עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בעיה ברשת, שטכנאי אמר לי שייתכן וחיבור קבוע יפתור לי אותה. אך משום מה, כשצילצלתי לנטויז'ן, הם החליטו שהם לא תומכים בחיבור קבוע. האם זה נכון? האם הם משקרים? מה ניתן לעשות כדי לאלץ אותם לספק לי את השירות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מעונין לחבר בחדר 3 מחשבים ניחים עם כבלי רשת לגלישה באינטרנט חינם וכן להוסיף אקסס פוינט בכדי לחבר גם מחשבים ניידים השאלה כמה מחשבים ניידים יכולים להתחבר לאקסס פוינט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by shy30h,

שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ShaharZ1,

שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by matliran,

היי, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMC אני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש ל א) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטית ב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד) החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותו הנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDS חיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINK חיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINK כרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניה יש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראות אשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכון תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Os.Master,

ערב טוב, כרגע אני נמצא בתשתית הוט וביום שלישי הקרוב עובר חזרה לבזק עקב מעבר ליס פעם ראשונה שיס הציעו לי חבילה יותר זולה. איזה ראוטר כדאי לבקש מהטכנאי של בזק? (לא מעודכן בדגמים פשוט) כרגע אני עם הוט בוקס ואני דיי מבסוט ממנו אפילו בתור ראוטר כי אני מתחבר לWIFI רק עם הפלאפון ומחשב אחד שמחובר באופן חוטי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. אהלן שמתי לב שהמהירות של התוכנות שיתוף שלי על הפרצוף, אפילו בקבצים עתירי מקורות - קובץ שיורד אצל חבר שלי בלילה ירד אצלי ביותר משבוע... הבעיה לא ממש קיימת בהורדה ממקור מסודר דרך DAP לדוגמא, שם הוא מוריד במהירות קרוב למקסימלית. אני מחובר דרך נתב של 3COM ובבית יש גם לאפטופ שמחובר אליו אלחוטית, אבל הוא לא ממש מהווה בעיה בקטע של ההורדות כי הוא יותר לגלישה. הבעיה קיימת בתוכנות אימיול וביטורנט (אזוראוס, וניסיתי גם את BitLord ו uTorrent ללא שינוי). הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים בנתב. במחשב מותקנת חבילת הגנה של AVG כולל פיירוול וגם בו התוכנות מורשות גישה לאינטרנט. אשמח לעזרה, תודה, עומר.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Eran-s,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by srulikg,

הבנתי שבזק ו-HOT משדרגות את הרשת שלהן לסיבים אופטיים. אלה מגיעים עד ארונות החלוקה ומשם מגיעים אליך הביתה על גבי חוטי טלפון או כבלי קואקס. איזו חברה עדיפה? חוטי טלפון או כבלי קואקס?

10. Started by MosheDo,

מה בקשר לזה? כולם פה מדברים על כך שהם מכבים את "חומת האש" הפנימית של המודם. ואז מה? מה מונע ממישהו לבצע BruteForce על המודם, לפרוץ אליו ומשם השמיים הם הגבול.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by psychuil,

מסתבר שאני יכול להתקין על הראוטר שלי את זה. כדאי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי יש לי רשת של שני מחשבים המחשב הראשון הוא בעצם שרת ומיתחבר לאינטרנט האמצעות חייגן והשני (מחשב לקוח) מחובר אליו בכרטיס רשת אני מתחבר לשרת עם Remote Desktop Connection של win xp אבל הבעיה שלי היא כזו איך אני יכול לתת למחשב שרת דרך המחשב לקוח פקודה להיכבות או הפעלה מחדש כי במקום כיבוי בהתחל יש לי התנתק כלומר לסיים את החיבור לשרת ממחשב הלקוח ותודה מראש מאיר

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. קיבלתי בחינם תראוטר הזה מהוט.ואני משתמש הרבה מאוד ב utorrnet גירסה 2.2 ובדיוק כל 4 ימים מתנתק לי החיבור לאינטרנט במחשב שלי שמחובר קווית לראוטר בגלל שהראוטר לא מסוגל להתמודד עם כמות החביורים של התוכנה.השאלה שלי היא כזאת מה לעשות בהגדרות של התוכנה שדל הטורנט גשי ששלא יהיו לי כל 4 ימים ניתוקים איזה הגדרות לעשות בדיוק כדי שלא יתנתק לי?.ישמח לעזרה! תודה מראש.אני משתמש באנגלית!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172 CHEIF

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Daniel Balilti,

קראתי על זה היום וזה ממש מעניין אותי מתי יתאפשר כל העניין הזה? אני גר באשדוד.. ואני עומד על 3 MB העלאה ואני חייב דחוף העלאה יותר גבוה אפילו 15 זה מצוין.. החברות בישראל פשוט ביזיון שהעלאה ממש נמוכה.. http://www.twitch.tv/archangelsc2 כסטרימר אני צריך את זה מאוד.!

18. יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט שנה שנייה בבן גוריון ושירותי האינטרנט במעונות האוניברסיטה חוסמים כמעט כל פורט אפשרי, כלומר חוץ מתוכנות כמו מסנג'ר וסקייפי אי אפשר לעשות כלום. לא משחקים, לא תוכנות peer to peer כמו יוטורנט אימיול ואזורוס ולא כלום. הייתי רוצה לדעת אם יש דרכים לעקוף את זה, לפחות לאיזה משחק או שניים. לא מזמן קניתי סטארקראפט 2 ואני אתבאס מאוד אם לא אוכל לגעת בזה כל השנה. הורדות זה טיפה פחות קריטי כי עדיין אפשר להוריד http או ftp. תודה לעוזרים החכמים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by tamer1998,

כיצד לפתוח פורתס ב סופר פוקס . :s05: ??

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Albetron,

במקום בו אני נמצא קיימת רשת אלחוטית שדרכה אני יכול להתחבר לאינטרנט אך לשימוש מוגבל, אם לצורך העניין אני רוצה להתחבר לsteam או אוריג'ין יש חסימה. יש דרך לעקוף את זה? הבנתי שיש חסימה לשרתי פרוקסי אגב.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by er0101,

חשבתי להחליף את הנתב שלי באחד עם QOS. האם זה באמת עובד? ??? המטרה שלי: הפעלת שיתוף קבצים אבל לתת עדיפות בראוטר לגלישה ככה שהיא לא תזחל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מה עדיף לבחור בהגדרות של הראוטר ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.