רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

העדכון החדש לדפדפן הפופולרי מתיימר לספק שיפורים גדולים ליעילותו לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-מבטיחה-כרום-יפסיק-לזלול-את-זכרון-ה/ - 

- 11 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

איזה פורטים צריך לפתוח? גירסה 4.5... תודה. - 

- 15 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

אוקי, אז ככה, הפיירוול שלי מגלה כל הזמן התקפות (כן, על פורט 135), יחד עם התגליות המדהימות הללו אני מקבל אי פי. הייתי רוצה להשתמש באיפי כדי להזהיר את בעל המחשב הנשא שיש לו את הוירוס. האים יש תוכנה או פקודה בטלנט ותיתן לי על שם מי המערכת הפעלה רשומה? תודה רבה!!!, יאיר. - 

- 2 תגובות
- 744 צפיות

- 

- 

הראווטר שמדובר עליו הוא trendnet tew-311brp יש לו כפתור של ריסטרט מאחורה , איפסתי אותו אבל אין לי את החוברת שלו ואני לא יודע את ההגדרות הראשוניות שלו ושאני מנסה להיכנס אליו הוא מבקש ססמא ושם.. מה אני מכניס שם? תודה מראש - 

- 1 תגובה
- 534 צפיות

- 

- 

שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ?? - 

- 5 תגובות
- 987 צפיות

- 

- 

כמעט אף פעם אני לא מצליח להכנס לאתר פה אחרי שאני מכניס את הכתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר הוא חושב הלוגו משתנה לHWZONE הכותרת למעלה משתנה לHWZONE פורטל המחשבים.......... אבל העמוד לא עולה אני משאיר אותו ככה והולך, שאני חוזר אחרי איזה שעה שעתיים האתר עדיין לא עולה העמוד נשאר לבן אני מתאר לעצמי שזה לא בעיה באתר אצלכם כי אנשים נכנסים והאתר מתפקד אבל זה קורה לי גם במחשבים השניים בבית שלי עם או בלי הROUTER גם במשרד שלי קורה אותו דבר יכול להיות שזה הספק? דרך אגב אני לא גר בארץ אני גר בפנמה - 

- 14 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה - 

- 5 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס? - 

- 10 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

על הנתב עצמו רשום: 5V----2.5A על הכבל/שנאי (שמתחבר כמובן אל הנתב) רשום: INPUT 100-120V - 50-60Hz האם הנתב יעבוד בארץ? אני ממש לא מבין כלום בעיניינים האלה, אבל חשבתי לשאול. תודה - 

- 4 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

הי, אני מחפש את ה Wifi Adapter שקולט הכי הרבה טווח שאתם מכירים, ב usb. dual band מה מומלץ? תודה - 

- 3 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל… - 

- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר? - 

- 7 תגובות
- 990 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 660 צפיות

- 

- 

טוב, השאלה בגוף הכותרת: כיום, אני מחובר עם חיבור חייגן (דבר ששכחתי ממנו ואמרו לי עליו רק עכשיו שדיברתי עם 014), דרך כבלים, מודם ת'ומסון, חיבור 1.5 מגה. בין שאר אתרי הורדה, אני מוריד מטורנט ליץ', ועד לפני כחודשיים הכל היה מצויין, מהירויות שיא, ו"הכל דבש" כמו שאומר השיר. בחודש חודשיים, האחרונים, התחלתי לשים לב לתופעה מוזרה, שבה מהירות ההורדה שלי לא עולה על 30-50KBPS לכל קובץ. וגם אם אני מוריד קובץ אחד בודד, הוא עדיין לא עולה על 40-50KBPS. היום הייתי בבית של חברים עם הלפטופ, שם החיבור הוא עם המודם האלחוטי של בזק RTA1025, מהירות מגה וחצי, וחיבור דרך נטוויז'ן (כן כן, הזאת מחתונה קתולית, והזאת שידועה לשימצה בחסימת פורטים). לאחר תהליך חיבור קצר לראוטר שלהם, פתחתי את תוכנת הטורנט… - 

- 24 תגובות
- 3.1k צפיות

- 

- 

שידרגתי אתמול ל12 מגה ואחרי כמה בדיקות מהירות המקסימום שקיבלתי היה 700KB/S. ניתקתי היום את הראוטר וחיברתי את המודם ישירות למחשב, באמת יש 12 מגה. ניסיתי לעשות עדכון firmware אבל זה לא עזר, זה אפילו האט יותר את הגלישה. מה אפשר לעשות חוץ מלקנות ראוטר חשד? - 

- 20 תגובות
- 4.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם. - 

- 4 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

נמצא אצלי הראוטר TP LINK 1043ND, עד היום עבד ללא תקלות. היום בבוקר הראוטר הפסיק לחלק אינטרנט ואי אפשר לגשת לממשק הניהול שלו. ארבעת המחשבים שמחוברים עליו כותבים שחיבור הרשת מוגבל. מצד שני, הראוטר דולק והנוריות שלו תקינות. ניסיתי לעשות רסט לראוטר, לנתק אותו מהחשמל ולחבר שוב, להחליף כבלי רשת - שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אני מחפש ראוטר לבית של ההורים. הוא ימוקם במרכז הבית ונדרש לשידור יציב (היום הראוטר בשימוש הוא 1043nd של TP link שחווה נפילות קבועות) נדרשת תמיכה בכ-8-10 משתמשים במקביל ויציאות Gbit. אין דרישה ממשית בשלב הראשון לתמיכה ב-5GHZ אבל זה בונוס נחמד. חשוב מאוד שהאות האלחוטי יהיה חזק ככל האפשר. לי יש בבית את ה-C7 ואני אישית מרוצה ממנו מאוד ולכן זו אופציה אפשרית אבל יקרה בהרבה מהתקציב. בנוסף יש לי חבר שרוצה למכור את ה-C8 שלו בכ-400 שח (ללא אחריות) וזו עוד אופציה אפשרית. אשמח לשמוע המלצות אם לקנות את ה-C8 במחיר הזה, או לקחת ראוטר אחר? - 

