עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Daniel Balilti,

קראתי על זה היום וזה ממש מעניין אותי מתי יתאפשר כל העניין הזה? אני גר באשדוד.. ואני עומד על 3 MB העלאה ואני חייב דחוף העלאה יותר גבוה אפילו 15 זה מצוין.. החברות בישראל פשוט ביזיון שהעלאה ממש נמוכה.. http://www.twitch.tv/archangelsc2 כסטרימר אני צריך את זה מאוד.!

2. Started by hardgore1,

השימוש: קודי - סרטים 1080p, וגלישה רגילה. הבנתי שבכל איזור, מישהו אחר עדיף? ושזה תלוי במרחק מהמרכזיה / ארון תקשורת, חיבור עם עוד שכנים לאותו ארון, משהו כזה? אז אני נמצא בצפון ת"א, איזור מחלף קקל. מה מומלץ באיזור פה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. 1. איזה כבלים אני צריך ומהם ההגדרות בשביל לעשות רשת עם סווטיצ' בין 2 מחשבים ומודם אדסל פרו ? 2. איזה כבל מקבלים עם האדסל ? 3. איך מזהים בין כבל מוצלב לרגיל ? 4. אם אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים... אבל שהמודם אדסל יהיה מחובר לאחר המחשבים ולא לסוויטצ'... זה אפשרי שיתוף אינטרנט ככה ? ואם כן... אז איך ? מה ההגדרות ? כבלים וכו'. 5. איך הסווטיצ' GENIUS SWITVH 8 PORT 10/100 ? 6. איך משתפים תיקייה, מדפסת, כונן וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, פעם ראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד יש לי שאלה שאני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי... יש לי מחשב בסלון שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, עכשיו אני רוצה לחבר אותו באופן אלחוטי גם למסך בחדר שינה (מפריד ביניהם קיר) האם יש איזשהו חיבור אלחוטי כך שאוכל להעביר את התמונה למסך בחדר שינה... זה בעצם הסטרימר הזה שיס מפרסמים עכשיו? יש משהו דומה כי אני בהוט ולא מתכוון לעבור ליס... תודה מראש!

5. Started by Albetron,

במקום בו אני נמצא קיימת רשת אלחוטית שדרכה אני יכול להתחבר לאינטרנט אך לשימוש מוגבל, אם לצורך העניין אני רוצה להתחבר לsteam או אוריג'ין יש חסימה. יש דרך לעקוף את זה? הבנתי שיש חסימה לשרתי פרוקסי אגב.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by d__o__r,

שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה לגבי הפינגים בתשתית בזק. אני נמצא במסלול vdsl 20/3. בעבר הייתי עם מסלול 20 מגה הורדה ו1.5 העלאה. לפני השדרוג ל3 מגה העלאה הייתי מקבל בhop הראשון 7ms, אבל כיום אני מקבל 20-25ms. הנציגים בשירות הטכני אומרים לי שRate Adaptive מוגדר כבר ולפי הראוטר ניתן לראות שיש אצלי delay בקו.. ממש חשוב עניין הפינגים, אני יודע שנושא זה הועלה כבר כל כך הרבה פעמים אבל הנציגים אשר אני מדבר איתם לא מוכנים להגדיר אותי על RA. האם למישהו יש עצה איך לשכנע אותם להגדיר אותי על RA? תודה רבה ושבוע נעים לכולם. הינה מספר תמונות להמחשת המצב: http://srv2.jpg.co.il/8/5133b1f105c88.png http://srv2.jpg.co.il/7/5133b2874ce32.png

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Eran-s,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן חבר'ה, הרצתי בזמן האחרון בדיקות ב-SPEEDTEST ו-PINGTEST ורציתי לדעת אם הנתונים נורמליים (לדעתי לא): בספידטסט אני מקבל פינגים של 30-35. בפינגטסט אני מקבל פינג של 20 לירושלים וג'יטר 6. מה אתם אומרים? הפינגים לא אמורים להיות נמוכים יותר? ג'יטר 6 זה לא גבוה מדי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט שנה שנייה בבן גוריון ושירותי האינטרנט במעונות האוניברסיטה חוסמים כמעט כל פורט אפשרי, כלומר חוץ מתוכנות כמו מסנג'ר וסקייפי אי אפשר לעשות כלום. לא משחקים, לא תוכנות peer to peer כמו יוטורנט אימיול ואזורוס ולא כלום. הייתי רוצה לדעת אם יש דרכים לעקוף את זה, לפחות לאיזה משחק או שניים. לא מזמן קניתי סטארקראפט 2 ואני אתבאס מאוד אם לא אוכל לגעת בזה כל השנה. הורדות זה טיפה פחות קריטי כי עדיין אפשר להוריד http או ftp. תודה לעוזרים החכמים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני כבר שבוע מנוי על חבילת 5m ללא התחייבות באורנג' מהיום הראשון החיבור של הנתב לisp לא עבר חלק לפעמים מתחבר מייד ולפעמים זה לוקח דקות ארוכות לבזק בנלאומי תמיד מתחבר לי מיידית. יש לי נתב נטגיר Wpn824 ומודם אזטק 600e התמיכה של אורנג' בנתיים לא ממש מצליחים לרדת לשורש הבעייה. כמובן שהציעו לי להחליף את הנתב לsmartbox כי אותו הם מכירים ויכולים לשלוט בו ואת הנתב שלי הם לא יודעים איך לאכול. הציעו לי גם לפנות לתמיכה של נטגיר... מה יכולה להיות הסיבה שעם התשתית של בזק בנלאומי אין לי בעיות ועם אורנג' החיבור נתקל בקשיים?? שמתי לב באתר של נטגיר שלנתב הזה יש 2 גירסאות קושחה, אחת לארה"ב ואחת לשאר העולם. אצלי יש את הגירסה האמריקנית. למישהו יש מושג האם זה יכול להיות קשור לבעייה שלי?? אני ש…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, ברצוני לקנות נתב אלחוטי-חוטי משולב שאליו יהיו מחוברים ארבעה מחשבים (חלקם בחיבור חוטי וחלקם בחיבור אל חוטי), שיוכל לעמוד בעומסים של שיתוף קבצים וכו'. בנוסף אשמח לעוצמת שידור וקליטה טובה. כל זאת בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Belgid,

שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום. התקנתי DD-WRT בנתב המדובר, ואני רוצה להחזיר את הקושחה המקורית. ניסיתי להתקין את הקושחה המקורית [מהאתר של לינקסיס] דרך ממשק עדכוני הקושחה, וגם ניסיתי להתקין קבתי BIN שמיועדים להחזיר את הקושחה המקורית, ובכל המקרים, הנתב אותחל הרבה זמן וחזר לפעול ב DD-WRT. אשמח לקבל עזרה מקצועית [לא קישורים לאתרים, אותם כבר מצאתי בעצמי] תודה מראש לכולם.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Eden 6600,

חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בקרוב אני מתכן להתחבר לadsl דרך אקוונט הם מציעים לי שתי אפשרויות מודם pci או מודם usb את הPci הם נותנים חינם והusb דורש תוספת של 150 שקל רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המודמים חוץ מהבדל הנוחיות ומה לדעתכם יותר כדי לקחת ע"פ הצעה זו

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by for.digit,

שלום, מי מהספקיות נחשבת לעדיפה בעיניכם. לפי אתר כמה זה, מחירי הספק ב 018 הם 20 ש"ח ללא התניות. ב 014 לעומת זה המחיר לכל המהירויות הוא 29.9 וזה רק לשנה. אחרי זה המחיר קובץ באנג'י לגובה. וצריך לזכור להתקשר אליהם בתום השנה. האם בזק בינלאומי מצדיקים את ההבדל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by psychuil,

היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Bug2000,

אני חושב שהגדרתי הכל כמו שצריך ;D ואח שלי יכול לחבר אותי לאינטרנט ולנתק אותי ! אבל הוא לא יכול לגלוש ! :bash: מה לא עשיתי טוב ? נ.ב איך אני יכול להראות לכם בתמונות את מה שהגדרתי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני מתכנן לשתף חיבור אינטרנט אחד בבית עם כמה מחשבים דרך ראוטר אחד מהמחשבים הללו הולך להיות שרת web כך שרצוי שהחיבור יהיה יציב רציתי לשאול אתכם : א. איזה מודם מומלץ לקונפיגורציה הנ"ל ב. האם אני אצטרך לקנות ראוטר מיוחד לצורך הנושא ? ג. עניין האבטחה כאן חשוב קצת יותר ממחשב ביתי רגיל מכיוו שאמנם זה שרת web ביתי אבל עדיין שרת - המלצות מיוחדות לנושא ? -- אם כבר --- ד. אולי מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קצב העלאה יותר גבוה על חשבון קצב הורדה יותר נמוך ה. איזה חברה מומלצת על ידיכם כיום לחיבור לאינטרנט מהיר ? ו. מישהו אולי יכול לתת לי טיפ לגבי דרישות מקובלות כיום מספקים (IP קבוע, גודל תיבת דואר וכו' שנהוג [על ידי מי שמבין עניין] לדרוש מהספק) ז. מה כיום עדיף (מבחינת מחיר/בי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yoavbd123,

יש לי את הראוטר הבא : Check Point ZoneAlarm Z100G ניסיתי להכנס ל GATEWAY אבל אני צריך סיסמה ואני לא יודע אותה... ניסיתי ADMIN admin וכל מני כאלה... לא ממש עזר... אני יודע שאפשר לשאול בתמיכה טכנית, אבל קיוויתי שאולי מישהו יודע את ה DEFAULT או משהו כזה, כדי שאוכל לעשות זאת מהר יותר... תודה, יואב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by SharP,

אני מתקשר השעלה הראשונה שהבחור של ערוצי זהב שועל אחרי הפרטים האישיים זה איזה מעבד יש לך אני אומר לי אי אם די , הוא אומר לי "אי אן קי" אני אומר לו לא מערכת מבוססת מעבד אטלון אקס פי של אי אמ די , אז הוא כזה .. מה זה ,בחיים לא שמעתי ROFL אחרי זה הוא שעל אם יש לי ווינדוז אקס פי מקורי או לא ... ואני עניתי כן :( (לא יודע מה יהיה) בקיצור ביום שני בין 3 ל5 יתקינו לי כבלים , מחכה לטוב.. 8) nezeq should die!! no more ADShell 4 me!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים