עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wapz,

כרטיס רשת WIFI הכי משתלם מבחינת מחיר פר קליטה טובה וחזקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by kovar,

אני מחפש כרטיס רשת USB שיחבר את המחשב הנייח שלי לוויי פיי שיש לי בבית. התקציב הוא עד 100₪ והמרחק מהראוטר הוא בסביבות 12 מטר עם קירות. האינטרנט 30 מגה אם זה משנה. אין אפשרות להעביר כבל רשת. אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים אני אתמודד עם זה. חשוב לי שמהירות ההורדה לא תיפגע. מערכת הפעלה win 7 64bit

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Signal King 150Mbps USB Wireless Adapter 150M WiFi 48DBI Antenna High Power | eBay כרגע יש לי WPA2-PSK [AES] נראות לי חזקות מאוד ה48 DBI זה כשהם במצב קליטה של WIFI? ובכללי איך הן יתנו קליטה טובה במחשב? (הראוטר נמצא בממד יחד עם מגדיל טווח)

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. Started by averaraz,

לאחרונה עברנו דירה וגילינו שהHOTBOX איטי להחריד בכל הקשור לביצועים אלחוטיים - חדר מרוחק 15 מטר בקושי מקבל חיבור(נבדק במספר מחשבים). בעיה נוספת שקיימת היא שבממד אין קליטה בכלל גם שהדלת פתוחה. בדירה הקודמת רישתנו את כל הבית בכבלי רשת כך שלא הייתה בעיה אבל בדירה זו לא מתוכנן כרגע רישות כזה. האם קניית ראוטר חדש(וחזק יותר) + שיחה להוט על מנת להפוך את הHOTBOX למודם בלבד תשפר את הבעיות שציינתי? יש ראוטר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. שלום , קיבלתי Private Box של בזק (דרך החברה שבה אני עובד) בבזק מסרבים לפתוח פורטים למעט אלו שהוגדרו מראש ע"י החברה. האם יש אפשרות לעקוף את החסימה ולפתוח פורטים בעצמי ???

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שימו לב - אתר NetCHEIF.com לא זמין כרגע עקב עבודות תחזוקה. אם הכל יעבוד כשורה, האתר יחזור לקראת שעות הבוקר.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום וחג שמח אני עם הוט במהירות 100מב הורדת קבצים עובד מצויין אבל גלישה באתרים איטית להחריד(לפני שבועיים הוחלף מחשב הבעייה לא נפתרה) יש למישהו רעיון? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by nov123,

מה קורה רציתי לדעת אם אני משחק למשל קול אוף דיוטי ברשת ומשדר לעצמי אינטרנט מהפלאפון מה היחס בין כמה זמן שאני משחק לכמה נפח גלישה שזה לוקח.. תודה:]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שמו אצל ההורים שלי ראוטר NETBOX של 013 שעושה טלפוניה וכ"ו, אני לא מצליח באף מקום לראות איך אני משנה לו את הכתובת IP כדי שאוכל גם לשנות את כתובות ה-DHCP, יש למישהו רעיון ? ניסיון ?

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. שלום חברים לפני כמה ימים הזמנתי חבילה של ספק+תשתית במהירות 12MB מבזק בינלאומי (תשתית HOT). היום הגיע טכנאי הכבלים (חסר מושג יש לציין) והצלחתי להתחבר בלי יותר מדי בעיות. אני מחובר דרך ראוטר של Edimax מדגם BR-6228nS וה-HOTBOX הגיע מוגדר כמודם בלבד. על פניו נראה שהכל עובד אבל למעשה אני מקבל רק מחצית מרוחב הפס הצפוי ואפילו מעט פחות - אבל רק בחיבור דרך הראוטר. בחיבור דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של עד 600Kbps וכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-HOTBOX ומגדיר חייגן במחשב אני מקבל קצב הורדה של 1400Kbps שזה מה שאני אמור לקבל. אני מקבל את אותו קצב העלאה בשני המקרים. האם אני מפספס כאן משהו? אשמח לעזרה בנושא. בתודה, צביקי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by roeecicu,

שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by jetman,

לא מזמן דיברו פה שלבזק יצאה גרסת חומרה G2 אם עיצוב חדש וממה שהבנתי יותר זיכרון, השאלה האם יש לו בעיות מסוימות? והאם באמת יש הבדל מורגש בתוספת הזיכרון? אני עוד מחקה שיהיה להם משולבת אם כניסות GIGA , נכון שיש לי TOP100, אני מתאר לעצמי שמתי שיתחילו אם חבילות של 100+ ישדרגו לנו את המודמים, מה שמעצבן אבל שאני נאלץ לקנות HUB GIGA רק שתהיה לי מהירות נורמלית בין המחשבים ,במקום להשתמש ב HUB המובנה ..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לאחרונה התחברתי דרך ה Privatebox של בזק בינלאומי. למי שלא יודע, ה Privatebox מאפשר בנוסף להיותו מודם ADSL וראוטר גם שיחות טלפון על גבי תשתית האינטרנט. הממשק הפשוט ב Privatebox אינו מאפשר תזמוני גלישה לפי כתובות MAC של המשתמשים ברשת הביתית, כלי שעזר לי לסגור את האינטרנט לילדי אחרי שעה מסוימת בערב ולהשאירו פתוח לי ולאשתי. אופציה זו קיימת ברוב הראוטרים שאני מכיר, linksys וכמובן הראוטר של בזק ה 2760U. לפתרון הבעיה נעזרתי במאמרו של chief, בו הגדרתי את ה 2760 כספק הרשת הביתית וה Privatebox כנקודת הגישה לאינטרנט המחוברת בצורה חוטית אל ה 2760. ה 2760 אכן נותן שירותי רשת ואינטרנט בצורה קוית ואלחוטית אולם לא הצלחתי לכוון בו את התאריך והשעה, מאחר ולהבנתי הוא יתעדכן בהם רק אם יחובר ד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב, אז אני אתחיל בתאור המצב. קנינו טלוויזית HD חכמה הבייתה, יש אפשרות לחבר אותה לרשת עם חיבור LAN. יש גם אפשרות לחיבור אלחוטי שדורש ממני הזמנה של מתאם בעלות של 200 שקל ולכן אני לא מעוניין. בבית יש אינטרנט של ORANGE דרך הקופסא החכמה שלהם שהיא גם סוג של מרכזיה, הקופסא יושבת בחדר אחר ולכן חיבור חוטי ישיר זה לא נח ומסורבל. יש לי בנוסף ראוטר של חברת DLIINK מדגם DIR 615. ליד הטלוויזיה יש שקע טלפוני. אני מחפש דרך לחבר את הטלוויזיה לראוטר שתחבר אותה לרשת ובעצם גם לרשת הבייתית על מנת להזרים אליה סרטים. תודה על העזרה אנשים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by X7-007,

יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by roeecicu,

שלום אני עובר לדירה חדשה ומנסה לבחור תשתית וספק אינטרנט. אני מתכנן להשתמש באינטרנט גם להורדות דרך טורנט. חשבתי על מהירות 10M כרגע המבצע הכי משתלם מבחינתי הוא דרך בזק והשאלה שלי היא לגבי הספק. ממה שהבנתי רק במהירות 10M ומעלה מחוברים לרשת ה - NGN ורק בזק בין לאומי אומרים שהם עובדים עם זה. מצד שני הבנתי שבזק בין לאומי מגבילים טורנט. השאלה היא אם שווה בגלל NGN הזה לקחת את בזק לאומי? בכלל מרגישים את הבדל? תודה רבה רועי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by jetman,

מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד, קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG, קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו, בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B? וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חות…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by BAR - moah,

שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by tecore,

כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Pr0Xy,

מאז השרשור האחרון שפתחתי לא יצא לי לדבר עם בזק עקב חוסר זמן. עוד כמה ימים נגמרת לי החבילה אז רציתי לשאול שאלה: אחרי שיחה ב014 עם קשרי לקוחות השגתי מחיר של 29 ש"ח לספק 100/1.5 + 16 ש"ח לגיימר. השאלה שלי האם כדאי להישאר עם חייגן, ואם כן האם לעשות את הגיימר. עוד שאלה: אמרו לי ש100/3 עולה 99 ש"ח ולא ניתן לרדת מהמחיר הזה. האם הספק מגביל מהירות העלאה כיוון שבבזק הציעו לי תמורת 150 ש"ח (מחיר קבוע ל3 שנים) ל100/3 ותמורת 160 ש"ח 100/2 (כן אני יודע שזה מוזר). ברוב טפשותי שכחתי לשאול מה המחיר ל100/1.5. אז הוא מגביל או לא? כי אם לא אני אלך על חבילת הספק ב29 ש"ח (הוא בכל מקרה נראה לי הכי משתלם אז נראה לי שאני אקח אותו בכל מקרה אז הייתי רוצה לדעת כמה תאורתית אני אקבל בהעלאה. הם שלח…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Pr0Xy,

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לפני כשנתיים רכשתי מאורנג' (הייתי מחובר בזמנו לאורנג') AP של חברת EDIMAX. דגם: EW-7416APn. קניתי אותו, השתמשתי בו כחודשיים ואז עקב סידור הבית שמתי אותו במחסן. לפני כחצי שנה לערך יס התחילו לשווק את היס סטרימר ונזכרתי שיש לי AP שיכל לנתב את האינטרנט ישירות אל הממיר. חיברתי אותו והגדרתי אותו בהצלחה. ולאחר יומיים של חיבור תקין פתאום התוכנה שבקה חיים ולא היה ניתן להגיע להגדרות הנתב ולעשות איתו משהו אם בכלל. דיברתי עם אורנג' והם טענו שהמכשיר קפא. מאז עוד פעם אחסנתי אותו והיום עקב סידור המחסן נזכרתי שהוא קיים . יש אפשרות כלשהי לשיכולה להחזיר את הAP למצבו הרגיל? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. למרות שאני עדיין מחובר דרך הראוטר לאינטרנט והDEFAULT GW שלי זה 192.168.1.1 אין לי גישה להגדרות הראוטר 192.168.1.1 לא מביא אותי לשום מקום לפעמים עובד לפעמים לא אני מחובר לרשת באלחוטי

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  24. טוב הגיע הזמן לשדרוג קל של הרשת הביתית כיום יש לי ראוטר edimax 6204wg, ומחשב נייד לנובו T400 עם כרטיס intel wifi 5100 שנמצא בשולחן העובדה עומד להתווסף מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שימצא בשולחן העבודה. כיום הקליטה לא חזקה אבל סבירה, אך היתי רוצה שיפור בעוצמת הקליטה. בחדר השינה כאשר הדלת סגורה, אין קליטה במחשב נייד (יש עם ניתוקים). היתי רוצה שזה יפתר. הנתב הקיים יושב בוונאבי ארון תקשורת בקומה מתחת, לא במקום אופטימלי. היתי מעדיף להשאיר את האופציה של להוציא אותו מהארון כאפשרות אחרונה. האינטרנט היום 12 מגה, לא צפוי שדרוג דרוש נתב חדש המועמדים הם הtp-linkים, או ה841 או ה941. אני חושש שה941 לא יהיה חזק יותר, האנטנות הן רק 3DBI ולא בטוח שתוספת אנטנה שלישית תעזור. ההבדל הו…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by orinky,

שלום, אני מחפש נתב שישמש כמגביר אות בלבד. ויגביר את האות מאוד חזק, כיוון ואני גר בבית 3 קומות והאות חייב לצאת מהקומה הראשונה, וברצוני להשתמש בו בקומה השלישית. בגדול אני כנראה לי יעבור את ה 100m בקרוב, (שימוש ביתי), ולכן בקטע הזה אין צורך להתפרע. בנוסף, אני רוצה להשקיע עד 300 שקל, אבל אני גמיש אם צריך למגביר אות שיפתור את הבעיה אחת ולתמיד, זה שווה לי את הכסף. ראוי לציין כי כיום יש לי מגביר אות לא טוב שנרכש לפני כמה שנים מבזק Net Gear WN2000RPT , ואולי אשתמש בו כמגביר אות שני (שזה כבר שלישי שממחזר את האות, בנוסף לראוטר), אם כי עדיף שלא. הראוטר שלי Net LInk DSL2650U. אשמח לקבל הצעה לדגם שיעשה את העבודה. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים