רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה שמשגעת אותי,המחשב הנייד שלי גורם לראוטר לקרוס אחרי זמן רנדומלי המחשב זה MSI GT70 עם כרטיס רשת Killer Doublshot 1202 הסיפור המלא: עברתי ל40מגה של בזק בהתחלה קיבלתי את הDLink DUALBAND שלהם הכל היה סבבה האינטרנט עובד אחלה. חיברתי את הנייד שלי ל5GHZ עבר כמה שעות\דקות ה5GHZ קורס נשאר רק ה2.4 וצריך לעשות ריסט לראוטר ככה כמה ימים מפה לשם החלפתי 4 ראוטרים ! שתיים DLINK ושתיים NETGEAR ואותו סיפור עם כל אחד, שעות על הקו על בזק כלום לא עוזר ועכשיו השארתי את הרשת פתוחה בלי סיסמא וככה היא לא קורסת.. ניסיתי דרייברים שונים ומה לא גם בפורום של MSI וכלום לא עוזר.. יש למישו רעיונות ??
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מה קורה? אוקי אז ככה , אני משתמש במודם \ נתב ADSL מסוג שמקבלים מבזק Aztech DSL600E , קינפגתי אותו כPPPoE שיחייג לבד לרשת , והגדרתי גם forward של כמה פורטים לכתובת IP (סטטית!) של נתב אלחוטי אחר שמחובר אליו , בנתב האלחוטי עשיתי forwards לאותם הפורטים שעשיתי להם forward במודם , למחשב שמחובר פיזית עם RJ45 לנתב האלחוטי , שגם לו יש IP ססטי... אבל מה , עדיין יש לי lowID ובאימיול , ובעיית NAT בbittorent , יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס וtp-link td-w9980. חיברתי את ה9980 להוטבוקס אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. הוא נמצא על dynamic ip. כיוונתי אותו על מצב wireless router וב"התקנה מהירה" הוא מזהה חיבורים אחרים (מהשכנים לדוגמה) אך לא את ההוטבוקס. הוא מופיע בחיפוש WIFI מהתקנים אחרים אבל כשמתחברים רשום שאין גישה לרשת דרכו. מה פיספסתי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי ללכת על גדול, אני רוצה לקלוט רחוק וחזק ולכן קניתי (ב-KSP) את האנטנה הפרבולות של TP-Link, מדגם TP-Link TL-ANT2424B 2.4GHz 24dBi Grid Parabolic (תמונה מצורפת). היא מגיע עם חיבור N-Type או רציתי לחבר למתאם רשת אלחוטי מדגם TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps (תמונה מצורפת) אשר מגיע עם חיבור RP-SMA. כדי לחבר בין השניים קניתי כבל קואקסלי 58 אום (COPA RG-58 COAXIAL Cable 003M - ככה רשום על הכבל) לו הולחמו שני החיבורים הרלוונטיים. הכבל נבדק בבודק מתחים והוא עובד פיקס. אבל... כאשר חיברתי אותו לאנטנה ולמתאם רשת (במקום האנטנה הקטנה שלו) שום דבר לא קרה, זה מראה שום שינוי שהוא ולהפך, הוא כאילו כלל לא עובד. מישהו מבין המומחים כאן י…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה ראוטר מפלצת עם כניסת usb3, שמאשר תאורתית העברה של 1.3Gbps ב5Ghz. וכמובן שהכרטיס הזול בלפטופ שלי לא מאפשר זאת. יש לי את הIntel Dual Band Wireless-N 7260 ובעברת קבצים לכונן הוא מעביר ב~10Mbps. למה כדאי לי לשדרג? ואיך אני יודע שבטוח אפשר ואין מגבלות חומרה בbios? יש לי sony vaio flip (SVF15N17CXB )
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-VOD של יס שבאמצע תוכנית (זה קרה בכמה סדרות שונות ולא רק באחת), המסך נהיה שחור וצריך לחזור אחורה לשידור החי כי הממיר לא מגיב לפעולה אחרת. דיברתי עם 3 נציגים של יס, אמרו לי פעמיים לעשות איפוס לממיר, איפוס לדיסק הקשיח וכלום לא עזר. בסוף קבעו לי טכנאי להחלפת הממיר. מדובר בממיר יס מקס טוטאל. קודם השתמשתי ב-DNS של OpenDNS שהגדרתי בראוטר אבל כשהשתמשתי באינטרנט ב-Wifi בסמארטפון זה עשה לי בעיות ואתרים לא נפתחו אז החזרתי ל-DNS של הספקית ועכשיו גם הגלישה בסמארטפון השתפרה וגם ה-VOD עובד טוב, לפחות ממה שראיתי בזמן קצר, כמובן שאני אמשיך לעקוב אחרי זה לאורך זמן ואראה אם אכן הבעיה נעלמה. שאלתי היא, האם אכן זה יכול להיות קשור לשימוש ב-DNS לא של הספקית או שיש בעיה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמנו בוצע במודם של ECI שידרוג לPRO על מנת שיתפקד גם כראוטר. האם צריך לבטל את השדרוג הזה? או שאפשר לעבוד עם שניהם ביחד?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי למקם את האנטנה של הראוטר במרכז הבית כדי שתהיה קליטה טובה בכל הבית. אני אצטרך לקנות כבל מאריך של בערך 10 מטרים, השאלה האם צריך מגבר בסוף הכבל? או שאין בעיה של ירידת עוצמה/מתח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא???
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת למצלמות ip. בשל המבנה המיוחד של הבית אצטרך לחבר 8 מצלמות לסוויטש לא Poe... ו 8 נוספות לסוויטש זהה אחר. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הסוויטש הראשון (אליו מחוברות 8 מצלמות) אל הסוויטש השני (אשר גם אליו יחוברו 8 מצלמות) ומהסוויטש השני אוציא כבל ארוך אל יציאת הראוטר. האם החיבור נכון וכל מצלמה תקבל כתובת נפרדת משלה? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי עד כה אני ב-ccc על 40MB מועדפת (למרות שהם טוענים שאין דבר שכזה) ומאוד מרוצה חוץ מהמחיר הרצחני של 140שח ספק ותשתית. אני רוצה מאוד לעבור לאקספון ומחפש 2 נתבים מדגם Actiontec C1000A הבעיה שלא ניתן למצוא בישראל..
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה היום והמוכר אמר לי שהוא לא משו עם כבלים ויש ניתוקים. אבל לאחר הרבה ביקורות טובות באתרים קניתי אותו, האם עשיתי בחירה טובה? עוד משו, ראיתי שהוא לא תקן n האם זה משמעותי לעתיד? עדיין לא פתחתי תקופסא ואני יכול להחליף אותו..
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-