רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
בזב"ל + בזב"ל בינלאומי כל מה שקשור לסטרימיניג באינטרנט: twitch, youtube, liveleak etc בכל אחד מהם זה פשוט סיוט בלתי נסבל להשיג באפר והרבה פעמים הוא בכלל לא נוצר וצריך לעשות ריסט לדף
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דיי ישן THINKPAD W510 של לנובו וכדי לשדרג את מהירות הגלישה קניתי את המתאם הזה https://www.amazon.com/gp/product/B01MY7PL10/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 התקנה קלה ועברה בשלום ,אבל כשאני עומד על הסמן של הרשת האלחוטית מופיע 5ghz 802.11 N ולא AC. האם זה תקין או חייב להופיע AC אדגיש שיש לי כמובן ראוטר שתומך ומוגדר AC.
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתרים בפיירפוקס וזה מראה לי : http://eliad.org/viewer.php?id=1256835962.jpg מה יכולה להיות הבעיה? באינטרנט אקספלורר האינטרנט עובד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני החלטתי שאני רוצה רשת ביתית ולשם כך אני זקוק לראוטר, על איזה ראוטר אתם ממליצים לי? הראוטר יתפוס רק איזה 10-15 מטר לא יותר מזה. סכום? לא יודע אתם תגידו לי כל מיני הצעות ואני אשמח בעיקרון אין הגבלה לסכום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מתאם חשמל - רשת לחיבור ישיר בין הראוטר לממיר של הטלוויזיה. יש לי שאלה: אם החשמל בין איפה שהראוטר (חדר השינה) לבין איפה שהטלוויזיה (סלון) הוא לא באותה מחיצה (משמע, בלוח החשמל שמחוץ לבית, כאשר מכבים את החשמל בסלון, החשמל בחדר נשאר פועל), יעבדו המתאמים עדיין? (חשמל חד - פאזי). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח/יודע להפעיל תוכנות כמו netmeeting, buddyphone במחשב לקוח כאשר השרת שמשתף את האינטרנט מריץ תוכנת NAT , לדוגמה ICS ? אני כרגע מבלה את השבת בנסיון ללמוד איך מפעילים את wingate ובקצב שהעניינים מתקדמים חשבתי שאשאל אותכם לעיצות...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח. הלכתי לוירטואלי, שמתי IP ופורט ו TCP ועוד אחד ל UDP וכלום. הפורט חסום. סגרתי FIRE WALL.... עזרה בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני חייב להגדיר לו גם את הפורטים של ה POP3 כדי שאוכל לקבל דואר? אם אני לא מגדיר את פורט 80 למשל כפתוח מייד לאחר השידרוג, אני למעשה לא יכול להתחבר לאתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, בהמשך לעלילות ה-ipv6 שלי - אני מרגיש שלמרות שפתחתי את הפורטים הנכונים שהתוכנות יעבדו, משהו מעט לי את המהירות. אם פעם הייתי מגיע ל 200K, היום אני לא עובר 100K. בכל מקרה - האם יש איזה שהיא תוכנה או שיטה לסרוק את כל החיבור אינטרנט שלי, ולבדוק איזה תוכנה, מנסה לעבוד דרך איזה פורט, ולראות אם הוא פתוח או סגור? חג שמח, מיש. עריכה: אחרי שקראתי את ההודעה שלי, הבנתי כמה מפגר ולא מובן זה נשמע. אני אנסה שוב - אני מחפש תוכנה/שיטה שתחפש איזה פניות/connection לאיזה פורט מקבלים Denied ומאיזה תוכנה הפניה הזאת מגיעה. בכך שבתקווה שאחרי שאראה את זה, אבין איזה פורט נוסף צריך לפתוח ובכך (בתקווה) המהירות שלי תעלה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה משנה איזה שרת של נטוויז'ן אני כותב ראשון? כי יש להם 2: 212.143.212.143 194.90.1.5 אז בראוטר ובמחשבים אני מגדיר שיתחבר דרך השרתים שלהם, השאלה איזה שרת לכתוב קודם? ומה להגדיר בIPV6, כי כל מה שאני מגדיר זהIPV4
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.adslautoconnect.net/download.php תהנו.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אז עברתי לוינדוס 7 והיה לי מתאם אלחוטי של בזק DRUC-U3 הבנתי שהוא לא עובד עם וינדוס 7 (64bit), אם מישהו יודע אחרת אשמח לקבל את הדריבר המתאים.. ולכן אני אצטרך לקנות מתאם חדש.. אני צריך מתאם טוב (מחיר לא משנה) שלא יהיו התנתקויות (אני מוריד 24/7). מה ההמלצות שלכם (כמו שציינתי שימתוך ב win7 64bit)? ואיזה מתאם יותר טוב USB או PCI? האם כדאי לקנות מתאם שתומך ב 802.11n? בתודה, עובד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה שהתחרות בין ספקיות האינטרנט תופסת תאוצה. אחרי ה-PRIVATE NGN של בזב"ל, הבאה לקפוץ אל המים הקרים היא NETVISION. החל מהיום היא מציעה את המבצעים הבאים: • מהירות גלישה של 10 מגה ברשת NGN - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 79.