עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. בעוד כשבוע תכריז בזק על מודם/נתב VDSL חדש התומך בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. הנתב, מדגם 7850U של חברת D-Link מספק מהירות של 300Mbps בתדר ה-2.4Ghz ו-450Mbps בתדר 5Ghz - כלומר סה"כ 750Mbps. יחד עם הנתב תציג בזק גם מתאם אלחוטי דואלי DWA-160 אף הוא של חברת D-Link. הנתב והמתאם נמצאים כבר ברשותי ואני אפרסם עליהם סקירה בקרוב. ב-LINK המצ"ב תוכלו למצוא תמונות מפורטות של הנתב -- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.558440324181670.152703.117804464911927&type=1 הערה: ה-LINK מקשר לדף ה-Facebook של NetCHEIF ואתם מוזמנים לבצע לו LIKE. הרבה עדכונים מתפרסמים גם שם.

• 38 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום רשתות או לפורום תוכנות. תעבירו בבקשה במידה וטעיתי בפורום. הבעיה היא כזאת: אני לא מצליח להגדיר רשת LAN בין 2 מחשבים. המחשבים ממוקמים בחדרים שונים ואיני רוצה להעביר כבל רשת. התקנתי תוכנת HAMACHI בשני המחשבים, נכנסתי לאותו חדר. הUSER השני מופיע בירוק ורשום Connected, אבל לא ממחשב אחד ולא מהשני - איני מקבל PING. וכמובן איני מצליח לראות חדרי LAN שאני יוצר במשחקי רשת. אודה אם תעזרו לי. תודה. (נוסה במחשבים עם מערכת הפעלה WIN7 [שניהם] וגם בWIN8)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bjnhv,

שברתי את הראש הרבה זמן על הבעייה הזאת... לפני שבוע התחברתי בשעה טובה לרשת האינטרנט של נטוויז'ן (תשתית בזק), קיבלנו גם ראוטר והכל היה נראה בסדר. התחברתי עם המחשב של אישתי ועם האייפון והכל עבד סבבה. (כמובן שהיו תקלות בהתקנה אבל זה רק בגלל שהטכנאי עשה עבודה ערבית, ערבי איך לא, הגיע בלי שום ציוד וכו' - סידרתי הכל). אבל כשניסיתי לחבר את הנייד שלי לרשת האינטרנט הוא לא הצליח להתחבר - טוען שהסיסמה שגויה, החלפתי סיסמה וניסיתי - עדיין המחשב השני והאייפון מתחברים והנייד שלי עושה בעיות (רק ברשת הזאת, אין לו שום בעיה להתחבר לשכנים) גם ללא סיסמה הוא עדיין דורש סיסמה. מחקתי את הפרופיל של הרשת וניסיתי שוב- כלום. מחקתי את הדרייבר וניסיתי שוב - כנ"ל. (כרטיס רשת של realtec) ניסיתי דרך הלחיצ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ZpoWer,

מהירות אינטרנט: 100 מגה תשתית: הוט ספק: הוט מודם/ראוטר: הוט בוקס מחובר עם חייגן: ללא חייגן האם צריך חיבור אלחוטי: כן תקציב: לא מוגבל הערות נוספות: הבית הינו 2 קומות (250 מטר), ההוט בוקס נמצא בקומה העליונה, מעוניין בנתב (Access Point) לשם הגדלת טווח קליטה לקומה הראשונה + חיבור הטלוויזיה לרשת האם ההוט בוקס בכללי הינו ראוטר טוב ? או שכדאי לקנות ראוטר אחר ולהשאיר את ההוט בוקס בתור מודם ? אני צריך נתב חזק בעל אמינות גבוה וכמה שפחות ניתוקים, במידה ואתם ממליצים על ראוטר חדש אשמח לקבל הצעות לשילוב בין ראוטר לנתב כמו כן, ראיתי שניתן להעביר רשת דרך חשמל, בבית יש תלת פאזה, האם העברת רשת על גבי חשמל יותר אמינה מאשר נתב ? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  6. הראוטר מדגם Siemens SL2-141 מדובר בחיבור קווי. אורך הכבל הוא 34 מטר. הכבל עובר מחוץ לבית ויש חשיפה מלא לשמש ולמזג אוויר. הכבל נמצא ברשותי כבר כמעט 6 שנים. בתקופה האחרונה (2 חודשים בערך), אני חווה בעיות גלישה ואני שם לב לזה בעיקר בסטרים (אם יוטיוב או רדיו אינטרנט). ראיתי עכשיו שכתוב שאני מחובר בין הראוטר למחשב במהירות של 10Mbps. האם יש דרך לבדוק את איכות החיבור?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בבית מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת ביתית של בזק. אחד מהמחשבים מחובר 24/7 ומיועד להורדת קבצים וטורנטים באופן רצוף. האם יש דרך לתת למחשב הזה עדיפות נמוכה מבחינת משאבי הרשת כדי שלא יפריע לאחרים לגלוש בזמן ההורדה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  8. האם מישהו עכשיו שם לב שיש עוד פעם תקלה בבזק בינלאומי ? תורידו מ TL איזה טורנט המקסימום שתגיעו זה 4.0MB בסביבות ה 40-45MB, ופינגים גבוהים X2 לכל מקום, באמריקה ובאירופה לדוגמא ב WOW Burning Blade במקום 55-60MS עכשיו זה 120MS - 130 פינג ל www.download.com בדרך כלל זה 189-199, עכשיו זה בקפיצות של 250-380MS. בדקתי עם חבר שלי וגם בדיוק אותו דבר, דיברתי איתם, אני מציע לכולם להתקשר במידית שיפתרו את התקלה הזאת מהר ולא אחרי 3 שבועות כמו פעם שעברה, אין לי כך לשלוח להם 100 Tracert ולשבת איתם בטלפון 300 דקות. ושנית הפינגים וההורדה שוב תקינה ב GAMER עם חייגן, בדיוק כמו פעם שעברה. טלפון שלהם 3014*

• 142 תגובות
    • 17.1k צפיות
  9. אני יודע שהבקשה הזויה, אבל אם בזק אני לא מצליח להגיע להסדר, כל פעם אומרים שאין או מגיבים בתרוץ דפוק כזה או אחר, ואני חייב את הדגם הישן, ידעתי שעוד יצטער על הרגע בו החלפתי G1 ב G2. אני מאזור נתניה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by d__o__r,

שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר

11. Started by Jonnyboy,

אז אני רוצה לפתוח פורט ל25565 (מיינקראפט) אבל הראוטר שלי לא נמצא ברשימה בPortforward.com, איך אני פותח פורט?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avinin1,

אז אחרי שלא זכיתי ליחס בנושא ה-JITTER בתשתית ה-VDSL של בזק. חודש+ אחרי, החלטתי להשתדרג ל-30MB והפעם נתקלתי בעליה מסתורית של הפינג בשרתים ישראליים. מפינג של עד 11m/s (ממוצע של 8 בערך תוך כדי משחק) הפינג עלה לעבר ה20-25m/s כבר כמה ימים. המרחק מהבית אל הארון של בזק הוא פחות מ-100 מטר, המרכזייה בוודאות אפשר להגיד שזה בעיר ופחות מקילומטר הפורט (VDSL) בחוץ הוחלף ביום שישי רוב שרתי המשחק שאני משחק בהם נמצאים אצל וואלה! (בארץ..) התוצאות זהות בכולם ללא יוצא מן הכלל, הבעיה גם קורת בשרתים אחרים שמאוחסנים על חברות אחרות ראוטר הוחלף היום בבוקר ל-6740U החדש של בזק פילטרים חדשים מהטכנאי (על כל הטלפונים בבית) מחשב אחד רק על הרשת,נעולה עם סיסמא, מחובר בצורה קווית/כבל ישירות אל המארז מהראו…

• 44 תגובות
    • 8.9k צפיות
  13. Started by Shay2111,

אז כך היום עדכנתי את הראוטר שלי ואחרי שהוא עשה ריסט אי אפשר לחייג לראוטר כדי להגדיר דברים הוא עובד אם אינטרנט רק שאני לא יכול לכנס אליו (192.168.2.1) מדובר באדימקס BR6428NS

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  14. קניתי נתב אלחוטי TP-LINK דגם TL-WR941ND. אני בהוט והוטנט והרבה זמן לא התעסקתי עם רשתות (שנים רבות...). עד היום יש לי ראוטר של אדימקס (שאותו הגדיר הטכנאי של הוט), אבל הבנתי שבשביל להגדיר את הוטנט צריך לעשות משהו אחר (לא צריך להכניס סיסמה ומשתמש וכו...), אז איך אני מגדיר אותו? אני צריך מדריך או הסבר, מאחד מחברי הפורום, על הגדרת הנתב עם ספקית הוטנט. כמובן שקראתי את המדריך של הנתב, אבל הוא לא ענה לי על השאלה הזאת.

• 7 תגובות
    • 9.3k צפיות
  15. חברת בזק סיפקה לי לפני כשבוע את ה-DSL-7850U עליו היא הכריזה היום. מדובר במודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי בתקן N, הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. ב-LINK המצ"ב תוכלו לקרוא את הסקירה המקיפה שהכנתי על הנתב הזה. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. עניין מוזר יש לי מתאם של 012 -audiocodes 202mpx בין אם אני מחבר את המתאם ישירות למודם או מאחורי הנתב(כלומר מודם->נתב->מתאם) השיחות עובדות מעולה אבל פקסים הוא מצליח לשלוח רק בחיבור ישיר למודם. לפני שאני שורף שעות מהחיים על התמיכה הטכנית - יש משהו שצריך להגדיר בנתב שיכול לעזור עם המצב?

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by haimvrt,

אני מחובר להוט 100 מגה התחברתי לחבילה למהירות ללא הגבלה של giganews אני מקבל מהירות מאוד נמוכה עשיתי בדיקה של speed דרך האתר שלהם וזה התוצאה : news.giganews.comtraceroute to 84.108.198.83 (84.108.198.83), 30 hops max, 60 byte packets 1 gw1-g-vlan201.dca.giganews.com (216.196.98.4) 0 ms 0 ms 0 ms 2 te0-7-0-9.mpd22.iad02.atlas.cogentco.com (38.122.62.193) 0 ms te0-0-0-7.mpd22.iad02.atlas.cogentco.com (38.122.67.49) 0 ms 0 ms 3 te0-0-0-4.mpd22.dca01.atlas.cogentco.com (154.54.26.117) 1 ms te0-1-0-0.mpd21.iad02.atlas.cogentco.com (154.54.31.113) 0 ms te0-1-0-5.mpd22.dca01.atlas.cogentco.com (154.54.26.121) 1 ms 4 te0-1-0-5.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com (154.54.29.117)…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by jetman,

בהודעה הקודמת רשמתי כי אני מחפש להחליף דגם G2 בG1, על הדרך יצרתי קשר אם חברת "אוקטביוס" שהם עובדים אם חברת D-LINK בארץ, הם מוכרים DSL-6740U, מן הסתם לא הגרסה המותאמת לבזק, אבל גם הוא VDSL, השאלה אם יעבוד? או ניתן לצרוב עליו גרסה של בזק?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  20. היי, אני מחובר ב 100 מגה הוט + 014 החלטתי בסופו של דבר למרות הכל להתחבר עם חייגן בשל חבילת הגיימר. האם יש משמעות לחיבור על גבי mpls עם חייגן כאשר האיפי הוא 84 וכו? או שאני צריך לעבור לאיפי של הוט 172 בכדי לקבל ניתוב של גיימר? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by NatanZ,

שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. כל לילה אין לי שמץ באיזו שעה הראטור שלי נכבה ואז אין לי אינטרנט ורק בבוקר כשאני עושה לו ריסט הוא חוזר לעצמו, וזה קורה רק בלילה. מישהו יודע אם זה במכוון? אגב הראטור דולק ויש אורות אבל הם לא מגיבות לכלום

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cheif,

הבוקר הכריזה חברת בזק על מודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב, מדגם DSL-7850U של חברת D-LINK, ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. בהבט האלחוטי, בתדר 2.4Ghz תומך הנתב ב-300Mbps ובתדר 5Ghz במהירות של 450Mbps וב-4 סביבות אלחוטיות (SSID) בכל אחד מתדרים אלה. בנוסף, כניסת ה-USB תומכת בתקן DLNA מה שמאשפר ניגון קבצי מולטימדיה ישירות מהנתב, ללא צורך במחשב פעיל. ביחד עם הנתב, בזק מתחילה לשווק מתאם אלחוטי דואלי מדגם DWA-160 בממשק USB, אף הוא של חברת D-LINK. את הנתב ניתן יהיה לרכוש בשני אופנים: 1. רכישה ב-24 תשלומים של 24.90 שקל לחודש. 2. במודל חיוב זיכוי: חיוב של 24.90 ₪ ומנגד זיכוי של 9 ₪ …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by swisaman,

שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  25. היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים