עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by davidcohen,

היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן, לא מזמן עברתי לאינטרנט של אורנג' ולכן קניתי שני כרטיסי רשת לשני מחשבים שיש לי בבית כדי להתחבר, ונתקלתי בשתי בעיות: באחד בו יש XP הכל עבד בהתחלה והתקנתי לפי המדריך אבל אז נעלם לי לגמרי החיבור האלחוטי. המחשב פשוט לא קולט את הכרטיס משום מה למרות שהוא מחובר והוא כבר קלט אותו בהתחלה. איך אני אמור להוסיף את החיבור הזה כאופציית התחברות לאינטרנט? יש לי שם אופציית חיבור LAN קווי אבל אין WLAN ... במחשב השני יש לי מערכת SERVER 2008, והדיסק של ההתקנה בכלל לא תואם את מערכת ההפעלה, ולכן הורדתי דרייבר מהאתר של אדימקס וניסיתי להתקין את הדרייבר אך שוב, המחשב כלל לא נותן לי אופציה לחיבור אלחוטי באמצעות כרטיס רשת. איך אני יוצר את החיבור הזה במחשב השני? תודה וסליחה על החפירה, מקוו…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by Guy950,

היי יש לי את המודם wrt54gl שאצלי כבר 4 שנים ויותר, ועכשיו הגיע הזמן ללמוד להשתמש בו המחשב הקודם שלי היה מחובר לראוטר ברשת אלחוטית שאליו היה מחובר אקס בוקס 360 שהיו מתחברים לרשת בלי בעיה וגולשים באינטרנט בלי בעיה. אני אציין שהמחשב הקודם שלי היה עם XP. כשהמחשב הזה מת מרוב שהוא היה ישן, הראוטר עבר איפוס לפני המחשב החדש כי משום מה הוא הפסיק לעבוד באינטרנט. הוא "שכח" את כל הנתונים שלו, ובעזרת התמיכה התכנית של הספקית שלנו חיברנו אותו מחדש. עכשיו יש לי את המחשב החדש בעל ווינדוס 7 כמובן, וניסיתי לחבר את האקס בוקס למחשב ולרשת והכל נכשל, ואז לפתע נדלקה לי הנורה הקטנה מעל הראש ועליתי על הבעיה למה אני מנסה לחבר את האקס בוקס לאינטרנט ונכשל. בעיקרון שלבי הבדיקה של האקס בוקס הולכ…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by uskatin,

שלום לכולם מעוניין לרכוש מגביר טווח של tenda mesh ולא יודע מה מתאים לי יותר. מה ההבדל בין Tenda mesh mw3 ל Tenda mesh mw6

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by hag911,

איך אני מצפין את הראוטר שלי ושם לו קוד גישה? יש לי ראוטר TP-LINK תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני קרוב ליומיים מנסה להגדיר ראוטר(netgear wgr614) כריפיטר להוטבוקס, אחרי שהבנתי שהוא ישן וזה לא ילך קניתי ראוטר אחר, TPLINK wr941nd הייתי בטוח שגם אוכל לצרוב עליו DDWRT אך נוכחתי לדעת שהגירסא הספציפית הזאת כנראה לא נתמכת. בכל מקרה הצלחתי להגדיר אותו כריפיטר רק כאשר לא הייתה סיסמא\סיסמאת WEP האם ניתן גם כאשר יש אבטחה של WPA2? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by kalda01,

האם ההוט-בוקס תואם סמארטבוקס של אורנג'? האם תומך ב2 קווי טלפון? (אחד פקס) האם הWIFI יציב ומאפשר חיבור נתב שני כREPEATER ? האם ההוטבוקס יתפקד טוב כנתב קווי כאשר מחובר אליו נתב אלחוטי חיצוני כנקודת גישה ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.

