עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Arikitos,

היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by zvikaavr,

שלום. אני עובד בבית עם ראוטר LevelOne - WBR3408 ואני לא מצליח להתחבר לאף שרת ב eMule. פתחתי את הפורטים הנחוצים לי 4662-TCP ו- 4672-UDP. כשאני מבצע בדיקה האתר מראה לי שהפורטים פתוחים ותקינים ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר לאף שרת. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS עם FIRMWARE של DD-WRT. יש לי 5 מחשבים בבית שמחוברים כולם אלחוטית לראטור. לראטור מחובר מודם והראטור משתמש חייגן. עכשיו, הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מחשבים אחרים ברשת. אני כן יכול לחפש לפי שם מחשב ואז לראות מדפסות, אבל כשאני עושה PING לאיזה מחשב לפי ה IP אני לא מקבל תשובה. אני רוצה להשתמש ב VNC אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב האתר מסיבה זו. מה הבעיה פה? אפשר לסגור. בעיה דפוקה עם הפיירוול.. כמו דפוק חשבתי שאם אני רק ניגש למחשבים ברשת הפנימית אני לא צריך לפתוח פורטים ומסתבר שכן.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by approx,

מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by garnett,

אני מקבל הודעת שגיאה HTTP 500 - Internal server error בכל פעם שאני מנסה להריץ קובץ PHP או ASP בlocalhost... מה אפשר לעשות?? בתודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Armageddon1,

לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by tiptipon,

אני רוצה להפעיל הצפנה על הנתב האלחוטי שלי LINKSYS WRT300N אני לא יודע איזה הצפנה לבחור יש לי PS3 ואני רוצה שזה יתמוך גם בסוג ההצפנה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן, לא מזמן עברתי לאינטרנט של אורנג' ולכן קניתי שני כרטיסי רשת לשני מחשבים שיש לי בבית כדי להתחבר, ונתקלתי בשתי בעיות: באחד בו יש XP הכל עבד בהתחלה והתקנתי לפי המדריך אבל אז נעלם לי לגמרי החיבור האלחוטי. המחשב פשוט לא קולט את הכרטיס משום מה למרות שהוא מחובר והוא כבר קלט אותו בהתחלה. איך אני אמור להוסיף את החיבור הזה כאופציית התחברות לאינטרנט? יש לי שם אופציית חיבור LAN קווי אבל אין WLAN ... במחשב השני יש לי מערכת SERVER 2008, והדיסק של ההתקנה בכלל לא תואם את מערכת ההפעלה, ולכן הורדתי דרייבר מהאתר של אדימקס וניסיתי להתקין את הדרייבר אך שוב, המחשב כלל לא נותן לי אופציה לחיבור אלחוטי באמצעות כרטיס רשת. איך אני יוצר את החיבור הזה במחשב השני? תודה וסליחה על החפירה, מקוו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי ראוטר בן שנה של אדימקס מדגם 6204. מההתחלה היו לו קצת בעיות קליטה בבית אבל לא משהו בלתי נסבל ניסיתי לפתור את הבעיות האלה על ידי עדכון גרסה - אבל גם זה, לא ממש עזר. הבעיה היא שפעם בשעתיים בערך, כל הניידים בבית לא מסוגלים להתחבר לרשת האלחוטית גם אם הם קולטים אותה. המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מושפע מהתופעה, ככה שאני מנחש שזה קשור ל-wifi ולא לספק. כל פעם כדי לאפשר חיבור הניידים, יש לנתק את הראוטר מהחשמל או לכבות ולהדליק את מתג ה-wifi בראוטר למשהו יש פתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Dimazaur,

קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by coran,

שלום, אני נמצא בבסיס מסויים בצבא , ואני אחראי על הרשת בבסיס הקמתי שרת ודרכו אני משדר רדיו. הכל עובד ואין לי בעיה אך הבעיה היא שיש מגבלה של 41 איש, לומרות שבהגדרות של הרדיו אין שום הגבלה ובמאפיינים קבעתי שלא תיהיה הגבלה מה יכולה להיות הבעיה? מה אוכל לעשות כדי שכולם יוכלו להתחבר? יש בבסיס מעל ל400+- תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by TAMIRRR013,

שלום! לאחרונה החלה תופעה שהמחשב התחי ללהיתקע לי ביגלל המתאם רשת שהוא כולו שבור וסדוק, זה בטוח הבעיה כי שאני מחליף אותו זה לא קורה. נראוטר בבית הוא netgear dgn2200 תקן N אני בתוך ממד והקליטה שם יחסית חלשה,הייתי רוצה כרטיס רשת שעם כבר גם יהיה חזק.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by roey1,

שלום , יש ברשותי בית עם מספר מפלסים ועד היום עשיתי שרשור של AP באופן אלחוטי אבל המהירויות הם רעות ואי אפשר להמשיך לעבוד ככה.. בנוסף אין אפשרות של העברת חוטים כרגע. חשבתי לנסות מתאמי רשת על גבי החשמל כדוגמת המוצר הבא : TP-Link TL-PA4010 500Mbps אציין שאין אצלי בבית תלת פאזי. יש לי כמה שאלות : 1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל או עם הטכנולוגיה בכללי ויכול לתת חוות דעת? 2. האם יש צורך בין כל 2 נק' קצה 2 מכשירים שונים? כלומר נגיד מהנקודה הראשית בה נמצא הראוטר אני רוצה להגיע ל-3 חדרים בבית האם ליד הראוטר צריך לשים 3 מתאמים כאלה או שאפשר להתקין אחד בלבד? 3. האם יש בעיה של סנכרון והתנגשות אם מתקינים יותר מזוג אחד כאלה באותו רשת חשמל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, טוב קצת הסתבכתי עם העניין של התחברות מרשת אחרת (עבודה) לרשת הפרטית שלי בבית. אני יודע שיש שירותים של LOGMEIN ו VNC TEAMVIEWER וכו' אבל אני רוצה להתחבר באמצעות RDP שזה מבחינתי ההתחברות היותר מהירה מבחינת זמן תגובה (בערך) בכל מקרה נירשמתי לאתר DYNDNS כי חשבתי שזה יעזור לי איכשהוא אבל עם מחשבה קצרה כנראה שזה לא יעזור? בכל מקרה הגדרתי בראוטר אצלי מדגם TL-WR1043ND שרת וירטואלי ופתחתי את האופציה של פורט של PPTP מה אני צריך לעשות הלאה? קצת איבדתי את עצמי פה ??? ??? : תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. עד כה היתי מנוי על תשתית הוט 100 מגה + הוטנט. לאחר שרבתי עם הוט החלטתי לתשתית בזק ולהשאר עם ספק הוטנט. אז כרגע אני בחבילת top 40 בבזק, וממש לא מרגיש כאילו קיבלתי יותר. מה שהכי מפריע לי זה הורדות טורנט. נכון, אני מוריד מטרקרים ציבוריים, ועדיין, תחת תשתית הוט היתי מקבל מהירות הורדה של 4-5 מגה +- . מאז המעבר לבזק, כל הטורנטים יורדים בקצב של 0.5-1.5 מגה! פחות ממה שקיבלתי בתקופה שהיתי מחובר ל15 מגה שלהם (1.8). איך זה יכול להיות שמהירות ההורדה כל כך נמוכה? מה בזק עושים? חייב לציין שמהירות הupload מגיעה ל300 כמובטח. מה שכן בהורדות בסטים אני לפעמים מגיע ל4-5 מגה, אך רוב הזמן נע סביב 1.5-2. ודבר אחרון, מאז המעבר לבזק צצות לי פרסומות פלש, חלונות קופצים שלא היו מופיעים קודם ל…

19. Started by iakovl,

קניתי לפני חודש בערך את הWRT54GL V1.1 וישר התקנתי לו את קושחת tomato 1.27 מאחר וידעתי שהDD-WRT לא תומך בחייגן L2TP אחרי זמן מסויים הL2TP שיגע גם את העגבניה ובסוף אחרי שיחה קצרה עברתי לחיבור ללא חייגן עכשיו עלתה בי המחשבה, האם לשנות קושחה לDD-WRT שאמורה לעבוד עכשיו כשאין את נושא החייגן, או להישאר עם העגבניה, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Internal,

התשלום על קו קל היה אמור להתבטל ב 5 לאפריל האם זה כבר נכנס לתוקף?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by EpoXi,

שלום. יש לי בבית תשתית של HOT, מודם של THOMSON וראוטר רגיל (לא אלחוטי) של EDIMAX. קיבלתי מודם-ראוטר של בזק (של ASUS) לתשתית ADSL. השאלה אם אפשר איך שהוא לקמבן בין כל המכשירים כדי שהראוטר שיקבלתי (שהוא אלחוטי) יעבוד ביחד איתם?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ביצוא סימניות מועדפים מגוגל כרום נוצר קובץ html הבעיה שהקובץ מכיל רק חלק מהסימניות שיוצאו יש לי רשימה ארוכה של סימניות, אולי זו הסיבה? מישהו יודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by questionman,

יש לי הוטבוקס וtp-link td-w9980. חיברתי את ה9980 להוטבוקס אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. הוא נמצא על dynamic ip. כיוונתי אותו על מצב wireless router וב"התקנה מהירה" הוא מזהה חיבורים אחרים (מהשכנים לדוגמה) אך לא את ההוטבוקס. הוא מופיע בחיפוש WIFI מהתקנים אחרים אבל כשמתחברים רשום שאין גישה לרשת דרכו. מה פיספסתי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.