עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה לעשות לי רשת ביתית (רק לכמה שבועות)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ברגע של שעמום וניסיון החלטתי לנסות קושחה של openWRT והורדתי את הגרסה הנ"ל http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin צרבתי דרך ממשק ה-TPLINK הרגיל, לאחר שהכל הסתיים לא יכולתי להיכנס אל הממשק 192.168.1.1 למרות שפינגים אני מצליח לקבל מהכתובת http://oi43.tinypic.com/2hn16p2.jpg דגם הראוטר: WDR4300 V1.3 משתמש בחייגן PPPoE יש לי ראוטר VVG200 אשמח לפתרונות שלא כוללות פתיחה של הראוטר.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by matizami,

יש בבית של אמא ראוטר ישן מבזק עם אינטרנט 15 מגה. אין קליטה בסלון וגם שניסיתי מגדיל טווח אז הנק' חשמל ממוקמת במקום לא טוב במסדרון, כך שהוא לא מגדיל את הטווח בצורה אופטימלית. חשבתי לנצל את המבצעים ולקנות ראוטר עם טווח שיכול להגיע למרחק של 20 מטר. אין לי מושג מה המחיר של כזה דבר צריך להיות, כי ראיתי שהראוטרים נעים בטווחים גדולים, אבל בואו נגיד 200-250 שקל אם זה מספיק. אני יכול לקנות גם בגרמניה, מכיוון שאני גר שם.

4. Started by Parallel,

אני מעוניין לרכוש חבילה שתאפשר לי אפלואד גבוה יותר מהדבר הזה שמציעים לי עכשיו אך אני פשוט לא מוצא

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. עובדות כרגיל, מה יכולה להיות הבעיה??

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by _BooM_,

1. כיצד טבלאת ניתוב (RIP למינהן) עובדת בנתב? האם היא אוספת ושומרות את כל דרכי הניתוב לגבי כל הרשתות ברשת האינטרנט העולמית (WAN)? (זה נראה לי קצת יותר מידי) 2. ARP משמש רק ל-LAN מקומי? כיצד הוא בונה את הטבלה? ברגע שהוא מתחבר לרשת המקומית הוא שולח Broadcast ובונה טבלה או שזה לפי בקשה ברגע שהוא יוצר קשר עם אותו מחשב ואז מוסיף לטבלה הקיימת? 3. אם יש לי IP בשביל מה אני צריך את ה-MAC? זה ניתוב שכבה 2 המתבצע רק ב-LAN מקומי או בכלל? אם חבילה נשלחת מעבר ל-LAN המקומי ל-WAN, האם יש צורך ל-Host בבקשה לכתובת ה-MAC? איך זה נעשה? קראתי כמובן את הנושאים הנ"ל ב-Wiki ובספר שיש לי, אך עדיין נותרו לי הפערים. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. שלום חברים , הבית שלי לא כזה גדול ..עם זאת יש לי נקודות מתות בפינה הרחוקה ביותר (שהיא הסלון לצערי הרב) ירשתי לאחרונה ראוטר ישן מדגם LEVEL ONE WBR-3406TX (תומך WDS לפי מה שרשום) בנוסף לראוטר שפעיל אצלי, וחשבתי להוסיף אותו כמגביר טווח קליטה לרשת ... התכנון הוא שהראוטר EDIMAX BR-6524N שיש לי לא מכבר ישאר בתפקידו כעיקרי (זה שמחובר קווית למודם של בזק) ובLEVEL ONE אני אשתמש כמגביר קליטה עכשיו ניסיתי לעשות את זה בכוחות עצמי זה לא ממש הלך נעזרתי בזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עכשיו או שאני לא עושה משהו נכון או ששני המכשירים לא מדברים ביניהם באותה שפה אשמח אם מישהו יוכל לעזור , תודה לעוזרים התבלבלתי באחת מה מכתובת הMAC ..אחרי שש…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by anri,

אני מחובר ל 012 ויש לי 5 מגה, ולאחרונה אני חווה איטיות מטורפת לגמריי באינטרנט... אני מבצע בדיקת מהירות בכמה שרתים, והמהירות לפעמים עומדת על 200,150 , 500 משהו כזה... התקשרתי אליהם לברר, ומפה לשם עם כל הבדיקות שלהם שלא צלחו כ"כ, אמרו לי ללחוץ הפעלה CMD NETSTAT-N , ולראות כמה דברים יש לי שם משהו כזה... הרצתי, ועלו המון דברים, אמר לי שיש לי דברים שמשתמשים לי באינטרנט וזה מה שמאיט לי תאינטרנט, שיש לי וירוסים או ספאיים . יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, וגם היה לי של נוד, יש לי גם כמה תוכנות ספאי, בדקתי ושום דבר שום וירוס שום ספאי... אמרתי לו את זה...אבל עדיין הוא טען שזה מה שזה, וזאת הבעיה... רציתי לדעת ממה זה נובע איך אפשר לסדר את זה, אם בכלל...ואם בכלל הטענה שלו צודקת, כי זה ממ…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש ברשותי מודם/ראוטר של אלקטל ספיד טאץ' 510, לאחר שנתיים של אמינות הפסיק המודם לתפקד כנתב למשך כשבועיים לאחר מכן חזר ועבד ON AND OFF. החלפתי אותו בבזקסטור אך זה גם לא עזר ולא מצאו פתרון לבעיה. כמודם לכל דבר המכשיר עבד מצוין , אבל כיוון שאני עובד עם עוד מחשב נאלצתי לקנות ראוטר, ובחרתי בדגם שציינתי בנושא האשכול. מהיום שהתחלתי להשתמש בו אני נתקל לפרקים רבים מאוד בגלישה איטית ביותר. האם אתם/ן מכירים/ות דבר דומה? אשמח לכל עזרה בנושא. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by אופיר,

ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by viper_sb,

שלום ! האם יש כלי שדרכו ניתן להשתלט על תחנות משתמשים ברמת של BIOS זה יעזור לי מאוד בארגון שלי תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by mishiago,

שלום חברים מהו NETBIOS ואיך הוא מתקשר ל שרת WINS? הייתי שמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין DNS ל WINS תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. 1.הנתב "BR-6524N" יכול לשמש כתחנת AP לנתב הזה "TL-WR1043ND"?? 2.האם עדיף לחבר אותו בחיבור חוטי/אל חוטי?? 3.האם אפשר לחבר את התחנת AP בחיבור חוטי ואל חוטי ביחד(וזה יגדיל את רוחב השידור מכיוון שבאל חוטי לבד המהירות יורדת בחצי)?? 4.האם כמה חיבורים מהנתב "TL-WR1043ND" לתחנת AP (שהיא-BR-6524N) יגדיל את גודל החיבור(במקום 100MB בחיבור אחד יהיה 300MB בשלוש חיבורים)?? ה"BR-6524N" תומך מחיבור קווי של 100MB וה"TL-WR1043ND" תומך ב1GB

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by moris,

היי! אני משתמש בפקס מובנה ב-XP . אני חובר "לHOT" בעלפון ואינטרנט בכבלים. השאלה שלי מדוע אני מצליח לפקסס מסמך אך לקבל פקסים איני מקבל? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מחשבים מסויימים רואים את רשתות ה WiFi אך לא מצליחים להתחבר בזמן שאחרים כן מצליחים יש לנו חיבור כבלים עם מודם/ראוטר ומגדיל טווח לרשת ה WiFi שלנו. עד לפני כחצי שנה השתמשנו במודם של "פארטנר" והכל עבד מצויין, אך לפני חצי שנה עברנו לחבילת כבלים (לא פיבר) מורחבת של 1 ג'יגה בייט של "הוט", המודם הוחלף והתחילו בעיות. ישנם שני מחשבים (סורפייס פרו 7 ו Lenovo IdeaPad Flex 5 i5) המריצים וינדוס 10 שלא מצליחים להתחבר לרשת ולא משנה מה עשיתי, המחשב רואה את כל 4 הרשתות (2.4 ו 5 ג'יגה ישירות ודרך המגדיל טווח) הקיימות ומנסה להתחבר אליה אבל מציג שגיאה לא מוסברת של "לא מצליח להתחבר". הוינדוס 10 הדפוק לא אומר מה/איפה הבעיה אלא רק אומר "לא מצליח להתחבר"... יש לי מחשב נוסף של "שי…

19. שלום, עד לא מזמן היה לי את המודם הרגיל של הוט ושני המחשבים שלי היו מחוברים דרך כבל מוצלב והעברתי חומר ביניהם בלי בעיות. לא מזמן הצטרפתי לטריפל של הוט וקיבלתי ראוטר אלחוטי. מכיוון שהמחשבים קרובים לראוטר הם מחוברים אליו קווית. שני המחשבים רואים אחד את השני וגם הצלחתי להעביר קובץ. הבעיה היא שההעברה לקחה המון זמן למרות שהחיבור הוא 100Mbit, נראה כאילו המידע לא עבר ישירות ממחשב למחשב או שמהו בראוטר האיט את זה. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם היום קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס וגם כרטיס רשת אלחוטי. שניהם מתקשרים ומופיע לי בווינדוס שיש חיבור ועצמת הקליטה גבוהה. אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מישהו יכול לעזור לי? כי ההוראות של אדימקס פשוט זבל ולא כתוב שם כלום כמעט.. כשאני מגיע לדף הגדרות של הראוטר (מתוך האקספלורר) אני מקבל לבחור את סוג החיבור: יש לי: Cable Modem Fixed-IP xDSL PPPoE PPTP באיזה אני צריך לבחור? (מן הסתם שניסיתי את Cable Modem אבל זה לא כל כך הלך..) מנסיוני בלינוקס אני מניח שהאפשרות הבאה היא PPTP, אבל מה כל ההגדרות שם? Subnet, MTU, PPTP Gateway וכו'?? מה אני צריך להגדיר? (תחת Cable Modem ישנם רק שתי הגדרות והם אופצינליות: MAC ו- HOST NAME) והכי חשוב, אין אני צריך להתחבר? דרך הווינדוס או…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by kw,

שלום לכולם אני מחפש ספקית אינטרנט שתיתן פינג נמוך לארה"ב , או לפחות פינג כמה שיותר נורמלי ... הבנתי שיש לבזק בנלאומי איזושהי חבילה מיוחדת אם מישהו יודע איך היא מבחינת עלות וביצועים ? ובין שאר הספקיות אם מישהו יודע מה המצב מהבחינה הזו ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים