר ואותם נתונים. אני שואל האומנם? לקחתי את ה-level1 אבל עדיין לא פתחתי את הקופסא. אנא מכם עיזרו לי להגיע לאמת... בנוסף הבחור אמר שהדגם הספציפי של 3com ה-g72 הוא טוב אבל כבר לא מייצרים אותו ועכשיו הדגם החדש הוא g75 שהוא פחות טוב. להישאר עם ה-level1 או לחזור ולקחת את ה-3com?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. במחיר "שפויי" יחסית,רצוי גם יציאות lan רגילות. + כ.אלחוטי usb. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, יצרתי בבית רשת עם שם מסויים. פירמטתי מחשב אחד ובטעות אחרי ההתקנה מחדש רשמתי את שם הרשת לא נכון אז הוא לא מצא מחשבים ברשת, אחרי זה יצרתי עוד רשת עם השם הנכון אבל עכשיו עדיין יש לו את הישנה שם ברקע וזה עושה בעיות עם השיתוף מדפסות וכאלה... מישהו יודע איך אפשר למחוק רשת שהוגדרה? תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by card,

שלום לקרוב משפחה שלי יש חברה קטנה, והוא רוצה להקים רשת מחשבים וטלפוניה בה. (עדיין אין לו.. לא של מחשבים ולא של טלפוניה....) אני הולך לעזור לו עם זה. בקיצור, יש שם כרגע 5 מחשבים, אבל מתוך חשיבה לעתיד נניח וזה הולך לגדול ל-עד 16 מחשבים. אותו דבר לגבי טלפונים - 5 עמדות טלפון צריכות להיות, עם מרכזייה בינהן שתאפשר להעביר שיחות, ושתחובר ל-3 קווי חוץ. השאלה שלי היא: מבחינת רשת מחשבים, עשיתי את זה כבר כמה פעמים אז הסיפור ידוע. אבל לגבי רשת טלפוניה, כאן היו קצת שינויים בשנים האחרונות ופה אני צריך להתעדכן: האפשרות המעפנית היא לקנות מרכזייה אנלוגית, למתוח חוטי טלפון, לחברם למרכזייה, ולחבר את המרכזייה לקווי-חוץ של החברה. האפשרות היותר טובה(או לפחות יותר עדכנית), היא להשתמש במרכזיית V…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75. מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל. הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה! ממה זה נובע? עריכה: במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44 מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים