רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לחבר למחשב פנטיום 3 ישן מחשב פנטיום 2 או 3 אחר, כך שישתמש בכח המחשוב שלו ? מקווה שהשאלה ברורה... :-\
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מהכתובות הבאות ניתן להצמיד למחשב במידה והטווח הבא 27\192.115.78.74 מוגדר בנתב תקין ? 192.115.78.64 192.115.78.99 192.115.78.95 192.115.78.92 בעיקרון חישבתי את הסאבנט זה יוצא 255.255.255.224 אם מישהו יוכל לענות לי על התשובה + הדרך שבא הוא חישב את זה אני רוצה להבין איפה אני נתקע. אם אפשר תשובה מפורטת בבקשה עם הדרך תודה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! האם יש כלי שדרכו ניתן להשתלט על תחנות משתמשים ברמת של BIOS זה יעזור לי מאוד בארגון שלי תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום אני מגלה להפתעתי שחוייבתי בסכום של 149ש"ח רק מחברת הכבלים על האינטרנט. התקשרתי לשירות לקוחות והחוצפנים האלו אומרים לי שזה בגלל שנגמר 'המבצע' אז עכשיו הם מחייבים אותי מחיר מלא ואחרי שצעתי עליו הוא אומר לי שאי אפשר לבטל את החיוב הזה ושיש עכשיו מבצע ב59ש"ח..... כל מה שנגמר זה לא מבצע אלא התחייבות שבו הם גם ככה דפקו אותי במחיר של 89ש"ח לחודש, שכבר המחיר ירד לפני כמה חודשים! הם ממש מחפשים את מי לגנוב! לא זכור לי שנאמר לי בהצטרפות שאחרי ההתחייבות אני יחוייב במחיר כפול וכמובן שלא אמרו לי מאומה לפני, פשוט חייבו מבלי להודיע בכלל בסוף השיחה הוא אמר שירשום את הטענות שלנו, משום מה לא נראה לי שהם יחזירו לי את הכסף הזה בקלות מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי עד עכשיו Cisco RV220WEK9G5 ששבק חיים שעשה עבודה נפלאה הבעיה היא שלקנות עכשיו אותו דבר יעלה ל 1000 שקל בארץ , חזרתי לגועל נפש של HOT .. כמובן ה HOTBOX שלהם . השאלה שלי כזאת אני צריך מכשיר שיתן לי טווח אלחוטי טוב (לא מטורף) ומהירות טובה באלחוטי ובמחיר נמוך . לכל היותר 6 מכשירים יהיו מחוברים בדרך כלל לא בו זמנית. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר מגדיל טווח אחד בבית ואני רוצה להוסיף עוד אחד. האם זה בעייתי 2 מגדילי טווח מבחינת התנגשות ביניהם וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה העניין של ספקית. בדרך כלל אם נרשמים לטריפל בחברה אז איתם אתה סוגר את המהירות של האינטרנט ולא ידוע לי על שינוי מחירים בחבילה בין ספקיות, אז למה קיים המושג ספקית (כאילו בקטע של לשלם לה כסף) אם את רוב העניינים אני עושה דרך החברה שממנה רכשתי את הטריפל והמחיר לא משתנה אם אני מחליף ספקית? בשאלה קצרה יותר על מה אני משלם בטריפל על האינטרנט ומה בנפרד לספקית? עוד דוגמא לכך זה שכשהרחבנו את המהירות דיברנו רק עם הוט לגבי שינוי הטרי פל והם אמרו לנו להודיע לספקית ולא הודענו אבל עדיין בבדיקת מהירות קיבלנו את המהירות בחבילה החדשה שנרשמנו אליה...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שמח שבן אחד תבע אותם סוף סוף... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר רשת ביתית של מספר מחשבים לראוטר אחד ואת הראוטר לחבר למודם ואז המחשבים לא יצטרכו להפעיל כל הזמן חייגן? אם כן, אז צריך לעשות הגדרות מיוחדות בראוטר?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי.. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כבר שבועות שהאינטרנט איטי ברמה מטורפת.. פניות חוזרות ונשנות להוט כמובן לא מניבות כלום למעט איפוס המודם ושינוי תדרים (פשוט הזוי) וכנראה שאני צריך לקחת את המושכות לידיים שלי ולא להסתמך על טכנאי (שלא יגיע אף פעם).. ראיתי פוסטים רבים באינטרנט על הנתונים שמציג המודם של הוט אבל עדיין אני לא מצליח להבין בעצמי האם הנתונים שלי תקינים ומה הנורמל שצריך להיות. הבנתי שניתן לפתור בעיות של עוצמות שגורמות לשגיאות באמצעות מגבירים או מנמיכים אבל לאן לחבר ומה לקנות? אז צירפתי לפוסט זה את הנתונים שהמודם שלי מציג, מדובר בספק + תשתית של 100MB ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (מלבד השגיאות שאני מבין שזה לא תקין) מה אמורות להיות העוצמות והאם הפרטים אצלי תקינים, ובמידה ולא - א…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שדיברנו על הפיכת ראוטר של בזק ל-AP אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו קצת שונה - יש לי מודם ( מוטורולה סטנדרטי של הוט ) ואני רוצה לחבר אליו את הראוטר שיש לי מבזק ( dlink 2650u ) כך שאקבל חיבור אלחוטי בבית ולא לשלם על זה להוט... מי יכול לעזור ? ??? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש חיה כזאת appliances של pfSense מומלצים שכוללים בתוכם רכיב אלחוטי, וסוויץ' של מספר פורטים, שניתן להשיג בארץ או אפילו להזמין מחו"ל? משהו שדומה למכשירים של Fortigate. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת שמחוברת ל 4 מחשבים מודם של WOW רכזת של EDIMAX-ES3108P וכרטיס רשת של REALTEK רציתי לדעת איך מבטלים את ה FIREWALL כי אני רוצה להוריד מביטורנט ולשחק ברשת. בבקשה אני צריך עזרה אני מנסה כבר יותר משבועים!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב סיסקו 1841 שמחובר למודם הוט על מנת לקבל את החבילה המתועדפת שיש לי עלי להפעיל חייגן l2tp בבדיקת מהירות הורדת קובץ מאתר ה ISP אני לא מצליח לעבור את ה 8Mb והמעבד של הנתב עומד על 100% האם מדובר במגבלה של הציוד ? או בעיית קונפיגורציה ? מצ"ב ההגדרות הרלוונטיות מול הספק: ip tcp mss 1420 pseudowire-class ISP encapsulation l2tpv2 ip local interface FastEthernet0/1 interface FastEthernet0/1 description WAN interface to ISP ip address dhcp ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 duplex auto speed auto interface Virtual-PPP1 description L2TP dialer to 014 ip address negotiated ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 no keepalive no cd…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה למי שיודע.. תשתית של הוט עם ראוטר נמצאת בחדר א' בחדר ב יש ממיר + מוקה מהמוקה יש 2 יציאות של רשת- אחת מהן מעבירה אינטרנט למחשב האם אפשר להעביר דרך המוקה גם קו טלפון ביתי? זאת אומרת שבחדר ב' יהיה טלפון נייח שאליו יתחבר כבל (רשת?) ישירות מהמוקה שיעביר את הקו הנייח של הוט..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-