עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vortex,

אני מוריד משם ממש לאט, אני על כבלים 750

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. איזה כבלי רשת מומלץ להשחיל בבית? סך הכל 16 נקודות רשת צינורות של 25 ממ בקירות ארון תקשורת גדול תשתית וספק סיבים של פרטנר 1000 מגה שימושים: נאס פרטנר TV מחשבים פלייסשטיין טלפונים סללורים אייפדים טלווזיות סטרימרים האם כבלים של 6a יספקו את הסחורה?

3. Started by kalda01,

האם ההוט-בוקס תואם סמארטבוקס של אורנג'? האם תומך ב2 קווי טלפון? (אחד פקס) האם הWIFI יציב ומאפשר חיבור נתב שני כREPEATER ? האם ההוטבוקס יתפקד טוב כנתב קווי כאשר מחובר אליו נתב אלחוטי חיצוני כנקודת גישה ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום קניתי את הראוטר הזה במקום הישן שלי כי יש לו 8 יציאות רשת (אני זקוק ל 6-7) וכן תקשורת אלחוטית בתקן N המהיר (חיבור לניידים וטלוויזיה חכמה). פתחתי את האריזה (הוא נראה חדש עם ניילונים) וחיברתי אותו למערכת על פי ההוראות שיש בדיסק. אחרי חיבור המתח ראיתי כי המחשבים בבית יכולים להתחבר לאינטרנט (מוזר כי עוד לא הגדרתי בו דברים). ניסיתי להכנס לראוטר (לצורך הגדרות שונות) דרך האינטרנט אקספלורר (192.168.0.1) והגעתי למסך הכניסה. הכניסה היא admin וללא סיסמא בהתחלה. הראוטר כותב שזה לא נכון ולא נותן להכנס. אחרי הרבה נסיונות שונים עשיתי לראוטר reset כפי שמוגדר בהסברים (לחיצה ארוכה על כפתור reset פנימי) וראיתי את הלדים שלו מחליפים מצב (כנראה איתחל את עצמו מחדש). עכשיו הוא אמור היה לחזור…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by guuner,

זו שאלה שמטרידה אותי קצת בזמן האחרון. אני מבין שעם מחשבים ניידים שיש בהם WIFI אפשר להתחבר להרבה מקומות עם אינטרנט אלחוטי. האם גם כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ישירות לPCI יכול גם לקלוט באותם טווחים כמו מחשב נייד עם WIFI? ומה זה בעצם WIFI? כמו כרטיס רשת אלחוטי אבל למעשה הוא יכול לקוט לטווחים הרבה יותר גדולים או מה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dotcom1,

קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Zadu,

שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by gilm,

שלום רב היה לי ראוטר ישן DIR320 -הייתי גולש איתו בלי התנתקויות -באינטרנט של הוט 12 מגה הייתי בארה"ב וקניתי שם ראוטר של NETGEAR WNDR3400 שקראיתי עליו ביקורות טובות חיברתי אותו וכל כמה דקות יש לי התנתקויות -חשבתי שהמודם בכלל מתנתק אבל ראיתי בסטטוס שהאינטרנט עדיין מחובר עשיתי כל מיני בדיקות ואז ראיתי שעם כתובת IP אני כן מצליח להיכנס לאתרים אבל עם השם שלהם לא זהוגם לאתרים שכבר נסנתי אליהם לפני קצת זמן הוא נותן לי להיכנס עד שלאט לאט גם אליהם לא רק אם אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו אז זה מסתדר עד שאחרי כמה דקות שוב חוזר הבעיה אם יש לי קובץ בהורדה עם INTERNET DOWNLOAD MANAGER זה עדיין ממשיך לרדת ולא מפסיק אז אני בטוח שהבעיה היא ב DNS ניסחי להזין גם ידנית את השרתי DNS ש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by נערי,

יש לי ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליו מהמחשב הנייד. ניסיתי להתחבר ע"י הכרטיס רשת אלחוטית של המחשב, על ידי חיבור פיזי ליציאה של הראוטר, ועל ידי חיבור כרטיס רשת חיצוני (USB) והוא לא מצליח להתחבר. בדקתי על ידי IPCONFIG/ALL את כל שלשת המרכיבים הנ"ל כל אחד בנפרד, ואלה התוצאות שקיבלתי. אודה למי שמבין ברשתות אם יוכל לעזור לי. להלן תוצאות הבדיקה: הרשת האלחוטית של המחשב Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BOAZ Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed IP Routing Enabled.…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by RDS,

בזמן האחרון האינטרנט התחיל להדרדר במהירותו, עד בלפני כמה זמן המהירות הגיעה לשיא השפל... לאתר כמו גוגל לוקח כדקה לעלות, וגם אז התמונה לא עולה... רב האתרים בכלל לא מצליחים לעלות... הבעיה היא לא בספק או בתשתית, בגלל שיש לי לפטופ בבית ואני גולש באינרנט הביתי בלי בעיה.. חשדתי לבעיית תוכנה, הרצתי בערך כל סריקה אפשרית.. כלום לא עזר.. אז החלטתי לפרמט את המחשב... לרוע המזל גם לאחר הפירמוט הבעיה לא נפתרה.. מה יכול לגרום לכזה דבר? כרטיס רשת פגום יכול לגרום לאינטרנט איטי? אני כבר אובד עצות... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Yama,

ברצוני לעזוב את הוט בה הייתה תמיכה ברשת אינטרנט על הקואקס שרץ בבית ע"י מתאמי moca, האם מתאמי ה- HPNA של יס מבצעים זאת? ברצוני להוסיף במס' נק' ראוטר שיוגדר כ- AP, האם יש נסיון מוכח לכך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ORrrr,

שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Armageddon1,

לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by sos,

שלום! יש לי בעיה קטנה ואולי תוכלו לעזור לי. יש לי רשת פנימית בבית של כמה מחשבים. וישנו מחשב שאני מצליח להתחבר אליו מרחוק אך כאשר אני הולך ל-start->Run ומנסה להתחבר אליו הוא לא מצליח (וישנם שיתופים ואין בעיית הרשאות). ההודעה המתקבלת היא: \\(שם השרת) is not accessible. you might not have premission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. the trust relationship between this workstation and the primary domain failed.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Arikitos,

היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם כרטיסי רשת חיצוניים/ניידים בסגנון של אלו שמתחברים ישירות ל-USB: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5582&filters[1523][]=1527 כמו אלו בלינק פה. יוכלו לשפר לי את טווח הקליטה בבית? אני לא זקוק למשהו מפלצתי, פשוט בוסט קטן של שיפור בקליטה כאשר הראוטר נמצא בערך 25-20 מטר מהסלון...בלי הפרעות משמעותיות... אשמח לשמוע את דעתכם ועל הדרך המלצה לכרטיס כזה (עדיפות לקומפקטי כמה שניתן) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Morfium,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר טוב, במחיר הגיוני ( עד 300 שח - אם ממש צריך ניתן לחרוג מעט ) הבית הוא 2 קומות, הראוטר יהיה בקומה התחתונה, והתחנה הראשית (המחשב) יהיה קומה מעל (בדיוק מעל הראוטר). הראוטר אמור להיות מספיק טוב כדי שניתן יהיה לשחק במשחקי רשת (בצורה אלחוטית). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by lessismore,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום הנכון לפנות אליו - במידה ולא אשמח שהמנהלים יעבירו את האשכול. יש לי אתר (פרוטפוליו, אני צלם אופנה) ואתמול רכשתי לו דומיין ישראלי. פעלתי ע"פ ההגדרות ונראה כי משהו שגוי בהגדרה עצמה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להגדיר את מיפוי הדומיין כפי שצריך; אני מצרף צילומי מסך רלוונטים וקישורים. כתובת האתר: www.krop.com/danielohana כתובת הדומיין שרכשתי: www.danielohana.co.il צילומי מסך רלוונטים: הסבר במערכת האתר כיצד לקשר דומיין: http://i57.tinypic.com/k3slzm.jpg איך הגדרתי בפועל: http://i61.tinypic.com/259y7nm.jpg בדיקת DNS א' http://i62.tinypic.com/2yos4kh.jpg בדיקת DNS ב' http://i59.tinypic.com/353a2xg.jpg בדיקת DNS ג' http://i62.tinypic.com/2mnk41h.jpg…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Rhinoc,

מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים ? לפי החיפוש בגוגל כל אחד זורק מחיר שונה.. נועד להשחלה בבית על תשתית הטלפון , אני מניח שUTP יספיק

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, לאחרונה החלפתי את הנתב הותיק של בזק בנטגיר חדש מהקופסה - וברצוני להמשיך להשתמש בו בתור מגדיל טווח. דבר דומה עשיתי ב-Dir 615 העוד יותר ישן של בזק, פשוט החלפתי את ה-Firmware הבסיסי של בזק בממשק הרגיל של דילינק, מה שפתח לי את האפשרות ל-Client Mode שמשום מה יורד ממכלול האפשרויות ברגע שמאפסים את הראוטר. אני מנסה לעשות משהו דומה, אבל לפי הבנתי ה-2760U הוא מוצר המשווק אך ורק בארץ ולא מקבל שום תוכנה של אף ראוטר אחר, דומה ככל שיהיה. האם יש דרך לעשות את זה ללא צורך בהתקנת ממשק חדש? או שיש ממשק שהמכשיר שלי דווקא יקבל? בדקתי את אפשרויות הWireless Bridge אבל לא הצלחתי לעשות דבר ללא ביטול האבטחה בנטגיר החדש. למי יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום חברים, קיים אצלי בבית מכשיר של חברת הוט HOTBOx אשר מחובר למחשב נייח בבית של ההורים, לאחרונה בניתי יחידת דיור וברצוני לחבר אנטרנט. wifi ביחידת דיור, המרחק של היחידת דיור מהבית של ההורים 50 מטר, איך יהיה נכון לחבר את זה? האם כבל cat 6 וראוטר אצלי ביחידה דיור יספיקו על מנת לקבל מספיק חוזק אשמח לעזרה לפניי שאני שופך סתם כסף, יש לציין שהטווח כבל הוא בין 50-60 מטר בין הבית ליחידה , השימושים העיקריים שלי זה פלאפון מחשב נייד וסטרימר תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Michael KL,

אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by AvlK,

שלום חברים אני צריך לבצע שינויים קלים בבית בגלל שראוטר אחד של בזק לא מכסה כראוי את כל הבית ובזמן האחרון יש צורך באינטרנט גם בחדרים רחוקים שלשם הוא לא מגיע. המצב כרגע הוא כזה, יש ראוטר אחד של בזק (NETGEAR VEGN2610) בבית והוא נמצא בחדר שלי ומחובר חוטית למחשב שלי, עד הסלון וכולל (מרחק של בערך 15 מ' עם כמה קירות) הוא מכסה את החלק הזה של הבית בצורה טובה ואין בעיה. מה שהשתנה זה שנוספו שני מחשבים בקצה השני של הבית שלא קולטים ממרחק כזה, המרחק שלהם הוא עוד איזה 15 מ' מהסלון כולל כמה קירות בדרך אז לזכור שזה מתווסף למרחק הסלון מהראוטר. יש כמה דרכים שחשבתי עליהם: 1. ראוטר נוסף שישמש כמגשר ויוצב בסלון שישדר משם והלאה. תהיות: א.מה המחיר של ראוטר כזה שיספיק (התקשרתי לבזק כדי לברר אם …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים