רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הוט מתקנאת הכבל התת-ימי של בזק בין לאומי (התוכי) וחותמת הסכם רב שנתי עם טמרס. מהכבל הזה עומדים להנות לקוחות הוטנט ולקוחות הוטמובייל. http://www.themarker.com/technation/1.2529560
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1264763611.htm , אני והחברה רוצים לארגן מסיבה אבל לאף 1 אין נתב ואנחנו רוצים לקנות ביחד , האם הנתב הזה הוא מספיק טוב ,אנחנו 9 אנשים . אם לא אז תצליצו לי על משהו טוב !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התשתית היא הוט 100 מגה, כיום אני מחובר לספק הוטנט, הפינגים והגלישה איטית, רציתי לשאול האם 100 מגה ללא חייגן של בזק ייתן ביצועים טובים יותר? האם חיבור זה עובר דרך הכבל החדש שלהם? איך אפשר להוציא מהם מחיר טוב? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה דברים: א. יש למישהו מדריך מסודר לפתיחת פורטים בנתב Linksys WRT54GL? נכנסתי ללוח בקרה, ראיתי שיש לו רק 10 אפשרויות פתיחת פורטים (וחבל..) והצלחתי לפתוח פורטים לאימיול. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו, אז מדריך יכול לסגור את החשש לפערים האלו. ב. לאימיול אני יודע שצריך לפתוח פורטים (כדי להפוך ממזהה נמוך למזהה גבוה). האם למוזילה פיירפוקס גם צריך לפתוח פורטים? בהתחלה חשבתי שכן, בגלל שבמחשב הזה ולאחר שקניתי את הנתב (לפני זה הייתי על מחשב מהיר יותר ובלי נתב - רק מודם) ככל שאני פותח מס' לשוניות גדול יותר כך הוא מתחיל לטעון לי את הלשוניות באיטיות רבה יותר עד "לא ניתן להציג דף זה". בהתחלה חשבתי שזה תלוי בפורטים, אבל אני רואה שהפורטים משתנים, אז הבנתי שלא צריך לפתוח פורטים לפיירפו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שהגדרתי הכל כמו שצריך ;D ואח שלי יכול לחבר אותי לאינטרנט ולנתק אותי ! אבל הוא לא יכול לגלוש ! :bash: מה לא עשיתי טוב ? נ.ב איך אני יכול להראות לכם בתמונות את מה שהגדרתי?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי ראוטר NETGEAR לבן , של בזק בנלאומי , לאחרונה ניסיתי להשתמש בנתב של TPLINK , למחשב (שולחני) השני ( WIFI) , זה עובד ממש לאט ולרוב גם לא עובד בככל. יש למישהו פה המלצה לנתב אחר שיעבוד כמו שצריך או הסבר להגדרה כלשיהי שתגרום לזה לעבוד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר שיהיה פשוט יחסית לבית קטן קומה אחת. הוא לא יפעיל המון מכשירים בעיקר מחשב נייד ומחשב נייח (חיבור קווי) ובאופן מזדמן פלאפונים. מחיר: 150 שקל, בבקשה לנסות לא לחרוג. מהירות : 100 Mbit ומעלה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע איזה חיבור זה אמור להיות , לכן איני מצליח לבחור. עדיפות לאנטנה בעלת עוצמה 8db ומעלה. מהאתר הנ"ל. ועל הדרך , מה שם החיבור של האנטנה בלינקסיס כדי שיהיה לי קרל לבחור גם? http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1823&PropValue=PROP425VALUE2373
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. איזה כבלים אני צריך ומהם ההגדרות בשביל לעשות רשת עם סווטיצ' בין 2 מחשבים ומודם אדסל פרו ? 2. איזה כבל מקבלים עם האדסל ? 3. איך מזהים בין כבל מוצלב לרגיל ? 4. אם אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים... אבל שהמודם אדסל יהיה מחובר לאחר המחשבים ולא לסוויטצ'... זה אפשרי שיתוף אינטרנט ככה ? ואם כן... אז איך ? מה ההגדרות ? כבלים וכו'. 5. איך הסווטיצ' GENIUS SWITVH 8 PORT 10/100 ? 6. איך משתפים תיקייה, מדפסת, כונן וכו' ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75. מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל. הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה! ממה זה נובע? עריכה: במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44 מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרשת האלחוטית במקום העבודה שלי נהייתה מאוד איטית ביומיים האחרונים (משני מחשבים) ראוטר טיפי לינק WR941ND ניסיתי ריסט כמה פעמים, לא עזר קראתי שכשירים כמו טלפונים אלחוטיים יכולים לגרום להפרעה. אכן הוספתי טלפון אלחוטי לפני כשבוע אבל ניתקתי אותו מהחשמל ולא היה שינוי. איך אפשר לוודא שמדובר באמת בבעיה ב-WIFI ולא בתשתית ? אני יכול להתחבר ישירות למודם של HOT עם המחשב ? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
True Fiber ניראה שהשרות הוא סימטרי בהלאה והורדה בניגוד לבזק והוט http://www.unlimited.net.il/services/default.aspx?servicecategory=isp משהוא ניסה ויש לא דעה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ALCATEL SPEEDTUCH אני אוהב לשחק בW3 ולהיות ההוסט ובשביל זה אני צריך את פורט 6112 פתוח,עד עכשיו לפני חודש וחצי ,שעוד היה לי את המחשב הישן והמחורבן שלי,הכל עבד טוב ויפה(היה פיירוול של XP SP2)גם עכשיו יש אותו דבר,הפורטים היו פתוחים לכתובת המקומית שלי (10.0.0.1) ולoutside adress (0.0.0.0( ועכשיו זה פשוט לא עובד.....ניסיתי הכל....(זה NAPT) למישהו יש הסבר/משהו לעשות?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, כיום יש לי רשת שמחברת 2 חדרים בעזרת תשתית הטלוויזיה בבית. החיבור מתבצע בעזרת מעביר רשת שמאפשר שימוש בתשתית כבלי הטלוויזיה הקיימים וחיבור 2 כבלי TV בארון תקשורת. הוספתי תרשים. אני רוצה לחבר חדר נוסף שגם בו יש נק TV עם כבל קוואקס שמגיע לארון תקשורת. איך כדאי לבצע את זה? האם מה שצריך לעשות זה: בארון תקשורת להחליף את מחבר 2 כבלי קוואקס במפצל TV רגיל של כבלי קוואקס - הכבל מחדר 1 יכנס ויתפצל לכבל של חדר 2 ולכבל של חדר 3. בחדר 3 להוסיף מעביר רשת בין נקודת ה TV למחשב. האם כדאי פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מלפני כחצי שעה, קו הטלפון שלי "מת" וה ADSL נשאר מסונכרן. הדבר האבסורדי הוא שה ADSL נשאר מסונכרן (כלומר, יש עוד שמץ של מתח העובר בקו הטלפון), אבל הקו מת! (מרימים את השפופרת ואין שום דבר). התקשרתי ל166, הזעיקו טכנאי, אני עדיין מחכה... לבינתיים, נתוני הסנכרון הממש מגוחכים של האלקטל (איבדתי כ5 מגהביט מיכולת הקו, לטובתם שזה יחזור ל10.5 כפי שהיה קודם לכן), להנאתכם : Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 5972 kbit/sec Attainable Atm rate : 5536 kbit/sec Used line rate : 2168 kbit/sec Fast used Atm rate : 1856 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec Rel.…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ב-TOP40 עם DSL-6740U המשמש כמודם, ו-Netbox של נטויזן המשמשת כראוטר ומתאם שיחות. לקראת מעבר לדירה חדשה אני רוצה לשדרג את מהירות הרשת הביתית ל-1GB. הלקוחות ברשת הם: מחשב A - המחשב הראשי, שעליו נמצאת כל המדיה. התכנון הוא שבעתיד המדיה הזו תצא אל שרת NAS. מחשב זה מחובר גם לטלויזיה ב-HDMI (תכנים עד 720P), והוא עובד 24/7 עם לקוח טורנט. מחשבי B ו-C בחדר הילדים שצריכת רוחב הפס המירבית שלהם היא תכני 720P. כרטיסי הרשת של כל המחשבים תומכים ב-1GB. פרט לכך יש עוד לקוחות אלחוטיים קטנים בד"כ (במונחי רוחב פס) נוספים כמו ניידים וטאבלט. מדוע לא להפוך את ה-6740 לנתב? כי בד"כ איכות הנתבים של בזק לא מדהימה בלשון המעטה. כשקיבלתי אותו והשתמשתי בו כנתב זה גם עשה לי בעיות עם הטלפוני…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברתי ראוטר של netgear 1000. אליו חיברתי פיזית כונן חיצוני שהפך להיות "כונן רשת". השאלה: איך אני יכול להגביל תקיות בכונן הרשת ולתת להם הרשאות שונות כך שלא כל אחד יוכל להיכנס לכל התקיות? בתמיכה של בזק הם אומרים שזה לא ניתן. יש למישהו מידע?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ccc.co.il/Internet/?View=b באתר של CCC הם מראים לבזק אהבה :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-