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (48 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 12 מגה ברשת UFI - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 89.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (54 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 30 מגה ברשת NGN – שנה ראשונה ללא עלות, ובסיומה 345.99 ₪ לחודש ליתרת התקופה (כ-200 שקל לחודש בממוצע) • מהירות גלישה 100 מגה ברשת UFI – שנה ראשונה ללא עלות, בסיומה 599.95 ₪ לחודש ליתרת התקופה (360 שקל לחודש בממוצע) צפו לבליץ שיווקי תחת…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברשותי ה Router מדגם Netgear Nighthawk RAX80 ויש לי דיסק קשיח חיצוני של WD המחובר אליו ב USB 3.0 אינני מצליח לגשת לדיסק הקשיח דרך ה Windows 10 שברשותי כאשר אני מנסה לפתוח את חלונית ה Run ולגשת ל: \\readyshare\USB_Storage .אני לא מצליח גרסת ה windows שברשותי Windows 10 Enterprise גרסה: 1909 Build Number: 18363.836 כמו כן ה SMB 1.0/CIFS File Sharing Support מותקן כנ"ל גם SMB Direct אודה לעזרה בנידון
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מסוג tp link דגם: tl-wr1043nd . המחשב הנייח מחובר לראוטר חיבור קווי והמחשב הנייד קולט אות דרך ה-WIFI . מדי מספר ימים(זה יכול להיות,יומיים,שבוע או יותר)אני נאלץ לנתק את כבל החשמל בגלל שאני מקבל הודעה שהקישור מוגבל. מה עושים במצב כזה?יש הגדרות שצריך לשנות?
-
- 21 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
זה לא מתקשר ישירות לאינטרנט מהיר אבל לא ברור לי בדיוק איך כל העניין הזה של אתרי http וftp בנוי. למשל האתר הזה, HWzone , יש לו סיומת .co.il. איפה כל התוכן שלו נמצא, בשרת של ספק אינטרנט ישראלי כלשהו או על מחשב פרטי של יוצר האתר? איך יש לו כל כך הרבה bandwidth? ובכלל, יש אתרים שמוכרים כתובות אינרטנט. מי החליט שדוקא להם יש בעלות על השמות האלה? הם בטח קנו אותם, אבל ממי? אם הם קנו אותם ממישהו אז סימן שהמישהו הזה החליט שהכתובת שייכת לו... עוד שאלה אחרונה, מה ההבדל בין http ו-ftp? אני יודע שftp הוא רק סרבר שאפשר להוריד ממנו דברים אבל איך העסק הזה בנוי בדיוק?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי איטרנט במהירות 10 מגה,וברגע שאני מחבר עוד מחשב למודם/נתב כמה מהירות יהיה בכל מחשב? ועוד שאלה, לחבר עוד מחשב לאיטרנט מספיק רק בחיבור הכבל רשת שמתחבר מהמחשב למודם ?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, איך אני פותח פורטים לאימיול/ביטורנט בFW של kaspersky internet security 6 תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להכנס לאתר של כתובת האדימקס שלי (192.168.2.1) ואני צריך שם משתמש וסיסמא... ניסיתי את שם משתמש: admin סיסמא: 1234 וכל אלה (admin admin, Admin Admin וכו'...) אני רוצה לעשות ריסט למכשיר (BR-6204Wg) ויש לי 013 מה שאומר שאצטרך להכין חייגן... אשמח לדעת איך עושים את זה ומה אני צריך לדעת (משתמש של הספקית, ססמא של הספקית...)... בתודה, ליש הפטיש
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחובר בבית דרך ראוטר באי סי קיו אני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל מישהו יודע במקרה את הפורטים שאני צריך לפתוח על מנת שאני אוכל לקבל/ לשלוח קבצים?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הראוטר הקודם שלי(3com 3crwer10075) הפסיק להיות יציב והתחיל להתנתק כל כמה דקות. אז הוחלט לקנות ראוטר חדש התקציב הוא 300 ש"ח בערך, אפשר לחרוג קצת הדרישות הן פשוט אמינות ויציבות כמה שיותר גבוהה(אני מוריד די הרבה בביטורנט ויש עוד מחשב ברשת שמשתמש בביטורנט) תקן N יהיה די נחמד(יש לפטופ ברשת שתומך בתקן N(או דראפט N, אין לי מושג) וכרגע עם ה3COM יש לו 2 פסי קליטה אז עדיף לשפר את זה) תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-