עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AvlK,

שלום חברים אני צריך לבצע שינויים קלים בבית בגלל שראוטר אחד של בזק לא מכסה כראוי את כל הבית ובזמן האחרון יש צורך באינטרנט גם בחדרים רחוקים שלשם הוא לא מגיע. המצב כרגע הוא כזה, יש ראוטר אחד של בזק (NETGEAR VEGN2610) בבית והוא נמצא בחדר שלי ומחובר חוטית למחשב שלי, עד הסלון וכולל (מרחק של בערך 15 מ' עם כמה קירות) הוא מכסה את החלק הזה של הבית בצורה טובה ואין בעיה. מה שהשתנה זה שנוספו שני מחשבים בקצה השני של הבית שלא קולטים ממרחק כזה, המרחק שלהם הוא עוד איזה 15 מ' מהסלון כולל כמה קירות בדרך אז לזכור שזה מתווסף למרחק הסלון מהראוטר. יש כמה דרכים שחשבתי עליהם: 1. ראוטר נוסף שישמש כמגשר ויוצב בסלון שישדר משם והלאה. תהיות: א.מה המחיר של ראוטר כזה שיספיק (התקשרתי לבזק כדי לברר אם …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ORrrr,

לפני כמה ימים חזרתי בבוקר הביתה ולהפתעתי האינטרנט היה מנותק (המחשב היה דלוק בלילה וכך גם האינטרנט), למרות שהמחשב לא נכבה או עשה ריסטרט. ניסיתי להתחבר וקיבלתי error 734 התקשרתי לתמיכה של נטויז'ן ושם אמרו לי שאין אצלהם בעיות וזה כנראה בזק. התקשרתי לבזק ומהתמיכה נמסר שבאמת יש בעיה והיא אמרה לי לחכות שניה, וכשהיא חזרה היא אמרה עכשיו זה אמור להיות תקין. אז ניסיתי שוב(היא עדיין על הקו) ולא.. אותו דבר. גם לא 1@1 ולא שום דבר אחר בכלל אין נסיון התקשרות למרות שהאינדיקציה לתקשורת על הקו מראה שיש תקשורת. אז אמרתי לה לא, ואז היא בדקה שוב ואמרה שהיא חושבת שהמודם שלי משבש את ההגדרות שלהם ואני צריך להחליף מודם אז החלפתי מודם. אציין שהיה לי מודם PCI מקודם שקיבלתי מנטויז'ן, ועכשיו הלכתי לק…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by garnett,

אני מקבל הודעת שגיאה HTTP 500 - Internal server error בכל פעם שאני מנסה להריץ קובץ PHP או ASP בlocalhost... מה אפשר לעשות?? בתודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Armageddon1,

לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by EpoXi,

שלום. יש לי בבית תשתית של HOT, מודם של THOMSON וראוטר רגיל (לא אלחוטי) של EDIMAX. קיבלתי מודם-ראוטר של בזק (של ASUS) לתשתית ADSL. השאלה אם אפשר איך שהוא לקמבן בין כל המכשירים כדי שהראוטר שיקבלתי (שהוא אלחוטי) יעבוד ביחד איתם?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית. ראוטר של בזק. בסלון נמצא מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה שמחוברת בכבל למחשב (‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎), אך בכל זאת רוב הזמן התקשורת לסלון על הפנים! לעיתים רחוקות היא יציבה, מהירות השיא היא 2.6 מגה לשניה, אך הממוצע הוא 1.2 מגה לשניה. רוב הפעמים התקשורת ממש גרועה והמהירות נעה בית 600-1050 קילובייט לשניה. במצב כזה, התקשורת נקטעת כל 5-30 דקות ואני לא יכול להשלים העברה של קבצים גדולים שזה בעצם הדברים היחידים שיש לי להעביר לסלון. ככה לפעמים אני צריך לנסות להעביר קובץ 40-50 פעם עד שזה מצליח וזה יכול לקחת 4 שעות בקלות להעביר 4.5 ג'יגה. אני לא מבין מה הבעיה ומה אני יכול לעשות. אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by eyarit,

יש לי בעסק מס' מחשבים מחוברים דרך מרכזיה HUB 3com ומקבלים תקשורת אינטרנט מראוטר ADSL של סיסקו 800 מגובים בפיירוול חומרה של צ'ק פויינט. בכל אחד מהמחשבים יש מס' כונני רשת וכולם עובדים win2000 pro לאחר מס' דקות של חוסר שימוש בכוננים הם מקבלים בכל אחד מהמחשבים איקסים אדומים כאילו הם מנותקים ובאמת כאשר אני מנסה לשלוח קבצים הוא נותן הודעת שגיאה כאילו הכוננים לא מחוברים. לחיצת דאבל קליק על כונן עם איקס אדום הופך אןתו מיידית לכונן רגיל ללא שום בעיות החלפתי מרכזייה ולא עזר. למישהו עוד רעיונות? אגב, שמתי לב שגם הפיירוול וגם המרכזיות מגיעים לחום גבוה (לא רתיחה אבל חם מאוד) אולי זה משפיע? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by erezo,

ראיתי באתר הרשמי של TP-LINK שכתבו גרסת קושחה חדשה עבור נתב (TP-LINK TL-WR1043ND (UN גרסה 2.1 ורציתי להבין לפני ביצוע השדרוג האם האותיות UN מסמלות תת דגם ספציפי של הנתב הזה? קניתי אותו בארץ מ KSP. הקישור לאתר: http://www.tplink.com/test/download/TL-WR1043ND_V2.html#Firmware [TABLE=width: 727] [TR=class: basic-info] [TH=class: name]TL-WR1043ND(UN)_V2_140912 [/TH] [TH=class: wa]Publish Date [/TH] [TD=class: wb]12/09/14 [/TD] [TH]Language [/TH] [TD]English [/TD] [TH]File Size [/TH] [TD]5.25 MB [/TD] [/TR] [TR=class: more-info] [TH=colspan: 2]Modifications and Bug Fixes [/TH] [TD=colspan: 4] Improve wireless signal,solve the wireless weak coverage issue. New firmware for Unif…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Arikitos,

היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון לשים בו,אבל אני חייב את העזרה שלכם לפני שיתחיל כיפור. האינטרנט עובד הנה אני פה כותב,אבל הוא לא מתחבר למה שאני באמת צריך! - STEAM,WOW - לא מתחבר להם. יש לי ראוטר[כן זה נהיה יותר גרוע] עם 4 מחשבים.כרגע 2 מהם דולקים , לא לוקחים הרבה תעבורה בכלל. הקטע הוא שאתמול גם לא עבד לי כלום. חזרתי מיציאה ב 2 בלילה ואמרתי בוא ננסה - הופ! נכנס הסטים,נכנס ה WOW. ד"א יש לציין שיש לי 012[אמרתי לכם שזה נהיה יותר גרוע] . מזה אומר? הם חוסמים משהו בימים? אני צריך לפתוח פורטים בימים? מה לעשות ? הראוטר הוא SIEMENS SL-141.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מי שעוקב אחרי הפורום יודע שהתחברתי לבנדל של ה-100M ב-HOT כאשר הספק הוא HOTNET. על מנת לבדוק את נכונות הטענה של בזב"ל, כי החיבור שלהם ללא חייגן אכן עובד על הכבל החדש ויש לו יתרון על החיבור של HOTNET, בקשתי כבר ביום ראשון שעבר להתנתק משירותי HOTNET. למרות שעבר שבוע ולמרות שאני מנדנד ל-HOT יום יום, הם עדיין לא הצליחו לנתק אותי משירותי HOTNET. לכן גם הבדיקה של החיבור של בזב"ל מתעכבת. מעניין עוד כמה זמן יקח ל-HOT להפריד את החבילה....

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by roey1,

שלום , יש ברשותי בית עם מספר מפלסים ועד היום עשיתי שרשור של AP באופן אלחוטי אבל המהירויות הם רעות ואי אפשר להמשיך לעבוד ככה.. בנוסף אין אפשרות של העברת חוטים כרגע. חשבתי לנסות מתאמי רשת על גבי החשמל כדוגמת המוצר הבא : TP-Link TL-PA4010 500Mbps אציין שאין אצלי בבית תלת פאזי. יש לי כמה שאלות : 1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל או עם הטכנולוגיה בכללי ויכול לתת חוות דעת? 2. האם יש צורך בין כל 2 נק' קצה 2 מכשירים שונים? כלומר נגיד מהנקודה הראשית בה נמצא הראוטר אני רוצה להגיע ל-3 חדרים בבית האם ליד הראוטר צריך לשים 3 מתאמים כאלה או שאפשר להתקין אחד בלבד? 3. האם יש בעיה של סנכרון והתנגשות אם מתקינים יותר מזוג אחד כאלה באותו רשת חשמל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by [ViT],

באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Dimazaur,

קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by jayz0r,

אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. תחת הכותרת "משחררים גם את נתניה וכפר סבא", מפרסמת חברת Unlimited מפות פריסה מעודכנות לערים אלה. בנתניה הפריסה תתחיל בשכונות בשכונות קרית נורדאו, נאות גולדה, גבעת האירוסים, נאות שקד ונוף גלים. בכפר סבא יפרסו הסיבים בעיקר במרכז העיר. במפות המצורפות ניתן לראות את גבולות הפריסה בשתי הערים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן, לא מזמן עברתי לאינטרנט של אורנג' ולכן קניתי שני כרטיסי רשת לשני מחשבים שיש לי בבית כדי להתחבר, ונתקלתי בשתי בעיות: באחד בו יש XP הכל עבד בהתחלה והתקנתי לפי המדריך אבל אז נעלם לי לגמרי החיבור האלחוטי. המחשב פשוט לא קולט את הכרטיס משום מה למרות שהוא מחובר והוא כבר קלט אותו בהתחלה. איך אני אמור להוסיף את החיבור הזה כאופציית התחברות לאינטרנט? יש לי שם אופציית חיבור LAN קווי אבל אין WLAN ... במחשב השני יש לי מערכת SERVER 2008, והדיסק של ההתקנה בכלל לא תואם את מערכת ההפעלה, ולכן הורדתי דרייבר מהאתר של אדימקס וניסיתי להתקין את הדרייבר אך שוב, המחשב כלל לא נותן לי אופציה לחיבור אלחוטי באמצעות כרטיס רשת. איך אני יוצר את החיבור הזה במחשב השני? תודה וסליחה על החפירה, מקוו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by chenrp,

Wireless Mesh Network Wireless Mesh Network (WMN) is a concept that is pushed by companies like Google to create an open and free Wi-fi network in cities to attract people to consume network services and hence to get local advertisements. This network is simple to install and operate. Lets look on it in this work Figure 14: Wireless mesh network a. The nodes in the network supports IEEE802.11n standard. Explain how its opearte and how MIMO antennas are used in this network b. What end users need to do in order to connect itself to the network? How he will get its IP address? c. The network in the drawing demonstarte a Wireless mesh network. Define the needed funcionality…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by 1m_b1,

שלום! זהו מחשב נייחWIN 7 בעברית 64 BIT ביטלתי את חומת האש של ווינדוס ויש לי NOD32 Smart Security 5 ונראה שהאופציה של קבוצה ביתית פועלת שם: הבעיה היא כזאת: יצרתי קבוצה ביתית במחשב הנייח שלי וקישרתי את כל שאר המחשבים (נייח ונייד) למחשב שלי רשום שהוא מצורף לקבוצה אבל כשאני נכנס לתקייה ולוחץ קבוצה ביתית זה מראה שכלום לא מחובר **ואצל המחשבים האחרים זה מזהה את הקבוצה ומראה את המחשבים המחוברים תמונה: כמו שציינתי המחשבים האחרים מחוברים ואפילו ברשת רואים שיש עוד 3 מחשבים. ועוד עזרה קטנה:המחשב הנייד שלי הפך להיות מעין התקן מדיה (שזה טוב) וכך אני יכול לראות סרטים מהנייד דרך הפלאפון שלי (GS3) דרך הנגן של הפלא', הוא מוצא את המחשב ב"התקנים קרובים". איך אני מפעיל את…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by xoxo66,

ההודעה נמחקה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. עד כה היתי מנוי על תשתית הוט 100 מגה + הוטנט. לאחר שרבתי עם הוט החלטתי לתשתית בזק ולהשאר עם ספק הוטנט. אז כרגע אני בחבילת top 40 בבזק, וממש לא מרגיש כאילו קיבלתי יותר. מה שהכי מפריע לי זה הורדות טורנט. נכון, אני מוריד מטרקרים ציבוריים, ועדיין, תחת תשתית הוט היתי מקבל מהירות הורדה של 4-5 מגה +- . מאז המעבר לבזק, כל הטורנטים יורדים בקצב של 0.5-1.5 מגה! פחות ממה שקיבלתי בתקופה שהיתי מחובר ל15 מגה שלהם (1.8). איך זה יכול להיות שמהירות ההורדה כל כך נמוכה? מה בזק עושים? חייב לציין שמהירות הupload מגיעה ל300 כמובטח. מה שכן בהורדות בסטים אני לפעמים מגיע ל4-5 מגה, אך רוב הזמן נע סביב 1.5-2. ודבר אחרון, מאז המעבר לבזק צצות לי פרסומות פלש, חלונות קופצים שלא היו מופיעים קודם ל…

24. שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by death_star,

אילו פתרונות חומרה/תוכנה יש להעברת פקסים למחשב או למייל? אני יודע שיש שרות כזה של בזק אבל הוא מחייב אותי להסתמך עליהם ולשלם עבור כל פקס. האם יש פתרון חומרתי/תוכנתי אחר שיאפשר לי לבצע את זה? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.