עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded6188,

אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה

2. שלום לכולם אני גר בתל אביב ומחפש טכנאי רשתות שמתמחה בזה כדי לסדר לי כמה תקלות בחיבור לתוכנות ושרתים בחול. יש לי אינטרנט 2.5 של 012 ןתשתית של מודם. הכל בתשלום. אפשר להשאיר הודעה באימייל noynoy777@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. linux 9.2 המודם מחובר דרך הכרטיס רשת! לוח אם של Abit NForce2 כרטיס רשת on board יש למישהו מושג איפה אני מוצא דרייברים לדבר הזה בישביל לינוקס?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי חוט שעובר בכל הבית - ומשתף שני מחשבים, ראוטר, ומודם. עכשיו לאחרונה החוט הזה נקרע מסיבות שלא אציין פה, ולהחליף אותו ע"י הוצאה של החוט יהיה מסורבל ובזבוז זמן. שמעתי על "שדכן-קצה" או משהו בסגנון, שכביכול אמור לשדך את החיבור של האיטרנט (החלק פלסטיק הזה שבסוף הכבל) לכבל עצמו, ובכך אוכל להמשיך להשתמש בחוט. איפה ניתן להשיג את הדבר הזה? התיקון הזה יעיל? כיצד מבצעים את הפעולה הזו (את השידוך)? תודה.

• 4 תגובות
    • 8.4k צפיות
  6. שלום לכולם התקנתי תוכנה להנהלת חשבונות גירסת רשת מבוסס sql. הבעיה שאני רוצה להשתמש במחשבים מרוחקים ולא ברשת ביתית,וכשאני מתקין את התחנת עבודה שמתי בכתובת של השרת את האי פי של המחשב שבו מותקן השרת, התוכנה עובדת אבל מאוד איטית . יש לי רוחב פס של 10 mb בשתי המחשבים. השאלה אם יש איזה שהוא צורה לסדר את המהירות? והאם לעשות ip vpn של בזק יכול לעזור? כי אולי בצורה הזאת התעבורה בתוך הרשת יותר מהירה. והאם יש אפשרות להתקין את השרת sql על כונן ענן ?וגם אם כן אם זה יעזור? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by arikbaron,

הי מבקש המלצה לנתב אלחוטי אמין ואיכותי שמתאים לכבלים ול adsl ,usv

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו האינטרנט... רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת שאני יכול לשים בה קבצים? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by QQQ,

כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי נתב ותיק יחסית של EDIMAX דגם 6424n. לאחרונה שמתי לב שהמהירות במחשבים הניידים ירדה. בזמן שבחיבור ישיר לכבל רשת אני גולש במהירות של 12 ללא בעיה, דרך WiFi אני מגיע למהירות של כ-7. בדקתי בשני מחשבים וזה המצב. בנוסף - בחדר שנמצא במרחק של 15 מטר מהנתב בקושי זוכים לקליטה מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tommy_g,

שלום חברים! אני מנסה להכנס למחשב השני ברשת הביתית שלנו, אך אני נתקל בצורך להקיש ססמא (אני לא זוכר שהגדרתי דבר כזה...) מצ"ב תמונה להמחשה... אודה לעזרתכם, כיצד אני מבטל את בקשת הססמא? איזו ססמא זו יכולה להיות? של מה? יש לציין שבכניסה לווינדוס איני צריך להקיש ססמא. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by MichaelZ,

כיוון שהתקציב הוא גמיש, אני מעדיף משהו עם תמיכה ב-600 MBPS. יחד עם זאת אני לא רוצה לזרוק כסף על משהו שהוא סתם יקר, לכן אסתפק גם ב-300 MBPS. משהו שאני רוצה להתחבר אליו תומך בתקני אבטחה WPA2-PSK, WEP 64/128, WPA-PSK. לא יודע מהו הטוב מביניהם, אבל אני רוצה נתב שתומך בתקן הכי טוב ברשימה. הטווח יהיה 10-12 מטר בלבד, "דרך אוויר" ולפעמים "אנשים". אני מעדיף משהו שאפשר להזמין דרך הרשת (גם מחו"ל). העלות שחשבתי עליה היא 300 ש"ח, אך כמו שציינתי, התקציב הוא גמיש. יש לי כרטיס רשת 1Gbps ויציאות USB3 פנויות, כל השאר במפרט. אפשר לקבל המלצה לנתב אמין ומאובטח היטב? נ.ב. אני מנוי לחבילת אבטחה של McAfee. אם ידוע שנתב מסויים מסרב להסתדר עם ה-Firewall שלהם - לא רוצה אותו!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tiptipon,

יש לי נתב LINKSYS WRT300N והבנתי שאפשר להחליף את מערכת הפעלה לTOMATO מה זה בדיוק ובמה זה יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. Started by X7-007,

ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, אני מחפש סקריפט שיודע לשלוח אימייל אם פינג לשרת מסוים מפסיק. לדוגמא: ping servername if pink ok - ping again if ping fails - send mail שליחת האימייל צריכה להיות דרך שרת EXCHANGE תודה מראש

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי ניתוקים באינטרנט כל הזמן! יש לי ראוטר TD-W9970 של TP LINK המחשב INTEL NUC, מעודכן בדרייברים אחרונים, נמצא במרחק מטר מהראוטר, באותו החדר, ללא שום מחסומים או קירות, ומחובר בWIFI. לאחרונה החלפתי מחשב לNUC הכי הכי חדש, גם מחובר בWIFI, ושוב אותה הבעיה. אני לא מאמין שהבעיה היא במחשבים... וגם כשיש ניתוק, אני מסתכל על הראוטר ורואה שהמנורות דולקות רגיל ואין ניתוק מחיבור האינטרנט. התקשרתי לבזק, אמרו שהם לא מזהים בעיה... וגם שהם לא רואים בעיה מול הספק. למישהו יש רעיון ? האם כדאי פשוט להחליף ראוטר או שחבל על הכסף ? לאחר דקה או לפעמים פחות האינטרנט חוזר כרגיל, או שאני פשוט לוחץ על הNETWORK DIAGONSTICS וזה חוזר לעצמו. נ.ב, …

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  20. "גלובס" מפרסם הבוקר השוואה של מחירי האינטרנט בישראל. מבחינת הספקיות (ISP) חברת HOTNET נמצאה הזולה ביותר - 20 שקל לכל מהירות עד 100M. היקרה ביותר היא CCC אבל גם המחירים הרישמיים של בזק בין לאומי אינם נמוכים. מבחינת התשתית, עד סוף השבוע ניתן לרכוש בבזק חבילת 100M ב-100 שקלים, אך יש לזכור שבחלק ניכר המקומות "בזק" אינה יכולה לספק מהירות זו. המחיר הרשמי לחבילת 100M ב-HOT הוא 139 שקל וכאן הפריסה היא הרבה יותר טובה. בטבלה המצ"ב ניתן לראות גם את מחירי הציוד - נתבים ומודמים וכאן יש ל-HOT יתרון משמעותי במחיר מול "בזק". http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000845564

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

יש ברשותי ראוטר Linksys wrt1900acs ורכשתי אתמול שני כרטיסי usb wifi. אחד TP LINK Archer t4u 1300ac והשני edimax 600ac. בשניהם אני מקבל מהירות חיבור של פחות מ2 mbps בבדיקת מהירות גם דרך הדסקטופ וגם דרך הלפטופ. דרך השבב Wifi המובנה בלפטופ אני מקבל סביב ה50 מגה בבדיקת מהירות ואותו דבר דרך הטלפון. בחיבור חוטי ישירות למודם אני מקבל 90+ מגה ביט לשניה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי את כל הערוצים בהגדרות של הראוטר. ואני עם הfirmware המקורי הכי מעודכן. שני המחשבים עם ווינדוס 10

22. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל כשאני נכנס הוא מבקש סיסמא ואני לא יודע אותה וה 1234 לא עובד תעזרו לי בבקשה אני תקוע. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by habarbash,

יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by trxman,

שלום לכולם יש ברשותי שניי מחשבים אשר מחוברים ע"י נתב. אני בטוח שגם בעוד 30 שנה יהיו לי 2 מחשבים ולכן שאלתי היא, מה ההבדל בין רואטר לבין כ.רשת מוצלב במקרה שלי? (אני יודע שמחשב אחד צריך להיות דלוק כדיי שלמחשב השני יהיה אינטרנט). יש פה חיסכון של יותר ממאתיים ש"ח... הכבל הוא מספיק אמין ומהיר?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by kalda01,

אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.