עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lidor_abo,

נכנסתי להגדרות של הראוטר ויש כזאת שגיאה האינטרנט עובד הכל אבל יש שמהו שגיאה בבקשה תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם , קניתי נתב חדש שישמש בתור מגביר קליטה לנתב שלי בבית , הנתב שמחובר לאינטרנט הוא EDIMAX מדגם BR-6216MG והנתב שאמור להיות המגביר שלו הוא EDIMAX BR-6204WG . בבקשה תנו לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה... אני פשוט לא מצליח , חיפשתי כבר שעות באינטרנט ולא מצאתי משהו שעובד תקדישו איזה 5 דקות לרשום לי את הפעולות שאני צריך לעשות בכל אחד מהנתבים... תודה רבה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by roma4k,

שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם, יש לי את המודם הנ"ל הגדרתי אותו כראוטר וכנראה שהוא מתחמם יותר מידי אז הוא מתנתק לי כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו מחדש וזה לא נוח ביכלל, אם מישהו יכול להמליץ לי על מודם אחר שיש לבזק שאפשר להגדיר אותו כראוטר אני ישמח תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ברשותי ראוטר שלך LEVEL ONE דגם WBR-3406TX הוא הייה מותקן אצלי עד לפני כחצי שנה ועכשיו אני רוצה לחברו שוב ודי שכחתי את ההגדרות של החיבור ואני ממש צריך עזרה דחוף.. ובקיצור חיברתי את הראוטר למחשב ולמודם כמו שצריך.. נכנסתי לכתובת של הראוטר (XXX.XXX.XXX.XX) ויש לי שם בעיה אני לא יודע איך לגרום לו לעבוד הוא פשוט כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר\לקשר ל GATEWAY וכל השאר אצלי ב 0.0.0.0 (תמונה מצורפת) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. רציתי לדעת הרשת האלחוטית שלי לא מאובטחת ואכן אני רוצה לאבטח אותה בדרך הקלה והמהירה ביותר אבל שהאבטחה תיהיה אבטחה אכן קשה מאודד לפריצה......ורציתיי לדעת איך אני מאבטח??? תודה לכולם מראש על העצות ועל העזרה!

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  9. לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  10. שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחירים של חיבור ישיר לאינטרנט באמצעות צלחת לוויין דו-כיוונית ירדו באחרונה בצורה משמעותית , כך שהפיתרון הזה שהיה שמור בעבר רק לחברות עסקיות , החל להיות נפוץ יותר ויותר גם בקרב הלקוחות הפרטיים שנישבר להם מכל ההגבלות והמניפולציות של ספקיות האינטרנט וחברות התשתית . במקביל חלה ירידה ניכרת במחיר הציוד הנדרש וניתן היום להשיג אותו בצורה ישירה ולהתקין בעצמך. בהשקעה חד פעמית וקטנה יחסית אפשר להגיד שלום ולא להתראות לחלק גדול מהעלוקות שמרוקנות את חשבון הבנק לכמעט כל המשפחות בארץ : כבלים בזק Yes ספקיות האינטרנט . אתם יכולים לחסוך מדי חודש מאות רבות של שקלים בהתנתקות מכל החברות הללו. אם אתם מכירים מישהו שכבר שמחובר לאינטרנט לוויני , או שאולי כבר עשיתם את המעבר בעצמכם אנא ספרו על כך …

• 9 תגובות
    • 8.1k צפיות
  12. Started by barakbk,

שלום, יש לי הרבה מאוד לאגים כשאני משחק במשחק battlefield 2 הכוונת קופצת לי, רימונים שאני זורק חוזרים אלי ועוד דברים מוזרים. כמו כן הפינג שלי מדי פעם קופץ ל 600 ואחרי כמה שניות יורד בחזרה למשהו כמו 12, וגם מופיעה לי הודעה "there is a problem with your connection" מדי פעם. הבעייה מופיעה גם בשרתים של חו"ל וגם בשרתים ישראליים. *המהירוד הורדה שלי היא דיי מהירה, וכנ"ל גם מהירות הגלישה באתרים. *ניסיתי לבטל את הפירוול כשאני משחק ולכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר. ספקית אינטרנט: 012 - זהב 2.5 מגה תשתית של בזק tracert לשרת הישראלי הראשון: Tracing route to vl656.host35.netvision.net.il [199.203.56.35] over a maximum of 30 hops: 1 15 ms 99 ms 199 ms 10.0.0.138 …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי אתר קבוע שבזק בינלאומי חוסמים לי אותו. בטח רובכם מכירים אותו: --------- כשאני נכנס לאתר מופיע לי ההודעה הבהאה ע"H בזק בינלאומי: *************************************************************** אזהרת אבטחה! לקוח/ה יקר/ה, למען הגנה על פרטיותך ועל בטחון מחשבך, האתר אליו ניסית לגשת נחסם על ידי שירות SafeNet. סיבת החסימה: האתר או הקובץ שנחסם מכיל תוכנת ריגול *************************************************************** אז סבבה הבנתי שיש תוכנת ריגול באתר או קובץ כלשהוא מזיק אבל אני בכל זאת רוצה לכנס לאתר. ניסתי דרך IE ואותה הבעיה מופיע. האם למישהוא יש פיתרון איך בכל זאת לכנס לאתר? תודה...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אז ככה. אני רוצה ליצור מצב שבו אני ישתף דיסק קשיח ברשת ואני יוכל לגשת אליו דרך מחשב מרוחק לדוגמא- אני יושב בבית קפה ממחשב נייד ויש לי גישה לדיסק בבית. הדרישות הם כאלה- לא שרתי FTP למניהם כי אני צריך שהוא יהיה כמו כונן פיזי במחשב(לעשות לו מיפוי ושהוא יופיע לי כמו כונן ברשת) שאלתי מישהו והוא אמר לי משהו על TCPIP משהו כזה. למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. מחר אני צריך להתקין למישהו 4 מחשבים לראוטר,אמור להיות מאוד פשוט כל הכבלים כבר מושחלים ומגיעים מהראוטר למחשבים,אני רק צריך לבוא ללחוץ קונקטורים ולהגדיר את הראוטר עכשיו אני לא רוצה לחבר את כל ה-8 גידים השאלה זה איפה אני יכול למצוא סחמה של חיבור 4 גידים? ושאלה נוספת זה אם אני צריך לחבר אותם אותו דבר בשני הקצוות או שזה צריך להיות מוצלב? אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחובר לאינטרנט בכבלים של הוט. עד לפני זמן מה המודם היה מחובר בכרטיס רשת, והכל היה סבבה. לאחר זמן מה אני פתאום רואה שאני לא מוסגל להתחבר יותר(חיבור חייגן) למרות שכל הנורות הרגילות עובדות. בנסיון להתקשר לתמיכה נאמר לי שהבעיה אצלי במחשב ושאין להם מה לעשות עם זה. (נוסה מול 2 תומכים שונים). כרגע כשהמודם מחובר ב USB, זה בסדר, אבל הייתי רוצה שהוא יעבוד דרך הכ.רשת. הכרטיס רשת מובנה בלוח אם של גיגהבייט M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2316 תודה לעונים. נ.ב. השגיאה שעולה בהתחברות: 769.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ag43,

משום מה דווקא בתוכנת BITCOMET הפורט שלי תמיד חסום (במקרה הטוב) או UNKNOWN (במקרה הרע), EMULE ותוכנות אחרות מקבלות HIGH ID ורק ITCOMET עושה בעיות. הבעיה אינה בפיירוול. אני משתמש במתאם של 012 לחלוקת קו ואינטרנט על אותו חיבור. יש למישהו מושג מה הבעיה. אגב, בניגוד לתלונות ששמעתי עד עכשיו על 012, רוב הטורנטים שניסיתי (ולאו דווקא חדשים או מלאי SEEDERS) רצו לי תוך דקה על 190KB (מקסימום רוחב פס) ונשארו כך עד הסוף. יש מספר טורנטים שלא מוכנים אפילו להתחבר (ובמחשבים אחרים על רשת אחרת הם כן עובדים), לדעתי בגלל שהפורט האזנה שלי חסום.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  18. היי חברים, אני מחפש איזו תוכנה אשר דרכה אוכל לבצע ניתור של הפעילויות ברשת המשרדית - לא רלוונטי לי מה תוכן הפעולה יותר רלוונטי האם מישהו מוריד קבצים,שולח מיילים גדולים או תמונות או סרטונים - לא נובע מרמה של חטטנות כמו על מנת לאתר מי גורם לעומסים על הרשת המשרדית (וטוחן לה את הצורה)... בתודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב לגולשי פורום HWZone הנכבדים, ברשותי 2 כרטיסי רשת ו- 2 חיבורי אינטרנט: דרך בזק - דרך נתב, במהירות 2.5 מגה. דרך הוט - ישירות למודם, במהירות 1.5 מגה. השאלה:האם אפשרי לחבר כל חיבור אינטרנט לכרטיס רשת נפרד ולהשתמש בכל חיבור לגלישה בנפרד? למשל: eMule דרך הוט וגלישה רגילה דרך בזק - זה בדיוק מה שאני צריך. תודה רבה ולילה מקסים, אורן.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by Raanan30,

היי. הרצתי חיפושים בפורום, בגוגל, באתרים בעברית ובאנגלית אחרים וכל מה שאני כרגע מבין זה שישראלים משתמשים בדבר שנקרא טרמינל בשביל להוריד ולהעלות מהר. אבל... איך זה עובד? כשאני מוריד את הקבצים זה יורד למחשב שלי או כשאני מעלה זה מהמחשב שלי? כי מישהו הסביר לי שאני בעצם מתחבר למחשב אחר? מה זה שרת ייעודי? בחיפוש שעשיתי בפורום נתקלתי בהודעה שמישהו שחיפש טרמינל אמרו לו לחפש שרת ייעודי? מה המחירים של הטרמינל הזה? האם יש חברות ישראליות שמשכירות \ מוכרות כזה דבר? איפה קונים? יש לכם המלצות מניסיון? תודה רבה לכל העונים ושבת שלום, משה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום ... יש לי חבילת 5 מגה בבזק בינלאומי , ומזה כבר שבועיים יש בעית איטיות בפתיחת אתרים זה ממש איטי ויש אתרים שהו לא פותח אלאא רק אחרי כמה רענונים חשבתי שזה זמני אבל לא עבר .. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בדקו ואמרו שאין בעיות ... מהירות ההורדה של קבצים היא סבבה אין בעיות במהירות הורדת קבצים .. הבעיה היא רק בפתיחת אתרים .. מה דעתכם קורה פה מה הבעיה ??? תודההה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  23. אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSL כמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרד תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..! יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..! מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!? אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!! תודה רן

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by MasterDK,

טוב קודל אין לי שום ידע ברשתות בכלל לכן אין לי מושג מה ואיך לעשות. כרגע יש לי מחשב אחד שמחבור למודם TNN Aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E של בזק. המחשב מתחבר עם כבל רשת למודם ומודם מתבחר עם כבל טלפון לקו טלפון. הספקית שלי היא אינטרנט זהב בחיבור של 2.5 מגה עם חייגן. בקרוב מאוד אני קונה עוד מחשב ורציתי לדעת אין ניתן במינימום הוצאות לחבר את שני המחשבים לאינרטנט ככה שכל אחד מהם יוכל לגשת לאינרטנט ללא צורך במחשב השני (כלומר עדיף לא מודל של שרת ולקוח כי נניח ולא תיהיה לי אפשרות להשאיר את השרת דלוק). מה אני צריך לקנות? כמה זה יעלה? ואיך אני מחבר את כל זה? עוד משהוא קטן: כנראה שבזמן הקרוב אקנה גם מחשב נייד. ולכן הייתי מעדיף לבנות את הרשת הנ"ל כך שבעתיד תיהיה לי אפשרות…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.