עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Adir207,

שלום, אני מחפש ראוטר משרדי, כרגע קיים ראוטר של בזק אך לדעתי הוא לא עומד בעומס כיוון וישנם ניתוקים לעיתים קרובות. מדובר במשרד עם 6 עמדות מחשב + חיבורים אלחוטיים למיניהם (מכשירים סלולרים, לפטופים וכו'). התקציב הוא באזור ה-1000 שקלים, רצוי כבר יגיע עם תקן AC ו-DUAL BAND. אציין שהתשתית היא בזק והספק בזק בינלאומי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, חוקר לאחרונה את כל נושא הClustering וNetwork Load Balancing. אני מעוניין לבנות מערך של כמה מחשבים שינוהלו ע"י מחשב אחד שמשתמש בכוח העיבוד של השאר ע"ב תשתית LAN. הבנתי שcluster אמיתי מיועד רק לתוכנות שנכתבו במיוחד לסוג עיבוד כזה (MPI). לכן רוב התוכנות יעבדו רק על מחשב אחד בכל פעם והעומס לא יתחלק. השאלה היא, האם אני יכול לבנות Load Balancer שבאמצעות מחשב Master יחלק לכל מחשב Slave תוכנה אחרת להריץ בשביל לחלק עומסים? בסוף, הכוונה היא שהכל יוצג על מערכת הפעלה אחת כאילו זה מחשב אחד. אם לא, איך כן אפשר להקים מערך כזה לשימוש ביתי? אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

רציתי להעביר מודם ADSL שהיה בחדר כלשהו בבית למחשב בסלון ...משום מה המודם לא הסתכרן שם התקשרתי לתמיכה של בזק ודרשו ממני פאקינג 170 ש"ח בשביל שזה יסתכרן בסלון ...הנקודה בסלון עובדת פיקס גם לטלפון וגם לפקס אין לי מושג למה זה לא מסתכרן שם ...מה שאני בטוח זה שהיום הם שמו עלי פס שאני לקוח שלהם 6 שנים ואפילו מתקמצנים איתי למקרה הנורא ו " היקר " של שליחת טכנאי לביתי השם ירחם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :

5. Started by patch,

מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Pavlik,

שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Doron404,

אני שוקל לקנות כבל מאריך לחיבור כרטיס הרשת החיצוני שלי לאנטנה כדי להגביה אותה. אתם חושבים שכבל מאריך (נגיד 3 מטר) יפגע בעוצמת השידור? כ. הרשת שלי הוא מתאם USB שמשדר (לדברי היצרן) ב500MW לקליטה משופרת. מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tomer.f,

שלום, הראוטר שהיה לי לאחרונה מת ואני מעוניין לקנות אחד חדש. הקודם היה TP-LINK והייתי מרוצה ממנו. אני מחפש ראוטר חדש וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק את היתרונות של התקנת DD-WRT. במיוחד אני רוצה להגדיר VPN בשביל גישה מרחוק לקבצים ברשת ושליטה על המחשב (אני בכוונה לא רוצה להגדיר תוכנה לגישה מרחוק לקבצים) ועוד כמה פיצ'רים כמו סינון URL, השימוש העיקרי יהיה VPN מהסמארטפון (אנדרואיד) ומחשב לינוקס, ככה ש-openvpn שמגיע עם הקושחה מתאים. הסתכלתי בפורום של DD-WRT על TP-LINK TL-WR841ND ונראה שאין לדגם גרסה שתומכה ב-VPN. האם למישהו יש ניסיון או יכול להמליץ על ראוטר אחר שמתאים למשימה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Cheif,

חברת Linksys הכריזה היום על נתב חדש בסדרת ה-WRT שלה, המאפשרת טעינת קושחות צד שלישי. הנתב, המכונה WRT3200ACM, מספק מהירות של 2.6Gbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. המבנה החיצוני ורובו של המבנה הפנימי של ה-WRT3200ACM זהה לחלוטין ל-WRT1900ACS, כשההבדל היחידי ביניהם נוגע לרכיב האלחוטי. לעומת הדגם הקודם, הרכיב החדש מספק מהירות כפולה בתדר ה-5Ghz והיא מושגת על ידי משלושה זרמים ברוחב 160Mhz כ"א, שכל אחד מגיע למהירות של 866Mbps. מחירו של הנתב (בארה"ב) הוא $250 והוא זמין לרכישה מיידית. יש לזכור שלנתב החדש אין עדיין מתאם רשת מקביל וגם אין בנמצא מחשבים ניידים או טלפוניים חכמים התומכים במהירות של 2.6Gbps. כיוון שכך, מדובר בנתב עם פוטניצאל אך בשלב זה …

10. מחפש נתב MIMO אלחוטי בתקן N + חוטי 1G ברמה גבוהה.מחיר לא מאוד קריטי אבל הייתי מעדיף לא להתפרע אם אין צורך של ממש. אם יש חיבור USB לדיסק חיצוני בלי תוספת מחיר משמעותית - מה טוב. רצוי מאוד יותר מ-4 פורטים חוטיים, אבל אני יודע שזה נדיר... שימוש ביתי - טורנטים 24\7 , גיבויים וסטרימינג (לא FHD). יחובר בקומה העליונה בבית פרטי עם עוד קומה מתחת עם 4 מחשבים. בשאיפה שיכסה גם את החצר (~700 מ"ר). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בשבועות הקרובים יחל בישראל שיווקם של לפחות שני נתבים התומכים בתקן 802.11ac. הנתבים הללו עברו התאמה לדרישות משרד התקשורת בנוגע לתדר 5Ghz ונמצאים בשלבים האחרונים של אישורו. אחד הנתבים הללו הגיע היום לידי, ביחד עם מתאם USB התומך בתקן זה. סקירה מקיפה של הנתב Edimax BR-6478AC והמתאם המקביל EW-7822UAC תתפרסם בשבועות הקרובים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by dog,

היו אצלי היום מספר הפסקות חשמל בבית. בנוסף הרבה עדכוני וינדוס. בשלב מסוים נעלמה לי קבוצת השיתוף, הן מהסטירמר החיצוני שיש לי והן בתוכנת שיתוף לטלוויזיה החכמה. כלומר אני לא רואה את קבוצת השיתוף workgroup באף אחד מהם ( בטלויזיה זה תוכנת servio). חשבתי שזה קשור לרואטר ( כי קרה לי משהו דומה בעבר) של נטויזון (נטבוקס), יצרתי קשר עם התמיכה שלהם, הם טענו שהכל פתוח והם לא רואים שום בעיה. ניסיתי לחבר את המכשירים הנ"ל דרך ראוטר נוסף שיש לי( כלומר לעקוף את הנטבוקס) וזה לא עזר. עשיתי סיסטם ריסטור למצב שהיה לפני עדכוני הוינדוס- לא עזר. נטרלתי את הפייר-וול , גם לא עזר. כשאני נכנס ל network ב my pc (וינדוס 8.1) אני רואה את שם המחשב שלי שהוא גם שם ה- homegroup ובנוסף אליו ב- media divece…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?

14. Started by guycnaan,

כבר שעה וחצי שאין אפשרות להתחבר לשום תוכנה שפועלת על סרברים מחו"ל,כנ"ל גם שרתים מחו"ל האם זה רק משהו שקרה לספקית שלי (נטוויז'ן) או שזה כלל ארצי,ומה זה ? האם נפל בק בון,משדרגים את המערכת,הפסקת חשמל...מה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הראוטר מסוג Dlink dir-615 כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות. אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012 למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

אוקי אני יתחיל בזה שיש לי ADSL מאז שהשירות הגיע לחיפה שזה אומר בסביבות ה3 שנים ואפילו יותר אז שילמו 250 שקל להשכרה של המודם אלקטל (תשלום ראשוני) ומי שרצה התקנה שילם עוד 250, אבל אני החלטתי לחבר אותו בעצמי מאז לא עודכנתי במה שקורה בבזק והתקשרתי לשאול כמה אני משלם הסתבר לי שאני משתלם על חבילה 1.5 מחיר של 150 שקלים (148-149 לא זוכר במדוייק) שאלתי מה אני יכול לעשות בשביל לשנות את המצב אמרו לי שזה המחיר במסלול "חחירה" או משהו בסגנון.. לא כל כך הבנתי את המילה אמרו לי שאם אני רוצה זיכוי של 20 שקלים כל חודש אני צריך להחליף למסלול "השכרה" או "רכוש לקוח" שאלתי מה ההבדל בין חחירה להשכרה, אמרו לי 20 שקל לחודש זיכוי, ושתיהם זה רכוש בזק לא נשמע לי כל כך טוב הקטע שזה שתי מסלולים זהים, א…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

מצאתי בזול בהזמנה מחו"ל ראוטר של ASUS מדגם RT-AC51U, איך הוא לדעתכם? כיום יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N בתקן לא עדכני משולב OPENWRT ואני מחפש ראוטר עם התקן העדכני ואולי עם קליטה אלחוטית טובה יותר. קראתי כאן בפורום שהראוטרים של שיאומי מפיקים קרינה גבוהה מאוד, איך האסוס בעניין הזה? יש סיכוי שיפיק פחות קרינה מהראוטר הנוכחי שלי? עוד דגם שאני מוכן לשקול של אסוס הוא RT-AC1200. מצאתי את שניהם במחיר מוזל בגירבסט.

20. Started by ofer40,

היי האם מישהו יודע על בעיה בתשתית של בזק? יש לי מהירות של 2.5 ועשיתי בדיקת מהירות באתר WOW.BEZEQ.CO.IL וקיבלתי תוצאה של מהירות 1.5(160KB/S). אני מנסה מיום שישי להשיג את בזק ולא מצליח. מישהו יכול לעשות את הבדיקה הזאת ולומר לי מה התוצאה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by hell,

היו היה ברשותי SWITCH של EDIMAX ניראה לי דגם WS8E שעבד בסדר גמור. ליפני כיומיים קניתי ראוטר וכ.רשת של אותה החברה אלחוטי חדש וכאשר החלפתי בין הסוויץ לראוטר החדש שלי האינטרנט במחשב השני שחובר בקבל רשת שעבד מצויין ליפני לא עובד יותר ):. בדקתי ואף הגדרה לא שונתה ולמרבה הפלא המחשב והראוטר מראים שניהם שהכל תקין, הראוטר מראה שהמחשב השני מחובר בעוד המחשב מראה שקיים חיבור רשת אבל אין מעבר נתונים( אתרים לא עולים,תוכנות לא פועלות וכדומה). מה יכול ליהיות הגורם לבעיה? באיזה כיוון לחפש? תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ולמה רק ללקוחות עסקיים יש חבילות יותר טבות מבחינת העלאה? אם אני למשל אומר שיש לי עסק בבית יש סיכוי לקבל חבילה עסקית? בקיצור... אני צריך פרטים כי נמאס לי מההעלאה שיש פה בארץ.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by gaarzen,

אהלן יש לי בעיה מאוד מוזרה שקוראת כבר כשבוע ולא קרתה בעבר.אני צריך להכניס IP ושרתי DNS בצורה ידנית לחיבור שלי (Internet Protocol Version 4) ומשום מה ברגע שאני לוחץ אוקיי זה מיד נמחק. לא משנה מה אני עושה זה לא נשאר.ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של המודם וגם לעדכן אותו וזה לא עוזר.מה אני יכול לעשות? המון תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSL כרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכוי הבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היא אם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.