רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה של התנתקויות חוזרות על עצמן . יש לי רשת ביתית פשוטה של שני מחשבים נייחים. התשתית היא כבלים - הוט, והראוטר נמצא ליד המחשב בחדר הסמוך, מפריד כמובן קיר בטון. מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, בעזרת מספר אנשים בפורום הצלחנו לפרסם כתבה ב YNET , http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html כרגע שלחתי מייל רשמי למשרד התקשורת, פתחתי תיבת מייל שבאמצעותה אשתדל לתקשר עם כל הגורמים האפשריים FREETHEWEB@ymail.com אני קורא לכולם להצטרף למאבק, ולבסוף אולי נצליח ליצור חרם צרכנים ראשון במדינת ישראל תודה[br]פורסם בתאריך: 23.03.2009 בשעה 23:45:28 סליחה על ההקפצה, הנה העתק של המכתב שנשלח עכשיו למשרד התקשורת
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו" דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!! כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה.. בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי חיבור של 10 מגה אצל HOT ו 014 ב MPLS ולפני בערך חודשיים נפתרו כל הבעיות האינטרנט החל לעבוד בצורה מעולה,קיבלתי את כל המהירות הורדה,הפורטים היו פתוחים והגלישה הייתה סבירה. לפני כמה ימים ה IP השתנה ועכשיו הגלישה נהייתה איטית הורדה מ HTTP מאוד לא יציבה ופורטים חסומים. האם זה בגלל שקיבלתי IP מפול כתובות גרוע? את האיטיות אני מניח שזה יכול היה להסביר אבל מה לגבי הפורטים. תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת ראוטר. תשתית הוט ונטוויז'ן, ללא חייגן, 12Mb כרגע (עדיף ראוטר שיוכל לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר) 2 חיבורים קווים, חיבור אלחוטי למחשב נייד ולסמארטפון. דירה קטנה, לכל היותר קיר אחד (לא ממד) בין הראוטר למחשב. רצוי קרינה מינימאלית, ורב הזמן השימוש הוא בעיקר בחיבור הקווי ולא באלחוטי ולכן מעדיפה שאפשר שהחיבור האלחוטי יהיה ניתן לכיבוי. האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים של TP-Link או EDIMAX שבמבצעי Black Friday ב KSP ? (גם ראוטרים אחרים באים בחשבון, בדקתי וכנראה שהמבצע הזה די חסר משמעות, לפחות חלק מהדגמים עולים באייבורי בלי הנחה כמו ב KSP אחרי ה"הנחה") האם יש מבצעי BF אחרים משתלמים יותר לראוטר ? תודה רבה ! עדי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, פתאום הרשת והאינטרנט מתנתקים לי מהמחשב שמתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי הוא מתנתק ולא רואה יותר שום רשת שהוא יכול להתחבר אליה (מותקן על המחשב ןיסטה) מה יכולה להיות הבעיה ?? אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא רואה רשת אבל הוא לא רואה ישר את הרשת לוקח לו המון זמן עד שהוא מזהה אותה הוא רושם המון זמן identifiy לפעמים הוא מזהה במהירות את הרשת ולפעמים לא עד עכשיו הרשת עבדה טוב משהו מוזר אני פשוט מתחרפן מהרשת הזו !!!!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר חדש לבית. כרגע יש ברשותי כמה ראוטרים (NetGear DGN2200, Linksys WRT54GL וSimens SL2-141). למיטב ידעתי השנטגיר והסימנס גורמים לבעיות (מתנתקים מדי פעם על דעת עצמם ומחכים לריסטרט.. אולי מתחממים.) מהירות הגלישה בבית היא 15Mb/s כמה שאלות בנושא כדי להבין יותר טוב: 1. יש עדיפות לראוטר עם מודם מובנה או בלי? והאם שניהם נקראים "ראוטר" או שלאחד מהם יש שם אחר? 2. מה ההבדל בין ADSL ל VDSL? (וADSL2 לעומת ADSL) מצאתי כמה מקומות שאומרים שVDSL זה למהירויות גבוהות, אבל בKSP למשל מצאתי רק 2 ראוטרים כאלו.. 3. האם יש צורך בראוטר התומך ב5GHz? אין ברשותי מכשירים שתומכים בתדר הזה (למיטב ידיעתי) 4. מה משפיע על טווח הקליטה של הרשת האלחוטית בבית חוץ מהאנטנות? (לפי המידע פה יש הב…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של אדימקס br-6204wg מחובר אליו לפטופ באלחוטי ומחשב שולחני מחובר עם כבל רשת אך ללא מסך. עכשיו אני מחפש תוכנה שתתן לי לשלוט מהלפטופ במחשב השולחני כאילו זה שלט רחוק זתומרת שאני יוכל לראות על הלפטופ את שולחן העבודה של המחשב הנייח. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי רשת בבית בין שני מחשבים והרשת עובדת ! כלומר ניתן להעביר קבצים בין מחשב אחד למחשב שני ואף להדפיס באותה מדפסת. איך אני אמור להגדיר צורב משותף ( עשיתי SHARING ) - אני משתמש בNERO
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר D-LINK 2760U E1 ואני רוצה לאבטח את הגישה האלחוטית אליו ואני צריך את עזרתכם בשינוי סיסמת הכניסה לנתב ובביטול האפשרות לניהול מרחוק. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה אולי בעיה בחיבור שלי.. אבל יצא לי לבדוק בהמון מקומות בינהם באוניברסיטה שם המהירויות היו מעולות בעבר, ובתקופה האחרונה אני נדהם מקצבי ההורדה הנמוכים להחריד . מישהו ידע מה הסיבה לכך ? אני טועה אם זו נטיה של כל החברות הללו על מנת שאנשים יקנו מהם רשיון, או שמה מדובר בקונספירציה של ספקעי האינטרנט בארץ. g0vner
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתב מדהים אבל בעייתי? קיבלתי היום את הLINKSYS WRT54GL http://blau.in/blog/401 פשוט מדהים אין לי מילים. רק בעיה אחת. אז ככה יש לי בבית 3 מחשבים (ראשון בחדר שלי, השני בחדר של אחותי השלישי נייד). כעשיתי תהתקנה לפי ההוראות, אז בשלב שהיה צריך לחבר את ה PC'S שכחתי לחבר תמחשב שלה. כלומר חיברתי רק תכבל רשת בין המחשב שלי לנתב. בקיצור המחשב שלי מחובר סבבה תיק תק וגם הנייד שמסתובב בבית. הבעיה היא עם המחשב של אחותי שכאשר דחפתי תכבל מהמחשב שלה לנתב (יציאה 2 מתוך 4) אז מאומה לא קרה. המחשב שלה פשוט לא מתחבר. אומר מצב לא מקוון ולא מצליח להתחבר. יש לציין שהמחשב שלה נמצא בהגדרות של רשת ביתית כמחשב שמתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר (דרך המחשב שבחדר שלי). בקיצור סאמאתוכה אחת גדולה. אני…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דונגל USB BLUETOOTH ורצית לדעת דונגל כיצד אני מגדיר אותו כרשת אלחוטית??? זה הדונגל http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=6632&afid=1036
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד עכשיו שנים הייתי עם TPLINK W9980 , בשני בתים שונים ובשניהם היו בעיות של התנתקויות רק של ה WIFI לפעמים.. אני מחפש מודם ראוטר חזק שיחזיק שנים ויתאים לכל החברות פה (בזק\אנלימיטד\כל הפייבר וכו..), שיהיה בו וקטורינג וכל מה שצריך.. לא מבין בזה הרבה.. אבל מעדיף לא TPLINK תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Win7 64BIT - דרייבר רשת - אין אינטרנט אחרי פרמוט והתקנת וינדוס 7 אני צריך דרייבר רשת, תביאו לי משהו שיסדר לי את האינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביום חמישי בערב נציג של 012 התקשר אמר שהמחשב שלי תוקף תשרתים שלהם והפנה אותי לעשות בדיקת וירוסים באתר של פנדה עשיתי תבדיקה לא נימצאו וירוסים אחרי זה סרקתי אם נורטון אנטי וירוס 2005 גם לא מצא כלום סרקתי אם "THE CLEANER" אין שום טרוינים ויש פייר וואל מעודכן ביום שישי בלילה האינטרנט התנתק התקשרתי בשבת בבוקר אחרי וידאוי פרטים: אני:אממ תיראו בלילה האינטנט התנקת ושאני מנסה להתחבר זה אומר שהסיסמא לא נכונה ואני בטוח שזאת הסיסמא נציג:כן אתה תקפת את השרתים שלנו ולכן נאלצנו לנתק אותך אני: זה לא יכול להיות (מספר תסיפור למעלה) הנציג:אתה משתמש בתוכנות הורדה אני:כן הנציג:יכול להיות שזאת הבעיה אני:זה לא הגיוני זה תוכנות הורדה לא תקיפת שרתים הנציג:חכה רגע הנציג:תראה תוריד Ad-Aware אני:…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד MSI Wind, בעבר היו לי בעיות התחברות שכיום פתרתי אותן והתחלתי להשתמש בו, הרשת שלי בין 2 מחשבים ללא ראוטר. הצלחתי להתחבר לרשת ואבטחתי אותה גם, יש לי תיקיה של הנייד שמשותפת ואני מצליח להתחבר אליה מהנייח. אבל תיקיה ששיתפתי מתוך הנייח לא מצליח להתחבר אליה מהנייד.... מה שכן, יש לי בנייח 2 רשתות, עם אחת (קווית LAN) אני מתחבר לאינטרנט, והשניה (Wi fi) שאיתה מתחבר לנייד. התיקיה ששיתפתי משותפת רק ברשת הקווית (LAN). איך אני משתף תיקיה או כונן ברשת האלחוטית ולא בקווית כי זו לא הייתה המטרה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם לוקחים בחשבון את הבעיות שיש איתו ( מהן ?? ) את ההתחייבות ל 3 שנים ואת הביצועים שלו .. אשמח לקבל יותר אינפורמציה . יש לי אופציה לשדרג את הרוטל 1025 שלי ואני מתלבט .. הציעו לי את הנתב הזה ( כולל מודם ) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=158&pd_id=264 ב 540 ש"ח האים זה כדאי ?? האים זו חלופה טובה ??
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. תיכננתי להיום להקים את הרשת הביתית, בדקתי שבשני המחשבים ישנם כרטיסי רשת, וראיתי שהחיבור שלהם נראה בדיוק אותו הדבר כמו תמונה שהביאו לי פה. הלכתי היום, קניתי כבלים רשת ישרים 8 גידים RJ45 STP כמו שצריך. בדקתי לפני הכל אם הכבלים נכנסים לכרטיסי הרשת, ומה התברר לי?? כבל הרשת לא נכנס בכלל לכרטיס הרשת (לפחות היה נדמה לי שזה כרטיס רשת) במחשב הישן. (במחשב החדש זה כן נכנס). תגידו, אז זה לא כרטיס רשת? והרי הביאו לי פה תמונה של חיבור של כרטיס רשת, וראיתי שזה נראה אותו חיבור כמו בכרטיס הרשת במחשב הישן. וגם הכבלים האלה הריבועיים של ADSL כן מתאימים אליו. אבל כבלי הרשת RJ45 לא. זה היה ככה בשביל הרקע. טוב, אז אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס רשת. אז מי יכול להמליץ לי בבקשה על איזה כרט…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב למומחי הפורום הנהדר הזה, יש לי בעיה ברשת הביתית לאחר התערבות (מעצבנת) של הטלפוניה בפרט ובשירות האינטרנטי בכלל של בב"ל. אני נכנס לראוטר ומסתכל על טבלת ה-DHCP ומתחיל לקבל סחרחורת. זה מרגיש לי שאני הולך לאיבוד בתעבורה ובמידע שיוצא ונכנס אצלי לרשת. מה גם שעם ה- PRIVET BOX של בב"ל ושיטת העבודה (שהם מתעקשים לא לתת לך גישת ADMIN - שאגב מצאתי את הסיסמה למתאם שיחות) יוצא שהם יכולים לצאת ולהכנס לרשת שלי כמעט איך שבא להם. לכן החלטתי שאני מעוניין לעשות מוניטורינג צמוד לרשת הפרטית שלי על ידי סניפר. קצת רקע על הטופולוגיה הביתית שלי: תשתית הוט 12 מגה עם בב"ל. מודם --> ראוטר TP-Link wr1043 ---> מתאם MP202 --> טלפון + מחשב PC (את המחשב אפשר גם לחבר לראוטר אבל ככה יש לי ג…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-