רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בן שנה של אדימקס מדגם 6204. מההתחלה היו לו קצת בעיות קליטה בבית אבל לא משהו בלתי נסבל ניסיתי לפתור את הבעיות האלה על ידי עדכון גרסה - אבל גם זה, לא ממש עזר. הבעיה היא שפעם בשעתיים בערך, כל הניידים בבית לא מסוגלים להתחבר לרשת האלחוטית גם אם הם קולטים אותה. המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מושפע מהתופעה, ככה שאני מנחש שזה קשור ל-wifi ולא לספק. כל פעם כדי לאפשר חיבור הניידים, יש לנתק את הראוטר מהחשמל או לכבות ולהדליק את מתג ה-wifi בראוטר למשהו יש פתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אורנג' היא החברה הראשונה בישראל המציעה החל מהיום חבילות גלישה משולבות, המאפשרות לקבל במחיר אחד קבוע וידוע מראש, חיבור לאינטרנט הן בבית, הן דרך המחשב הנייד מחוץ לבית והן דרך הסלולרי. בשלב זה אורנג' מציע שתי חבילות. החבילה הראשונה עולה 129 שקל לחודש וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 5GB לחודש 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית לטלפון הנייד בנפח 500MB החבילה השניה עולה 159 שקל וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 20GB 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית 500MB לטלפון הנייד מבחינת החומרה, מוצעים 4 דגמים שונים של מודמים סלולריים בחיבור …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
hey, I'm having little bit of a problem. I got a CISCO router 1721, and I'd like to DENY all inbound traffic and PERMIT specific IPs, not range of IPs but a static IPs. I know the first thing I need to do is permit the IPs and as last command deny any. I'm still learning the CCNA alone and having a problem. can you please write me the exact commands from the begining how to do it? thanks alot, really, strife
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב DIR615 דגם C2 כבר שנים רבות ותמיד הייתי מרוצה ממנו. בזמנו אף עידכנתי את הקושחה ל3.03RU שמופיע באתר התמיכה בארץ ללא בעיה . לפני כחצי שנה רכשתי מאריך טווח של חברת DLINK גם כן ולא הצלחתי לחברו לרשת, למרות כל הניסיונות שלי בשינוי הגדרות הנתב. לאחר כמה חודשים רכשתי מצלמת רשת מסין, וגם היא סירבה לעבוד. שני המכשירים התחברו לרשת אבל לפי לוג הנתב הוא המשיך לפנות אליהם לקבלת IP לעד והם לא פעלו. ראיתי שלאותה חומרת נתב יש בחו"ל גרסאות קושחה אחרות, 3.10,3.11 והלאה. מחוסר ברירה וייאוש החלטתי להתקין את 3.13NA, לאחר שינוי קל בקובץ הצריבה, לפי הוראות מאתר dd-wrt. הפלא ופלא המצלמה והמאריך טווח פעלו, אבל מאז יש לי בעיות QOS. כאשר מנצלים קצת יותר מרוחב פס הuplink, למשל ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס רשת אל-חוטית,לבית. (תקציב 100+- ) כמו כן,מה ההבדל בין אם הכרטיס מתחבר דרך הUSB לבין חיבור בתוך המחשב דרך PCI/PCI-E? איזה מהם עדיף? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בבית שהוא : AirLive WT-2000R לינק לגביו: http://www.airlive.com/products/WT-2000R/wt_2000r.shtml יש לנו בבית 3 מחשבים נייחים 2 מחוברים דרך חוטים ואחד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי USB ( כתוב עליו 802.11b/g 54Mbps ) חשבתי אולי להחליף את הכרטיס רשת הזה לכרטיס רשת בחיבור PCI חשבתי לקנות את אחד מאלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694238 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726313 אני לא ממש מבין בעניין אבל כתוב שזה תקן N ואם אני לא טועה הראוטר שלי הוא תקן G רציתי לדעת האם כדי לי לקנות את הכרטיסי רשת האלו או אולי לא כי אז אני לא יראה שיפור. אני רוצה כרטיס רשת PCI איכותי ואיני יודע האם כדי/צריך להלחליף את הכרטיס רשת USB שיש לי עכשיו לאחד חדש האם א…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז שידרגתי את המודם ECI של בזק לראוטר ובכול טוב חיברתי סוויצ 8 פורט ו3 מחשבים והכול טוב על כל תחנה התקנתי פיירוול של SYGATE ןעד פה הכול טוב אני מבין שיש לראוטר גם פיירוול אייך מתפעלים אותו ? אייך סוגרים /פותחים פורטים ? על אחד המחשבים יש שרת FTP אבל הכתובת שלו היא כתובת פנימית ? ולכן אין גישה עלייו מבחוץ מה לעשות ? ( האם יש דרך לדעת מה הכתובת של הראוטר ) חיבור ADSL של נזקבילאומי
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, טוב קצת הסתבכתי עם העניין של התחברות מרשת אחרת (עבודה) לרשת הפרטית שלי בבית. אני יודע שיש שירותים של LOGMEIN ו VNC TEAMVIEWER וכו' אבל אני רוצה להתחבר באמצעות RDP שזה מבחינתי ההתחברות היותר מהירה מבחינת זמן תגובה (בערך) בכל מקרה נירשמתי לאתר DYNDNS כי חשבתי שזה יעזור לי איכשהוא אבל עם מחשבה קצרה כנראה שזה לא יעזור? בכל מקרה הגדרתי בראוטר אצלי מדגם TL-WR1043ND שרת וירטואלי ופתחתי את האופציה של פורט של PPTP מה אני צריך לעשות הלאה? קצת איבדתי את עצמי פה ??? ??? : תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאמרתי לפני כמה ימים שאני הולך לעשות רשת 3 מחשבים בבית ואכן עשיתי... הראוטר שקניתי הוא Edimax 6104. עכשיו, חיברתי את כל החיבורים של הראוטר והמחשבים כך: הראוטר מחובר למודם ADSL בחיבור MDI-X. המחשב שלי מחובר לראוטר כ LAN 1. המחשב השני מחובר לראוטר כ LAN 2. המחשב השלישי מחובר לראוטר כ LAN 3. בכל המחשבים ה IP מוגדר כאוטומטי. עכשיו הבעיה היא שבשכנים ברשת, או באנגלית " My Netword Places" לא מוזהה שום מחשב ברשת... מישהו יודע מה הבעיה ? בבקשה...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש בערך את הWRT54GL V1.1 וישר התקנתי לו את קושחת tomato 1.27 מאחר וידעתי שהDD-WRT לא תומך בחייגן L2TP אחרי זמן מסויים הL2TP שיגע גם את העגבניה ובסוף אחרי שיחה קצרה עברתי לחיבור ללא חייגן עכשיו עלתה בי המחשבה, האם לשנות קושחה לDD-WRT שאמורה לעבוד עכשיו כשאין את נושא החייגן, או להישאר עם העגבניה, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי משחק רמי שיש לו אפשרות לשחק ברשת ביתית בשתי מחשבים אחד נגד השני. האם יש דרך שאני אוכל לשחק עם מישהו שנמצא בבית אחר שהוא יתחבר לבית שלי דרך האינטרנט? יש למשחק סרבר רק אם אני מתחבר ברשת הביתית שלי. אם אין אפשרות תגידו ואם אפשר אנא תנו לי מדריך. תודה, יפת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא זוכר את השם אבל יש לי עליו כמה פרטים הוא מיועד לעמידה, צבע לבן, כסוף עם נורות ירקרקות/צהובות לדעתי של חברת TP-Link (הפתיע אותי לראות נתב כל כך איכותי שלהם) כבר התקנתי אותו לכמה לקוחות שלי ששדרגו ל־5 מ"ב בבזק ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את שמו למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע וחצי התחילו לי בעיות של איטיות וכשל בהצגת דפים המון פעמים דפים מוצגים חלקית (תמונות לא נטענות, אפילו באתרים חיצוניים שמשתפים קישור ב YOUTUBE מראים במסגרת "שרת לא נמצא") אני מקבל שגיאה "שרת לא נמצא" או timed out במילים אחרות (כמו בעיה של DNS כושל) ניסיתי להשתמש גם ב DNS של גוגל, לא פתר את הבעיה גם כאשר יש הורדה ברקע (שאין מצב שהאינטרנט התנתק כי ההורדה ממשיכה), עדיין יש לי בעיות הבעיה קורת במשך כל היום, לפעמיים הכל עובד חלק ולפעמים פשוט בלתי נסבל HOT שלחו לי כבר 3 פעמיים טכנאי פעם ראשונה -> ניתק את המגבר ואמר שכניראה זה הבעיה פעם שנייה -> החליף כמעט את כל הכבלים שמובילים ל HOTBOX פעם שלישית -> הוא פשוט החליף את ה HOTBOX (ממש לפני מספר דקות) * בינתיי…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי עוד שיחה שהעלו לי שם את העצבים. אלו הם הטווחים: 82.80.168. סיומת: 0-24 82.80.168. סימות: 129-254 82.80.183. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0 -24 82.80.189. סיומת: 0-24 עכשיו דבר מעניין נוסף לאחר שעה וחצי של בדיקות איתם עם גיימר ובלי גיימר עולה שהפינגים בלי חבילת הגיימר טובים יותר. אני נמצא ב30 מגה. אני בכל מקרה מחכה לטלפון מתומך בכיר לפני שאני מחליט האם לנתק את הגיימר.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל הצפנה על הנתב האלחוטי שלי LINKSYS WRT300N אני לא יודע איזה הצפנה לבחור יש לי PS3 ואני רוצה שזה יתמוך גם בסוג ההצפנה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני פותח את האקספלורר ודף הבית שלי הוא זה: http://searchweb2.com/ ניסיתי כמה פעמים לשנות אותו וזה לא עוזר.. (עד עכשיו השתמשתי בוואלה) מה צריך לעשות כדי לשנות אותו?? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי שדרוג לתוכנת הראוטר אבל זה לא התאים והרג לי את הראוטר איך אני יכול להתחבר אליו לא מהמקום הרגיל ותקן את מה שעשיתי אם: 1 אין לי את הכבל המתאים לחיבור היחידי שיש עליו 2 קניתי מזמן ולא הרוטר לא ממש מוכר אין תמיכה או אחריות 3 אפשר לקנות כבל מתאים כי לבנות אחד הרבה יותר קשה הצעות ? צריך תוכנה בוינדוס כדי להיכנס בצורה אחרת? תודה על הזמן...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום. אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי. הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה). בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו. הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש א…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני סובל מאינטרנט גרוע, כל הזמן הרשת נופלת, ה-WIFI חלש, עברתי כבר 3 ספקים (נכנסתי לדירת שותפים בה היה אקספון, מהר מאוד העברתי אותנו ל-012, ואחרי שגם זה לא עזר, עכשיו עברנו לבזק בינלאומי (עם תשתית של בזק בכל אחת מהספקיות האלו)) יש ראוטר של TPLINK, TDW9970 הוא תלוי די גבוהה על הקיר, במרכז הדירה. אבל אנחנו פשוט סובלים מאינטרנט מחריד... ניסינו המון דברים, שינוי ערוץ, מיקומים שונים בבית.... לא עוזר כלום רוצה לנסות פתרון אחרון לפני שאני הולך לגור מתחת לגשר בתוך קופסאת קרטון - לקנות מודם\ראוטר חדש זקוק להמלצות, מבחינתי אין מחיר לאינטרנט טוב, אז אין מגבלת תקציב. שיתמוך במה שצריך לתמוך, הבנתי שאם יושבים על תשתית של בזק אז …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-