עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nerya40,

שלום לכולם, אני נמצא בתשתית הוט וספק הוטנט עם מהירות גלישה של 100 מגה. לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני אף פעם לא קיבלתי 100 מגה. אפילו לא 90.... תמיד אני מקבל בין 60-70 מגה ולעתים נדירות גם 75 מגה. אבל זה המקסימום! והנה תוצאה של בדיקה עכשיו, 12 בלילה: יענו עכשיו לא אמור להיות עומס ועדיין אני לא מקבל 100 מגה.... איזה באסה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. דיברתי עם הוטנט, שם אמרו לי שהמחיר הוא 20 שקל ואם אני רוצה אני יכול לקבל IP קבוע בחינם. כאשר באתי להתחבר והסברתי לנציג שאני עם תשתית של בזק הוא אמר לי שבשביל IP קבוע אני אצטרך להגדיר בחייגן IP ידני. כששאלתי אותו מה יקרה בהפסקת חשמל? האם שרת הDHCP שלכם לא יחלק בטעות את הכתובת שאני משתמש בה בדרך כלל למישהו אחר? ואז הוא הודה שIP קבוע יש להם רק על תשתית של הוט ולא על תשתית של בזק. מישהו יודע אם זה חוקי? האם הם לא אמורים לתת שרות אחיד ללא תלות בתשתית? אם למישהו יש פתרון אחר, איפה להשיג חיבור 20 מגה עם IP קבוע במחיר זול אני אשמח (ניסיתי אצל בב"ל, ללקוחות חדשים הם לא יורדים מ50 ש"ח + 5 ש"ח עבור IP קבוע)

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. לפני השדרוג עשיתי חיפוש בפורום וגיליתי דברים שאני צריך להבין קודם. יש לי חיבור 12MB, תשתית הוט, ספקית בב"ל. ראוטר TP-LINK WR841N. 1. חיבור 100MB עובד בלי חייגן? כלומר המנוי שלי לבב"ל לא יהיה רלוונטי? 2. עדיף בלי/עם חייגן? ואם כן חייגן אז הבנתי שהוט עדיפים על בב"ל? 3. אני אצטרך ראוטר אחר? תודה חברס

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by roey1,

שלום, נכנסתי אצלי במחשב עליו מותקן Windows 7 למרכז הרשת והשיתוף ומשם נכנסתי אל המסך הגדרות שיתוף מתקדמות. מוגדר אצלי פרופיל רשת ביתית. במסך "הגדרות רשת מתקדמות" יש כל מיני אפשרויות כאשר אחת מהם הוא שיתוף קבצים באמצעות סיסמה. אני מעוניין להעיל אותה אך משום מה זה תקוע ואי אפשר לשנות זאת כלומר, אני לוחץ על האפשרות שאני מעוניין בה ולוחץ למטה על "שמור שינויים" וזה לא שומר זאת ולעומת זאת בדברים אחרים באותו מסך שאני משנה זה כן שומר. מה יכול להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ori24,

התחלתי לעבוד לפני כמה ימים עם הגוגל כרום ואין ספק שהוא מהיר יותר מהIE9 איתו עבדתי תמיד. הבעיה היא שאם אני מוריד קובץ ישיר מאתר דוגמא דריבר מNVIDIA או AMD אז לוקח לו איזה חצי דקה או יותר עד שהוא מתבסס על המהירות שלי שהיא 30 מגה וכאן הכוונה ל3.6MB הכוונה הוא מטפס לאט לאט עד שהוא מגיע לשם. בIE למשל וגם בפיירפוקס תוך שניות הם מגיע ל3.6MB מהירות הורדה ..האם יש דרך לסדר את זה? איזה תוסף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alon_s,

שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ChronoDog,

לפני כחודש, לאחר השקת הכבל החדש, נדהמתי לטובה לראות פינגים של 60-65ms לשרת משחקים בפרנקפורט (בזק+בזב"ל+גיימר). שבוע אחרי, הפינגים עלו לכ 78-80ms ואמרתי "טוב נו... עדיין סבבה". כעבור עוד שבועיים (נכון להיום) הפינגים לאותו שרת חזרו להיות זהים למה שהיה עם מד-נאוטילוס (80-90ms). אני רואה לאן זה מתקדם, והאמת שכבר נמאס לי, אני עם גיימר בבזב"ל כבר 5~ שנים ומעולם לא קיבלתי הרגשה של גיימר של ממש מבחינתי, אני מוכן לשלם גם 300 ש"ח לחודש על חבילה של 1 מגה (כן, אחד, ואפילו פחות) אם החבילה הזו תכלול פינגים של אפילו 40-50ms לאירופה, שזה די גבוה ע"פ סטנדרטים אירופאיים, אבל קרוב לאופטימלי בהתחשב במגבלות המרחק. מישהו מכיר משהו כזה? ספקית פרטית קטנה ונידחת? שירות "מיוחד" אצל ספקיות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by JoKeR16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש Switch וצריך את עזרתכם המקצועית.. מספר דברים שחשובים: 1. עבודה בקצב של Gigabit כלומר 10/100/[glow=red,2,300]1000[/glow] . 2. חשוב לי נושא התעבורה בתוך ה Switch 3. שיעבוד בצורה של 1000 Full ולא רק half 4. מספר Port בין 5 ל 8 . 5. שימוש עיקרי הוא חיבור בין המחשב לסוני 3 לצורך הזרמת מידע וסרטים ב full HD 1080P 6. תקציב: 300 שח 7. מעדיף מוצר עם מותג מוכר! תודה רבה על העזרה, נאור.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. התחדשתי בנתב הנ"ל אבל ברגע שמישהו עובד ברשת האלחוטית אז העכבר אצלי זז ממממש לאט ולעיתים אפילו נתקע. לפי חיפוש קצרצר ראיתי ששני החולרות עובדים על תדר 2.4 אז מה אני יכול לעשות בדיוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחובר להוט בתשתית, ועברתי היום מבזק בינ"ל ל-CCC (טריפל סי). אני משתמש בראוטר אלחוטי של 3com. הגדרתי בו את החייגן - L2TP - כמו שצריך ולפי ההוראות שלהם. הראוטר מדווח שהוא מחובר לרשת ומקבל IP, ואני מצליח לעשות פינג לאתרים, אך לא מצליח לגלוש לאף אתר! ניסיתי לפתוח utorrent ונראה שהוא מצליח להתחבר לטראקרים. אני לא מבין מה הבעיה כי נראה שהכל מוגדר היטב. כרגע חיברתי את המחשב ישירות למודם ויצרתי חייגן L2TP והכל עובד תקין. לא ברור לי למה דרך הראוטר אין גלישה. כמובן שגם התמיכה של הוט וגם התמיכה של CCC לא הצליחו לעזור מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום ברשותי נתב סימנס שקיבלתי מבזק, אני מעונין להתחבר איתו להוט האם זה אפשרי? ואם כן כלקוח בזק במה ההגדרות של הראוטר שונות בעת החיבור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה: פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו. דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה? אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר? אשמח לעזרה... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by kalda01,

יש לי נתב-מודם אלחוטי שקיבלתי מבזק דגם DLINK 2560U שהתחיל לאחרונה לגרום לניתוקים חוזרים ונשנים. נמצא ברשותי גם מודם ADSL ביפוקוס, ורציתי לדעת האם יש אפשרות לנטרל את המודם בDLINK ולהפוך אותו רק לנתב בצורה שהוא יבצע את הקישור לספק באופן אוטומטי דרך המודם. האם זה אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היום התקשרתי לכבלים אמרתי שיש לי אינטרנט מהיר 12 שעובד מצויין רוצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, 16 אתה לא צריך אינטרנט יותר מהיר ממה שיש לך היום, אמרה לי נציגת השרות. גם לי יש בבית ואין לי מה לעשות עם כזו מהירות, מה שיש לך זה מספיק בהחלט. אחרי ששיכנעתי אותה שאני רוצה יותר מהיר אמרה מ-12 אפשר לעבור ישר ל-100 אין משהו באמצע אמרתי לה שבבזק יש 15 20 ו30 ולמה בכבלים אין משהו באמצע אמרה זה המצב וכך הסתיימה השיחה. זו בעיה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן כולם, יש לי 2 שאלות: א. יש לי ראוטר של EDIMAX שעל פי הקופסא שלו אמור לשדר בתקן N וכרטיס רשת אלחוטית במחשב נישא של LENOVO שגם אמור לקלוט תקן N. עם זאת, שאני פותח את הרשתות האפשריות בנייד, הוא מראה לי שהרשת שלי משדרת רק ב-G, מישהו יכול להסביר לי איך זה קרה? ב. החדר שלי ספציפי רחוק מהראוטר הנייד והוא לא מגיע עד לשם ואני רוצה שיהיה לי בחדר רשת אלחוטית - השאלה שלי זה מה עדיף לי? בעיקרון יש לי כבל רשת שיורד עד לחדר אז אני יכול לחבר מגבר קווי, או שיש לי נקודה שנמצאת בדיוק בין החדר שלי לבין הראוטר עצמו (החדר שלי הוא פשוט בקומת מרתף) ואני יכול לשים שם מאריך טווח. מה שכן חשוב לי זה לא לשים ראוטר שני כדי שאני לא אצטרך לפתוח עוד פורטים ודברים כאלו (ראוטר אחד עושה לי מספיק בעיות)…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by LiadHardware,

שלום לכולם אתמול עשיתי פירמוט למחשב ומחקתי הכול כולל את ה-Local area conncetion ולאחותי יש מחשב והיא גולשת חופשי יש לי XP ולוח אם MSI 0A90 מאיפה אני יכול להשיג את ה-Local area connection כי הוט רוצים על זה 200 שקל.... ואיך מתקנים את זה בבקשה...? תעזרו לי כמה שיותר מהר אני יודה לכם מאוד ליעד

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ggg123,

יש לי ראוטר מדגם D-LINK 2560U ואני צריך להגדיר ב jdownloader סקריפט לצורך שינוי IP. הבעיה שהראוטר לא מופיע ברשימה שם.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. 1.מה עוצמת השידור של האנטנות בנתב TL-2DWR1043ND?? 2.האם הקליטה תשתפר בהרבה אם אני יחליף לאנטנה הזאת?? http://www.skypc.co.il/pl_product~99360-241-12~139~0.htm

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by ran07,

שלום קניתי מדפסת משלובת HP 6500 עכשיו שאני מחבר את המדפסת לשקע של הטל' דרך סנן ADSL (גם של בזק וגם של מה שמגיע עם המדפסת ניסיתי )אז הנורה של PPP בראוטר נכבת מה DSL מהבהב ואין אינטרנט ( אני יכול לקבל ולישלוח פקס ) תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי, עברתי מ ADSL והוט ואני מעוניין להמשיך ולהשתמש בנתב של DLINK 2760 (תקן N). הנתב מגיע עם הגדרות עבור תשתית ADSL ואני לא מצליח/יודע איך לקפנג אותו לעבוד עם תשתית של הוט: יש לי מודם של הוט TERAYON ואני רוצה לחבר אליו את הנתב. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון . אגב בשירות הלקוחות של בזק בינלאומי יודעים איך לפתוח את ההגדרות לנתב אבל אומרים שאסור להם. אודה לעיצתכם

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. אני רוצה גישה אל הקבצים שנימצאים על השרת שלי, על השרת מותקן המערכת freenas במערך רייד 5 והוא מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. יש אפשרות דרך המערכת freenas לגשת לקבצים מהשרת מכל מחשב דרך האינטרנט??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, לקחתי את המודם ראוטר של נטגיר מבזק בשיטת חיוב זיכוי. ההתקנה של הרשת יחסית פשוטה, למרות שלנסות ולקנפג את הרשת האלחוטית (הצפנה) הצלחתי רק ישירות מהראוטר ולא דרך הממשק היחסית פשוט של בזק. בכל מקרה הרשת מתנתקת לי כל כמה דקות ניסיתי לגלוש רק דרך N, או רק דרך g וכלום לא עוזר. החלפתי ערוצים, כיבוי והדלקה מחדש - שום כלום. כשאני גולש מטר מהראוטר - בהתחלה הכל טוב, אחרי שלוש ארבע דקות רואים ירידה בקליטה (כאילו אני מתרחק אבל בתכלס הלפטופ לא זז) וככה יורד יורד עד שמתנתק. מישהו מכיר איזו קונפיגורציה שפספתי בראוטר הזה, או שללכת ולזרוק להם אותו בחזרה?.... תודה וחג שמח...

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.