עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lior10,

איזה ראוטר הכי כדאי לקחת? D-link 2760U Netgear DGN834 D-link 6470U VDSL עדיפות ראשונה לטווח שידור.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הרשת מיועדת רק למשחקים לא לשיתוף קבצים וכלום רק משחקים בפינג נמוך יש לי כרטיסי רשת(realtek & Genius) כבל מוצלב מה עלי לעשות הלאה ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היום שוב עשיתי את הטעות של ליצור קשר עם החברה הזיבלית הזו (כי אחרי הכל חשבתי שבתור לקוח שלהם הם ישמחו לדבר איתי). ענה לי נציג תמיכה טכנית ולאחר הקשבה לדבריי החליט בהינף יד שהתקלה לא בתחום טיפולם ושאני אמור לפנות למיקרוסופט! לבקשתי כי יברר עם הבכיר ממנו אם יש לכך פיתרון , נעניתי ב "כן, כן, רק שנייה" וניתוק אלגנטי... התקשרתי זועם למרכזייה וביקשתי לדבר עם הממונה בתמיכה. חזר אליי בחור שמתחילת השיחה ענה בטון של "מה בדיוק מציק לך בחחים ולמה אתה חושב שאיכפת לי". כששטחתי בפניו את חוצפת התומך שלו בעצם הניתוק ואי החזרה אלי נעניתי בהכחשה מוחלטת. אז אני מכריז חד וחלק, אני את יחסיי עם החברה החוצפנית והמזלזת הזאת סיימתי. ועכשיו אליכם - התקלה שנוצרה לאחרונה היא כדילקמן: פתוחים אצלי בין …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני יודע שזרקתי המון מונחים בכותרת ויתכן כי זה יותר פשוט אבל הנה המקרה : ראוטר אלחוטי שמחובר אלחוטית למחשב א' עם כרטיס PCI אלחוטי ... במחשב א' ישנו גם כרטיס רשת ממנו יוצא כבל רשת אל מחשב נייד עכשיו במחשב א' - מע' ההפעלה היא WinXP SP2 PRO לפטופ - Linux ubuntu 6 .... מה אני צריך להגדיר על מנת שהאינטרנט יעבוד גם בלפטופ ? אני אישית חשבתי על Bridge בין הכ.רשת למחשב הנייד אבל לא מסתדר לי ... מכיוון ש ICS של ה WINXP לא יכול לעבוד ביחד עם ה BRIDGE או שמא לא צריך ? בקיצור אני קצת אבוד כאן ... למישהו יש פתרון טוב יותר או יכול לעזור לי בפתרון הנוכחי ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by bati6,

אהלן, יש לי ראוטר tp link w9970 . עד 100 מגה, בחיבור כבל רשת ישיר הוא מוריד לי על 8 מגה ובwifi במרחק של 10 מטר מהראוטר הוא מוריד לי על 500-1000 קילו בית. יכול להיות שזה הגדרה כלשהיא במחשב? לאחרונה שידרגתי לווינדאוס 10

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירה אבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאז אני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztech אם אני לא טועה זה המכשיר: http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.html מצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתח זה נכון? ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבל איך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי? כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתב לא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק) תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

www.d-designs.co.il למה כל התמונות מעוותות ??????????? ניסיתי להעלות את אותן תמונות וזה עדיין נשאר מעוות (או שזה לא מראה את התמונה בכלל) - מה זה לעזאזל ???????? http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/LF.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LC/Furniture.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Loom.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Vinyl.htm בבקשה עזרה !! :'(

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. רציתי לדעת איך אפשר לעשות רשת באינטרנט!!! בין שני מחשבים שלאחד מהמחשבים ישXP ולשני יש חלונות 98

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש מתאם רשת חשמל, שיכול לעבוד בתלת פאזי, וגם כשהוא מחובר למפצל חשמל. מה מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shaiky,

גם אחרי איפוס של 30 שניות פיזית עם הכפתור הקטן מאחור לא מצליח להכנס אליו.. מדובר ב3COM 100-75 ואני מנסה להכנס לכתובת 192.168.1.1 אשמח לכל עזרה תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by locke,

יש לי מודם אלקטל משודרג לנתב ושני מחשבים שמחוברים אליו, בשניהם יש WIN XP. אני רוצה לדעת איך אני יכול ממחשב אחר שמחובר לאינטרנט להתחבר לאחד המחשבים שלי, עדיף שיהיה משהו מתוך windows ללא שימוש בתוכנה נוספת. ה-IP שלי הוא קבוע ולא משתנה. ועדיף שיהיה גם צורך בשם משתמש וסיסמה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש אמת בדבריהם? אני כרגע מחובר להוטנט ומשלם במקביל גם לבזב"ל. הרגע סיימתי לדבר עם נציג התמיכה הטכנית של HOT, שדיבר עם האחראי עליו, שטוען שחיבור זמני דרך המשתמש של בזב"ל לצרכי בדיקת פינגים\הורדה וכו', עלול לגרום לכל מיני בעיות ושזה יוביל לביטול המבצע שאני נמצא בו כרגע עם הוטנט. עכשיו, שאלתי אותו - מה הקשר בין זה שתזינו במערכת שהחיבור שלי כרגע יתבצע דרך בזב"ל לבין ביטול של המבצע שאני נמצא בו? מה שהאחראי אמר לך בעצם זה לאיים שאם אבצע את הבדיקות האלה דרך המשתמש של בזב"ל, תסיימו לי את המבצע בהוטנט? (אגב, חשבתי שאמורה להיות הפרדה בין השניים) אז הוא ענה לי שחס וחלילה, ושהוטנט היא ספקית אחרת, לא כמו בזב"ל ונטוויז'ן, ושחיבור למשתמש אחר עלול לגרום לכך שהם לא יוכלו להחזיר אותי למשתמ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני מחובר לבזק בינלאומי חצי מגה. האינטרנט עובד רגיל מצויין אבל באימיול אין לי ברירה אלא לשתף(האם יש גירסה פרוצה כמו בקאזה?) ואז מורידים ממני ב10 K והאינטרנט בקושי זז ואז זה ממש מעצבן, וגם ההורדה הופכת להיות זוועתית. מה הפתרון? האם אפשר בדרך כלשהו לבטל את השיתוף בeMule?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by AKEL,

שלום, אני מעוניין להתחבר מהלפטופ שלי למחשב נייח משום מה אני לא מצליח לעשות Port Forwarding בראוטר כל פורט שאני בודק בhttp://www.yougetsignal.com/tools/open-ports סגורררר אפילו פורט 80 שאני מצליח לגלוש באינטרנט מה לדעתכם הסיבה? במחשב מותקן NOD 32 ניסיתי לבטל אותו אבל ראיתי שזה עדיין לא עוזר...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ag43,

ברשותי הנתב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3062 אני מנסה להגדיר אותו לעבודה במהירות 108MB/S. אני משנה אותו בהגדרות ל108MB (DYNAMIC) כמו שכתוב בהוראות אבל המחשבים הניידים עדיין מתחברים אליו ב54MBS. המחשבים הניידים תומכים במהירות זאת ומוגדרים לעבוד בכל המהירויות.אין בעיות קליטה. איך ניתן להגדיר את הנתב\מחשבים לעבוד במהירות זו? * ניסיתי גם 108MBS(static) - לא היה הבדל.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by lt mor,

כיצד מסירים את האסון הזה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מתחת לרדאר: המלחמה שמשפיעה על מחירי האינטרנט שאנחנו משלמים ועל מהירות הגלישה הסיבים האופטיים של בזק מגיעים לכל בית - אז למה החברה משאירה אותם כבויים? אם הייתם שומעים שכביש רב נתיבים, אוטוסטרדה חדשה שנסללה ומחברת את המרכז לדרום הארץ, עומד ריק, אין יוצא ואין בא - הייתם ודאי תוהים למה זה קורה ומתמרמרים על בזבוז המשאבים. דבר דומה קורה כיום עם תשתיות התקשורת בישראל מכיוון שמשרד התקשורת נכשל באכיפה ובביצוע של רפורמה שהוציא לדרך ב-2015. המאבק שבו מפסידים משרד התקשורת - והצרכנים - מתחולל סביב נושא בעל שם שאינו אטרקטיבי במיוחד: שימוש בתשתיות פסיביות. הוא מתנהל הרחק מעיני הציבור, אבל יש לו השפעה משמעותית על הצרכן: על מהירויות הגלישה שלו באינטרנט, על מגו…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Cheif,

חברת D-LINK שחררה מדריך משתמש מפורט למודם/נתב הדואלי - DSL-7805U. את המדריך ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/downloads/DSL-7850U-R1.00-Manual-D02-20130306.pdf סקירה מפורטת של המודם/נתב הזה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, לאחרונה הוספתי ראוטר של בזק 6850U ואליו שרשרתי ראוטר ישן של EDIMAX. מאז אין לי אפשרות לשיתוף קבצים בין המחשבים שמתחברים לאדימקס (אחד חוטי ואחד אלחוטי) לבין המחשבים שמחוברים ל6850 (כנ"ל). ניסיתי לבטל את הפיירוול שלו ולפתוח פורטים אך ללא הועיל. יש למישהו נסיון עם הראוטר המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by roee816,

שלום לכולם, ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com וחיבור באמצעות 013 / hot. לאחרונה שידרגתי למהירות 12 מגה ביט. לאחר השדרוג ביצעתי עדכון קושחה לראוטר עקב אי הגעה למהירויות מספקות. העדכון פעל בהצלחה והמהירות גבוהה וטובה. עם זאת, בימים האחרונים אני סובל מבעיה מטרידה ביותר - על אף שהרשת הביתית עובדת היטב, החיבור לאינטרנט לא עובד לסירוגין. לעיתים הבעיה לא נפתרת עד כיבוי הראוטר והמודם והדלקה מחדש, ולעיתים האינטרנט רק נופל למספר שניות. אני מסתכל בקונפיגרציה של הראוטר ורואה שהחיבור L2TP מנותק. האם למישהו יש ראיון מדוע זה נגרם? האם החיבור הפיזי, או שאולי קשור להגדרות ששיניתי במחשב, להגדלת המהירות או לעדכון הקושחה? יש לציין כי האינטרנט נופל בשני המחשבים, גם במחשב הנייח שמחובר קווית לראוטר ו…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by kalda01,

יש לי נתב-מודם אלחוטי שקיבלתי מבזק דגם DLINK 2560U שהתחיל לאחרונה לגרום לניתוקים חוזרים ונשנים. נמצא ברשותי גם מודם ADSL ביפוקוס, ורציתי לדעת האם יש אפשרות לנטרל את המודם בDLINK ולהפוך אותו רק לנתב בצורה שהוא יבצע את הקישור לספק באופן אוטומטי דרך המודם. האם זה אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by blade runner,

ה switch ישמש לחיבור של מספר שרתי rack שמשמשים לאפליקצית web כך שאני חושב שאין ממש משמעות ל manged switch (תקנו אותי אם אני טועה) האופציה היחידה שתהיה שימושית היא VLANs אבל זה לא שווה קפיצה משמעותית במחיר. מבחניתי הדגשים העקריים הם מחיר ואמינות

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה החלטתי לעבור מבזק להוט. הסיבה פשוטה, עברו כבר כשנה וחצי בערך מאז השקת ה NGN ובאיזור שלי עדיין אין אפשרות לספק את השירות, מה שאומר שאני עדיין תקוע על 5 מגה שלא ממש מספק את צרכיי. פעם בכמה חודשים אני מתקשר לבזק ומקבל את אותה התשובה - "אין צפי". נמאס לי ואני מעוניין לעבור ל UFI של HOT. רציתם לערוך סקר מהיר ולראות כמה אתם משלמים להוט ול ISP כיום על חבילה דומה. אשמח את תציינו מי ה ISP, כמה אתם משלמים לו וכמה להוט והאם אתם מרוצים משניהם. הציעו לי מהוט 59 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים ו 99 שח ל שאר החודשים בהתחייבות לשנה וחצי - הגיוני? ד"א, בזק רוצים דמי התנתקות של 120 ש"ח - יש עילה? האם אם לא אמורים לנתק אותי ללא קנס עקב אי היכולת לספק את השירות לו אני זקוק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. זה יוצר עוד רשת וירטואלית עם isolation או משהו? זה מתבצע באמצעות שרת מתווך? אני מתאר לעצמי שצריך להיות מחובר דרך tr69 כדי שכל הנתונים יעודכנו בנתב. אם מישהו כבר נרשם אשמח לתמונות מסך מתוך הראוטר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים