עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים. אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם? זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by lol_minbet,

אין בשום מקום, מחפש את הגרסה הכי עדכנית תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני מנסה להעעביר קבצים מwindows 7 לXP ברשת האלחוטית והמהירות נוראית 200kb כשאני מוריד קבצים באינטרנט אני מוריד במהירות של האינטרנט סביבות 1.5Mb זה יוצא שלהעביר 300 מגה אני מחכה יותר מחצי שעה. הבנתי שיש איזה בעיה בוינדווס 7. אני רוצה לשתף את התמונות שיש לי במחשב מסויים בכל הבית איך אני עושה את זה כמו שצריך במהירות. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by alexbmw,

אז ככה, אני גר ברחוב דיי פתוח, אבל יש בתים לידי, ואני חש בזמן האחרון ירידה משמעותית במהירות ההורדה והטעינה, לכן חשדתי שמישהו גונב לי רוחב פס דרך הwifi. השאלה שלי היא מה כדאי לעשות, חשבתי על לכבוד פשוט את הwifi בראוטר, שכן הipod נהרס ואין לי כרגע שום שימוש לרשת האלחוטית, הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הwifi בראוטר בלי לכבות את הראוטר כולו (חשבתי על לנתק את האנטנה פשוט, אבל אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי). חשבתי גם על לנסות לברר מי גונב לי רוחב פס, אבל אני לא הולך לבדוק דלת דלת, אז רציתי לקוות שיש אופציה של תוכנה לבדיקה של רשתות באזור שלי ומי מתחבר עליי. אז, מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by lizer21,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת אחת, ועוד מחשב ברשת אחרת באותו בניין, אני צריך להגדיר שליטה מרחוק על מהמחשב הנפרד, על המחשב ברשת הנפרדת למעלה ניסיתי מלא מדריכים להגדרת שליטה מרחוק, התקנתי dyn dns hosts בכדי שאני לא יצטרך לקבוע איפי ובכל זאת זה לא עובד, ניסיתי גם להתקין VNC server על המחשב הנשלט ו- viewer על השני ופתחתי פורטים וזה לא עובד יש לי XP pro sp3 בשני המחשבים אם תוכלו לעזור לי אני בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי את הראוטור LinkSys WRT54GL ואינטרנט 12 מגה. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם אני מקבל את המהירות המלאה. אבל כאשר המודם מחובר דרך הראוטר אני מקבל 8 מגה (כ1000 ק"ב הורדה במקום 1600). האם יש איזה בעיה ידועה? אולי איזה הגדרה שמפריעה לחיבור? אשמח לעזרה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום אנשים! אני מבקש להתקין רשת למספר מחשבים מצומם(בסביבות ה5). המגבלה שלי היא שאני לא רוצה שכל משתמש המחובר לרשת יוכל לגלוש באינטרנט. העדפה היא שהרשת תהיה אלחוטית. האם מישהו מכיר ספק אינטרנט או דרך כל שהיא לחסום את הגישה לאינטרנט? היתה לי מחשבה לנסות לחסום עם FW מסתבר שזה חוסם גישה לכל המחשבים. מישהו הציע לי לחסום את ה DNS ואת default gate way ולהגדיר IP ב CLASS ואז אני אוכל איכשהו לחסום. אני מאוד אשמח אם מישהו יעזר לי להבין ולפתור את הבעיה הזאת. שנה טובה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מתחת לרדאר: המלחמה שמשפיעה על מחירי האינטרנט שאנחנו משלמים ועל מהירות הגלישה הסיבים האופטיים של בזק מגיעים לכל בית - אז למה החברה משאירה אותם כבויים? אם הייתם שומעים שכביש רב נתיבים, אוטוסטרדה חדשה שנסללה ומחברת את המרכז לדרום הארץ, עומד ריק, אין יוצא ואין בא - הייתם ודאי תוהים למה זה קורה ומתמרמרים על בזבוז המשאבים. דבר דומה קורה כיום עם תשתיות התקשורת בישראל מכיוון שמשרד התקשורת נכשל באכיפה ובביצוע של רפורמה שהוציא לדרך ב-2015. המאבק שבו מפסידים משרד התקשורת - והצרכנים - מתחולל סביב נושא בעל שם שאינו אטרקטיבי במיוחד: שימוש בתשתיות פסיביות. הוא מתנהל הרחק מעיני הציבור, אבל יש לו השפעה משמעותית על הצרכן: על מהירויות הגלישה שלו באינטרנט, על מגו…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shaiky,

גם אחרי איפוס של 30 שניות פיזית עם הכפתור הקטן מאחור לא מצליח להכנס אליו.. מדובר ב3COM 100-75 ואני מנסה להכנס לכתובת 192.168.1.1 אשמח לכל עזרה תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. זה יוצר עוד רשת וירטואלית עם isolation או משהו? זה מתבצע באמצעות שרת מתווך? אני מתאר לעצמי שצריך להיות מחובר דרך tr69 כדי שכל הנתונים יעודכנו בנתב. אם מישהו כבר נרשם אשמח לתמונות מסך מתוך הראוטר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by no_way,

שלום וברכה, בניתי אתר בWORDPRESS וראיתי שהציון שלי מבחינת אופטימציה הוא נמוך. האם יש חברה או שירות של בן אדם שמבצע תיקונים ואופטימציה לאתר שכזה? אשמח שתפנו אותי אליו

13. Started by overload,

צריך אתר לאיכסון תמונות (frailart נסגר ב22 לחודש) לפחות 4 MB ושיהיה מהיר ופשוט כמה שיותר. תודה. נב: אשמח אם תגיבו לפני ה22 לחודש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש לי ראוטר של בזק בחדר אחד ומחשב נייח (ללא כרטיס רשת) בחדר אחר. בנוסף, יש לי TP-Link TLWR841N ישן שלא היה בשימוש. האם ישנה אפשרות להגדיר את הTP-Link כך שיקלוט אלחוטית את הראוטר הראשי של בזק, ויהיה מחובר לנייח בכבל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. ה-DHP-500AV של חברת D-Link הוא מתאם HomePlug המאפשר העברת תקשורת על גבי רשת החשמל הבייתית. השימוש בו חוסך פריסת כבלי רשת וטומן בחובו יתרונות רבים. הסקירה מתארת את אופן השימוש בו, מנתחת את המבנה הפנימי שלו ואת הביצועים שהוא מספק. http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מודם D-LINK DSL-2760U (משמש רק כמודם) שמחובר לראוטר Linksys WRT54GL. לאחרונה שידרגו את התשתית ל NGN, אינני יודע מתי מכיוון שהייתי בחו"ל. בכל מקרה הבעיה התחילה אחרי שחזרתי אז ייתכן שהיא קשורה. לפעמים הגלישה פשוט נהיית איטית. לאתרים לוקח הרבה זמן להתחיל להגיב, אבל כשהם כבר התחילו להיטען זה לא לוקח הרבה זמן. כדי לשלול בעיה בספק או תשתית, גם לעמוד הבית של המודם (10.0.0.138) לוקח הרבה זמן להיטען בזמן הבעיה. באותו זמן דף ההגדרות של הלינקסיס נטען תוך שניה. ריסט קטן למודם - והוא מתחיל לטוס. אחרי כמה שעות הוא כבר מתעייף. אין תוכנות לשיתוף קבצים או כל דבר שפותח הרבה חיבורים כדי להעמיס על המודם, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שהוא יהפוך להיות איטי. פרטים על הקו אם זה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by 360999,

יש לי בבית רשת אלחוטית שמחברת בין שתי מחשבים וגם האינטרנט מחובר דרכה, זאת אומרת מחשב אחד מחובר ע"י נתב עם חוטים,אבל אפשר ע"י הרשת האלחוטית להתחבר גם במחשב השני. א. אני לא יודע מה הסיסמא, את הרשת חיבר לי איש מחשבים והוא עשה את הסיסמא,איך אני יודע מה היא? ב. אע"פ שאין לי את הסיסמא אפשר ללחוץ על כפתור בנתב והוא פותח את הרשת לרגע וע"י זה הצלחתי לחבר את המחשב הנייד, יש לי פלאפון מדגם נוקיה C5- 03 ואיתו אני לא מצליח להתחבר,כלומר הצלחתי להגדיר נקודת גישה אבל הוא כותב לי שיש בעיה ברשת,מה התקלה? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות, תודה מראש (אני חדש בפורום זה היה נראה לי המקום הכי מתאים לנושא זה,מקווה שלא טעיתי, ותודה ג=רבה על פורום חשוב זה)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ShahafH,

אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם. פגה לי ההתחייבות בקרוב לכבלים (כרגע על 3 מגה). התקשרתי לברר מה הם מציעים, וקיבלתי בתחילה 90 שקלים(!) בהתחייבות ל 14 חודשים, עם חודשיים חינם. ואח"כ 70 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. עם סמייל יש לי התחייבות עד סוף השנה ב 45 שקל לחודש. השאלה שלי היא האם ידוע לכם על איזשהו מבצע(אולי בבזק-למרות שאין לי קו) לוקרטיבי יותר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אז כן נכון אני גר בישוב שהוא יחסית "חור" אבל היום הופתעתי לטובה כשמצאנו ליד הדלת פלייר של ב(נ)זק שמודיע כי ביום שני תוצב עמדת ADSL בישוב והקהל מוזמן לבוא להתרשם ולקנות נחייה ונראה.... ;D

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אשמח להמלצות (גם דברים מ-ALIEXPRESS וכו' תופסים)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yuvalbit,

יש לי בעיה קניתי סיומות ואני לא יודע איך מחברים אותם לכבלים מי שהוא יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום חברים, ברשותי ראוטר של בזק D-Link N600 , חיבור האינטרנט שלי הוא 100 מגה. הראוטר נמצא בחדר חיצוני (לא בבית, חדר על יד הבית). במחשב בבית עצמו, יש לי מכשיר TP-LINK למשוך WIFI המחובר באמצעות USB, הדגם שלו הוא WD8200. הבעיה היא שהמהירות המקסימלית שהאינטרנט נותן בבית נמוכה מאד יחסית... בערך 200-300 ק"ב לשניה (שזה אבסורד לחיבור 100 מגה). רציתי לבקש המלצה למגדיל טווח טוב שיעזור בנושא (אם בכלל...) למטרת סטרימינג של סרטים וגלישה בסיסית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, אני מחובר להוט עם hotbox 2 והתחילו להיות לי ניתוקים באינטרנט (הראוטר מאתחל את עצמו) מספר פעמים ביום כבר שבוע (מאז שחיברתי NVR עם 5 מצלמות). event log של הראוטר: https://prnt.sc/ju27b0 דיברתי עם הוט והם לא מצליחים לעזור. מישהו מכיר את התופעה ויכול להמליץ על פתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים