רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הי אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית, רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן. אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה. אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים. תודה רבה, יובל
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב, בתקציב עד 300שח. ברשותי hotbox במהירות הורדה 100 מגה, hotbox נמצאה בחדר ליד החדר השני(מפריד קיר) שבו נמצא המחשב שלו אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי. רציתי גם לברר איך כרטיס רשת usb לעומת כרטיס pcie מה הם היתרונות והחיסרונות שלהם. חשבתי לקנות את הכרטיס הבא : https://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=36787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת למצלמות ip. בשל המבנה המיוחד של הבית אצטרך לחבר 8 מצלמות לסוויטש לא Poe... ו 8 נוספות לסוויטש זהה אחר. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הסוויטש הראשון (אליו מחוברות 8 מצלמות) אל הסוויטש השני (אשר גם אליו יחוברו 8 מצלמות) ומהסוויטש השני אוציא כבל ארוך אל יציאת הראוטר. האם החיבור נכון וכל מצלמה תקבל כתובת נפרדת משלה? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בשני ראוטרים שמחוברים אחד לשני - אחד מתפקד רק כמודם, והשני מחובר אליו בשביל ה-WIFI. אני מעוניין לשנות את ה-DNS הדיפולטיבי של ספק האינטרנט (דרך אגב, איזה DNS חופשי מומץ היום?) באיזה מהראוטרים אני צריך לשנות? האם בשניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר יותר משבוע שאני לא מצליח לגלוש בynet וכלכליסט. לוקח לדף הראשי יותר מדקה שלמה להטען, וגם אז זה באופן חלקי. לאחרונה עברתי לבזק בין לאומי ויכול להיות שהבעיה קשורה אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הפתרון לחיבור רשת ביתית על שקעי החשמל כאשר בבית יש חיבור חשמל 3 פאזות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מח]ש משהו שאני לא יודע אם הוא קיים והייתי שמח שתעזרו לי אני מחפש כבל או מתאם של חיבור ethernet משהו כמו זה אבל לחיבור של כבל רשת אם אפשר קישור לאיבי או אם יש את זה בארץ אפילו יותר טוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את המלצתכם בשדרוג ראוטר ברשת ביתית, כרגע יש לי ראוטר DI 524 של DLINK עם מודם ADSL ECI 312. יש לי בבית 5 מחשבים אחד מחובר בכבל ישירות לראוטר וכל השאר ביניהם PS3 וטלפונים סלולארים שמחוברים ב WIFI. הבית הוא בית פרטי בגודל 220 מטר עם חצר ו 3 קומות. נכון להיום המחשב שמחובר בכבל עובד נהדר עם הורדות כבדות 24/7 P2P דרך היוטורנט. כל שאר המחשבים ברשת האלחוטית מגמגמים לגמרי, הרבה ניתוקים,והרבה פעמיים יש חיבור ואין אינטרנט, הרבה פעמים המחשבים לא מצליחים להתחבר לראוטר ויש צורך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר. החלטתי שיש צורך להחליף את הראוטר כי הוא כבר עשה את שלו אני מתלבט בין 2 דגמים: BR-6424n או WRT54G. לאחר שחרשתי את כל הפורום לגבי מידע על שניהם אני לא בטוח שיש לי צו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני מעוניין לעשות משהו שאני לא בטוח איך להגדיר אותו אז אני אנסה להסביר במילים שלי בגדול אני רוצה שחברת האינטרנט או כל אחד אחר לא יוכל לדעת איפה אני גולש ומה אני מוריד. חבר אמר לי משהו כזה VPN + proxy + replace manufacturer firmware in the router for a safe firmware and that’s it. אבל זה לא באמת אומר לי כלום אותו חבר הוא אחד האנשים העסוקים אז קשה להוציא ממנו הסבר אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שאין לי בעיה, כי פתרתי אותה, אבל חשבתי שיהיה טוב לפתוח ת'רד בנושא בשביל אנשים שיתקלו באותה הבעיה בעתיד. החלפנו ראוטר ממש בימים האחרונים (בשביל לעבור למבצע של 018), וכשניסיתי לפתוח פורטים בראוטר היה לי איזה באג מוזר. אגב למי שמחפש מודם-ראוטר מדובר במודם-ראוטר הכי זול (ADSL2, כלומר עד 24Mbps) שיש בשוק ממה שראיתי. את הפתיחה אפשר לעשות באמצעות המדריך הזה - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware מה שקרה לי זה שגם אחרי שעשיתי מה שרשום במדריך עדיין כשנכנסתי דרך המחשב שאליו פתחתי את הפורט, ונכנסתי לעמוד שבודק אם הפורט פתוח, אז זה הראה שהפורט סגור. מה שגיליתי בדיעבד זה שצריך שתוכנה ממש תיגש לפורט (במקרה זה יו-טורנט) אחרת זה מרא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לי רשת ביתית (רק לכמה שבועות)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמנו בוצע במודם של ECI שידרוג לPRO על מנת שיתפקד גם כראוטר. האם צריך לבטל את השדרוג הזה? או שאפשר לעבוד עם שניהם ביחד?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי OfficeConnect ADSL Wireless 108Mbps 11g יש לי אינטרנט איתו, הוא יציב והכל. אבל כשאני מדליק תוכנת BITTORENT או משהו כזה האינטרנט כל הזמן נופל... בגדול פתחתי כל מה שיכלתי לפתוח, ביטלתי את הFIREWALL שלו ועדין כלום(אני לא מעוניין שהוא יהיה סגור או מגן על משהו..) הנה 2 תמונות שמראות מה פתחתי, וכל שאר ההגדרות מכובים.. http://img167.imageshack.us/my.php?image=3com1ys0.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=3com2bq5.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברת דרך נתב Microsoft MN-700 (נתב אלחוטי שעובד במהירות 54MBPS)לאינטרנט (בזק). מחשב אחד מחובר לנתב בכבל, והשניים האחרים דרך כרטיסי רשת אלחוטיים. בעיה שחוזרת בשנה האחרונה היא התנתקויות חוזרות ונשנות של הנתב, כלומר נפילה של הרשת. הבעיה היא לא במודם או בחיבור לספקית האינטרנט, שנשאר יציב ולא דורש אתחול, אלא בנתב עצמו. מדי כמה שעות הרשת פשוט נופלת (אם כי שלושת נוריות החיוי שעל הנתב נשארות ירוקות - כח, מודם ואלחוטי), לא ניתן לגשת לנתב עצמו (כשהחיבור לאינטרנט נופל, אני פשוט ניגש לכלי הניהול של המודם דרך ה-IP שלו), והדרך היחידה להחזיר את הרשת לפעולה הוא לנתק ולחבר את הנתב. ניסיתי בין השאר להוריד את ההצפנה מהרשת, אבל זה לא שינה דבר. בנוסף, ה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה ובסיסית: שמתי לב שכאשר אני מעלה קובץ (בתוכנת FLASHFXP למשל, ב-17 ק"ב) מהירות ההורדה נופלת פלאים. שאלתי את חברת התשתית שלי (מת"ב) ואמרו לי שזה המצב. האמנם עלי לחיות עם זה שמהורדת קובץ ב-190 ק"ב בחיבור 1.5, ברגע שאני מתחיל להעלות זה מתקצץ ביותר מ-50 אחוז, ל-90 ק"ב? בתודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מספר מחשבים ניידים שמחוברים בצורה אלחוטית לנתב NETGEAR. יש לי גם מדפסת של HP. לפעמים, כל פעם בהדלקת המחשב אני לא יכול להדפיס מהמחשבים המשותפים ברשת הביתית בגלל איי פי משתנה. המדפסת שיש לי היא לא אלחוטית לכן אי אפשר לחבר אותה לנתב ישירות ולהדפיס מהמחשבים המשותפים. אני יודע שאפשר לחבר במקרה כזה את המחשב הנייד דרך כבל לנתב, עם חיבור איי פי קבוע ולפתור את הבעיה שהמדפסת תוכל להיות משותפת עם כל המחשבים, מבלי שהאייפי ישתנה, מה שעושה את המחשב חסום לרשתות אחרות, כי מוגדר בו איי פי קבוע. אני יודע שזאת אפשרות, אבל יש דרך גם לחבר את המדפסת, למרות שהיא לא אלחוטית לנתב, דרך חיבור USB, שזה במקום מדפסת רשת, שאני מניח שאני לא תלוי בפעולת המחשב הבסיסי שמחובר לרשת, וגם לא צריך לרכוש …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי עד כה אני ב-ccc על 40MB מועדפת (למרות שהם טוענים שאין דבר שכזה) ומאוד מרוצה חוץ מהמחיר הרצחני של 140שח ספק ותשתית. אני רוצה מאוד לעבור לאקספון ומחפש 2 נתבים מדגם Actiontec C1000A הבעיה שלא ניתן למצוא בישראל..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה שמשגעת אותי,המחשב הנייד שלי גורם לראוטר לקרוס אחרי זמן רנדומלי המחשב זה MSI GT70 עם כרטיס רשת Killer Doublshot 1202 הסיפור המלא: עברתי ל40מגה של בזק בהתחלה קיבלתי את הDLink DUALBAND שלהם הכל היה סבבה האינטרנט עובד אחלה. חיברתי את הנייד שלי ל5GHZ עבר כמה שעות\דקות ה5GHZ קורס נשאר רק ה2.4 וצריך לעשות ריסט לראוטר ככה כמה ימים מפה לשם החלפתי 4 ראוטרים ! שתיים DLINK ושתיים NETGEAR ואותו סיפור עם כל אחד, שעות על הקו על בזק כלום לא עוזר ועכשיו השארתי את הרשת פתוחה בלי סיסמא וככה היא לא קורסת.. ניסיתי דרייברים שונים ומה לא גם בפורום של MSI וכלום לא עוזר.. יש למישו רעיונות ??
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חיברתי לראוטר בעזרת כבל CAT6 מחשב נוסף כבל באורך 15מטר בערך במחשב המרכזי שגם מחובר לראוטר רואים חלק ובלי השהייה לעומת זאת במחשב הנייד שמחובר לכבל יש השהייה בצפייה והיא לא רצופה כמו במחשב המרכזי יש לי רואטר tp-link ואינטרנט של הוט. אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר איכותי שלא יעבור את ה-200 ש"ח. חשוב שיהיה לבית פרטי 3 קומות, האינטרט תשתית של הוט, וספק אינטרנט בזק בינלאומי NGN. השימוש בבית 2 מחשבים ניידים, PS3 ו-VOD של YES. עכשיו רציתי שתעזרו לי בהתלבטות לגבי 3 ראוטרים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-router&modelsid=748279,746556,719081
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי אתמול הראוטר, אל הראטור היה מחובר הDVR של מצלמות האבטחה בעסק. (provision isr) חיברתי ראטור אחר שהיה זרוק לי בבית (netgear dgn2200) האינטרנט עובד. המצלמות לא. לDVR יש IP קבוע, אני מניח שצריך להגדיר משהו בראוטר כדי שיפנה אותו מהIP המקומי לIP הקבוע אך אין לי מושג איך עושים זאת. אם תוכלו להסביר לי איך מחזירים את המצב לקדמותו זה יהיה מעולה - אני יודע מה הIP הקבוע -אני יודע מה הIP המקומי -אני יודע איך נכנסים להגדרות של הראוטר משם תצטרכו להסביר לי...תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-