- 0 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

אהלן, לצערי הרב לפני כשבוע החלטתי ל"השתדרג" לגרסאת הRC של WINDOWS 7 [מה שהסתבר כטעות חיי] לפני כן השתמשתי בWINDOWS VISTA SP1... בכל אופן, עוד אתמול עד 3 לפנות בוקר גלשתי להנאתי באינטרנט. היום בשעה 10:00, קמתי, ועם הפעלת המחשב, גיליתי, למרכבה הפתעתי, שהמחשב טוען שלרשת האינטרנט שלי אין חיבור לאינטרנט. [רק לצורך הענין - המחשב מחובר למודם של מוטורלה שמחובר לראוטר של LEVEL ONE] בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולכולם יש אינטרנט. החלק האבסורדי הוא, שכל המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית לראוטר שמחובר למחשב שלי, ואני לא מסוגל להיות מחובר לאינטרנט! בכל פעם שאני מנסה לנתק ולהפעיל מחדש, המחשב מזהה את הרשת, אולם כותב "No internet access", בCMD בדקתי אם יש לי אייפי ואכן יש למחשב שלי גם אייפי של … - 

- 17 תגובות
- 5.2k צפיות

- 

- 

יש לי הזדמנות לשפר את מהירות האינטרנט שלי ל1.5 בהתחייבות ל12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם אמור לצאת בישראל בזמן הקרוב איזשהי מהירות חיבור יותר מהירה מזאת? כי אז אולי יהיה טעם "לחכות" לה... תודה - 

- 6 תגובות
- 804 צפיות

- 

- 

בזק מציעה מסלולים חדשים - חבילות של 50Mb ו 100Mb ! השבוע בזק פרסמה באתר שלה מהירויות חדשות שלא ראינו אצלה כבר הרבה זמן. מהירויות של 50Mb ו- 100Mb, סוף סוף תחרות אמיתית מול HOT. באתר של בזק לא מוסבר בדיוק למה כתוב על החבילה של ה- 100Mb "עד" (TOP), ורק באמצעות פניה ישירה לחברה, אפשר להבין שמדובר במהירות אופציונלית, כלומר, המהירות המינימלית שבזק תתחייב לספק לכם עבור חבילה זו היא 60Mb "בלבד" ומעבר לכך תלוי במרחקכם מהמרכזיה וסיבות נוספות. למעשה זה צעד מבורך מצד בזק להציע סוף סוף חבילות גבוהות יותר, אך עדיין היא לא מצליחה להתחרות מול ה 100Mb של HOT אשר מספקת 100Mb אמיתיים ולא רק 100Mb אופציונליים. המחיר עבור חבילת ה 50Mb יהיה 199 ש"ח ל 6 חודשים ראשונים ו 299 ש"ח לחודשים… - 

- 24 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN - 

- 5 תגובות
- 655 צפיות

- 

- 

שלום לכולכם, לאחרונה שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי מ-7 ל- 10 (64bit). מאז השדרוג, בכל פעם שניסיתי להתחבר לאינטרנט, מערכת ההפעלה קרסה וביצעה איתחול. אחרי בדיקות מרובות הגעתי למסקנה שמחולל הצרות הוא הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי שלי, מסוג Edimax EW-7718UN שנמצא אצלי מאז 2010, שככל הנראה אינו נתמך ע"י מערכת ההפעלה החדשה. בחיפוש באתר היצרן, נמצא שיש לו דרייבר לחלונות 8. האם דרייבר זה יתאים בוודאות גם לחלונות 10? האם כל דרייבר של כרטיסי הרשת האלחוטיים, שנתמכים ע"י חלונות 8, יתאימו גם לחלונות 10? ואם לא, על איזה מתאם רשת USB אתם ממליצים? ושאלה נוספת - כאשר ניסיתי להסיר את התוכנה של מתאם הרשת הנוכחי של, תוכנית ההתקנה סירבה לבצע הס… - 

- 11 תגובות
- 3.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית ומחשב שנמצא ביחידה נפרדת (משהו כמו 10-15 מטר) , הקליטה מאוד נמוכה (עומדת על 5%). הבנתי שיש כמה דרכים לפתור את זה : 1.ראוטר עם קליטה יותר חזקה (יש לי ראוטר מאוד ישן) 2.כרטיס רשת עם אנטנה - עכשיו אני משתמש בכרטיס של TP LINK 54 MBPS TL 321 G 3.לקנות ראוטר שישמש בתור ממסר. לא בטוח שהבנתי נכון (זה ע"פ חיפוש שעשיתי ברשת) , במידה ויש לי טעות אשמח אם תתקנו אותי , כמובן הסברים ולינקים יתקבלו בשמחה תודה - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

יש לי שני בניינים שאני צריך לחבר אותם לרשת אחת, החוט היחיד שיש לי בין שני הבניינים זה חוט אודיו 2 גידים (יש סיכוך על שניהם) באורך של בערך 300 מטר. איך אני יכול להעביר רשת על שני הגידים האלה? חשבתי על מתאמי HPNA, האם הם יעבדו על חוטים כאלה ובמרחק כזה? מה תהיה המהירות? איזה מתאמים מומלצים? HOME PLUG אפשרי? אשמח לתשובות - 

- 5 תגובות
- 969 צפיות

- 

.thumb.jpeg.33646da84bd00116471a10e73e6978f8.jpeg)