עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nice-1,

באמת בזק בינ"ל השתפרו הרבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים. ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא. כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים? האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD? ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום חברים! אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום. אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי. הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה). בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו. הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש א…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by 00Amir,

עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט... בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג... אני גר באילת... יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום יש לי בעית קליטה חמורה אצלי בחדר בשל מרחק ומלא קירות מן הנתב שלי הראשי (של3COM) הנתב של3COM תומך בהתקנים G+B עכשיו ככה קניתי היום נתב חדש של אדימקס br-6542n שתומך בכל התקנים כולל התקן N החדש(יחסית) עכשיו לפי מה שהבנתי הנתבים יוכלו לעבוד ביחד וקניתי אותו את הטווח קליטה מיקמתי אותו ככה שיש קליטה טובה מאד בחדר שלי שלא יורדת מ 90% והוא מכסה את כל שאר הבית בקליטה טובה עכשיו אני רוצה להגדיר את הנתב של אדימקס שיהיה הAP שלי והנתב של3COM יהיה הראשי אני לא ממש מבין כל כך איך להגדיר כי לא עשיתי דבר כזה בעבר בחיים ככה שאני צריך את עזרתכם ולא רק שתגידו לי מה לעשות תאורתית כי אני יודע את אני צריך משהו שירד לפרטי פרטים כל פיפס קטן שצריך לעשות אז ככה הינה שתי הדגמים המלאים של הנתבים…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, טוב קצת הסתבכתי עם העניין של התחברות מרשת אחרת (עבודה) לרשת הפרטית שלי בבית. אני יודע שיש שירותים של LOGMEIN ו VNC TEAMVIEWER וכו' אבל אני רוצה להתחבר באמצעות RDP שזה מבחינתי ההתחברות היותר מהירה מבחינת זמן תגובה (בערך) בכל מקרה נירשמתי לאתר DYNDNS כי חשבתי שזה יעזור לי איכשהוא אבל עם מחשבה קצרה כנראה שזה לא יעזור? בכל מקרה הגדרתי בראוטר אצלי מדגם TL-WR1043ND שרת וירטואלי ופתחתי את האופציה של פורט של PPTP מה אני צריך לעשות הלאה? קצת איבדתי את עצמי פה ??? ??? : תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, עקב תופעה מוזרה של ניתוקים בלתי פוסקים בראוטר הקיים שלי (3Com), שגם איפוס הגדרות ועדכון קושחה לא פתרו אותם, החלטתי לרכוש ראוטר חדש, בתקווה שזה יפתור את הבעיות. אני מחפש ראוטר בתקן N מלא, אשר כולל חיבורים קוויים לרשת 1Gbit/s, ושיש לו אות חזק מאד, כי הוא חייב להיות (לצערי) בממ"ד. כמו כן אני צריך כרטיס רשת בתקן N שיקלוט אותו היטב מחדר מרוחק (כשהראוטר, כזכור, בממ"ד). ממה שקראתי באתר ובפורום, חשבתי על WR1043ND של TP-LINK, ועל מתאם רשת WN821N של אותו יצרן. אני מבין שהראוטר עונה מתחינת תקן N ותמיכה ברשת בקצב ג'יגה ביט (1000), וגם לא יקר, אבל נראה שהשידור/קליטה שלו לא חזקים במיוחד. אני גם לא יודע אם מתאם הרשת במחשב המרוחק קולט מספיק טוב. מה דעתכם? יש משהו מומלץ יותר ל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sos,

שלום! יש לי בעיה קטנה ואולי תוכלו לעזור לי. יש לי רשת פנימית בבית של כמה מחשבים. וישנו מחשב שאני מצליח להתחבר אליו מרחוק אך כאשר אני הולך ל-start->Run ומנסה להתחבר אליו הוא לא מצליח (וישנם שיתופים ואין בעיית הרשאות). ההודעה המתקבלת היא: \\(שם השרת) is not accessible. you might not have premission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. the trust relationship between this workstation and the primary domain failed.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by CyberBot,

יש לי שרת של משחק על ממכונה וירטואלית ואני רוצה דומיין של no - ip השאלה היא איפה אני מפעיל את הקליינט שלהם במחשב הפיסי או במכונה? תודה ועשיתי port forwad

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Xmen,

יש לי חיבור ISDN, כאשר אני עובד על מחשב עם מע"פ W2K, ואני רוצה להגדיר את מהירות החיבור כ- 128K אזי אין בעיה אני מצליח להתחבר במהירות הנ"ל... כשאני עובר ל- WIN98 ומגדיר מהירות של 128K ואח"כ מתחבר לאנטרנט (כלומר לספק אנטרנט) אני מקבל ERROR ולא מצליח להתחבר במהירות הנ"ל, אלא רק במהירות של 64K מדוע?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by davidreznic,

אז ככה, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות: תקציב לראוטר 300-350 מכשירים- לפטופ (חיבור אלחוטי), מחשב נייח (חיבור חוטי), אייפוד טאץ' ומחשב כף יד (חיבור אלחוטי) העלתי שרטוט של הדירה עם מידות. האזורים בהם אני צריך שיהיה שידור מסומנים בכתום. הנק' האדומה היא השקע שאליו מחובר המודם כרגע. בגלל שהמחשב הנייח נמצא באותו חדר, אני חושב שעדיף לחבר אוטו לראוטר בצורה חוטית. הלפטופ יהיה בממד (מסומן עם קירות עבים, הדלת שלו פתוחה רוב הזמן אבל הייתי רוצה שידור גם כשהדלת סגורה) הבנתי שיש ראוטרים עם כניסות USB ככה שאפשר לחבר ולשתף מדפסות ללא חיבור רשת, האם אופציה זו מעלה את המחיר באופן משמעותי? תקנו אותי אם אני טועה, אבל מהירות העברת קבצים ברשת לא מושפעת/תשפיע על מהירות הורדת קובץ מהאינטרנט, אני צודק?…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by gryffin,

כמו שאמרתי לפני כמה ימים שאני הולך לעשות רשת 3 מחשבים בבית ואכן עשיתי... הראוטר שקניתי הוא Edimax 6104. עכשיו, חיברתי את כל החיבורים של הראוטר והמחשבים כך: הראוטר מחובר למודם ADSL בחיבור MDI-X. המחשב שלי מחובר לראוטר כ LAN 1. המחשב השני מחובר לראוטר כ LAN 2. המחשב השלישי מחובר לראוטר כ LAN 3. בכל המחשבים ה IP מוגדר כאוטומטי. עכשיו הבעיה היא שבשכנים ברשת, או באנגלית " My Netword Places" לא מוזהה שום מחשב ברשת... מישהו יודע מה הבעיה ? בבקשה...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by benfree,

שלום לכולם, יש לי שאלה. יש לי מחשב אחד עם וונדוס XP ואחד עם 7. הגדרתי את הרשת והכל עובד בצורה תקינה. על המחשב עם ה7 אני תמיד משתלט מרחוק ללא בעיה. ברצוני להשתלט על המחשב השני עם האיי פי הפנימי שהגדרתי לו. פתחתי פורט בראווטר גם למחשב השני. משום מה אני לא מצליח להשתלט עליו. יש לו סיסמה ויוזר, יש לו הרשאות, אין לו פיירוולים. יש הצעות? אגב מעדיף רק דרך remote desktop ולא עם תוכנות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nore0,

1. לאן כדאי להיתחבר 2. 012 או 013 3. כבלים או ADSL כשהיתחברתי לאינטרנט של בזק קיבלתי מודם בקרוב אני מיתנתק מהם אני צריך להחזיר אותו ? או לקנות אותו ? ונניח שאני מתחבר ל-012 או לכל חברה אחרת אז אני מקבל מהם מודם איך זה הולך ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by dudinka,

בית קטן, בלי דרישות מהירות מיוחדות, בעיקר חשובה היציבות (המון שיחות זום). חשבתי לקנות סים רמי לוי 5G 500GB, לחבר למודם/ראוטר וזהו. מה דעתכם? יש לי VR600 אבל לא נראה לי שהוא תומך, אלא אם כן מחברים לו מודם usb ל-5G. יש דבר כזה או שעדיף לקנות ראוטר חדש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Cheif,

אני טס הלילה ל-CES 2011 כך שהנוכחות שלי בפורום לשאלות תמיכה תהיה מצומצמת בתקופה הקרובה. דיווחים מ-CES יהיה אפשר למצוא בבלוג. הפרטים כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486709.0

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Check_Point,

אני מקים רשת חוטית בין 3-4 מחשבים בקרוב, ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? האם כדאי ראוטר שיתחבר למודם וממנו אני אריץ כבלים לכל ארבעת המחשבים? האם כדאי סוויצ' שיתחבר לאחד המחשבים שמחובר לאינטרנט וממנו ירוצו כבלים? עוד שאלה - האם בכל המקרים זה כבלי רשת מוצלבים שרצים? מהו השם המלא שלהם? שאלה נוספת- האם אפשר לחדרים לעשות שסופו של הכבל (שמגיע מהראוטר) יהיה בתור שקע, וממנו ימשך עוד כבל של מטר או פחות? מהו שם השקע?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מישהו יודע ? רוחב פס, מחיר ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ag43,

יש לי כבל רשת באורך של כ80 מטר שיום בהיר אחד הפסיק לעבוד ("כבל רשת מנותק"). הוא עובר במקומות שקשה להגיע אליהם ואני רוצה לדעת באיזה חלק של הכבל הבעיה נמצאת. בזמנו היתה בביוס של לוח האם מבוסס הX58 שלי אפשרות בשם "SMART LAN" שהיתה בודקת ומדווחת על כל גיד של כבל הרשת האם הוא מחובר ואם לא באיזה מרחק התקלה. האם האפשרות הזו עדיין קיימת במחשבים חדשים? היא מבוססת תוכנה או חומרה? או בקצרה - איך לברר איפה הבעיה בלי כלים מקצועיים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי,מחר אני משדרג את המהירות ל-10M. תשתית קיימת-בזק במהירות 2.5M ספק קיים-נטוויז'ן במהירות 2.5M לפי הבדיקה של קו הטלפון שלי,הוא עדיין לא פרוש ברשת NGN. אז האם אני אקבל את כל ה-10M או שלא? הנתב שברשותי הוא siemens sl2-141 עם קושחה : [table][tr][td]3.103q2[/td][/tr][/table] האם כדאי לשדרג את הנתב לאחד מנהתבים שפה:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db135581=135595 או שידרוג לנתב של חברה אחרת? האם זה יותר שווה : http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx לעשות טרייד אין ולקבל נתב בתקן N. האם הנתב המוצע טוב? או שהאם כדאי לעשות שדרוג קושחה לנתב הקיים דרך בזק/נטוויז'ן ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. קראתי מספר תגובות ב Ynet הטוענים לניתוקים רבים בשימוש בנתב אלחוטי זה, האם מישהו נתקל ויכול לאשש/להפריך את הטענה ממקור ראשון ? (הסיבה שארכוש נתב אלחוטי זה הוא בשל כרטיס הרשת האלחוטי ללפטופ +D-Link DWL 650 - כדי למנוע אי תאימות...) תודה ! עריכה : קראתי שוב את האשכול בוא הומלץ על הנתב האלחוטי Belkin 802.11g F5D7230 ההפרש שלהם במחיר הוא זניח (הבלקין יקר יותר ב 30 ש"ח). 2 השאלות החשובות ביותר הם : 1. האם בטוח שלבלקין לא תהיה בעיה לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי DLINK שבטפטופ ? 2. הבנתי שהיתרון העקרי שלו היא מהירות גבוהה יותר - האם כרטיס הרשת שבלפטופ לא מגביל בכל מקרה ל 11 ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. וכמה זה עולה..?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.