רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט... בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג... אני גר באילת... יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה היום שידרגתי את האינטרנט ל10 מגה וקיבלתי את הרוואטר מודם dlink 2650u נכנסתי והגדרתי לו את הפורט של הµTorrent והפורט נפתח (בדקתי) הבעיה היא כזאת איך שאני מפעיל את הµTorrent כל האינטרנט לא זז...איזה דקה לוקח לי להיכנס לגוגל.. וכשאני עושה סטופ על ההורדה או יוצא מהµTorrent האינטרנט פועל מצויין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? יש דרך להגדיר טוב יותר את הµTorrent? ניסיתי לשחק במהירות הורדה והעלאה אך ללא יועיל תודה לעוזרים ולמנסים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תופעה מוזרה של ניתוקים בלתי פוסקים בראוטר הקיים שלי (3Com), שגם איפוס הגדרות ועדכון קושחה לא פתרו אותם, החלטתי לרכוש ראוטר חדש, בתקווה שזה יפתור את הבעיות. אני מחפש ראוטר בתקן N מלא, אשר כולל חיבורים קוויים לרשת 1Gbit/s, ושיש לו אות חזק מאד, כי הוא חייב להיות (לצערי) בממ"ד. כמו כן אני צריך כרטיס רשת בתקן N שיקלוט אותו היטב מחדר מרוחק (כשהראוטר, כזכור, בממ"ד). ממה שקראתי באתר ובפורום, חשבתי על WR1043ND של TP-LINK, ועל מתאם רשת WN821N של אותו יצרן. אני מבין שהראוטר עונה מתחינת תקן N ותמיכה ברשת בקצב ג'יגה ביט (1000), וגם לא יקר, אבל נראה שהשידור/קליטה שלו לא חזקים במיוחד. אני גם לא יודע אם מתאם הרשת במחשב המרוחק קולט מספיק טוב. מה דעתכם? יש משהו מומלץ יותר ל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב שני כרטיסי רשת קווים. כאשר כרטיס רשת אחד יחובר לראוטר בזק סטנדרטי שמחלק כתובות ובעל יציאה לאינטנרט.כרטיס רשת שני יחובר לרואטרבזק אחר שעובד על קו טלפון אחר וגם לו יש יציאה לאינטרנט. במידה והדבר אפשרי איך אפשר לשלוט באיזה רשת אני רוצה להתשמש ביציאה לאינטנרנט. איציק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קובץ הסנפה של התעבורה שלי בפיירוול הוא שומר לי קובץ קטן מאוד המליצו לי לבצע הסנפה עם tcpdump דרך ssh איך אני עושה את זה?? כי אם אני מבצע הסנפה לתעבורה מהמחשב שלי הוא הותן לי רק את התעבורה מהמחשב אני צריך של כל הרשת (בנוסף יש לי מספר vlan שונים, אני צריך של הכל כולל הvlan השונים) הבנתי שאחרי חיבור ssh אני כאילו נמצא בפיירוול ואז אוכל לשמור הכל השאלה היא איך אני מבצע את החיבור הזה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעביר את שקע הטלפון+ראוטר לנק' יותר אסטרטגית שנוח ממנה למתוח כבל רשת לחדרים. יש לי כבל טלפון ישן בעל 4 גידים(לא מסוככים ולא שזורים) שבו התכוונתי להשתמש לחיבור השקע החדש, האם הוא מספיק או צריך לשדרג למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית 5 חדרים בבניין. בכול החדרים קולטים בצורה טובה למעט הממד, ניתוקים בלתי פוסקים. הבנתי שזו בעיה ידועה בממדים. אדם מסוים שמתעסק בתחום נתן לי פתרון. הוא אמר לי שמוכרים רכיב שמתלבש על שקע חשמל בבית אליו מחברים את הנתב בצורה ישירה עם כבל רשת, בחדר הבעייתי(במקרה הזה הממד) עושים את אותה פעולה ומחברים את המחשב לרכיב דומה שיושב שם על שקע. הוא אמר שצריך לבדוק אם שני השקעים יושבים על אותה פזה וזה פותר את הבעיה במאה אחוזים. כמה שאלות: רציתי לדעת איך קוראים לשיטה ולרכיבים האלה? האם זה עובד? מה העלויות? ואם אפשר הכוונה לחנות שמוכרת אותם? איך אני בודק אם שני שקעים יושבים על אותה פאזה? האם יש פתרון אחר בטוח לבעיה? הנתב הוא של חברת Lynksis הדגם המוכר הישן הכחול/ס…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי נתב בתקן N דגם BR6524N של אדימקס ומעוניין לחבר אותו כAP BRIDGE לנתב הראשי דגם 2650U של DLINK מישהו יכול להדריך אותי כיצד עושים זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחדש את הציוד אינטרנט אצלי בבית. כיום מנוי של 012. האינטואיציה שלי אומרת לי לקחת "קופסא" מהספק אינטרנט, להגדיר אותה כמודם בלבד ולשים ראוטר איכותי פרטי מאוד (למשל Google Wifi). אשמח לחוות דעתכם + המלצה איזה ספק אינטרנט מאפשר קופסא שהיא מודם בלבד + איזה ראוטר הייתם קונים? תודה! יוני
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הבורות. יש לי כבל שמתחבר מהראוטר למודם (כבל בצבע כחול). איך קוראים לכבל הזה? אני צריך כזה כבל רק יותר ארוך (12 מטר-15 מטר) כמה זה צריך לעלות? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כדי להקים רשת אלחוטית בבית אני צריך: נתב אלחוטי - Linksys WRT54GL למשל (הוא טוב??) מודם שיתחבר מהקו טלפון עם כבל תקשורת לנתב (זה כבל RJ45????) כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים (יש לי Usb1.1 באחד המחשבים, אז עדיף כרטיס רשת שיתחבר לסלוט של ה- PCI??) אני רוצה לעשות הפתעה למשפחה שלי אז תפרגנו ותגידו לי אם זה נכון ואם יש לכם המלצות :
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את ה TP link vr600 אתמול, וגיליתי שדרך האינטרנט על חשמל הנוכחי שלי אני מקבל 20 Mbps וניתוקים, אני רוצה להחליף וראיתי 2 מוצריך שאני מתלבט בניהם: https://www.amazon.com/gp/product/B01EO5A4TI/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER https://www.amazon.com/gp/product/B01EE9APYS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER הבדל של 80 שח. 2 שאלות: 1. הייתם ממליצים אחד מהם? או מוצר אחר? 2. האים תהיה בעיה בגלל שהם אמריאקים בהנחה שהם 100-240V? תואמים יותר לרשת האמריקאית? בעיה שמתאם יוריד מהירות או לא יעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הראוטר שברשותי (edimax br-2662n) עושה בעיות: הוא מתנתק ספונטאנית ברגע שיש יותר ממחשב אחד שמתחבר לרשת האלחוטית. גם עדכון הקושחה לא עזר אז אני תוהה אם יש דרך לטפל בו או שעדיף להחליף ראוטר... אם צריך לקנות חדש, הנה הדרישות: - הדירה קטנה (70 מ"ר) ללא ממ"ד. - יש שלושה מחשבים מחוברים במקביל ברשת האלחוטית. - זול ואמין. - תשתית אינטרנט - הוט, ספק: נטוויז'ן 013 - קיים מודם Arris TM602A החיבור דרך המודם, ללא חייגן. מישהו מכיר את הדגם הזה, מה אתם אומרים עליו? Netis WF-2402 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי מספר תגובות ב Ynet הטוענים לניתוקים רבים בשימוש בנתב אלחוטי זה, האם מישהו נתקל ויכול לאשש/להפריך את הטענה ממקור ראשון ? (הסיבה שארכוש נתב אלחוטי זה הוא בשל כרטיס הרשת האלחוטי ללפטופ +D-Link DWL 650 - כדי למנוע אי תאימות...) תודה ! עריכה : קראתי שוב את האשכול בוא הומלץ על הנתב האלחוטי Belkin 802.11g F5D7230 ההפרש שלהם במחיר הוא זניח (הבלקין יקר יותר ב 30 ש"ח). 2 השאלות החשובות ביותר הם : 1. האם בטוח שלבלקין לא תהיה בעיה לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי DLINK שבטפטופ ? 2. הבנתי שהיתרון העקרי שלו היא מהירות גבוהה יותר - האם כרטיס הרשת שבלפטופ לא מגביל בכל מקרה ל 11 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש עצה, שדרגתי ל- 100M בבזק, ברשותי נתב D-LINK 2760U שלא תומך ועלי לשדרג . הנתב מחובר למחשב דרך הוםפלאג, ומספר מכשירים משתמשים באלחוטי (לפטופ, סלולרים). שאלות: ההוםפלאג AZTECH HL110E תומך ב-200Mbps , לא מהווה צוואר בקבוק? האפשרויות לשדרוג: 1. אחד משני הנתבים שבזק מציעים- מה עדיף? DLINK 6850U או VEGN2610 של חברת NETGEAR ? לא מצאתי סקירות. זו האפשרות המועדפת עלי- אני לא מבין בתחום, מבחינת מיקום, כבילה והתעסקות מעדיף להתעסק עם מכשיר אחד גם אם הוא פחות אידאלי. 2. לרכוש מבזק רק מודם מתאים ולחבר נתב - אפשר להשתמש ב- D-LINK 2760U כנתב רק לצורך האלחוטי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקים רשת חוטית בין 3-4 מחשבים בקרוב, ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? האם כדאי ראוטר שיתחבר למודם וממנו אני אריץ כבלים לכל ארבעת המחשבים? האם כדאי סוויצ' שיתחבר לאחד המחשבים שמחובר לאינטרנט וממנו ירוצו כבלים? עוד שאלה - האם בכל המקרים זה כבלי רשת מוצלבים שרצים? מהו השם המלא שלהם? שאלה נוספת- האם אפשר לחדרים לעשות שסופו של הכבל (שמגיע מהראוטר) יהיה בתור שקע, וממנו ימשך עוד כבל של מטר או פחות? מהו שם השקע?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חיברתי לראוטר בעזרת כבל CAT6 מחשב נוסף כבל באורך 15מטר בערך במחשב המרכזי שגם מחובר לראוטר רואים חלק ובלי השהייה לעומת זאת במחשב הנייד שמחובר לכבל יש השהייה בצפייה והיא לא רצופה כמו במחשב המרכזי יש לי רואטר tp-link ואינטרנט של הוט. אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר איכותי שלא יעבור את ה-200 ש"ח. חשוב שיהיה לבית פרטי 3 קומות, האינטרט תשתית של הוט, וספק אינטרנט בזק בינלאומי NGN. השימוש בבית 2 מחשבים ניידים, PS3 ו-VOD של YES. עכשיו רציתי שתעזרו לי בהתלבטות לגבי 3 ראוטרים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-router&modelsid=748279,746556,719081
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בשני ראוטרים שמחוברים אחד לשני - אחד מתפקד רק כמודם, והשני מחובר אליו בשביל ה-WIFI. אני מעוניין לשנות את ה-DNS הדיפולטיבי של ספק האינטרנט (דרך אגב, איזה DNS חופשי מומץ היום?) באיזה מהראוטרים אני צריך לשנות? האם בשניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-