עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Access Denied,

התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים (IE 6 SP1), למשל; www.ynet.co.il / www.hwforce.com . זה טוען כזה ויש מסך לבן, אין כלום - אין כותרת; כלום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות וכו' לא יודע מה לעשות... XP PRO SP1/IE 6 SP1-Admin תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, הייתי רוצה לקבל את המלצת חברי הפורום לראוטר אלחוטי המיועד לנהל רשת ביתית. הרשת כוללת 2 מחשבים, אחד DESKTOP עם כרטיס רשת רגיל (10/100) והשני LAPTOP עם כרטיס רשת אלחוטי. כמו כן הייתי רוצה לחבר LAN HD של WD, עם חיבור חוטי 10/100/1000. (הדיסק הקשיח הזה מיועד להיות משותף ברשת לכל המחשבים). וכמו כן ברצוני לחבר לרשת גם את מחשב ה MEDIA CENTER. כל תוכן המדיה אמור להיות מרוכז על HD רשת המוזכר למעלה. כלומר ברשת זו אמורה להיות תעבורה גדולה של מידע במקביל לכל המחשבים בבית. כמו כן לפחות אחד מהמחשבים מחובר לרשת שיתוף קבצים באופן קבוע. על הנתב להיות בעיקר אמין, מהיר ואמיד לעומסים גבוהים שכן הוא הולך לנתב את כל תעברות הרשת. לנתב יהיה מחובר גם מודם כבלים שדרכו לכל מחשב תהיה גישה לאינ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by moshe8,

שלום לכם, אני מנסה ליצור לי רשת ביתית בין שני מחשבים. שני המחשבים עם מערכת הפעלה XP. מחשב אחד עם כרטיס רשת PCI ומחשב שני עם כרטיס רשת ONBOARD של חברת ASUS. הבעיה שבמחשב עם הכרטיס רשת ONBOARD הוא אומר לי "כבל רשת מנותק" למרות שהנורית המסמלת חיבור תקין דולקת. ניסיתי להחליף כיוון של כבל רשת - לא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ונראה שהוא מזהה כראוי את כרטיס הרשת. אגב, במחשב עם כרטיס רשת PCI הכל תקין והוא מזהה חיבור בין שני המחשבים. הכבל הוא כמובן כבל מוצלב. אשמח לכל טיפ. בתודה, משה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל, חיברתי וניתקתי כמה פעמים.. עשיתי ריסט ניקתי רגולות וכל דבר אחר שהיה בעזרת תוכנות. ועדיין יש את התופעה. יש להזכיר שהתופעה התחילה רק מהצהריים... אני בבזק וברק 013-נטוויז'ין אתרים ישראלים כמו YNET, NANA, וכו' עובדים מהר ומעולה. אין בעיה להיכנס אליהם. נניח למשל עכשיו: יש פאקים לGMAIL. לא מצליח להיכנס. מקודם היה פאקים לויקיפדיה, ואחרי שניתקתי וחיברתי הסתדר. מה עושים?

7. Started by oleg_k,

שלום לכולם, רכשתי מודם מסוג הנ"ל ואני מנסה להגדיר אותו, אך כשאני נכנס להגדרות שלו, חסרה לי הלשונית "Basic" שקיימת במדריך למשתמש. מצרף 2 תמונות: IM1 - תמונה מהאתר בו קניתי את המודם, ושם מופיעה הלשונית (בעיגול אדום). IM2 - תמונה מהגדרת המודם שלי, ושם הלשונית לא קיימת. האם מישהו יודע היכן הבעיה? האם זה אומר שהמודם לא תקין? ואיך ניתן לפתור את הבעיה? תודה, אולג

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. החל מהיום, חברת HOT מציע ללקוחות עיסקיים חיבור בנפח של 500M בערוץ היורד (ורק 10M בערוץ העולה). ההצעה תקפה רק באיזורים מסויימים בארץ והעלות - 279 ש"ח לחודש (לפני מע"מ). http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001002283 ההודעה לעיתונות - מצ"ב בקובץ PDF.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שדרגתי ל-100Mb במבצע האחרון שלהם, אבל המהירות הקודמת שלי היא 15Mb אז אני עדיין עם המודם הישן. הם רוצים 8 ש"ח בחודש לתקופה בלתי מוגבלת בעבור המודם של ה-100Mb ולא בדיוק בא לי לשלם להם על זה. יש לי Router שבינתיים עובד בסדר - Linksys E2500. המודמים היחידים שמצאתי בחנויות כללו בתוכם גם ראוטר ובאופן כללי היו יחסית יקרים (לפחות אלו של Linksys). איפה אני יכול למצוא חנות שתמכור לי רק מודם, ומה יהיה המחיר שלו? מה אתם ממליצים לעשות? שווה לקנות ראוטר עם מודם? תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by skolfild11,

שלום, אני נמצא בתהליכי קנייה של מחשב חדש ורציתי לברר על האפשרות של חיבור שני מחשבים לאינטרנט. כרגע אני עם תשתית בזק 2.5 ( בהתחייבות לעוד מספר חודשים , אני נמצא כבר מספר שנים עם מודם מימי הדינוזאורים של בזק ומאוד מרוצה)והבנתי שיש אפשרות דרכם לקבל ראוטר בתשלום- זיכוי לשנתיים במחיר של 20 ש"ח לחודש. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי כאשר השימושים העיקריים יהיו במחשב החדש והמחשב הישן יהיה רק עבור מעט גלישה ומשחקים פשוטים לילדים כמו באבלס ומשחקי בובספוג . המחשבים יהיו במרחק קצר יחסית של 3-5 מטרים האחד מהשני, אז הייתי רוצה לקבל מושג על מה שהכי עדיף לי מבחינת אמינות החיבור לאינטרנט לשני המחשבים. אני לא פוסל אפשרות לחבר באופן חוטי את שני המחשבים לראוטר.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הצרכים: - ראוטר אלחוטי - אמין - יכולת לכבות את האלחוט כשאין לו שימוש מוכן לשלם יותר בשביל ראוטר איכותי ואמין אבל לא בטוח שיש הבדל בין edimax שעולה 170 ש"ח ל-Linksys שעולה 360 צריך המלצות בבקשה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Mike_Shinoda,

שלום, ברצוני לרכוש ראוטר סלולרי. אין יותר מדי דרישות. מן הסתם דור שלישי מינימום (דור רביעי בונוס אבל לא קריטי) מבחינת תדרים תמיכה בתדרים בארץ (מן הסתם כמה שיותר תדרים כמובן שיותר טוב) ותמיכה בתדרים בארה"ב (אותו כנ"ל) המטרה של הראוטר היא כרגע נסיעה ארוכה לארה"ב אבל בסופו של דבר אז עיקר הדגש שם. אין לי בעיה לחפש דגמים באינטרנט פשוט אם יש כאן אנשים שכבר רכשו דגמים כאלו באינטרנט ויודעים על דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by hell,

היו היה ברשותי SWITCH של EDIMAX ניראה לי דגם WS8E שעבד בסדר גמור. ליפני כיומיים קניתי ראוטר וכ.רשת של אותה החברה אלחוטי חדש וכאשר החלפתי בין הסוויץ לראוטר החדש שלי האינטרנט במחשב השני שחובר בקבל רשת שעבד מצויין ליפני לא עובד יותר ):. בדקתי ואף הגדרה לא שונתה ולמרבה הפלא המחשב והראוטר מראים שניהם שהכל תקין, הראוטר מראה שהמחשב השני מחובר בעוד המחשב מראה שקיים חיבור רשת אבל אין מעבר נתונים( אתרים לא עולים,תוכנות לא פועלות וכדומה). מה יכול ליהיות הגורם לבעיה? באיזה כיוון לחפש? תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yanme,

טוב כנראה שב 3 חודשים הבאים אני לא יעשה adsl או כבלים אז אני רוצה לקנות מודם טוב שיהיו לי פינגים טובים (סבירים למודם רגיל 150-200) כרגע אני חושב לקנות u.s robotics אני יודע שזה מודם טוב רציתי לדעת אם זה בחירה נכונה ? ד"א המודם שלי עכשיו הוא על הפנים (56k אבל חברה דפוקה יש לי פינג 350-400 ויש כל 4 דקות קפיצה ל-םינג200) זה מבאס!!!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. קיבלתי היום את הראוטר שהזמנתי, ולמרות שאני הולך צעד-צעד עם החוברת הפעלה, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. (מופיעה לי בהגדרות L2TP Disconnected). אני בטוח ב100% שהפרטים נכונים. אני מחובר לכבלים דרך 012 ומודם של thomson. בתודה רבה אריאל

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. חברות נטוויז'ן ו-012 פנו למשרד התקשורת וביקשו שלא יתערב במחירי נאוטילוס - המונופול של החיבוריות של ישראל לעולם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000705972 משרד התקשורת רוצה לצמצם את כוחה של נאוטילוס ולהגביל את הקף התחרות על מנת שטמרס תוכל להתחברות בשוק הזה. נאוטילוס כמובן מתנגדת ומגייסת לעזרתה את נטוויז'ן ו-012 שטוענות שהגבלת כוחה של נאוטילוס יביא לעליית מחירים. כלומר לדעתם, אחרי שהחברה במשך שנים עשקה את ה-ISP ודרכם אותנו, הלקוחות, צריך לתת לה פרס ולמנוע ממתחרים חדשים להיכנס לשוק.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by itzik_now,

היי, איזה כרטיס רשת מומלץ לקנות ל ADSL ? נא ציינו במידה ויש איתו בעיות כלשהם בהתקנה לבד. תודה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Kirill Kogan,

שלום רב,יש לי בעיה ורציתי לראות אם אפשר לטפל בא לבד בלי להביא תכני בזק. אז ככה עוד כמה ימים אני מתנתק מחברת YES סופית שזה אומר שהם לוקחים את כולה ציוד שלהם 2 ממרים ועוד אזה מכשרי קטן שמעביר מהסלון (איפה הראוטר של בזק נמצא ) לחדר שלי, חיבור רשת דרך קבל. מה שחשוב לי זה לגלוש דרך קבל בחדר ולא דרך WIFE כי וויפי חלש יותר. אז יש אפשרות אחת שזה לאהביא תכני ב200 שקל שיעשה לי עוד שקע של בזק תוך 10 דקות בחדר. או אפשרות שניי שחשבתי עלי היא לקנות \להזמין מחול אזה מכשיר שדומה שעושה אותה פעולה של הממרים של ייס שעבירו קבל רשת מהסלון לחדר יש דבר כזה ????????

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, יש לי ראוטר מסוג הוטבוקס בממד, ומן הסתם הקליטה בשאר חלקי הבית לא טובה עד לא קיימת. אשמח להצעות שיאפשרו לי גלישה ברמה של סטרימר בסלון (אותה קומה, מרחק של כ-8 מטר מהממד) וגלישה אלחוטית בשאר חלקי הבית. 1. אם יש למישהו ראוטר "חודר" ממ"ד, אשמח להמלצה. 2. לחבר ראוטר נוסף מחוץ לממ"ד עם כבל זו לא אופציה. (מכוער מדי...) 3. הבנתי שיש פתרונות של חיבור דרך רשת הטלפון והחשמל (HomePlug / PLC) - זה משהו שיכול להתאים? - אשמח לשמוע על זה עוד. 4. אשמח לכל רעיון יצירתי. תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by Guy31,

אני מנסה לעשות את המדריך האיום הזה http://portforward.com/networking/static-win7.htm ולא הולך בכלל אין לי DNS SERVER בכלל והדיפול גיטווי רושם לי את שגיאה הבאה להוריד רווחים מה אני עושה? אגב זה טוב אם אני ישתמש בDNS הזה? בזק בינלאומי: 192.115.106.35 62.219.186.7

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by puvsc,

אני רוצה להפעיל את MYPLEX כדי לצפות בו מרשת סלולרית אבל אני לא מצליח להתחבר לשרת של המדיה, ניסיתי לפתוח פורט בראוטר (TP_LINK) אבל עדיין לא עזר- יש לא את המדיה סרבר על המחשב. יש למישהו רעיון או פיתרון ??? חג שמח

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. והאם קונפיגורציה כזו עדיפה על ראוטר LinkSys WRT54GL בודד באחת הקומות? תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nore0,

איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by menymu,

אז ככה, התשתית שלי עד לפני שבוע הייתה סופר מעולה. 102\2 כל היום שליחת פינגים כל הלילה נגמרה עם 0 איבודי מידע! לפני כשבוע אני לא יודע מה נסגר התחלתי לקבל מלא איבודי מידע... גם שהתקשרתי לתמיכה אמרו לי שרואים שיש לי 60%! איבודי מידע... עכשיו זה לסירוגין יכול להיות 5 שעות הכל טוב ופתאום שעה התקפה של איבודי מידע משהו מטורף... שלחו לי טכנאי שללא ממש עשה משהו חוץ מלהחליף מפצל כלשהו שממש לא שינה כלום (אולי היטיב עוד יותר עם העוצמות שהיו מעולות בכל מקרה) עדיין יש לי עוצמות מצויינות אבל מאיפה נובע איבודי המידע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים