עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, קיים אצלי בבית מכשיר של חברת הוט HOTBOx אשר מחובר למחשב נייח בבית של ההורים, לאחרונה בניתי יחידת דיור וברצוני לחבר אנטרנט. wifi ביחידת דיור, המרחק של היחידת דיור מהבית של ההורים 50 מטר, איך יהיה נכון לחבר את זה? האם כבל cat 6 וראוטר אצלי ביחידה דיור יספיקו על מנת לקבל מספיק חוזק אשמח לעזרה לפניי שאני שופך סתם כסף, יש לציין שהטווח כבל הוא בין 50-60 מטר בין הבית ליחידה , השימושים העיקריים שלי זה פלאפון מחשב נייד וסטרימר תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. ברשותי ראוטר cnet 804-NF. מחוברים אליו ארבעה מחשבים. שניים מהמחשבים נמצאים קרוב לראוטר (מטר - שניים), ושניים אחרים מחוברים בכבלים ארוכים יותר (15 מטר, 30 מטר) שני המחשבים הרחוקים מזוהים ע"י הראוטר (נדלקת נורה) וגם הם מודיעים שיש חיבור רשת, אבל אין זיהוי של הרשת (לא ניתן לראות בקבוצת העבודה אף מחשב אחר). כלומר, לא ניתן לבצע את הפעולה ping .... אל הראוטר בעוד שמהמחשבים הקרובים ניתן לשלוח PING, ומקבלים תשובה שהכל תקין. כאשר העברתי את הראוטר אל אחד המחשבים "הרחוקים" וחיברתי אותו בכבל קצר, הוא התחבר לראוטר (היה פינג) ללא בעיה. אני לא רואה מה יכול להיות לא בסדר למעט אורך הכבלים (הכבלים כנראה לא פגומים). מישהו (בעל ידע) אמר לי שכשמטפלים בכבלים ארוכים יש לבצע הלחמה קטנה בקצות הכ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Gil_T,

שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Zadu,

יש לי כבר מגדיל טווח אחד בבית ואני רוצה להוסיף עוד אחד. האם זה בעייתי 2 מגדילי טווח מבחינת התנגשות ביניהם וכו'?

6. Started by shlosi,

הי. אני מעוניין להחליף את הראוטר המקרטע שלי באחד חזק ויציב. נתקלתי בדגם הזה Linksys EA6350 1200+ שאני מעוניין לרכוש כדי להחליף את הישן. ראיתי קצת סרטונים עליו וראיתי בכל מקום שמחברים אותו לראוטר קיים במקום לנקודה בקיר. השאלה שלי היא למה בעצם והאם אפשר בלי? תודות לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by cupidil,

הי, כיום יש לי רשת שמחברת 2 חדרים בעזרת תשתית הטלוויזיה בבית. החיבור מתבצע בעזרת מעביר רשת שמאפשר שימוש בתשתית כבלי הטלוויזיה הקיימים וחיבור 2 כבלי TV בארון תקשורת. הוספתי תרשים. אני רוצה לחבר חדר נוסף שגם בו יש נק TV עם כבל קוואקס שמגיע לארון תקשורת. איך כדאי לבצע את זה? האם מה שצריך לעשות זה: בארון תקשורת להחליף את מחבר 2 כבלי קוואקס במפצל TV רגיל של כבלי קוואקס - הכבל מחדר 1 יכנס ויתפצל לכבל של חדר 2 ולכבל של חדר 3. בחדר 3 להוסיף מעביר רשת בין נקודת ה TV למחשב. האם כדאי פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by questionman,

יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?

9. Started by izikd,

אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by noazz,

היי, כמה סוגי IP יש לי במחשב שמזהים אותי דרכם ? מחשב חדש הכל חדש ? או שעדיין יכולים לזהות (אתרים גדולים) שאני גולש מאותו מקום או משהו ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by speed42,

שלום רב, אני גר בקומה 4 בן 9 קומות. חבר גר בקומה 7 בצד השני של הבלוק (כלומר אנחנו פונים לכיוונים מנוגדים הוא פונה לצפון ואני לדרום) אני רוצה לשתף אותו באינטרנט שלי אך הוא לא מצליח לקלוט את ה wifi שלי כיצד ניתן להגדיל את טווח הקליטה על מנת שיקלוט אותי בצורה תקינה וחלקה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by morbidangel,

שלום כולם לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי.. למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by elona,

אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by liram21,

שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by xytkhi,

היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by omri_ro,

שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by blue_core,

מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rhx,

כבר כמה ימים שיש לי בעיה בהעלאה, הUpload פשוט לא זז ולא משתף כאשר קובץ מסויים סיים לרדת וגם במהלך ההורדה. מה יכולה להיות הסיבה? אצל נטויז'ן או אצלי? וניסיתי דיי המון תוכנות ביטורנט שונות. משהו פה מוזר... תודה לעוזרים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by T3,

שלום, היה לי עד עכשיו Cisco RV220WEK9G5 ששבק חיים שעשה עבודה נפלאה הבעיה היא שלקנות עכשיו אותו דבר יעלה ל 1000 שקל בארץ , חזרתי לגועל נפש של HOT .. כמובן ה HOTBOX שלהם . השאלה שלי כזאת אני צריך מכשיר שיתן לי טווח אלחוטי טוב (לא מטורף) ומהירות טובה באלחוטי ובמחיר נמוך . לכל היותר 6 מכשירים יהיו מחוברים בדרך כלל לא בו זמנית. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Parallel,

אני מעוניין לרכוש חבילה שתאפשר לי אפלואד גבוה יותר מהדבר הזה שמציעים לי עכשיו אך אני פשוט לא מוצא

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ואם כן...איך אפשר לדעת מזה שזה קורה, כלומר זה לא דבר שקורה תמיד, זה מרגיש כאילו יש הקצבה חודשית??

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.