עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Revolver,

יש לי DLINK 2650U של בזק ומספר שאלות לגביו ולגבי הרשת בכלל: 1. במספר מקומות (כולל המדריך למשתמש שלו) יש בתפריטים תפריט של Quick Config, אצלי הוא לא מופיע. לדעתי בעבר היה אבל נעלם מתישהו. מישהו מכיר תופעה כזו? 2. כאשר התחברתי אמרו לי אצל הספק (בזק בינלאומי) שמומלץ לבטל את ה FIREWALL ולשים במקום על המחשב. אז ביטלנו אותו לכל מיני בדיקות (כי בהתחלה היו בעיות) ולא החזרתי אותו. איך אני יכול לבדוק אם הוע עובד או לא דרך הנתב? האם באמת יש סיבה לבטל אותו? 3. אני משתמש ב FIREWALL NOD32 על המחשב. מידי פעם קופץ לי חלון שמזהיר אותי מתעבורה נכנסת למחשב (ושואל אם לאפשר או לא). אם אני מאחורי הנתב, ב NAT מן הסתם, והמחשב שלי לא מוגדר כאילו הוא ב DMZ, אז איך תקשורת נכנסת יזומה מבחוץ בכלל מגי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…

3. Started by nabot,

היי, שידרגתי את האינטרנט ל40MB אצל בזק ואמרו לי שאני חייב להחליף את המודם ל 6740U על מנת שהמהירות החדשה תעבוד. לאחר השידרוג התחילו הרבה בעיות כאשר הבעיה המרכזית היא קליטה חלשה מאוד של רשת אלחוטית בכל הבית (לאחר בירור עם בזק הבנתי שזאת בעיה עם המודם הזה). ברשותי מודם יותר ישן של בזקום (2650U) ובמודם הזה לא היו בעיות בכלל של קליטת רשת אלחוטית, האם אפשר להשתמש במודם הזה רק כמשדר רשת אלחוטית במקום המודם החדש? במידה וכן מה אני צריך לעשות? מתנצל על הבורות ותודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Gil80,

שלום. המחשב שלי מחובר בכבל לראוטר אלחוטי. שיתפתי תיקיה עם everyone read/write כשאני מתחבר עם אפליקציה בנייד, אני מצליח לגשת לתיקיה ואפילו ליצור תיקיה חדשה. אך כאשר אני מנסה להעתיק קובץ, התהליך נכשל מיד על ההתחלה. הדבר קורה גם כשאני מחפש מדפסת אלחוטית. נראה שישנה בעיה בזיהוי או שיתוף משאבים בין המחשב לרכיבים אחרים. על הראוטר יש כונן USB ואני מצליח להעתיק עליו קבצים ללא בעיה. אולי זה משהו ב-WIN10? זה גם קרה לי ב- WIN8.1 למרות שעכשיו עשיתי התקנה נקייה, כך שהגדרות בעייתיות לא יכולת לעבור ל-10. אילו עוד פרטים צריך להוסיף? אודה לעזרה דחופה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Os.Master,

ערב טוב, כרגע אני נמצא בתשתית הוט וביום שלישי הקרוב עובר חזרה לבזק עקב מעבר ליס פעם ראשונה שיס הציעו לי חבילה יותר זולה. איזה ראוטר כדאי לבקש מהטכנאי של בזק? (לא מעודכן בדגמים פשוט) כרגע אני עם הוט בוקס ואני דיי מבסוט ממנו אפילו בתור ראוטר כי אני מתחבר לWIFI רק עם הפלאפון ומחשב אחד שמחובר באופן חוטי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים.. אני משתמש בנתב סימנס.. כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם. האם בזק התעלקו עלי ? עוד בעייה: הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון גם בעייה של בזק ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Daniel Balilti,

קראתי על זה היום וזה ממש מעניין אותי מתי יתאפשר כל העניין הזה? אני גר באשדוד.. ואני עומד על 3 MB העלאה ואני חייב דחוף העלאה יותר גבוה אפילו 15 זה מצוין.. החברות בישראל פשוט ביזיון שהעלאה ממש נמוכה.. http://www.twitch.tv/archangelsc2 כסטרימר אני צריך את זה מאוד.!

9. Started by hardgore1,

השימוש: קודי - סרטים 1080p, וגלישה רגילה. הבנתי שבכל איזור, מישהו אחר עדיף? ושזה תלוי במרחק מהמרכזיה / ארון תקשורת, חיבור עם עוד שכנים לאותו ארון, משהו כזה? אז אני נמצא בצפון ת"א, איזור מחלף קקל. מה מומלץ באיזור פה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by gbguy,

ברשותי 2 ראוטרים ישנים: TP-LINK TL-WR542G ו-TP-LINK TL-WR841N. הראוטר שמחובר הוא TL-W841N שנמצא בקומה השניה. ברשותי גם מגבר שקניתי באיביי. המגבר נמצא בקומה התחתונה. כרגע המצב הוא כזה: המגבר לא מתנתק בתדירות מסוימת. שטח כל קומה היא בערך 100 מ"ר. בקומה התחתונה יש ממ"ד, והמשפחה רוצה להנות מהאינטרנט גם בממ"ד. בנוסף בבית יש 3 פאזות. השאלה היא כזו: האם לקנות הום פלאג (כמו של שיאומי) או לקנות ראוטר חזק יותר (כמו של שיאומי)? גם רעיונות אחרים נשמח לקבל. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בזמנו בוצע במודם של ECI שידרוג לPRO על מנת שיתפקד גם כראוטר. האם צריך לבטל את השדרוג הזה? או שאפשר לעבוד עם שניהם ביחד?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. טוב אז ככה.. אחרי עשרות שיחות טלפון מיותרות עם בזק ובזק בינלאומי ולפני כן עם הוט אני כבר נמצא על סף ייאוש ופותח את הדיון הזה.. יש לי בעיה מפגרת עם האינטרנט ב-3 השנים האחרונות שאני בטוח ב-100% אחוז שקשורה לתשתית אבל עדיין לא יכול להסביר אותה. הבעיה מתבטאת בעיקר במשחקי רשת/הורדות/סטרימינג אבל מבחינת בדיקות המהירות אני מקבל מהירות תקינה לגמרי כנ"ל לגבי עוצמות ב-ADSL STATISTICS. הכל התחיל שעברתי להוט לפני 3 שנים ללא ידיעתי. לפני כן יש לציין שהיה לי תשתית של בזק כשב-3 השנים הראשונות היו לי איתם בעיות דומות למה שיש לי היום אך במשך שאר הזמן ( הייתי איתם משהו כמו 6-7 שנים ) עבד פיקס מבחינת הכל עד שעברתי להוט. מהרגע שעברתי להוט נהייתה לי בעיית פינגים + PL קבועה וחמורה שאף אחד לא …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by dvird4,

היי לכולם, אני רוצה להעביר כבלי רשת בבית בתעלות וצריך את עזרתכם בבחירת הכבל הנכון/המרחק/ בחירת switch וראוטר מתאימים. המצב הנוכחי: ראוטר של בזק שיושב בסלון ומחובר קווית לטלויזיה וויפי בבית. בחיבור קווי מקבל 40 מגה. המטרה: 1. העברת כבל תקשורת בתעלות של בזק או משהו כזה לכיוון הארון חשמל (תקשורת) 2. חיבור לswitch (חדש שאקנה) בארון תקשורת 3. הפצת כבלי תקשורת מהswitch לכיוון החדרים (כ3 חדרים)דרך התעלות תקשורת או בזק לשקע נקבה (חדש שאקנה) כאשר באחד מהחדרים אחבר לראוטר (חדש שאקנה) שישמש בתור AP. כרגע המרחק הכי גדול זה לאחד החדרים כ15 מטר תעלה. תודה לעוזרים

15. רכשתי מחשב נייד שמחובר בנתב אלחוטי למודם... רציתי לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לשלוח הדפסות מהנייד אל המדפסת. המדפסת אינה אלחוטית ומחוברת למחשב נייח בחיבור חוטי. המחשב הנייח מחובר לנתב באופן חוטי והנייד מחובר לנתב באלחוט. מהי הדרך הפשוטה ביותר להדפיס דרך הנייד? האם קיימת תוכנה ספציפית לכך? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Belgid,

שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ברשותי מלחשב נייד של אימבר ואני. עם נטוויז'ן בתור ספק, ובזק בתור תשתית. בבית אני מחובר לקריטריונים דילינק. אבל גם כשאני מתחבר בבית מופיע לי limited access, אבל אני מצליח לגלוש לעשות הכל כרגיל למרות זאת. כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת (אלחוטית) החיבור עורך זמן ארוך מהרגיל, ובסופו של דבר רשום שהחיבור unseccsseful, ונותן לי גם limited access, אבל לא כמו בבית, אי אפשר לגלוש ולא להתחבר לשום דבר, שלא כמו בבית. ניסיתי להתחבר למגוון רשתות כולל של האוניברסיטה וכשחיברתי את הפלאפון שלי כנקודת תקשורת (הנחשב מזהה את נקודת התקשורת אבל לא ניתן להתחבר). בהגדרות של חיבור הווירלס, בtcp/ipv6 האופציה של obtain an ipv6 address automatically, היא זו דמבומנת, ואותו דבר בdns. בהגדרות של הtcp/ipv4 מ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Eran-s,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by wow,

יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת(האב,מודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכו'). איך אני מגדיר שאני אוכל לראות את המחשב השני מהמחשב שלי בכדי שאוכל להעביר בניהם קבצים מאחד לשני?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ShaharZ1,

שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Albetron,

במקום בו אני נמצא קיימת רשת אלחוטית שדרכה אני יכול להתחבר לאינטרנט אך לשימוש מוגבל, אם לצורך העניין אני רוצה להתחבר לsteam או אוריג'ין יש חסימה. יש דרך לעקוף את זה? הבנתי שיש חסימה לשרתי פרוקסי אגב.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. קיבלתי בחינם תראוטר הזה מהוט.ואני משתמש הרבה מאוד ב utorrnet גירסה 2.2 ובדיוק כל 4 ימים מתנתק לי החיבור לאינטרנט במחשב שלי שמחובר קווית לראוטר בגלל שהראוטר לא מסוגל להתמודד עם כמות החביורים של התוכנה.השאלה שלי היא כזאת מה לעשות בהגדרות של התוכנה שדל הטורנט גשי ששלא יהיו לי כל 4 ימים ניתוקים איזה הגדרות לעשות בדיוק כדי שלא יתנתק לי?.ישמח לעזרה! תודה מראש.אני משתמש באנגלית!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172 CHEIF

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים