רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ADSL 2MB - אינטרנט זהב... בדקתי בFTP של קווי זהב \ נטוויז'יון והמהירות ההעלאה היא 12.8kb/s בהתחלה זה 24 יורד ל16 ואז מתייצב על 12.8kb/s ככה זה אמור להיות?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה ולאחר שינויים בבית, רציתי להזריק קצת מרץ ברשת הביתית. התחדשתי לי ב-1043ND כדי לתמוך ב-1GB. בבית הושחלו (במאמץ וקושי רבים) כבלים של CAT5E לפני כשמונה שנים. השקעים בקירות של לה-גרנד גם כן תומכים ב-CAT5E. הבית שלי מרושת בצורה הבאה: - קומה ראשונה : * מודם בזק ==> 1043ND ==> תקשורת קווית דרך PATCH PANEL למחשב בחדר עבודה + חיבור לשרת הורדות * שאר הקליינטים מחוברים ב-WIFI- קומה שניה : * ארבע נקודות LAN (רק שתיים מחוברות עד לקבלת סוויץ') * לינקסיס 54G שמחובר ב-LAN לאחת הנקודות ומשמש כ-AP לקומה השניה. * שאר הקליינטים מחוברים ב-WIFI לאחר ההתקנה ניגשתי עם המחשב הנייד ובדקתי את המהירויות דרך ה-LAN, התוצאות שהתקבלו הן: -קומה ראשונה: * מחשב חדר עבו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, שבוע שעבר רציתי לעשות חבילת TOP40 אצלי בדירה - הנציגה מסרה לי שאני לא יכול. למרות שיש לי ארונות של בזק במרחק 30 מטר מהבית, נאמר לי שהארון עם הכרטיסי VDSL נמצא במרחק של משהו כמו קילומטר (וזה בקו אווירי עוד) - ולכן אני יכול לקבל רק 15 מגה. בלית ברירה הסכמתי (כי אני צריך אינטרנט ואין לי כוונה לעבוד עם הוט). חבילת תשתית בזק + בזק בינלאומי של 15MB בינתיים. לא ברור מה הבלאגן שהיא עשתה שם - כי הביאו לי בכל זאת מודם-ראוטר VDSL - DLink DSL-6850U. אני מחובר בצורה אלחוטית ברשת של 2.4, מרחק מהראוטר בערך 5 מטר. יש טלפון אלחוטי ליד הראוטר גם (ניסיתי לנתק אותו - אבל לא היה שום אפקט). בהתחלה (יום-יומיים ראשונים) הכל היה בסדר. אבל אחרי זה, בייחוד כשאני מוריד טורנטים (עם לא מעט …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם יש אפשרות למקם את הראוטר האלחוטי במיקום שונה מהמודם ונקודת הטלפון? בהחשב שמחוברים דרך ADSL? אני מעוניין למקם את הראוטר האלחוטי במקום יותר מרכזי בבית, ולא בקרבת המחשב בנייח שלי. המחשב הנייח שלי בקרבת שקע טלפון, כך שהמודם שמתחשב ל ADSL צריך להשאר ליד הנקודה והמחשב. בנוסף את המחשב הנייח אני מעוניין לחבר קווי ולא אלחוטי. יש אפשרות מעשית לבצע חיבור שכזה רק על ידי מיקום הראוטר במקום אחר? מבלי להזיז את המודם? לא מפריע לי כבל 1 ארוך שירוץ עד הראוטר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאור התקדמות המדייה ברשת אני מחפש להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש בעל תקן N ושייתן תמיכה טובה ב DLNA ויעבוד טוב עם 7 צרכנים קווים (לא חיב נטב עם 7 יציאות אני יעבוד עם ממתג) ושיהיה יציב ואמין הומלצו לי מס' נתבים במחירים שונים ולבטח באיכויות שונות אשמח לקבל המצלתכם או הערתכם בעניין 1 TIPLINK 1043 2 DILINK 655 LINKSYS 4400 3 LINKSYS E300\3200\ 3500\4500 4 בנוסף מבקש המלצה לממתג (סוויץ) רשת לרשת ג'יגה בעל 4-5 יציאות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בקניית ראוטר אלחוטי לבית פרטי עם 2 קומות הראוטר ימוקם בקומה השניה שבנויה בעיקר מעץ וגבס ככה שאין הפרעה מיוחדת מקירות ממ"ד ובטון עבה במיוחד אופציה א': TP-Link TL-WR941ND אופציה ב': D-Link DIR-615 אשמח להמלצות מבחינת אמינות או עדיפות אחרת כלשהיא האם כדאי לקחת את ה-TPLINK בגלל ה-3 אנטנות או שה-DLINK עם ה-2 אנטנות מספיק גם השתמשתי ב-TPLINK עם 2 אנטנות במשך כשנה בלי בעיות מיוחדות ישבתי בגינה וגלשתי בקצב סביר בהחלט וגם הורדתי קבצים לא גדולים ופשוט כרגע הרכבתי אותו אצל ההורים ונשארתי בלי ראוטר בתודה מראש על כל עיצה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים, ואני לא מצליח להקים חיבור לאינטרנט(לא מוצא אפשרות ליצור VPN בויסטה). מישהו כבר עבר את זה ויכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בבזק ובזק בינלואמי ויומיים האחרונים יש לי בעיה של קפיצת פינגים. ( יש לי רייט) אני משחק בשרתים באירופה ואני מקבל 55-60 פינג אבל ביומיים האחרונים יש לי קפיצות מ 55-60 ל 300-400 וחוזר אחרי כמה שניות לפינג הנורמלי. זה מפריע לי כי אני משחק והשחקן שלי פשוט הולך אחורה וחוזר וזה מפריע לחווית המשחק. עשיתי בדיקה ב CMD לוואלה ואכן יש לי קפיצות פינג מ 8 ל 24,300,36 ועוד הרבה מספרים. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת אישית. בצבא עשיתי קורס תממ (כמו מרמ) התעסקתי בזה 3 שנים חאחר מכן באזרחות ההיתי 3 שנים הלפ דסק תמיכה מרחוק כל שקשור תקלות IT אקטיב דירקטורי וכו. לאחר מכן כ5 שנים טכנאי מחשבים מוסמך mcdst של מייקרוסופט. כרגע אני רוצה לצאת ל ccna ורוצה לקבל המלצות וחוות דעת מאנשים עפ ניסיון. האם כדאי לי ? רוצה להתקדם בכל התחום(שכר, עבודה אחרת) . בגדול רוצה להתקדם לעלות שלב. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הצלחתי להגדיר WDS בין שני ראוטרים, אחד מדגם WRT160N עם קושחת DD-WRT ואילו השני ראוטר Edimax BR-6524N עם קושחת 1.55 (ירדתי מ 1.58 של פיקוק). הראוטרים מחוברים (רואים זאת ב DD-WRT) ואפילו המדפסת האלחוטים מופיעה כמחוברת במחשב שמחובר לראוטר אחר ובמחשב שמחובר לראוטר השני. ניסיתי להדפיס - התהליך עבר בהצלחה. ביחד עם זאת, רק למחשבים המחוברים לראוטר הראשי קווית יש גישה לאינטרנט וגם המחשבים הנמצאים ברשת לא מגלים אחד את השני. AP ISULATION מנותק. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הגעתי למסקנה שיהיה הכי מהיר, זול וטוב *עבורי* זה להשתמש בכרטיס סים ייעודי בתור האינטרנט בבית. לצורך כך אשמח להמלצה לראוטר משולב מודם סלולרי או באנדל ראוטר+מודם סלולרי, כי נראה שאי אפשר להשתמש בטלפון נקסוס 4 ישן בתור הוטספוט קבוע (הביצועים יורדים מ120 מגה ביט לשניה ל15 והלייטנסי לא משהו :\) מצרף תמונה של הביצועים בבית מה-OP6 שלי
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בית 2 קומות, אני רוצה לגרום לכך שתהיה קליטת אינטרנט חזקה בשתי הקומות בביתי כרגע מותקן: (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786139) ואין כמעט קליטה בקומה למטה. מה יותר עדיף: 1)לקנות ראוטר tplink-1043 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292) שיעבוד ביחד עם- edimax(שיעבור בתור repeater) 2)לקנות 2(צריך 2 כאלה נכון?)- TP-Link TL-PA4010 לחבר אחד בקומה למעלה ואחד למטה (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577) * המודם הוא hotbox של הוט.. מהירות-100 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מקווה שאני רושם במקום הנכון אני מעוניין ליצור שתי רשתות LAN נפרדות ולכל אחת WAN שונה כיצד ניתן לעשות זאת עם Virtualbox או Vmware? אודה אם מישהו יוכל להפנות למאמר \ אתר \ סירטון כדי שאוכל לעשות זאת
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של "Tenda W307R - V7TW307R" אני רוצה וצריך להתקין עליו את הDD-WRT. העניין הוא שבDATABASE של האתר שלהם הגרסה לא מופיעה אבל בWIKI לעומת זאת, הגרסה המדוייקת מופיעה. להלן קישור: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#Edimax אני לא כל כך יודע מאיפה להשיג את הFIRMWARE הרצוי והאם ההתקנה רגילה דרך העדכון FIRMWARE המובנה בממשק של TENDA או בצורה יותר מורכבת.. תודה לכל מי שיכול לעזור. Hello. I am new here and I read a lot but couldn't understand yet some things . My router "Tenda W307R - V7TW307R" is shown in the WIKI database as fit to the dd-wrt. Nevertheless,when I try to find the right version for it in the dd-wrt database - its just not there…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
את מי אנחנו, כצרכנים, שונאים יותר -- את הבנקים או את חברות הסלולר? סקר חדש מגלה שבפעם הראשונה, חברות הסלולר כובשות את המקום הראשון והלא מכובד ומדיחות את הבנקים מראשות טבלת החברות השנואות. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000599945
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית כבילה בקירות של CAT6. קניתי שקעי גוויס RG45 CAT6 לקיר. קניתי ראשי RG45 CAT6 לצד השני, ייתחברו לראוטר/מתג. כמובן מדבר על רשת 1G. צריך את עזרתכם בחיווט החוטים בשקעים ובראשים, מוצלב/ישיר? וכ"ו
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו אני מנוי לנטוויז'ן ויש לי (נכון ניחשתם 56K ) ורציתי לדעת מהי הספקית הטובה ביותר למהירות שלי והמשתלמת ביותר, עכשיו אני בחבילה של 80 ש''ח לחודש וגלישה בלי הגבלה והאם יש משהו עדיף (יש לי yes ולכן הכבלים מחוץ לתחום בינתיים האם יהיה גם משהו יותר טוב לyes חוץ מadsl)
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב של בזק בקומה ראשונה, ואני רוצה לשפר קליטה אלחוטית בקומה השניה. קניתי מתאמי רשת-חשמל חוטיים במחשבה שאוכל לחבר אחד מהם לראוטר בקומה הראשונה, ואת השני בקומה השניה, ואליו לחבר נתב נוסף שיפזר את האינטרנט האלחוטי בקומה השניה. חשבתי להשתמש לצורך זה בנתב ישן, גם הוא של בזק, אבל לא הצלחתי. בזק טענו שאי אפשר להשתמש בנתב הזה לצורך זה, האם זה נכון? כשניסיתי להתחבר לתפריטים שלו כדי להגדיר את כתובת הרשת שלו, באמצעות הכתובת שאמורה להיות לו לפי חוברת ההתקנה, לא הצלחתי (קיבלתי הודעה בדפדפן שלא ניתן להציג את העמוד). כמו כן, הנתב שמחובר ישירות לאינטרנט משותק כל עוד הנתב השני (הישן) מחובר לחשמל (אפילו אם הוא לא מחובר למתאם!) אם כן אפשר להשתמש בנתב הזה - מה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח רגיל עם מודם הפשוט הזה של הוט שיש לכולם (THOMSON TCM425), ונייד איזה כמה חודשים וכבר נמאס לי כל פעם להתחבר לשכנים, האינטרנט מתנתק(שכנים בבניינים שנמצאים קרוב לבית שלי,כנראה אבל שזה רחוק מדי) ובזמן האחרון בכלל לא קולט אותם. יש דרך להעביר את האינטרנט שיש לי במחשב הרגיל גם לנייד? אני לא ממש מבין בזה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-