9. Started by zvikaavr,

שלום. אני עובד בבית עם ראוטר LevelOne - WBR3408 ואני לא מצליח להתחבר לאף שרת ב eMule. פתחתי את הפורטים הנחוצים לי 4662-TCP ו- 4672-UDP. כשאני מבצע בדיקה האתר מראה לי שהפורטים פתוחים ותקינים ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר לאף שרת. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. מחר אני צפוי לשדרג את האינטרנט שלי ל10M NGN מקריאה די מרובה פה בפורום ראיתי שיש אנשים שאומרים שבזק בינלאומי טוענים שאין חבילת גיימר לNGN לפני שאני הולך לדבר איתם רציתי לדעת: איזה חבילות תעדוף קיימות בבזק בינלאומי לNGN ואיזו חבילה עדיפה ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…

12. Started by lcx,

אשמח להמלצה לכרטיס רשת אל-חוטית,לבית. (תקציב 100+- ) כמו כן,מה ההבדל בין אם הכרטיס מתחבר דרך הUSB לבין חיבור בתוך המחשב דרך PCI/PCI-E? איזה מהם עדיף? תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ORrrr,

לפני כמה ימים חזרתי בבוקר הביתה ולהפתעתי האינטרנט היה מנותק (המחשב היה דלוק בלילה וכך גם האינטרנט), למרות שהמחשב לא נכבה או עשה ריסטרט. ניסיתי להתחבר וקיבלתי error 734 התקשרתי לתמיכה של נטויז'ן ושם אמרו לי שאין אצלהם בעיות וזה כנראה בזק. התקשרתי לבזק ומהתמיכה נמסר שבאמת יש בעיה והיא אמרה לי לחכות שניה, וכשהיא חזרה היא אמרה עכשיו זה אמור להיות תקין. אז ניסיתי שוב(היא עדיין על הקו) ולא.. אותו דבר. גם לא 1@1 ולא שום דבר אחר בכלל אין נסיון התקשרות למרות שהאינדיקציה לתקשורת על הקו מראה שיש תקשורת. אז אמרתי לה לא, ואז היא בדקה שוב ואמרה שהיא חושבת שהמודם שלי משבש את ההגדרות שלהם ואני צריך להחליף מודם אז החלפתי מודם. אציין שהיה לי מודם PCI מקודם שקיבלתי מנטויז'ן, ועכשיו הלכתי לק…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dids22,

תודה [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by רע123,

היי יש לי רשת ביתית קווית עם 4 נקודות ברחבי הבית (אחת מהן משמשת ACCESS POINT אלחוטי, כלומר ראוטר אלחוטי שהפכתי ל-AP), אבל עכשיו עשיתי YES VOD, והם צריכים עוד כניסת LAN בראוטר הראשי... בראוטר הראשי עצמו (החדש של בזק - NETGEAR) יש 4 כניסות LAN בלבד. מה כדאי לעשות? חשבתי על 2 אפשרויות: א. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לכניסת LAN של ה-AP. זה אפשרי בכלל, לדעתכם? ב. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לרשת האלחוטית, אבל זה ממש יאט את קצב השידור של ה-VOD. אני מניח שאני מפספס משהו - האם אפשר לחבר "הרחבה" של הכניסות לראוטר (כמו מפצל)? זה מה שנקרא SWITCH? תודה רבה! רן

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by kolxxx,

שלום, אתם בטח כבר מכירים את הסיפור... יש ברשותי נתב hotbox ובניין רב קומות. הקליטה בקומה התחתונה חלשה וחשבתי להשתמש ב-repeater כדי להגביר ולשחזר את האות שמגיעה מhotbox. הנתב שברשותי הוא netgear dgn2200 והוא תומך WDS. השאלה היא: איך אני מבצע את ההגדרה של netgear dgn2200 כrepeater? האם hotbox חייב להיות תומך WDS בשביל לבצע את ההגדרה הזאת? קראתי את המדריך באתר של netcheif אבל לצערי כל ניסיונותיי כשלו. קודם כל אשמח לדעת אם הדבר אפשרי. שנית, אשמח לדעת איך לבצע את זה בצורה מעשית. תודה מראש... ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. בוקר טוב, אז ככה.. לאחרונה קיבלתי מיני לפטופ קטנטן כזה של Hasee. יש עליו כרטיס אלחותי מסוג Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter כעיקרון הוא פנימי.. לא ברור לי למה רשום USB2.0 אבל שיהיה.. בכל מקרה, הוא מזהה את החיבור של השכנים אבל לא את שלי.. בשום מקום - גם כשאני מציב אותו ראש בראש מול הראוטר.. יש לי ראוטר של EDIMAX, לא סגור על הדגם אבל הנה תמונה הוא פועל על 2.4Ghz (B+G) sכל מכשיר אחר בבית קולט בלי בעיה את החיבור האלחוטי.. רק המחשב הזה לא.. אני יודע שזה מחשב קטן ומסריח אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה הבעיה פה.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ההתקן.. אותה תוצאה. מה יכול לגרום לזה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by approx,

מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, לאחרונה החלפתי את הנתב הותיק של בזק בנטגיר חדש מהקופסה - וברצוני להמשיך להשתמש בו בתור מגדיל טווח. דבר דומה עשיתי ב-Dir 615 העוד יותר ישן של בזק, פשוט החלפתי את ה-Firmware הבסיסי של בזק בממשק הרגיל של דילינק, מה שפתח לי את האפשרות ל-Client Mode שמשום מה יורד ממכלול האפשרויות ברגע שמאפסים את הראוטר. אני מנסה לעשות משהו דומה, אבל לפי הבנתי ה-2760U הוא מוצר המשווק אך ורק בארץ ולא מקבל שום תוכנה של אף ראוטר אחר, דומה ככל שיהיה. האם יש דרך לעשות את זה ללא צורך בהתקנת ממשק חדש? או שיש ממשק שהמכשיר שלי דווקא יקבל? בדקתי את אפשרויות הWireless Bridge אבל לא הצלחתי לעשות דבר ללא ביטול האבטחה בנטגיר החדש. למי יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Dimazaur,

קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by benfree,

שלום לכולם, יש לי שאלה. יש לי מחשב אחד עם וונדוס XP ואחד עם 7. הגדרתי את הרשת והכל עובד בצורה תקינה. על המחשב עם ה7 אני תמיד משתלט מרחוק ללא בעיה. ברצוני להשתלט על המחשב השני עם האיי פי הפנימי שהגדרתי לו. פתחתי פורט בראווטר גם למחשב השני. משום מה אני לא מצליח להשתלט עליו. יש לו סיסמה ויוזר, יש לו הרשאות, אין לו פיירוולים. יש הצעות? אגב מעדיף רק דרך remote desktop ולא עם תוכנות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, אני סובל מאינטרנט גרוע, כל הזמן הרשת נופלת, ה-WIFI חלש, עברתי כבר 3 ספקים (נכנסתי לדירת שותפים בה היה אקספון, מהר מאוד העברתי אותנו ל-012, ואחרי שגם זה לא עזר, עכשיו עברנו לבזק בינלאומי (עם תשתית של בזק בכל אחת מהספקיות האלו)) יש ראוטר של TPLINK, TDW9970 הוא תלוי די גבוהה על הקיר, במרכז הדירה. אבל אנחנו פשוט סובלים מאינטרנט מחריד... ניסינו המון דברים, שינוי ערוץ, מיקומים שונים בבית.... לא עוזר כלום רוצה לנסות פתרון אחרון לפני שאני הולך לגור מתחת לגשר בתוך קופסאת קרטון - לקנות מודם\ראוטר חדש זקוק להמלצות, מבחינתי אין מחיר לאינטרנט טוב, אז אין מגבלת תקציב. שיתמוך במה שצריך לתמוך, הבנתי שאם יושבים על תשתית של בזק אז …

25. יש לי משחק רמי שיש לו אפשרות לשחק ברשת ביתית בשתי מחשבים אחד נגד השני. האם יש דרך שאני אוכל לשחק עם מישהו שנמצא בבית אחר שהוא יתחבר לבית שלי דרך האינטרנט? יש למשחק סרבר רק אם אני מתחבר ברשת הביתית שלי. אם אין אפשרות תגידו ואם אפשר אנא תנו לי מדריך. תודה, יפת.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים