רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מכשיר שמתחבר לאינטרנט קווית בלבד. אני מעוניין לחבר אותו בנקודה אחרת בבית מאשר הנקודה בה קיימת נקודת טלפון ובה טכנאי בזק התקין את המודם. מרחק אווירי הוא כ5 מטר אך אם רוצים להעביר את זה צמוד לקירות ומשקופים אני מניח שזה ידרוש יותר. איך כדאי לעשות זאת אידיאךלית? האם חיבור כבל טלפון ארוך לשקע, לאחריו הפילטר ואז המודם? אותו דבר רק שקודם הפילטר ואחר כך הכבל? האם עדיף להשאיר את המודם במקום ולחבר כבל ETHERNET ארוך בלבד למכשיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה. יש לי מחשב אחד עם וונדוס XP ואחד עם 7. הגדרתי את הרשת והכל עובד בצורה תקינה. על המחשב עם ה7 אני תמיד משתלט מרחוק ללא בעיה. ברצוני להשתלט על המחשב השני עם האיי פי הפנימי שהגדרתי לו. פתחתי פורט בראווטר גם למחשב השני. משום מה אני לא מצליח להשתלט עליו. יש לו סיסמה ויוזר, יש לו הרשאות, אין לו פיירוולים. יש הצעות? אגב מעדיף רק דרך remote desktop ולא עם תוכנות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, מצטער על הבורות. יש לי כבל שמתחבר מהראוטר למודם (כבל בצבע כחול). איך קוראים לכבל הזה? אני צריך כזה כבל רק יותר ארוך (12 מטר-15 מטר) כמה זה צריך לעלות? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אני אשמח לעזרה. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק - הוא כמובן מחובר לרשת האינטרנט. אין לו IP קבוע - איזה שירות מומלץ לכתובת קבועה חינמית? ואיזו תוכנה מאפשרת חיבור למחשב מרוחק? איך אפשר לאבטח אותו שלא כל אחד יוכל להתחבר לאותו מחשב? המחשב הנ"ל מחובר ברשת אלחוטית מאובטחת, האם צריך להקצות לו IP קבוע פנימי ולפתוח לו פורטים שיוקצו בתוכנה? אני צריך שיהיה לי גישת Admin למחשב, כמובן גישה לכונן ראשי C ולשאר הדברים במחשב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי נתב בתקן N דגם BR6524N של אדימקס ומעוניין לחבר אותו כAP BRIDGE לנתב הראשי דגם 2650U של DLINK מישהו יכול להדריך אותי כיצד עושים זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי נייד ואני רוצה לקנות נטסטיק שאני יוכל לגלוש בעבודה איך העניין עובד? איזה חברות בארץ משווקות? מה העלות? יש הבדלי מהירויות בין הכרטיסים? מה המחיר פחות או יותר? אפשרי גם לשחק משחקי רשת דרך הנטסטיק זה עובד חלק בלי לאגים וכאלה? אני צריך כרטיס רשת מיוחד מותקן בשביל שזה יתאים למחשב? תודה רבה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, היום התחברתי לשירות במהירות 100 מ"ב של אקספון, לאחר שטכנאי של בזק ביקר וביצע התקנה ובדיקת תשתית. כאשר חיברתי את המודם-ראוטר המדובר בחיבור קווי למחשב, קיבלתי מהירות גלישה שנעה בין 65-75 מ"ב, ואילו כשעברתי לגלישה אלחוטית אני מקבל מהירות שנעה בין 5-20 מ"ב... מה הסיבה לכך? האם שינוי הגדרות בראוטר יכול לשנות את המצב? שיטת האבטחה הנוכחית היא WPA2-PSK. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בשני ראוטרים שמחוברים אחד לשני - אחד מתפקד רק כמודם, והשני מחובר אליו בשביל ה-WIFI. אני מעוניין לשנות את ה-DNS הדיפולטיבי של ספק האינטרנט (דרך אגב, איזה DNS חופשי מומץ היום?) באיזה מהראוטרים אני צריך לשנות? האם בשניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי רשת של כמה מחשבים בבית. על אחד המחשבים מותקנת מערכת ההפעלה Vista Ultimate. אני מעוניין לשלוט במחשב זה דרך מחשב אחר שעליו מותקנת XP Pro SP3 - הכוונה לשליטה מלאה לגמרי (Remote Desktop). האם זה אפשרי? ואם כן - איך עושים זאת? ניסיתי כבר בעבר אך קפצה הודעה שאמרה שיש בעיה עם ה- Policies, או משהו כזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב שני כרטיסי רשת קווים. כאשר כרטיס רשת אחד יחובר לראוטר בזק סטנדרטי שמחלק כתובות ובעל יציאה לאינטנרט.כרטיס רשת שני יחובר לרואטרבזק אחר שעובד על קו טלפון אחר וגם לו יש יציאה לאינטרנט. במידה והדבר אפשרי איך אפשר לשלוט באיזה רשת אני רוצה להתשמש ביציאה לאינטנרנט. איציק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט... בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג... אני גר באילת... יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחדש את הציוד אינטרנט אצלי בבית. כיום מנוי של 012. האינטואיציה שלי אומרת לי לקחת "קופסא" מהספק אינטרנט, להגדיר אותה כמודם בלבד ולשים ראוטר איכותי פרטי מאוד (למשל Google Wifi). אשמח לחוות דעתכם + המלצה איזה ספק אינטרנט מאפשר קופסא שהיא מודם בלבד + איזה ראוטר הייתם קונים? תודה! יוני
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה היום שידרגתי את האינטרנט ל10 מגה וקיבלתי את הרוואטר מודם dlink 2650u נכנסתי והגדרתי לו את הפורט של הµTorrent והפורט נפתח (בדקתי) הבעיה היא כזאת איך שאני מפעיל את הµTorrent כל האינטרנט לא זז...איזה דקה לוקח לי להיכנס לגוגל.. וכשאני עושה סטופ על ההורדה או יוצא מהµTorrent האינטרנט פועל מצויין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? יש דרך להגדיר טוב יותר את הµTorrent? ניסיתי לשחק במהירות הורדה והעלאה אך ללא יועיל תודה לעוזרים ולמנסים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,מחר אני משדרג את המהירות ל-10M. תשתית קיימת-בזק במהירות 2.5M ספק קיים-נטוויז'ן במהירות 2.5M לפי הבדיקה של קו הטלפון שלי,הוא עדיין לא פרוש ברשת NGN. אז האם אני אקבל את כל ה-10M או שלא? הנתב שברשותי הוא siemens sl2-141 עם קושחה : [table][tr][td]3.103q2[/td][/tr][/table] האם כדאי לשדרג את הנתב לאחד מנהתבים שפה:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db135581=135595 או שידרוג לנתב של חברה אחרת? האם זה יותר שווה : http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx לעשות טרייד אין ולקבל נתב בתקן N. האם הנתב המוצע טוב? או שהאם כדאי לעשות שדרוג קושחה לנתב הקיים דרך בזק/נטוויז'ן ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את ה TP link vr600 אתמול, וגיליתי שדרך האינטרנט על חשמל הנוכחי שלי אני מקבל 20 Mbps וניתוקים, אני רוצה להחליף וראיתי 2 מוצריך שאני מתלבט בניהם: https://www.amazon.com/gp/product/B01EO5A4TI/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER https://www.amazon.com/gp/product/B01EE9APYS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER הבדל של 80 שח. 2 שאלות: 1. הייתם ממליצים אחד מהם? או מוצר אחר? 2. האים תהיה בעיה בגלל שהם אמריאקים בהנחה שהם 100-240V? תואמים יותר לרשת האמריקאית? בעיה שמתאם יוריד מהירות או לא יעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי להקים רשת אלחוטית בבית אני צריך: נתב אלחוטי - Linksys WRT54GL למשל (הוא טוב??) מודם שיתחבר מהקו טלפון עם כבל תקשורת לנתב (זה כבל RJ45????) כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים (יש לי Usb1.1 באחד המחשבים, אז עדיף כרטיס רשת שיתחבר לסלוט של ה- PCI??) אני רוצה לעשות הפתעה למשפחה שלי אז תפרגנו ותגידו לי אם זה נכון ואם יש לכם המלצות :
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172 CHEIF
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקים רשת חוטית בין 3-4 מחשבים בקרוב, ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? האם כדאי ראוטר שיתחבר למודם וממנו אני אריץ כבלים לכל ארבעת המחשבים? האם כדאי סוויצ' שיתחבר לאחד המחשבים שמחובר לאינטרנט וממנו ירוצו כבלים? עוד שאלה - האם בכל המקרים זה כבלי רשת מוצלבים שרצים? מהו השם המלא שלהם? שאלה נוספת- האם אפשר לחדרים לעשות שסופו של הכבל (שמגיע מהראוטר) יהיה בתור שקע, וממנו ימשך עוד כבל של מטר או פחות? מהו שם השקע?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו שהייתי מחובר אליבם לא היו לי דברים רעים לומר,המהירות טובה לארץ ולחול,הפינגים גם כן ובאופן כללי הייתי מרוצ,לפחות עד אתמול. אתמול בערך בשעה 5 הייתה תקלה,לא הצלחתי להתחבר,חיכיתי איזה חצי שעה ושעדיין לא הצלחתי התקשרתי למוקד תמיכה שלכם לברר. ענה לי איזה אחד הוא אמר שיש בעייה כרגע בכל האיזורים ולנסות עוד שעה. טוב ניסיתי עוד שעה והכל עבד בסדר,הלכתי לישון והמחשב כמובן מוריד דברים ואני קם היום בבוקר ורואה שהיה לי ניתוק,הניתוק היה ב5 בבוקר ועד שעה 12 לא הצלחתי להתחבר(קמתי ב10)הפעם שהתקשרתי אפילו לא ענה אף אחד. גם לכם היו בעיות איתם בימים האחרונים? בכל מקרה אני מעוניין לעבור לחברה אחרת לא רק בגלל זה אלא מעוד שיקולים,העיקר לא אינטרנט זהב ו012. על איזה חברה אתם ממליצים לי? אמ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי מספר תגובות ב Ynet הטוענים לניתוקים רבים בשימוש בנתב אלחוטי זה, האם מישהו נתקל ויכול לאשש/להפריך את הטענה ממקור ראשון ? (הסיבה שארכוש נתב אלחוטי זה הוא בשל כרטיס הרשת האלחוטי ללפטופ +D-Link DWL 650 - כדי למנוע אי תאימות...) תודה ! עריכה : קראתי שוב את האשכול בוא הומלץ על הנתב האלחוטי Belkin 802.11g F5D7230 ההפרש שלהם במחיר הוא זניח (הבלקין יקר יותר ב 30 ש"ח). 2 השאלות החשובות ביותר הם : 1. האם בטוח שלבלקין לא תהיה בעיה לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי DLINK שבטפטופ ? 2. הבנתי שהיתרון העקרי שלו היא מהירות גבוהה יותר - האם כרטיס הרשת שבלפטופ לא מגביל בכל מקרה ל 11 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-