עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AShaker,

אחרי שהוזן השם משתמש והסיסמה בהגדרות נתב pppoe הכרטיס רשת בחדר ליד מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט ומקבל דף התחברות של בזק ללא בקשה של סיסמה. יש אפשרות שזה לא יקרה וישר יתחבר לאינטרנט במקום לקבל דףlogin

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by בניאל טל,

שלום, אני עוסק בתחום האירועים וחשבתי ליצור רשת פנימית ללא אינטרנט האם דבר זה אפשרי? מה כוונתי? אני רוצה לצלם בזמן הארוע עם כרטיס תומך WIFI ולשלוח ישירות את התמונות בזמן שאני ממשיך לצלם ברחבת הריקודים. והאם ניתן לעשות זאת ללא אינטרנט? רק על גבי רשת פנימית של WIFI? האם דבר כזה אפשרי? אשמח לעזרה בנושא.

3. יש לי מחשב עם שרת אינטרנט כלשהו על פורט 80. הוא מחובר לראוטר tplink ומשם למודם 600e של בזק. פורט 80 מפנה למחשב הזה בראוטר. בגישה דרך האייפי הפנימי של המחשב ברשת זה עובד. אבל בגישה דרך האייפי החיצוני אני תמיד מגיע לעמוד הניהול של המודם. נכנסתי אליו וניסיתי להבין איך לבטל את זה אבל לא הצלחתי.. אולי אני צריך להפנות גם במודם (הוא סוג של ראוטר גרוע),את פורט 80?זה ימנע מהמודם להכניס אותי לפאנל המעצבן שלו? מי מכיר ויודע מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני מחובר לספק נטוויז'ן 5 מגה + חבילת תיעדוף (גיימרים) על תשתית בזק מחובר ישירות למודם בכבל ללא ראוטר. לפני שבוע החלו אצלי בעיות שהאינטרנט היה מגיע למהירויות של 0.3 מגה והפינג לתוך הארץ ל400/500 התקשרתי שנטוויז'ן הם בדקו ,והבדיקה הראתה שהם מספקים את ה5 מגה אחר כך ישבתי שעה על הקו עם בזק שבדקו את זה גילו שיש באמת בעיה במהירות ויש איבוד נתונים . הגיעה התכנאי שבדק וטען שזו הבעיה בכרטיס רשת המובנה שיש לי במחשב הנייח ושאני צריך להחליף אותו. השאלה האם יתכן כזה מצב שבו יש לי כרטיס רשת פגום שבשעות הלילה והבוקר (מאחד בלילה עד תשע בבוקר) מעביר את מלוא המהירות (5 מגה) ובשעות העומס ישנה ירדיה משמעותית עם איבוד נתונים? האם הבעיה היא באמת בכרטיס רשת בייחוד שאני מחובר למודם ללא ראוטר ? …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yosi-m,

האם ניתן להקים רשת בין מחשבים ע"י חיבור כבל paraller שמחובר ליציאות ה LPT1 שלהם ??? והאם זה יתפקד כמו רשת רגילה ?? ואם לא אז מה אני יכול לעשות עם "רשת" כזאת ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by צפיד,

ראוטר לינקסיס 7500 https://www.linksys.com/sg/p/P-EA7500/ בברידג עם מודם כבלים תשתית כבלים 100M כל הרשת CAT6A - עד רמת הקינסטון ,פאץ פאנל וכ' סוויץ לינקסיס LGS318P https://www.linksys.com/us/p/P-LGS318P/ NAS - QNAP 451 מחובר ב2 כבלי רשת CAT7 לסוויץ 4 דיסקים Western Digital Red 3000GB WD30EFRX בRAID5 לפי הלינק : https://www.qnap.com/en-us/product_x_performance/product.php?type=4&II=240 אני מצפה לפחות 180MB לכאורה מערכת שאמורה לתת ביצועים טובים, מול מחשב דסקטופ (די חזק) שמחובר בLAN אני מקבל סה"כ מהירות של 112MB (מNAS למחשב והפוך אותה מהירות) הדרך שאני ניגש לNAS היא ע"י מיפוי הכונן …

7. שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני כנראה אקים רשת אלחוטית לכן אני רוצה לדעת מראש יש לי שני מחשבים נייחים ואחד מהם בממ"ד התכנון הוא לשים את הנתב סמוך למחשב שלא בחדר ההמ"ד בין הממ"ד לבין החדר שבו נמצא המחשב השני(וסמוך אליו הנתב) יש אמבטיה השאלה שלי האם תהיה בעיה לקלוט אינטרנט אלחוטי בתוך הממ"ד כאשר הנתב נמצא במרחק שני חדרים ובנוסף לכך הנתב צריך לשדר דרך קיר בטון? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by The-Devil,

אני מוחבר דרך אינטרנט זהב במהירות 1.5 ומשלם 55 ש"ח לחודש בנזק הציעו לי 39 ש"ח ל3 חודשים ראשונים האם שווה לי לעבור? והנשוא שיותר חשוב לי מהתשלום הוא למי יש רוחב פס גדול יותר יציב יותר ???(כלומר פחות ניתוקים) תודה דקל

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. צהריים טובים ברשותי כרטיס רשת TP-LINK TL-WN650G שאמור לעבוד במהירות 108 מגה החיבור בפעול הוא במהירות 54 מגה . חיפשתי דרייברים מעודכנים באתר שלהם ואין - הכי מעודכן זה לחלונות ויסטה משנת 2007 . חלונות 8 התקין דרייבר אחר כלשהו והמהירות היא 54 - מה עושים . אשמח לשמוע הצעות ופתרונות תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בעקבות מספר שאלות בנושא תקן AC, להלן ריכוז פתרונות שקיימים בארץ נכון לסוף ינואר 2015: 1. נתב BR-6478AC של חברת Edimax (סקירה) שעולה סביב 450 שקל. 2. נתב EA6900 של LINKSYS שעולה סביב 1,500 שקל. 3. נתב WRT1900AC שעולה סביב 2,000 שקל. 4. ממש לאחרונה התחיל להיות זמין הנתב BR-6208AC של EDIMAX בכ-290 שקל. אפשרות אחרת היא לרכוש נתב סטנדרטי ולחבר אליו נקודת גישה שתומכת ב-AC כמו ה-DAP-2660 של D-LINK בכ-1,300 שקל.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מנסה ב PPTP ללא הצלחה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by danh74,

שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. http://sherlockhost.co.il/ ??? וגם אשמח לקישור שמסביר איך להתקין SSL חינמי בסיפאנל כאילו מדריך בוידאו הם אמרו לי באימייל שזה אפשרי אצלהם אבל הם לא מוכנים לעשות את זה בשבילי

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Cheif,

בזק עומדת לבצע ניסוי בטכנולוגית G.Fast על מנת לבדוק אם באמצעותה היא יכולה לספק לבתים מהירות חיבור לאינטרנט שעולה על 100M. באופן תאורטי הטכנולוגיה הזו יכולה לספק אפילו מהירות של 1G וזו כמעט הדרך היחידה של בזק להתחרות ב-IBC. הסיבים האופטיים שבזק פורסת עד הבתים בבית יתחברו לקופסא שמותקנת בבניין. משם, הפיזור לדירות יהיה בטכנולוגית G.Fast. המשמעות היא שהשימוש בנחושת הוא למקטע קצר יחסית - כמה עשרות מטרים בלבד. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000935279 להלן סקירה קצרה שפרסמתי על הטכנולוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=4387

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירה אבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאז אני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztech אם אני לא טועה זה המכשיר: http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.html מצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתח זה נכון? ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבל איך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי? כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתב לא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק) תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by MasterDK,

היי, קורה לפעמים שאני נמצא במקום ציבורי שיש בו WIFI אך לא מוצפן וכמובן שהכל עובר בטקסט רגיל וניתן להאזין לו. אשמח לדעת איך ניתן לאבטח את עצמי במצב כזה? אני יודע שאשפר לקנות שרת ולהתקין VPN ולגלוש דרכו אבל כרגע אין לי רצון/יכולת להוציא כסף על שרת. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. זה יוצר עוד רשת וירטואלית עם isolation או משהו? זה מתבצע באמצעות שרת מתווך? אני מתאר לעצמי שצריך להיות מחובר דרך tr69 כדי שכל הנתונים יעודכנו בנתב. אם מישהו כבר נרשם אשמח לתמונות מסך מתוך הראוטר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by wizi,

כפי שאומרת הכותרת לא מצאתי דרך להגדיר ידנית שרתי DNS אחרים. עם כל הבעיות שיש עם ה DNS-ים של הוט, כבר היה עדיף להגדיר ידנית את אילו של גוגל

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by pMor,

על כל נתב (אלחוטי כמובן) שאני רואה בלמיר מחשבים, רשום 4 PORT. עכשיו כשנכנסתי לפירוט של אחד מהם, היה רשום 10\100 4 PORT LAN. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי, שיספיק לסביבות ה70 מטר מרובע, בטכנולוגית הG ולא הB, ושיהיה בעל 8 פורטים? אקדים תודה, pMor

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by KoM,

איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by crik,

אהלן, אני רוצה לרשת כיתות באינטרנט אלחוטי, בכל כיתה יש נקודת רשת אחת שמחובר לארון מרכזי שמקבל DHCP מהשרת הנמצא בחדר ארונות. ברצוני לקנות לכל כיתה ראוטר אלחוטי ע"מ שתלמידים יוכלו לגלות מהמחשבים הנידיים המחולקים ע"י הביהס. אשמח לעזרתכם לבחירה. מדובר על 10 כיתות בתקציב של עד 1800 ש"ח תודה, משה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.