רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי נתב דואלי של חברת TRENDnet מדגם AC1900, אשמח אם תוכלו להמליץ על מודם/נתב מומלץ בו אשתמש כמודם בלבד. מחיפושי הבנתי כי אין כיום אפשרות לקנות מודם (איני לקוח בזק) VDSL2 בארץ, במידה ולא נכון אודה לתיקון. כיום מהירות החיבור 40. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר ב remote desktop ממחשב A למחשב B (לא ב LAN שלי בכלל-בעיר אחרת) , דווקא ב remote ולא דרך team viwer וכו' אני חושב שאני צריך לפתור 3 נקודות, אשמח לעזרה 1- איך אני מגלה מה כתובת ה IP של הראוטר הביתי של מחשב B (הרגל שפונה לעולם החיצון)- כמובן מתוך הנחה שאני מגיע פיזית למחשב B ויכול להריץ פקודות - עדיפות בלי לגשת ל gui של הראוטר אלא דרך פקודות cmd - אולי traceroute יעזור ? 2- איך אפשר להגדירport forwarding מהראוטר של מחשב B למחשב B 3- המחשב אליו אני רוצה להתחבר(B) , לא הגדרתי לו user וסיסמא, פשוט שהוונדוס עולה הוא מתחבר, ב remote נדרש להזין user ו סיסמא, מה עלי להזין ? אחרי כל זה אני חושב ממחשב A לפתוח REMOTE , להזין IP וPORT של …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחובר לבזק/בזב"ל ב-20 מגה. ראוטר 6740H1 בעיה ראשונה: פינגים גבוהים. בעיה שניה: בעיה מוזרה ברשת הקווית. כשאני בודק כבל הפרוס אל אחד החדרים באמצעות בודק כבלים, כל שמונת הגידים מחוברים. כשאני מחבר אל הכבל הפרוס כבל רשת קנוי ובודק את שני הכבלים יחד, אני רואה שהגיד הראשון מנותק. כמובן שבדקתי את הכבל הקנוי והוא תקין. שני הכבלים CAT7 בתקן B. מה אני מפספס? תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי חצי מגה. האינטרנט עובד רגיל מצויין אבל באימיול אין לי ברירה אלא לשתף(האם יש גירסה פרוצה כמו בקאזה?) ואז מורידים ממני ב10 K והאינטרנט בקושי זז ואז זה ממש מעצבן, וגם ההורדה הופכת להיות זוועתית. מה הפתרון? האם אפשר בדרך כלשהו לבטל את השיתוף בeMule?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb. תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי. יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w. הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח. יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט. יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר. ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-) האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי). והאם יש המלצות לאחד כזה? או שאולי רק ראוטר יספיק? ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש משהו פשוט וידידותי לבית אין צורך ביותר מידי פונקציות אני יודע שאני אמור לנהל את זה דרך הממשק של הראוטר אבל דרך הדפדפן זה לא נוח אז אני מחפש איזו תוכנה שמיועדת לזה אני רוצה לראות את הקליינטים שמחוברים לרשת שלי, שאוכל לשלוט עליהם ולהגביל את מהירות ההורדה שלהם יש את NetLimiter תוכנה מדהימה אבל היא לא נותנת לי עוד קליינטים ברשת אלא רק שליטה על עצמי אשמח להמלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך להודעות הקודמות שלי, שבהם שהמלצתם לי להתקין DD-WRT בשביל QOS על די לינק 615 כדי לשלוט כמה רוחב פס כל מחשב יקבל, העינין הוא שעברנו לבזק והם שלחו לי את המכשיר הנ"ל (נטגיר), לפי מה שהבנתי הוא אמור לתפקד גם כמודם וגם כנתב אז הוא מחליף את הדי לינק, ואת המודם שקיבלתי מהוט. לפני שאני פותח אותו אני רוצה לברר כמה דברים: א)יש לו אפשרות של QOS מובנה? ב)אם לא, יש אפשרות להתקין? כי חיפשתי Netgear dgn באתר של DD-WRT וזה לא העלה שום תוצאה. ג)אם אין אפשרות להתקין, יש אפשרות לחבר אותו כמודם בלבד ולהשתמש בדי לינק בתור הראוטר? אם התשובות יהיו שליליות, אני אבקש מהם לשלוח רכיב שהוא מודם בלבד, בלי ראוטר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מזה חודש לאחר ששידרגתי את האינטרנט שלי מ 15M ל 30M כשהייתי עם 15M היה לי ראוטר TP LINK של הוט(בשילוב המודם שלהם שמותקן בנפרד) והכל עבד כראוי גם בזמן הורדות עם תוכנת BITCOMT , מאז שעברתי ל 30M ,החליפו לי את הראוטר והמודם ל HOTBOX , ומאז כל הזמן שאני פותח תוכנת BITCOMET אני חווה ניתוקים מהאינטרנט של הדפדפן (ההורדות ממשיכות לרדת רגיל) כל כמה דקות שזה פשוט מתסכל. איפה יכולה להיות הבעיה ? יש אפשרת איכשהו לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג ל30 מגה ורציתי לדעת איזה מודם\ראוטר אני צריך לקנות
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DI-614 ושני כרטיסי רשת DWL-520+ בשני מחשבי XP ומודם אלקטל Speedtouch. הבנתי שרשת מבוססת G היא הרבה יותר טובה, מהירה, ובעלת טווח קליטה יותר טוב מאשר רשת מבוססת B. אז קראתי קצת בפורום וראיתי שממליצים פה על WRT54GL. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הראוטר הנ"ל וכרטיס רשת G שאני יחבר לאחד המחשבים ויהפוך אותו לויסטה. ובנתיים שהמחשב השני ישאר עם הכרטיס רשת הישן ב XP. יש לי מספר שאלות: האם יש לראוטר הנ"ל תמיכה בויסטה על כל גירסותיה? האם תהיה לי תקשורת בין שני המחשבים לראוטר ולאינטרנט למרות שאחד מהם G בויסטה ואחד מהם B בXP? והאם ניתן להתחבר אליו גם בכרטיס אלחוטי של D-link DWL-520+ ? שזהו כרטיס 802.11B? ז"א - האם זה משנה אם החברה של הראו…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון גובר אצלי הצורך להשתמש באינטרנט במחשב הנייד, ולהפעיל את הנקודה החמה בפלאפון מחסל לי ת'בטריה לחבר יש נטסטיק שהביא מחו"ל ואני רוצה לקנות ממנו, אני רק לא בטוח שזה יעבוד לי מבחינת התדרים של 3G זה אמור להיות סבבה, אבל בקרוב יוצא 4G והנטסטיק שלו תומך, אז אני רוצה להיות בטוח שזה יעבוד (יש משו מטומטם עם FDD או TDD) התדרים של הנטסטיק : 2300Mhz ו 2600Mhz של דור 4 אבל TDD לפי החוברת הוראות שלו (רצועות 38/40) בדור 3 זה WCDMA 2100/ 1900/ 900Mhz אני כרגע באורנג', והבנתי שאצל כולם הדור 4 יהיה 2600MHZ השאלה היא האם יעבוד לי דור 4 כמו שצריך ? וגם לחברת פלאפון ? (לא יצא לו להשתמש, הוא קנה ואז קיבל אחד מתנה מפלאפון) אם זה עוזר לכם, הנטסטיק של Huawei דגם 3272s-920 תודה לעוזרים…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום שוב עשיתי את הטעות של ליצור קשר עם החברה הזיבלית הזו (כי אחרי הכל חשבתי שבתור לקוח שלהם הם ישמחו לדבר איתי). ענה לי נציג תמיכה טכנית ולאחר הקשבה לדבריי החליט בהינף יד שהתקלה לא בתחום טיפולם ושאני אמור לפנות למיקרוסופט! לבקשתי כי יברר עם הבכיר ממנו אם יש לכך פיתרון , נעניתי ב "כן, כן, רק שנייה" וניתוק אלגנטי... התקשרתי זועם למרכזייה וביקשתי לדבר עם הממונה בתמיכה. חזר אליי בחור שמתחילת השיחה ענה בטון של "מה בדיוק מציק לך בחחים ולמה אתה חושב שאיכפת לי". כששטחתי בפניו את חוצפת התומך שלו בעצם הניתוק ואי החזרה אלי נעניתי בהכחשה מוחלטת. אז אני מכריז חד וחלק, אני את יחסיי עם החברה החוצפנית והמזלזת הזאת סיימתי. ועכשיו אליכם - התקלה שנוצרה לאחרונה היא כדילקמן: פתוחים אצלי בין …
-
בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר. הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר. נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין. ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , ברשותי ראוטר של חברת D-Link מדגם DI-604 . לאחרונה עברתי מגלישה בטכנולוגית ה-ADSL לגלישה על גבי רשת הכבלים . כאשר המחשב מחובר ישירות למודם - הכל עובד מצוין , המהירויות אחלה , הפינגים אחלה...הכל טוב ויפה אבל מה ? כאשר חיברתי את המודם דרך הראוטר..לא ממש הצלחתי להגדיר אותו בצורה שיפעל. אני די מבין בעסק...ואני חושש שאין חיבור מתאים (כלומר שהראוטר לא תומך בסוג החייגן שnetvision משתמשים עם הכבלים..) הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתירת הבעיה , או לחלופין לאמת את חששותי (התחייבתי לשנה , מה לעשות עכשיו ? :~( ) תודה רבה ! תומר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני הולך לחבר רשת של 3/4 מחשבים ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לקנות ושל איזה חברה כי זה לעסק חשוב וחבל לקנות מוצר זבל שיתקלקל אחרי חודש אז השאלה שלי שלי היא switch or hub ? וגם איזה סוג לקנות הבנתי שהמחיר שלהם כמעט זהה אז מה ההבדל ברמת העיקרון בן שני הדברים ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז שלום לכולם. בגלל כל בעיות הרשת שאני לא מצליח לפתור עם רשת באמצעות 2 כרטיסי רשת ושיתוף אינטרנט. החלטתי ללכת על רשת בצורה נורמלית עם מפצל כלשהו. מכיוון שתמיד שנאתי את העסק ברשתות, את כל בעיות התקשורת, IP, והכל לא התעסקתי בזה רבות. ולכן בהתחלה חשבתי על ראוטר אלחוטי, אך העסק יקר פי כמה וכמה מרשת חוטית. וגם כי הצורך באלחוטי הוא מעט נוחות, זה כל הסיפור. כמובן רשת קווית(חוטית) יותר אמינה, מהירה אם אפשר לומר ואיכותית. כרגע אני משתמש בחיבור ישיר לאינטרנט במחשב שלי רק דרך מודם אלקטל(השחור ADSL). באמצעות כבל רשת לתוך כרטיס רשת במחשב שלי. לכן לפי מה שהבנתי, ראוטר כולל בתוכו גם מודם ADSL/כבלים, ומכיוון שאין לי צורך למודם הזה אז אין לי צורך להשקיע כסף לראוטר. לכן יש לי פה את ההתלבטו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירה אבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאז אני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztech אם אני לא טועה זה המכשיר: http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.html מצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתח זה נכון? ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבל איך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי? כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתב לא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק) תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה-BR-6428nC של חברת Edimax הוא נתב בסיסי הכולל כניסת WAN ו-4 כניסות LAN הפועלות במהירות של 100Mbps. הוא תומך בתקן N בתדר 2.4Ghz ואינו כולל כניסות USB. יחודו הוא באנטנות ה-9dBi המאפשרות להגיע לביצועים אלחוטיים עודפים בטווחים בינונים וארוכים. בסקירה, אותה ניתן למצוא בלינק המצ"ב, ניתן לקרוא כל תכונותיו של הנתב, אופן התקנתו ולהעריך את ביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, המצב שלי הוא כזה, כרגע יש לי בבית חיבור של סלקום וחיבור של בזק. אני שוקל להמיר את החיבור של בזק באחד של הוט כי הם מציעים יותר Upload - הם מציעים 5 מגה לעומת ה-3 של בזק, ואני עושה הרבה סטרימיג ל-Twitch, ולשדר ב-3500kb יהיה מעולה בשבילי. הבעייתיות פה היא העובדה שהוט מביאים את ה-Hotbox i6, שהבנתי מחבר לעבודה לא מאפשר חיבור ל-VPN. הפתרון שנראה לי הגיוני הוא לחבר את שני החיבורים לסוויץ' מסוים שיהיה מחובר למחשב, עם איזשהו פתרון שיאפשר לי לעבור בין החיבורים. יש חיה כזאת? אני מניח שכן אבל לא מכיר את הטרמינולוגיה לחיפוש דבר כזה.. (כאילו, Splitter ו-Switch זה די הגיוני אבל לא מצאתי, הגוגלינג שלי חלוד יום ואולי יש לכם רעיונות יותר טו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מנויי בסיבים של פרטנר בחבילה של 1 גיגה עם הנתב השחור WIFI 6 היציבות של המכשיר הזה לא טובה עבורי אני מתכוון לעבור לציוד פרטי החלטתי ללכת לכיוון של פתרון מש 2 חלקים יש כמה דגמים מסדרת X אשמח להמלצה על דגם חוץ מX20 המרחק בין הנודים יהיה בערך 6 7 מטר בצורה אלכסונית עם קיר אחד באמצע בתודה ובהערכה שלומי ברוך
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת לראוטר עכשיו יש לי את המודם של סמסונג החדש (aht-e300) שבזק מוכרים עכשיו האם אני צריך לקנות בשבילו האב או לקנות ראוטר ואיזה סוג לקנות וכמה עולה. תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-