עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nice,

אני מחפש נתב חוטי טוב שמשלב בתוכו את האפשרויות הבאות: *נתב בסיסי - 4 יציאות לפחות *פיירוול - האבטחה היא גורם מאוד חשוב, ואם יש תוספות מיוחדות לאבטחה אני מעדיף לקבל אותן ולשלם יותר *יציאה למדפסת * כמה שיותר אפשרויות לכוונון * מודם פנימי כדי שאני אוכל להתחבר ל-ADSL המחיר - עד 600 שקלים ויש מצב שאני אוסיף אם הנתביהיה שווה את זה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by benor,

תסתכלו על הדו"ח הארוך הזה אני נמצא בחבילה 750K כבלים בנטווי'זן הבדיקה בוצעה בשעה 6:00 תראו יחסית לנטווי'זן התוצאות לא רעות לפני מלא זמן קיבלת על השרת הזה מינימום 190 MS Pinging clarity.jolt.co.uk [195.149.21.11] with 32 by Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by patch,

מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. חיפשת קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי ראוטר מומלץ. אני מחפש ראוטר דואל בנד עם תמיכה בAC שנותן טווח יחסית גדול ויציבות. החיבור של הראוטר יהיה לHOTBOX של הוט (חוטית) שמשמש כרגע גם כראוטר ומודם אבל אהפוך אותו למודם לאחר הקנייה. החבילה שלי בהוט היא של 100 מגה. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?

6. Started by Cheif,

חברת Linksys הכריזה היום על נתב חדש בסדרת ה-WRT שלה, המאפשרת טעינת קושחות צד שלישי. הנתב, המכונה WRT3200ACM, מספק מהירות של 2.6Gbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. המבנה החיצוני ורובו של המבנה הפנימי של ה-WRT3200ACM זהה לחלוטין ל-WRT1900ACS, כשההבדל היחידי ביניהם נוגע לרכיב האלחוטי. לעומת הדגם הקודם, הרכיב החדש מספק מהירות כפולה בתדר ה-5Ghz והיא מושגת על ידי משלושה זרמים ברוחב 160Mhz כ"א, שכל אחד מגיע למהירות של 866Mbps. מחירו של הנתב (בארה"ב) הוא $250 והוא זמין לרכישה מיידית. יש לזכור שלנתב החדש אין עדיין מתאם רשת מקביל וגם אין בנמצא מחשבים ניידים או טלפוניים חכמים התומכים במהירות של 2.6Gbps. כיוון שכך, מדובר בנתב עם פוטניצאל אך בשלב זה …

7. Started by Unavoidable Encounter,

לאיזו מהירות אפשר להגיע בערך, בחיבור אלחוטי לראוטר TP-LINK WR1043ND עם כרטיס TP-LINK WN951N, נניח עם מרחק של 3-4 מטר וקיר אחד ביניהם? האם יש סיכוי להגיע ל-100 מגביט?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Pavlik,

שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yaniv.zam,

שלום, לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by CXC,

שלום, ראיתי באייבורי שיש מגוון סטיקים של Wi-Fi למחשב, ואני מאוד מתקשה למצוא את מה שמתאים לי. יש לי בסלון HOT FIBERBOX, והמחשב בחדר צריך לקלוט ממנו את ה-Wi-Fi. מה אני צריך לקנות? ראיתי שההבדלים העיקריים הם בין 150MBPS לבין 300MBPS. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש איזושהיא דרך לשנות איפי?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ely2001,

אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת... תודה רבה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל, חיברתי וניתקתי כמה פעמים.. עשיתי ריסט ניקתי רגולות וכל דבר אחר שהיה בעזרת תוכנות. ועדיין יש את התופעה. יש להזכיר שהתופעה התחילה רק מהצהריים... אני בבזק וברק 013-נטוויז'ין אתרים ישראלים כמו YNET, NANA, וכו' עובדים מהר ומעולה. אין בעיה להיכנס אליהם. נניח למשל עכשיו: יש פאקים לGMAIL. לא מצליח להיכנס. מקודם היה פאקים לויקיפדיה, ואחרי שניתקתי וחיברתי הסתדר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by אלון 123,

שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, עשיתי את ההשוואה עם מהירות של 12Mb אצל 013 נטוויז'ן תחת תשתית HOT עם חבילת גיימרים. את הבדיקות עשיתי בשעות הבוקר, צהריים, אחר הצהריים, ערב ולילה ביום רביעי בתאריך 23/02/11. עשיתי כמה בדיקות במלא אזורים בעולם ותראו את התוצאות: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7641103 * אם אסור להביא קישורים מפורומים אחרים אז סליחה.. כי ניסיתי להעתיק את האשכול משם לפה אבל זה מעתיק בלי התמונות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Gidi Fisher,

היי, רציתי לקנות את ה9980 אבל אין אותו במלאי בשום מקום. הציעו לי לקנות את ה9970 של TPL ההבדל העיקרי בינהם הוא תמיכה במהירות מקסימליית 10/100 לעומת 10/1000 ושל9980 יש גם תמיכה ב5GHZ (לא יודע מה זה אומר) מישהו יודע אם זה משנה משהו? כדאי לחכות שיגיע המלאי מתוך חשיבה על העתיד או שזה כ"כ לא רלוונטי שפשוט לקנות את ה9970 וזהו ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ggg123,

