עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בראוטר באפשרות אבטחה מתקדמת את האפשרויות הבאות: Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering ICMP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable UDP-FLOOD Filtering UDP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering TCP-SYN-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Ignore Ping Packet From WAN Port Forbid Ping Packet From LAN Port מה אומרים הפיצ'רים האלה והאם כדי להפעיל וכמה פקטות לקנפג ? כמו כן האם כדי להפעיל UPNP ? האם זה בטוח ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by alex15,

אני צריך אותו רגיל שיתחבר ל ראוטר בחיבור קווי עם כבל . מהדפסת לראוטר כבל רגיל כי אין לי בראוטר חיבור באמצעות כבל .

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אהלן, יש לי ראוטר LEVEL 1 מדגם WBR-3406TX. ויש קצת בעיה איתו, אנחנו מחוברים אליו 3 מחשבים וסטרימר ביחד בHomegroup. במחשב של אחי כשנכנסים להתחל -> Networks רואים את כל המשחבים המחוברים לראוטר וגם תחת התגית "Network Infrastructure" יש גם את הראוטר עצמו שאם נכנסים אליו זה מוביל אל אתר הבית של הראוטר. כך: http://img705.imageshack.us/img705/4600/21101547.jpg עכשיו הבעיה היא אצלי במחשב, כי כשאני פותח גם התחל -> Network הוא לא מוצא לי כלום חוץ מאת המחשב שלי עצמי! http://img191.imageshack.us/img191/4027/77271952.jpg הפכתי את האינטרנט וניסיתי מלא דברים ואני לא מצליח להגיע למצב שגם אני יראה את כולם וגם אפשרות להכנס לראוטר מהNetwork. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

התקשרתי להזמין מערוצי זהב ואמרו לי שאין תשתיות באזור!!!!!! זה אומר שלא יהיה לי אינטרנט מהיר לשלוש השנים הקרובות כי גם ADSL אני לא יכול! אני לא מבין את זה אני לקוח שלהם בטלויזיה הדיגיטלית ואינטרנט הם לא יכולים לספק?! נקברתי!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום אני מנסה להגדיר חיבור L2TP ומקבל ניתוקים כל הזמן. מה שיותר גרוע זה שהראוטר לא מתחבר שוב. רק Apple Settings משחזר את החיבור. שאלות: 1) מה ההגדרות המדויקות של החיבור: Require CHAP? Refuse PAP? Require Authentication? STP? 2) קראתי בשירשור ישן באתר על סקריפט חילופי ל L2TP שכתב בחור בשם קובי. איך מתקינים סקריפט חילופי לחייגן? 3) המלצות נוספות? הסיבה לכך שאני משתמש בחייגן היא הצורך ב IP GAMER My exact settings: Router: Buffalo Technologies WZR-HP-G300NH The router doesn't support L2TP with the default firmware, so I had to upgrade to the DD-WRT firmware DD-WRT version: DD-WRT v24SP2-EU-US (08/19/10) std - build 14998 thanks Shay

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gaarzen,

אהלן יש לי בעיה מאוד מוזרה שקוראת כבר כשבוע ולא קרתה בעבר.אני צריך להכניס IP ושרתי DNS בצורה ידנית לחיבור שלי (Internet Protocol Version 4) ומשום מה ברגע שאני לוחץ אוקיי זה מיד נמחק. לא משנה מה אני עושה זה לא נשאר.ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של המודם וגם לעדכן אותו וזה לא עוזר.מה אני יכול לעשות? המון תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by tomer.f,

שלום, הראוטר שהיה לי לאחרונה מת ואני מעוניין לקנות אחד חדש. הקודם היה TP-LINK והייתי מרוצה ממנו. אני מחפש ראוטר חדש וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק את היתרונות של התקנת DD-WRT. במיוחד אני רוצה להגדיר VPN בשביל גישה מרחוק לקבצים ברשת ושליטה על המחשב (אני בכוונה לא רוצה להגדיר תוכנה לגישה מרחוק לקבצים) ועוד כמה פיצ'רים כמו סינון URL, השימוש העיקרי יהיה VPN מהסמארטפון (אנדרואיד) ומחשב לינוקס, ככה ש-openvpn שמגיע עם הקושחה מתאים. הסתכלתי בפורום של DD-WRT על TP-LINK TL-WR841ND ונראה שאין לדגם גרסה שתומכה ב-VPN. האם למישהו יש ניסיון או יכול להמליץ על ראוטר אחר שמתאים למשימה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שניהם של TP LINK ואני רוצה להגדיל טווח למקם את הראוטר החדש באזור שקולט את הראוטר הקיים ומהאזור הזה לשטח המת ! השאלה האם הראוטרים יתמכו זה בזה ? האם חייב להיות WDS בשנהם ? או שאלה : אם אני ממקם את הראוטר הקיים בקומה הכי גבוהה (זו שכרגע יש בה בעייות קליטה) אז תיהיה קליטה יותר טובה בקומה התחתונה לעומת המצב ההפוך שבו הראוטר בקומה התחתונה ?[br]פורסם בתאריך: 21.01.2011 בשעה 04:24:13 אגב יש ברשותי כרגע ראוטר ישן שעובד בתקן הB עד 22 מגה מהירות האם ראוטר אלחוטי ישן שכזה יספק את הסחורה וישמש כAP להגדלת טווח השידור ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by gimdy,

יש לי כרגע איפי קבוע ואני רוצה שיהיה איפי משתנה (דינמי) , מה עושים ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית שכולם מחוברים ברשת אלחוטית עם נתב של אסוס 604 שנמצא באחד המחשבים האחרי, והחיבור לאינטרנט מתבצע אוטומטית שהמחשב נדלק . אם הדרך היחידה ממה שקראתי היא לעשות זאת ע"י חיבור עם חייגן: האם כל שאר המחשבים יהיו חייבים להתחבר בשיטה זו ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by roeesnir,

שלום. יש לי בעייה חמורה. אני מחבר את המחשב לראוטר, והוא מראה לי את האייקון של ההתחברות (עיגול קטן שרץ בין שני המחשבים בשורת המשימות) הוא נשאר במצב הזה. לא מקבל IP. הבעייה היא לא ברשת, כי יש לי עוד מחשבים מחוברים ועובדים. הבעייה היא לא בכרטיס הרשת, כי החלפתי כמה כרטיסים ובכולם אותה תוצאה. לדעתי זו בעיה במערכת ההפעלה. מישהו יודע על זה משהו? תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אהלן שמתי לב שהמהירות של התוכנות שיתוף שלי על הפרצוף, אפילו בקבצים עתירי מקורות - קובץ שיורד אצל חבר שלי בלילה ירד אצלי ביותר משבוע... הבעיה לא ממש קיימת בהורדה ממקור מסודר דרך DAP לדוגמא, שם הוא מוריד במהירות קרוב למקסימלית. אני מחובר דרך נתב של 3COM ובבית יש גם לאפטופ שמחובר אליו אלחוטית, אבל הוא לא ממש מהווה בעיה בקטע של ההורדות כי הוא יותר לגלישה. הבעיה קיימת בתוכנות אימיול וביטורנט (אזוראוס, וניסיתי גם את BitLord ו uTorrent ללא שינוי). הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים בנתב. במחשב מותקנת חבילת הגנה של AVG כולל פיירוול וגם בו התוכנות מורשות גישה לאינטרנט. אשמח לעזרה, תודה, עומר.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם (אחד ב-USB ואחד עם כבל רשת). לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים (אל תשאלו אותי איך... אבל זה זיהה את הרשת והעברתי את הקבצים) בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by eladbu,

NETBIOS והשייכות שלו ל FQDN

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by patch,

מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by GEVER1,

יש לי 2 ספקים רימון ו012 אני בADSL אחי עם הנייד אלחוטי גולש. ואני מהנייח אחי יכול לגלוש גם ברימון וגם מאצלי 012 כי הוא עשה VPN אני רוצה שהוא יגלוש רק ברימון .. איך עושים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by RDS,

בזמן האחרון האינטרנט התחיל להדרדר במהירותו, עד בלפני כמה זמן המהירות הגיעה לשיא השפל... לאתר כמו גוגל לוקח כדקה לעלות, וגם אז התמונה לא עולה... רב האתרים בכלל לא מצליחים לעלות... הבעיה היא לא בספק או בתשתית, בגלל שיש לי לפטופ בבית ואני גולש באינרנט הביתי בלי בעיה.. חשדתי לבעיית תוכנה, הרצתי בערך כל סריקה אפשרית.. כלום לא עזר.. אז החלטתי לפרמט את המחשב... לרוע המזל גם לאחר הפירמוט הבעיה לא נפתרה.. מה יכול לגרום לכזה דבר? כרטיס רשת פגום יכול לגרום לאינטרנט איטי? אני כבר אובד עצות... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ניסן פ.,

כבר כמה זמן שאני פותח את האקספלורר ודף הבית שלי הוא זה: http://searchweb2.com/ ניסיתי כמה פעמים לשנות אותו וזה לא עוזר.. (עד עכשיו השתמשתי בוואלה) מה צריך לעשות כדי לשנות אותו?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן, אני מעוניין אם אפשר במדריך איך לחבר ראוטר EDIMAX BR6204WG כמגבר ברשת אלחוטית עם ראוטר נוסף מדגם MSI RG54G2. הראוטר שמחובר למודם ה-ADSL (מסוג ECI 312+) הוא ה-MSI, מוגדר עם אבטחת WPA-TKIP עם מפתח בעל 8 תוים. הראוטר שצריך להתחבר אליו באופן אלחוטי, ולהגביר את העוצמה של הרשת, הוא ה-EDIMAX. הבעיה היא: הקליטה האלחוטית בקומה ה-3 מעט חלשה. הרעיון הוא: בבית 3 קומות, ה-MSI נמצא בקומה 1. ה-EDIMAX יימצא בקומה ה-2, שם הקליטה טובה (75% מהעוצמה מגיעה לשם). ה-EDIMAX יקלוט את האות של ה-MSI וישלח אותו מחדש מהקומה השניה לרחבי הבית. אני יודע שאפשר לחבר ביניהם בכבל אבל אני לא מעוניין בכך. 2 הראוטרים כבר נמצאים אצלי ככה שהחלפות לראוטרים אחרים לא באים בינתיים בחשבון. אני לא מע…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מגיע להתמוטטות עצבים בקרוב! אני ב1.5 מגה באינטרנט גנב ופשוט נמאס לי! נמאס לי שאי אפשר לראות סרטונים בstreaming מחול בלי לחכות ולחכות שהbuffering ייגיע לפחות לחצי. בלתי אפשרי לראות סרטונים ביוטיוב בלי להכנס לקריזה, שלא נדבר על allsp , מחכים שעה כדי לראות חצי פרק, ואז עוד שעה שיסיים לטעון את החצי השני. אבל מה? בין השעות 1-6 בבוקר, פתאום הכל עובד מצויין, כל אתרי הstreaming הלא ישראלים למניהם, עובדים כמו שצריך! מה זה החרטאבונה הזאת, אני משלם לרוחב פס , ובפועל מקבל אותו רק בישראל? מצטער שקצת התעצבנתי, פשוט אני עובד בעבודה לילית, והשעות שאני על המחשב הן בין 5-9 " שעות העומס" כביכול. משגע אותי לשלם על משהו שאני לא נהנה ממנו לחלוטין! מה המצב בשאר הספקיות? אותו סיפור מחו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי אני פעם ממזמן ממזמן הגדרתי קיבלתי דף הוראות איך להגדיר מהמקום שקניתי אותו ונעלם הדף. אז ניסיתי לבד, לא ממש הולך לי יש לי אינטרנט ADSL של בזק ויש לי 2 ניידים בבית שיתחברו לנטב וגם פלאפון אחד. אניישים תמונות אני חושב שפה מה שצריך לשנות וכו' מן הסתם גם לשים לרשת סיסמא שלא כל העיר תיגלוש לי על הנטב תגידו לי מה מו מי אם צריך עוד דברים:

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. עקב קניית סטרימר חדש וצורך לראות סרטי HD דרכו אני מעוניין להחליף את הנתב שלי. אני מעוניין לקנות נתב חדש שיתמוך בתקן N, ושיהיה כמה שיותר חזק. אני גר בבית פרטי עם מספק קומות והנתב יושב בקומה העליונה וכיום אין קליטה בקומה התחתונה. כמו כן צריך להיות לו חייגן מובנה. התקציב הוא 300 ש"ח, אם יש סיבה אז יש אפשרות להתגמש. אשמח להמלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. חיפשת קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי ראוטר מומלץ. אני מחפש ראוטר דואל בנד עם תמיכה בAC שנותן טווח יחסית גדול ויציבות. החיבור של הראוטר יהיה לHOTBOX של הוט (חוטית) שמשמש כרגע גם כראוטר ומודם אבל אהפוך אותו למודם לאחר הקנייה. החבילה שלי בהוט היא של 100 מגה. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by sos,

שלום! יש לי בעיה קטנה ואולי תוכלו לעזור לי. יש לי רשת פנימית בבית של כמה מחשבים. וישנו מחשב שאני מצליח להתחבר אליו מרחוק אך כאשר אני הולך ל-start->Run ומנסה להתחבר אליו הוא לא מצליח (וישנם שיתופים ואין בעיית הרשאות). ההודעה המתקבלת היא: \\(שם השרת) is not accessible. you might not have premission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. the trust relationship between this workstation and the primary domain failed.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ag43,

יש לי כבל רשת באורך של כ80 מטר שיום בהיר אחד הפסיק לעבוד ("כבל רשת מנותק"). הוא עובר במקומות שקשה להגיע אליהם ואני רוצה לדעת באיזה חלק של הכבל הבעיה נמצאת. בזמנו היתה בביוס של לוח האם מבוסס הX58 שלי אפשרות בשם "SMART LAN" שהיתה בודקת ומדווחת על כל גיד של כבל הרשת האם הוא מחובר ואם לא באיזה מרחק התקלה. האם האפשרות הזו עדיין קיימת במחשבים חדשים? היא מבוססת תוכנה או חומרה? או בקצרה - איך לברר איפה הבעיה בלי כלים מקצועיים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים