רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin] - 

- 0 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

היי, היכן שאני גר בשכירות, התחברתי במהירות 12Mbps (כבלים, UFI) לבזק בינלאומי. כשאני מתחבר ישירות למודם (עם כבל רשת), אני מקבל את המהירות המקסימלית והכל עובד חלק. כשאני מחבר ראוטר אלחוטי, המהירות יורדת לכ- 75% מהמהירות המקסימלית ואפילו פחות (בדר"כ בסביבות ה- 8Mbps). מה יכולה להיות הבעיה? מודם הכבלים הוא Motorola SurfBoard SB5101i הראוטר האלחוטי הוא TP-Link TL-WR1043ND הבהרה: אני ניתקתי את הראוטר האלחוטי הקיים וניסיתי עם ראוטר אלחוטי אחר (Linksys WRT160N), אבל התופעה זהה. בבית של ההורים שלי (חיבור דומה עם אותו הספק, בשכונה אחרת), אין בעיה כזו בכלל. אני שגעתי כבר את הכבלים אבל הם לא יכולים לעזור לי. הם שינו את הגדרות החיבור שלי אך ללא הועיל. יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעי… - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

מי שיש לו את הנתב הנ"ל בבקשה שיעזור לי אני לא מבין איך אני פותח פורטים הצלחתי להיכנס להגדרות - 

- 5 תגובות
- 635 צפיות

- 

- 

אם נניח אני עושה ראוטר בין שני מחשבים, ושני המחשבי משחקים נניח CSS \ AA עם אינטרנט 1.5 נניח, האם זה יצור תקיעות ו\או פינגים גבוהים? - 

- 4 תגובות
- 594 צפיות

- 

- 

היי, אני מתגורר בחו"ל ונתקל בבעיה להכנס לחלק מהאתרים הישראלים, כנראה הם חסומים לגישה מחו"ל. האם מישהו נתקל בבעיה ויש לו פתרון ? קראתי שיש אפשרות לרכוש מנוי VPN, המלצות כלשהן ? בכל מקרה מעדיף משהו חינמי אם יש כזה. תודה מראש ! - 

- 8 תגובות
- 16k צפיות

- 

- 

היי, יש לי מחשב נוסף שיושב בתוך ממ"ד שאני רוצה לחבר לרשת האלחוטית שלי, יש לי נתב לינקסיס WRT54GL שמחלק רשת אלחוטית וקווית לכמה מחשבים ואני רוצה לצרף לרשת מחשב נוסף. איזה כרטיס רשת לאחוטי ממולץ למחשב נייח בתוך ממ"ד? תודה, רם - 

- 9 תגובות
- 3.6k צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר אלחוטי של בזק מסוג rotal rta 1025w אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת. 1. מה עדיף - כרטיס פנימי / usb, או שאין עדיפות? 2. מה עדיף - עם/בלי אנטנה, או שאין עדיפות? 3. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 300 Mbps למרות שהמודם רק 10/100 Mbps? 4. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 802.11n למרות שהמודם רק 802.11g? תודה - 

- 4 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אני רוצה שתהיה גישה לרשת אלחוטית בחצר. קניתי Wifi Extender (דגם D-Link DAP1320) להגדלת טווח הקליטה. נראה שזה לא מספיק. נראה שנצטרך עוד 3 "מגדילי טווח קליטה" כדי לקבל פריסה טובה של כל החצר. המכשירים יקלטו את הwifi של המגבירים. ז"א מכשיר 1 יקלוט את הראוטר, מכשיר 2 יקלוט את מכשיר 1, מכשיר 3 יקלוט את מכשיר 2 וכו'. האם בגלישה ממחשב המחובה למגביר הרביעי תורגש ירידה משמעותית במהירות החיבור בגלל שזה עובר דרך כמה מכשירים עד שזה מגיע לראוטר, או שזה לא משמעותי? - 

- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני מקבל בטורנט לפעמים CONNECTION CLOSED BY PEER , אין תקשורת לTRACKER , אבל אני מצליח להתחבר לאתר מה אני יכול לעשות? האם HTTP PROXY יכול לעשות? מאיפה אני משיג ? תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 651 צפיות

- 

- 

יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא… - 

- 8 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

התחדשתי במאה מגה מבזק עם נתב dlink 6740u h1 אני מקבל בחיבור עם כבל לנתב 70 מגה פחות או יותר בחיבור אלחוטי אני מקבל רק 15 עד 20 מגה. ניסיתי למצוא תשובות בכל רחבי האינטרנט לשנות ערוצים לפנות מכשולים לכבות אורות לשנות הצפנות. ניתחתי את הרשת עם כלים מכלים שונים..inssider המרחק הפיסי הוא כמטר וחצי אווירי לנתב ועדיין אני לא מצליח להעלות את המהירות באלחוטי.יש לי מחשב דל עם כרטיס רשת תומך n אשמח לרעיונות מה לעשות.. אני לא רוצה לשלם לבזק עוד כמה שקלים בשביל שיתנו לי תמיכה..מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. תודה מראש - 

- 17 תגובות
- 10.9k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש. - 

- 4 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

היי, יש לי את הראוטר של בזק rta 1025 ובגלל מעבר לתשתית של הכבלים אני צריך לקנות ראוטר חדש חשבתי על ראוטר פשוט Level One WBR3406TX (אלא אם יש לכם משהו מומלצ אחר עד 180 ש"ח) ואת ה 1025 להפוך ל AP . אפשרי או שיכולה להיות לי בעיה עם זה ? - 

- 4 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שידרגתי מ2.5- ל-12 מגה. תשתית-הוט ספק בזב"ל. הגיע לי במייל אישור על שינוי החבילה - ציטוט היישר מהקובץ וורד: "חבילת הגלישה 12-hot צ'ופר לשנה וחצי אליה הצטרפת כוללת: @ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 12.00 מס''ש קצב הורדה ו- 1.00 מס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." סוף ציטוט. אף אחד לא מילמל אצלם שיש הגבלה על נפח גלישה חודשי. זה משהו חדש או שאני לא מעודכן? - 

- 14 תגובות
- 7.8k צפיות

- 

- 

שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה… - 

- 5 תגובות
- 635 צפיות

- 

- 

מישהו יכול בבקשה לכתוב לי כאן את הגדרות האינטרנט של אורנג' שצריך להגדיר בטלפון Sony W902 לצורך הגדרה ידנית? - 

- 3 תגובות
- 876 צפיות

- 

- 

אם התחייבתי מאתמול ישנה עדין אפשרות לניתוק? התחברתי אליהם אתמול ועכשיו אני קורא את הפורום הזה וכולו מלא בשליליות לגבי החברה ואני רקואה שהסטרימינג לא תקין אצלי פתאום ואיטיות לא ברורה... - 

- 3 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני כרגע מחובר להוט ב100 מגה ולספק 014 בחיבור ללא חייגן במשך כשלושה חודשים אף פעם לא קיבלתי מהירות מקסימלית בהורדות-מוריד רק בהורדות ישירות דרך שרתי פרימיום(uploded,netload,extabit) תמיד המהירות נעה בין 200K ל2 מגה במקרה הטוב. כמו כן במשחקים הפינגים שלי נעים בין 80-100 במהלך השבוע ל130+ בימי שישי ושבת(מה שמונע ממני לשחק באופן רציף) כאשר אני פונה לתמיכת המומחים של 014 מוסרים לי תמיד שבעיה היא בהוט וכשאני עושה בדיקת מהירות בהוט אני מקבל בבדיקה מהירות תקינה 100/2 אני מאוד מתקשה להבין למה 014 מייחדים את עצמם כ"כ עם הכבל התת ימי אני משלם ל014 כ80 שקלים בחודש וזה נראה לי מופרך לחלוטין לשלם כ"כ הרבה על כלום האם לתת להם צ'אנס או לעבור לספקית אחרת? חשבתי על הוטנט - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אבא שלי עשה איטרנאט 1.5 וביקש מודם usb עכשיו הוא קיבל במקום התבלבלו ונתנו מודם של כרטיס ושמו speedtouch 500 series multi user adsl gatewy עכשיו אני לא יודע למה אבל אבא שלי חושב שמודם usb יותר טוב מכרטיס רשת העם זה נכון ולהחליף אתהמודם הזה ההורים שלי גרושים אז בבית יש לי מודם שחור ישן של אלקטל .... בנתיים איזה מודם כדי ? זה בשביל שאבא שלי ירגע וידע מה יותר טוב .. להשאר עם מה שהביאו או לבקש usb - 

- 9 תגובות
- 874 צפיות

- 

- 

האם ניתן לחבר למחשב פנטיום 3 ישן מחשב פנטיום 2 או 3 אחר, כך שישתמש בכח המחשוב שלו ? מקווה שהשאלה ברורה... :-\ - 

- 17 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

שלום! אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשבי PC. לצערי אין לי אופציה לחיווט ולכן אני צריך רשת אלחוטית. חשבתי לחבר מחשב אחד לראוטר, ושמחשב שני, מהקומה התחתונה, יתחבר באמצעות כרטיס USB אלחוטי לראוטר. האם זה נשמע סביר בהתחשב במגבלות? אם כן, האם יש המלצות כלשהן לראוטר וכרטיס USB שיעשו את העבודה? כמו כן, האם יש צורך בציוד בתקן G או שחובה תקן N? תודה לכולם. - 

- 1 תגובה
- 920 צפיות

- 

- 

אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים. - 

- 5 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

ישנן עדויות רבות לכך שסין משתמשת ביכולות סייבר נרחבות כדי לבצע ריגול עסקי (ברובו) בקנה מידה גלובאלי - דרך רשת האינטרנט. אם אמריקה הייתה מעוניינת בכך, האם היא הייתה יכולה לנתק את סין משאר העולם ברשת האינטרנט? אם כן, במה זה היה כרוך? תודה - 

- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצונית למחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצב אני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהוא איך עושים את זה? - 

- 7 תגובות
- 761 צפיות

- 

- 

כשאני מתחבר לאינטרנט, החיבור נעשה לרשת לא מזוהה ולא לרשת המקומית, אך הגלישה היא תקינה לחלוטין. זה התחיל מסיבה לא ידועה לפני כמה שבועות, עד אז החיבור היה לרשת המקומית (בפועל, לא הבחנתי בשום הבדל בגלישה). באייקון התקשורת (2 המחשבים ליד השעון) מופיע סימן קריאה צהוב, ובקליק ימני עליו מופיע: Access Limited Connectivity. תמיכה טכנית של בזק ובזק בינלאומי לא פתרה את הבעיה. קראתי באיזה שהוא מקום שהסיבה יכולה לנבוע גם מאי קבלת IP משרת DHCP (כי השרת אינו זמין או אין גישה אליו). רציתי לבדוק גם נקודה זו, אך לא מצאתי את הדרך להגיע ל- DHCP, אודה לכם אם תנחוני לכך. נ.ב. אני גולש ישירות (ללא נתב) עם כרטיס רשת מובנה בלוח האם, ועם ויסטה. - 

- 3 תגובות
- 1.2k צפיות

-