עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בעיה ברשת, שטכנאי אמר לי שייתכן וחיבור קבוע יפתור לי אותה. אך משום מה, כשצילצלתי לנטויז'ן, הם החליטו שהם לא תומכים בחיבור קבוע. האם זה נכון? האם הם משקרים? מה ניתן לעשות כדי לאלץ אותם לספק לי את השירות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן שמתי לב שהמהירות של התוכנות שיתוף שלי על הפרצוף, אפילו בקבצים עתירי מקורות - קובץ שיורד אצל חבר שלי בלילה ירד אצלי ביותר משבוע... הבעיה לא ממש קיימת בהורדה ממקור מסודר דרך DAP לדוגמא, שם הוא מוריד במהירות קרוב למקסימלית. אני מחובר דרך נתב של 3COM ובבית יש גם לאפטופ שמחובר אליו אלחוטית, אבל הוא לא ממש מהווה בעיה בקטע של ההורדות כי הוא יותר לגלישה. הבעיה קיימת בתוכנות אימיול וביטורנט (אזוראוס, וניסיתי גם את BitLord ו uTorrent ללא שינוי). הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים בנתב. במחשב מותקנת חבילת הגנה של AVG כולל פיירוול וגם בו התוכנות מורשות גישה לאינטרנט. אשמח לעזרה, תודה, עומר.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by gbguy,

ברשותי 2 ראוטרים ישנים: TP-LINK TL-WR542G ו-TP-LINK TL-WR841N. הראוטר שמחובר הוא TL-W841N שנמצא בקומה השניה. ברשותי גם מגבר שקניתי באיביי. המגבר נמצא בקומה התחתונה. כרגע המצב הוא כזה: המגבר לא מתנתק בתדירות מסוימת. שטח כל קומה היא בערך 100 מ"ר. בקומה התחתונה יש ממ"ד, והמשפחה רוצה להנות מהאינטרנט גם בממ"ד. בנוסף בבית יש 3 פאזות. השאלה היא כזו: האם לקנות הום פלאג (כמו של שיאומי) או לקנות ראוטר חזק יותר (כמו של שיאומי)? גם רעיונות אחרים נשמח לקבל. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…

8. היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by pC gUy,

מהו האינטרנט המהיר ביותר שיש?? ומה זה בעצם T1 LAN? חחח

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by nir_varon,

היי אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך הוט. ומעוניין להוסיף נתב אלחוטי. אשמח לקבל המלצות על הנתב או על נתב אחר טוב יותר אך באותה רמת מחיר (350 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי מחשב ביתי עם Dlink-655 A04 1.34 מחובר עם חייגן L2TP להוט 16מגה + בזק גיימר , שמחובר למודם הוט Motorola SB5101. יש לי מחשב נייד Asus G73JH-A1 שפירמטתי + עידכונים + כל הכיוונים שאני בד"כ עושה והכל פיקס מבחינת משחקים והורדות מהאינטרנט ופינגים. כשהמחשב נייד מחובר דרך כבל 1GBPS, הכל מהיר דרך הרשת + הורדות, העברה בין המחשבים היא 100-90MB. כשהמחשב נייד מחובר דרך האלחוטי במהירות 150MBPS, מהירות הורדה + פינגים יציבים 1.60-1.95 אבל המהירות המקסימלית היא רק 10-12MB העברה בין המחשבים. (הכרטיס במחשב הנייד הוא Atheros AR9285 Wireless). אם אני אקנה כרטיס אלחוטי יותר טוב זה יעזור? של אינטל לדוגמא. הראוטר מכוון בגישה אלחוטית ככה : Mixed 802.11n and 802.11g כי אני צריך לחיבור מחשב ני…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. רכשתי מחשב נייד שמחובר בנתב אלחוטי למודם... רציתי לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לשלוח הדפסות מהנייד אל המדפסת. המדפסת אינה אלחוטית ומחוברת למחשב נייח בחיבור חוטי. המחשב הנייח מחובר לנתב באופן חוטי והנייד מחובר לנתב באלחוט. מהי הדרך הפשוטה ביותר להדפיס דרך הנייד? האם קיימת תוכנה ספציפית לכך? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Michael KL,

אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! בגדול, התקינו לי מחברת HOT ראוטר חדש. הראוטר הזה כלול בתוך קופסת תקשורת הכוללת בתוכה גם את הטלפון גם את הראוטר וגם מודם כפי שהם קוראים לה, HOTBOX. השם שמופיע על הקופסה הוא: SAGEMCOM איני יודע בוודאות האם זה שם חברת הראוטר או לא? מגלישה באינטרנט ראיתי אכן אתר בשם זה שנראה כחברת ראוטרים. אחרי שחיברו אותו שמתי לב כי איני יכול לקבל HIGH ID בתוכנת ה-EMULE ובכלל הגלישה דרכו חסומה לגמרי. מבירור בפורומים שונים הבנתי שהבעיה בעיקרה נעוזה בהגדרות הראוטר וב-PORT FORWORDING בפרט. התקשרתי לתמיכה של HOT ויחד עם נציג שכבר מלחתחילה הבנתי שלא מבין הרבה בעניין (זו לא ביקורת על החברה חס וחלילה. אשתי עובדת בה ) ביצענו הגדרות שלאחריהן נדפק כל החיבור לאינטרנט בכלל. כתוצאה מזה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני מתכנן לשתף חיבור אינטרנט אחד בבית עם כמה מחשבים דרך ראוטר אחד מהמחשבים הללו הולך להיות שרת web כך שרצוי שהחיבור יהיה יציב רציתי לשאול אתכם : א. איזה מודם מומלץ לקונפיגורציה הנ"ל ב. האם אני אצטרך לקנות ראוטר מיוחד לצורך הנושא ? ג. עניין האבטחה כאן חשוב קצת יותר ממחשב ביתי רגיל מכיוו שאמנם זה שרת web ביתי אבל עדיין שרת - המלצות מיוחדות לנושא ? -- אם כבר --- ד. אולי מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קצב העלאה יותר גבוה על חשבון קצב הורדה יותר נמוך ה. איזה חברה מומלצת על ידיכם כיום לחיבור לאינטרנט מהיר ? ו. מישהו אולי יכול לתת לי טיפ לגבי דרישות מקובלות כיום מספקים (IP קבוע, גודל תיבת דואר וכו' שנהוג [על ידי מי שמבין עניין] לדרוש מהספק) ז. מה כיום עדיף (מבחינת מחיר/בי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס. דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ול…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by for.digit,

שלום, מי מהספקיות נחשבת לעדיפה בעיניכם. לפי אתר כמה זה, מחירי הספק ב 018 הם 20 ש"ח ללא התניות. ב 014 לעומת זה המחיר לכל המהירויות הוא 29.9 וזה רק לשנה. אחרי זה המחיר קובץ באנג'י לגובה. וצריך לזכור להתקשר אליהם בתום השנה. האם בזק בינלאומי מצדיקים את ההבדל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172 CHEIF

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן חבר'ה, הרצתי בזמן האחרון בדיקות ב-SPEEDTEST ו-PINGTEST ורציתי לדעת אם הנתונים נורמליים (לדעתי לא): בספידטסט אני מקבל פינגים של 30-35. בפינגטסט אני מקבל פינג של 20 לירושלים וג'יטר 6. מה אתם אומרים? הפינגים לא אמורים להיות נמוכים יותר? ג'יטר 6 זה לא גבוה מדי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. בחודשיים האחרונים יש לי בעיות איטיות ואני לא מצליח למצות את החבילה שלי בהתחלה חשבתי שזה הספק והתברר שזה לא. יש לי 7MB בהוט והספק זה אורנג'. במקום להוריד ב 875KB אני מוריד ב 650KB כרגע ולרוב מוריד במהירות 750KB המקס שאני מקבל זה 840KB כל פעם שאני שם לב לאיטיות אני עושה בדיקת מהירות באתר של הוט בכתובת 213.57.1.12 וכל פעם זה תואם את האיטיות. כלומר אם אני מוריד מאתר ישראלי מסויים ב 650KB אני מקבל בבדיקת המהירות של האתר של הוט אותו קריאה משמע הבעיה אצל הוט ולא אצל הספק. השאלה מה אני יכול לעשות ? התקשרתי אליהם שלחו טכנאי לא עזר שלחו טכנאי בכיר ופתאום ברגע שהוא בא לא היו בעיות מהירות זה משגע אותי כי אני משלם להוט על משהו שאני לא מקבל מהם תמורה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yuvals,

שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.