רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
לא הצלחתי להבין באמצעות המדריך לווינדוס איקספי איך אני יכול לחבר שני מחשבים (2 כרטיסי רשת) ולשתף ביניהם את האינטרנט אני מחובר בכבלים ללא חייגן שני המחשבים פועלים תחת ווינדוס 2000 פרו תודה מראש משה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני מחובר משני מחשבים: אחד קרוב לראוטר ואחד רחוק. ושניהם מחוברים עם כרטיסים אלחוטיים. עכשיו ברחוק יש לי ניתוקים כל הזמן. איך אני מסדר אותם? מה הבעיה? ד.א. באחד המחשבים, כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך כל פעם לסמן V ב Use windows to to configure my wireless network settings. איך אני מסדר מכו במחשב השני שישר שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לרשת אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים. התקינו לי היום כבל ישר לרשת בין 2 מחשבים עם אקספי. המחשבים מקושרים ביניהם מעולה, ויש תקשורת ביניהם. אבל כמה שניסה המתקין כולל עבודה עם המדריך שמופיע פה בפורום, לא הצלחנו להתקשר לאינטרנט מהמחשב השני (הלקוח). עכשיו הוא טוען שדיבר עם מבין בענין, והלה אמר לו שאי אפשר להתקשר בו זמנית משני המחשבים. לשם כך צריכים יותר מכבל מוצלב. מה שהוא יוכל לעשות זה רק שכל פעם בנפרד אוכל להתקשר לאינטנרנט (2 חייגנים בכל מחשב אחד). האם הוא צודק? מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בVista (אפילו די מרוצה מזה...) כבר חצי שנה ויחד איתו גם הבאתי ראוטר נחמד סטנדרטי ואלחוטי. הכל טוב ונפלא בבית, כולל הגלישה בין המחשבים ובאינטרנט. הבעייה היחידה היא- הצפייה במדיה דרך הרשת :-[ קפיצות, עצירות ושאר חוסר סנכרון הם מנת חלקנו בכל מה שנוגע לצפייה בסרטים דרך הרשת ממחשב אחר. הראוטר עובד בתקן g והוא 54MB סטנדרטי לחלוטין. הקליטה טובה במקומות המבוקשים ולא נראה שיש בעייה, פרט לקפיצות... עכשיו- עניין מוזר הוא שהפעלתי HD דרך הרשת שעבד בצורה חלקה לחלוטין במחשב השני, אבל קבצי וידאו בנפח של 700MB, דווקא לא עוברים טוב כל כך יש למישהו רעיון, פיתרון או אפילו עצה? אני יותר מאשמח לקבל אותה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הLINKSYS הישן שלי WRT54GL שקולט ממש נמוך דרך קירות ובבית בכללי... מחר אני שוקל לקנות אותו ככה שאני צריך לוודא את כל הפרטים עכשיו . אני צריך משהו שיעשה את העבודה ב350 ש"ח בתקן N הכי חשוב - קליטה גבוהה! יש לי בעיות בסקייפ בגלל קליטה נמוכה. חשוב שיהיה UPNP וDMZ
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב.... אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב.... ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי.... תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה..... עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה תודה רבה לכם!!! עריכה:יש לי Version 1.2.0..
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאור הפרשה ה-"אוסטרלית", די ברור שגופי הבטחון החשאיים של מדינת ישראל לא מבינים את כוחן של הרשתות החברתיות ואת המשמעות של הפצת מידע ויראלית. בעוד שאת חוסר ההבנה של אותם גופים עוד איכשהו אפשר להבין, התנהגות דומה, הננקטת על ידי חלק מחברי הועד של איגוד האינטרנט הישראלי, היא בלתי נסלחת. רועי שלומי מפרסם היום פוסט נוקב על מדיניות ההסתרה הננקטת על ידי ועד האיגוד ועל המאמץ שנעשה שם למנוע פרסום מידע שראוי שהציבור ידע ויכיר. הגיע הזמן שאותם חברים יפקחו את עינהם ויבינו שהעולם סביבם השתנה. ב-2013, בעידן הפייסבוק, הטוויטר, האינסטגרם והבלוגים היכולת להסתיר, להחביא ול-"גנוב סוסים ביחד" אינה אפשרית יותר. http://roishlomi.com/heb/2367
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי השבוע דיסק של WD MyBook Live העבורה היתה איטית עד שהבנתי שיש להוסיף סוויצ' 1GB בכדי לקבל מהירות סבירה, (מקבל בכתיבה 30M בשניה) הבעיה שלי היא כזאת, ניתן להוסיף תיקיות מושתפות שהם Public ולהם אין שום בעיה להכנס ולהעביר חומרים. הבעיה היא שאני מגדיר תיקיות שהם PRAIVTE בכדי שיכולו להכנס משתמשים שהגדרתי מראש את שמם ואת הסיסמא שלהם, וברגע שמנסים להכנס לתיקיות שהם נעולות לא ניתן להכנס אליהם באף מקרה, הוא לא מקבל שום מתמש ושום סיסמא ..... משהו מטורף. רק תיקיות שהם פתוחות לכולם ניתן להכנס. למישהו יש במקרה את הדיסק הנ"ל ויכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי השקת חבילת 5MB, הגדלת הupload ל10% מהערוץ היורד עכשיו בזק מתחילה בניסוי לADSL2. למרות שלפי דעתי הכנסת ADSL2 היא בעיקר בשביל לספק שירות VOD ללקוחות yes אחרת יכול להיות שהיו עוברים שנים עד שהינו רואים שינוי מצד הטכנולוגיה. כרגע הניסוי מתבצע על מהירות 8MegaBit, כלומר סוף סוף 1Megabyte לשניה. שזה אומר הורדה של גיגה תיקח כ17 דקות, שזה ממש פריצת דרך. ADSL2 יכול להגיע עד ל12 מגה הורדה וADSL2+ יכול עד 24 (כנראה התקן הסופי שבזק יוציאו הוא ADSL2+, איפלו הראטורים האלחוטים שהם מוצאים היום תומכים בזה), הבעיה היחידה שבכל התקנים האלה הערוץ העולה "תקוע" ב1Megabit- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312293,00.html
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב במקום הנכון אם לא סליחה... טוב אז ככה.. יש לי תוכנה שקוראים לה ventrilo וזאת תוכנה שאתה מתחבר אליה עם עוד כמה חברים או אנשים ומדברים פשוט... אני רציתי לפתוח שרת קבוע על המחשב שלי לי ולחברים שלי כדי שנהיה תמיד מחוברים ואני לא מבין משהו אחד. הפעלתי את התוכנה של הסרבר שלפני האלקטל פרו עבדה, אבל הבעיה עכשיו שהוא מוכן לקבל חיבורים רק מ 10.0.0.138 או מ 127.0.0.1 ואני לא יודע איך אני גורם לו לזהות את האי פי שלי ולאשר חיבורים ממנו... כאשר נכנסתי לתוכנה (לא לשרת), ניסיתי להתחבר לאי פי שלי והוא הראה לי בשרת שמישהו מנסה להתחבר אבל הוא לא מאשר לו כי זה לא מהאי פי שהוא מכיר .... אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט וספק הוטנט. לאחרונה חשתי שהאינטרנט מזייף, ובדקתי קצבי העלאה והורדה ופינגים. ההורדה וההעלאה תקינים לרוב, אבל יש בעיה חמורה של פינגים. אני מקבל פינג של מאות מילישניות ולפעמים מעל 1000 ל 8.8.8.8 וקצת פחות מזה ל default Getway שלי. אם אני מרסט את המודם או עושה release ל ip שלי במודם, ואז מתחבר מחדש אז בכמה עשרות השניות הראשונות יש פינגים יציבים של סביבות 80 וקצת, ואז הם קופצים למעלה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הייתי רוצה לבדוק פינגים לשרת תשתית של הוט, על מנת לשלול בעיית מודם/תשתית קווית בבניין. יש דרך למצוא את השרת? כשאני עושה tracert אז אני כן מקבל שרת שמתחיל בכתובת 10, אבל לא ניתן לשלוח פינג אליו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף ספק אינטרנט ומודם ויש לי חיבור ADSL של בזק. כרגע מדובר על מחשב אחד אז בינתיים אני לא צריך ראוטר אלא רק מודם. (ובכל מקרה הבנתי שעדיף שיהיה מודם נפרד מהראוטר...) בזק מוכרים מודם של ECI וזהו. מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני בצרה צרורה! ??? יש לי מחשב נייד שהיה עם הגדרות רשת במישרד > כבר לא משתמש בו במישרד! רציתי לחבר אותו לרשת הבייתית.... קראתי במדריכים כאן ששני המחשבים ( נייח ונייד) צרכים להיות על אותה הגדרת רקת WORKGROUP וכך עשיתי ! הגדרתי בנייד (שהיה מסומן בהגדרת הרשת כLOCAL ) הגדרת WORKGROUP ונתתי את שם הקבוצה של הרשת הביתית שלי הקפיץ לי חלון של שם מישתמש ושל סיסמא > עשיתי אנטר ( לא הגדרתי כלום) > קיוותי שיהיה ככה פתוח בלי סיסמאות אחרי כמה שניות הוא כתב לי "ברוכים הבאים " וביקש איתחול עכשיו אני לא מצליח להיכנס לנייד! הסיסמא כבר לא עובדת עם השם מישתמש הישן ומעבר לזה כשאני מנקה את השדות > זה גם לא מצליח להיכנס למחשב (בלי שם מישתמש ובלי סיסמא) מה עושים ? יאוש!…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב מדגם edimax br6204wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=11&pl1_id=1&pl2_id=2 לשם הארכת טווח קניתי נתב מדגם edimax br6424n. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 מה הפרוצדורה בתכנות הגדרות הנתב הקיים והחדש על מנת שיעבדו בהרמונייה? חיפשתי כל מיני מדריכים באינטרנט אבל ראיתי מידע סותר (לדוגמא פעם ראיתי שמספר הערוץ צריך להיות זהה ופעם שונה). עוד משהו שלא הבנתי זה לגבי כתובת ה-MAC. לפי ההגדרות שראיתי לנתב יש כתובת MAC לכל פורט שמחובר אליו. זו כתובת ה-MAC אליה מתכוונים במדריכים, ואם כן באיזה כתובת להשתמש. הנתב הקיים שלי מחובר כרגע כ-AP האם צריך לשנות אותו ל-WDS או ל- POINT TO POINT?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. לפני השאלה, אני רק אציין שיש לי ידע כללי במחשבים אבל הידע שלי ברשתות הוא דל מאוד. אני בטוח שזאת אפילו תיחשב שאלה "שטותית", אבל אני אשאל בכל זאת - כי מצב ה-Wifi בבית שלי הוא בכי רע. התשתית אצלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. מהירות גלישה 40Mb. נכון לעכשיו אני משתמש בראוטר+מודם שלהם: Private Box 2. בגב המכשיר יש חיבורי LAN שאני יכול לחבר אליהם מחשבים, אבל רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשם גם את ה-Google Wifi וכך לספק לו חיבור? זה יעבוד? אני רוצה מאוד לקנות ראוטר איכותי כי הראוטר הזה פשוט לא מספיק טוב... הוא נמצא בקומה למטה, ובקומה למעלה אין כמעט קליטה של Wifi. ה-Extender קצת מרחיב את הפריסה אבל החיבור אליו לא באמת איכותי. אין לי אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היא הציעה לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מ"ב בהתחייבות ל- 12 חודשים, ב- 45 ש"ח בחודש כאשר אני מקבל חודשיים מתנה. מחיר ממוצע לחודש: 37.5 ש"ח. עכשיו בנוסף לזה התענייתי בחבילות תעדוף לחו"ל ששם הציעו לי כל כך הרבה עד שכבר לא הבנתי מזה מה. גם הם אפילו לא יודעים מה ההבדל. ההצעה הראשונה הייתה כזו: תוספת של 15 ש"ח בחודש עבור אייפי גיימר שלטענתם נותן תעדוף לשרתי משחק בחו"ל ולעוד כמה שרתים של צפייה ישירה וכדומה. ההצעה השנייה הייתה כזו: תוספת של 70 ש"ח בחודש עבור TAG 4 בתור לקוח עסקי שנותן לי תעדוף מלא לכל השרתים בחו"ל באשר הם. ההצעה השלישית הייתה כזו: תוספת של 20 ש"ח בחודש עבור חבילת גיימרים שנותנת תעדוף כללי לשרתים בחו"ל וכתוצאה מכך אני אצטרך להוריד את המהירות שלי ל- 8 מ"ב. את ההצ…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני במהירות 15 מגה. עד אתמול הסרטונים עבדו בצורה חלקה, גם בHD, אם לא רענון של הסרטון היה פותר את הבעיה. משום מה עכשיו שום סרטון בHD (720/1080p) לא זז! ברמה של מנגן 2-3 שניות ונתקע, מצב פשוט בלתי נסבל. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מחדש וגם לנתק את המודם מהחשמל אבל המצב נותר בעינו. מה קורה פה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם(נתב) של חברת רוטל RTA 1320 ורציתי לדעת איך אני פותח בו את הפורטים..
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני משתמש ב UTORRENT כבר הרבה זמן אבל שמתי לב (כנראה זה תמיד היה כך אבל פתאום ראיתי אתה זה) שאני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל... רוב הזמן אני מוריד מישראלים במהירות המקסימלית שלי... אבל אם אין ישראלים אז זה פשוט ימים.... אני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל ורוב ההורדות הם מאנשים בארץ!!! אני עובד דרך אינטרנט זהב... האם הם חוסמים? איך אפשר לבדוק את זה... יש להדגיש שאני לא משתמש בחייגן...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבחירת ראוטר לבית. אני מעוניין להחליף את הראוטר שיש ברשותי היום (TL-WR941ND ) כיוון שהוא התחיל לעשות קצת בעיות ולרכוש ראוטר חדש לבית, השימושים שלי הם בעיקר סלקום TV ואינטרנט במכשירים הסלולריים. הקופסה של הסלקום TV (קופסה אחת בבית) מחוברת ישירות עם כבל רשת לראוטר הקיים ויש ברשותי אינטרנט של הוט נט שמגיע כיום ל95 מגה. התקציב שלי הוא עד 280 שקלים. אני שוקל לרכוש את אחד מהראוטרים הבאים: TP-Link Archer C2 Ver:3.0 AC900 D-Link DIR-825 AC1200 TP-Link Archer C20 AC750 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהוא קרה פעם אולי תקלה עם המודם הזה בחיבור ואיבוד תקשורת עם הISP? המודם נראה כמחובר ועובד אבל תעבורת מידע לא קיימת התקשרתי ל166 והם אמרו לעשות RESET למודם אכן עשיתי והבעיה נפתרה מישהוא שמע על כזו תופעה?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מנוי של ברק ושל הוט באזור ירושלים בחבילת 1.5 ההורדה היא במהירות מקסימלית כשאני מוריד קובץ וגם הגלישה נראית חלקה גם ההעלאה היא במהירות 17 וחצי ובכלליות אין בעיות בגלישה. הבעיה היא שתוכנות השיתוף זוחלות אצלי. ממש זוחלות ובקושי עובדות בקצב של מעל 10 ק"ב גם פירמוט לא פתר את הבעיה מה יכול להיות העניין?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-