רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס. איפסתי אותו כדי ליצור מחדש את הרשת. הבעיה היא, שברגע שבו אני צריך להכניס קוד בכדי ליצור רשת מוצפנת אני מקבל הודעה של LOGIN FAILED. כתוצאה מכך הרשת נופלת וצריך להתחיל הכל מחדש. אם אני יוצא לפני הכנסת הקוד יש רשת אבל היא לא מוצפנת ,ככה שכל אחד יוכל להיכנס אליה. עד אתמל הכל היה תקין. נכנסתי לתוך ההגדרות של הראוטר ונגעתי במשהו שפגע ברשת ובגלל זה נאלצתי לבצע התקנה מחדש.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות ראוטר למחשב הנייד הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania יש לי מודם של טומפסון עם מהירות 12 מגה . צריך ראטור מהחנויות הבאות ,אייבורי,KSP ,TMS . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בספרי לימוד או לומדה ל- MCSE בעברית- תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי ראוטר אלחוטי אחד המחובר לאינטרנט. אני מעוניין בעזרת ראוטר אלחוטי נוסף לקלוט את הרשת הראשית ולשדר אינטרנט ל LAN של הראוטר השני. בעצם להפוך את הראוטר ממשדר אלחוטי למקלט אלחוטי. עזרתכם נחוצה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבית מחולק לשתי קומות כשהראוטר בקומה למטה (בסלון). בשני החדרים למעלה (שלי בינהם) הקליטה לא משהו בלשון המעטה. אין ניתוקים אומנם אבל בואו נגיד שיש פס אחד קטן באייקון של קליטת הרשת האלחוטית. הראוטר הקיים או WRT54GL המעולה של לינקסיס (מעולה אבל מיושן אולי?). חשבתי שאם זה יעזור אין לי בעיה להשקיע כ-250 ש"ח בראוטר חדש. ראיתי את : TP-Link TL-WR1043ND שעולה כ-270 ש"ח וקראתי עליו ביקורות טובות ויש גם את Edimax BR-6524N שעולה בערך אותו דבר. היתי שמח לדעת אם לדעתכם ומנסיונכם זה יכול לעזור או שחבל על הכסף. אם זה לא יעזור, יש דרך זולה יחסית למשהו שכן יכול לעזור?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה עם אפלוד 512. מבדיקב עם האתר של נטויזן זה מה שיוצא לי : 72.4 KBps קצב העלאה. זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה.. הגעתי למצב שפעמים ( 2 !!) החלפתי בבזקסטור ראוטר!! ועדיין אותה בעיה!! יש לי windows vista וכל פעם שאני שאני בא לגלוש באינטרנט והמחשב עבד לדוגמה לילה שלם. ואני סוגר את כל התוכנות. וסתם רוצה לגלוש... לא רואים כלום !! שום דבר לא עובד ברקע. נורית Lan מהבהבת כמו משוגעת. אבל לא רואים אתרים.. לפעמים אני צריך לחכות 10 דקות שלמות עד שכאילו הראוטר "חוזר לעצמו" והאתר לבד עולה.. זה ממש מבאס !! :bash: יש למישהו מושג אולי!! יש לי מחשב באמת חזק.. (עלה לי לא מעט כסף..) מהירות . וחומרה רצים עליו סוף... דרייברים לכ.רשת הכי מעודכנים שיש של msi בקיצור הכול עובד בסדר... רק הקטע הזה ?? וכן, ניסיתי להחליף דפדפן. ריסטארט פיזי , ולממשק של הראוטר.. אבל אין לי מושג... יש כא…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב, כרטיס הרשת לא מקבל ip מ dhcp למרות ששאר המחשבים כן מקבלים ועובדים מצוין. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס אין אפילו apipa החלון פשוט ריק....אין שום כתובת. הסרתי את הכרטיס במנהל ההתקנים והתקנתי מחדש, איפסתי ביוס, סרקתי את המחשב לוירוסים, הוספתי כרטיס רשת חדש לגמרי ולצערי שום דבר לא עזר. אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם קיים כרטיס רשת אלחוטי (ב-2.4GHz) התומך במהירות אינטרנט של 100 מגה? (800mbps) עדיף שייתמוך גם ב- 5GHz וגם ב- 2.4GHz אם יש דבר כזה.. ואם אין, מה הכרטיס המהיר ביותר שאוכל למצוא ב-2.4GHz? זה הכי מהיר שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 לא משנה לי פנימי או חיצוני. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של siemens sl2-141 שמתפקד כמודם כי חיברתי אותו ל linksys WRT54GL . הוא עושה לי בעיות בזמן האחרון , הוא מתנתק כל הזמן ואפילו אם הוא עצמו לא מתנתק אז ההורדות כן. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שמודם רגיל הם כבר לא יכולים להביא לי כי אין להם , ואם אני רוצה לקבל ראוטר אחר אני צריך לשלם תוספת מחיר , או לקבל אותו סימנס בדיוק (מה שאני לא רוצה). האם יש איזה עידכון גירסא לסימנס הזה? מה שיש באתר של בזק אפילו יותר ישן מהגירסא שיש עכשיו אצלי (יש לי גירסת תוכנה 3.103). ולסימנס הזה אין אפילו אתר תמיכה של החברה. האם אפשר להשיג עידכון תוכנה ממקום אחר?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בית של 4 קומות ובימים אלה אני מסדר את כל מערך הרשת מחדש, כולל ראוטר בכל קומה והעברת כבלי רשת בתעלות בכלל הקומות. כנראה שאני אצטרך להשתמש במוצר הבא: ורציתי לשאול האם השימוש במוצר הזה עלול להוריד מהביצועים? לדוגמא, ישנם 2 כבלים שיוצאים ממקום אחד ואני מעוניין לחבר אותם למפצל הזה ואת הקצה הבודד לחבר ישירות לראוטר. כמו כן, אני מתכנן להשתמש בכאלה בודד. מחיבור לחיבור. אותה שאלה לגבי השימוש בחיבור זה. אני לא יודע למה, אבל בהתחלה שכבר התחלתי ללחוץ את הקונקטור לאחר העברות לחצתי אותם כבבל ישיר וכך המשכתי לעשות ברוב החיבורים בבית. זה קריטי? העברתי כמה סוגי כבלים בתעלות בבית ואני לא יודע האם זה Cat5 או Cat6. איך ניתן לדעת? ומה ההבדל בניהם? והאם זה קריטי כ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-9 חודשים עמית לעבודה סידר לי בבית סידור מאוד נוח ופרקטי. קניתי מתאם רשת רגיל Edimax nLite 7711UMn וכל פעם שחיברתי למחשב נייח עם ווינדוס אקס.פי יכולתי להתחבר לאינטרנט עם הלאפטופ/סלולרי/נינטנדו דיאס וכו' וכו'. הבנתי שקוראים לזה ad-hoc. הסידור עבד מעולה(!!) עד שלפני כשבוע ההארד דיסק במחשב נדפק והחלפתי את מערכת החלונות. עכשיו אני מנסה להגדיר את זה מחדש ודי מתקשה: א. על המחשב הנייח מותקן Windows XP SP3 מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן) ומותקן הדרייבר הכי עדכני של המתאם רשת, הורדתי ישירות מהאתר של אדימקס. ב. על המחשב הנייד איתו אני בודק את הרשת מותקן Windows 7 64bit מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן). ג. האינטרנט שלי הוא על בסיס הוט עם מודם שמחובר דרך כבל רשת למחשב ו…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני כחודש הכל עבר תקין, וכל הבעיות התחילו כששדרגתי ל 15 מגה. יש לי שני מחשבים שמחוברים ב WIFI לראוטר הנ"ל. כל כמה זמן כאילו מתנתק לי האינטרנט ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו. בבדיקה שעשיתי, נתתי ping רציף לראוטר וגיליתי שיש הרבה timed out, בערך 15%. רק אם אני נמצא ממש צמוד לראוטר אז אין timed out אבל הפינק עומד על 300ms בממוצע. יש לי כרטיס רשת מתקן N בשני המחשבים, ואני מקבל סימון שהקליטה מלאה. יש לציין שהקליטת WIFI מלאה בשני המחשבים, רק המהירות נמוכה מאוד, לפעמים מגיעה גם ל 5mbps...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר 6740u שמחובר לנקודת בזק ( נמצא בממ"ד ). לפורט אחד מחובר מחשב נייח (בממ"ד - חדר מגורים ). מפורט שני העברתי כבל רשת לשקע בחדר אחר . לשקע הזה חיברתי עוד ראוטר מאותו הסוג 6740u (של בזק ) ורציתי שישמש כ AP לטובת כל המכשירים שעובדדים ב wi-fi ( סלולאר , ipad , מחשב נייד ) . אין לי מושג מה צריך להגדיר בראוטר הנ"ל בשביל שישמש אותי כ AP . פשוט חיברתי פיזית והתחלתי לגלוש ב 'wi-fi . התוצאה שיש חיבור wi-fi אבל כל כמה רגעים החיבור מתנתק ואחריי כמה שניות מתחבר עצמאית ללא כל התערבות שלי. אני בטוח שיש בעיה בהגדרות של הראוטר שמשמש כ AP ( בחדר השני -לא הממ"ד ). צריך עזרה בהגדרה נכונה . אין לי שום רקע \ ניסיון בהגדרת רשת ביתית ולכן מבקש לקבל הסבר פשוט וברור אם …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ההודעה שקיבלתי מהתמיכה של D-Link ישראל במייל: שלום, מצ''ב קישור להורדת קשוחה: https://dl.dropboxusercontent.com/u/19372053/router/dir-825ac/20150818_1754_DIR_825AC_ISR_1.0.2_sdk-master.internal.bin מדריך שדרוג נמצא כאן: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-651-firmware-white-interface/czid לאחר שדרוג תאפס נתב על ידי לחיצה של 15 שניות על לחצן RESET ותגדיר שוב בעזרת הסבר הזה: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-825ac/cz34 תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד עכשיו שנים הייתי עם TPLINK W9980 , בשני בתים שונים ובשניהם היו בעיות של התנתקויות רק של ה WIFI לפעמים.. אני מחפש מודם ראוטר חזק שיחזיק שנים ויתאים לכל החברות פה (בזק\אנלימיטד\כל הפייבר וכו..), שיהיה בו וקטורינג וכל מה שצריך.. לא מבין בזה הרבה.. אבל מעדיף לא TPLINK תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש ממש מעצבנת ומוזרה, היא כבר נמשכת אני חושב משהו כמו חצי שנה, ופעם אחת ניסיתי לדבר עם 012 ולסדר את זה, אבל זה לא ממש עבד וגם לא הוט וגם לא 012 מוכנים לקחת אחריות לנעשה אצלי. אז אני אסביר כל מה שיש אצלי, ואז אקווה שאתם תוכלו לעזור, או להמליץ לי מה לעשות. טוב, אז יש לי ראוטר אלחוטי בבית, של לינקסיס, מחובר למודם ת'ומסון (כבלים), ומהמחשב יש כבל רשת לראוטר. הבית שלנו מרושת ברשת חוטית, כאשר אבא שלי מחובר לרכזת, ומהרכזת לראוטר. יש כאן סיבוך אני מודע לכך, אבל לא זו הבעיה כי גם כששאר הבית מנותק, יש לי בעיות רבות. בקיצור, משום מה, במשך זמן רב, בכל כמה שעות, האינטרנט מתחיל להיות מעיק, וכשאני מתכוון מעיק, אז זה אומר שאני יכול להוריד על 3 קילובייט בערך בביטורנט, ל…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב- Wireless Statistics של הראוטר נתקלתי בדבר הבא: אני משתמש ברשת בעלת אבטחת WPA, וסגרתי את המחשב הנייד- כלומר אין אף משתמש שלי ברשת האלחוטית. אם כן, מה אלו שתי השורות הללו? האם זה קשור לשכנים שמנסים להתעלק? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראטור שלי מסוג 3com דגם 3crwe554g72t שתומך בכבלים + l2tp ומסוגל לעמוד בדרישות תוכנות שיתוף גבוהות הראוטר הלך לעולמו לאחר שנפל ונשבר לי. לא הצלחתי למצוא עוד ראוטר מהדגם הזה ידוע לי שיש דגם נוסף של 3com מדגם 3CRWER10075 אבל הבנתי שלפני התגובות באתר זאפ הראוטר הזה לא תומך בצורה חלקה ב l2tp. אשמח אם תעזרו לי ברכישת ראוטר נוסף שיעמוד בדרישות הבאות 1) תמיכה מושלמת בכבלים כולל תמיכה בחייגן l2tp 2) מסוגל לעבוד ימים שלמים בלי להתנתק. 3) מסוגל לעמוד בדרישות של תוכנות שיתוף כמו אימיול וביטורנט כל מה שפירטי למעלה הראוטר שנשבר לי מסוג 3com 3crwe554g72t עמד בהם ואשמח אם תמליצו לי על משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רצית לגעת האם מישהו מכיר פקודה ב CMD שיכולה לומר לי מה ה IP החיצוני שלי (לא בתוך הרשת) אני מכיר את כל האתרים כמו WHATISMYREALIP.COM חשבתי אולי יש איזו פקודה שנסתרת מעיני... בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, בפנייתי לחברת נטויז'ן להתקנת ראוטר הם הציעו לי אפשרות לביקור טכנאי ע"ס 200 ש"ח. זאת בנוסף למחיר הראוטר, 336 ש"ח. לשאלתי, מה על מה התשלום, נעניתי שזה על ביקור, התקנת הראוטר, הגדרות ופיירוול וכן אחריות לשנה. כמו כן, ציינו שיש אפשרות לקבל את הראוטר במשלוח אבל אז לא תהיה לי את האחריות. האם הפרוצדורה אותה מגיע לעשות הטכנאי מורכבת ומצדיקה ביקורו או שאוכל לעשות זאת בעצמי, על סמך הסברים כאן, למרות שההבנה שלי בנושא רשתות היא מוגבלת? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-