עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shahar91,

אני גולש באינטרנט בחיבור רגיל ישיר למחשב אבל רציתי לחבר כרטיס רשת ולהפוך אותו לaccess point ככה שאני יוכל להתחבר אל הרשת של האינטרנט שלי דרכו ולא דרך הנתב. יש לי נתב מצוין אבל העניין הוא שהחדר שלי הוא ממד ולכן במום 12M יש לי גג 2M. ניסיתי דרך הwindows 7 להפוך אותו ללא הצלחה לרשת אד הוק. תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. היי! אני קונה את הראוטר של לינקסיס WRT54GL. האם עדף לי לקנות איתו שני כרטיסי רשת אלחוטיים שמתחברים למחשב בחריץ הPCI או כאלה שמתחברים עם USB? תודה. (באשכול הזה שמצאתי לא קיבלתי תשובה והוא דיי ישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=121273.0) יש לי עוד שאלה: האם, כמו שכתוב באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155038.0, עדיין נכון? כי פשוט אני מתלבט בין אלו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=5894 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10567 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2336 תודהההההההה!!! (כל דבר שיש לכם להגיד יעזור.. אז בבקשה.. )

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by 1900GT,

שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by huber,

יש לנו בבית נתב של הוטבוקס שמחובר למחשב שולחני, מחשב נייד ועוד מחשב שולחני כששני האחרונים מתחברים ב WIFI להוטבוקס. במחשב השולחני שמתחבר ב WIFI להוטבוקס אין ממש בעייה (אות מעט חלש אבל זה עקב המרחק), אך ב HP Probook 4520s הנתב כל הזמן "נעלם". אני נמצא באותו החדר בו נמצא ההוטבוקס עם הנייד, הקליטה מצויינת ולפתע הנתב "נעלם" מרשימת ההתקנים האלחוטיים בנייד. כיבוי של ה WIFI בנייד והדלקתו מחדש בעזרת הכפתור הייעודי על המקלדת מזהה מחדש את ההוטבוקס ברשימת ההתקנים, הוא עובד מצויין לזמן מה ואז שוב נעלם. בדקתי את ההגדרות בהוטבוקס ואני לא רואה שם שום דבר חריג, יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Yaron123,

אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asi1998,

היום עברתי מחיבור ללא חייגן לעם חייגן l2tp בשביל שחבילת הגיימר בבזק בינלאומי תחזור אליי (כבר שילמתי עליה). קושחת טומטו מותקנת, אמרו פה בפורום שאפשרי לגלוש איתה עם חייגן על הראוטר הזה, ונתקלתי בבעיה שהתכונה נותנת לי הקצאה של שעה לכתובת איי פי ואז מנתקת אותי מהאינטרנט ורק אחרי הפעלה מחודשת של הראוטר אני יכול לגלוש שוב. זה נקרא Remaining Lease Time והוא נותן לי כל הזמן שעה אחורה. יש פתרון לדבר הזה?

9. Started by sariti,

שלום יש לי אקספי אידיאסאל 1.5 והמחשב המישני ווין98 חיברתי אותם ברשת הכל עובד סבבה אני מעוניין להגביל את מחשב הלקוח ביחס התעבורה יש דרך לעשות את זה מהווין? או איזה תוכנה מומלצת? שלכם אלי ;D

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייד עם וינדוס 7, לידו יושב נתב אלחוטי מבזק tnn siemens sl2-141 (שיש לי אותו כבר 3 שנים בערך) שמחובר אליו באופן חוטי ולמחשב נוסף באלחוטי, אינטרנט בתשתית adsl של בזק, ספק: אינטרנט בינת, מהירות 5 מגה. אני סובל מאיטיות חמורה והתנתקויות במשחק world of warcraft, ה latency רוב הזמן לא יציב, ולעיתים רבות מאוד גבוה, יכול להיות מ 400 עד 3000+, זה יכול -מאוד- לתסכל, מי שמשחק במשחק ידע... (בלטנסי מעל 300 כבר לא ממש ניתן לשחק במשחק), הבנתי שלטנסי סביר במשחק זה 150. בנוסף לעיתים רבות גלישה לא יציבה באינטרנט, לגבי הורדות אני לא ממש יודע לומר, אבל עשיתי עכשיו בדיקה בספידטסט נט והתוצאות: הורדה: 4.91, העלאה: 0.77, פינג: 26, סרבר: תל אביב, מרחק: < 50 mi. אם זה עוזר במש…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד? במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  12. יש לי 4 מחשבים אחד מהם הוא סרבר שמחובר ישירות למודם ה-ADSL וכל שאר המחשבים והסרבר גם, מחוברים לSWITCH... היום בבוקר בלי שום דבר מיוחד פתאום שאר המחשבים שברשת לא יכולים לגלוש באינטרנט לא נגעתי בשום הגדרות או משהו כזה... מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה לבדוק? תודה רבה רבה! זה ממש דחוף לי... :-\ עריכת המודר: כותרת.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by asi1998,

ראוטר tplik1043nd תשתית הוט ספק בב"ל. מהירות 5 מגה, בבדיקות מהירות שעשיתי הכל עובד פיקס במחשב בנייח, שאני גולש במחשב הנייד יש איטיות נוראית.. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור, מישו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? יש מצב שזה קשור לראוטר? אה ודרך אגב הקליטה מעולה הכי גבוהה.. תודה!!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Qtec,

BR-6114Wg Firmware Version : 2.11 Edimax Web Site Release Note ( BR-6114 WG ) 2.11 2005.05.28 Fixed: - The PPPoE's connect on demand function can not work properly. - URL blocking enabled sometime will cause problem. - Ftp ALG problem, sometime will cause connect failed. - The current time is wrong. - PPTP pass-through with cisco VPN router problem. - PPPoE can not attach service name problem. - Router will reboot when traffic over 30 Mbps (packet siz 64). - URL blocking can't block subdirectory in URL or directory only. - Can't filter MSN in IP filter problem. - DDNS will registered LAN IP in l2tp mode problem. - PPPoE compability with Philippine ISP…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by yz101,

עברתי לNGN וזה אומר החלפה של מודם האלקטל הישן במודם ראוטר חדש מדגם 2760U של D-LINK. הגדרת הראוטר החדש עברה לה בקלות. הבעיה היא שכמו הראוטר הקודם EDIMAX BR6204WLG גם הראוטר החדש לא נותן כיסוי מלא לכל הבית. מצאתי מדריך להגדרת הראוטר הקודם שלי בתור ACCESS POINT: http://www.computer-aid.com.au/blog/2010/05/09/using-edimax-br-6204wlg-in-client-mode/ עקבתי אחר ההוראות, הכנסתי את שם הרשת שאם אני לא טועה זה הSSID את המפתח שנתתי בהגנת הWEP להבדיל מהגנת הWPA שיש במדריך, פשוט כי אני לא חושב שהראוטר הזה תומך בWPA שאני הסתפקתי בו עד כה. כאשר אני מגיע לשלב של SITE SURVEY, אני בוחר את הרשת הנכונה, אבל כאשר אני לוחץ "CONNTECT" אני מקבל את התשובה "JOIN REQUEST FAILED" בדקתי לראות שהסיסמאו…

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  16. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה. אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור 200-400, תקין לחלוטין למשחק. אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון. דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר. רציתי לדעת אם יש לכם איזו ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בקרוב אני יצטרך להחליט על איזה ללכת כרגע יש לי את של בזק (adsl) ואני די מרוצה בהנחה שהמחירים אותו דבר על מי ללכת?(אם אפשר תכתבו למה כן ?ולמה לא?) תוודהה

• 75 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. Started by AboveBeyond,

אהלן , ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת מהדגם הבא: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-advanced-n-6235.html שתומך ב wi fi direct מנסה לחבר את הטלפון שלי (s3) להעברת קבצים אך ללא הצלחה הטלפון רואה את המחשב והמחשב את הטלפון אך הם לא מתחברים בנוסף , יש אפשרות שיתוף אינטרנט hotspot דרך המחשב חיברתי את המחשב לאינטרנט עם כבל רשת , הדלקתי את הhotspot , הטלפון התחבר אך כנראה לא מקבל IP תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by yanivu,

שלום לכולם, מישהו מכיר את גרסא 3 של הראוטר (כולל ה VOIP) של סלקום? מישהו יודע מה הדגם המקורי שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by vizido,

שלום חברים, התקנתי ראוטר אלחוטי בבית (של אדימקס) והצלחתי לתקשר בין כל המחשבים. אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט (בזק בינלאומי, ADSL) ואני לא יודע מה ההגדרות שצריך לכתוב ב PPTP GATEWAY מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית שיחוברו אליה 2 מחשבים נייחים(חיבור קווי), מחשב נייד (חיבור אלחוטי) ומזרים מדיה Xtreamer שהולך להיות מחובר רוב הזמן בחיבור קווי אבל מדי פעם כשאני ארצה להעביר אותו לחדר שינה הוא ישתמש בחיבור אלחוטי בתקן N. חייב להיות בנתב: תמיכה בתקן N יציאת USB לחיבור מדפסת למטרת שיתוף ברשת. רצוי שיהה בנתב: תמיכה ב-1000MB יצאת USB נוספת לכונן קשיח למטרת שיתוף ברשת האינטרנט יהיה של HOT ו-014 עד 5 מגה. אני מוכן להתחייב לחברה מסוימת בעד נתב מתאים אם יש דבר כזה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  23. שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.

24. שלום לכולם התחלתי לבנות רוטוא ליקנוס רק יש 4 בעיות 1 Mandrake SNF 7.2 בקישור שניתן במדריך לא נמצא שם בבקשה אפשר לינק ישיר או משהו 2 יש לי מעבד פנטיום 1 100 הרץ זה יספיק? 3 יש לי שני כרטיסי רשת רק יש בכול כרטיס רשת כניסה אחת אז איך אני מחבר תמודם ואת שני המחשבים שיש לי? יש לי מדום אלקטל ADSL לא משודרג 4 האם השיתוף של האינטרנט יחשוף אותי לפריצה לרשת שלי? וגם האם זה יאט את המהירות יש לי חבילה של 750 קילו ? בבקשה תשבות אני חייב עזרה!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by ycherfas,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, האחד עם XP והשני עם ויסטה. משום מה אני לא יכול להיכנס לקבצים שנמצאים על הויסטה מהXP אבל להיפך כן. ניסיתי להעזר במדריכים שיש במיקרוסופט ועדיין לא הצלחתי. פשוט בהגדרות PREMISSION של התיקיות שאני רוצה לשתף אני לא מצליח לראות את המחשב השני עם הXP. עוד דבר, רק את תקיית SHARE אני מצליח לראות מההמחשב שעליו מותקן XP. תודה מראש.... יניב צ'רפאס

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.