עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים: - מודם ADSL - Wi-Fi שיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה.. אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink. מי מבין שני הבאים מומלץ יותר? Linksys WAG120N with ADSL Modem TP-Link TD-W8960 with ADSL Modem תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Pickaxe,

שלום, בזמנו (2010-2013) השתמשתי בשני נתבים מדגמים שונים בתקן N, עם חיבור 100 מגהביט (הוט+הוטנט). אחד מהנתבים היה ה TPLINK-WR1043ND. על כל פנים, מעולם לא הצלחתי להגיע עם נתבים אלו למהירות שעולה על כ60mbps, למרות שבחיבור ישיר לנתב קיבלתי 100 מגהביט יציב. זאת למרות שהמחשבים שבהם השתמשתי חדשים ושניים מהם אף תומכים בתקן AC. מה יכולה להיות הסיבה למגבלת המהירות הזו? הרי ה1043nd למשל אמור לספק הרבה יותר מ100 מגהביט... יש לציין שמאז החלפתי ל6478AC והמחשבים שתומכים בAC כן מגיעים ל100 מגהביט.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by amitaiz,

יש לנו רשת של 7 מחשבים ללא שרת, מחוברת בהאב. איך אפשר לעשות שתהיה גישה מכל מחשב לאווטלוק שבמחשב הראשי או לסנכרן כל אווטלוק עם האווטלוק במחשב הראשי? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום. היום כמעט בכל בית יש כמה מחשבים וחיבור אינטרנט משותף. אני מחפש תוכנה כמו Vnc או Pcanywhere שבעזרתה אני יכול להיכנס למחשב שיש לו כתובת לא חוקית ולשלוט עליו. (כמובן שיהיה בצורה מאובטחת) יש לי דודים שיש להם הרבה בעיות ויהיה לי יותר קל לפתור אותם בעזרת Vnc מאשר להסביר בטלפון. הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר למחשבים בעלי IP לא חוקיים מרחוק. אז אם יש תוכנה כזאת אני ישמח לדעת.. שוב תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. חשבתי למקם את האנטנה של הראוטר במרכז הבית כדי שתהיה קליטה טובה בכל הבית. אני אצטרך לקנות כבל מאריך של בערך 10 מטרים, השאלה האם צריך מגבר בסוף הכבל? או שאין בעיה של ירידת עוצמה/מתח תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Michael KL,

אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by wow,

כשאני מכניס את השם משתמש ואת הסיסמא אז אני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר בבית שלי כן. יש לי פייוואל ויכול להיות שמישהו לחץ או קיי על לחסום תמיד? איך אני נכנס להגדרות ובודק\מבטל את זה? יש לי פיירוואל שבא עם הנורטון אנטי וירוס

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by tamer1998,

כיצד לפתוח פורתס ב סופר פוקס . :s05: ??

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. האם זה בסדר? כי עדכנתי אותו מpro ל510 וקראתי באיזה מקום שגירסא 510 היא רק לרשתות כמו כן אני משתמש בuPnP במקום הpptpהאם זה בסדר? או שעשיתי טעות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by MtK,

אני לא זוכר מה אמורה להיות חבילת הגלישה אבל לא נראה לי שזה 0.13Mbps

12. היי, טוב קצת הסתבכתי עם העניין של התחברות מרשת אחרת (עבודה) לרשת הפרטית שלי בבית. אני יודע שיש שירותים של LOGMEIN ו VNC TEAMVIEWER וכו' אבל אני רוצה להתחבר באמצעות RDP שזה מבחינתי ההתחברות היותר מהירה מבחינת זמן תגובה (בערך) בכל מקרה נירשמתי לאתר DYNDNS כי חשבתי שזה יעזור לי איכשהוא אבל עם מחשבה קצרה כנראה שזה לא יעזור? בכל מקרה הגדרתי בראוטר אצלי מדגם TL-WR1043ND שרת וירטואלי ופתחתי את האופציה של פורט של PPTP מה אני צריך לעשות הלאה? קצת איבדתי את עצמי פה ??? ??? : תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by asafm,

היי כולם התקנתי בבית רשת ביתית שהמחשב שלי מחובר לאינטרנט (מודם של אלקטל) ועוד שני מחשבים מתחברים דרכו הגרדתי הכול כמו שכתוב בהודעת עוגן ויש שיתוף אינטרנט אבל כשאני מנסה לעשות פינג למחשב השני אני מקבל request time out למה? והאם זה בגלל שלא הגדרתי משהו כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by erezo,

ראיתי באתר הרשמי של TP-LINK שכתבו גרסת קושחה חדשה עבור נתב (TP-LINK TL-WR1043ND (UN גרסה 2.1 ורציתי להבין לפני ביצוע השדרוג האם האותיות UN מסמלות תת דגם ספציפי של הנתב הזה? קניתי אותו בארץ מ KSP. הקישור לאתר: http://www.tplink.com/test/download/TL-WR1043ND_V2.html#Firmware [TABLE=width: 727] [TR=class: basic-info] [TH=class: name]TL-WR1043ND(UN)_V2_140912 [/TH] [TH=class: wa]Publish Date [/TH] [TD=class: wb]12/09/14 [/TD] [TH]Language [/TH] [TD]English [/TD] [TH]File Size [/TH] [TD]5.25 MB [/TD] [/TR] [TR=class: more-info] [TH=colspan: 2]Modifications and Bug Fixes [/TH] [TD=colspan: 4] Improve wireless signal,solve the wireless weak coverage issue. New firmware for Unif…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by RDS,

בזמן האחרון האינטרנט התחיל להדרדר במהירותו, עד בלפני כמה זמן המהירות הגיעה לשיא השפל... לאתר כמו גוגל לוקח כדקה לעלות, וגם אז התמונה לא עולה... רב האתרים בכלל לא מצליחים לעלות... הבעיה היא לא בספק או בתשתית, בגלל שיש לי לפטופ בבית ואני גולש באינרנט הביתי בלי בעיה.. חשדתי לבעיית תוכנה, הרצתי בערך כל סריקה אפשרית.. כלום לא עזר.. אז החלטתי לפרמט את המחשב... לרוע המזל גם לאחר הפירמוט הבעיה לא נפתרה.. מה יכול לגרום לכזה דבר? כרטיס רשת פגום יכול לגרום לאינטרנט איטי? אני כבר אובד עצות... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. האם מתאם בתקן B או G יצליח להתחבר לרשת שמוצפנת תקן N בסוג הצפנה: WPA2-PSK? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי מגבר לתשתית וכשהוא מחובר ה-"Power" בהוטבוס מגיע ל- 17.2 dBmV [table][tr][td]1[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]135000000 Hz[/td][td] 17.2 dBmV[/td][td]35.9 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]141000000 Hz[/td][td] 16.9 dBmV[/td][td]35.6 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]147000000 Hz[/td][td] 16.7 dBmV[/td][td]35.7 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]4[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]153000000 Hz[/td][td] 16.3 dBmV[/td][td]35.8 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]5[/td][td] [/td][td]Unknown[/td][td] [/td][td]0 Hz[/td][td] 0.0 dBmV[/td][…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי יש לי רשת של שני מחשבים המחשב הראשון הוא בעצם שרת ומיתחבר לאינטרנט האמצעות חייגן והשני (מחשב לקוח) מחובר אליו בכרטיס רשת אני מתחבר לשרת עם Remote Desktop Connection של win xp אבל הבעיה שלי היא כזו איך אני יכול לתת למחשב שרת דרך המחשב לקוח פקודה להיכבות או הפעלה מחדש כי במקום כיבוי בהתחל יש לי התנתק כלומר לסיים את החיבור לשרת ממחשב הלקוח ותודה מראש מאיר

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dotcom1,

קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Deddy,

יש לי שני מחשבים בבית עכשיו יש בינהם רשת רגילה עם כבל רשת רגיל בינהם... אני עומד להעביר אחד מהמחשבים לקומה למטה... ובגלל שאני לא רוצה שיעבור לי כבל על חצי מהבית אני רוצה למצוא דרך אחרת לעשות את הרשת... חשבתי בהתחלה על רשת אלחוטית אבל אני לא חושב שזה יעבוד כי אני מעביר את המחשב לממד... אז חשבתי לעישות את הרשת דרך הקיר, כאילו עם שקע כזה כמו הכבלים או הטלפון... אני יודע שזה אפשרי... השאלה היא איפה אפשר לקנות שקעים כאלה? ואני יכול לעשות את זה לבד או שעדיף להזמין מישהו? אני יצתרך לוותר על השקע של הטלוויזיה בשביל זה או שיש מספיק מקום להעביר את שניהם? כמה זה בכלל אמור לעלות? ואולי בכל זאת אפשרי לעשות רשת אלחוטית? למרות שזה די יקר...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by בלבולה,

התקשרתי עכשיו לבזק בינלאומי (עד שמצאתי את המספר ל התמיכה) וחיכיתי על הקו כי הייתי בטוח שהם חוסמים את רפיד שייר האם יכול להיות שהאתר חוסם את בזק בינלאומי? הנציגה הזאת שלהם לא ענתה לי על השאלה מי אמר לה שלא חוסמים אצלם אתרים. בכל אופן אני כבר חצי שנה לא יכול להיכנס לרפידשייר משום מחשב עם בזק בינלאומי. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מי שעוקב אחרי הפורום יודע שהתחברתי לבנדל של ה-100M ב-HOT כאשר הספק הוא HOTNET. על מנת לבדוק את נכונות הטענה של בזב"ל, כי החיבור שלהם ללא חייגן אכן עובד על הכבל החדש ויש לו יתרון על החיבור של HOTNET, בקשתי כבר ביום ראשון שעבר להתנתק משירותי HOTNET. למרות שעבר שבוע ולמרות שאני מנדנד ל-HOT יום יום, הם עדיין לא הצליחו לנתק אותי משירותי HOTNET. לכן גם הבדיקה של החיבור של בזב"ל מתעכבת. מעניין עוד כמה זמן יקח ל-HOT להפריד את החבילה....

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים