עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liram21,

שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום יש לי ווינדוס 7 ואני מחובר בADSL דרך ראוטר ASUS AM604G. אני מעוניין להגביל את מהירות ההעלאה שלי. אם אפשר לכל המחשבים באופן גלובלי דרך הראטור- עדיף. אם לא, אז גם רק למחשב אחד זה בסדר. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1.הנתב "BR-6524N" יכול לשמש כתחנת AP לנתב הזה "TL-WR1043ND"?? 2.האם עדיף לחבר אותו בחיבור חוטי/אל חוטי?? 3.האם אפשר לחבר את התחנת AP בחיבור חוטי ואל חוטי ביחד(וזה יגדיל את רוחב השידור מכיוון שבאל חוטי לבד המהירות יורדת בחצי)?? 4.האם כמה חיבורים מהנתב "TL-WR1043ND" לתחנת AP (שהיא-BR-6524N) יגדיל את גודל החיבור(במקום 100MB בחיבור אחד יהיה 300MB בשלוש חיבורים)?? ה"BR-6524N" תומך מחיבור קווי של 100MB וה"TL-WR1043ND" תומך ב1GB

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שמתם לב שעכשיו התשלום לספקיות האינטרנט כולל את התשלום לחברת הכבלים/בזק? איזה בעסה אני מחוייב עד ה - 29/5.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mishiago,

שלום חברים מהו NETBIOS ואיך הוא מתקשר ל שרת WINS? הייתי שמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין DNS ל WINS תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. שלום חברים , הבית שלי לא כזה גדול ..עם זאת יש לי נקודות מתות בפינה הרחוקה ביותר (שהיא הסלון לצערי הרב) ירשתי לאחרונה ראוטר ישן מדגם LEVEL ONE WBR-3406TX (תומך WDS לפי מה שרשום) בנוסף לראוטר שפעיל אצלי, וחשבתי להוסיף אותו כמגביר טווח קליטה לרשת ... התכנון הוא שהראוטר EDIMAX BR-6524N שיש לי לא מכבר ישאר בתפקידו כעיקרי (זה שמחובר קווית למודם של בזק) ובLEVEL ONE אני אשתמש כמגביר קליטה עכשיו ניסיתי לעשות את זה בכוחות עצמי זה לא ממש הלך נעזרתי בזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עכשיו או שאני לא עושה משהו נכון או ששני המכשירים לא מדברים ביניהם באותה שפה אשמח אם מישהו יוכל לעזור , תודה לעוזרים התבלבלתי באחת מה מכתובת הMAC ..אחרי שש…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Rhx,

כבר כמה ימים שיש לי בעיה בהעלאה, הUpload פשוט לא זז ולא משתף כאשר קובץ מסויים סיים לרדת וגם במהלך ההורדה. מה יכולה להיות הסיבה? אצל נטויז'ן או אצלי? וניסיתי דיי המון תוכנות ביטורנט שונות. משהו פה מוזר... תודה לעוזרים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by elona,

אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by speed42,

שלום רב, אני גר בקומה 4 בן 9 קומות. חבר גר בקומה 7 בצד השני של הבלוק (כלומר אנחנו פונים לכיוונים מנוגדים הוא פונה לצפון ואני לדרום) אני רוצה לשתף אותו באינטרנט שלי אך הוא לא מצליח לקלוט את ה wifi שלי כיצד ניתן להגדיל את טווח הקליטה על מנת שיקלוט אותי בצורה תקינה וחלקה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שאלה למי שיודע.. תשתית של הוט עם ראוטר נמצאת בחדר א' בחדר ב יש ממיר + מוקה מהמוקה יש 2 יציאות של רשת- אחת מהן מעבירה אינטרנט למחשב האם אפשר להעביר דרך המוקה גם קו טלפון ביתי? זאת אומרת שבחדר ב' יהיה טלפון נייח שאליו יתחבר כבל (רשת?) ישירות מהמוקה שיעביר את הקו הנייח של הוט..

13. Started by fatalica,

היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by tamer1998,

כיצד לפתוח פורתס ב סופר פוקס . :s05: ??

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by sha-256,

יש חיה כזאת appliances של pfSense מומלצים שכוללים בתוכם רכיב אלחוטי, וסוויץ' של מספר פורטים, שניתן להשיג בארץ או אפילו להזמין מחו"ל? משהו שדומה למכשירים של Fortigate. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Blizz,

שלום, יש לי לאגים כשאני משחק ב-DOTA 2 ברשת שהופכים את המשחק לבלתי שחיק. במצב רגיל הפינג עומד על בערך 150ms והמשחק שחיק אבל כל דקה המשחק יכול לקפוץ פתאום ל-1000ms לכמה שניות. במצבים מסוימים הפינג הגבוה נמשך לזמנים ארוכים יותר או אפילו מסתיים בהתנתקות מהמשחק. התופעה הזאתי הייתה נפוצה בעיקר בסופישבוע אבל בשבועות האחרונים זה קורה בכל הימים בשבוע. התשתית היא DSL של בזק והספק הוא נטויז'ן. לפני כמה חודשים המהירות הייתה 15 מגה והעליתי אותה ל-40 בתקווה שהבעיה תפתר (היא לא נפתרה). יש לכם רעיונות למה יכול לגרום ללאגים? חשבתי להחליף ספקים ולבדוק באמצעות ניסוי וטעייה ספקים אחרים אבל הייתי מעדיף לנסות להתמקד בבעיה לפני כן.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by o07,

שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by 3pac,

לוח אם - D945GCCR כרטיס רשת מובנה. יש מצב שחייב SNMP כדי להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי מדפסת מדגם: ,CLX-3175 יש לה כרטיס רשת. http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/multifunctional-color-lazer/CLX-3175FN/ETS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification אני לא מצליח לחבר אותה ל-SMTP של גוגל לצורך סריקה ושליחה למייל, כשהגדרתי את הSMTP של השרת שלי הכל עבד מצויין אבל לא עם של GMAIL, למה? זה ההגדרות שהכנסתי SMTP Server Setup : SMTP Server and Port : smtp.gmail.com / 465 SMTP Requires Authentication מסומן ב-V SMTP Server Login Name : david1555@gmail.com SMTP Server Password : הסיסמה שלי לדואר SMTP Server Connection Timeout : 30s Maximum Message Size : 4 MB ובהגדרות של החשבון דואר, המצב IMAP מאופשר. יש לי מהירות של 20MB עם מוד…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ירח אפל,

אתמול הוקצו 2 בלוקים 8s/ לAPNIC (רשם האינטרנט האיזורי של דרום מזרח אסיה) בידי IANA נותרו 5 בלוקים אחרונים, אשר על פי החלטה משנת 2009 יוקצו אחד לכל ספק איזורי. המשמעות, מאגר כתובות הIP העולמי אזל. אומנם נכון שיתכן (לא סביר) שיחליטו להקצות את 16 הבלוקים השמורים 240-255, אבל זה לא סביר. ויתכן שעוד חברות ענק שתופסות בלוקים מתחילת ימי האינטרנט יקרסו וישחררו קצת אוויר לנשימה. אבל כך או כך, ימי הIPv4 הולכים ואוזלים. בטרם תיתם שנה זו יאזלו הכתובות! אצל רוב הרשמים האיזוריים. אז המלך גוסס, אבל מה עם המלך החדש? בארץ כנראה שרק ספקית אחת מוכנה במיידי לספק IPv6 לכל הלקוחות. שאר הספקיות עדיין לא ערוכות לכך מבחינה טכנית, וחלקן אפילו לא רכשו פולים.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by omri_ro,

שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by cupidil,

הי, כיום יש לי רשת שמחברת 2 חדרים בעזרת תשתית הטלוויזיה בבית. החיבור מתבצע בעזרת מעביר רשת שמאפשר שימוש בתשתית כבלי הטלוויזיה הקיימים וחיבור 2 כבלי TV בארון תקשורת. הוספתי תרשים. אני רוצה לחבר חדר נוסף שגם בו יש נק TV עם כבל קוואקס שמגיע לארון תקשורת. איך כדאי לבצע את זה? האם מה שצריך לעשות זה: בארון תקשורת להחליף את מחבר 2 כבלי קוואקס במפצל TV רגיל של כבלי קוואקס - הכבל מחדר 1 יכנס ויתפצל לכבל של חדר 2 ולכבל של חדר 3. בחדר 3 להוסיף מעביר רשת בין נקודת ה TV למחשב. האם כדאי פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים