רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
האם אתם מכירים תוכנה או אתר אינטרנט או אפליקציה ,שמאפשרת פונקצייה של השמדה עצמית אוטומטית מיד לאחר פתיחת /צפייה בודדת בתמונה ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. את המחשב חיברתי לרשת במתאם רשת אלחוטי של בזק POZ (שחור כזה). לא הצלחתי להוריד לו דרייבר כמו שצריך אבל הווינדוס 7 גילה אותו והתקין אותו לבד. יש לי 10מגה אינטרנט כשאני מוריד קובץ עם המתאם זה מוריד לי על 80KB מקס ועם כבל רשת מוריד לי על המקסימום 1M+-. הקליטה טובה,המתאם טוב כי במחשב אחר הוא נבדק והוא מוריד מצויין על המקסימום. מה יכולה להיות הבעיה פה אנשים? צריך לדבר עם בזק או עם הבן אדם שקניתי ממנו את המחשב..? תודה מראש לעוזרים התשובה דחופה לי!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, שלום, אני ב012 ומבערך 19:00 עד 23:00 אני פשוט לא מצליח לשחק בטאלפילד....הפינג הוא 80 שזה סבבה, אבל משום מה ברגע שהשעה 19:00-20:00 לא מצליח לשחק..לאגים מטורפים למרות הפינג הסביר. מי כאן יכול להמליץ על ספק שבשעות שציינתי לא מחסל את הרוחב פס ונותן לשחק בשקט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני ראוטרים: http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 האחד אדימקס והשני טי פי לינק למהירות של 12 מגה, השימוש העיקרי יהיה ps3 וגלישה באינטרנט. מה אתם ממליצים? האם האדימקס יעמוד ב12 מגה? תודה!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי שקבלתי מבזק Power net 720G אני מקבל מבזק נתב החדש בתקן N . אני גר בבית פרטי עם כמה קומות ואין לי קליטה טובה בכל הבית כרגע יש לי כבר אקסס פוינט אחד שמגדיל לי את הטווח בקומה אחת הבעיה שקומה אחרת עדיין אין קליטה טובה. השאלה אם אני יכול להפוך את הנתב Power net 720G לאקסס פוינט?(כדי להנמנע מקניית אקסס פוינט נוסף..)
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי באייבורי שיש מגוון סטיקים של Wi-Fi למחשב, ואני מאוד מתקשה למצוא את מה שמתאים לי. יש לי בסלון HOT FIBERBOX, והמחשב בחדר צריך לקלוט ממנו את ה-Wi-Fi. מה אני צריך לקנות? ראיתי שההבדלים העיקריים הם בין 150MBPS לבין 300MBPS. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ספק- בזב"ל תשתית- הוט מהירות- 12MB עד עכשיו היתי מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן של בזב"ל, אבל הוט החליטו שעדיף להיות מחובר ללא חייגן. (בזמנו הבנתי שחיבור עם חייגן עדיף בגלל ה-PNGN, אבל אולי אני טועה?). אז כרגע אני מחובר בלי חייגן, האם יש לזה משמעות? מה עדיף?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום התחברתי לאינטרנט דרך מודם ADSL ועכשיו התקינו אצלי נתב (Router) לשיתוף החיבור בין שניי מחשבים. הכל עובד כרגיל אבל אני מקבל באמיול LowID כל הזמן שזה משהו שכמעט ואף פעם לא היה לי. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב כנראה שב 3 חודשים הבאים אני לא יעשה adsl או כבלים אז אני רוצה לקנות מודם טוב שיהיו לי פינגים טובים (סבירים למודם רגיל 150-200) כרגע אני חושב לקנות u.s robotics אני יודע שזה מודם טוב רציתי לדעת אם זה בחירה נכונה ? ד"א המודם שלי עכשיו הוא על הפנים (56k אבל חברה דפוקה יש לי פינג 350-400 ויש כל 4 דקות קפיצה ל-םינג200) זה מבאס!!!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי בית דפוס יש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת כמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמיד ורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמיים וקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיות יש למישהו המלצה ? תודה לעוזרים בן
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הראוטר שהזמנתי, ולמרות שאני הולך צעד-צעד עם החוברת הפעלה, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. (מופיעה לי בהגדרות L2TP Disconnected). אני בטוח ב100% שהפרטים נכונים. אני מחובר לכבלים דרך 012 ומודם של thomson. בתודה רבה אריאל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב-ADSL דרך 012. רציתי לדעת אם הם נותנים אפשרות להתחבר ללא חייגן, הבנתי שזה גורם לחיבור להיות עם הרבה פחות ניתוקים ומנצל יותר טוב את קצב ההורדה/העלאה. אני לא מתכוון לחיבור דרך ראוטר, את זה כבר עשיתי. הגדרתי את המודם כנתב ואני מחובר איתו קבוע, בלי לחייג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שדרגתי ל-100Mb במבצע האחרון שלהם, אבל המהירות הקודמת שלי היא 15Mb אז אני עדיין עם המודם הישן. הם רוצים 8 ש"ח בחודש לתקופה בלתי מוגבלת בעבור המודם של ה-100Mb ולא בדיוק בא לי לשלם להם על זה. יש לי Router שבינתיים עובד בסדר - Linksys E2500. המודמים היחידים שמצאתי בחנויות כללו בתוכם גם ראוטר ובאופן כללי היו יחסית יקרים (לפחות אלו של Linksys). איפה אני יכול למצוא חנות שתמכור לי רק מודם, ומה יהיה המחיר שלו? מה אתם ממליצים לעשות? שווה לקנות ראוטר עם מודם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בנייד (שרכשתי לפני שעה קלה) יש לי מערכת הפעלה- וויסטה הום פרימיום ובנייח (שנה על הכביש) -אקס פי גירסא בייתית, שנייהם חוקיים לחלוטין. איך מתחילים לאכול חיבורי רשת בין שני המחשבים וגלישה באינטרנט משניהם ? מה לרכוש והייכן, נתבים כרטיסי רשת. ומה זה תיקיות משותפות... מרוב עציצים לא רואים ת'מחשב. תודה תודה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש הבדל מבחינתי? מבחינם איכות גלישה או רוחב פס? האם יש הבדל מבחינת הספק? יש לו את אותם היכולות לספק לי גם ב L2TP וגם ב PPTP? תודה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תרד על איטיות : http://hwzone.co.il/community/threads/541610-כבל-טלפון-גורם-לבעיות#.UyNhQenNtaQ בסופו של דבר החלפתי כבל רשת לכבל של 10 מטר ואז כבל הטלפון קצר ולא אמור להוות בעיה - עד כאן בסדר. בזמן האחרון אני מרגיש איטיות בגלישה אבל לא משהו קבוע , זה מתבטא בזה שסרטונים ביוטיוב מגמגמים לעיתים , אותו הסרטון יכול להתנגן רגע אחד באופן חלק ורגע לאחר מכן מתקשה לטעון מספיק מידע כדי לנגן רציף. דפי אינטרנט רגע אחד עולים בשנייה ורגע אח"כ לא נטענים. המחשב שלי יחסית נקי אני לא מבצע שום התקנה של שום דבר בלי לבדוק כל V פעמיים אני יודע בדיוק אילו תוכנות מותקנות אצלי וגם סריקות מראות שאני נקי מרוגלות או ווירוסים. ראיתי את התרד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/5417…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-