רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשבים שלי את VNC כדי שאני אוכל להשתלט עליהם. יש לי בבית ROUTER ואליו מחוברים 2 מחשבים, פתחתי את ה-PORT-ים המתאימים. למחשבים יש IP שמתחיל ב-10.0.0 ויש ל-ROUTER את ה-IP החיצוני. (הראוטר שלי מריץ NAT). רציתי לדעת איך אני מתחבר אליהם מרחוק אם אני נמצא במשרד או בכל מקום אחר. איזה IP אני כותב בשביל להתחבר אליהם. אני מן הסתם מצליח להתחבר אליהם שאני בתוך הרשת הפנימית שה-ROUTER יוצר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם מסוג Tearayon TJ 715x וראוטר מסוג Edimax br-6104K לאחרונה כל תוכנות השיתוף ובעצם כל הפורטים שאליהם אני מנסה להתחבר חסומים לי וזה לא קשור לראוטר, גם כשאני מתחבר ישירות למודם ומבטל את הפיירוול במחשב הפורטים נשארים סגורים מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זאת בעייה שהייתי אצלי תמיד, ואני רואה שזה משתנה מפעם לפעם, אבל אני מרגיש פשוט איטיות מטורפת. אני לא מדבר על זה שאני פותח את העמוד, מחכה כמה שניות והסרטון טעון, אלא על לחכות כמה דקות לפני שאפשר בכלל ללחוץ פליי. זה משגע אותי! יש איזה פתרון לבעייה הזאת? ד"א, האינטרנט הוא 5MB ADSL של נטוויז'ן (ובהורדות רגילות אין לי בעייה להגיע למקסימום) וזאת רשת של שלושה מחשבים, שאף אחד מהשניים האחרים לא מוריד\מעלה כלום (או אפילו דלוק לצורך העניין). תודה רבה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
באים להחליף לי את המודם מחר איזה מודם לקחת. יש לי כרגע טריון אבל הוא עושה בעיות אצלי עם הנתב מוריד לי את המהירות ובגלל זה באים להחליף לי את המודם מחר. השאלה שלי איזה מודם אתם ממליצים לי להחליף איתו ? מודם שלא עושה בעיות עם נתבים ולא מוריד את מהירות הגלישה ומודם שהוא אמין. אם ניסיון שלכם בעבודה עם נתבים ומודם כבלים איזה מודם לבחור ומה יש כרגע להוט? , אם מישהו יודע. תודה מראש !.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום .. אני חושב שאני אעבור מניטויז'ין לבזק בינלאומי .. עכשיו האם כדאי להתקשר לתמיכנה של ניט'. בשביל לנסות לסדר תבעיה אוו שזה לא יעזור מה דעתם?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנתב אלחוטי אחד מאלה שמומלצים כאן בפורום. אני רוצה לשאול מי מבינהם יותר טוב מבחינת טווח קליטה וגם כמות ניתוקים. linksys wrt54gl / compex np27g מה עדיף תודה
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר.. זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר... אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אבי הביא הביתה ראווטר כדי לעשות רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. לראווטר קוראים SIEMENS SL2-141. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על המודם ולומר לי מה היתרונות והחסרונות שלו. תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, משהו אצלי בחיבור לאינטרנט מתנהג מוזר. פשוט אין לי גישה לאתרים מסוימים (ובאופן כללי לשרתים מסוימים). מה ששמתי לב עד כה זה שאין לי גישה לשום אתר שמתארח אצל אינטרנט זהב (כולל שרת הדואר שלהם), וגם לא לוואלה, למשל (הוא גם על אינטרנט זהב?). כשאני עושה Ping הוא אמנם מזהה את כתובת ה-IP של האתרים, אבל לא מתקבלת שום תגובה מהשרת. יש לי ראוטר D-Link DI 524, והמחשב הזה מחובר אליו ישירות (לא אלחוטית). לא נראה לי שזה קשור אליו, מפני שמחשבים אחרים ברשת שמחוברים אלחוטית כן מסוגלים להתחבר לשרתים הנ"ל. חוץ מזה, הכל עבד טוב עד היום, לא שיניתי שום דבר באפשרויות של הראוטר, ואפילו עשיתי לראוטר reset to factory defaults וזה לא עזר. מה שכן, אחרי ניסיון להתחבר לשרתים הנ"ל, בלוג של הראוטר מופ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=67114 אני ADSL
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שעובד באופן מצויין עם האינטרנט בכבלים וגם יוכל לחדור ממ"ד ולשדר באיכות טובה ללא הפרעות/התנתקויות החדר שבו יהיה המודם+הראוטר הוא חדר הצמוד לממ"ד אשמח בה להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי תואם. תודה לעוזרים 8)
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם שינוי ה IP על ידי לחיצה על הכפתור DISCONNECT ואז CONNECT בהגדרות הראוטר הורס או פוגע בדרך כזו או אחרת בראוטר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין נתבים: Linksys Wireless-G WRT54GS D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 Linksys Wireless-G WRT54G Netgear WGR614 מה כדאי לי יותר? יש לי במחשב נייד כרטיס PCMCI אלחוטי D-Link AirPlus G+ DWL-G650+ 802.11g 54Mbps http://dlink-me.com/Products/Wireless/dwlg650_aplus.htm אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ברשת וכשגולשים או מורידים משהו במחשב השני אז כמובן שזה מפריע לי בצד שלי (במשחקי רשת בעיקר) אז השאלה שלי היא ככה : יש לי אינטרנט 1.5 מגה אז האם אני יכול להגביל את המחשב השני שברשת לתפוס רק 500 ק"ב וכו' ?
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום .. יש לי חיבור לכבלים.. עכשיו לאחר שאני מוחק קוקיס ומשנה את האיפי כלומר מתנתק ומתחבר מחדש אתר מסויים רואה שזה אני שהייתי באיפי שהיה לפני דקה.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי רשת בין נייד לנייח עם כבל מוצלב בינהם את כל ההגדרות עשיתי בצורה ידנית ללא אשף וכו',אני מצליח לשתף אינטרנט ,קבצים והכל טוב ויפה. אני החלטתי להפוך את אותה רשת בדיוק(בלי להוסיף נתבים וכאלה) לאלחוטית וקניתי כרטיס רשת אלחוטי לנייח (PCI EDIMAX) ובנייד יש לי כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה רק שעד היום ללא שימוש. את כל ההגדרות עשיתי כמו עם הרשת החוטית והפעלתי את האשף לרשת אלחוטית ושום דבר אף אחד מהמחשבים לא מזהה שום דבר ורב הסיכויים שהגדרתי משהו לא נכון היות ואין לי שום ניסיון בחומרת רשתות אלחוטית ובהגדרות שלהם. בקשתי היא שבעל ידע בנושא יתן לי פה הדרכה איך לעשות את זה צעד אחר צעד(אולי גם צריך לבטל הגדרות קודמות מהרשת הקודמת). אני מודה לכל מי שיעזור... חיפשתי פה בפורום ועוד בהרבה…
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי המון ת'רדים על הקמת רשת , לא ממש עזר ולא ממש הבנתי , אני רוצה שמישו יתחשב במקרה וברכיבים שיש לי ויעזור לי באיך להגדיר בדיוק אז ככה הרכיבים: יש לי 2 מחשבים , מותקן בכל אחד וינדוז איקס פי פרו , במחשב הראשי יש לי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני יש כרטיס רשת אחד. במחשב הראשי , כרטיס אחד מחובר למודם של בזק( אלקטל), והכרטיס השני מחובר דרך כבל רשת מוצלב לכרטיס הרשת במחשב המשני. אני רוצה להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט למחשב השני , ואין לי בעיה שהמחשב השני יהיה מחובר רק אם הראשי מחובר מישו מוכן לעזור לי צעד צעד? ואם זה חשוב אני מחובר עם נטויג'ן במהירות מגה וחצי תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקי אתמול השארתי תמחשב שרת פתוח ותמחשב שלי פתוח שבו פתוח הביטרונט עכשיו כול הלילה זה עבד ובבוקר אני בא להמשיך לשחק במשחק אני רואה שהאינטרנט לא עובד ושהביטרונט הפסיק לעבוד אני שואל את אח שלי מה קרה הוא אומר שהוא התוערר בבוקר ראה תשרת פתוח אז הוא כיבה אותו ואחרי שעה הדליק אותו ומאז אין שיתוף אינטרנט למחשב שלי (היחיד ברשת) בשרת שאני עכשיו עליו כותב תהודעה יש אינטרנט כי הוא מחובר ישרות למודם אבל המחשב שמחובר עליו (שלי) לא מקבל שיתוף איטנרנט,קבצים,מדפסות ניסתי לעשות תיקון לכול הרשתות עם ניתוק והפעלה מחדש של כול המחשבים, ניתוק כבלים הוצאת הכרטיסי רשת וחיברוים מחדש עם התקנת דריברים מחדש להפעיל את אשף הגדרת הרשת מחשב בכול המחשבים לעשות שוב ת סטיקי של המדריך המלא לשיתוף אינטנרט…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום! ברשותי רשת אלחוטית מודם 2wire שני התקנים אלחוטיים ואחד מחובר ישירות למודם בכבל. הבעיה קורה כאשר אני מפעיל משחק WARCRAFT בlocal area network ואז בשלב (מוקדם) כלשהו במשחק המחשב בחיבור האלחוטי מתנתק ואז אחרי כמה זמן מתחבר שוב (מכיוון שהאופציה התחבר אוטומטית לשרת מופעלת אצלו) שאלתי היא האם מישהו יודע ממה נובעים הניתוקים או לפחות איך לטפל בבעיה? כשאני מותח כבר מוצלב בין המחשבים ומשחק אין בעית התנתקות בעת המשחק תודה מראש ואחכ ארז.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-