רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K :AR15: פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן! הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא???
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג הוטבוקס בממד, ומן הסתם הקליטה בשאר חלקי הבית לא טובה עד לא קיימת. אשמח להצעות שיאפשרו לי גלישה ברמה של סטרימר בסלון (אותה קומה, מרחק של כ-8 מטר מהממד) וגלישה אלחוטית בשאר חלקי הבית. 1. אם יש למישהו ראוטר "חודר" ממ"ד, אשמח להמלצה. 2. לחבר ראוטר נוסף מחוץ לממ"ד עם כבל זו לא אופציה. (מכוער מדי...) 3. הבנתי שיש פתרונות של חיבור דרך רשת הטלפון והחשמל (HomePlug / PLC) - זה משהו שיכול להתאים? - אשמח לשמוע על זה עוד. 4. אשמח לכל רעיון יצירתי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות חיבור רשת ל-Smart tv שלי המבוסס על קוי החשמל בכדי שאוכל לעבוד בצורה טובה יותר על גבי הרשת הביתית. האם יש טעם לקנות מתאם של 500MB? האם בשימוש כלשהו ההבדל יורגש על פני מתאם של 200MB? האם יש לכם מתאמים מומלצים? אני חשבתי על לקנות את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13974 או לקנות אחד טוב יותר ישירות מ-Ebay.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה ראוטר מפלצת עם כניסת usb3, שמאשר תאורתית העברה של 1.3Gbps ב5Ghz. וכמובן שהכרטיס הזול בלפטופ שלי לא מאפשר זאת. יש לי את הIntel Dual Band Wireless-N 7260 ובעברת קבצים לכונן הוא מעביר ב~10Mbps. למה כדאי לי לשדרג? ואיך אני יודע שבטוח אפשר ואין מגבלות חומרה בbios? יש לי sony vaio flip (SVF15N17CXB )
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו גיליתי שיש לי חבילת אינטרנט של 2 מגה הורדה של בזק בינלאומי. במקרה שלא ביקשתי שום דבר מיוחד, כמה אמור להיות לי קצב העלאה? תודה.. (בבקשה תגידו 16)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להקים רשת קווית בביתי. האורך הכללי של כל הכבלים שאצטרך להעביר יהיה בסביבות 60-70 מטר. אני לא רוצה לקנות כבלים מוכנים, כי יהיה קצת בעיה להעביר אותם עם הקונקטורים שלהם דרך הקירות לכן חשבתי לקנות חבילה של כבל רשת בלי קונקטורים באורך של 60-70 מטר ולחבר את הקונקטורים בעצמי. רציתי לדעת מה המחיר פחות או יותר של המכשיר שמחבר את הקונקטורים האלה וכמה אמורים לעלות לי הכבלים? כמו כן באיזה סוג של כבל כדאי להשתמש ? האם כבל של 7 גידים כמו של טלפון יספיק? תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום התחברתי לאינטרנט דרך מודם ADSL ועכשיו התקינו אצלי נתב (Router) לשיתוף החיבור בין שניי מחשבים. הכל עובד כרגיל אבל אני מקבל באמיול LowID כל הזמן שזה משהו שכמעט ואף פעם לא היה לי. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה בקשר לזה? כולם פה מדברים על כך שהם מכבים את "חומת האש" הפנימית של המודם. ואז מה? מה מונע ממישהו לבצע BruteForce על המודם, לפרוץ אליו ומשם השמיים הם הגבול.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה היום והמוכר אמר לי שהוא לא משו עם כבלים ויש ניתוקים. אבל לאחר הרבה ביקורות טובות באתרים קניתי אותו, האם עשיתי בחירה טובה? עוד משו, ראיתי שהוא לא תקן n האם זה משמעותי לעתיד? עדיין לא פתחתי תקופסא ואני יכול להחליף אותו..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי למקם את האנטנה של הראוטר במרכז הבית כדי שתהיה קליטה טובה בכל הבית. אני אצטרך לקנות כבל מאריך של בערך 10 מטרים, השאלה האם צריך מגבר בסוף הכבל? או שאין בעיה של ירידת עוצמה/מתח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס וtp-link td-w9980. חיברתי את ה9980 להוטבוקס אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. הוא נמצא על dynamic ip. כיוונתי אותו על מצב wireless router וב"התקנה מהירה" הוא מזהה חיבורים אחרים (מהשכנים לדוגמה) אך לא את ההוטבוקס. הוא מופיע בחיפוש WIFI מהתקנים אחרים אבל כשמתחברים רשום שאין גישה לרשת דרכו. מה פיספסתי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-VOD של יס שבאמצע תוכנית (זה קרה בכמה סדרות שונות ולא רק באחת), המסך נהיה שחור וצריך לחזור אחורה לשידור החי כי הממיר לא מגיב לפעולה אחרת. דיברתי עם 3 נציגים של יס, אמרו לי פעמיים לעשות איפוס לממיר, איפוס לדיסק הקשיח וכלום לא עזר. בסוף קבעו לי טכנאי להחלפת הממיר. מדובר בממיר יס מקס טוטאל. קודם השתמשתי ב-DNS של OpenDNS שהגדרתי בראוטר אבל כשהשתמשתי באינטרנט ב-Wifi בסמארטפון זה עשה לי בעיות ואתרים לא נפתחו אז החזרתי ל-DNS של הספקית ועכשיו גם הגלישה בסמארטפון השתפרה וגם ה-VOD עובד טוב, לפחות ממה שראיתי בזמן קצר, כמובן שאני אמשיך לעקוב אחרי זה לאורך זמן ואראה אם אכן הבעיה נעלמה. שאלתי היא, האם אכן זה יכול להיות קשור לשימוש ב-DNS לא של הספקית או שיש בעיה …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב, בתקציב עד 300שח. ברשותי hotbox במהירות הורדה 100 מגה, hotbox נמצאה בחדר ליד החדר השני(מפריד קיר) שבו נמצא המחשב שלו אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי. רציתי גם לברר איך כרטיס רשת usb לעומת כרטיס pcie מה הם היתרונות והחיסרונות שלהם. חשבתי לקנות את הכרטיס הבא : https://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=36787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני עובר לדירה קטנה צמודה לשלי לכחודשיים ובדירה הזאת אין קליטה טובה של הוייפי הביתי ולכן אני מחפש פיתרון זמני לאינטרנט מהיר. (יש לי מגדיל טווח שמרחיב את הקליטה אבל המהירות לא מספיק טובה לחלק מהצרכים שלי) בדקתי באתר של govmap וראיתי שיש 3 אנטנות דור 5 של החברות המובילות במרחק של קצת יותר מקילומטר מאיזור מגורי(יש רק עוד איזור אחד או שניים עם אנטנות שיותר קרובות אליי אבל עם דור 4). רציתי לשאול האם למישהו מחברי הפורום יש ידע/ניסיון ברשתות דור 5. 1. האם ממרחק של קצת יותר מקילומטר תהיה לי קליטה סבירה של דור 5? 2. יש חברה שאתם ממליצים על יציבות ומהירות האינטנט שלה? נ. ב. המכשיר שלי הוא הpoco f3 עם המודם Snapdragon X55…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר יותר משבוע שאני לא מצליח לגלוש בynet וכלכליסט. לוקח לדף הראשי יותר מדקה שלמה להטען, וגם אז זה באופן חלקי. לאחרונה עברתי לבזק בין לאומי ויכול להיות שהבעיה קשורה אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-