עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by achiya1,

מאיפה בעצם קונים נטסטיק בצורה הכי טובה? מחברות סלולר ? אם אני קונה נטסטיק בארץ,הוא לא יעבוד לי בחו"ל ? או שהוא יעבוד וזה כביכול גלישה בחו"ל וזה הרבה יותר יקר? ואם כבר חו"ל,בניו יורק נגיד,אפשר להסתמך על רשת אלחוטית ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by pro,

הUPSTREAM שלי 0.95 והמקסימום 2.50 אני מיועש כבר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dvdvdv,

שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלי אני מעלה קבצים עצומים (עד 4GB) לאינטרנט על בסיס קבוע. אני מחובר כיום במהירות של 5/500 של בזק וכל העלאה כזו מנטרלת לי את האינטרנט ל-10 עד 30 שעות. זה ממש לא הגיוני להמשיך לעבוד ככה מבחינתי. חוץ מלשדרג למהירות 8/800, שזה לא שיפור כל כך גדול, איזה עוד פתרונות קיימים בארץ ? אולי חשוב לציין שה-DOWNLOAD לא משנה לי בכלל, רק ה-UPLOAD. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! בגדול, התקינו לי מחברת HOT ראוטר חדש. הראוטר הזה כלול בתוך קופסת תקשורת הכוללת בתוכה גם את הטלפון גם את הראוטר וגם מודם כפי שהם קוראים לה, HOTBOX. השם שמופיע על הקופסה הוא: SAGEMCOM איני יודע בוודאות האם זה שם חברת הראוטר או לא? מגלישה באינטרנט ראיתי אכן אתר בשם זה שנראה כחברת ראוטרים. אחרי שחיברו אותו שמתי לב כי איני יכול לקבל HIGH ID בתוכנת ה-EMULE ובכלל הגלישה דרכו חסומה לגמרי. מבירור בפורומים שונים הבנתי שהבעיה בעיקרה נעוזה בהגדרות הראוטר וב-PORT FORWORDING בפרט. התקשרתי לתמיכה של HOT ויחד עם נציג שכבר מלחתחילה הבנתי שלא מבין הרבה בעניין (זו לא ביקורת על החברה חס וחלילה. אשתי עובדת בה ) ביצענו הגדרות שלאחריהן נדפק כל החיבור לאינטרנט בכלל. כתוצאה מזה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אם הייתם לקוחות של 012 בין 2008-2012, עשיתם שימוש בתוכנה לחלוקת קבצים ואתם עדיין לקוחות שלה, אתם זכאים לשדרוג חינמי למהירות הבאה שלהם למשך 9 חודשים (לא כולל תשלום לתשתית שתחול עליכם). לעוד מידע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4581559,00.html לדעתי האישית הסכם פשרה מעפן שרק העורכי דין מרוויחים בו.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Eden 6600,

חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אוקי הבעיה שלי כזאת לא משנה באיזה משחק אני מנסה להיכנס לLAN הוא לא מוצא כלום לנתב מחוברים שני מחשבים בחוטי .. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by gabi21,

יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by omerha,

היי, בעכבות האיטיות שאני חווה בבזק בינלאומי , הם מבקשים בדיקות מסויימות. איך אני עושה backtrace לכתובת של gamespot לדוגמה 216.239.113.172 מהמחשב שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimax ואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן .. מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום , אני לא יודע איזה חיבור זה אמור להיות , לכן איני מצליח לבחור. עדיפות לאנטנה בעלת עוצמה 8db ומעלה. מהאתר הנ"ל. ועל הדרך , מה שם החיבור של האנטנה בלינקסיס כדי שיהיה לי קרל לבחור גם? http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1823&PropValue=PROP425VALUE2373

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, עד לא מזמן היה לי את המודם הרגיל של הוט ושני המחשבים שלי היו מחוברים דרך כבל מוצלב והעברתי חומר ביניהם בלי בעיות. לא מזמן הצטרפתי לטריפל של הוט וקיבלתי ראוטר אלחוטי. מכיוון שהמחשבים קרובים לראוטר הם מחוברים אליו קווית. שני המחשבים רואים אחד את השני וגם הצלחתי להעביר קובץ. הבעיה היא שההעברה לקחה המון זמן למרות שהחיבור הוא 100Mbit, נראה כאילו המידע לא עבר ישירות ממחשב למחשב או שמהו בראוטר האיט את זה. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by 34N1A1N79,

היי, עברתי לאיזה ספק קטן של אינטרנט, אחרי המעבר סרטונים בקושי זזים אצלי בשעה מסוימת, שעות כנראה של עומס... הייתי בחברה מוכרת ויקרה י עכשיו אני בחברה לא מוכרת וזולה, מה עושים?? הם טוענים שהכל בסדר, גם מבדיקת מהירות הכל נראה תקין, אבל נראה לי מוזר מדובר אגב רק בצפייה בסרטונים באתרים של טלויזיה או סרטונים לצפייה ישירה לא כמו יוטיוב אלא כמו אתר "סדרות" וכאלה, פשוט כל פעם נטען, מה יכולה להיות הסיבה??? יכול להיות שזה קשור לאתר עצמו?

18. שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Av1vftp,

היי, כבר שבועיים שאני בשיחות טלפון יומיומיות עם הוט - הם מבחינתם טוענים שלא רואים שום תקלה (מבחינתם = נציגי שירות שונים שלא מעבירים אותי לשום אדם מומחה). החליפו לי הוטבוקס + כבלים, שלחו אליי טכנאי (שרק הגיע, החליף מגבר והלך מבלי לראות אפילו את התקלה) וכלום לא עזר. אחרי הטכנאי העוצמות רק עלו, ועכשיו יש הרבה יותר פאקט לוס של 100% באופן יותר תכוף (כל 5 דקות בערך למשך 4-5 שניות) יש לי בבית רק תשתית של הוט, אז אין לי ברירה להיות תקוע איתם. מה אפשר לעשות? עצות?

20. שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by vorlon_,

שלום. אני מעוניין להקים רשת קווית בביתי. האורך הכללי של כל הכבלים שאצטרך להעביר יהיה בסביבות 60-70 מטר. אני לא רוצה לקנות כבלים מוכנים, כי יהיה קצת בעיה להעביר אותם עם הקונקטורים שלהם דרך הקירות לכן חשבתי לקנות חבילה של כבל רשת בלי קונקטורים באורך של 60-70 מטר ולחבר את הקונקטורים בעצמי. רציתי לדעת מה המחיר פחות או יותר של המכשיר שמחבר את הקונקטורים האלה וכמה אמורים לעלות לי הכבלים? כמו כן באיזה סוג של כבל כדאי להשתמש ? האם כבל של 7 גידים כמו של טלפון יספיק? תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ravehe,

שלום לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש. בגדול הכל עובד טוב וחלק. לפני שזרקתי את הקודם, גיביתי הרבה מאוד דברים (עשרות GBים) במחשב אחר שמחובר ב-LAN. עכשיו אני רוצה לקחת חזרה את כל הדברים הללו למחשב החדש. הקישור אמנם נוצר, אבל ההעברה של הקבצים היא מאוד איטית. בדקתי במאפיינים של הקישור LAN וראיתי שכתוב שהוא עובד במהירות 10Mb במקום 100Mb. חיפשתי דרייבים או כל מיני הגדרות שאפשר לשנות ולא מצאתי שום דבר מועיל. החיבור רשת שלי הוא Realtek RTAL6168C והוא בא מובנה על לוח האם. רעיונות מישהו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by anri,

אני מחובר ל 012 ויש לי 5 מגה, ולאחרונה אני חווה איטיות מטורפת לגמריי באינטרנט... אני מבצע בדיקת מהירות בכמה שרתים, והמהירות לפעמים עומדת על 200,150 , 500 משהו כזה... התקשרתי אליהם לברר, ומפה לשם עם כל הבדיקות שלהם שלא צלחו כ"כ, אמרו לי ללחוץ הפעלה CMD NETSTAT-N , ולראות כמה דברים יש לי שם משהו כזה... הרצתי, ועלו המון דברים, אמר לי שיש לי דברים שמשתמשים לי באינטרנט וזה מה שמאיט לי תאינטרנט, שיש לי וירוסים או ספאיים . יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, וגם היה לי של נוד, יש לי גם כמה תוכנות ספאי, בדקתי ושום דבר שום וירוס שום ספאי... אמרתי לו את זה...אבל עדיין הוא טען שזה מה שזה, וזאת הבעיה... רציתי לדעת ממה זה נובע איך אפשר לסדר את זה, אם בכלל...ואם בכלל הטענה שלו צודקת, כי זה ממ…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by didS,

תראו ניסיתי לעשות רשת לפי המדריך (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298) ולא ממש הצלחתי אז אני יפרט על המחשבים ומה הבעיה אז יש לי שני מחשבים(בשניהם אקס פי) ואני מחבר אותם בכבל מוצלב ללא אב או שמהו אחר רק כבל רשת מוצלבב הקיצר עשיתי כמו שכתוב ולא עבד תשאלו מזה לא עבד אז אני יענה לכם: אם אני עושה ב cmd פינג ואת ה ip של המחשב השני אז הוא מזהה אותו) (אבל אם אני הולך לworkgoup אין שם שום מחשבבב) ולמרות ששיתפתי בשתי המחשבים קבצים אי אפשר לראות אותםםםם יש לכם מושג מה הבעיה?? עכשיו במהלך המדריך הזה שעשיתי היו לי דברים לא כלכך ברורים שאולי שם הבעיה 1)אחרי שאני משתף קובץ כתוב שצריכה להופיע יד בצבע כחול הקיצר…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים