עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bneli,

יש ברשותי עכשיו כרטיס רשת של אדימקס EW-7711_22In עכשיו הכרטיס מתנתק הרבה פעמים והיום אחרי ניתוק של הראוטר לא זיהה לי את הרשת שלי למשך הרבה זמן וגם חלק מהרשתות של האיזור רק אחרי משחקים ארוכים עם הדרייבר הסרתו והתקנה מחדש הוא חזר לפעול עם הרשת שלי.. אז ככה שאני מחפש משהו שיהיה חזק ואיכותי מעדיף פנימי אבל לא שולל חיצוני של USB על הסף ושתיהיה לו אפשרות חיבור של אנטנת הגברה כזאת שאפשר לשים איפה שרוצים כמו בכרטיס הזה אבל אם אפשר לא יותר מאנטנה אחת(כי לקנות 3 אנטנות הגברה חיצוניות זה מוגזם..גם ככה שאני לא בטוח שהאינטרנט בארץ מנצל הכל והרבה אני לא מנצל את התעבורה הפנימית ברשת..רק פעם ב..קובץ) תקציב עד 200-250 שקל תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by redead,

אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. לפני כשבוע שדרגתי מ 2.5 מגה ל 20 מגה בעקבות המבצע של בזק. כידוע בזק מעניקה ראוטר VVG2000 . בבדיקה של מהירות גלישה אני מקבל פינגים גבוהים, הבדיקה נערכה היום בשעות הצהריים תמונה... ושאלתי היא, האם הבעייה היא בראוטר ?, ואם כן האם זכותי לדרוש להחלפתו.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by רע123,

היי יש לי רשת ביתית קווית עם 4 נקודות ברחבי הבית (אחת מהן משמשת ACCESS POINT אלחוטי, כלומר ראוטר אלחוטי שהפכתי ל-AP), אבל עכשיו עשיתי YES VOD, והם צריכים עוד כניסת LAN בראוטר הראשי... בראוטר הראשי עצמו (החדש של בזק - NETGEAR) יש 4 כניסות LAN בלבד. מה כדאי לעשות? חשבתי על 2 אפשרויות: א. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לכניסת LAN של ה-AP. זה אפשרי בכלל, לדעתכם? ב. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לרשת האלחוטית, אבל זה ממש יאט את קצב השידור של ה-VOD. אני מניח שאני מפספס משהו - האם אפשר לחבר "הרחבה" של הכניסות לראוטר (כמו מפצל)? זה מה שנקרא SWITCH? תודה רבה! רן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מעונין לחבר בחדר 3 מחשבים ניחים עם כבלי רשת לגלישה באינטרנט חינם וכן להוסיף אקסס פוינט בכדי לחבר גם מחשבים ניידים השאלה כמה מחשבים ניידים יכולים להתחבר לאקסס פוינט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני הולך מחר לקנות ראוטר +כרטיס רשת מחר מהחנות /www.p-see.co.il כי הגיע המחשב החדש וחזור לרשת קווית לא בא בחשבון ממגוון סיבות. אז איזה דגם הינו מוצלח במיוחד ויוכל לשמש אותי אותי לאורך זמן EDIMAX BR-6215SRg EDIMAX AR-7084gA LINKSYS WRT54GL החיבור שלי כרגע הינו 2.5M בADSL ובזק ביןלאומי. כמו כן אני צריך שהוא ישמש אותי גם כמודם, מכיוון שעד עכשיו אני השתשמשתי במודם PCI ועכשיו הגיע הזמן שלו לצאת לפנסיה. המחשבים די עומדים אחד מול השני שקיר מפריד בינהם (כנראה בלוקים, לא נראה לי שזה בטון) הייתי רוצה שיחזיק בצורה טובה את הרשת מבלי ניתוקים וירקות, לאורך זמן. מחשב אחד יהיה מחובר קווית לראוטר והמחשב השני כנראה דרך כרטיס רשת אלחוטי USB האם הדגם EDIMAX EW-7318Ug יספיק לי? אז איזה הכי מ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי חברה, יש לי 3 מגה-ביט של HOT/012 וזה כבר בלתי נסבל!! אני לא יכול לגלוש! סרט לדוגמא של 3 דקות בYouTube כעשרים דק' לפעמים יותר. מה עושים? [מודם : Thompson] זה רק אני או שגם אצלכם?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by צביקהה,

יש לי ראוטר של בזק IAD604 שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם סלולרי חיברתי את המודם הסלולרי לכניסת USB של הראוטר, בהגדרות אני רואה שהראוטר מזהה אותו כמודם סלולרי, אבל בפועל אין אינטרנט. מה צריך לעשות כדי שהראוטר יתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. היי אני חדש בפורום פו, נרשמתי כי אני צריך עזרה, חבר שלי אמר לי שאני צריך להגדיר את הרוטר או המודם לחייגן. מודם: ALCATEL רוטר: DIMAX דגם: 6104WB 2 מחשבים: 1. HOST: כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר. כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN). 2. אורח: כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126 ב-DIMAX דולקים האורות: PWR WAN 1 down &1 up כל השאר לא דולקים ביניהם: WLAN 10/100M כדי להיכנס להגדרות אני רושם תאיפי שהביאו לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני ממש צריך עזרה. אני מחובר דרך אינטרנט זהב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shlosi,

הי. אני מעוניין להחליף את הראוטר המקרטע שלי באחד חזק ויציב. נתקלתי בדגם הזה Linksys EA6350 1200+ שאני מעוניין לרכוש כדי להחליף את הישן. ראיתי קצת סרטונים עליו וראיתי בכל מקום שמחברים אותו לראוטר קיים במקום לנקודה בקיר. השאלה שלי היא למה בעצם והאם אפשר בלי? תודות לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן שדרגתי לאחרונה ל 12 מגה מ 2.5 ועברתי לחיבור עם חייגן. כשאני מחובר דרך הראוטר המהירות עומדת על 5-6 מגה, בעוד שללא הראוטר היא מקסימלית. אגב בחיבור ללא חייגן הוא גם נותן מהירות מקסימלית ככה שהוא מסוגל להעביר מהירות כזאת. דגם הראוטר הוא 3CRWE554G72T של חברת 3COM ועם קושחה V2.01.10. יש מה לעשות כדי לגרום לו לעבוד במהירות מקסימלית או שהוא נידון להחלפה? בסה"כ אני די מבסוט ממנו... תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, אני מעביר את שקע הטלפון+ראוטר לנק' יותר אסטרטגית שנוח ממנה למתוח כבל רשת לחדרים. יש לי כבל טלפון ישן בעל 4 גידים(לא מסוככים ולא שזורים) שבו התכוונתי להשתמש לחיבור השקע החדש, האם הוא מספיק או צריך לשדרג למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID

15. Started by MosheDo,

מה בקשר לזה? כולם פה מדברים על כך שהם מכבים את "חומת האש" הפנימית של המודם. ואז מה? מה מונע ממישהו לבצע BruteForce על המודם, לפרוץ אליו ומשם השמיים הם הגבול.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by FARKASH7,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית 5 חדרים בבניין. בכול החדרים קולטים בצורה טובה למעט הממד, ניתוקים בלתי פוסקים. הבנתי שזו בעיה ידועה בממדים. אדם מסוים שמתעסק בתחום נתן לי פתרון. הוא אמר לי שמוכרים רכיב שמתלבש על שקע חשמל בבית אליו מחברים את הנתב בצורה ישירה עם כבל רשת, בחדר הבעייתי(במקרה הזה הממד) עושים את אותה פעולה ומחברים את המחשב לרכיב דומה שיושב שם על שקע. הוא אמר שצריך לבדוק אם שני השקעים יושבים על אותה פזה וזה פותר את הבעיה במאה אחוזים. כמה שאלות: רציתי לדעת איך קוראים לשיטה ולרכיבים האלה? האם זה עובד? מה העלויות? ואם אפשר הכוונה לחנות שמוכרת אותם? איך אני בודק אם שני שקעים יושבים על אותה פאזה? האם יש פתרון אחר בטוח לבעיה? הנתב הוא של חברת Lynksis הדגם המוכר הישן הכחול/ס…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים. ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא. כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים? האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD? ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני בתהליך מעבר דירה שכולל המון באלאגן ואין לי כמעט וזמן להבין מי נגד מי, אני ב- ADSL בבאנדל עם נטוויזן, הציוד שיש לי זה מודם אזטק 600 E נדמה לי והנתב זה 871W של סיסקו, בחיבור בראשוני טכנאי בזק טען שאני לא יכול להתחבר עם 40 מגה ומעלה עם הציוד הקיים ושאני צריך מודם חדש, עכשיו השאלה האם אני יכול להביא מודם שהוא רק מודם ושיתמוך לי בקצבים ולהשאר עם הנתב, או שעדיף לי נתב משולב חדש, אם כן אז אנחנו כבר קרובים מאוד לבלק פריידי, איזה ממליצים ? עדיפות לסיסקו כמובן, שימוש ביתי בלבד ++, חשוב שיהיה כבר עם פורטים של גיגה, תודה ניר

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by vice,

שלום, בחודש-חודשיים האחרונים יש לי בעיה באינטרנט שהוא תוך כמה דקות (לפעמים פעם בחצי שעה) של גלישה מקבל איטיות ברמה שהדפים לא נפתחים, יוטיוב מריץ על 144P ופינגים הזויים במשחקים. אני על 15M עם בזק, ובזק בינלאומי. שהתקשרתי כבר כמה פעמים לכל אחד הם אומרים שהכל תקין מבחינתם והתקלה היא אצל השני (בזק בינלאומי -> בזק ולהפך) או שהבעיה היא בראוטר שלי כי הוא פרטי (edimax br-6524nׁׂׂׂׂׂׂ) בכללי מחוברים 2 מחשבים לראוטר באופן חוטי, הרשת מאובטחת ואין כניסה של מחשבים אחרים זה בוודאות. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שאלה בכותרת , אני עובר לויסטה ומעניין אותי עם התוכנה תומכת , במידה ולא איזה אלטרנטיבות יש?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום יש לי בעית קליטה חמורה אצלי בחדר בשל מרחק ומלא קירות מן הנתב שלי הראשי (של3COM) הנתב של3COM תומך בהתקנים G+B עכשיו ככה קניתי היום נתב חדש של אדימקס br-6542n שתומך בכל התקנים כולל התקן N החדש(יחסית) עכשיו לפי מה שהבנתי הנתבים יוכלו לעבוד ביחד וקניתי אותו את הטווח קליטה מיקמתי אותו ככה שיש קליטה טובה מאד בחדר שלי שלא יורדת מ 90% והוא מכסה את כל שאר הבית בקליטה טובה עכשיו אני רוצה להגדיר את הנתב של אדימקס שיהיה הAP שלי והנתב של3COM יהיה הראשי אני לא ממש מבין כל כך איך להגדיר כי לא עשיתי דבר כזה בעבר בחיים ככה שאני צריך את עזרתכם ולא רק שתגידו לי מה לעשות תאורתית כי אני יודע את אני צריך משהו שירד לפרטי פרטים כל פיפס קטן שצריך לעשות אז ככה הינה שתי הדגמים המלאים של הנתבים…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ל-EXPRESSVPN ו-NORDVPN יש חרא ביקורות בTRUSTPILOT, ול-CYBERGHOST ו-PUREVPN יש ביקורות יותר טובות. אבל הבנתי שיש מדינות שויפיאנים מסוימים עובדים בהן פחות טוב. לכן אני שואל אם אתם מכירים VPN שעובד טוב בישראל. עוד משהו שחשוב לי זה ההחזר חינם תוך 30 יום. יש ויפיאנים שעושים כאב ראש עם ההחזר חינם או שלוקחות מלא עמלה בקנייה עצמה של הVPN. אז אני צריך גם VPN שהוא בסדר בקטע הזה. תודה לעוזרים

23. בזמנו בוצע במודם של ECI שידרוג לPRO על מנת שיתפקד גם כראוטר. האם צריך לבטל את השדרוג הזה? או שאפשר לעבוד עם שניהם ביחד?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Yiftah,

האם יש דרך פשוטה שבה אני יכול לדעת את ה BSSID שבטווח הקליטה האלחוטי של המחשב שלי? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי צעד צעד אם ישנה כזו דרך. המון תודה. [TABLE=class: fixedTbl, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: msgConIn, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים