עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sha-256,

יש חיה כזאת appliances של pfSense מומלצים שכוללים בתוכם רכיב אלחוטי, וסוויץ' של מספר פורטים, שניתן להשיג בארץ או אפילו להזמין מחו"ל? משהו שדומה למכשירים של Fortigate. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by omri_ro,

שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by d__o__r,

עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, אני מנסה לשנותא ת התכובת ה-IP הפנימית מ- 10.0.0.0/24 ל-192.168.1.0/24, אבל כשהנתב מתאתחל, אני אמנם מקבל כתובת שתואמת למזהה הרשת המצויין לעיל, אבל אינני יכול לתת פינג לראווטר. חשוב לציין שטווח הכתובות המוקצות לחלוקה רחוקה מהכתובת שנתתי לרואוטר (192.168.1.1) מישהו נתקל בשטות הזו ? האם אני מפספס משהו בהגדרות ? האם יש עדכון קשוחה לנתב הזה ? תודה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, אני רוצה ליצור אפשרות להתקשרות בין שני המחשבים על מנת להעביר קבצים ולשתף אינטרנט. המודם הוא ALE130 במחשב בעל מערכת הווינדוס 2000 יש כרטיס רשת על בסיס לוח האם 8KDA3J ובמחשב עליו יש ווינדוס 98 יש כרטיס של REALTEK מבוסס על RTL8139D הבנתי שיש לי שתי אפוציות לחיבור 1. עם כבל מוצלב, ואז המחשב הראשי יצטרך לפעול כדי שהשני יכול להתחבר לאינטרנט 2. בעזרת ראוטר שיעבור 24 שעות ויחסוך את פעילות המחשב השאלות הן ככה: 1. איזה ראוטר מומלץ, ומה הציוד הנוסףף שאני צריך? (בהנחה כמובן שאני מעדיף חיבור חוטי, ולא אלחוטי) 2. איזה הגדרות נדרשות בכל אחד מהמחשבים (ניסיתי למצוא ברפרוף בפורום, אבל הרוב מדבר עם XPים למיניהם) תודה רבה, שחר

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by bomba90,

קיבלתי מבזק Netgear VEGN2610 ובגלל שהטווח שלו לא טוב כמו הראוטר הקודם שלי TP-Link WR641G אז חיברתי בכבל רשת את הראוטר הקודם לראוטר של בזק שיישמש כנק' גישה. בחיבור של מחשבים לנק' הגישה (ואני יודע שזה מחובר לנק' הגישה ולא לראוטר של בזק לפי הערוץ ולפי שזה תקן G) אין שום בעיה באינטרנט. בחיבור של הטלפונים (נקסוס 4, נקסוס 5, SGS2) יש דיליי של כמה שעות בקבלת הודעות WHATSAPP או בגישה לאינטרנט. כרגע שני הראוטרים נמצאים מטר אחד מהשני. אשמח לעצות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by netanel1234,

שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום *התחלת פרסומת * יש להוט מבצע אינטרנט+טלפון+כבלים +כל ערוצי הספורט ממש משתלם . *סוף פרסומת * יש בבית שתי מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד יהיה שימוש בטורנט + אמיול על בסיס קבוע ,( כמובן עם הגבלה על UP כדי שהרשת לא תיהיה חנוקה ) האם חבילה של 3M תספיק ? כמה UP מומלץ ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ztakram,

אני מחפש אתר שבאמצעותו ניתן לפתוח תיבת דואר זמנית, לצורך רישום לאתרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני צריך ראוטר( לא דחוף) כרגע יש אינטרנט 12 מגה בכבלים. לראוטר יחוברות 2 סמטפונים ומחשב נייד. http://www.gadgetar.com/cisco-linksys-x2000-modem-wireless-n-router-w-adsl2/

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by freefall,

האם בין HG612 לבין C1000A יש עדיפות לאחד על פני השני אם המחיר דומה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי, יצרתי בבית רשת עם שם מסויים. פירמטתי מחשב אחד ובטעות אחרי ההתקנה מחדש רשמתי את שם הרשת לא נכון אז הוא לא מצא מחשבים ברשת, אחרי זה יצרתי עוד רשת עם השם הנכון אבל עכשיו עדיין יש לו את הישנה שם ברקע וזה עושה בעיות עם השיתוף מדפסות וכאלה... מישהו יודע איך אפשר למחוק רשת שהוגדרה? תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי! אתמול שדרגתי את הלפטופ שלי לWINXP. הכל הלך טוב ויפה, אבל מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הרשת שכבר קיימת בבית, ולהפך - המחשבים שכבר מחוברים לרשת לא מזהים אותו (אני מדבר שאני מוסיף NEW NETWORK PLACE) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Ari95,

היי רכשתי ראוטר Dlink dsl g225 הגדרתי אותו לפי ההוראות, כל הנורות (WLAN, DSL, INTERNET) דולקות אבל זה לא מתחבר לאינטרנט לא דרך WIFI ולא ישירות למחשב יש לציין שניסיתי עם ראוטר אחר והכל עובד חלק השאלה האם הראוטר תקול או שיש משהו שלא לקחתי בחשבון?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ברשותי מודם סלולרי של סלקום האם יש אפשרות להקים מהמחשב אליו הוא מחובר רשת אלחוטית כאשר עוד מס' מחשבים הנמצאים קרוב יוכלו להתחבר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Kobi-D,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מה הפתרון לחיבור רשת ביתית על שקעי החשמל כאשר בבית יש חיבור חשמל 3 פאזות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יצרתי רשת בין שני המחשבים בביתי אבל שאני מנסה ליצור תיקיה משותפת אז אני לא מצליח לראות אותה במחשב אחד ובמחשב השני כן .... למה זה???????? מה עושים?????. תודה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Gico,

אני מחובר לבזק ב-TOP40 עם DSL-6740U המשמש כמודם, ו-Netbox של נטויזן המשמשת כראוטר ומתאם שיחות. לקראת מעבר לדירה חדשה אני רוצה לשדרג את מהירות הרשת הביתית ל-1GB. הלקוחות ברשת הם: מחשב A - המחשב הראשי, שעליו נמצאת כל המדיה. התכנון הוא שבעתיד המדיה הזו תצא אל שרת NAS. מחשב זה מחובר גם לטלויזיה ב-HDMI (תכנים עד 720P), והוא עובד 24/7 עם לקוח טורנט. מחשבי B ו-C בחדר הילדים שצריכת רוחב הפס המירבית שלהם היא תכני 720P. כרטיסי הרשת של כל המחשבים תומכים ב-1GB. פרט לכך יש עוד לקוחות אלחוטיים קטנים בד"כ (במונחי רוחב פס) נוספים כמו ניידים וטאבלט. מדוע לא להפוך את ה-6740 לנתב? כי בד"כ איכות הנתבים של בזק לא מדהימה בלשון המעטה. כשקיבלתי אותו והשתמשתי בו כנתב זה גם עשה לי בעיות עם הטלפוני…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by uriyafarag,

שלום , ברשותי מודם וראוטר של בזק DLINK N600 . הבית מחווט בתקשורת קווית כ8 נקודות רשת הפזורות בבית . רכשתי רואטר אלוחוטי חדש של LINKSYS EA6400. אני רוצה לבטל את התקשורת האלחוטית של הראוטר של בזק (שהראוטר של בזק יהיה רק לתקשורת קווית וישמש כמודם ). והרואטר השני ישמש לתקושרת אלחוטית ולתקשורת קווית סה"כ 8 נק ' . כיום שניהם מחוברים ביטלתי את התקשורת האלחוטית ברואטר של בזק אבל נוצרו לי 2 רשתות שונות ואיני יכול לגשת למדפסת ולמחשים שמחוברים ברואטר השני . אשמח לעזרה . תודה אוריה .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כלומר אנשים שולחים לי הודעות(וידאתי את זה אתם) וחלק מההודעות לא מגיעות. זה קורה גם במסנג'ר וגם בצ'אט של פייסבוק. זה מאוד בעייתי, ממש פגוע לי ביחסים עם כל מיני אנשים. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הנתב תקן N של בזק 2760u. windows vista

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by olegu,

אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים