רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר( לא דחוף) כרגע יש אינטרנט 12 מגה בכבלים. לראוטר יחוברות 2 סמטפונים ומחשב נייד. http://www.gadgetar.com/cisco-linksys-x2000-modem-wireless-n-router-w-adsl2/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם בין HG612 לבין C1000A יש עדיפות לאחד על פני השני אם המחיר דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש. בגדול הכל עובד טוב וחלק. לפני שזרקתי את הקודם, גיביתי הרבה מאוד דברים (עשרות GBים) במחשב אחר שמחובר ב-LAN. עכשיו אני רוצה לקחת חזרה את כל הדברים הללו למחשב החדש. הקישור אמנם נוצר, אבל ההעברה של הקבצים היא מאוד איטית. בדקתי במאפיינים של הקישור LAN וראיתי שכתוב שהוא עובד במהירות 10Mb במקום 100Mb. חיפשתי דרייבים או כל מיני הגדרות שאפשר לשנות ולא מצאתי שום דבר מועיל. החיבור רשת שלי הוא Realtek RTAL6168C והוא בא מובנה על לוח האם. רעיונות מישהו? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מבזק https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=990983 D-Link DSLG256DG בסך הכל די מרוצה ממנו אבל התחלתי לשלם עליו שכירות (נגמרה תקופת המבצע) וצריך להגיע משלוחן לקחת אותו (לבקשתי) השאלה מה לקנות לפני שאני נשאר בלי ראוטר ראיתי המלצות על TP-Link Archer VR400 השאלה אם מספיק בסה"כ מחוברים אליו 2 מכשירים בגלישה רגילה מהירות 100 מגה של בזק הוא לא פחות ממה שיש לי עכשיו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע איזה חיבור זה אמור להיות , לכן איני מצליח לבחור. עדיפות לאנטנה בעלת עוצמה 8db ומעלה. מהאתר הנ"ל. ועל הדרך , מה שם החיבור של האנטנה בלינקסיס כדי שיהיה לי קרל לבחור גם? http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1823&PropValue=PROP425VALUE2373
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
1.הנתב "BR-6524N" יכול לשמש כתחנת AP לנתב הזה "TL-WR1043ND"?? 2.האם עדיף לחבר אותו בחיבור חוטי/אל חוטי?? 3.האם אפשר לחבר את התחנת AP בחיבור חוטי ואל חוטי ביחד(וזה יגדיל את רוחב השידור מכיוון שבאל חוטי לבד המהירות יורדת בחצי)?? 4.האם כמה חיבורים מהנתב "TL-WR1043ND" לתחנת AP (שהיא-BR-6524N) יגדיל את גודל החיבור(במקום 100MB בחיבור אחד יהיה 300MB בשלוש חיבורים)?? ה"BR-6524N" תומך מחיבור קווי של 100MB וה"TL-WR1043ND" תומך ב1GB
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מאז שעברתי לתשתית החדשה של בזק בינלאומי האינטרנט הפך להיות מאוד איטי מבחינת הזמן טעינה של דפי האינטרנט וגם יש פעמים שהאינטרנט רושם לי ש"לא ניתן להציג את דף זה " אבל עדיין האינטרנט מחובר,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! האם יש כלי שדרכו ניתן להשתלט על תחנות משתמשים ברמת של BIOS זה יעזור לי מאוד בארגון שלי תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחיר "שפויי" יחסית,רצוי גם יציאות lan רגילות. + כ.אלחוטי usb. תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי גם הוט וגם בזק בבית אני רוצה לשלב את שניהם במחשב אחד ,ראוטר עם 2 חיבורי קוים אני יודע שקיים אבל זה הפתרון היחיד? או שקיימת תוכנה שמאחדת את 2 החיבורים ככה שאני לא יצטרך את הראוטר? אם יש ותוכלו לתת לי תשם שלה זה יעזור לי מאוד...בנתיים זה ככה יש לי 2 כרטיסי רשת על הלוח ושניהם מחוברים 1 לבזק ו2 לכבלים (כמו בתמונה) אבל משום מה זה מנצל רק קו אחד בהורדה לפחות הוא מוריד לי על 2.100 מגה לשניה בממוצע זה אומר שהוא מנצל את הקו של בזק במלואו עכשיו מה יוצא לי מזה שבכרטיס רשת השני מחובר הכבלים האם אני מצנל בו משו? עוד דבר בכבלים יש ראוטר שמחובר ל 5 מחשבים יש לי גישה מלאה לכל המחשבים שמחוברים לכבלים !זה אומר שהכרטיס השני גם עובד רק אני לא גולש דרכו או מנצל חלק מהמהירות שלו...ניראה …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש חבילה שתאפשר לי אפלואד גבוה יותר מהדבר הזה שמציעים לי עכשיו אך אני פשוט לא מוצא
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי לאגים כשאני משחק ב-DOTA 2 ברשת שהופכים את המשחק לבלתי שחיק. במצב רגיל הפינג עומד על בערך 150ms והמשחק שחיק אבל כל דקה המשחק יכול לקפוץ פתאום ל-1000ms לכמה שניות. במצבים מסוימים הפינג הגבוה נמשך לזמנים ארוכים יותר או אפילו מסתיים בהתנתקות מהמשחק. התופעה הזאתי הייתה נפוצה בעיקר בסופישבוע אבל בשבועות האחרונים זה קורה בכל הימים בשבוע. התשתית היא DSL של בזק והספק הוא נטויז'ן. לפני כמה חודשים המהירות הייתה 15 מגה והעליתי אותה ל-40 בתקווה שהבעיה תפתר (היא לא נפתרה). יש לכם רעיונות למה יכול לגרום ללאגים? חשבתי להחליף ספקים ולבדוק באמצעות ניסוי וטעייה ספקים אחרים אבל הייתי מעדיף לנסות להתמקד בבעיה לפני כן.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-