עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם כרטיסי רשת חיצוניים/ניידים בסגנון של אלו שמתחברים ישירות ל-USB: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5582&filters[1523][]=1527 כמו אלו בלינק פה. יוכלו לשפר לי את טווח הקליטה בבית? אני לא זקוק למשהו מפלצתי, פשוט בוסט קטן של שיפור בקליטה כאשר הראוטר נמצא בערך 25-20 מטר מהסלון...בלי הפרעות משמעותיות... אשמח לשמוע את דעתכם ועל הדרך המלצה לכרטיס כזה (עדיפות לקומפקטי כמה שניתן) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by psychuil,

מסתבר שאני יכול להתקין על הראוטר שלי את זה. כדאי?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. איזה כבלי רשת מומלץ להשחיל בבית? סך הכל 16 נקודות רשת צינורות של 25 ממ בקירות ארון תקשורת גדול תשתית וספק סיבים של פרטנר 1000 מגה שימושים: נאס פרטנר TV מחשבים פלייסשטיין טלפונים סללורים אייפדים טלווזיות סטרימרים האם כבלים של 6a יספקו את הסחורה?

4. לא יודע ממתי זה אבל רק היום שמתי לב לזה http://mail.google.com/mail/help/about_whatsnew.html

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

מצאתי בזול בהזמנה מחו"ל ראוטר של ASUS מדגם RT-AC51U, איך הוא לדעתכם? כיום יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N בתקן לא עדכני משולב OPENWRT ואני מחפש ראוטר עם התקן העדכני ואולי עם קליטה אלחוטית טובה יותר. קראתי כאן בפורום שהראוטרים של שיאומי מפיקים קרינה גבוהה מאוד, איך האסוס בעניין הזה? יש סיכוי שיפיק פחות קרינה מהראוטר הנוכחי שלי? עוד דגם שאני מוכן לשקול של אסוס הוא RT-AC1200. מצאתי את שניהם במחיר מוזל בגירבסט.

6. כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Adir207,

שלום, אני מחפש ראוטר משרדי, כרגע קיים ראוטר של בזק אך לדעתי הוא לא עומד בעומס כיוון וישנם ניתוקים לעיתים קרובות. מדובר במשרד עם 6 עמדות מחשב + חיבורים אלחוטיים למיניהם (מכשירים סלולרים, לפטופים וכו'). התקציב הוא באזור ה-1000 שקלים, רצוי כבר יגיע עם תקן AC ו-DUAL BAND. אציין שהתשתית היא בזק והספק בזק בינלאומי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ReSt,

שלום לכולם, הבנתי שבOSPF התפקיד היחידי של DR הוא למנוע לופים של הודעות OSPF, וגם (מן הסתם) כל התקשורת עוברת דרכו. אבל במה הDR שונה מכל ראוטר אחר בarea שלו ? והאם לכל area יש DR שונה ? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by useless,

אוקיי. לאחר שעקבתי אחר ההוראות בפרטי פרטים, החיבור אכן עבד. אבל מה? בבייתי ממוקם מחשב נוסף מבוסס חלונות (אני עובד על סלאק), שעד עכשיו ניזון משיתוף האינטרנט של המחשב הנוכחי ע"י כבל מוצלב וההגדרות הבאות: Gateway: 192.168.0.1 - למחשב החלונות הוקצה .0.2 הגדרות ה DNS הרגילות של הספק בו אני עובד, mask 255.255.255.0 אבל למרות שיש פינג בין השניים, השיתוף כבר לא עובד (באופן טבעי ובלתי מפתיע). אילו הגדרות אני צריך לשנות ולמה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות.. יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141 הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר. ראוטר חדש יפתור את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, חוקר לאחרונה את כל נושא הClustering וNetwork Load Balancing. אני מעוניין לבנות מערך של כמה מחשבים שינוהלו ע"י מחשב אחד שמשתמש בכוח העיבוד של השאר ע"ב תשתית LAN. הבנתי שcluster אמיתי מיועד רק לתוכנות שנכתבו במיוחד לסוג עיבוד כזה (MPI). לכן רוב התוכנות יעבדו רק על מחשב אחד בכל פעם והעומס לא יתחלק. השאלה היא, האם אני יכול לבנות Load Balancer שבאמצעות מחשב Master יחלק לכל מחשב Slave תוכנה אחרת להריץ בשביל לחלק עומסים? בסוף, הכוונה היא שהכל יוצג על מערכת הפעלה אחת כאילו זה מחשב אחד. אם לא, איך כן אפשר להקים מערך כזה לשימוש ביתי? אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by shlosi,

שלום לכולם, עברתי לדירה חדשה, ומיקמתי את הראוטר באמצע הבית. מבחינת WIFI נראה שהקליטה טובה בכל הבית, ואני רוצה לחבר את המחשב הנייח שנמצא בקצה המרוחק לא דרך wifi (לא דונגל ולא מגדיל טווח). השתמשתי בעבר באינטרנט על גבי חשמל, ורציתי לדעת האם זה הפתרון הכי טוב והכי יעיל. *אין ממד בדירה. * אין אפשרות טכנית למתוח כבל מהראוטר למחשב. רב תודות!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Arikitos,

היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. כפי שכתבתי בכותרת, אני מעוניין שתמליצו לי על מודם-ראוטר חוטי שתומך באינטרנט שבכבלים. אני אשמח אם תתנו לי 3 אפשרויות כי התקציב עוד לא ברור (בסביבות 400 ש"ח). תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. כיצד אני מגדיר את הראוטר לעשות זאת דגמו של הראוטר הוא BEFW11S4 עד כמה שאני יודע כשאין ראוטר צריך להגדיר IP של המודם ואיזו כתובת VPN

19. Started by aleXtazi,

שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by pazlazar,

היי, אני צריך המלצה לראוטר חדש. אין לי בעיה של מרחקים, אני רק צריך שתהיה לי אפשרות ששני מחשבים יקבלו ממנו אינטרנט במהירות מלאה של 100MB. תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by dotcom1,

קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש דרך לשתף את המדפסת HP 5550 ברשת חוטית פנימית דרך נתב Linksys WRT54GL? שני המחשבים מחוברים בחוט דרך הנתב הנ"ל.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by iDanVas,

שלום לכולם נשרף לי הראוטר בבית ובנתיים חיברתי ראוטר של סיסקו שיש לי בבית לטובת לימודים(שעוד לא סיימתי) הגדרתי אותו והוא מחובר לאינטרנט רק שהלקוחות לא יכולים לגלוש. אני מצרף את ההגדרות שעשיתי , מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי Building configuration... Current configuration : 3839 bytes ! version 15.2 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname Router ! boot-start-marker boot-end-marker ! ! ! no aaa new-model wan mode dsl ! ! ! ip dhcp excluded-add…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSL כרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכוי הבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היא אם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים