עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ככה רציתי להצטרף לפרטנר והיא שאלה אם יש לי נתב כי השכרת נתב עולה 17.90 לחודש (כן השכרה בלבד) רציתי לדעת אם יש נתב ראוטר שאתם ממליצים עליו לרשת בזק 100 מגה (אם יש יותר אז יותר טוב) החשוב הוא wifi חזק הבנתי 5g זה תדר חזק יותר. באשר לתקציב לא מחפש לקרוע את הכיס על טכנולוגיה שגם ככה מתקדמת בצעדי ענק. 200 + - אני לא יכעס על 300 :) תודה על העזרה מראש צוות של תותחים אחד אחד

• 9 תגובות
    • 10.8k צפיות
  2. Started by 1Blabla,

שלום לכולם אני מעוניין להצטרף לאינטרנט הסיב האופטי של Unlimited, ורציתי לשאול מניסיונכם: - איזו ספקית היא הטובה ביותר? (מהירות,שירות וכו'...) - הבנתי ש-015 נותנים כתובת קבועה, ו-018 נותנים כתובת דינאמית. האם לדבר יש חשיבות גדולה? מצפה לתשובותיכם תודה רבה 😊

3. אהלן, לשמחתי הרבה פרטנר וסלקום פרסו סיבים אופטיים בבנין שלי. אתם יודעים להגיד מה ההבדל בטכנולוגיות בין החברות? מה היתרונות/חסרונות של כל אחת? אני שם בצד את נושא השירות והמחיר, הם זהים לחלוטין בהצעות שלהם. מה שיטה את הכף מבחינתי זה היכולות הטכנולוגיות נטו. תודה!

• 9 תגובות
    • 8.5k צפיות
  4. שלום, יש לי D-Link DSL-G256DG של בזק. הנתב מגיע עם 2 כניסות USB 2.0, מה שאמור להביא ביצועים של כ30MB/s. לצערי הרב אני מגיע למקסימום של 5MB/s כשאני מנסה להעביר קבצים (או סטרימינג) מהכונן 1TB שמחובר לנתב - לכל מקום אחר ברשת הביתית שלי. כמובן שבדקתי והכונן מגיע לסביבות ה100MB/s על USB3.0 ול כ30MB/s על USB2.0. מישהו חווה בעיה דומה? למישהו יש רעיון למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה?

5. שלום למנהלי וחברי הפורום חמותי רוצה נטפליקס. הבעיה: היא מחוברת לטריפל של הוט, ועד עכשיו היה לה מודם/ראוטר ישן נושן שאפילו לא סיפק אינטרנט אלחוטי לבית. דאגתי שתקבל HOTBOX עם אינטרנט אלחוטי, א ב ל - ה HOTBOX נמצא בממ"ד, ואין אפשרות להתקין אותו בשום מקום אחר. האות מהממ"ד חלש, והאינטרנט צריך להגיע גם לסלון (טלוויזיה מס' 1) וגם לחדר השינה (טלוויזיה מס' 2). שני החדרים, כצפוי, מרוחקים האחד מן השני. ביקשתי מהוט שיתקינו שני מתאמי MOCA בכל חדר, אבל הם סירבו כי "הם מספקים MOCA רק כשמזמינים שירות אינטרנטי מהם" או שקר כלשהו אחר. כחלופה הם הציעו ממיר MINI FIBER בעלות של 10 ש"ח לחודש, אבל חמותי מסרבת להעלות את עלות הטריפל אפילו בשקל אחד. מ…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by xira,

שלום, אנחנו גרים בבית דו קומתי + מרתף. בעקבות הפרסומת של בזק (וויפי בגני) הזמנו את הראוטר החדש, אבל למעשה המצב יותר גרוע, יש יותר ניתוקים ופחות קליטה. דיברנו עם בזק והם אמרו שהפיתרון הוא להוסיף עוד 14 ש"ח בחודש בשביל מכשיר נוסף.. (כנראה extender?). בכל אופן - בזיון. אנחנו נחזיר את הראוטר הקודם, ואני מעוניין לקנות את ה-range extender הכי משתלם. יש לי אפשרות לשרשר כבל רשת למרתף או לקומת קרקע (הראוטר נמצא כעת בקומה השניה). האם כדאי לקנות שני מכשירי extender לקומת קרקע + מרתף או רק אחד חזק למרתף/קומת קרקע? אמינות מאוד חשובה לי. ראיתי ביקורות טובות ל-NETGEAR WiFi Range Extender EX3700 אבל אני לא מוצא אותו בארץ. אשמח מאוד לכמה המלצות שניתן לקנות בארץ. תודה!

7. שלום. קיבלתי שתי הצעות מבזק לספק פלוס תשתית של בזק+בזק בינ"ל במהירות 100 מגה. ההצעות הן: 1. ספק פלוס תשתית 100 מגה ללא ציוד ב-110 שח לחודש למשך שנה. 2. ספק פלוס תשתית 100 מגה כולל ציוד ב-120 שח לחודש מחיר קבוע שלא יעלה. 1. אשמח להבין מה מההצעות עדיפה, והאם זאת עסקה טובה? (מבחינת צרכנות) 2. האם יש סיבה לשלם להם 10 שח בחודש על. הראוטר או שעדיף לי לקנות אחד בנפרד? (מבחינה כלכלית+טכנית) הראוטר יהיה מחובר בו זמנית גם לפלייסטשן גם למחשב לטלויזיה ולממיר 4k. אך מן הסתם לא כל המכשירים יהיו בשימוש באותו הזמן. יש לציין שאני לא מעוניין בתשתיות וספקים של חברות אחרות. תודה.

8. Started by gbguy,

ברשותי 2 ראוטרים ישנים: TP-LINK TL-WR542G ו-TP-LINK TL-WR841N. הראוטר שמחובר הוא TL-W841N שנמצא בקומה השניה. ברשותי גם מגבר שקניתי באיביי. המגבר נמצא בקומה התחתונה. כרגע המצב הוא כזה: המגבר לא מתנתק בתדירות מסוימת. שטח כל קומה היא בערך 100 מ"ר. בקומה התחתונה יש ממ"ד, והמשפחה רוצה להנות מהאינטרנט גם בממ"ד. בנוסף בבית יש 3 פאזות. השאלה היא כזו: האם לקנות הום פלאג (כמו של שיאומי) או לקנות ראוטר חזק יותר (כמו של שיאומי)? גם רעיונות אחרים נשמח לקבל. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by יואב שניר,

לפני מספר חודשים הגדרתי נתב ב Range Extender (רפיטר). הגיע היום בו הייתי צריך לשנות הגדרות. נגשתי לדפדפן והופ ... מהי כתובת ה IP ? לא זכרתי, ואז התחיל סרט ... ניסתי וניסתי ולא הצלחתי. בסוף לאחר אין ספור נסיומות פגעתי. כול כך הרבה פעמים, אינני זוכר איך. המכשיר הופך שקוף, רשמו לעצכם בעת ההגדרה את כתובת ה IP.

10. Started by Rockstatement10,

מותקנת אצלי הקשוחה העדכנית שלהם כבר זמן רב מאוד אבל נראה כי הם הפסיקו להוציא עדכונים... מה דעתכם? אולי לעבור למשהו אחר שכן מתעדכן?

11. שלום לכולם. אני לגמרי אובד עצות, יש לי המון ניתוקים/האטות קצב מוזרות שלמען האמת ככל הניראה אינן נובעות מהתשתית אלא מהנתב המיושן שלי (DLINK DSL-6740U_H1). אני מחפש להחליף אותו לנתב חזק מאוד ואמין (לא חייב להיות משולב עם מודם - הבנתי שאפשר לסדר את הנתב הישן כמודם). יש לי תשתית של בזק בבית עם ספק של בזק בינלאומי, אני מקבל סביבות ה85-90Mb/s. ישלנו בית גדול עם שתי יחידות דיור (160 מטר^2) ומחוברים כ3-4 מחשבים (רובם קווית), מממיר שמשדר באמצעות האינטרנט(קווי), שני ממירי סלקום (קווי ואלחוטי), וכומובן 3-5 טלפונים שמחוברים אלחוטית. (ישנם גם שני מפסקים שעוזרים לפזר את כל הכבלים ונקודת גישה באחת מיחידות הדיור). מהניסיונות שלי להבין מה כדאי לי לקנות נתקלתי בנתב TP-Link Archer C7 …

12. המליצו לי על הכרטיס הזה: TP-Link TL-WDN4800, עולה 150 ש"ח ראיתי כרטיסים כמו אלה שהם הרבה יותר זולים: TP-Link TL-WN881ND עולה 52 ש"ח TP-Link TL-WN781ND עולה 33 ש"ח Edimax 7612PIN עולה 71 ש"ח D-Link DWA-548 עולה 56 ש"ח המחשב יוצב במרחק של כ5 מטר מהראוטר (TP-Link TD-W9980). ביניהם יש קיר עץ של כ3 ס"מ וקיר עץ נוסף של כ6 ס"מ בחצי גובה. האם באמת כדאי לי לקנות את היקר יותר, או שגם הזולים יעשו עבודה טובה? האם ארגיש בהבדל כאשר האינטרנט שלי הוא 30 מגה והאם ארגיש בהבדל ב100 מגה? תודה

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  13. אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by צפיד,

ראוטר לינקסיס 7500 https://www.linksys.com/sg/p/P-EA7500/ בברידג עם מודם כבלים תשתית כבלים 100M כל הרשת CAT6A - עד רמת הקינסטון ,פאץ פאנל וכ' סוויץ לינקסיס LGS318P https://www.linksys.com/us/p/P-LGS318P/ NAS - QNAP 451 מחובר ב2 כבלי רשת CAT7 לסוויץ 4 דיסקים Western Digital Red 3000GB WD30EFRX בRAID5 לפי הלינק : https://www.qnap.com/en-us/product_x_performance/product.php?type=4&II=240 אני מצפה לפחות 180MB לכאורה מערכת שאמורה לתת ביצועים טובים, מול מחשב דסקטופ (די חזק) שמחובר בLAN אני מקבל סה"כ מהירות של 112MB (מNAS למחשב והפוך אותה מהירות) הדרך שאני ניגש לNAS היא ע"י מיפוי הכונן …

15. Started by genia,

אז מתברר שחברת הוט החליטה להתחיל לגבות תשלום על המודם\ראוטר הדיי מעפן שלהם. האם יש איזשהו מודם שניתן לרכוש שיהיה עדיף על ההוטבוקס שלהם או שאין ברירה אלא לשלם את ה210 שח שהם דורשים עליו? תודה

16. שלום לכולם , ברצוני להקים רשת Point to Point בין אתרים שונים, אין באפשרותי לבצע סלילה פסיבית (סיבים/Rj) בין האתרים או לרכוש קו תמסורת . לכן חשבתי על רכישת קו טלפון בכל אתר וחיבור של הנתב ישירות לקו זה. התיאוריה שלי שהנתב יבצע "חיוג" למספר באתר השני וכך אצור קישור ישיר בין האתרים. חשוב לציין שהצורך שלי בחיבור הוא לניהול הנתב בצד השני בלבד לכן רוחב פס ו Latency לא משנים לי .. אשמח לדעת האם זה אפשרי, ואם כן מה נדרש ? תודה מראש

17. Started by label sh,

שלום, יש לי קו טלפון רגיל של בזק והייתי רוצה להפוך אותו ל VOIP. הכוונה שאני אוכל לקבל את השיחות שמגיעות לקו בזק - אל הנייד שלי באמצעות אפליקציה. + הוצאת שיחות. השאלה - איזה מכשיר מבצע את ההמרה הזאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by izi.gold,

רכשתי את ה-VR600 ונסיונות הסנכרון לא ממש מצליחים. לכמה דקות החיבור עבד ובזה זה הסתיים. גרסת התכנה על המודם: 0.2.0 0.9.1 v0057.0 Build 160614 Rel.41735n גרסת חומרה: Archer VR600 v1 00000000 ספק האינטרנט הוא 018 על תשתית ADSL במהירות של 15 מגה. המלצות לפתרון הבעיה?

19. הכוונה למשתמש פשוט. לא שרתים למניהם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. הי, אני מחפש פתרון לרשת WiFi. צרכים: גלישה, סרטים, YouTube וכדו' עבור טלפונים סלולריים ולפטופים. מיקום: שתי קומות בשטח כ 100 מטר כל אחת. ממד באחת הקומות דרישות מיוחדות: באיזור חדרי השינה אני מעדיף אפשרות להפסיק את שידור הרשת באופן אוטומטי בשעות הלילה. כיום: יש שני נתבים עם שתי רשתות WiFi. אבל אין כיסוי מלא, ובמקומות שיש קליטה גרועה לרשת אחת ומצויינת לשניה לא כל המכשירים הניידים עוברים אוטומטית מאחת לשניה. אשמח לקבל המלצה. תודה

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. בתקופה האחרונה אני חווה לפעמים ניתוקים באינטרנט אצלי בבית או שהגלישה קצת איטית.. זה התחיל פתאום, בדרכ תמיד עבד כמו שצריך. יש לנו תשתית וספקית של הוט, ראוטר של TPLINK שעליו מותקן OWRT הגרסה האחרונה, שמחובר אליו מודם. מה אפשרי לבדוק? ביצעתי ריסטרט לראוטר. זה התחיל לעשות ניתוקים והסתדר לכמה ימים ועכשיו שוב מתנתק מדי פעם...

22. Started by arel508,

היי כבר כמה שנים טובות שיש לי בעיה של נפילות אינטרנט של כמה דקות. האינטרנט פשוט מתנתק וחוזר וזה קורה המון. ניסיתי המון דרכים לתקן את זה, כלום לא עוזר. ממש אבל ממש אין לי כוח יותר להתעסק עם זה. (דיברתי אפילו עם בזק והם אמרו שהבעיה היא לא שלהם והיא אצלי) הראוטר שלי מאוד ישן, (אני חושב בן 7 או משהו כזה) ואני די בטוח שאם אחליף הבעיה תיפטר (גם אם לא אני אקח את הסיכון כי אין לי כוח יותר להתעסק עם זה). הראוטר הנוכחי שלי הוא D-Link DSL-6740U. זה ראוטר שבזק הביאו לי. אם יש דבר כזה "ראוטר גיימינג" אני אשמח אבל ממש לא בא לי ראוטר יקר. אם להזמין מאמזון זה אפשרי והמחיר טוב זה מעולה. אשמח לעצות מכם

23. Started by tzahi20,

יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

24. היי, לפני מס' חודשים עברתי מחבילה בבזק+בזק בינלאומי, לחבילת באנדל חסכונית בבזק בינלאומי בלבד. הם החליפו לנו את הראוטר, ובגלל שהוא בסלון, בחדרים כמעט ואין wifi, ברמה שאני חצי מהזמן על ה hot-spot בפלאפון. לפני שאני חוזר לשלם יותר לבזק, האם יש משהו שאפשר לעשות? החלפה עצמאית של ראוטר? ששוחחתי עם בזק בינלאומי לא כ"כ היו להם פתרונות. תודה מראש וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. יש לי היום מודם ראוטר VTECH NB403 שקיבלתי בבאנדל של בזק בנל (נותן תשתית בזק/ספק בזק בנל). הקו מוגדר 100. נותן בערך 60/6 מקסימום.המודם ראוטר באופן כללי בסדר ואמין ואין ניתוקים אך הבעיה היא שרמת האבטחה שהוא נותן ממש בזבל, ברמת פונקצוינליות FW הוא נותן רק פורט פורוורדינג. יש לי מצלמות איי פי בבית, מחשבי ילדים ומחשב עבודה. הייתי רוצה להפריד רשתות פנימיות (ניתוק קשר ברשת הפנימית של מחשב העבודה החשוב למחשבי הילדים (וירוסים/טרויאנים) וגם מהמצלמות הסיניות. הייתי רוצה גם להגדיר חוקים שלמצלמות (איי פי סטאטי) אין יציאה החוצה בפורטים לא מורשים (ואולי אפילו לאיי פי באיזור גאוגרפי מסוים בלבד) מה אתם ממליצים שעדיין תומך מהירויות VDSL ? ראיתי רשימה כאן : http://www.netcheif.…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.