עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eyazlaz,

היי, איך אפשר לבדוק אם כרגע אני מוגדר על Rate Adaptive או לא? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by tick tak,

http://www.speedtest.net/ הבעיה נפתרה משום מה מביצוע בחינה באתר אני מבין שזה באמת נכון,והמהירות היא לא כמו שאומרים באמת נגיד 1.5mb וכניראה יש הגבלה מכיון הספק......האם זה נכון כי המהירות בבחינות שביצעתי לא היתקרבה אפילו למהירות שאני גולש(1.5mb)?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. ברשותי שני כוננים: 3.5" 500G USB2 2.5" 1T USB3 א. לראוטר שלי יש יציאת USB 3. כשאני מחבר את כל אחד מהכוננים, מהירות ההעברה מהמחשב לשם והפוך ממש נמוכה - אולי מגה או שניים לשנייה. זו בעיה בחיבור? ניסיתי גם מנייח וגם מלפטופ. ב. ניסיתי לחפש מתאם ככה שאחבר את יציאת הUSB ישירות לשקעי הLAN הקיימים בראוטר אך לא מצאתי. מכירים חנות שמוכרת את זה באיזור ראשל"צ/ת"א/חולון ? ג. בעת חיבור כונן רשת, בלי קומבינות ובלי כלום, ישירות לראוטר, זה גם יתפקד במהירות נמוכה? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי חוט שעובר בכל הבית - ומשתף שני מחשבים, ראוטר, ומודם. עכשיו לאחרונה החוט הזה נקרע מסיבות שלא אציין פה, ולהחליף אותו ע"י הוצאה של החוט יהיה מסורבל ובזבוז זמן. שמעתי על "שדכן-קצה" או משהו בסגנון, שכביכול אמור לשדך את החיבור של האיטרנט (החלק פלסטיק הזה שבסוף הכבל) לכבל עצמו, ובכך אוכל להמשיך להשתמש בחוט. איפה ניתן להשיג את הדבר הזה? התיקון הזה יעיל? כיצד מבצעים את הפעולה הזו (את השידוך)? תודה.

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  5. לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. מצאתי רק פרק ראשון עם תרגום. מצאתי את שאר הפרקים אבל לא מצאתי להם תרגום. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תרגום? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by eytan243,

שלום ! אני רוצה לבנות רשת ביתית ל5 עד 8 מחשבים . על איזה דרכים אתם ממליצים ו באיזה מוצרים אתם ממליצים לי להשתמש ? תודה

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by Ash Binary,

האם ניתן לחבר ביניהם 2 מחשבים אם מודם 56K רגיל בכל אחד, אחד לשני ישירות ללא בזק (אפשר מעגל אלקטרוני קטן / ספק 48V / דברים אחרים ביניהם אם צריך), כדיי ליצור LAN של 56K בין 2 המחשבים האלה ? האם ניתן לחבר ל LAN כזה יותר מ 2 מחשבים ? ניתן להשתמש במרכזיית טלפון ארגונית ישנה בשביל זה ? כמה יכולה לעלות מרכזיה כזאת הכי פשוטה ?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בסלון לרשת האינטרנט, עכישו אין לי אפשרות/להעביר כבל עד לסלון מהחדר אני רוצה לקחת ראוטר שיש לי ולהפוך אותו לסוג של BRIDGשהוא יקלוט את האינטרנט מהחדר וישדר לטלווזיה עם כבלהאם זה אפשרי באופן כללי?יש לי ראוטר פנוי של LINKSYS מדגם WRT54Gהאם משהוא יודע האם ניתן לעשות את זה? האם הראוטר מתאים, ואם לא על איזה ראוטר אתם ממליצים,תודה רבה!עמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rbu99fm,

שלום, אני מעוניין לבנות אתר משלי.. מה אני צריך לעשות בשביל זה? לקנות דומיין? (אם קונים דומיין, משלמים בנפרד על אחסון האתר?) איך זה עובד? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gilp123,

שלום, איך אני יכול לבנות אתר משלי בצורה חינמית וללא תשלום . גיל

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by D.A.Y.C,

שלום אני רוצה לבנות אתר למדריכים המחשב שלי. מאיפה כדאי לבנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by moshe.b,

אני התחלתי בבנית אתר אך ישנם הבדלים בין בנית העמוד לתצוגה מקדימה שאינה תואמת את העמוד שנבנה. כמו כן בדף ראשי ישנו סרגל קישורים שהלחצנים מגיבים אך אינם מופיעים בעיצוב המקורי .וגם התמונות חסרות. אודה לכם על עזרתכם או הפניתכם לגורם מסייע

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לעשות מערך גיבויים מרוחק לשני מחשבים בצורה הזולה ביותר. הציוד שיש לי כיום הוא שני המחשבים + מודם (מתוך שני המחשבים רק אחד מחובר לאינטרנט). לאחר שיטוט קצר באינטרנט נראלי ששימוש בראוטר עם חיבור usb ייתן לי את הפתרון הכי זול, (משהו כמו זה http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR1043ND או כמו הראוטר שמקבלים בבזק) 1. מה המהירות גישה לכונן קשיח בפועל שאני אוכל להשיג איתו (אם אפשר להתייחס גם לחיבור חוטי וגם לחיבור אלחוטי, 2 המחשבים במרחק של 3 מטר בערך אם זה משנה) 2. , אני רוצה לבנות את הרשת ככה שהמחשב שכיום ללא גישה לאינטרנט יוכל להתחבר לרשת הביתית אבל לא לאינטרנט, אני פשוט לא מחבר את הראוטר למודם והכל יעבוד לי? (לא יודע למה זה נראה לי מוזר) 3. יש כי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by furyanaor,

היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. איך אני יכול לגרום לשיפור בקליטה, בלי קניית דברים יקרים..? אולי לבנות איזה משהו? אני לא רוצה להגדיל את תווח הראוטר רק את הקולט.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. Started by sabosal,

אני חושב לקחת על עצמי פרוייקט בייתי, ולבנות ראוטר ממחשב ישן. (בעבר ניסיתי, חוויתי כשלון, והגיע הזמן לנצח) אך נתקלתי בבעיה. כרגע למחשב יש כניסת רשת אחת. שאליה יתחבר המודם. חיפשתי כרטיס רשת בעל 4 פורטים, שלמעשה גם הם לא מספיקים לי, כדי שיוכל לתפקד גם כראוטר, וגיליתי שהמחירים בשמיים (מעל 200$), כך שזה הופך את הפרוייקט ללא כדאי בעליל. אם אני קונה כרטיס רשת בעל כניסה אחת, ומחבר אותו לראוטר שיתופקד כסוויץ', זה פותר את הבעיה? כלומר, אין בעיה של צוואר בקבוק בסוויצ'ים, ואין משמעות אם הסוויץ' נמצא פיזית בתוך המחשב בחיבור PCI או מחובר בכבל רשת אחד למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי 3 מחשבים ביניהם אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת. מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון? יש לי שיתוף אינטרנט כרגע בין המחשבים ברשת חוטית, אך יש לי גם אמצעים אלחוטיים, אני אשמח לקבל מדריך גם לרשת חוטית וגם אלחוטית. תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. Started by עמיר שחר,

שלום רב אני מעוניין לבנות רשת פנימית מהירה להברת קבצים (ללא אינטרנט). הרעיון הינו 4 מחשבים אשר מחוברים בניהם בהמצאות נתב בסגנון הזה (http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9203887) כאשר כל עורך יוכל להכנס ולהמשיך ת'פרויקט העריכה שלו של כל מחשב ללא קשר למקום עליו הוא שמור. הרעיון בעתיד הינו בניה של מחשב הדיסקים אשר יחזיק העברת נתונים גדולה. השאלות הנשאלת כאן והחשובה מאוד הן (יחול להיות שחלקם לא מתאים לפורום הזה בדיוק): 1. האם משהוא יצא לו לעבוד על רשת 1GB האם יש לו תלונות המלצות? 2. איך קצב העברת הנתונים בין שני מחשבים??? 3. האם אני עובד על מחשב מספר 1. ובאותו זמן עורך אחר עובד על מחשב מספר 2. אך את הפרויקט הוא שמר על מחשב מספר 1. האם העובדה שהמחשב צרי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by thebestof2005,

לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by kisin,

שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. שלום לכולם אני וחבר כנראה הולכים לבנות רשת אלחוטית ל25 מחשבים, בשביל משרדים של איזו חברה בצפון הם רוצים שאנחנו נקנה את הציוד הדרוש (נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים) מישהו מכיר ציוד ברמה כזו ? כלומר נתב (אלחוטי, אבל גם עם יכולות חוטיות כמובן) שיכול לחבר 25++ מחשבים ? מה לקנות ? איזה נתב ? איזה כרטיסים ? מה מומלץ ולמה ? כמה דבר בסדר גודל כזה צריך לעלות ? כמה זה יעלה אם אבטחה היא משהו חשוב ? וכמה אם אבטחה איננה חשובה ? אני אשמח לכל טיפ שבוע הבא אנחנו שם למבט ראשון ואז אנחנו צריכים להחליט מה קונים ואיך מתקינים תודה, אריק.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. אהלן.. בשעה טובה אני ובת זוגתי עברנו לדירה חדשה (מחולקת) כחלק ממפרט הדירה קיים לנו אינטרנט בדירה מרשת קיימת מחובר לאינטרנט במהירות גבוהה - לא אלחוטית (יש שקע בקיר לכבל רשת).. אני רוצה לאפשר אינטרנט אלחוטי בדירה ע"ג האינטרנט הקיים וכן לחבר את המחשב באופן קווי לרשת.. אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק לקנות ראוטר? נקודת גישה?? רפיטר? AP? לא בדיוק מבין את ההבדלים ביניהם אני מחפש מוצר/ים שלא יהיה יקר מדי ושיהיה פשוט מאוד לתפעול והגרה ומינימום תקלות... והאם אני צריך עוד משהו מעבר לכך.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.