עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vlad3,

אני מתכנן לשדרג ל30 מגה ורציתי לדעת איזה מודם\ראוטר אני צריך לקנות

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. http://sherlockhost.co.il/ ??? וגם אשמח לקישור שמסביר איך להתקין SSL חינמי בסיפאנל כאילו מדריך בוידאו הם אמרו לי באימייל שזה אפשרי אצלהם אבל הם לא מוכנים לעשות את זה בשבילי

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אם כן, באיזה הגדרות (באופן כללי, די ברור שזה תלוי נתב) ולאיזה מטרות.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי, ראיתי שהרבה אנשים בפורום התקינו DD-WRT על הראוטרים שלהם. לאחר כמה מאמצים כושלים להפעיל את החיגן L2TP בתוכנה הזאת, מצאתי תוכנה אחרת שנקראת Tomato ומבוססת על HyperWRT. התוכנה תומכת בראוטרים WRT54G/GL/GS וחייגן ה L2TP שלה עובד בצורה "סבירה" למדי עם נטוויז'ן (מדי פעם הוא לא מצליח להתחבר מהפעם הראשונה אלה מהפעם השלישית-רביעית). מלבד זאת, התוכנה מציעה QoS מתקדם המאפשר להגדיר חוקים ללא הגבלה ובהתבסס על מגוון רחב של פרמטרים כמו פורטים, כתובות IP וכתובות MAC. קיימת גם אפשרות להציג גרפים של ניצול bandwidth, לבצע Wireless Survey (סריקה של של כל הערוצים המשמשים לתקשורת אלחוטית והצגה איזו רשתות פעילות באזור ועל איזה ערוץ הן משדרות ובאיזו עוצמה) וסוף סוף לתת פונקציה שימושית לכפתור…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יש לי מחשב עם שרת אינטרנט כלשהו על פורט 80. הוא מחובר לראוטר tplink ומשם למודם 600e של בזק. פורט 80 מפנה למחשב הזה בראוטר. בגישה דרך האייפי הפנימי של המחשב ברשת זה עובד. אבל בגישה דרך האייפי החיצוני אני תמיד מגיע לעמוד הניהול של המודם. נכנסתי אליו וניסיתי להבין איך לבטל את זה אבל לא הצלחתי.. אולי אני צריך להפנות גם במודם (הוא סוג של ראוטר גרוע),את פורט 80?זה ימנע מהמודם להכניס אותי לפאנל המעצבן שלו? מי מכיר ויודע מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by פינגרס,

איך אני יכול לשנות את האייפי של הראוטר שלי בלי לגשת אליו או בלי לגשת לספק?? ובמידה יש לי גישה לראוטר יש משהו בהגדרות שלו שיכול לשנות לו את האייפי ? האם אני אלחץ על כפתור ה RESET אני אקבל אייפי חדש ?

8. Started by stiassny,

היי כרגע יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DI-614 ושני כרטיסי רשת DWL-520+ בשני מחשבי XP ומודם אלקטל Speedtouch. הבנתי שרשת מבוססת G היא הרבה יותר טובה, מהירה, ובעלת טווח קליטה יותר טוב מאשר רשת מבוססת B. אז קראתי קצת בפורום וראיתי שממליצים פה על WRT54GL. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הראוטר הנ"ל וכרטיס רשת G שאני יחבר לאחד המחשבים ויהפוך אותו לויסטה. ובנתיים שהמחשב השני ישאר עם הכרטיס רשת הישן ב XP. יש לי מספר שאלות: האם יש לראוטר הנ"ל תמיכה בויסטה על כל גירסותיה? האם תהיה לי תקשורת בין שני המחשבים לראוטר ולאינטרנט למרות שאחד מהם G בויסטה ואחד מהם B בXP? והאם ניתן להתחבר אליו גם בכרטיס אלחוטי של D-link DWL-520+ ? שזהו כרטיס 802.11B? ז"א - האם זה משנה אם החברה של הראו…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by natty kol,

לאחרונה גיליתי שאני משלם השכרה על הנתב של פרטנר וכיוון שאני לא מתכוון לעזוב בקרוב החלטתי שעדיף לקנות נתב מאשר להשכיר בפרטנר הציעו לי לקנות את הנתב שלהם ב720 שקל רציתי לשאול אולי כדי לקנות בתקציב הזה נתב אחר יותר טוב? אני מחובר לסיבים של פרטנר ל1000 מגה האמת שאף פעם לא היה לי איתו שום בעיה חוץ מיזה שיש לו חרא של ויפי

10. Started by kombuntor,

היי אני הולך להזיז את של המחשב נייח למקום בלי כבל אינטרנט אני מחפש מתאם רשת אלחוטי אמין ובעל קליטה טובה רצוי כזה שמתחבר בכבל ולא ישירות למחשב איזה עוד פרמטרים אני צרך לקחת בחשבון ואיזה מתאמים נחשבים טובים היום בשוק?

11. Started by Cheif,

ה-BR-6428nC של חברת Edimax הוא נתב בסיסי הכולל כניסת WAN ו-4 כניסות LAN הפועלות במהירות של 100Mbps. הוא תומך בתקן N בתדר 2.4Ghz ואינו כולל כניסות USB. יחודו הוא באנטנות ה-9dBi המאפשרות להגיע לביצועים אלחוטיים עודפים בטווחים בינונים וארוכים. בסקירה, אותה ניתן למצוא בלינק המצ"ב, ניתן לקרוא כל תכונותיו של הנתב, אופן התקנתו ולהעריך את ביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירה אבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאז אני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztech אם אני לא טועה זה המכשיר: http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.html מצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתח זה נכון? ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבל איך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי? כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתב לא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק) תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Svensk.il,

היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??

14. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ekmo,

שלום, כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בתחום והתבקשתי להקים רשת אלחוטית בבית של ההורים שלי. מאחר והוריי לא מבינים הרבה במחשבים אני צריך ראוטר שהוא סוס עבודה שלא יצטרך הרבה תחזוקה וטיפול. בזמנו קניתי לעצמי linksys 54gl שעד היום נותן עבודה בלי הפרעות ותקלות (טפו טפו) ואני מחפש משהו דומה שיהיה אמין ומספיק חזק (אני מניח שה-linksys 54gl כבר נחשב ישן היום ובטח יש משהו יותר חדש וטוב). על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ozi123,

בקיצור אני נמצא בממד והקליטה ממש גרועה של הWIFI בחלק מהחדר לא בכולו. עכשיו העניין הוא שיש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל שנכנס לחיבור רשת בקיר שהוא מתחבר לראוטר שנמצא בקומה השניה. השאלה מאיזה מגבר WIFI מומלץ לי כזה שיתחבר לחיבור רשת שיש בקיר וממנו ישדר WIFI , רק אל תשכחו שיש לי מחשב נייח בחדר גם שמתחבר עם כבל, ככה שאני צריך פתרון לשני הדברים , תודה. דרך אגב שכחתי לציין שיש כבר ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לראוטר בקומה השניה והוא נמצא בקומה ה1.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מחובר לבזק בינלאומי חצי מגה. האינטרנט עובד רגיל מצויין אבל באימיול אין לי ברירה אלא לשתף(האם יש גירסה פרוצה כמו בקאזה?) ואז מורידים ממני ב10 K והאינטרנט בקושי זז ואז זה ממש מעצבן, וגם ההורדה הופכת להיות זוועתית. מה הפתרון? האם אפשר בדרך כלשהו לבטל את השיתוף בeMule?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yellow acid,

שלום לכולם, בהמשך להודעות הקודמות שלי, שבהם שהמלצתם לי להתקין DD-WRT בשביל QOS על די לינק 615 כדי לשלוט כמה רוחב פס כל מחשב יקבל, העינין הוא שעברנו לבזק והם שלחו לי את המכשיר הנ"ל (נטגיר), לפי מה שהבנתי הוא אמור לתפקד גם כמודם וגם כנתב אז הוא מחליף את הדי לינק, ואת המודם שקיבלתי מהוט. לפני שאני פותח אותו אני רוצה לברר כמה דברים: א)יש לו אפשרות של QOS מובנה? ב)אם לא, יש אפשרות להתקין? כי חיפשתי Netgear dgn באתר של DD-WRT וזה לא העלה שום תוצאה. ג)אם אין אפשרות להתקין, יש אפשרות לחבר אותו כמודם בלבד ולהשתמש בדי לינק בתור הראוטר? אם התשובות יהיו שליליות, אני אבקש מהם לשלוח רכיב שהוא מודם בלבד, בלי ראוטר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם לאחר ששבוע שעבר שדרגתי בבזק את המהירות כולל החלפת נתב מנתב של אורנג' (סימנס) לנתב של בזק (דילינק) אני נתקל בבעיות גלישה במיוחד בפתיחת דפי אינטרנט וכאשר אני מבצע בדיקת מהירות הכל מראה תקין. לפעמים אתרים כלל לא נפתחים ומופיעה הודעה שלא ניתן לפתוח את הדף עם שגיאה 105 ולפעמים 108 ואין לי מושג מה זה אומר. עריכה- עכשיו קבלתי שגיאה: " שגיאה 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): השרת סגר את החיבור בלי לשלוח נתונים " נתונים: תשתית 15M בזק ספק:018 מודם:דילינק של בזק תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by ZaKeN17,

שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Zelig,

בקצרה: בקומה ראשונה יש שני מחשבים, מודם ADSL וכן נתב רשת אלחוטי של DLINK. בקומה ראשונה הכל עובד אחלה. בקומה השניה יש מחשב חדש, אבל ברוב הקומה אין קליטה לרשת האלחוטית. חשבתי לקנות Access Point, אפילו יש כבל רשת שעובר בין הקומות, אבל הוא ישן וגם עובר מחוץ לבית, ובנוסף מגיע לחדר הלא נכון שבו המחשב לא נמצא. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם יש משהו כמו Repeater שיכול לעזור כאן? 2) יש סיכוי עם אנטנה אחרת? מדובר בבית גדול יחסית. הנתב הוא Dlink 624 REV C כלומר עם אנטנה אחת. 3) אם כבר access point, האם יש המלצות? אני מחפש משהו לא יקר במיוחד, ואני כנראה לא צריך feature-ים מיוחדים, כי יש לי כבר נתב מחובר. הצעות, המלצות, קישורים למוצרים? הכל מתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by JoKeR16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש Switch וצריך את עזרתכם המקצועית.. מספר דברים שחשובים: 1. עבודה בקצב של Gigabit כלומר 10/100/[glow=red,2,300]1000[/glow] . 2. חשוב לי נושא התעבורה בתוך ה Switch 3. שיעבוד בצורה של 1000 Full ולא רק half 4. מספר Port בין 5 ל 8 . 5. שימוש עיקרי הוא חיבור בין המחשב לסוני 3 לצורך הזרמת מידע וסרטים ב full HD 1080P 6. תקציב: 300 שח 7. מעדיף מוצר עם מותג מוכר! תודה רבה על העזרה, נאור.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by lompy,

יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614 עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbps ויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת. הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים. חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווה שיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by bomba90,

להורים שלי יש הוטנט על תשתית בזק. כרגע החיוג מוגדר כ-PPPoE. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחיבור להוט נט ללא חייגן ואם כן איך.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.