רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעוניין לעשות משהו שאני לא בטוח איך להגדיר אותו אז אני אנסה להסביר במילים שלי בגדול אני רוצה שחברת האינטרנט או כל אחד אחר לא יוכל לדעת איפה אני גולש ומה אני מוריד. חבר אמר לי משהו כזה VPN + proxy + replace manufacturer firmware in the router for a safe firmware and that’s it. אבל זה לא באמת אומר לי כלום אותו חבר הוא אחד האנשים העסוקים אז קשה להוציא ממנו הסבר אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט של 014 במסלול לסטודנטים, משלם ל 5 מגה 12.9 שקל בחודש, ב ADSL. האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים חל איטיות מחרידההה...ביצעתי בדיקות באתר "ספיד-טסט" חוץ מישראל כל שרת עם פינגים גבוהים והורדה הכי גבוהה הייתה לי פחות מ 2 מגה תוצאות בדיקה. בכל נסיון להתקשר ל014 הם אמרו לי שהם לא מקבלים את הבדיקות של האתר "ספיד-טסט" אלה רק שלהם, וברור שהוא מהיר, 5M. עשיתי טסט השבוע, לקחתי חשבונות של חברים ומשפחה והתחברתי עם היוזר שלהם ובבדיקת מהירות קיבלתי בדיוק 5 מגה, ושחזרתי ליוזר שלי זה הוריד לאט. התקשרתי ל014 והודעתי להם את מה שעשיתי ואני רוצה לקבל גם מהירות כמו משתמשים אחרים, 5מגה, הנציג אמר לי באיזה יוזר עשיתי בדיקות לדוגמא (היו של נטויזין ועוד של 014 גם במהירות של 5 מגה, …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אספר בקצרה. לפני מספר שבועות עברתי לאקספון - נשארתי עם מודם של בזק וגלשתי במהירות 15MB בלי בעיה. ביום חמישי קיבלתי את ה- Actiontec C1000A שהזמנתי מחו"ל. שדרגתי את המהירות ל- 100MB. האינטרנט עבד לי מצויין במשך יום, אבל אז, בלילה שבין חמישי לשישי התחילו ניתוקים בלתי פוסקים (המודם יוצא מסנכרון). יש איזה שמועה לא מובנת שיש תקלה איזורית באינטרנט מיום שישי ועד עכשיו, אבל זה לא משהו שאני יכול לדעת בוודאות. בזק מכחישים - אומרים שהיתה תקלה וכבר אין. בכל מקרה זה לא זמן סביר לתקלה אזורית ב- Log של ה- C1000A מופיע הדבר הבא, בכל מפעם שיש ניתוק : "According to CPE.2.3 Part C,wouldn't accept this Prefix" ניסיתי לאפס את המודם-ראוטר, החלפתי חוטי טלפון, אין לי כיוון. אשמח לק…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיות איטיות ואני לא מצליח למצות את החבילה שלי בהתחלה חשבתי שזה הספק והתברר שזה לא. יש לי 7MB בהוט והספק זה אורנג'. במקום להוריד ב 875KB אני מוריד ב 650KB כרגע ולרוב מוריד במהירות 750KB המקס שאני מקבל זה 840KB כל פעם שאני שם לב לאיטיות אני עושה בדיקת מהירות באתר של הוט בכתובת 213.57.1.12 וכל פעם זה תואם את האיטיות. כלומר אם אני מוריד מאתר ישראלי מסויים ב 650KB אני מקבל בבדיקת המהירות של האתר של הוט אותו קריאה משמע הבעיה אצל הוט ולא אצל הספק. השאלה מה אני יכול לעשות ? התקשרתי אליהם שלחו טכנאי לא עזר שלחו טכנאי בכיר ופתאום ברגע שהוא בא לא היו בעיות מהירות זה משגע אותי כי אני משלם להוט על משהו שאני לא מקבל מהם תמורה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עובדות כרגיל, מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך הוט. ומעוניין להוסיף נתב אלחוטי. אשמח לקבל המלצות על הנתב או על נתב אחר טוב יותר אך באותה רמת מחיר (350 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אשמח לעצה , לפני כשבוע HOT בצעה עבודת תשתית ונתקה את האינטרנט לכל האזור ליום שלם. לאחר החזרה הראוטר לא מתחבר ולא מצליח למשוך כתובת . מדובר ב TP LINK N750 ללא חיגן שעבד כמה חודשים מאז שנקנה ללא בעיה. לאחר מספר שיחות עם הוט ובזבוז שעות על שעות בהמתנה ועבודה עם תומכים מאוד זוטרים הם התנערו מהבעיה. ראוטרים אחרים אכן מתחברים על הקו אבל זה לא מבטל אתהעובדה שהתקלה חייבת להיות בצד שלהם. לא יתכן שהתקלקל הראוטר החדש בדיוק בזמן שהם בצעו עבודת תשתית. משהו תקוע אצלם לדעתי. איפוס להגדרות מחדל לא שינה את המצב. CLONE k MAC לא עזר. זה ברור לי שהבעיה תהיה מה שתהיה נמצאת אצלם אבל הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות זה לנסות לחבר את המחשב במקום,אין שם פעולה של דיבגינג או חס וחלילה בדיקה אצלם …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.הנתב "BR-6524N" יכול לשמש כתחנת AP לנתב הזה "TL-WR1043ND"?? 2.האם עדיף לחבר אותו בחיבור חוטי/אל חוטי?? 3.האם אפשר לחבר את התחנת AP בחיבור חוטי ואל חוטי ביחד(וזה יגדיל את רוחב השידור מכיוון שבאל חוטי לבד המהירות יורדת בחצי)?? 4.האם כמה חיבורים מהנתב "TL-WR1043ND" לתחנת AP (שהיא-BR-6524N) יגדיל את גודל החיבור(במקום 100MB בחיבור אחד יהיה 300MB בשלוש חיבורים)?? ה"BR-6524N" תומך מחיבור קווי של 100MB וה"TL-WR1043ND" תומך ב1GB
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מח]ש משהו שאני לא יודע אם הוא קיים והייתי שמח שתעזרו לי אני מחפש כבל או מתאם של חיבור ethernet משהו כמו זה אבל לחיבור של כבל רשת אם אפשר קישור לאיבי או אם יש את זה בארץ אפילו יותר טוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתם התקווה האחרונה שלי. מהירות האינטרנט שלי 1.5 (בגלל מגבלות אזוריות) לאחרונה (בערך שלושה חודשים) המהירות הרגילה שלי שהיא 180 (הורדה) ירדה לממוצע שנע בין 5-50 ק"ב. זה כמובן מלווה בעשרות ניתוקים במהלך היום והלילה. אני בודק את מהירות האינטרנט באתרי הבדיקה של 012\בזק\speedtest המהירות לכאורה תקינה. מראה 1.2 יש ימים שמראה 1.5. בפועל: אני לא מצליח לראות סרטונים, תכני פלאש כמעט שלא עולים, הורדה מאתרי אינטרנט (גם אתרים אמינים כמו microsoft ) ההורדה בדר"כ נכשלת אחרי שהמהירות מתחילה ב50 יורדת ל30 ואז 10 ואז 0. פנייה לספק האינטרנט והתשתית לא עזרה, מבחינתם הכל תקין, ואני מגזים. הגלישה באתרי האינטרנט חלקה באופן כללי אז אין להם מה להגיד לי. מה אני יכול עוד לעשות? דרך אגב הבעי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimax ואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן .. מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש בבית של אמא ראוטר ישן מבזק עם אינטרנט 15 מגה. אין קליטה בסלון וגם שניסיתי מגדיל טווח אז הנק' חשמל ממוקמת במקום לא טוב במסדרון, כך שהוא לא מגדיל את הטווח בצורה אופטימלית. חשבתי לנצל את המבצעים ולקנות ראוטר עם טווח שיכול להגיע למרחק של 20 מטר. אין לי מושג מה המחיר של כזה דבר צריך להיות, כי ראיתי שהראוטרים נעים בטווחים גדולים, אבל בואו נגיד 200-250 שקל אם זה מספיק. אני יכול לקנות גם בגרמניה, מכיוון שאני גר שם.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 12MB. הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא HOT . יש לי ראוטר של חברת Linksys מדגם WRT54GL ומודם של Motorola שאני לא זוכר את הדגם שלו. האינטרנט עבד מעולה עד לפני כמה ימים. הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית בבית אז אבא שלי עשה איפוס לראוטר ושיחזר אותו להגדרות היצרן. מאז האינטרנט מתנתק כל כמה דקות ולוקח לו כמה דקות לחזור וגם כאשר אני מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר ההורדה מתחילה ואז בשלב מסויים היא נתקעת ולא ממשיכה ואני חייב לבטל אותה. גם כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF למשל דרך האינטרנט הקובץ מתחיל להיטען ואז בשלב מסויים נתקע ואני חייב לצאת מהדפדפן. מה לעשות? להתקשר לבזק או שיש משהו אחר שכדאי לנסות? אגב זה קורה בכל המחשבים בבית ולא רק במחשב של…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש חיה כזאת appliances של pfSense מומלצים שכוללים בתוכם רכיב אלחוטי, וסוויץ' של מספר פורטים, שניתן להשיג בארץ או אפילו להזמין מחו"ל? משהו שדומה למכשירים של Fortigate. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יצרתי בבית רשת עם שם מסויים. פירמטתי מחשב אחד ובטעות אחרי ההתקנה מחדש רשמתי את שם הרשת לא נכון אז הוא לא מצא מחשבים ברשת, אחרי זה יצרתי עוד רשת עם השם הנכון אבל עכשיו עדיין יש לו את הישנה שם ברקע וזה עושה בעיות עם השיתוף מדפסות וכאלה... מישהו יודע איך אפשר למחוק רשת שהוגדרה? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לזה שכל פעם שאני מכבה את המחשב המחשבים שמחוברים אלי בבית לא יתנתקו מהאינטרנט....? משהו יודע איפה המדריך או אולי יכול להסביר לי פה?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! אתמול שדרגתי את הלפטופ שלי לWINXP. הכל הלך טוב ויפה, אבל מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הרשת שכבר קיימת בבית, ולהפך - המחשבים שכבר מחוברים לרשת לא מזהים אותו (אני מדבר שאני מוסיף NEW NETWORK PLACE) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-