עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני נמצא במקום עבודה שהרבה מהרשת חסומה לכן אני מתחבר עם הלפטופ לרשת אלחוטית חיצונית שמאפשרת לי גישה לכל האתרים. האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי? תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by skvaknin,

שלום ברשותי אדימקס br-622n אשר מחובר למודם בצורה קווית והכל עובד פיקס ברצוני לשרשר ראוטר נוסף של לבל1 מסדרת wbr ניסיתי לפעול לפי המדריך של נט ציף, ולא ממש הצלחתי בנוסף, לא קיימים ברשת מדריכים על שרשור שני ראוטרים שונים אשמח אם מישהו ישתלט על הנושא הזה ויגאל אותי מיסוריי !!

3. אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזק בחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגה כאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר. החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח. למי יש רעיון? המלצה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Apexa,

Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 50 מגה+ 3 מגה אפלוד בימים האחרונים אני סובל מבעית פינגים מעצבנת במשחק COD mw3+bo2 בPS3 1.מישהו יודע על בעיה עם הפינגים במשחקי רשת עם אחת מהחברות הנ"ל בימים האחרונים? 2.האם יש משהו לעשות בעניין? כי לעלות מהירות אני לא יכול 3.חבילת גיימר תעזור? 4.אני יודע שיש הרבה תוכנות להורדת הפינגים במחשב האם יש משהו דומה לPS3? אני לא יכול להגיד במספרים מה הפינג שאני מקבל כי הוא מדורג בקווים (1-4) אבל בדרך כלל אני מקבל את אותו מספר קווים ששאר הישראלים מקבלים (הישראלים שאיתי בלובי כמובן) אך לפעמים אני מקבל קו אחד פחות למי שלא יודע COD ב PS3 עובד על שיטה של הוסטים ולא סרברים אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by SolidMan,

שלום . בדירה שאני שוכר יש נקודת רשת בקיר ,עד עכשיו אני מחבר כבל רשת ממנה למחשב שלי (אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלהם). אני צריך נתב פשוט שיתחבר לנקודה הזאת וייתן לי WIFI. [list type=decimal] [*]רציתי לוודא איזה סוג חיבור רשת זה בנתב ( נראה לי ש DYNAMIC IP) או שזה חיבור רשת אחר . [*]בגלל שהדירה היא מאוד קטנה אני מעוניין בנתב שאפשר יהיה לשלוט בעוצמת שידור שלו ולהוריד אותה במקרה הצורך או לחילופן נתב שאין לו עוצמת שידור גדולה מידי אפשר לקבל המלצות לנתבים כאלה תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. אהלן אני מחפש לקנות כבלי רשת לרשת שלי. - רשת 1GB בדקתי באינטרנט כמה מוכרים בחנויות ליד הבית - 20 שקל למטר. בדקתי חנות אחרת עולה 5 שקל אבל משלוח מעל 50. איפה אני יכול לקנות CAT5E 1.5 מ'- או שניים במחיר שפוי עם משלוח עד הבית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. השבוע הגיע אליי טכנאי של יס והתקין לי את הממירים החדשים בבית .. בניהם ממיר יס מקס טוטל אחרי שהוא התקין הוא אמר שהראוטר שיש לנו בבית לא טוב (SIEMENS SL141) ושצריך ראוטר חדש אבל חייב שהוא יהיה D-LINK .. פה חשדתי! חח רציתי לקנות את הראוטר TL-WR1043ND הוא חזק וכבר המליצו לי עליו בעבר פה באתר .. אבל השאלה אם הוא יעבוד עם הטוטל? בנוסף אם כבר אני שואל בגלל שאבא שלי עובד עם היבואן בנדא אז אני יכול להביא את הדגם הזה גם :WDR4300 האם זה מתאים לי לטוטל ואיזה אחד מהם יותר חזק ? (להזרמה הורדות ומשחקי CO OP) תודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי אצל חבר יש נתב D-LINK 2760U-E1 הוא רוצה להרחיב את הרשת הביתית,קיים ברשותו נתב TL-541G עדכנתי לגרסה האחרונה ביותר,אינני יכול ליצור Bridge בגלל שה-2760 משתמש ב-WPA2 ומשומה ה-541G יכול ליצור Bridge עד WEP בלבד. האם יש דרך אחרת לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by yuvalm2,

אם אני גר בבניין מרובה דיירים, ואנחנו מעוניינים לרכוש חבילת אינטרנט אחת בקצב מהיר שתשמש את כל דיירי הבניין (שהרי אף אחד לא באמת מנצל את רוחב הפס שלו במלואו) - איך ניתן לעשות את זה? והאם זה לא חוקי באופן כלשהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

אהלן , ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת מהדגם הבא: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-advanced-n-6235.html שתומך ב wi fi direct מנסה לחבר את הטלפון שלי (s3) להעברת קבצים אך ללא הצלחה הטלפון רואה את המחשב והמחשב את הטלפון אך הם לא מתחברים בנוסף , יש אפשרות שיתוף אינטרנט hotspot דרך המחשב חיברתי את המחשב לאינטרנט עם כבל רשת , הדלקתי את הhotspot , הטלפון התחבר אך כנראה לא מקבל IP תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by asafgolan,

יש לי כרגע הוטבוקס של הוט המשמש כראוטר.הביצועים שלו עלובים בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר מינימלי שיוכל לספק לי את המהירות הזאת בחיבור אלחוטי. מדובר אגב בדירה די קטנה אז האות לא יצטרך לעבור את ה7 מטר במקסימום. אין לי תקציב מוגדר אבל אשמח לקבל המלצה לראוטר במחיר מינימלי שיענה על התנאים.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  13. Started by mrraz,

נמאס לי, עכשיו חצי שעה אחרונה זז במהירות 0.5 מגה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. אוקי אז כך, אחרי שבועיים של שיחות וברירים, הצלחתי להשיג לי G1 מסניף חיפה, יצור של 2011 וגרסה 2.55. מצרף נתוני קו: *בדירה הקודמת, הצלחתי לגרד 86 רק אם החלפת פילטרים והלחמת פיצלים של בזק, בדירה הנוככית כל התשתית מבחינת הדירה, הינה חדשה והותקנה ע"י טכנאי בזק, ככה שאני צריך לחשוב בכיוון אחר. אני הייתי זמן מה על RA, אבל שם הגעתי ל 60 ומשהוא, חזרתי ל טופ 100 כי היו בעיות יציבות מסויימות, מקבל 50. בזק המליצו לי 2 דברים: 1. התקנת ספליטר/פילטר ראשי. 2. מן הסתם חידוש אינסטלציה, אבל לא יודע מה במושגים שלהם זה אומר, אם זה רק מארון תקשורת הראשי, או עד הארון של בזק. הם לא הבטיחו שיהיה שיפור מהירות, אבל יש מצב ישפר נתוני קו. עולי חידוש אינסטלציה יתן שיפור מסויים. אשמח לכמה ת…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, ברצוני לחבר מודם כבלים Motorola SB5101 (כבל רשת) לנתב אלחוטי SIEMENS SL2-141. אני צריך הדרכה, אני רואה את המודם באלחוטי במחשב ונכנס ל-Control Panel שלו דרך 10.0.0.138 אין לי גלישת אינטרנט. עזרתכם בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Aviko,

אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by bogdant,

שלום יש לי מחשב בעבודה שכנראה חוסם פורטים של משחק LEAUGE OF LEGENDS כי הוא לא מתחבר לי למשתמש בלוג אין השאלה הם יש דרך לעקוף את זה בלי לפנות לאדמין ?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. לספקית האינטרנט יש אנטיוירוס שפשוט מסמן קבצים משרתי שיתוף (כגון RAPIDSHARE - MEDIAFIRE וכו) אני יודעת זאת ב100% כי 014 הרכיבו את האנטיוירוס\פילטר הזה לאימי, ואני הייתי צריכה להתקשר אליהם ולבטל אותו (מיותר לציין שלאחר שהסירו אותו כל מה שרציתי ירד ללא כל בעיה)! זה נראה כך: הקובץ מתחיל בהורדה אך לפני סיום הוא חוזר להתחלה (כמו שאנטיוירוסים שלנו עושים כשיש קובץ מסומן וגלוי, רק שהספקית עושה זאת לכל ההורדות משרתי שיתוף) - אני חוזרת..... לאחר ביטול הפילטר הזה (בשיחת טלפון) הקבצים ירדו ללא תקלות! - אני מקווה שמישהו פה יודע על מה אני מדבר כי אני זקוקה לעצה. האם ניתן לסדר, לתקן או לעקוף את העיניין הזה ללא ביטול האנטיוירוס של הספקית! (אצל אימי אני התקשרתי אליהם וממש צעקתי, הפילטר הזה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by itayizra,

יש לי ראוטר של TL LINK שנמצא בממד והוא תופס קליטה רק לחצי מהבית החדר שלי נמצא 8-9 מטר מהראוטר והוא לא קולט אותו בכלל אני צריך המלצה למגביר אנטנה או משהו שיעזור לי לקבל קליטה איכותית וטובה . תודה !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by aviv70,

מצו"ב תכנון רשת למשרד ביתי הממוקם בקומה שניה זהו התכנון, אשמח להערות והארות על התכנון 1. מודם בזק 2. ראוטר tp link 841 2.1 חיבור למודם ipvpn 2.2 Switch 1Gb 2.2.1 עמדה 1: מחשב 2.2.2 עמדה 1: טלפון ip 2.2.3 עמדה 2: מחשב 2.2.4 עמדה 2: טלפון ip 2.2.5 שרת asterisk 2.2.6 מדפסת רשת כעת כמה שאלות חיבור כבל רשת מועבר דרך תעלת טלפון לקומה א – בית, ששם יחובר דרך כבל לראוטר אלחוטי, לקליטה אלחוטית ברחבי הקומה. האם לחבר את הכבל בקומה ב' לswitch או לראוטר הראוטר בקומה ב' אמור להיות מחובר במרחק מהמודם של בזק, מכיון שהמודם וה Switchיהיו במקום מוסתר (ארון תקשורת וכיו"ב), והראוטר במקום פתוח וגבוה (מעל ארון וכדו'). האם יש בכך בעיה? האם החיבור למודם ipvpn, צריך להי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. קניתי שלשום כרטיס רשת אלחוטי, מסוג TP-722 המחשב לא מראה חיבורים בכלל, אלא אם(!!!) אני מנתק ומחבר את הכרטיס רשת. מה עושים ??? תודה חברים

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by klingon,

רשת 100 מגה הוט ונטויז'ן מהירות ההורדה אלחוטית נגיעה ל 60 מגה קווית 100 מגה - אין בעיות. נורמאלי ? אפשר לשפר את האלחוטית ?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  23. היי יש ברשותי ממיר CUBEREVO 250HD נדפק לו חיבור ה-USB,יש ברשותי בנוסף AP PLANET 4033 שהוא די חמוד רק שאני רוצה להשתמש בו בתור "כרטיס רשת" ולחבר אותו בכבל RJ45 ל-CUBEREVO. זה ה-MANUAL של ה-PANET 4033 [ftp=ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf]ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf[/ftp] האם אני חייב סוויטש/נתב שילשם יהיה מחובר ה-AP? או שאני יכול לחבר ישירות את ה-AP ב-RJ45 ? הרציונאל מאחורי כל זה הוא שהממיר יוכל לקלוט אנטרנט מהרשת הביתית. אשמח לעזרה

24. Started by ItachiSan,

היי, יש לי נתב של בזק מדגם Netgear DGN 2200. אני מעוניין להגדיל את הטווח של ה- Wireless שלו ע"י שימוש ב- AP שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. הבנתי שהפתרון הזה (WDS) לא עובד טוב בנתב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508722.0 אפשר המלצה על נתב אחר שכן תומך בפונקציה הזו בצורה נורמאלית (בלי לרדת לתקן G או לבטל הצפנה)? התקציב הוא 300 ש"ח. תודה רבה. עריכה: נכון לעכשיו ירדתי מהרעיון כי הבנתי שזה ניתן לביצוע רק עם אבטחת WEP או ללא אבטחה בכלל. מה דעתכם על PLC של הוט? (זה כמו HomePlug של בזק).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by yaniv76,

היי. לפני כמה שבועות משו נדפק לי ומאז לא הצלחתי לסדר את זה. הגוגל כרום ופיירפוקס לא עובדים מאותה סיבה : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.google.co.il הופסק. להלן מספר הצעות: •טען מחדש דף אינטרנט זה מאוחר יותר. •בדוק את החיבור לאינטרנט. הפעל מחדש את כל הנתבים, המודמים והתקני הרשת האחרים שבהם אתה משתמש. •הוסף את Google Chrome כתוכנית מורשית בהגדרות התוכנה של חומת האש או האנטי-וירוס. אם התוכנית מוגדרת כבר כתוכנית מורשית, נסה למחוק אותה מרשימת התוכניות המורשות ולהוסיף אותה שוב. •אם אתה משתמש בשרת Proxy, בדוק את הגדרות שרת ה-Proxy שלך או פנה למנהל הרשת שלך כדי לוודא ששרת ה-Proxy פועל. אם אינך סבור שעליך להשתמש בשרת Proxy, שנה את הגדרות שרת ה-Proxy: עבור אל תפריט Chrome…

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים