רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו שהייתי מחובר אליבם לא היו לי דברים רעים לומר,המהירות טובה לארץ ולחול,הפינגים גם כן ובאופן כללי הייתי מרוצ,לפחות עד אתמול. אתמול בערך בשעה 5 הייתה תקלה,לא הצלחתי להתחבר,חיכיתי איזה חצי שעה ושעדיין לא הצלחתי התקשרתי למוקד תמיכה שלכם לברר. ענה לי איזה אחד הוא אמר שיש בעייה כרגע בכל האיזורים ולנסות עוד שעה. טוב ניסיתי עוד שעה והכל עבד בסדר,הלכתי לישון והמחשב כמובן מוריד דברים ואני קם היום בבוקר ורואה שהיה לי ניתוק,הניתוק היה ב5 בבוקר ועד שעה 12 לא הצלחתי להתחבר(קמתי ב10)הפעם שהתקשרתי אפילו לא ענה אף אחד. גם לכם היו בעיות איתם בימים האחרונים? בכל מקרה אני מעוניין לעבור לחברה אחרת לא רק בגלל זה אלא מעוד שיקולים,העיקר לא אינטרנט זהב ו012. על איזה חברה אתם ממליצים לי? אמ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בשני ראוטרים שמחוברים אחד לשני - אחד מתפקד רק כמודם, והשני מחובר אליו בשביל ה-WIFI. אני מעוניין לשנות את ה-DNS הדיפולטיבי של ספק האינטרנט (דרך אגב, איזה DNS חופשי מומץ היום?) באיזה מהראוטרים אני צריך לשנות? האם בשניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כבר שבועות שהאינטרנט איטי ברמה מטורפת.. פניות חוזרות ונשנות להוט כמובן לא מניבות כלום למעט איפוס המודם ושינוי תדרים (פשוט הזוי) וכנראה שאני צריך לקחת את המושכות לידיים שלי ולא להסתמך על טכנאי (שלא יגיע אף פעם).. ראיתי פוסטים רבים באינטרנט על הנתונים שמציג המודם של הוט אבל עדיין אני לא מצליח להבין בעצמי האם הנתונים שלי תקינים ומה הנורמל שצריך להיות. הבנתי שניתן לפתור בעיות של עוצמות שגורמות לשגיאות באמצעות מגבירים או מנמיכים אבל לאן לחבר ומה לקנות? אז צירפתי לפוסט זה את הנתונים שהמודם שלי מציג, מדובר בספק + תשתית של 100MB ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (מלבד השגיאות שאני מבין שזה לא תקין) מה אמורות להיות העוצמות והאם הפרטים אצלי תקינים, ובמידה ולא - א…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מודם נתב של 012, D-LINK 225. אני מעוניין להשתדרג, כיוון שהקליטה האלחוטית ממש גרועה ואיטית. הדרישות: wifi בטווח של 8-10 מטרים אמין וללא ניתוקים פתאומיים בעיקר בשביל משחקי רשת קל להתקנה ולהגדרת רשת פרטית מאובטחת תמיכה ב cellcom tv באיכות טובה דרך ה wifi תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה. יש לי מחשב אחד עם וונדוס XP ואחד עם 7. הגדרתי את הרשת והכל עובד בצורה תקינה. על המחשב עם ה7 אני תמיד משתלט מרחוק ללא בעיה. ברצוני להשתלט על המחשב השני עם האיי פי הפנימי שהגדרתי לו. פתחתי פורט בראווטר גם למחשב השני. משום מה אני לא מצליח להשתלט עליו. יש לו סיסמה ויוזר, יש לו הרשאות, אין לו פיירוולים. יש הצעות? אגב מעדיף רק דרך remote desktop ולא עם תוכנות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית תשתית של HOT, מודם של THOMSON וראוטר רגיל (לא אלחוטי) של EDIMAX. קיבלתי מודם-ראוטר של בזק (של ASUS) לתשתית ADSL. השאלה אם אפשר איך שהוא לקמבן בין כל המכשירים כדי שהראוטר שיקבלתי (שהוא אלחוטי) יעבוד ביחד איתם?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע וחצי התחילו לי בעיות של איטיות וכשל בהצגת דפים המון פעמים דפים מוצגים חלקית (תמונות לא נטענות, אפילו באתרים חיצוניים שמשתפים קישור ב YOUTUBE מראים במסגרת "שרת לא נמצא") אני מקבל שגיאה "שרת לא נמצא" או timed out במילים אחרות (כמו בעיה של DNS כושל) ניסיתי להשתמש גם ב DNS של גוגל, לא פתר את הבעיה גם כאשר יש הורדה ברקע (שאין מצב שהאינטרנט התנתק כי ההורדה ממשיכה), עדיין יש לי בעיות הבעיה קורת במשך כל היום, לפעמיים הכל עובד חלק ולפעמים פשוט בלתי נסבל HOT שלחו לי כבר 3 פעמיים טכנאי פעם ראשונה -> ניתק את המגבר ואמר שכניראה זה הבעיה פעם שנייה -> החליף כמעט את כל הכבלים שמובילים ל HOTBOX פעם שלישית -> הוא פשוט החליף את ה HOTBOX (ממש לפני מספר דקות) * בינתיי…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע שדרגתי מ 2.5 מגה ל 20 מגה בעקבות המבצע של בזק. כידוע בזק מעניקה ראוטר VVG2000 . בבדיקה של מהירות גלישה אני מקבל פינגים גבוהים, הבדיקה נערכה היום בשעות הצהריים תמונה... ושאלתי היא, האם הבעייה היא בראוטר ?, ואם כן האם זכותי לדרוש להחלפתו.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חזרתי בבוקר הביתה ולהפתעתי האינטרנט היה מנותק (המחשב היה דלוק בלילה וכך גם האינטרנט), למרות שהמחשב לא נכבה או עשה ריסטרט. ניסיתי להתחבר וקיבלתי error 734 התקשרתי לתמיכה של נטויז'ן ושם אמרו לי שאין אצלהם בעיות וזה כנראה בזק. התקשרתי לבזק ומהתמיכה נמסר שבאמת יש בעיה והיא אמרה לי לחכות שניה, וכשהיא חזרה היא אמרה עכשיו זה אמור להיות תקין. אז ניסיתי שוב(היא עדיין על הקו) ולא.. אותו דבר. גם לא 1@1 ולא שום דבר אחר בכלל אין נסיון התקשרות למרות שהאינדיקציה לתקשורת על הקו מראה שיש תקשורת. אז אמרתי לה לא, ואז היא בדקה שוב ואמרה שהיא חושבת שהמודם שלי משבש את ההגדרות שלהם ואני צריך להחליף מודם אז החלפתי מודם. אציין שהיה לי מודם PCI מקודם שקיבלתי מנטויז'ן, ועכשיו הלכתי לק…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אורנג' היא החברה הראשונה בישראל המציעה החל מהיום חבילות גלישה משולבות, המאפשרות לקבל במחיר אחד קבוע וידוע מראש, חיבור לאינטרנט הן בבית, הן דרך המחשב הנייד מחוץ לבית והן דרך הסלולרי. בשלב זה אורנג' מציע שתי חבילות. החבילה הראשונה עולה 129 שקל לחודש וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 5GB לחודש 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית לטלפון הנייד בנפח 500MB החבילה השניה עולה 159 שקל וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 20GB 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית 500MB לטלפון הנייד מבחינת החומרה, מוצעים 4 דגמים שונים של מודמים סלולריים בחיבור …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט 012 כבר 3 שנים וסה"כ עד עכשיו הייתי דיי מרוצה, אבל בחצי שנה האחרונה החלה האטה משמועתית בקצב ההורדה שלי בתוכנות ה-P2P השונות. החלטתי לבדוק את הנושא כשאני ואחי(שלו יש מחשב אחר עם ספקית אחרת - 014) מורידים את אותו דבר באותה תוכנה עם אותם ההגדרות. הבדיקה: הורדנו טורנט בגודל 9 וחצי ג'יגה - אני מעולם לא סיימתי להוריד את הטורנט וזה היה לאחר שישה שבועות - הגעתי ל-30% עלובים. אחי סיים, בנוסף אני לא הורדתישום דבר במקביל, אחי כמובן הוריד. ההבדל היחיד בינינו היה בתשתית אני בכבלים, אח שלי ב-ADSL . חשבתי שיש שתי דרכים לטפל בהבדל: 1. להחליף ספק. 2. להחליף תשתית. החלטתי בשלב הראשון להחליף ספק. לאחר כיומיים עם הספק החדש (014) - אני כמובן ימשיך להתרשם ואדווח בהתאם…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, אני מחובר לסיב אופטי של פרטנר במהירות של 300 מגה דרך כבל רשת ישירות למחשב. בשעות העומס, שעות הערב בעיקר, אני חווה האטה קיצונית במהירות האינטרנט. הגלישה עצמה בסדר וגם בבדיקת מהירות אני מקבל את המהירות הדרושה, הבעיה היא בהורדה של קבצים. אני מוריד הרבה קבצים משרת פרטי שיש לי שממוקם איפשהו באירופה. בשעות הבוקר אני מקבל מהירות הורדה של 30 מגה לשנייה בערך. ברגע כתיבת שורות אלו מאותו שרת אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 1 מגה לשנייה. קיצוני לכל הדעות ובלתי שמיש בעליל. השאלה שלי היא האם גם אתם חווים את אותה בעיה כמוני? כמובן פונה למי שמחובר לפרטנר. מי שלא מחובר לפרטנר האם יש המלצה לחברה אחרת שזה לא המצב בה? מנסיון העבר שלי עם כל חברת אינטרנט בערך זה שה…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בחודש-חודשיים האחרונים יש לי בעיה באינטרנט שהוא תוך כמה דקות (לפעמים פעם בחצי שעה) של גלישה מקבל איטיות ברמה שהדפים לא נפתחים, יוטיוב מריץ על 144P ופינגים הזויים במשחקים. אני על 15M עם בזק, ובזק בינלאומי. שהתקשרתי כבר כמה פעמים לכל אחד הם אומרים שהכל תקין מבחינתם והתקלה היא אצל השני (בזק בינלאומי -> בזק ולהפך) או שהבעיה היא בראוטר שלי כי הוא פרטי (edimax br-6524nׁׂׂׂׂׂׂ) בכללי מחוברים 2 מחשבים לראוטר באופן חוטי, הרשת מאובטחת ואין כניסה של מחשבים אחרים זה בוודאות. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי רשת ביתית קווית עם 4 נקודות ברחבי הבית (אחת מהן משמשת ACCESS POINT אלחוטי, כלומר ראוטר אלחוטי שהפכתי ל-AP), אבל עכשיו עשיתי YES VOD, והם צריכים עוד כניסת LAN בראוטר הראשי... בראוטר הראשי עצמו (החדש של בזק - NETGEAR) יש 4 כניסות LAN בלבד. מה כדאי לעשות? חשבתי על 2 אפשרויות: א. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לכניסת LAN של ה-AP. זה אפשרי בכלל, לדעתכם? ב. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לרשת האלחוטית, אבל זה ממש יאט את קצב השידור של ה-VOD. אני מניח שאני מפספס משהו - האם אפשר לחבר "הרחבה" של הכניסות לראוטר (כמו מפצל)? זה מה שנקרא SWITCH? תודה רבה! רן
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק באיזה משחק et רשת בכול השרתים אני משחק איזה רבע שעה ואז יש לי פינג 800-999 ואחרי 20 שניות זה מסתדר זה מי אתמול!! זה קרה לי איזה 20 פעם! אז אמרתי את זה לאיזה משהו את זה אז הוא אמר לי פינגים זה לא קשור אלינו לאף אחד בשרת אין פינגים כמו שלי שכול 5 דקות נייה לי פינג של 999 או 900+- ושאלתי בפרום לאף חד אין בעיה כמו שלי אני של מי הבעיה של הכבלים או של הספק? אני מבין במחשבים.. אני סוגר את כול התוכנות מי msconfig יש לי אנטיי וירוס של קספרסקי + Ad-Aware SE Professional מה יוכלה להיות הבעיה בבקשה תעזרו זה דחוף :'(
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-