עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Nightbeat,

בזמן האחרון במשחקי רשת קורים לי הרבה דברים מוזרים, אחרי המון בדיקות הגעתי לאיזו תוכנה שבודקת JITTER וPACKET LOSS שמתי את השרתים עם הפינגים הנמוכים ביותר (רק גרמניה) והנה התוצאות: http://i.imgur.com/7heIBua.png עברתי ספק לבזק, והפינגים נמוכים יותר... אבל עדיין יש PACKET LOSS מטורף כבר הגיע טכנאי של HOT פעמיים (הם התשתית) וכל פעם החליף איזה מגבר או חיזק איזה כבל שלטענתו היה רופף, והבעיה נשארה 50% איבוד ביני לבין בזק, 94% ביני לבית התחנה אחת לפני האחרונה.. בנוסף פינג לראוטר נותן תוצאות של time=1ms, ולפעמים ping=5ms ויותר. הבעיה לא רק במחשב שלי אלא בכל המחשבים שבבית, כולל עוד מחשב אחד שמחובר בכבל רשת.. איך אני פותר את הבעיה? כשאני מתקשר להוט הם אומרים לי שזה לא אחריותם בעיות…

• 32 תגובות
    • 9.3k צפיות
  2. Started by Shoshan01,

האם הוא מסוגל לעמוד במהירות כזו? ואם לא מה המהירות המקסימלית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by gabrielf,

מה רצוי להגדיר ב SUBNET MASK בהגדרת חייגן L2TP ? (חיבור 100 מגה עם 014+הוט)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KF,

אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by Zedik,

קניתי היום נתב TL-WR1043ND חדש, וכשנכנסתי לאתר של TP-LINK לבדוק האם ישנם עידכונים רלוונטים לגביו, נתקלתי ב- TL-WDR4300 שגורם לי לחשוב להוסיף 144 ש"ח ולהחליף ביום ראשון בבוקר את ה TL-WR1043ND שעדיין אטום באריזה. לאחר בדיקה קצרה פה בפורום, הבנתי שהקושחה של ה-WDR4300 בעייתית, מפני שהיא מותאמת לארץ ע"י היבואן עקב השימוש בתדר 5GHz, מה שמבטל את היכולת לעדכוני קושחה מהאתר הרישמי של TP-LINK. מצד שני, ה-WDR4300 בעל מעבד חזק יותר וזיכרון RAM גדול יותר, עם שני חיבורי USB במקום אחד ב-TL-WR1043ND. מה דעתכם? האם כדאי להחליף ל-TL-WDR4300 ולהשתמש בקושחה צד-שלישי כמו dd-wrt?

6. מהבוקר אני לא יכול להתחבר ומקבל הודעת שגיאה 868 ו-hot.bezeqint.net לא מגיב בתמיכה נתנו לי IP של destination אחר וגם זה לא עובד. כמובן לאחר שכל האפשרויות אזלו לנציג תמיכה הטכנית הוא דיבר עם המנהל שלו והם הוציאו מהשרוול פיתרון "אנחנו נחבר אותך בלי חייגן". כמובן את הסיפור הזה שמעתי גם לפני חמש שנים מנציגי בזק בינלאומי שL2TP אינו עובד גם עם 12 מגה אבל עובדה גם עם 12 גם 30 וגם 100 גלשתי יופי עם חיבור L2TP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by KF,

מקווה שזה מתאים לכאן, אם אני נכנס לאתר כלשהו (עם החשבון משתמש שלי) דרך פרוקסי ואני מקבל באן. האם לאחר הבאן אוכל להתחבר לאתר בצורה רגילה כאילו לא קרה דבר ? כלומר,האם יש אפשרות למנוע באן עתידי ולהגן על המשתמש שלי דרך פרוקסי או בעזרת דרך אחרת ? תודה.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by sprinter,

שלום חברים, יש לי חבר ששידרג מ30 מגה ל100 מגה בהוט עם בזק בינלאומי כספק. הנציגה אמרה לו שהכל מוגדר טוב מבחינת מהירות תשתית והוא צריך לשנות הגדרות בשביל לקבל את ה100 מגה. כרגע הוא גולש על 30 מגה ולא מצליח לעבור את ה30 . כרטיס הרשת שלום הוא 100 מגה. על איזה הגדרות היא דיברה? אני מעוניין לעזור לבחור לקבל את ה100. דרך אגב יש לו נתב של edimax לא זוכר את הדגם. בבקשה עזרתכם!!! תודה מראש...

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by dvdvdv,

ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kojack,

היי, אני מתגורר בחו"ל ונתקל בבעיה להכנס לחלק מהאתרים הישראלים, כנראה הם חסומים לגישה מחו"ל. האם מישהו נתקל בבעיה ויש לו פתרון ? קראתי שיש אפשרות לרכוש מנוי VPN, המלצות כלשהן ? בכל מקרה מעדיף משהו חינמי אם יש כזה. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 15.8k צפיות
  12. Started by allon,

שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by shelile,

שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שיש דרך להשתמש בנתב הזה גם בתשתית של הוט. אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב אחרי שלב מה אני צריכה לעשות בשביל זה. נראה לי שחשוב לציין שיש לנו מודם של הוט ועוד תיבה של 012. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. כתבתי סקריפ ב-JS אשר מאפשר לי לחסום פרסומותאת הסקריפט רשמתי כתוסף.הייתי מעוניין להתקין את הסקריפט (או אם אפשר להתקין תוכנה של חסימת פרסומות בשפה אחרת שאני אכתוב)על הרשת האלחוטיתכלומר כל מי שיגלוש לי על ה-WIFI יקבל אוטומטית את חסימת הפרסומות הנ"להאם הדבר אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?בתודה מראש!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בוקר טוב התקנתי אתמול את הכרטיס: http://ksp.co.il/?uin=16635 במחשב. כמובן שהותקן הדרייבר ונראה תקין (Win 7 64) . הכרטיס אינו מזהה כלל רשתות אלחוטיות , למרות שבדקתי עם הלפטופ באותו המיקום וקיימות רשתות. הכרטיס אינו מזהה רשתות כלל גם כשמנוהל ע"י הWIN וגם כשמנוהל ע"י ממשק הניהול של TP-LINK שהגיע עם הדיסק המצורף. אשמח לעזרה בפיתרון תודה

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Shual,

שלום, יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים] הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH. מה ההבדל ומה עדיף? אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה - http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...s/HPNA3.1.aspx תודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. רציתי לדעת איך אפשר ליצור נקודת גישהה אלחוטית לאינטרנט, שממנה לא יהיה אפשר לגשת לרשת עצמה של כל המחשבים המחוברים אליה. הרשת מחוברת ככה. ראוטר שממנו מחוברים 4 מחשבים באלחוטי. ויוצא ממנו כבל רשת לאיזור ב שמתחבר לסויץ שממנו יוצא עוד 2 כבלי רשת אחד מחובר לשעון קריאת שעות בעבודה ועוד כבל מחובר לעוד סויץ שמחובר לעוד 2 מחשבים בקווי ומחובר אליו אקסס פוינט אלחוטי. שאותו רציתי בשביל אורחים שבאים עם מחשבים ניידים ושלא יכולו לראות תרשת מחשבים או לנסות להתחבר ולראות קבצים. רק גישה לאינטרנט בלבד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by TippEx,

שלום כולם, אני צריך לדעת איך קוראים למתאם רשת האלחוטי, הקופסה הקטנה שמחברים למחשב בUSB והוא קולט WIFI מהראוטר אני לא מצליח למצוא איך קוראים לזה כדי לחפש בזאפ אחד שיתאים לי. פשוט ההורים שלי החליפו מחשב והיה להם מתאם ישן שעובר רק על WIN XP ומן הסתם מחשב חדש אני מתקין WIN 7 ואם יש לכם המלצה לאחד זה יהיה מעולה, הrouter שלי הוא netgear dgn1000 של בזק

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  20. אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by VegansXe,

היי חברים כנראה פספסתם את ההודעה שלי בשרשור של DrunkPuppy לכן אני פותח נושא חדש התקלקל לי ה941ND של TP-LINK יש לי 2 אופציות אחת לחכות בין שבוע לשבועיים או לקבל זיכוי של 190 ש"ח בKSP ולרכוש ראוטר אחר יש משהו יותר מומלץ או שעדיף לחכות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by david_comp,

שלום, דרוש עבורי שני ראוטרים שונים כל אחד בתקציב 300 שח. כאשר הראשון חייב להיות מסוג Edimax והשני לא חשוב החברה. דרישות: אמין, יציב - שלא יתנתק לי כל כמה שעות לבד. כיסוי נרחב. וכמובן התמורה הטובה ביותר בתקציב. תודה.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by saarxee,

הראוטר הנוכחי שלי EDIMAX כנראה הפסיק לעבוד לגמרי אחרי 4 שנים, רב האתרים לא עובדים איתו והוא בקושי גולש.. ניסיתי לדבר עם הספקית והתשתית ולא הצליחו לסדר, אמרו שכנראה הראוטר הלך.. כדאי להזמין ראוטר חדש מהוט? איזה ראוטר הם יציעו לי? ואם לא, כדאי לי לקנות באופן פרטי? יש לי 12 מגה.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! ברצוני לבנות את הטופולוגיה הבאה: לפטופ בעל חיבור WIRELESS מתחבר לראוטר A שיוצא לרשת האינטרנט. את אותו לפטופ אני רוצה לחבר לראוטר B (בצורה חוטית כמובן) שאליו יהיה מחובר גם מחשב שרת. בכך אני רוצה ליצור ללפטום שתי רשתות: רשת אחת היא רשת האינטרנט, ורשת שניה היא רשת פנימית שנמצאים בה הלפטופ והשרת. ראוטר B מן הסתם לא מחובר ל WAN, ורק מקשר חוטית בית הלפטופ לשרת (בעצם סוג של סוייטצ' עם DHCP). כאשר ניסיתי לעשות את זה, הלפטום מאבד את הקישוריות האל חוטית (כאילו יש התנגשות בין החיבורים). מערכת ההפעלה על הלפטופ והשרת היא לינוקס. ראוטר B הוא ראוטר פשוט מתוצרת TPLINK. על ראוטר A אין לי שליטה ואין לי גישה פיזית אליו (רק שם משתמש וסיסמא שאיתם אני מתחבר). בשרת מוגדר לקבל כתובת בעזרת …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים