רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לכל המעונינים האם אפשר להאיץ הגלישה עם Windows XP ב-20%? ובכן, הטיפ הזה נכון, ולמעשה גם אינו חדש. למיטב ידיעתנו, הוא פורסם לראשונה בישראל, ביולי 2003, בכתבתו של אבי וייס "אינטרנט היפר מהיר", בגיליון 34 של הירחון netמגזין. >> ההסבר פשוט: מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מ-Windows 2000 ואילך, מספקות תמיכה מובנית בפרוטוקול QoS, שמיועד להבטיח הקצאה נכונה של רוחב הפס ליישומים שונים. באופן תיאורטי, הקצאת רוחב-פס ייעודי ליישומי זמן-אמת, טלפוניה, וידאו ואודיו, אמורה להבטיח שהם ירוצו היטב ולא יסבלו ממחסור ברוחב פס בגלל יישומים אחרים שמשתמש באינטרנט במקביל. >> בפועל, כדי לנצל את הפרוטוקול הזה, נדרשת תמיכה לא רק מצד מערכת ההפעלה, אלא גם מצד היישומים ומצד ספק האינטרנט…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי HOT, שלאינטרנט אני משלם להם 60 ש"ח, ועוד 20 ש"ח לבזק. בנוסף לכך האינטרנט פשוט נורא! הורדה של 7GB (TORRENT) יכול לקחת עד 4 שבועות, מה שאצל חברים (עם 2.5MB גם) תוך 3 ימים ככה... קיצר אז שמעתי על FAST, איך היא? יש לכם ניסיון איתה? ללא התחייבות, 12MB, רק 30 ש"ח לחודשhttp://www.fast.net.il/?p=3
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני ראוטרים שונים (הראשון, D-link Dir615, השני 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשגרה, הD-link הוא זה שמחובר (תומך ברשת N). לצערי, באחד החדרים הקליטה לא מספקת, ואני רוצה להגדיל אותה ע"י הסבת הראוטר השני לAP. למישהו יש מושג איך עושים את זה? (גם במחיר של שינוי התצוגה כך שה3Com יהיה ראשי)
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום בשבועות האחרונים אני חש כמה בעיות באינטרנט, בעיקר בשעות ערב, ובימי שישי ושבת באותם זמנים / ימים, כל הפינגים במשחק רשת בו אני משחק, עולים מאוד (300 והרבה יותר), וזה קורה ממש במאות שרתים, גם ישראליים, וברור שיש איזה בעיה ובזמן האחרון, מהירות ההורדה צנחה (בדיקת מהירות מבזק, שליל ממה שאני אמור לקבל) ואיטיות ממשית בגלישה לכל אתר. מה שיותר מוזר, שלפעמים זה קורה לכמה דקות ומיד חוזר למצב תקין (גם מבחינת מהירות הורדה/גלישה וגם מבחינת פינגים). אני בקשר עם התשתית וגם עם הספק, והם מנסים לאתר את הבעיה... אני רק רוצה להבין משהו בקשר לבדיקת trace route - כאשר אני רושם ב command prompt: (נציג של הוט אמר לי לבצע את הבדיקה) tracert IP, עם כתובת אייפי של שרת משחק, מה התוצאות אומרות? אם…
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה מהירות גלישה יותר עדיפה לי! 1. קצב הורדה של 3 מגה וקצב העלה של 150K? 2. קצב הורדה של 2.5 מגה וקצב העלה של 256K? אני רוצה לציין כי האינטרנט משמש אותי לגלישה באתרים ולמשחקי רשת! חשוב לי יותר שאני יוכל לשחק במשחקי רשת ללא פינג גבוהה! אני לא מישתמש באינטרנט להורדת קבצים או משהו כזה! ברור לי שקצב הורדה של 7 מגה יותר טוב, אבל אני מעדיף תשובה על הנתונים שהעלתי לפה! תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שקלתי לקנות את 2Wire 1000HG DSL Router 802.11g יש למישהו ניסיון עם המכשיר? המחיר שלו לא יקר ונראה שהוא בסדר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי סוויץ' שמחוברים אליו 6 מחשבים, ובכבל אחד מחובר לראוטר. האם אפשר לחבר סוויץ' לראוטר בעזרת שני כבלים על מנת להימנע מצוואר בקבוק? כלומר - ערוץ עולה וערוץ יורד בנפרד, או שני ערוצים מקבילים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לומד כרגע לאיזה מבחן ניהול רשת - ודיברו קצת על כתובת MAC ואמרו שהיא "ייחודית, פיזית ובלתי ניתנת לשינוי". השאלה שלי פשוטה: הכיצד? יושב לו יצרן מזרח אסייתי אחד, ויצרן מזרח אסייתי שני - המייצרים כרטיסי רשת בכמויות סיטונאיות - האם לא ייתכן מצב ששני יצרנים ייבחרו את אותה כתובת MAC לשני כרטיסים שונים? זה פשוט לא נשמע לי הגיוני...
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמובן שלמי שיש מדריך איך לפתוח פורטים ראוטר Edimax להגיד לי...... ;D
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
תגידו אפשר לפרוץ את המודם השחור המרובע של thomson (של הכבלים) אם כן אם אפשר אני רוצה מדריך בבקשה תודה מראשש
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לוקח לכל עמוד איזה 5-10 דקות לטעון, וביום פחות משנייה. איך זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום הכל סבבה רק יש פירוואל שאני לא יודע איך לבטל.....
