עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי מבירורים שעשיתי הבנתי שבWIN98 אין תמיכה ברשת אלחוטית, למרות זאת, אצתרך כניראה להקים רשת כזאת בקרוב (לא בביתי). לאחר מחשבה הגעתי לרעיון שאולי יכול לעבוד, הרעיון הוא לחבר ראוטר אלחוטי למודם האינטרנט ואת המחשב שממוקם ליידם לחבר חוטית לראוטר, עד כאן הכל רגיל. בצד שאמור לקלוט אלחוטית (המחשב עם WIN98) חשבתי לשים אקסספוינט מחובר לסוויץ' ואת המחשב לחבר לסוויץ' באופן חוטי כמובן. כך יוצא מצב שהמחשב יקבל מבחינתו את האותות כאילו מרשת חוטית אך התקשורת תהיה אלחוטית. הרעיון שלי הגיוני וצפוי לעבוד במידה וננסה לבצעו?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 100 מגה בבזק. בבידקות המהירות שערכתי התקבלה מהירות של 63-67. הזמנתי טכנאי של בזק והוא אמר שלפי בזק, כל עוד אני מקבל מהירות של מעל 60 זה נחשב בסדר ל100 מגה. הוא אמר שמכיוון שהתיבה נמצאת במרחק של כ100 מטר מהבניין שלי, אני מקבל קרוב ל60 ולא קרוב ל100. השאלה האם מה שהוא הסביר לי זה הגיוני או שאני צריך לדרוש מבזק לסדר את זה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by eyarit,

יש לי בעסק מס' מחשבים מחוברים דרך מרכזיה HUB 3com ומקבלים תקשורת אינטרנט מראוטר ADSL של סיסקו 800 מגובים בפיירוול חומרה של צ'ק פויינט. בכל אחד מהמחשבים יש מס' כונני רשת וכולם עובדים win2000 pro לאחר מס' דקות של חוסר שימוש בכוננים הם מקבלים בכל אחד מהמחשבים איקסים אדומים כאילו הם מנותקים ובאמת כאשר אני מנסה לשלוח קבצים הוא נותן הודעת שגיאה כאילו הכוננים לא מחוברים. לחיצת דאבל קליק על כונן עם איקס אדום הופך אןתו מיידית לכונן רגיל ללא שום בעיות החלפתי מרכזייה ולא עזר. למישהו עוד רעיונות? אגב, שמתי לב שגם הפיירוול וגם המרכזיות מגיעים לחום גבוה (לא רתיחה אבל חם מאוד) אולי זה משפיע? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, יש לי ראוטר מסוג הוטבוקס בממד, ומן הסתם הקליטה בשאר חלקי הבית לא טובה עד לא קיימת. אשמח להצעות שיאפשרו לי גלישה ברמה של סטרימר בסלון (אותה קומה, מרחק של כ-8 מטר מהממד) וגלישה אלחוטית בשאר חלקי הבית. 1. אם יש למישהו ראוטר "חודר" ממ"ד, אשמח להמלצה. 2. לחבר ראוטר נוסף מחוץ לממ"ד עם כבל זו לא אופציה. (מכוער מדי...) 3. הבנתי שיש פתרונות של חיבור דרך רשת הטלפון והחשמל (HomePlug / PLC) - זה משהו שיכול להתאים? - אשמח לשמוע על זה עוד. 4. אשמח לכל רעיון יצירתי. תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by Guy31,

אני מנסה לעשות את המדריך האיום הזה http://portforward.com/networking/static-win7.htm ולא הולך בכלל אין לי DNS SERVER בכלל והדיפול גיטווי רושם לי את שגיאה הבאה להוריד רווחים מה אני עושה? אגב זה טוב אם אני ישתמש בDNS הזה? בזק בינלאומי: 192.115.106.35 62.219.186.7

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם, המודם הנ"ל עושה לי חיים קשים אני מנסה להפנות גישה מרחוק בפורט 80 אל מכשיר DVR כמובן שאני מפנה אותו לכתובת הפנימית שלו. לא משנה מה זה לא עובד לי אני מגדיר כל היום פורטיגייטים סיסקו וג'וניפר אבל את המודם הזבל הזה לא מצליח עצות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. חברת Asus מציגה כרטיס רשת קווי, התומך במהירויות מעל 1G, המיועד לשוק הצרכני. האם זה המוצר שיהפוך מהירויות אלו לסטנדרט החדש? http://www.netcheif.com/blog/?p=6958

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי בבית רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברת דרך נתב Microsoft MN-700 (נתב אלחוטי שעובד במהירות 54MBPS)לאינטרנט (בזק). מחשב אחד מחובר לנתב בכבל, והשניים האחרים דרך כרטיסי רשת אלחוטיים. בעיה שחוזרת בשנה האחרונה היא התנתקויות חוזרות ונשנות של הנתב, כלומר נפילה של הרשת. הבעיה היא לא במודם או בחיבור לספקית האינטרנט, שנשאר יציב ולא דורש אתחול, אלא בנתב עצמו. מדי כמה שעות הרשת פשוט נופלת (אם כי שלושת נוריות החיוי שעל הנתב נשארות ירוקות - כח, מודם ואלחוטי), לא ניתן לגשת לנתב עצמו (כשהחיבור לאינטרנט נופל, אני פשוט ניגש לכלי הניהול של המודם דרך ה-IP שלו), והדרך היחידה להחזיר את הרשת לפעולה הוא לנתק ולחבר את הנתב. ניסיתי בין השאר להוריד את ההצפנה מהרשת, אבל זה לא שינה דבר. בנוסף, ה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני משתמש בנייד hp pavilion dv6327ea ואני מעוניין לשפר את הקליטה של רשתות אלחוטיות איך אפשר לעשות זאת? תודה

10. Started by itzik_now,

היי, איזה כרטיס רשת מומלץ לקנות ל ADSL ? נא ציינו במידה ויש איתו בעיות כלשהם בהתקנה לבד. תודה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by hensh9,

ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים :3CRWE554G72T אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי הנתב הישן הזה לא "מחזיק" קו בגודל כזה (האם זה נכון?). אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים יש לציין שמסלול הגיימר מחייב אותי לעבוד עם חייגן (שמעתי שלא כל נתב יוכל להעביר 12 מגה עם חייגן,כמו למשל ה 3COM שנמכר כיום) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. עברתי ספק אינטרנט וקיבלתי את הנתב הזה. אני שם לב שמהירות ההעלאה בWIFI זהה לחיבור קווי, אך מהירות ההורדה (מכמה מחשבים שונים) נוראית. עד 20 מגה במקום 40 מגה גם אם המחשבים צמודים לנתב. האם זו מגבלה של הנתב ואין מה לעשות או שאפשר לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום יש לדודה שלי בית דפוס יש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת כמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמיד ורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמיים וקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיות יש למישהו המלצה ? תודה לעוזרים בן

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לא מזמן פתחתי תרד על איטיות : http://hwzone.co.il/community/threads/541610-כבל-טלפון-גורם-לבעיות#.UyNhQenNtaQ בסופו של דבר החלפתי כבל רשת לכבל של 10 מטר ואז כבל הטלפון קצר ולא אמור להוות בעיה - עד כאן בסדר. בזמן האחרון אני מרגיש איטיות בגלישה אבל לא משהו קבוע , זה מתבטא בזה שסרטונים ביוטיוב מגמגמים לעיתים , אותו הסרטון יכול להתנגן רגע אחד באופן חלק ורגע לאחר מכן מתקשה לטעון מספיק מידע כדי לנגן רציף. דפי אינטרנט רגע אחד עולים בשנייה ורגע אח"כ לא נטענים. המחשב שלי יחסית נקי אני לא מבצע שום התקנה של שום דבר בלי לבדוק כל V פעמיים אני יודע בדיוק אילו תוכנות מותקנות אצלי וגם סריקות מראות שאני נקי מרוגלות או ווירוסים. ראיתי את התרד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/5417…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שודרגתי בהוט לחיבור 200 מגה. ה Hotbox 2 מחובר לנתב TL-WR1043ND אליו מחוברים כל המחשבים בבית בחיבור ישיר או אלחוטי. המחשבים המחוברים קווית לא מצליחים לעבור 100 מגה בבדיקת מהירות כאשר הם מחוברים דרך ה TL. אם אני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס אני מקבל 200 מגה בלי בעיות. האם יש הגדרה כלשהי ב TL שמונעת את מלוא רוחב הסרט? סיבה אחרת? החלפתי את הכבלים בין ההוטבוקס לראוטר ואני מצליח להגיע ל-106 מגה. אז אולי הבעיה בכבלים? רעיון אחר? תודה

16. Started by tiptipon,

אני רוצה להפעיל הצפנה על הנתב האלחוטי שלי LINKSYS WRT300N אני לא יודע איזה הצפנה לבחור יש לי PS3 ואני רוצה שזה יתמוך גם בסוג ההצפנה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אפשר לנעול או למחוק את ההודעה? נראה לי שפתרתי את הבעיה, באפשרויות צריכת חשמל המסך היה על כיבוי אחרי 20 דקות ומסתבר שזה השפיע על פעולות אחרות... למישהו המצב מוכר? אני מנסה להוריד משרתים כמו מגה אפלואד או פייל פלייר נניח קובץ גדול נניח של 700 מגה באמצע ההורדה זה פשוט קופא... יש לי לוח אם אינטל DG41RQ עם כרטיס רשת מובנה אני מחובר דרך ADSL קו של 4.5 מגה מחשב יחסית חדש, ווינדואז אקס פי סרביס פק 3 עם העדכונים האחרונים בעיקרון אני מתחבר עם מודם ראוטר סימנס SL2-141 הוא משמש גם לוויירלס וגם לכבלים רגיל. בעיקרון לאחרונה זה קרה לי שניסיתי להוריד ממגה אפלואד אבל זה גם קורה לי בשרתים אחרים כל אופן במגה אפלואד יש להם את התוכנה הזו שלהם שמאפשר לפעמים להמשיך את ההורדה מאיפה שהפסיק אבל בכ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by roy132,

שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אני מקווה שכן. אני מתעסק בבניית אתרים קטנים כגון בלוגים ואתרי מידע, אני רוצה לקנות מחשב חזק ולהפוך אותו לשרת אחסון לאתרים האלה. מה מהירות האינטרנט שצריכה להיות לי בבית בשביל שזה יעבוד פחות או יותר חלק? כרגע יש לי 12 מגה הורדה והעלאה 1 מגה (אני עובד 012 ויכול לשחק עם הספק ;D ) התכנון זה לרכוש מחשב חזק עם כמה הארדיסקים ולהתקין עליו וינדוס סרבר. אני ידאג כמובן לאיפי קבוע באינטרנט שלי. אבל חוץ מזה איך מתקדמים? איך אני מקים פאנל ניהול בשרת שלי כגון CPANEL ? אילו תוכנות צריך והאם יש למישהו נסיון וידע בזה? המטרה של השרת הזה היא לאחסן כמה אתרים קטנים ולהוות בשבילי בסיס לנסיון אתרים ולטסטים שונים... אודה על עזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by puvsc,

אני רוצה להפעיל את MYPLEX כדי לצפות בו מרשת סלולרית אבל אני לא מצליח להתחבר לשרת של המדיה, ניסיתי לפתוח פורט בראוטר (TP_LINK) אבל עדיין לא עזר- יש לא את המדיה סרבר על המחשב. יש למישהו רעיון או פיתרון ??? חג שמח

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by moshe8,

שלום לכם, אני מנסה ליצור לי רשת ביתית בין שני מחשבים. שני המחשבים עם מערכת הפעלה XP. מחשב אחד עם כרטיס רשת PCI ומחשב שני עם כרטיס רשת ONBOARD של חברת ASUS. הבעיה שבמחשב עם הכרטיס רשת ONBOARD הוא אומר לי "כבל רשת מנותק" למרות שהנורית המסמלת חיבור תקין דולקת. ניסיתי להחליף כיוון של כבל רשת - לא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ונראה שהוא מזהה כראוי את כרטיס הרשת. אגב, במחשב עם כרטיס רשת PCI הכל תקין והוא מזהה חיבור בין שני המחשבים. הכבל הוא כמובן כבל מוצלב. אשמח לכל טיפ. בתודה, משה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל, חיברתי וניתקתי כמה פעמים.. עשיתי ריסט ניקתי רגולות וכל דבר אחר שהיה בעזרת תוכנות. ועדיין יש את התופעה. יש להזכיר שהתופעה התחילה רק מהצהריים... אני בבזק וברק 013-נטוויז'ין אתרים ישראלים כמו YNET, NANA, וכו' עובדים מהר ומעולה. אין בעיה להיכנס אליהם. נניח למשל עכשיו: יש פאקים לGMAIL. לא מצליח להיכנס. מקודם היה פאקים לויקיפדיה, ואחרי שניתקתי וחיברתי הסתדר. מה עושים?

25. Started by Nadab,

שלום! אני צריך המלצה למודם וראוטר משולב, או נפרד. יש לי אינטרנט של בזק 40mb ומודם משולב ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK. אני כבר שנה סובל מגלישה איטית ונפילות שגיאות בחיבור ל-DNS ועוד... כבר יצרתי קשר עם התמיכה עשינו בדיקות מרחוק + טכנאי שהגיע והחליף כל מה שאפשר כולל תשתית! ואין שום שינוי בביצועים, לכן הגענו למסקנה שהבעיה כנראה רק בחומרה. החלטתי שנמאס לי ממוצרי זבל (מההתנסות שלי אני לא מכליל), ואני מעדיף לקנות באופן פרטי וגם אין לי בעיה להשקיע בזה סכום נאה אם צריך זה משמש אותי גם לצרכי עבודה, העיקר שיהייה משהו מהיר ואמין! בנוסף רציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב-WIRELESS AC? השימושים שלי הם: גלישה מיילים הורדות העלאות ויוטיוב. מקווה שלא החסרתי פרטים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים