עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Daniel Bergman,

שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by 1m_b1,

שלום! זהו מחשב נייחWIN 7 בעברית 64 BIT ביטלתי את חומת האש של ווינדוס ויש לי NOD32 Smart Security 5 ונראה שהאופציה של קבוצה ביתית פועלת שם: הבעיה היא כזאת: יצרתי קבוצה ביתית במחשב הנייח שלי וקישרתי את כל שאר המחשבים (נייח ונייד) למחשב שלי רשום שהוא מצורף לקבוצה אבל כשאני נכנס לתקייה ולוחץ קבוצה ביתית זה מראה שכלום לא מחובר **ואצל המחשבים האחרים זה מזהה את הקבוצה ומראה את המחשבים המחוברים תמונה: כמו שציינתי המחשבים האחרים מחוברים ואפילו ברשת רואים שיש עוד 3 מחשבים. ועוד עזרה קטנה:המחשב הנייד שלי הפך להיות מעין התקן מדיה (שזה טוב) וכך אני יכול לראות סרטים מהנייד דרך הפלאפון שלי (GS3) דרך הנגן של הפלא', הוא מוצא את המחשב ב"התקנים קרובים". איך אני מפעיל את…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by MosheDo,

מה בקשר לזה? כולם פה מדברים על כך שהם מכבים את "חומת האש" הפנימית של המודם. ואז מה? מה מונע ממישהו לבצע BruteForce על המודם, לפרוץ אליו ומשם השמיים הם הגבול.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, יש לי מכשיר שמתחבר לאינטרנט קווית בלבד. אני מעוניין לחבר אותו בנקודה אחרת בבית מאשר הנקודה בה קיימת נקודת טלפון ובה טכנאי בזק התקין את המודם. מרחק אווירי הוא כ5 מטר אך אם רוצים להעביר את זה צמוד לקירות ומשקופים אני מניח שזה ידרוש יותר. איך כדאי לעשות זאת אידיאךלית? האם חיבור כבל טלפון ארוך לשקע, לאחריו הפילטר ואז המודם? אותו דבר רק שקודם הפילטר ואחר כך הכבל? האם עדיף להשאיר את המודם במקום ולחבר כבל ETHERNET ארוך בלבד למכשיר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bneli,

יש ברשותי עכשיו כרטיס רשת של אדימקס EW-7711_22In עכשיו הכרטיס מתנתק הרבה פעמים והיום אחרי ניתוק של הראוטר לא זיהה לי את הרשת שלי למשך הרבה זמן וגם חלק מהרשתות של האיזור רק אחרי משחקים ארוכים עם הדרייבר הסרתו והתקנה מחדש הוא חזר לפעול עם הרשת שלי.. אז ככה שאני מחפש משהו שיהיה חזק ואיכותי מעדיף פנימי אבל לא שולל חיצוני של USB על הסף ושתיהיה לו אפשרות חיבור של אנטנת הגברה כזאת שאפשר לשים איפה שרוצים כמו בכרטיס הזה אבל אם אפשר לא יותר מאנטנה אחת(כי לקנות 3 אנטנות הגברה חיצוניות זה מוגזם..גם ככה שאני לא בטוח שהאינטרנט בארץ מנצל הכל והרבה אני לא מנצל את התעבורה הפנימית ברשת..רק פעם ב..קובץ) תקציב עד 200-250 שקל תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שקלתי אם לצרף את זה לדיון מלא שטויות וקונספריצות או לתת משהו תמציתי (כי גם הידיעה הראשונה שם ממש לא ברורה). כפי שנראה מאז יום שישי ה 2/1/2015 יש בעיה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט בראוטרים ספציפים של EDIMAX (כנראה 6424 ו 6524) דרך תשתית של HOT. שמעתי על הבעיה מכמה אנשים ועדיין אין צפי לתיקון הבעיה. עדכונים לבעיה מקבלים כנראה מטקבקים ב YNET שנכון למישהו שמזדה כעובד בחברת היבואן הישראלי של EDIMAX , חברת פיקוק בשם Elad Ashkenazy רושם: 4/1/2015 - 12:00 - שלום לכולם : אלעד מחברת פיקוק הנציגים של EDIMAX בארץ : אכן יש בעיה כרגע בראוטרים מדגם BR-6424/6524 המחוברים דרך תשתית הוט בלבד (בזק אין בעיה) אנו כרגע לא יודעים את מהות התקלה אך אנו חושבים שמישהו ביצע מעשה זדוני בכדי לפגוע בלקוח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. א. האם ראוטר המתפקד כשרת DHCP (במקרה הזה edimax ar-7024a) יכול לחלק כתובות אי-פי אוטומטית גם למחשבים שלא מחוברים אליו ישירות אלא דרך סוויצ'ים? לדוגמא: ראוטר DCHP --> סוויץ' --> מחשבים ב. אם הראוטר באמת "חולש" על כל הרשת ומתאים כתובות אוטומטית לכל השכבות, האם הוא יתחשב במחשבים עם אי-פי קבוע ולא יתנגש בהם? ג. מהו בדיוק מערך של "cascading switches"? ואיך יוצרים אותו? ד. מה זה "trunked uplink" ואיך אפשר להגדיל רוחב פס ברשת? אני אעריך מאוד כמה שיותר תשובות, מאחר וזה מיועד למסיבת רשת אשר תיערך עוד שבועיים, תודה רבה מראש, phobus.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אוקיי, הצלחתי לשתף את החיבור אינטרנט ברשת, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת. כשאני מנסה לסמן בהגדרות של הכרטיס רשת *המחבר* במחשב השרת, את האופציה Share , הוא מודיע לי שכבר החיבור adsl ב - Share ולכן אי אפשר לעשות Share . כאילו אי אפשר שגם האינטרנט וגם הקבצים ב - Share ?!?! כרגע המצב של החייגן (במחשב שרת) הוא Enabled, Shared , והמצב של הכרטיס רשת המחבר הוא רק Enabled . אני מניח שבגלל זה אני לא יכול לשתף קבצים, אבל מצד שני, הוא לא מאפשר לי לשים Share. מה הפיתרון ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by izikd,

אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, הרצתי בזמן האחרון בדיקות ב-SPEEDTEST ו-PINGTEST ורציתי לדעת אם הנתונים נורמליים (לדעתי לא): בספידטסט אני מקבל פינגים של 30-35. בפינגטסט אני מקבל פינג של 20 לירושלים וג'יטר 6. מה אתם אומרים? הפינגים לא אמורים להיות נמוכים יותר? ג'יטר 6 זה לא גבוה מדי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני מחובר להוט בתשתית, ועברתי היום מבזק בינ"ל ל-CCC (טריפל סי). אני משתמש בראוטר אלחוטי של 3com. הגדרתי בו את החייגן - L2TP - כמו שצריך ולפי ההוראות שלהם. הראוטר מדווח שהוא מחובר לרשת ומקבל IP, ואני מצליח לעשות פינג לאתרים, אך לא מצליח לגלוש לאף אתר! ניסיתי לפתוח utorrent ונראה שהוא מצליח להתחבר לטראקרים. אני לא מבין מה הבעיה כי נראה שהכל מוגדר היטב. כרגע חיברתי את המחשב ישירות למודם ויצרתי חייגן L2TP והכל עובד תקין. לא ברור לי למה דרך הראוטר אין גלישה. כמובן שגם התמיכה של הוט וגם התמיכה של CCC לא הצליחו לעזור מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, אני בתהליך מעבר דירה שכולל המון באלאגן ואין לי כמעט וזמן להבין מי נגד מי, אני ב- ADSL בבאנדל עם נטוויזן, הציוד שיש לי זה מודם אזטק 600 E נדמה לי והנתב זה 871W של סיסקו, בחיבור בראשוני טכנאי בזק טען שאני לא יכול להתחבר עם 40 מגה ומעלה עם הציוד הקיים ושאני צריך מודם חדש, עכשיו השאלה האם אני יכול להביא מודם שהוא רק מודם ושיתמוך לי בקצבים ולהשאר עם הנתב, או שעדיף לי נתב משולב חדש, אם כן אז אנחנו כבר קרובים מאוד לבלק פריידי, איזה ממליצים ? עדיפות לסיסקו כמובן, שימוש ביתי בלבד ++, חשוב שיהיה כבר עם פורטים של גיגה, תודה ניר

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by fatalica,

היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום. יש לי רשת של כמה מחשבים בבית. על אחד המחשבים מותקנת מערכת ההפעלה Vista Ultimate. אני מעוניין לשלוט במחשב זה דרך מחשב אחר שעליו מותקנת XP Pro SP3 - הכוונה לשליטה מלאה לגמרי (Remote Desktop). האם זה אפשרי? ואם כן - איך עושים זאת? ניסיתי כבר בעבר אך קפצה הודעה שאמרה שיש בעיה עם ה- Policies, או משהו כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by redead,

אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום חברים! אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום. אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי. הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה). בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו. הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש א…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום חברים, לאחרונה אני נאלץ להעדר מהבית לזמנים ממושכים ואין לי מושג מה קורה בבית. הילדים שלי (קטנים אבל כבר יודעים לגלוש) מחוברים לסדרות שלהם שעות. כל אחד עם האייפד שלו גולשים שעות. (אני לא רוצה לחשוב מה הם יכולים עוד לראות) אני חייב להתחיל ולהגביל אותם בשעות גלישה. האם ניתן לעשות זאת דרך הרוואטר ( NETGEAR VGN 2610 ) אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי כי אחרת אני מאבד שליטה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בזמנו בוצע במודם של ECI שידרוג לPRO על מנת שיתפקד גם כראוטר. האם צריך לבטל את השדרוג הזה? או שאפשר לעבוד עם שניהם ביחד?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by mrli,

שלום, אני מעוניין לקנות אנטנה מכוונת לתקן 802.11b/g, מישהו מכיר איזה חנות מכוונת ישראלית, או מקום (רצוי במרכז הארץ) שמוכרים ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Gil80,

שלום. המחשב שלי מחובר בכבל לראוטר אלחוטי. שיתפתי תיקיה עם everyone read/write כשאני מתחבר עם אפליקציה בנייד, אני מצליח לגשת לתיקיה ואפילו ליצור תיקיה חדשה. אך כאשר אני מנסה להעתיק קובץ, התהליך נכשל מיד על ההתחלה. הדבר קורה גם כשאני מחפש מדפסת אלחוטית. נראה שישנה בעיה בזיהוי או שיתוף משאבים בין המחשב לרכיבים אחרים. על הראוטר יש כונן USB ואני מצליח להעתיק עליו קבצים ללא בעיה. אולי זה משהו ב-WIN10? זה גם קרה לי ב- WIN8.1 למרות שעכשיו עשיתי התקנה נקייה, כך שהגדרות בעייתיות לא יכולת לעבור ל-10. אילו עוד פרטים צריך להוסיף? אודה לעזרה דחופה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני הולך מחר לקנות ראוטר +כרטיס רשת מחר מהחנות /www.p-see.co.il כי הגיע המחשב החדש וחזור לרשת קווית לא בא בחשבון ממגוון סיבות. אז איזה דגם הינו מוצלח במיוחד ויוכל לשמש אותי אותי לאורך זמן EDIMAX BR-6215SRg EDIMAX AR-7084gA LINKSYS WRT54GL החיבור שלי כרגע הינו 2.5M בADSL ובזק ביןלאומי. כמו כן אני צריך שהוא ישמש אותי גם כמודם, מכיוון שעד עכשיו אני השתשמשתי במודם PCI ועכשיו הגיע הזמן שלו לצאת לפנסיה. המחשבים די עומדים אחד מול השני שקיר מפריד בינהם (כנראה בלוקים, לא נראה לי שזה בטון) הייתי רוצה שיחזיק בצורה טובה את הרשת מבלי ניתוקים וירקות, לאורך זמן. מחשב אחד יהיה מחובר קווית לראוטר והמחשב השני כנראה דרך כרטיס רשת אלחוטי USB האם הדגם EDIMAX EW-7318Ug יספיק לי? אז איזה הכי מ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן, אני רוצה לחדש את הציוד אינטרנט אצלי בבית. כיום מנוי של 012. האינטואיציה שלי אומרת לי לקחת "קופסא" מהספק אינטרנט, להגדיר אותה כמודם בלבד ולשים ראוטר איכותי פרטי מאוד (למשל Google Wifi). אשמח לחוות דעתכם + המלצה איזה ספק אינטרנט מאפשר קופסא שהיא מודם בלבד + איזה ראוטר הייתם קונים? תודה! יוני

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים