עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by huber,

שלום אנשים. החלטתי לעזוב את בזק ולעבור להוט. ניתן לקרוא את הסיבה פה: http://www.hometheater.co.il/vt129760.%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9D עקב המעבר איאלץ כנראה לרכוש ראוטר אלחוטי חדש מכיוון שלמיטב הבנתי הנוכחי לא מתאים (ASUS AM 640G שקיבלתי בזמנו מבזק). אני זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי תקן N איכותי (עוצמת שידור טובה, ללא תקלות/אמין) שמותאם ל UFI 12 מגה. יש רעיונות? עריכה, חזרו אליי כרגע מהוט, אם אתחייב לשנה וחצי הם יספקו ראוטר של TPLINK, לא יכלו לתת לי תשובה לגבי הדגם. מישהו יודע איז דגם הם מספקים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by llnakash,

חברים שלום, לאחרונה רכשתי נתב EDIMAX אלחוטי 6204 וכרטיס אלחוטי EDIMAX גם הוא. הנתב מחובר למודם בזק דרך ADSL. האינטרנט בשני המחשבים עובד. יש פינג מכל מחשב למשנהו. אך לא הצלחתי להגדיר שיתוף בין המחשבים!!! ניסיתי להגדיר אותו שם משתמש לווינדוס ללא סיסמה, כמובן שהם על אותה קבוצת עבודה ועל אותה קבוצת מחשבים בשם WORKGROUP (שיניתי גם את ה- MSHOME לשם WORKGROUP כי ראיתי שהמליצו גם על זה) אפילו שיניתי כמה הגדרות בקובץ secpol.msc וכמובן ביטלתי את הפירוולים בשני המחשבים כלום לא מועיל!!! המחשב שמחובר עם כבל רשת לראוטר מצליח להיכנס לקבוצת העבודה ורואה שם את עצמו, לעומת זאת המחשב שמחובר באלחוטי לא מצליח להכנס לקבוצת העבודה בכלל!!! מקבל הודעת שגיאה: "אין אפשרות גישה ל WORKGROUP. ייתכן שא…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by Roy.T,

חיפשתי נואשות ולא מצאתי, וללא דרייבר אני יאלץ לחזור ל XP כי אין אינטרנט ולא בלי בכלל... יש סיכוי לנס?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by joelr,

שלום לכולם, שידרגתי למחשב חדש, ובעוד עם המחשב הישן שלי, וגם עם מחשב נייד, אני מקבל תוצאות טובות של הורדה והעלאה (הורדה סביב 20 מגה, העלאה סביב 2-3 מגה), במחשב החדש אני מקבל רק העלאה של 250Kb. הייתי בדיון ארוך עם בזק ובזק בינלאומי וניסו לעזור לי די הרבה זמן, ובסוף הבנו שכנראה הבעיה עם המחשב. עשיתי חיפוש באינטרנט וגם ניסיתי כל מני דברים כמו לדעכן את הדרייברים של הרשת INTEL 82579V, וגם לשנות את ה TCP CHECKSUM IPv6, אבל לא עזר לי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין. די קשה לי להתנהל ככה- לוקח לי בערך דקה וחצי לשלוח מייל של מגה בערך.... תודה מראש, יואל

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Vladgi,

קניתי כבל מוצלב וכרטיס רשת נוסף.. חיברתי הכל עשיתי לפי ההגדרות שנתנו לי כאן בפורום ומה זה לא עובד... אגב יש לי אינטרנט בכבלים דרך תבל וספק נטויזן 750Kb איך אני עושה את זה? אני כבר מיואש והם לא עוזרים? מה ההגדרות ואיך אני מגדיר אותם כך שסוף סוף תיהיה לי רשת ביתית משל עצמי? תודה מראש לעוזר

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. שכחתי מה הסיסמא של הרשת שלי יש לי ראוטר DLINK DIR300 תודה

• 11 תגובות
    • 46.3k צפיות
  8. יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bigdady,

יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..! יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..! מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!? אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!! תודה רן

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  11. שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית מבוססת אדימקס הראוטר הוא 6204WG, שמחובר ישירות למחשב שלי ולמודם כבלים (חוטית) המיול לא מוריד לי וטוען שהוא בLOW ID.. איך אני פותח לו פורטים?? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by snir2651,

שלום לכולם, אבא שלי החליט להפתיע אותי וקנה לי ראוטר אלחוטי/חוטי (D-LINK TLWR641G) לרשת החוטית שהיתה לי. רק קיבלתי אותו ואני מעוניין בחוות דעת עליו, לטוב או לרע. אגב, בינתיים הכל קליל וסביר.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by Frequency,

הי, יש לי שני הום פלאגים בבית שרכשתי מבזק. הדבר היחידי שכתוב עליהם זה "billion". עכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג הום פלאגים, האם הם יעבדו עם ההום פלאגים הקיימים? ועל איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by rtuci,

קניתי מחשב חדש ואין בו אדיין אינטרנט מישהו יכול להביא לי קישור להורדת חייגן אינטרנט? (שאלה: אחרי שני מוריד את החייגן האינטרנט יעבוד לי או שאני צריך לעשות עוד משהו?) האנטרנט של הוא של HOT (netvision)1

15. לפני כשבוע עברתי לתשתית הוט 100 מגה (ללא חייגן) והתבאסתי שלא אוכל להשתמש בראוטר של בזק שיש לי, כי הוא תומך 5GHz. אחרי קצת ניסויים והתעסקויות מצאתי שאפשר לחבר אליו את ההוטבוקס בתור bridge והוא עובד סבבה אחלה המודם של בזק מגיע עם 4 יציאות רשת וכניסת WAN אחת (אליה חיברתי את ההוטבוקס) יכול להיות שהדרך הזו עובדת גם על דגמים אחרים אבל אין לי איך לוודא את זה. להלן השלבים למי שמעוניין או לא יודע (שימו לב! החיבור שלי מוגדר ללא חייגן - DHCP) תבדקו איזה חיבור יש לכם לפני שתנסו את זה: 1. להתחבר אל הגדרות המודם של בזק (בדרך כלל בכתובת 10.0.0.138) שם משתמש וסיסמא הינם Admin. 2. לעבור לעמוד הזה: להיכנס אל כל אחד מהאופציות (ATM, PTM, PPPoe) ולהסי…

• 0 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. יש לי 2 מחשבים וראוטר ואני רוצה להגיע למחשב השני שלי דרך הראוטר . איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אהלן, כולם, צריך אנשים שמבינים יותר ממני (לא כזה אתגר...). המצב הוא כזה - מידי כמה ימים או שבועות או שעות, אני חווה ניתוק של האינטרנט. כדי להפעיל אותו מחדש כל מה שאני צריך לעשות זה לנתק את ראוטר מהמודם, לחבר את המחשב ישירות למודם, לחכות דקה עד שהחיבור יחזור ואז להחליף חזרה ולחבר את הראוטר למודם ואת המחשב בתורו לראוטר... וכול זה חוזר חלילה עד הניתוק הבא... אני מניח שזה קשור לקבלה של IP או משהו שהראוטר לא עושה והמחשב כן, אבל איך אפשר לתקן את זה הסביבה היא כזאת - אני מחובר לאינטרנט (כבלים כתשתית, 014 ספק) עם ראוטר (TP-Link WR1043ND) כאשר המחשב הנייח מחובר בכבל לראוטר. אשמח לעצות, אסף.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by smoke_man,

מעוניין בנתב למהירות 10 מגה של בזק ברשת ngn אין סכום מסויים תודה וערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by jonid14,

כשאני מנסה להתחבר לWIFI זה מתחבר אבל משום מה אין אנטרנט. וזה קורה עם כל רשת שאני מנסה להתחבר אליה כתבתי בCMD IPCONFIG וזה מה שזה רשם לי: בנוסף כשאני מנסה להיכנס להגדרות הפיירוול זה רושם לי את הודעה הזאת: זה מחשב נייד ומותקן בו XPויש לי עוד בעיה עם מחשב אחר, אני מתחבר ממנו לאנטרנט גם דרך WIFI וכל פעם שאני מחבר את הפלאפון למחשב, האנטרנט מתנתק למרות שהפלאפון לא מוגדר כמודם (וינדוס 7) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש ברשותי כונן רשת Western Digital MyBook World Edition 500gb וראוטר linksys WRT300N כאשר אני עובד בשוטף עם הכונן רשת שמחובר לראוטר המהירויות פשוט מתסכלות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב באמצעות החיבור רשת הוא עף. תוכך בחיבור טרה ואני מוריד ממנו קבצים במהירות של 10 מגה בעוד דרך הרשת זה עובר במהירות שלך 20 קילו בייט - 50 קילובייט בקיצור אני מתוסכל. בבקשה תעזרו לי לא ידעתי איזה עוד מידע אתם צריכים על מנת לאבחן או לפתור את הבעיה, אני לא מומחה לעניין. תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by wwll soldier,

לפני כמה ימים פתחתי נושא דומה והמסקנה הייתה לעבור ספקית, עכשיו עברתי ספקית אבל האינטרנט(בזק בינלאומי) ועדיין מוריד לאט מאוד :'( אני כבר לא יודע מה הבעיה..... יש לי אינטרנט 2 מגה ורשת חוטית של 3 מחשבים עם ראוטר של אדימקס מישהו אולי יודע מה הבעיה? אולי יש חסימה של הראוטר או של פיירוול או משהו כזה שמאט לי את ההורדות... אני כבר לא יודע מה לעשות, אין לי וירוסים וספייוורים אני אודה מאוד למי שינסה לעזור לי

22. כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by shmuel_mr,

שלום, יש לי את הנתב הזה כבר כמה חודשים, במשך כל הזמן(עם הקושחה המקורית) היו ניתוקים של הwireless ותקיעות. החלטתי שנמאס לי כבר מהקושחה הגרועה שטיפילינק מייצריים ושדרגתי לdd-wrt. אני כבר מוכר עם כל הפיצרים של dd-wrt(יש לי כמה APים בבית עם dd-wrt עליהם) הורדתי את הגירסה האחרונה מהשרת FTP, תוך כמה דקות הגדרתי הכל כולל השרת SMB של הדיסק שמחובר. השיפור נראה מיד, הראוטר כבר לא נתקע, הwifi עובד תמיד ולא מתנתק כל הזמן, העברה אל הדיסק שמחובר התבצעה בקצב מהיר פי 2, בקיצור תענוג. הבעיה היחידה היא - שכאשר אני בודק את המהירות היא היא תמיד ~mbps40, לעומת הקושחה המקורית שנתנה לי את כל המהירות(או לפחות בסיבות ה90 מגה) אחרי חיפוש קצר באינטרט ראיתי אנשים שממליצים על gargoyle בשביל הנת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה, חיברתי את הפלייסטיישן לאינטרנט על ידי גשר דרך החיבור של המחשב הנייד אני מפעיל על המחשב PS3 מדיה סרבר היא מזהה את הפלייסטיישן . ומצליחה להזרים בלי בעיות . הבעיה היחידה שנשארה היא שמידי פעם בין עשרים דק לחצי שעה . המחשב הנייד מציג שגיאה שישנו מחשב נוסף עם אותו אי פי ברשת ואז החיבור מתנתק לשתי שניות וחוזר. דבר שמספיק כדי להפסיק את הזרמת הסרט ואז אני צריך לאתחל את התוכנה מחדש וגם את הפלייסטיישן . ניסיתי לבדוק אולי ה DHCP בראוטר לא מסומן אבל לא . זו לא הבעיה. ניסיתי להקצות לו ליס לאי פי מחוץ לטווח שה DHCP מחלק וגם לא עזר . מישהו יכול לחשוב על עוד פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by myjunkmail0000,

הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.