עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PriorTak,

הי אני צריך המלצה על כרטיס רשת טוב עם דרישות מאוד ספציפיות: חיבור USB 3.0 תומך בDUAL BAND תומך בתקן AC. בעקרון אין לי תקציב מוגדר, ככה שמה שתמצאו יהיה טוב. ואין לי בעיה לקנות ישירות מחו"ל אם זה יוצא זול יותר או איכותי יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by sharonp,

צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Tarnegolz,

כרגע אני משתמש בשני ראוטרים שמחוברים אחד לשני - אחד מתפקד רק כמודם, והשני מחובר אליו בשביל ה-WIFI. אני מעוניין לשנות את ה-DNS הדיפולטיבי של ספק האינטרנט (דרך אגב, איזה DNS חופשי מומץ היום?) באיזה מהראוטרים אני צריך לשנות? האם בשניהם?

4. היי אני חדש בפורום פו, נרשמתי כי אני צריך עזרה, חבר שלי אמר לי שאני צריך להגדיר את הרוטר או המודם לחייגן. מודם: ALCATEL רוטר: DIMAX דגם: 6104WB 2 מחשבים: 1. HOST: כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר. כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN). 2. אורח: כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126 ב-DIMAX דולקים האורות: PWR WAN 1 down &1 up כל השאר לא דולקים ביניהם: WLAN 10/100M כדי להיכנס להגדרות אני רושם תאיפי שהביאו לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני ממש צריך עזרה. אני מחובר דרך אינטרנט זהב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. קניתי את הראוטר הזה היום והמוכר אמר לי שהוא לא משו עם כבלים ויש ניתוקים. אבל לאחר הרבה ביקורות טובות באתרים קניתי אותו, האם עשיתי בחירה טובה? עוד משו, ראיתי שהוא לא תקן n האם זה משמעותי לעתיד? עדיין לא פתחתי תקופסא ואני יכול להחליף אותו..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, ברשותי ראוטר של D-LINK דגם 6850U, לאחרונה יש ניתוקים מאבד לפתע את הרשת וכו'... עשיתי איפוס הגדרות, ריסט (לחיצה על הכפתור מאחורה) כיבוי והדלקה... מסתדר ליום-יומיים וחוזר חלילה. אשמח להמלצה לראוטר טוב, שיהיה עם קליטה טובה (2 מחשבים מחוברים באופן קבוע לאלחוטי ומדי פעם הטלוויזיה (סמארט) התקציב עד 400₪ אודה להמלצה על דגמים וחברות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by 125Live,

שלום, אספר בקצרה. לפני מספר שבועות עברתי לאקספון - נשארתי עם מודם של בזק וגלשתי במהירות 15MB בלי בעיה. ביום חמישי קיבלתי את ה- Actiontec C1000A שהזמנתי מחו"ל. שדרגתי את המהירות ל- 100MB. האינטרנט עבד לי מצויין במשך יום, אבל אז, בלילה שבין חמישי לשישי התחילו ניתוקים בלתי פוסקים (המודם יוצא מסנכרון). יש איזה שמועה לא מובנת שיש תקלה איזורית באינטרנט מיום שישי ועד עכשיו, אבל זה לא משהו שאני יכול לדעת בוודאות. בזק מכחישים - אומרים שהיתה תקלה וכבר אין. בכל מקרה זה לא זמן סביר לתקלה אזורית ב- Log של ה- C1000A מופיע הדבר הבא, בכל מפעם שיש ניתוק : "According to CPE.2.3 Part C,wouldn't accept this Prefix" ניסיתי לאפס את המודם-ראוטר, החלפתי חוטי טלפון, אין לי כיוון. אשמח לק…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by card,

שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by user57202,

אז ככה לא מעניין אותי כל יכולות האלחוט למינהם פשוט אין לי שום דבר אלחוטי ואין לי ביית ענק ככה שזה פשוט לא רלוונטי מה שכן מעניין אותי זה : 1)תמיכה בכבלים וב ADSL 2)תמיכה במהירויות שגבוהות מ10 מגה 3)יציבות הקוו - שישאר מחובר ולא יתנתק,ושיוכל להתמודד עם מספר גדול של חיבורים בזמן הרצת תוכנות שיתוף 4)תמיכה ב QoS ,dynamic dns ועוד כל מיני דברים נחמדים גם יהיה טוב 5)אם תהיה יציאת USB שאפשר לחבר אליה disk on key ולהפוך אותה לכונן גיבוי זה יהיה גם נחמד התקציב עד 350 שקל אני יכול לקנות מ KSP\אופיס דיפו\BUG (פשוט כי אלו החנויות שקרובות לאיפה שאני גר,ואין לי זמן להזמין באינטרנט כי צריך את הראוטר לימים הקרובים) אלו הראוטרים שאני מתלבט בינהם: edimax BR-6424n edimax BR-6524n dlink DIR-…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, יש לי אינטרנט 12M של 012 בכבלים. מיום חמישי התחיל לי האטה מטורפת בגלישה באינטרנט. אתרים מהירים כמו גוגל,WALLA ועוד נטענים רק אחרי כמה דקות. התקשרתי ל012 ,אמרו לי להוריד קובץ כלשהו מהאתר שלהם,וההורדה הייתה על 1.7 מגה לשניה-תקינה. למרות שאמרו לי שאצלם רשום להם שיש לי 5 מגה ובהוט רשום שיש לי 12 מגה. הוא גם אמר שאולי בגלל שזה לא מתואם אז מזה נוצר האיטיות. אבל ככה פתאום?כבר כמה ימים רצוף האינטרנט זוחל. בכל מקרה אני ניסיתי להחליף דפדפנים,חזרתי לאקספלורר אחר עברתי לCHROME ואז בגלל שלא היה הבדל חזרתי לFIREFOX. עשיתי בדיקת וירוסים,רוגלות וכו' ,נמצאו ונמחקו ועדיין המצב דומה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by achiya1,

מאיפה בעצם קונים נטסטיק בצורה הכי טובה? מחברות סלולר ? אם אני קונה נטסטיק בארץ,הוא לא יעבוד לי בחו"ל ? או שהוא יעבוד וזה כביכול גלישה בחו"ל וזה הרבה יותר יקר? ואם כבר חו"ל,בניו יורק נגיד,אפשר להסתמך על רשת אלחוטית ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום ! יש לי בעיה שמשגעת אותי,המחשב הנייד שלי גורם לראוטר לקרוס אחרי זמן רנדומלי המחשב זה MSI GT70 עם כרטיס רשת Killer Doublshot 1202 הסיפור המלא: עברתי ל40מגה של בזק בהתחלה קיבלתי את הDLink DUALBAND שלהם הכל היה סבבה האינטרנט עובד אחלה. חיברתי את הנייד שלי ל5GHZ עבר כמה שעות\דקות ה5GHZ קורס נשאר רק ה2.4 וצריך לעשות ריסט לראוטר ככה כמה ימים מפה לשם החלפתי 4 ראוטרים ! שתיים DLINK ושתיים NETGEAR ואותו סיפור עם כל אחד, שעות על הקו על בזק כלום לא עוזר ועכשיו השארתי את הרשת פתוחה בלי סיסמא וככה היא לא קורסת.. ניסיתי דרייברים שונים ומה לא גם בפורום של MSI וכלום לא עוזר.. יש למישו רעיונות ??

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום רב, יש לי על קו הטלפון בבית אינטרקום אשר משתמש במתאם PAL WINTECH 101 לפני זה היה לי אותו סוג ודגם מתאם אבל החלפתי אותו לחדש יותר בגלל שעבר זמנו ומקודם לא היו לי שום בעיות לא עם האינטרנט ולא עם הטלפון עכשיו אחרי שבנאדם מוסמך היה אצלי בבית והסתכל על החיווט ופירק הכל כי החיווט היה על הפנים, מה שהוא עשה עכשיו הוא עשה כך שבכל הבית יעבור אותו קו, בכל החדרים, כשמקודם באחת הנקודות הייתה הצלבה של חוטים, יכול להיות שהאינטרנט היה מופרד מהקו שהלך לשאר הבית? בכל הבית שמנו פילטרים (האמתי שהם היו עוד מקודם), אבל לפני זה היה פילטר גם בחוטים שבקופסא, לפני שמתפצלים לתוך הבית, אולי לסנן את הפולסים שהאינטרקום מעביר מהקופסא לקו הטלפון? בכל מקרה , הפילטרים אמורים לסנן הפרעות של שיחה נכנס…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ואם כן...איך אפשר לדעת מזה שזה קורה, כלומר זה לא דבר שקורה תמיד, זה מרגיש כאילו יש הקצבה חודשית??

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by omerha,

היי, בעכבות האיטיות שאני חווה בבזק בינלאומי , הם מבקשים בדיקות מסויימות. איך אני עושה backtrace לכתובת של gamespot לדוגמה 216.239.113.172 מהמחשב שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודש החבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"ח זאת החבילה הכי זולה שיש היום מעניין איך יגיבו המתחרים כמו יס דרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Ngel,

היי, רכשתי לאחרונה ראוטר מפלצת עם כניסת usb3, שמאשר תאורתית העברה של 1.3Gbps ב5Ghz. וכמובן שהכרטיס הזול בלפטופ שלי לא מאפשר זאת. יש לי את הIntel Dual Band Wireless-N 7260 ובעברת קבצים לכונן הוא מעביר ב~10Mbps. למה כדאי לי לשדרג? ואיך אני יודע שבטוח אפשר ואין מגבלות חומרה בbios? יש לי sony vaio flip (SVF15N17CXB )

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בקרוב אני מתכן להתחבר לadsl דרך אקוונט הם מציעים לי שתי אפשרויות מודם pci או מודם usb את הPci הם נותנים חינם והusb דורש תוספת של 150 שקל רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המודמים חוץ מהבדל הנוחיות ומה לדעתכם יותר כדי לקחת ע"פ הצעה זו

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dvdvdv,

שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by azarzar,

לאבא שלי יש עסק והזמנו דרך בזק עסקים 4 מצלמות אבטחה אלחוטיות LinkSys WVC54GC-EU עכשיו אני צריך המלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה עם כמה שפחות ניתוקים ותקלות, התקציב הוא בין 200-300 עם עדיפות לכמה שפחות (גם ככה כל מצלמה עלתה בערך 550 שקל...) אם יש לכם המלצות לחנויות בירושלים זה יהיה מעולה בתודה מראש ! נ.ב. בעסק של אבא שלי אין קירות שיוכלו להפריע לקליטה והוא גם לא כל כך גדול, משהו כמו 100 מ"ר .

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי בעיה ב-VOD של יס שבאמצע תוכנית (זה קרה בכמה סדרות שונות ולא רק באחת), המסך נהיה שחור וצריך לחזור אחורה לשידור החי כי הממיר לא מגיב לפעולה אחרת. דיברתי עם 3 נציגים של יס, אמרו לי פעמיים לעשות איפוס לממיר, איפוס לדיסק הקשיח וכלום לא עזר. בסוף קבעו לי טכנאי להחלפת הממיר. מדובר בממיר יס מקס טוטאל. קודם השתמשתי ב-DNS של OpenDNS שהגדרתי בראוטר אבל כשהשתמשתי באינטרנט ב-Wifi בסמארטפון זה עשה לי בעיות ואתרים לא נפתחו אז החזרתי ל-DNS של הספקית ועכשיו גם הגלישה בסמארטפון השתפרה וגם ה-VOD עובד טוב, לפחות ממה שראיתי בזמן קצר, כמובן שאני אמשיך לעקוב אחרי זה לאורך זמן ואראה אם אכן הבעיה נעלמה. שאלתי היא, האם אכן זה יכול להיות קשור לשימוש ב-DNS לא של הספקית או שיש בעיה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by LOOSE,

הי אני מעוניין לעשות משהו שאני לא בטוח איך להגדיר אותו אז אני אנסה להסביר במילים שלי בגדול אני רוצה שחברת האינטרנט או כל אחד אחר לא יוכל לדעת איפה אני גולש ומה אני מוריד. חבר אמר לי משהו כזה VPN + proxy + replace manufacturer firmware in the router for a safe firmware and that’s it. אבל זה לא באמת אומר לי כלום אותו חבר הוא אחד האנשים העסוקים אז קשה להוציא ממנו הסבר אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.