שלום, הראוטר הנוכחי שלי (TP LINK 1043ND v1) מראה סימני גסיסה ואני זקוק לראוטר חדש שיחליף אותו. הדרישות: ראוטר יציב ככל האפשר- צריך להיות מסוגל לעמוד בתעבורה גבוהה ברשת- יחוברו כ- 5-6 מחשבים במקביל, כולל שרת NAS, קליטה טובה של WIFI, מהירות 1G. הוא יחובר ישירות לסוויץ 1G ומשם לכל הבית, אם זה משנה משהו. יחובר גם ל HOTBOX. התקציב- כ 400-500 ש"ח לכל היותר (נראה לי מחיר סביר לראוטר חדש).

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by benor,

בבדיקת מהירות של HOT אני לא מקבל תמיד את מלוא המהירות ולעתים אני מגיע ל- 30MB. (בד"כ מקבל בטווחים של בין 20 ל- 25 לפעמים פחות) באתר pingtest יש Packet loss שלל כ- 7% בנטוויז'ן אותו הסיפור קבלתי 22 מגה הורדה. דברתי עם נציג של הוט, הוא אמר שמבחינתם זה בסדר ואני לא חייב לקבל בבדיקה את מלוא המהירות והוא הגדיר את המהירות כ"עד 30 מגה אתה מקבל". המצב תקין? יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yuvalkob,

הכותרת מסבירה, הבעיה התחילה היום ורוב האתרים לא עובדים. אני משתמש בADSL של בזק בין לאומי עם מודם USB דרך אגב אני משתמש ב ווינדוס אקס פי

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אוקי אני יתחיל בזה שיש לי ADSL מאז שהשירות הגיע לחיפה שזה אומר בסביבות ה3 שנים ואפילו יותר אז שילמו 250 שקל להשכרה של המודם אלקטל (תשלום ראשוני) ומי שרצה התקנה שילם עוד 250, אבל אני החלטתי לחבר אותו בעצמי מאז לא עודכנתי במה שקורה בבזק והתקשרתי לשאול כמה אני משלם הסתבר לי שאני משתלם על חבילה 1.5 מחיר של 150 שקלים (148-149 לא זוכר במדוייק) שאלתי מה אני יכול לעשות בשביל לשנות את המצב אמרו לי שזה המחיר במסלול "חחירה" או משהו בסגנון.. לא כל כך הבנתי את המילה אמרו לי שאם אני רוצה זיכוי של 20 שקלים כל חודש אני צריך להחליף למסלול "השכרה" או "רכוש לקוח" שאלתי מה ההבדל בין חחירה להשכרה, אמרו לי 20 שקל לחודש זיכוי, ושתיהם זה רכוש בזק לא נשמע לי כל כך טוב הקטע שזה שתי מסלולים זהים, א…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש אצלי ברשת הביתית 2 מחשבים עם חלונות 8.1 , אחד עם חלונות 7 ואחד עם חלונות 10. המחשב עם חלונות 10 רואה ברשת את כל האחרים אבל האחרים לא רואים אותו. האחרים רואים אחד את השני. אני כן מצליח לעשות מיפוי כונן רשת ידני של SHARE שנמצא בחלונות 10 , כלומר שהגישה מתאפשרת אבל משום מה המחשב עם חלונות 10 לא מופיע אוטומטית במיפויי הרשת של המחשבים האחרים. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ofer40,

היי האם מישהו יודע על בעיה בתשתית של בזק? יש לי מהירות של 2.5 ועשיתי בדיקת מהירות באתר WOW.BEZEQ.CO.IL וקיבלתי תוצאה של מהירות 1.5(160KB/S). אני מנסה מיום שישי להשיג את בזק ולא מצליח. מישהו יכול לעשות את הבדיקה הזאת ולומר לי מה התוצאה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by בלבולה,

התקשרתי עכשיו לבזק בינלאומי (עד שמצאתי את המספר ל התמיכה) וחיכיתי על הקו כי הייתי בטוח שהם חוסמים את רפיד שייר האם יכול להיות שהאתר חוסם את בזק בינלאומי? הנציגה הזאת שלהם לא ענתה לי על השאלה מי אמר לה שלא חוסמים אצלם אתרים. בכל אופן אני כבר חצי שנה לא יכול להיכנס לרפידשייר משום מחשב עם בזק בינלאומי. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by kalda01,

כבר כמה ימים יש לי מלא ניתוקים בגלישה עם שגיאה של DNS LOOKUP ERROR. אני עם תשתית ADSL ברוחב 5MB ועם הנתב של אורנג'. (סמארטבוקס) אורנג' עשו לי היום איפוס הגדרות בנתב ללא הועיל. האם הבעייה יכולה להיות קשורה לניתוקים רגעיים בADSL עצמו ? בזק שידרגו פה לפני שבועיים את התשתית לNGN. האם זה יכול להשפיע ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים