עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by speed42,

שלום רב, אני גר בקומה 4 בן 9 קומות. חבר גר בקומה 7 בצד השני של הבלוק (כלומר אנחנו פונים לכיוונים מנוגדים הוא פונה לצפון ואני לדרום) אני רוצה לשתף אותו באינטרנט שלי אך הוא לא מצליח לקלוט את ה wifi שלי כיצד ניתן להגדיל את טווח הקליטה על מנת שיקלוט אותי בצורה תקינה וחלקה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by uskatin,

שלום לכולם מעוניין לרכוש מגביר טווח של tenda mesh ולא יודע מה מתאים לי יותר. מה ההבדל בין Tenda mesh mw3 ל Tenda mesh mw6

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yoavbd123,

יש לי את הראוטר הבא : Check Point ZoneAlarm Z100G ניסיתי להכנס ל GATEWAY אבל אני צריך סיסמה ואני לא יודע אותה... ניסיתי ADMIN admin וכל מני כאלה... לא ממש עזר... אני יודע שאפשר לשאול בתמיכה טכנית, אבל קיוויתי שאולי מישהו יודע את ה DEFAULT או משהו כזה, כדי שאוכל לעשות זאת מהר יותר... תודה, יואב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yuvals,

שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. עברתי ספק אינטרנט וקיבלתי את הנתב הזה. אני שם לב שמהירות ההעלאה בWIFI זהה לחיבור קווי, אך מהירות ההורדה (מכמה מחשבים שונים) נוראית. עד 20 מגה במקום 40 מגה גם אם המחשבים צמודים לנתב. האם זו מגבלה של הנתב ואין מה לעשות או שאפשר לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by for.digit,

שלום, מי מהספקיות נחשבת לעדיפה בעיניכם. לפי אתר כמה זה, מחירי הספק ב 018 הם 20 ש"ח ללא התניות. ב 014 לעומת זה המחיר לכל המהירויות הוא 29.9 וזה רק לשנה. אחרי זה המחיר קובץ באנג'י לגובה. וצריך לזכור להתקשר אליהם בתום השנה. האם בזק בינלאומי מצדיקים את ההבדל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yaniv55,

אני צריך את עזרתכם בכמה דברים : צורך : חיבור 2 מחשבים ברשת קווית , גלישה באינטרנט, צפיה בוידאו ,ושיתוף קבצים (E-MULE , BIT ) בצורה תקינה בלי שאחד המחשבים יהיה "מקופח" ובלי LOW ID באחד מהם , שיתוף משאבים בין המחשבים - כוננים , מדפסות וכו , בעתיד הלא רחוק - התחברות מרחוק אמצעים : 2 מחשבים + כ.רשת , כבל מוצלב ( יהפוך לישיר במידת הצורך ) , חיבור ADSL 1.5M , מודם רשת של בזק ( כחול ,מרובע קטן אבל לא לא ה ECI שהבנתי שיותר איכותי [ אני לא בבית כרגע לכן אין לי את הדגם] ) , NORTON 2003 AV+FW בעיות במצב הקיים : -אני מחובר כיום ברשת קווית ( 2 מחשבים , כבל מוצלב , אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת - , במחשב השני יש כרטיס רשת אחד . בגדול ,המחשב במחובר ישירות לאינטרנט גולש סבבה , ומורי…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום אני מתכנן לקנות חיבור רשת ל-Smart tv שלי המבוסס על קוי החשמל בכדי שאוכל לעבוד בצורה טובה יותר על גבי הרשת הביתית. האם יש טעם לקנות מתאם של 500MB? האם בשימוש כלשהו ההבדל יורגש על פני מתאם של 200MB? האם יש לכם מתאמים מומלצים? אני חשבתי על לקנות את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13974 או לקנות אחד טוב יותר ישירות מ-Ebay.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. יש כזה אתר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by psychuil,

היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. רכשתי מחשב נייד שמחובר בנתב אלחוטי למודם... רציתי לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לשלוח הדפסות מהנייד אל המדפסת. המדפסת אינה אלחוטית ומחוברת למחשב נייח בחיבור חוטי. המחשב הנייח מחובר לנתב באופן חוטי והנייד מחובר לנתב באלחוט. מהי הדרך הפשוטה ביותר להדפיס דרך הנייד? האם קיימת תוכנה ספציפית לכך? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, הרחבתי את מהירות רוחב הפס של האינטרנט שלי בבית ל30 מגה. אך, אינני מצליח לקלוט את מלוא המהירות בכלל החדשים בבית, אלא רק כ20 MB ומטה. הראוטר שלי מאוד מאוד מאוד חזק, כך שזו איננה הבעיה. האם יכול להיות שמתאם הרשת שלי במחשב חלש מידי (108MBPS) לאינטרנט אלחוטי במהירויות אלו? האם שדרוג לכרטיס רשת לבעל 300MBPS יעזור? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני מתכנן לשתף חיבור אינטרנט אחד בבית עם כמה מחשבים דרך ראוטר אחד מהמחשבים הללו הולך להיות שרת web כך שרצוי שהחיבור יהיה יציב רציתי לשאול אתכם : א. איזה מודם מומלץ לקונפיגורציה הנ"ל ב. האם אני אצטרך לקנות ראוטר מיוחד לצורך הנושא ? ג. עניין האבטחה כאן חשוב קצת יותר ממחשב ביתי רגיל מכיוו שאמנם זה שרת web ביתי אבל עדיין שרת - המלצות מיוחדות לנושא ? -- אם כבר --- ד. אולי מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קצב העלאה יותר גבוה על חשבון קצב הורדה יותר נמוך ה. איזה חברה מומלצת על ידיכם כיום לחיבור לאינטרנט מהיר ? ו. מישהו אולי יכול לתת לי טיפ לגבי דרישות מקובלות כיום מספקים (IP קבוע, גודל תיבת דואר וכו' שנהוג [על ידי מי שמבין עניין] לדרוש מהספק) ז. מה כיום עדיף (מבחינת מחיר/בי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי מחשב ביתי עם Dlink-655 A04 1.34 מחובר עם חייגן L2TP להוט 16מגה + בזק גיימר , שמחובר למודם הוט Motorola SB5101. יש לי מחשב נייד Asus G73JH-A1 שפירמטתי + עידכונים + כל הכיוונים שאני בד"כ עושה והכל פיקס מבחינת משחקים והורדות מהאינטרנט ופינגים. כשהמחשב נייד מחובר דרך כבל 1GBPS, הכל מהיר דרך הרשת + הורדות, העברה בין המחשבים היא 100-90MB. כשהמחשב נייד מחובר דרך האלחוטי במהירות 150MBPS, מהירות הורדה + פינגים יציבים 1.60-1.95 אבל המהירות המקסימלית היא רק 10-12MB העברה בין המחשבים. (הכרטיס במחשב הנייד הוא Atheros AR9285 Wireless). אם אני אקנה כרטיס אלחוטי יותר טוב זה יעזור? של אינטל לדוגמא. הראוטר מכוון בגישה אלחוטית ככה : Mixed 802.11n and 802.11g כי אני צריך לחיבור מחשב ני…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, פעם ראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד יש לי שאלה שאני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי... יש לי מחשב בסלון שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, עכשיו אני רוצה לחבר אותו באופן אלחוטי גם למסך בחדר שינה (מפריד ביניהם קיר) האם יש איזשהו חיבור אלחוטי כך שאוכל להעביר את התמונה למסך בחדר שינה... זה בעצם הסטרימר הזה שיס מפרסמים עכשיו? יש משהו דומה כי אני בהוט ולא מתכוון לעבור ליס... תודה מראש!

19. Started by card,

שלום לקרוב משפחה שלי יש חברה קטנה, והוא רוצה להקים רשת מחשבים וטלפוניה בה. (עדיין אין לו.. לא של מחשבים ולא של טלפוניה....) אני הולך לעזור לו עם זה. בקיצור, יש שם כרגע 5 מחשבים, אבל מתוך חשיבה לעתיד נניח וזה הולך לגדול ל-עד 16 מחשבים. אותו דבר לגבי טלפונים - 5 עמדות טלפון צריכות להיות, עם מרכזייה בינהן שתאפשר להעביר שיחות, ושתחובר ל-3 קווי חוץ. השאלה שלי היא: מבחינת רשת מחשבים, עשיתי את זה כבר כמה פעמים אז הסיפור ידוע. אבל לגבי רשת טלפוניה, כאן היו קצת שינויים בשנים האחרונות ופה אני צריך להתעדכן: האפשרות המעפנית היא לקנות מרכזייה אנלוגית, למתוח חוטי טלפון, לחברם למרכזייה, ולחבר את המרכזייה לקווי-חוץ של החברה. האפשרות היותר טובה(או לפחות יותר עדכנית), היא להשתמש במרכזיית V…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן חבר'ה, הרצתי בזמן האחרון בדיקות ב-SPEEDTEST ו-PINGTEST ורציתי לדעת אם הנתונים נורמליים (לדעתי לא): בספידטסט אני מקבל פינגים של 30-35. בפינגטסט אני מקבל פינג של 20 לירושלים וג'יטר 6. מה אתם אומרים? הפינגים לא אמורים להיות נמוכים יותר? ג'יטר 6 זה לא גבוה מדי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by The-Magician,

שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס. דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ול…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dog_foot,

אני מנוי באינטרנט של 014 במסלול לסטודנטים, משלם ל 5 מגה 12.9 שקל בחודש, ב ADSL. האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים חל איטיות מחרידההה...ביצעתי בדיקות באתר "ספיד-טסט" חוץ מישראל כל שרת עם פינגים גבוהים והורדה הכי גבוהה הייתה לי פחות מ 2 מגה תוצאות בדיקה. בכל נסיון להתקשר ל014 הם אמרו לי שהם לא מקבלים את הבדיקות של האתר "ספיד-טסט" אלה רק שלהם, וברור שהוא מהיר, 5M. עשיתי טסט השבוע, לקחתי חשבונות של חברים ומשפחה והתחברתי עם היוזר שלהם ובבדיקת מהירות קיבלתי בדיוק 5 מגה, ושחזרתי ליוזר שלי זה הוריד לאט. התקשרתי ל014 והודעתי להם את מה שעשיתי ואני רוצה לקבל גם מהירות כמו משתמשים אחרים, 5מגה, הנציג אמר לי באיזה יוזר עשיתי בדיקות לדוגמא (היו של נטויזין ועוד של 014 גם במהירות של 5 מגה, …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.