עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by -m..l-,

היי, אני עם תשתית הוט 100 מגה כבר תקופה ארוכה ביחד עם בזק בינלאומי. לאחרונה היו תקלות בגלישה לחול ועברתי ל018 בתור ספק, מה שפתר באופן חלקי את התקלות. בכל מקרה נאמר לי ש018 משתמשים ב L2TP ולכן ההוט בוקס לא סוחב 100 מגה והמליצו לקנות ראוטר נפרד ולהפוך את ההוט בוקס למודם בלבד. לאחר בדיקה מצאתי את האתר הזה http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm שהמליץ על מספר ראוטרים, ביניהם גם http://ksp.co.il/?uin=13020 אך הוא מסומן באדום רגיל ולא באדום מודגש כפי שרושם בעל האתר. תהיתי אם יש אנשים בעלי נסיון איתו על L2TP ואם הוא יעבוד באמת קרוב ל 100 מגה או האם יש לכם המלצה אחרת לראוטר (עדיף באזור ה150 שקל, רק אם אין ברירה אז אפשר עד 250) [בנוסף אשמח להמלצות …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. יש לי 4 שאלות בנושא NGN 1) הדבר הזה PRIVATE NGN הוא קיים רק אצל בזק בינלאומי? 2)אני יכול לירכוש 10 מגה ב ADSL כלומר בלי הטכנולגיה NGN או שחייב? 3)עם יש לי עכשיו 2.5 מגה ובאתר של בזק כתבתי תמיספר טלפון של הבית והוא אמר שיש לי תשתית NGN זה אומר שהאינטרנט שלי על NGN? וזה מביא לו כמה יתרונות? 4)באתר של 012 סמייל כתוב מיבצע אינטרנט ביחד עם תשתית של בזק ADSL ובטבלה של המהירויות שלהם יש 15 מגה וכו.. ו ADSL תומך עד 10 לא מעבר הם צריכים שזה יהיה NGN לא? גם באקספון כתוב מהירויות על ADSL ויש שם 20 מגה

4. Started by hck,

שלום! אני מברר לגבי מעבר מהאינטרנט של הוט לבזק עקב בעיות בגלישה ובשירות שלהם. מכיוון שהיתי מנוי שלהם ממש הרבה זמן, אין לי מושג בשוק המודמים שקשורים לבזק, ולכן אני מקבש המלצות למודם של בזק. לפי מיטב ידיעתי עדיף מודם עם חיבור לכרטיס רשת, אבל הייתי מעוניין לשמוע על חברות ודגמים ספציפים. נ.ב. אני מעוניין לרכוש בנפרד ללא התחייבות לבזק, ולכן אבקש המלצות למודמים שניתן לרכוש בחנות שלהם (בזק-סטור?)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by puvsc,

אני רוצה להפעיל את MYPLEX כדי לצפות בו מרשת סלולרית אבל אני לא מצליח להתחבר לשרת של המדיה, ניסיתי לפתוח פורט בראוטר (TP_LINK) אבל עדיין לא עזר- יש לא את המדיה סרבר על המחשב. יש למישהו רעיון או פיתרון ??? חג שמח

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by avimw,

יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? חיברתי את הכבל לכרטיס רשת ומשם לאקס בוקס ואין לי מושג מה אלה, יש למישהו מדריך בבקשה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by sheelonchik,

בא אלי טכנאי וחיבר לי את האינטרנט המהיר ... (והכל עבד טוב ומהר) אחר כך שמתי מפצל וחיברתי עוד טלוויזיה ... והמהירות לא עולה על 10K ... האם זה בגלל המפצל ?? איזה פיתרון אתם יכולים להציע ??

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by habarbash,

לק"י שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם יכולת לרשת אלחוטית, מה שאני מעוניין זה ראוטר ממוצע, לא צריך תכונות מיוחדות, רק שיהיה אמין. אני בתשתית של HOT, אם זה משנה. אם אפשר גם לספק לינק ישיר לאתר ממנו אני יכול לקנות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by tamos,

בזמן האחרון אני חווה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט. כמו כן, גם הטורנט מוריד לי על 30-70 קב"ש מTL. אני מחובר דרך תשתית HOT UFI 12MB וספק בזק 12MB. מה עושים?

10. שלום, יש לי ראוטר מסוג הוטבוקס בממד, ומן הסתם הקליטה בשאר חלקי הבית לא טובה עד לא קיימת. אשמח להצעות שיאפשרו לי גלישה ברמה של סטרימר בסלון (אותה קומה, מרחק של כ-8 מטר מהממד) וגלישה אלחוטית בשאר חלקי הבית. 1. אם יש למישהו ראוטר "חודר" ממ"ד, אשמח להמלצה. 2. לחבר ראוטר נוסף מחוץ לממ"ד עם כבל זו לא אופציה. (מכוער מדי...) 3. הבנתי שיש פתרונות של חיבור דרך רשת הטלפון והחשמל (HomePlug / PLC) - זה משהו שיכול להתאים? - אשמח לשמוע על זה עוד. 4. אשמח לכל רעיון יצירתי. תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. ערב טוב, אני לאחרונה שידרגתי ל-7 MB אינטרנט ואני סתם היום רציתי לשחק משחק רשת בשם combat arms עכשיו הקטע שהיה לי לאגים בטירוף פשוט אי אפשר לשחק. אז בדקתי כמה מדריכים להורדת לאגים וזה ואין לא עזר אז סתם בדקתי מה הפינג שלי ואני מגלה שהוא גבוה מאוד ורק באתר של HOT אני מקבל נמוך יחסית. הינה התוצאות: speedtest.net: pingtest.net: בזק (סתם רציתי לבדוק איך זה שם): HOT: כמו שאתם רואים רק ב-HOT יש פינג נמוך אבל בשאר זה גבוה מאוד!!! אז מה אני יכול לעשות במקרה כזה כי הקטע שגם במשחקי רשת יש לי פינג גבוה ואי אפשר לשחק... תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי 5 מחשבים ברשת בעיקרון 1 עם ציפסט B760 השני עם ציפסט H110 השלישי עם ציפסט Q67 הרביעי עם ציפסט H61 והחמישי H55 , המחשב B760 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב ה 2 הרשת 1 גיגה עובד המחשב השלישי Q67 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב הרביעי והחמישי לא משנה מה אני עושה ה 1 גיגה לא עובד בקושי 500 מגה מקבל גם ב H55 וגם ב H61 עכשיו על הנייר הם תומכים 1 גיגה אבל בפועל זה מגיע ל 500-600 גג !!! רוב הזמן הרבה פחות בין 100-300 מגה , יכול להיות שציפסט ישן מגביל את המהירות של הכרטיס רשת ? כי אפילו החלפתי מעבד למשהו חזק יותר והחלפתי כרטיס רשת כלום לא עזר ויש לי כבל 6A אז הכבל זאת לא הבעיה עזרה בבקשה תודה

14. Started by adishtrt,

שלום לכולם..... רכשתי נתב VPN במיוחד על מנת להתחבר לVPN שרכשתי באינטרנט ואני מעוניין להגדיר אותו בראוטר... יש לי קצת ניסיון בראוטרים הפשוטים אך מעולם לא התעסקתי את כל סיפור הVPN וכל הפרוטוקולים למניהן, והעסק נראה מאוד מסובך אך מה שאני רוצה לא אמור להיות כזה... סה"כ אני מעוניין להגדיר שכל מחשב שיהיה מחובר לראוטר הזה יקבל VPN (ע"י חיבור לשירות הVPN שרכשתי) כיצד אני עושה זאת? הראוטר שברשותי הוא: TP-LINK TL-ER604W וזו תמונה מהלוח בקרה: http://up415.siz.co.il/up3/ko3dyqzynmmt.jpg מצאתי את הדף הבא: http://www.tp-link.com/en/FAQ-411.html אך כאשר אני מנסה להגדיר (פחות או יותר) כמו בדף, אני מנסה ללחוץ על "הוסף" ומקבל שגיאה שהפעולה נכשלה. יש ברשותי את השם משתמש, הסיסמא והכתובת של …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום אני עובר לתוכנית של בזק למסלול של 100 מגה בייט.אני עוד שבוע אהיה בארה"ב.מחיפוש בפורום ובאינטרנט ראיתי שהאסוס שהזכרתי בכותרת הוא טוב ומשתלם. רציתי לדעת: 1.האם בתקציב של עד 200$ יש משהו אחר יותר משתלם? 2.האם זה נכון שהאסוס הנ"ל משולב מודם? 3.האם לא עדיף לקנות מודם בנפרד..האם שילוב של מודם וראוטר הוא כדאי או לא? 4.הלוח אם שיש ברשותי הוא: asus m2npv-vm.האם הכרטיס רשת המובנה שיש שם מספיק או שאצטרך לקנות כרטיס רשת חדש? תודה לכל העונים.. אשמח לעוד המלצות והערות בנושא.מדובר בדירת 2 קומות.מחשב נייח למעלה בקומה ה-2.ומחשב נייד וסמארטופים ב-2 הקומות.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום עד היום היה לי חיבור ADSL ולא הייתה לי בעיה להשתמש בראוטר, הגדרתי את האינטרנט בתוך ההגדרות של הראוטר (בתור חיבור PPPOW או משהו כזה) עכשיו כשזה כבלים צריך לשנות את הסוג חיבור ואולי עוד משהו, ואני לא יודע מה לעשות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות ואיפה להגדיר ומה להגדיר יש לי מודם של THOMSON הרגיל של חברת הוט, והספקית היא בזק בינלאומי נ.ב יש לי חיבור עם חייגן תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by menymu,

אז ככה, התשתית שלי עד לפני שבוע הייתה סופר מעולה. 102\2 כל היום שליחת פינגים כל הלילה נגמרה עם 0 איבודי מידע! לפני כשבוע אני לא יודע מה נסגר התחלתי לקבל מלא איבודי מידע... גם שהתקשרתי לתמיכה אמרו לי שרואים שיש לי 60%! איבודי מידע... עכשיו זה לסירוגין יכול להיות 5 שעות הכל טוב ופתאום שעה התקפה של איבודי מידע משהו מטורף... שלחו לי טכנאי שללא ממש עשה משהו חוץ מלהחליף מפצל כלשהו שממש לא שינה כלום (אולי היטיב עוד יותר עם העוצמות שהיו מעולות בכל מקרה) עדיין יש לי עוצמות מצויינות אבל מאיפה נובע איבודי המידע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב, בתקציב עד 300שח. ברשותי hotbox במהירות הורדה 100 מגה, hotbox נמצאה בחדר ליד החדר השני(מפריד קיר) שבו נמצא המחשב שלו אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי. רציתי גם לברר איך כרטיס רשת usb לעומת כרטיס pcie מה הם היתרונות והחיסרונות שלהם. חשבתי לקנות את הכרטיס הבא : https://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=36787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

19. Started by emmanuel,

שלום לכולם. מקווה שזהו המקום הנכון,מחפש מישהו שישלח לי הזמנה לTORRENT LEECH אם אפשר יש לי קצב הורדה+העלאה גבוהה ואני מחובר 24/7 אם מישהו יוכל לעזור לי בכך אודה לו מאוד. תודה לכולם.

20. Started by tiger2014,

שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yanme,

טוב כנראה שב 3 חודשים הבאים אני לא יעשה adsl או כבלים אז אני רוצה לקנות מודם טוב שיהיו לי פינגים טובים (סבירים למודם רגיל 150-200) כרגע אני חושב לקנות u.s robotics אני יודע שזה מודם טוב רציתי לדעת אם זה בחירה נכונה ? ד"א המודם שלי עכשיו הוא על הפנים (56k אבל חברה דפוקה יש לי פינג 350-400 ויש כל 4 דקות קפיצה ל-םינג200) זה מבאס!!!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יאללה כולם להוריד את התוכנה סבבה בחיבור ישיר תוכנה בת זונה מהירה הורדתי 3.96 ג'יגה בלילה אחד אני כל יום צריך לרוקן מקום מה 230 ג'יגה שלי...........................אז אתם קולטים את הקטע מציע למי שאוהב להוריד דברים מהאינטרנט אבל תיקראו קודם את המדריך כי אם לא קוראים אז הדברים יכולים להדפק קצת........!האתר...: sababadcpp.6x.to

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by omerha,

שלום חברים שאלה לצורך מעבר מבזק לספק באנדל אחר. האם המודם הזה יעבוד בארץ ZyXEL P-871M VDSL2 Modem ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. המהירות המקסימלית שהאזוראס מוריד לי היא 190 כמו שהיה לי מקדום באינטרנט 1.5 בדקתי.. והספק אכן מספק 2.5. ניראה לי שיש לי איזשהו תוכנות על המחשב או משו.. שמגבילים את המהירות.. ^^ מה אני אמור להבין מזה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אחת שעובדת איתי מדברת עכשיו עם הוט החבילה של ה-100 בטריפל נגמרה היה מבצע השקה בלבד עכשיו מציעים לה 30

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים