רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני נמצא בבסיס מסויים בצבא , ואני אחראי על הרשת בבסיס הקמתי שרת ודרכו אני משדר רדיו. הכל עובד ואין לי בעיה אך הבעיה היא שיש מגבלה של 41 איש, לומרות שבהגדרות של הרדיו אין שום הגבלה ובמאפיינים קבעתי שלא תיהיה הגבלה מה יכולה להיות הבעיה? מה אוכל לעשות כדי שכולם יוכלו להתחבר? יש בבסיס מעל ל400+- תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש פייר-וול חדש ה sygate firewall שלי ממש מאט את האינטרנט בטירוף אני מחפש פיירוול חדש אנא עזרו לי ובבקשה אמרו לי גם מהם היתרונות של הפיירוול שעליו אתם ממליצים תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות חיבור רשת ל-Smart tv שלי המבוסס על קוי החשמל בכדי שאוכל לעבוד בצורה טובה יותר על גבי הרשת הביתית. האם יש טעם לקנות מתאם של 500MB? האם בשימוש כלשהו ההבדל יורגש על פני מתאם של 200MB? האם יש לכם מתאמים מומלצים? אני חשבתי על לקנות את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13974 או לקנות אחד טוב יותר ישירות מ-Ebay.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לראוטר , והשני מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי. דגם ראוטר: LYNKSYS WRT54GL. ווינדוס 7 במחשב שמחובר חוטית לראוטר וווינדוס XP במחשב שמחובר אלחוטית לראוטר. מהקליינט האלחוטי (המחשב הנייח שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר), אני מצליח להתחבר לרשת של הראוטר אך כאשר אני מנסה להתחבר לקליינט שמחובר באופן חוטי לנתב איני מצליח (אני מנסה זאת באמצעות התחל->הפעלה->SHACOMP\\ שזה בעצם שם הקליינט שמחובר בכבל לראוטר, מצד שני גם דרך מיקומי הרשת שלי איני מצליח למצוא את התיקיות ששיתפתי בקליינט החוטי). ניסיתי את אותו דבר גם מהקליינט החוטי לכיוון הקליינט האלחוטי - להתחבר דרך הקלדת SKYCOM\\ שזה שם הקליינט האלחוטי. ניסיתי להיכנס לCMD בקליינט האלחוטי ושלחתי פינג לכתוב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות כתובת IP של מחשב שמחובר דרך ראוטר לצורך הורדה במקביל של קבצים מ RAPIDSHARE? במידה ואכן ניתן, אשמח לקבל הסבר איך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר איכותי שלא יעבור את ה-200 ש"ח. חשוב שיהיה לבית פרטי 3 קומות, האינטרט תשתית של הוט, וספק אינטרנט בזק בינלאומי NGN. השימוש בבית 2 מחשבים ניידים, PS3 ו-VOD של YES. עכשיו רציתי שתעזרו לי בהתלבטות לגבי 3 ראוטרים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-router&modelsid=748279,746556,719081
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי על קו הטלפון בבית אינטרקום אשר משתמש במתאם PAL WINTECH 101 לפני זה היה לי אותו סוג ודגם מתאם אבל החלפתי אותו לחדש יותר בגלל שעבר זמנו ומקודם לא היו לי שום בעיות לא עם האינטרנט ולא עם הטלפון עכשיו אחרי שבנאדם מוסמך היה אצלי בבית והסתכל על החיווט ופירק הכל כי החיווט היה על הפנים, מה שהוא עשה עכשיו הוא עשה כך שבכל הבית יעבור אותו קו, בכל החדרים, כשמקודם באחת הנקודות הייתה הצלבה של חוטים, יכול להיות שהאינטרנט היה מופרד מהקו שהלך לשאר הבית? בכל הבית שמנו פילטרים (האמתי שהם היו עוד מקודם), אבל לפני זה היה פילטר גם בחוטים שבקופסא, לפני שמתפצלים לתוך הבית, אולי לסנן את הפולסים שהאינטרקום מעביר מהקופסא לקו הטלפון? בכל מקרה , הפילטרים אמורים לסנן הפרעות של שיחה נכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם הייתם לקוחות של 012 בין 2008-2012, עשיתם שימוש בתוכנה לחלוקת קבצים ואתם עדיין לקוחות שלה, אתם זכאים לשדרוג חינמי למהירות הבאה שלהם למשך 9 חודשים (לא כולל תשלום לתשתית שתחול עליכם). לעוד מידע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4581559,00.html לדעתי האישית הסכם פשרה מעפן שרק העורכי דין מרוויחים בו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשבילי זה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) : Intel® PRO/100+ Management Adapter מישהו יודע מה זה? האם זה טוב או רע? והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!! (מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12M של 012 בכבלים. מיום חמישי התחיל לי האטה מטורפת בגלישה באינטרנט. אתרים מהירים כמו גוגל,WALLA ועוד נטענים רק אחרי כמה דקות. התקשרתי ל012 ,אמרו לי להוריד קובץ כלשהו מהאתר שלהם,וההורדה הייתה על 1.7 מגה לשניה-תקינה. למרות שאמרו לי שאצלם רשום להם שיש לי 5 מגה ובהוט רשום שיש לי 12 מגה. הוא גם אמר שאולי בגלל שזה לא מתואם אז מזה נוצר האיטיות. אבל ככה פתאום?כבר כמה ימים רצוף האינטרנט זוחל. בכל מקרה אני ניסיתי להחליף דפדפנים,חזרתי לאקספלורר אחר עברתי לCHROME ואז בגלל שלא היה הבדל חזרתי לFIREFOX. עשיתי בדיקת וירוסים,רוגלות וכו' ,נמצאו ונמחקו ועדיין המצב דומה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אספר בקצרה. לפני מספר שבועות עברתי לאקספון - נשארתי עם מודם של בזק וגלשתי במהירות 15MB בלי בעיה. ביום חמישי קיבלתי את ה- Actiontec C1000A שהזמנתי מחו"ל. שדרגתי את המהירות ל- 100MB. האינטרנט עבד לי מצויין במשך יום, אבל אז, בלילה שבין חמישי לשישי התחילו ניתוקים בלתי פוסקים (המודם יוצא מסנכרון). יש איזה שמועה לא מובנת שיש תקלה איזורית באינטרנט מיום שישי ועד עכשיו, אבל זה לא משהו שאני יכול לדעת בוודאות. בזק מכחישים - אומרים שהיתה תקלה וכבר אין. בכל מקרה זה לא זמן סביר לתקלה אזורית ב- Log של ה- C1000A מופיע הדבר הבא, בכל מפעם שיש ניתוק : "According to CPE.2.3 Part C,wouldn't accept this Prefix" ניסיתי לאפס את המודם-ראוטר, החלפתי חוטי טלפון, אין לי כיוון. אשמח לק…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד יש לי שאלה שאני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי... יש לי מחשב בסלון שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, עכשיו אני רוצה לחבר אותו באופן אלחוטי גם למסך בחדר שינה (מפריד ביניהם קיר) האם יש איזשהו חיבור אלחוטי כך שאוכל להעביר את התמונה למסך בחדר שינה... זה בעצם הסטרימר הזה שיס מפרסמים עכשיו? יש משהו דומה כי אני בהוט ולא מתכוון לעבור ליס... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מה קורה? אוקי אז ככה , אני משתמש במודם \ נתב ADSL מסוג שמקבלים מבזק Aztech DSL600E , קינפגתי אותו כPPPoE שיחייג לבד לרשת , והגדרתי גם forward של כמה פורטים לכתובת IP (סטטית!) של נתב אלחוטי אחר שמחובר אליו , בנתב האלחוטי עשיתי forwards לאותם הפורטים שעשיתי להם forward במודם , למחשב שמחובר פיזית עם RJ45 לנתב האלחוטי , שגם לו יש IP ססטי... אבל מה , עדיין יש לי lowID ובאימיול , ובעיית NAT בbittorent , יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודש החבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"ח זאת החבילה הכי זולה שיש היום מעניין איך יגיבו המתחרים כמו יס דרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הטלפון של התמיכה של נתבי לינקסיס בישראל? לעיתים האינטרנט האלחוטי בחדר ממ"ד עובד טוב אבל קורה הרבה שזה מתנתק מהנתב ככה בצורה אקראית. זה יכול לפעמים לעבוד הרבה זמן תקין אבל אז זה גם יכול פתאום להתחיל להתנתק ולהתקשות להתחבר בחזרה. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהמהירות של התוכנות שיתוף שלי על הפרצוף, אפילו בקבצים עתירי מקורות - קובץ שיורד אצל חבר שלי בלילה ירד אצלי ביותר משבוע... הבעיה לא ממש קיימת בהורדה ממקור מסודר דרך DAP לדוגמא, שם הוא מוריד במהירות קרוב למקסימלית. אני מחובר דרך נתב של 3COM ובבית יש גם לאפטופ שמחובר אליו אלחוטית, אבל הוא לא ממש מהווה בעיה בקטע של ההורדות כי הוא יותר לגלישה. הבעיה קיימת בתוכנות אימיול וביטורנט (אזוראוס, וניסיתי גם את BitLord ו uTorrent ללא שינוי). הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים בנתב. במחשב מותקנת חבילת הגנה של AVG כולל פיירוול וגם בו התוכנות מורשות גישה לאינטרנט. אשמח לעזרה, תודה, עומר.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. איך אפשר להגדיל טווח קליטה של מחשב נייד בלי לגעת בראוטר והתעסקות בחומרה של המחשב. שמעתי שמועות שקיימת תוכנה שמיעלת את קליטת WIFI. זה קיים? זה אפשר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי רשת של שני מחשבים המחשב הראשון הוא בעצם שרת ומיתחבר לאינטרנט האמצעות חייגן והשני (מחשב לקוח) מחובר אליו בכרטיס רשת אני מתחבר לשרת עם Remote Desktop Connection של win xp אבל הבעיה שלי היא כזו איך אני יכול לתת למחשב שרת דרך המחשב לקוח פקודה להיכבות או הפעלה מחדש כי במקום כיבוי בהתחל יש לי התנתק כלומר לסיים את החיבור לשרת ממחשב הלקוח ותודה מראש מאיר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K :AR15: פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן! הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-