עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shaftut,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט וספק של 013. אני רוצה להוסיף ראוטר. כרגע הכבל של הוט שיוצא מהקיר מחובר למודם ומהמודם יוצא כבל אדום שמחובר לנתב השיחות של 013. מנתב השיחות יוצא כבל רשת שמחובר למחשב. השאלה שלי, איזה ראוטר כדאי לי לקנות ואיך אני אמור לחבר אותו? תודה מראש לכל המשיבים

2. שלום רב. לפני חודש, באמצעות גוגל apps, רכשתי דומיין. עד פה, הכל טוב. הבעיה: אני רוצה להקים אתר על אותו דומיין (כמובן), אבל לא מצליח להבין איך לגשת לניהול האתר. ממי רכשה גוגל את הדומיין? האם גוגל היא רשמת של דומיינים? נדמה לי שלא, ולכן הנחתי שהיא רכשה את הדומיין עבורי מחברת GoDaddy. כאמור, אין לי מושג איך לבנות אתר על דומיין זה. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by Burned,

יש רשת ביתית קווית של 4 מחשבים. ביצעתי בדיקה גם עם התוכנה LAN SPEED TEST. בהעברת קבצים בין המחשב שלי למחשב אחר עם WINDOWS 7 מפורמט אני מקבל מהירות של 50MB (מגה בייט) לשניה, אבל למחשב אחר (גם ווינדוס 7 מפורמט) אני מקבל קצב של 3+- MB לשניה. אותו קצב ני מקבל גם עם ה XTREAMER PRODIGY. ניסיתי לחבר את המחשב השני לנקודת רשת שבה המחשב שקיבלתי איתו מהירות גבוהה, המהירות נשארה איטית. כשאני מחבר את המחשב עם המהירות האיטית חיבור ישיר למחשב שלי אני מקבל מהירות העברה של 10MB לשניה. מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 1 = 50MBPS מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 2 = 3MBPS מחשב שלי>רשת קווית>XTREAMER =ת 3MBPS מחשב שלי>ישיר>מחשב 2 = 10MBPS כל המחשבים בבית הם WIN 7

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by Dordahan2,

אני נימצא כרגע במוצב שעשוי מבטון יש מקומות שיש קליטה סלולרית וברו המוצב אין בגלל שהוא עשוי כולו מבטון ... קראתי באינטרנט על רפיטרים כאלה ואחרים אבל אין לי מושג איזה אני צריך ... אולי אפשר איזה אנטנה במקום רפיטר משו שיהיה זול וקל להתקנה ותפעול יש לי מכשיר אייפון 4s... יש לנו במוצב גם צלחת לווין של יס ככה שאולי אפשר דרך זה לחבר אינטרנט או כל דבר כזה או אחר ... אני אשמח לדעת עם יש לכם פתרונות מה לעשות כדי שיהיה קליטה של 3g בחדר ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by statuslev,

שלום מחר אני הולך לקחת מבזק את הראוטר משולב עם המודם יש לי מתאם שיחות של 012 אופן החיבור שהיה לי עד עכשיו זה: מודם > מתאם שיחות > ראוטר > מחשבים אחרי שאני אביא את הראוטר משולב מודם אני יוכל לחבר את המתאם לראוטר שיקבל אייפי ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. אם אני מוריד משרת שלא מגביל לי את המהירות הורדה (לדוגמה mediafire) אני באמת אוריד על 100MB לשנייה? אם לא אז על כמה אני אוריד? 2. איך הפינג באינטרנט הזה? 3. שמעתי הרבה אנשים שמתלוננים על האינטרנט הזה, האם הוט סידרו את הבעיות או שהתלונות עדיין רלוונטיות? 4. הייתם ממליצים על האינטרנט שלהם? אני חושב על לעשות טריפל פלטיניום שבו אני מקבל את כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט במהירות של 100MB זה נראה לי שווה אבל אם האינטרנט גרוע אני אוותר על הטריפל. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by galav1,

לאחר שנים רבות עם ראוטר מסוג 6204wg הוא שבק חיים ולכן אני זקוק לראוטר חדש שיתאים לתשתית כבלים במחיר של עד 250 שקל מה מומלץ לקנות? כמו כן יש לי מחשב אחד בבית שנמצא בחדר מימד באותה קומה אז רצוי שהקליטה שלו תהיה טובה. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי חדש לאיפה שנמצא החדר מימד במחיר של עד 100 שקל. הקנייה תבוצע בחנות אייבורי

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  8. אני צריך ראוטר שישמש 2 מחשבים בחיבור ישיר, 2 מחשבים אלחוטית וכנראה גם סטרימר. יש לי ניסיון טוב עם הדגם הנ"ל בייחוד עם שיתוף קבצים אבל בגלל שהוא יחסית ישן הוא מגיע רק ל54Mbps. מישהו מכיר ראוטר איכותי כמו זה במהירות של 300Mbps, פחות או יותר באותו מחיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה לשאול אותכם שאלה. שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה..... ולפעמים הסרטון טס על 720P משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי... לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by jetman,

מה המצב אנשים? אני בבעיה, קראתי מספר מדירכים, הבתי שללחיצת קורנה צריך כבל FTP ומעלה, מעולה קניתי כבל 20 מטר , ומה אני מגלה? שהוא רב גידי, מקירא נוספת הבנתי שלא מומלץ לעבוד איתו ללחיצת קרונות, רק לראשים, ואני לא יכול להחזיר אותו כי במקור זה היה כבל אם ראש וחתיחתי אותו, מה עליי לעשות? לזרוק לזבל ולשכוך מ 80 שקל ששילמתי עליו, ולקנות כבל אם גיד יחיד? או יש פתרון אחר? זה להשחלה בהתעלות פלסטיק על קיר אם זה משנה. _________________

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית. יש לי ראוטר DIR-615 של D-LINK, המחשב שבו הכרטיס רשת יהיה נמצא בקומה מעל הראוטר, בערך במרחק של 5 מטרים בקו אוירי. לא כל כך משנה לי אם זה כרטיס פנימי או חיצוני אבל יש קצת עדיפות לחיצוני. התקציב הוא סביבות ה100 ש"ח אך לא אכפת לי לחרוג במעט אם זה שווה את החריגה. יש עדיפות לtms אבל אם זה יהיה בksp או כל חנות אחרת באזור השרון מה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  12. Started by yakirsh4,

שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. בעקבות הסקירה על מצלמת ה-IP מדגם IC502w שפרסמתי לפני מספר ימים (LINK לסקירה יש למטה), מוזילה חברת בנדא-מגנטיק את מחיר המצלמה ב-50%. במקום מחיר של 1,000 שקל תעלה המצלמה לגולשי הפורום 500 שקל בלבד! מחיר זה כוללת את עלויות המשלוח של המצלמה לכתובת בישראל. המבצע תקף בחנות edigital ב-LINK הזה - http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=5281 עד סוף השנה! את הסקירה המלאה אפשר לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום בסלון: מחשב PC מחובר לראוטר TP-LINK TLWR81 (כניסה אחת ארבע יציאות) שמחובר למודם של בזק שמחובר לרשת. בממ"ד: מחשב נייד כבל רשת מחבר בין הממד לסלון. יציאה מספר #1 מהראוטר מחוברת ל-PC ויציאה #2 מחוברת לנייד (דרך כבל רשת ארוך מאוד כאמור). שאלה: איך עליי להגדיר את התקשורת כך שאוכל לשלוט מהנייד על הPC? נ.ב. ברשותי WIN7 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. WIN7 Home Premium 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by 8us.co.il,

אם אני מצליח להשיג קו סימטרי נגיד 10/10 או 20/20 בבית + להשים אל פסק ..האם אני אוכל להקים שרת חזק בבית במקום ללכת לחוות שרתים ? במידה ואני יתחזק אותו לבד /יגבה וכו' או שצריך עוד תנאים מסויימים שמתקיימים רק בחווה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yakirsh4,

שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 בקונסולת הps3 ולמרותשלפי הדירוג של המשחק (המשחק מדרג את הפינג מ4בארים-פינג נמוך לבאר אחד-פינג גבוה) אני בדרך כלל עוד על אותו מספר בארים כמו שאר הישראלים שאיתי בלובי אני מרגיש כאילו הפינג שלי גבוה (לאחר שנתיים שאני משחק בזה אז אני כבר מרגיש מתי אני צריך לירות (זה משחק יריות) יותר מידי בשחקנים עד שהם מתים). בקיצור יש לי כמה שאלות בנושא 1.האם זה הגיוני שלמרות שדירוש של הפינג שלי הוא בדיוק כמו של שאר הישראלים הפינג שלי הוא יותר גבוה? 2.איך אני יכול לדעת אם זה בגלל התשתית או בגלל הספק? 3.אני כרגע מחובר להוט ולבזק בינלאומי האם אחד מהחברות האלא ידועה בתור חברה בעיתית למשחקי רשת? (אני יודע שבזק בינלאומי ידוע כחברה טובה …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. היי יצרתי "סטרימינג" בין הנייח שמחובר אלחוטית (יושב בחדר אחר) לטלויזיה שמחוברת ב-LAN בסלון. הסרט עובד חלק אך כאשר אני מריץ קדימה לוקח לו בין 7-11 שניות רק בכדי להעביר שניה אחת מהסרט. האם יש דרך לפתור זאת? נייח מחובר בכרטיס תקן G לראוטר 1043ND,לראוטר מחובר ב-LAN טלויזיה סמסונג 46C630 וממיר. האם הכרטיס רשת הוא הגורם הבעייתי? האם הנתב? ושאלה OT האם נתב Dual band יהיה טוב יותר לסטרימינג מאשר נתב "רגיל" ? Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=3…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

http://www.newsgeek.co.il/researchers-discovered-how-to-multiply-internet-connection-by-ten-times

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  20. כפי שכתוב בכותרת. יש לי את הנתב עם קו של 12M כרגע. הוצע לי לשדרג ל 100M והשאלה האם אפשר להמשיך להשתמש בנתב הזה גם במהירויות גבוהות יותר או שצריך נתב חדש

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אז יש לי הוטבוקס של הוט מוגדר בתור ראוטר, ויש לי בעיה עם הטווח קליטה שלו לחלקים קצת יותר מרוחקים בבית יש לי במקרה גם ראוטר נטגיר VVG2000 מבזק, האם אפשרי לחבר את הנטגיר בכבל אל ההוטבוקס, ולגלוש דרך הרשת האלחוטית של הנטגיר בתקווה שיש לו קליטה יותר טובה? כרגע המחשב מתחבר לרשת האלחוטית של הנטגיר, ואני גם מקבל פינג להוטבוקס דרך הנטגיר אבל אין גלישה. ניסיתי בנטגיר לשים את NAT על מצב BRIDGE, ניסיתי IP אוטומטי ולהגדיר אותו עם כתובת מהטווח של ההוטבוקס, מה עוד אפשר לנסות אם זה אפשרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rander1,

דגם tl-wr841nd עידכנתי את הקושחה לגירסה האחרונה ומאז כל כמה ימים שאני רוצה להכנס לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 הוא פשוט לא מזהה עד שאני מנתק חשמל ומחזיר זה עובד בסדר לעוד כמה ימים ושוב חוזר התייאשתי וחזרתי אחורה לגירסה שקיבלתי אותו אבל עדיין אותה בעיה נשארה אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nofari:],

אולצתי לעבור לטכנולוגיית NGN כי נאמר לי שבאזור שלי זה הברירת מחדל ועל כן אני צריך לשדרג את החבילה שהייתה לי (5 מגה) לחבילה של 10 מגה. אז החלטתי שאבדוק את הנושא.. ושאבדוק את המהירות בה אני גולש עכשיו. בדקתי דרך 012 שהיא ספקית האינטרנט שלי ויצא לי: מהירות הורדה: 3.69 מגה בייט לשניה בדקתי גם בspeedtest בערך אותה תוצאה. אני לא מבין כל כך, סליחה על הבורות, אבל האם זה טוב? שאלה נוספת - האם גם אתם אולצתם בכוח לעבור ל10 מגה בייט בבית למרות שאין לי צורך בכך?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים