רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012. בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה). התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל. הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012. אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט. לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלו…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט המהיר בגלל שאני גר רחוק מהמרכז. האם שווה לי להתחבר לאינטרנט בלוין???
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בקרוב אני לוקח את המחשב נייד לבסיס, אני רוצה שיהיה לי שם אינטרנט דרך הפלאפון אני לא יכל כי אני יגמור את החבילה בפחות מיומיים איזה אפשרויות ישלי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך האינטרנט פועל במחשבים ניידים במידה ואין לי ראוטר בסביבה ? האם צריך נט-סטיק ? האם להתחבר לסלולרי ולהשתמש בו כמודם ? האם חבילת 1GB תספיק לגלישה באינטרנט + צפייה בתכנים כמו youtube וכד' ? אני לא אוריד משחקים וסרטים כי זה יחנוק את החבילה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי חדר בממד של הבית, האינטרנט בבית הוא אלחוטי ואני קולט ברוב חלקי הבית את האות אבל בממד אני לא קולט כמעט בכלל. הראוטר נמצא בקומה העליונה אני יודע שיש כמה פתרונות, רפיטר, רשת חשמל, רשת טלפון אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה? ואיפה אפשר להשיג את המכשירים?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז לפני כחודש עברתי לדירה חדשה, אני לצערי נתקעתי עם החדר ממ"ד והקליטת אינטרנט בו ממש זוועה. מצד אחד במחשב מראה לי כ-5 קווים וקליטה מצויינת אך אם אני נכנס להגדרות רשום לי 1.0Mbps: ניסיתי להשתמש בפחית ריקה של פרינגלס ליד האנטנה של האינטרנט וזה שיפר מידי פעם ל60.0Mbps או 120.0Mbps והמהירות בפועל הייתה 20-30Mb שהיה עוד נורמלי ביחס למה שהיה לפני. אני בעבר הייתי בבזק ויש לי את המתאמים הללו על גבי רשת חשמל: לא עשו את העבודה טוב, המתאמים לא מזהים את עצמם מהנקודה של הנתב לחדר ממד. ---------------- התשתית שלי כרגע היא HOT. הספק שלי הוא בזק בינלאומי. כרטיס רשת הוא TP-Link TL-WN822N. הינה שרטוט קליל שעשיתי איך הבית שלי בנוי על פי מה שידוע לי וגלוי לי (תלחצו פה אם יש צורך…
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לממד Deco X60 ורציתי לדעת איך זה עובד בממד בלי כבל רשת וגם כמה יחידות צריך הבית 140 מטר והממד זה 12 מטר מהנתב יש לי מגדיל טווח של בזק עובד סביר ומה אתם אומרים על Deco m5?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני לומד באונ' בבאר שבע, שנה ראשונה שלי במעונות. במעונות אני מחובר לאינטרנט, ואינטרנט במהירות גבוהה אך מסיבות בטחוניות (כנראה) אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מלגלוש, להתחבר למסנג'ר ולסקייפ, ולהוריד תכנים. באתר האונ' צוות המחשוב הודיע שלא תהיה אפשרות להפעיל תוכנות של שיתוף קבצים כגון kazaa, emule, torrents... החסימה הזאת גם מונעת ממני להשתמש בventrillo ולהתחבר לשרתים מסויימים. בפורום של האונ' מצאו כל מיני שיטות לשיתוף קבצים.. זה ניחא.. יש לי חברים שאיתם אני מדבר איתם בעיקר דרך הונטרילו ואין לי אפשרות להתחבר - וזה מה שחשוב לי. האם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד HP Pavilion - 14-r201nj ומשהו מוזר קרה לאחרונה. המחשב מחובר לרשת האינטרנט ואף יש גישה מלאה. הבעיה היא שלצורך העניין תמונות, סימלונים וכדומה לא מוצגים ובעצם מופיעים כקישורים שבורים, הבעיה היותר מעניינת היא שהוא מנסה להשתמש בגוגל דרייב ושם מופיעה לו הודעה שהוא במצב לא מקוון ויש צורך להתחבר לרשת האינטרנט. בוצע איפוס לדפדפן כרום והתקנה מחדש של דרייבר כרטיס הרשת, אך ללא הועיל. התקני הרשת במחשב הם: Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E Network Adapter אודה לעזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר לאינטרנט רשום בצד את המיהירות שתמיד היתה 620kbfs אצלי אבל היום לא יודע למה כשהתחברתי היה רשום 320kbfs מישהוא יודע למה (דרך אגב אני לא מרגיש הבדל בביצועי האינטרנט)
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמעתי שכבר יש ואני רוצה להזמין עכשיו אני יודע שאני משלם בערך 120 עבור 0.74 עכשיו זה רק למת"ב ומה אני צריך לשלם עוד???? יש ספק??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? יותר תמיכה ברשת דור החדש? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה קלה, כשאני גולש בבית דרך הראוטר אני גולש על Ip adress אוטומטית, אולם כשאני בעבודה אני צריך כל פעם להזין את כתובת ה Ip ידנית. ניסיתי ליצור שני משתמשים ב windows על מנת להתחבר כל פעם שאני בעבודה למשתמש "העבודה" אולם לא רק שזה לא שומר לי את הגדרות הרשת זה גם מסרבל לי מאוד את העבודה. חייב עזרה!!! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב כמו שאפשר לראות במפרט בצד. ועכשיו גם עוד אחד "חדש" p3 667 ... איך אני עושה שגם בפנטיום 3 יהיה אינטרנט בלי עוד נקודה או עוד מודם?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי מחובר הוט , ועכשיו אני רוצה לעבור לבזק . יש לי תשתית של הוט והיא לא מתאימה לאינטרנט של בזק. קיים את השקע החשמלי HOMEPLUG https://ksp.co.il/?select=.492. המתאם הנ"ל נמכר בזוגות אחד מתחבר לראוטר והשני מתחבר למחשב בבית שלי יש מחשבים בכל חדר , פליסטשיין וטלוויזיות ( 3 חדרים ) השאלה שלי האם אני צריך 3 זוגות של המכשיר הנ"ל או שאפר לרכוש בבודדת את המחבר לראוטר + יציאות למחשבים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG ויש לי בעיה שלפעמים אתרים נטענים רק אחרי מספר פעמים של נסיונות זה ממש מעצבן.. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! בא אלינו לבית נציג של ערוצי זהב, ובקיצור הבנתי ממנו שבשלוש שנים הקרובות ערוצי זהב מספקת אינטרנט מהיר רק ללקוחות החברה. נראה לי שהוא משקר כי אין איזכור לכך בשום מקום. בכל מקרה, האם זה נכון? ועוד שאלה - לערוצי זהב אני משלם נגיד 119 ש"ח לחבילה המהירה, אך כמה אני משלם לספק? ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש...ויש לי שאלה דיי בסיסית: איך גורם לשני מחשבים להיות מחוברים לאינטרנט בלי שיהיו מחוברים ברשת?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם ניתן לעשות חבילות אינטרנט בשתי חברות שונות? קיבלתי הצעה לא רעה מהוט בטריפל עם 500 מגה, לעומת מה שאני משלם כיום, הבעיה שהוטנט לא תומכת.מעל 100 מגה ב-ip קבוע. האם ניתן לשלם לספק נוסף או אפילו ספק אחר בשביל ip קבוע על אותה תשתית של הוט? תודה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי, חיברתי למחשב הנייד אינטרנט דרך BT בפלאפון. רציתי לשאול, מה המהירות של זה בדור 3? מה המהירות בדור 3.5? והאם עדיף לי USB על BT? או שמגבלת המהירות גם ככה הרבה יותר נמוכה מהמהירות של ה-BT? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-