רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שווה לקנות את ה cisco e4200?והבנתי שיש cisco e4200 V2 ...שהוא הרבה יותר טוב . עכשיו אני לא יודע איזה גירסא מוכרים בארץ, אבל סביר להניח שזה הדגם הישן למרות שהמחיר שלו יותר דומה לזה של החדש... חשבתי לקנות את הדגם החדש מחול בשביל להיו בטוח ואז מקסימום במכס להגיד להם שהדגם הספציפי הזה מוכרים אותו בארץ אני לא חושב שהם ישימו לב ל"V2" בתאכלס אני בכלל רוצה לקנות את ה ASUS RT-N66U אבל אותו אני בכלל מפחד להזמין...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי בתשתית הוט + 013. לאחרונה שמתי לב שבכל בדיקת מהירות אקראית שעשיתי, ה-ping לא ירד מ-15. כדי לבדוק האם מדובר בתשתית או בספק, ניתקתי את הנתב וחיברתי את המחשב ישירות להוטבוקס כדי לבצע בדיקת מהירות באתר שלהם (האתר של הוט עולה גם בלי לחייג). המהירות\רוחב פס היה תקין אך ה-ping היה 15ms. הבדיקות נעשו במהלך השבוע בשני מחשבים נקיים מוירוסים ושות'. אם אני זוכר נכון אז לא תמיד היו מספרים כאלה גבוהים. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנוי הוט ברשת ה UFI במהירות 30 מגה. רציתי לראות/לברר האם ניתן לחבר מודם אחר העומד בתקן? ספציפית מודם DOCSIS 3.0 של סיסקו דגם: DPC3010. המודם אמור לתמוך במהירויות האלו (100 מגה).
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אפשר לחבר ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 למודם של הוט, מוטורולהSB5101? במידה וכן, איך?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר איכותי עד למהירות 300 מגה עם מודם ופיירוול- משום מה אני לא מצליח למצוא משהו כזה יש למישהו המלצות?אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לנו בבית נתב של הוטבוקס שמחובר למחשב שולחני, מחשב נייד ועוד מחשב שולחני כששני האחרונים מתחברים ב WIFI להוטבוקס. במחשב השולחני שמתחבר ב WIFI להוטבוקס אין ממש בעייה (אות מעט חלש אבל זה עקב המרחק), אך ב HP Probook 4520s הנתב כל הזמן "נעלם". אני נמצא באותו החדר בו נמצא ההוטבוקס עם הנייד, הקליטה מצויינת ולפתע הנתב "נעלם" מרשימת ההתקנים האלחוטיים בנייד. כיבוי של ה WIFI בנייד והדלקתו מחדש בעזרת הכפתור הייעודי על המקלדת מזהה מחדש את ההוטבוקס ברשימת ההתקנים, הוא עובד מצויין לזמן מה ואז שוב נעלם. בדקתי את ההגדרות בהוטבוקס ואני לא רואה שם שום דבר חריג, יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הח'ברה מ-CONNECTIFY הצליחו מעל ומעבר למשוער והצליחו לגייס יותר מפי 2 עבור פרויקט ה-DISPATCH - קרוב ל-108,000$ מ-1708 תורמים. כפי שהסברתי בפוסט האחרון בבלוג שלי, DISPATCH תאפשר למחשב לנצל מספר חיבורי אינטרנט ולאחד אותם לחיבור אחד בעל רוחב פס גדול. החיבורים יכולים להיו קווים, אלחוטיים או מבוססי סלולר ובפועל DISPATCH תתנהג כמו ROUTER עם מספר כניסות WAN בלתי מוגבלות. ניתן לקרוא על הנושא במפורט ב-ALL THINGS D כאן - http://allthingsd.com/20120910/why-choose-one-connectify-blends-vc-and-crowdfunding-in-kickstarter-campaign/
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אתמול רכשתי את הראוטר הנ"ל, קיימת בו אפשרות של Bandwidth Control ע"פ טווחי IP. הוא מחובר למחשב נייח חוטית, ושאר הבית (לפטופים) גולש דרכו אלחוטית. מטרתי היא להגביל את שאר הבית לעד 3M רוחב פס (מתוך 10M). שאלתי היא: מה אני צריך להגדיר בשאר המחשבים כדי שחוק חדש שאצור יכנס לתוקף? צירפתי תמונות של התפריט. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש בראשותי את הרוטר הנ"ל והוא נמצא במרתף ביחד עם מודם של טומסון של הוט... אממ יש לנו בעיה בבית אנחנו בבית פרטי ואנחנו לא קולטים בחדרים בקומה השניה המרתף זה קומת קרקע. התקשרנו להוט והם אמרו לנו שיש משדרים כאלה שמגבירים את הראוטר הזמנו טכנאי והם בכלל הזמינו לנו מישהו שיחליף לנו ראוטר והוא בכלל אמר שזאת טעות שזה לא יפתור את הבעיה, קנינו גם כרטיס רשת חזק וגם אז זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות, אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך לקדוח אווממ בקיר ולהעביר כבל רשת אלחוטי אבל יש עוד אופציות, האם מגבר יעזור במצב כזה .?... , יש אופציות נוספות?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני מחובר בראוטר של Netgear VVG200 על חבילה של 20 מגה לבזק ויש לי ראוטר נוסף של Siemens sl2 141 בקומה מתחת, אני מעוניין שהוא יתפקד כריפיטר לאות האלחוטי בקומה התחתונה לטובת ההורים המשועממים שלי שמחקים בטאבלטים ובאייפונים שלהם פוקר. קראתי פה קראתי שם אבל אני לא מצליח לעשות את הפעולה הפשוטה הזו. נכנסתי לממשק של הסימנס, תחת אופציות ה- wireless בחרתי בריפיטר, סרקתי לרשתות, הוא מצא את הרשת של Netgear וחשבתי שזהו אבל שום דבר לא קרה אני לא יכול לגלוש. **תוכן לא הולם נמחק מההודעה ומהכותרת. - להבא השתמש בשפה נאותה יותר בעת כתיבה ע"ג הפורום. תודה.**
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
משיחות שלי עם הוט 2 מגה זה הטופ שלהם ואין בנתיים כוונות להשוות לבזק (3 מגה)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק דגם DGN2200 אני רוצה להגדיר שרק עד 4 מכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית (ולא לא דרך כתובות ה MAC) בעצם שה DCHP יחלק עד 4 כתובות... אם זה אפשרי בראוטר זה? אם כן אשמח מאוד להסבר...
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים . שיהיה לכולנו קודם כל שבוע טוב ושיהיה לנו לתושבי הדרום שבוע שקט ונעים ! לאחר שהתחלתי לקרוא את המאמר של פטרי דניאל ניפגשתי בחלק שאני מנסה להכיר אותו זה הפקודות החדשות אני אשמח אם מישהו ממכם אוכל להגיד לי מה עושה כל פקודה ופקודה .. פתחתי וניסתי את הפקודות אבל לא הבנתי כלום מהם : הפקודות להלן : ROUTE ARP FINGER NETSTAT NBTSTAT תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
האינטרנט הוא של הוט במהירות 30M אני מעוניין לקנות ראוטר חדש כי אחד המחשבים הרחוקים לא קולט את האדימקס כמו שצריך ככה שיוצא שאם אחד המחשבים משתמש חזק הוא פשוט "שואב" את כל הרוחב פס.. איזה ראוטר אפשר לקנות שייפתור את הבעיה? עד ה400 ש"ח..
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בחו"ל וההורים שלי זוג מבוגרים בארץ לא מבין יותר מידי במחשבים. שידרגתי להם לאחרונה את האינטרנט ל20Mb והם נזקקו למודם חדש. מכיוון שלבזק יש תוכנית של מודם בהשאלה ובגלל שיש להם ראוטר כבר בבית, הלכנו על האופציה של מודם VDSL בלבד. אך כשהגיעו לבזק סטור, נאמר להם שיזמינו להם מודם VDSL אך ורק אם יסכימו לתרום 1Mb מהתשתית שלהם (גם לא פירטו להם למה, אני יודע למה, בגלל הרשת האלחוטית כביכול של בזק בפריסה ארצית). האם עוד מישהו שמע על החובננות הזו או שבגלל שהם ראו שההורים שלי לא מבינים שום דבר, הם ניסו לדחוף להם את ה"תרומה" הזו כי בזק היא חברה כל כך עלובה שאין לה תקציב לבנות רשת אלחוטית משלה ונזקקת לתשתיות של אנשים שמשלמים לה כסף בשביל לעשות את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK 1043. בנוסף יש לי עוד ראוטר ישן וסטרימר. אני רוצה בצורה אלחוטית כלשהי (לאו דווקא בעזרת הראוטר הישן) להתחבר לראוטר הראשי שלי ובעזרת אחד החיבורים של הראטור הישן להתחבר חוטית לסטרימר. כך שבעצם הסטירמר יהיו מחובר בעזרת LAN. האם ניתן לעשות את זה בעזרת ראוטר ישן ? (כרגע יש לי 1025W מה שבזק נתנו מזמן) או מה אני צריך על מנת שדבר כזה יעבוד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחובר לאנטרנט של בזק דרך ראוטר, ויש עוד מחשב בבית שגם מחובר לאנטרנט בצורה הזאת. מה שאני מעוניין לעשות זה לחסום כל סוג של תעבורה בין המחשב שלי למחשב השני בלי לפגוע באנטרנט. הסיבה היא בעיקר שאני חושש מוירוסים במחשב השני שיכולים לעבור דרך הרשת למחשב שלי. אם יש דרך בווידוס 7, או שאולי אתם יודעים מה בדיוק אני צריך לחסום בפיירוול כדי לא לאפשר למחשב השני להתחבר אלי, אז אשמח אם תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. קיימתי היום שיחת טלפון עם ספק האינטרנט שלי על מנת להתנתק. בסיום השיחה נאמר לי כי החל מאותו רגע אני מנותק מהשירות. להפתעתי, גם לאחר השיחה החיבור לאינטרנט עובד. כיצד זה ייתכן? האם העובדה שאני מחובר ללא חייגן היא זו שמאפשרת לי להמשיך לגלוש כרגיל? האם אני יכול להמשיך להשתמש באינטרנט עם חיבור לתשתית בלבד וללא חיבור לספק אינטרנט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, מסובך קצת להסביר את זה מכיוון שאם יש משהו שאני לא טוב בו זה רשתות אבל אני אנסה להסביר. ברשותי מודם-ראוטר של בזק(NETGEAR) בקומה למעלה של הבית. בחדר שלי יש ראוטר(EDIMAX) BR-6524n שמחובר למודם למעלה באמצעות כבל רשת ומטרתו לשמש מעיין אקסס פוינט ולהעביר רשת אלחוטית לשאר הקומה למטה. הגדירו לי את זה פעם אחת אבל אני שם לב שכנראה עקב התנגשות איפי האינטרנט מהראוטר הזה מתנתק כל הזמן.(הבעיה היא לא במודם למעלה מכיוון שהוא תמיד עובד). אני לא יודע מה לעשות, כל פעם לאחר כיבוי ניתוק הכבלים והפעלה מחדש הוא עובד לכמה דקות ואז מתנתק. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה, שגיא.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-