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת. יש לי רשת בין שתי מחשבים עם אינטרנט עובד בשתיהם. אבל המחשב האורח לא מצליח להיכנס למארח והמארח יכול להיכנס לאורח.יש לי כבלים. אני מקבל הודעת "אין כניסה" כשאני מנסה להיכנס למארח דרך המחשב הזה. הצילו??
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע בהירות של 750 אצל בזק בכל מקרה הם עשו לנו איזה תרגיל ושינו לנו את המחיר ל79 שקל לחודש בתענה שנגמר לנו ה"מבצע" אז החלטתי לבדוק את הנושא ומסתבר שבאותו מחיר הם נותנים חבילה של 2500/250 וכבלים נותנים חבילה 3000/278 באותו מחיר בכל מקרה הודעתי לבזק שאם הם לא נותנים לנו איזה הנחה משמעותית אנחנו מתנתקים ואז הם באו אלי בטענה שלא כדי לי לעבור לכבלים כי ברגע שיש עומס הם לא מתפקדים טוב התקשרתי להוט והם נותנים אחריות על המהירות שכתובה אז בכל מקרה אני רוצה לברר את העניין כמה זה נכון השמועה הזאת לגבי הכבלים והאם באמת לא שווה לעבור בגלל זה? ועוד שאלה האם לכבלים יש מודם שיכול לתפקד בתור ראוטר? כמו האלקטל שפעם היה בבזק
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האינטרנט עובד לי הכל עובד רק ה DMZ לא ,אני רוצה לעשות מהמחשב השני שלי שרת יש עליו הכל מותקן FTP והכל עם המודם הקודם הכל עבד והראוטר שהגדרתי של 10.0.0.146 ינותב האיפי ויתחבר על פורטט 6666 והכוונה היא היתה להתחבר למחשב דרך איפי של המודם ולא של הרשת ftp://user:pass@85.33.22.6:6666 לדוגמא ככה דרך ftp://user:pass@10.0.0.146:6666 זה מתחבר כאיפי של הרשת... איך אני יגרום ל DMZ לעבוד למישו היה תבעיה הזאת עם הסימנס הזה<? לפני כן היה לי RTA1320+EDIMAX וזה עבד לי כמו שצריך שהגדרתי ב EDIMAX ב DMZ רשום לי ככה A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet regardless of port forwarding and firewall settings. Those IP packets from the Internet …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם ALE 070 USB אין לי שתי מחשבים בבית כך שהראוטר ב-ECI לא חשוב לי השאלה היא האם מבחינות אחרות כדאי לקחת את ה-ECI? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות חבילת גימר ב012 ? ומה החברה הכי טובה בשביל הורדות(כאלה שלא חוסמות וכו) תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה RE1000 מגודר לרשת של הראוטר E4200 אותה הצפנה כאשר הוא מחובר הטווח מוגדל אבל המהירות יורדת ל 10 מגה בבדיקת מהירות ובלעדיו עם מחשב קרוב לראוטר 14 מגה באלחוטי ו 15 בקווי יש פתרון ? הראוטר מרוחק כ 6 מטר מRE1000 כאשר ה RE1000 ממוקם קרוב מאוד לראוטר (מטר) המהירות לא יורד אבל האפקטיביות של הגדלת הטווח יורדת כי הוא רחוק יותר מהמחשב הקולט
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי בתהליכי סיום בניית אתר אינטרנט, אשר מטרתו לספק מוצרים און ליין. השאלה שלי היא כזו: האתר יושב בהוסטינג אי שם בארה"ב. השרת יושב (וחייב) בצרפת - ושם נמצאים כל המוצרים. כאשר האתר מפנה לקוח ללינק להורדה, כיצד זה אמור להתבצע? השרת יושב מאחורי ראוטר,כך שעל פי מה שאני יודע, לא יתן כלום אם אפנה לקוח לאיזהשוא אייפי חיצוני, לכן האם עלי להפנות אותו ללינק שאמור להריאות כך:? xx.xx.xx.xx:yyy תודה רבה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי ראוטר ADSL אלחוטי בדגם edimax יש לי 802.11N והבעיה פתיחה פורטים לאימיול. נסיתי הגדרות בראוטר ולעשות פתיחות פורטים אפילו גם מספר TCP-UDP של התוכנה האימיול.ועשיתי בדיקה באימיול באתר שלהם פתיחה פורטים ואני רואה שנותן איקס אדום שאומר שהפורט לא הצליחה לעבור או לזהות יציאה שלי. יש לי בבית אנטי וירוס סיקיוריטי nod32. נסיתי לבטל את התוכנה הזאתי. וזה גם לא עזר לעבור בשלום. עדיין נותן באימיול זיהויי נמוך. נסיתי באתר ynet פורום שאלתי ואחד נתן לי תשובה בשולי בצד ימין יש תקשורת ורשתות - פתיחת פורטים בנתבים. וניכסתי לאתר של ראוטר בדגם br-6504il - 802.11n שלי לפי מה שכתוב שם איך לעשות הגדרות. זה לא עזר עדיין חוסם לי. באתר אימיול בדיקבה פורט רואים איקס אדום שלא מצליח לזהות יצ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בין שני הראוטרים Level one WBR-3408 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3932 לבין D-Link DI-524 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 מי מהם יותר מומלץ מבחינת איכות וביצועים? מדובר בניתוב ל2 מחשבים על האחד ויסטה 32 ביט והשני XP (אם המידע הזה חשוב). תודה.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-