רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי ראוטר asus604g ושלושה מחשבים מחוברים אליו+רשת אלחוטית. אני רוצה שמחשב אחד ספציפי תמיד יקבל כתובת קבוע, למשל 10.0.0.10 בראוטר לא מצאתי אפשרות לתת לMAC מסויים IP מסויים.. האם יש דרך לעשות זאת בדרך אחרת? באותו מחשב ישנה מערכת הפעלה מסוג WINXP. מה שחשוב שהDHCP ישאר על אוטומטי בראוטר. ויתן IP לפי רצונו, חוץ מאותו מחשב.. חשבתי אולי להגביל אותו דרך כרטיס הרשת, אבל לא ממש יצא לי. אם מישהו יודע מה לעשות, אשמח לעזרה... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הגדרתי נתב ב Range Extender (רפיטר). הגיע היום בו הייתי צריך לשנות הגדרות. נגשתי לדפדפן והופ ... מהי כתובת ה IP ? לא זכרתי, ואז התחיל סרט ... ניסתי וניסתי ולא הצלחתי. בסוף לאחר אין ספור נסיומות פגעתי. כול כך הרבה פעמים, אינני זוכר איך. המכשיר הופך שקוף, רשמו לעצכם בעת ההגדרה את כתובת ה IP.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי לקנות בשביל שיעבוד עם 014 בתשתית בזק??? בנוסף יש מבצע שמקבלים מודם אלחוטי מבזק, חינם אם משדרגים ל 2.5 מגה...זה מודם שווה??? ובכלל כל העסקה הזאת שווה?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש באיזור שלי חיבור מסויים לWifi שדרך האיפון אני מצליח לזהות ולהתחבר אליו , מה שלא קורה במחשב נייד. צריך לציין שהמחשב מזהה הרבה חיבורים אחרים אבל ספציפית את מה שאני צריך הוא לא מזהה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
ב"ה. מחשב נייד (- די ישן) ששודרג לווינדוס 10, לא קולט אינטרנט, [בווי פי - הסימון עצמו מופיע, אך לא מוצגים רשתות, בכבל לראוטר - המחשב מציג את הרשת, אך מופיע תחתיה 'אין אינטרנט']
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם איזה מחיר אני יכול לקבל מבזק בינלאומי עבור ספק 30MB תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את המחשב הנייח הצלחתי ואני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט כבר. אבל אני לא מצליח להתחבר עם המחשב הנייד ואין ממש "מוקד תמיכה" שעוזר לדברים כאלה כן ..תאמינו או לא עכשיו אין לי שמץ מה עושים הדברים הבסיסים לא עזרו לי אני לא מצליח דרך חיבורי רשת לרענן את הרשתות זה כותב לי שם שווינדוס לא יכול וצריך להפעיל WZC HELPPPP MEEEE
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז היום התנתקתי מאינטרנט בזק בין לאומי ואני מבואס... 1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק 2) אני לא יודע אבל אני חושב שהאינטרנט שלהם איטי [לקחתי חבילה של 1.5 מגה] 3) יש אתר אחד בחוץ לארץ שבודק את המחשב שקוראים לו PCTOP או משהו כזה אז יש בעיה שם שלפעמים הוא מאבד את הקשר עם המחשב שלי בגלל שאני בברק 4) הבני שרמ***ת האלה הביאו לנו חבילה של 1.5 מגה ב 69 שקל במקום להביא לנו חבילה משולבת של 140 שקל שכוללת את התשלום החודשי לבזק. יש עצות או משהו?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מה קורה אם את ה USB אני מחשב למחשב אחד ואת הרשת למחשב שני? שניהם יוכלו לגלוש? ככה עושים רשת? תודה
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הרשת אצלי עובדת.... זה 2 כרטיסי רשת וכבל אחד... שני המחשבים הם XP הם מזהים אחד את השני (הכוננים הכל) אבל המחשב שאינו מחובר לאינטרנט לא מצליח להתחבר לאינרנט דרך הרשת.... ניסיתי כבר הכל... DNS כל האשפים שיטפתי את החייגנים.... מה עוד צריך לעשות? תודה 2יי 2יי אהה עוד שאלה קטנה: שכתוב במדריך שצריך לשטף את החייגן.. איזה צריך לשטף ? של האינטרנט או של הרשת? כי בשניהם יש אפשרות לזה ... והמחשב מאשר לתת רק לאחד מהם... יש לי מודם USB.... בקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיית שיתוף ברשת הביתית. אני מגדיר בצורה נכונה את כל הגדרות הרשת, ואין לי גישה למחשבי הרשת. קצת רקע. יש לי בבית נתב אלחוטי מבזק(Asus AM 604g) שמתחבר בכבל רשת ישירות למחשב שלי. קיים מחשב נוסף בחדר אחר בבית, שהוא מתחבר בצורה אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP3, ושני המחשבים מעודכנים מבחינת עידכונ המערכת של חלונות. על שני המחשבים בוצע פירמוט לאחרונה והגדרתי בדיוק את כל הגדרות הרשת שצריכים להגדיר. מה שהגדרתי בכדי לבצע שיתוף ברשת הם הדברים הבאים: 1. סימנתי ב"חריגים" בחומת האש של חלונות את האפשרות - File and Printer Sharing בשני המחשבים, כלומר אין בעיה של חומת אש שחוסמת את הגישה בין המחשבים. 2. שתי המחשבים נמצאים באותו Workgroup…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש כתובת IP של אינטרנט וכתובת IP של המחשב נכון? את הIP של האינטרנט שלי אני משנה פשוט ע"י התחברות והתנתקות מהאינטרנט, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את הIP של המחשב.... אם טעיתי פה במשהו תקנו אותי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כבל כזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לראוטר בשביל להגדיל טווח קליטה מחוץ לבית .. רק שיש בעיה קטנה , יש לי ראוטר EDIMAX BR-6226n ..ואין אפשרות לפרק את האנטנות או משהו כזה .. יש סיכוי אם בכלל שאני מצליח לקלוט עם הכבל הזה משהו ? או שזה סתם כאב ראש ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שאני בתשתית ADSL. אז מה שקורה זה שאני מתחבר לשרת של הספק עם היוזר והסיסמא ואז דרך השרת שלו אני גולש? ואם זה אכן כך, מה מונע ממני להתחבר לספק בחו"ל? סליחה על הבורות.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בוקר טוב הרשת שודרגה ל10 מגה ובקרוב ל20 מגה (בזק-בזק בנלאומי), אני זקוק לנתב/מודם איכותי (כרגע יש אסוס שהולך לשבוק חיים), מבחינת תקציב אין בעיה להשקיע גם 500 או 600 שקלים אם זה שווה את זה. מה שכן הנתב צריך להתמודד עם 2-3 צרכנים חוטים ועוד 5-10 צרכנים אלחוטיים (3-5 מהם באופן די קבוע ויום יומי), לפי מה שראיתי יש את דגמי הTP-Link מהסדרות הגבוהות שמשלבות מודם/ראטור, אני אשמח לדעת מניסיון של אנשים, או שעדיף כבר לעלות מדרגה וללכת על אחד מדגמי הLinksys שיקרים יותר ולא מכולם כילים מודם מובנה, אבל להבנתי איכותים ו"חזקים" יותר. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה - פירמטתי את המחשב ואיתחלתי את החלונות מחדש, אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח, אני מתחבר דרך נתב אז בדקתי ב ipconfig את כתובת ה IP שלי ואני לא רואה שום כתובת, מה יכולה להיות הבעייה? איך אתקן זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, לא ידעתי שזה בכלל אפשרי, עד שגיליתי שאין לי גישה חיצונית לשרת שאני מריץ(עד עכשיו הכל היה בסדר). ואז גיליתי שלכל מחשב ברשת יש אייפי חיצוני שונה, וזה מקשה עליי את הפניית הפורטים... איך דבר כזה קורה? ואיך מבטלים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה. אחד: 3COM שני: VIGOR (שזה בסדר). ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד... ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים... עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו? האם אני יכול לעשות סיסמא…
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מנוי בבזק בינלאומי תחת 10 MB ויש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר אלחוטית והשני ישיר דרך כבל. המחשב שמחובר אלחוטית מקבל את מלוא המהירות כלומר בכל בדיקת מהירות יוצא 10MB אבל המחשב השני שלי שמחובר דרך כבל כאילו מוגבל או משהו כזה, הבדיקות מהירות לא מצליחות לעבור את ה-5 MB במקרה הטוב, והמהירות גלישה נוראית מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני השדרוג עשיתי חיפוש בפורום וגיליתי דברים שאני צריך להבין קודם. יש לי חיבור 12MB, תשתית הוט, ספקית בב"ל. ראוטר TP-LINK WR841N. 1. חיבור 100MB עובד בלי חייגן? כלומר המנוי שלי לבב"ל לא יהיה רלוונטי? 2. עדיף בלי/עם חייגן? ואם כן חייגן אז הבנתי שהוט עדיפים על בב"ל? 3. אני אצטרך ראוטר אחר? תודה חברס
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס וtp-link td-w9980. חיברתי את ה9980 להוטבוקס אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. הוא נמצא על dynamic ip. כיוונתי אותו על מצב wireless router וב"התקנה מהירה" הוא מזהה חיבורים אחרים (מהשכנים לדוגמה) אך לא את ההוטבוקס. הוא מופיע בחיפוש WIFI מהתקנים אחרים אבל כשמתחברים רשום שאין גישה לרשת דרכו. מה פיספסתי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-