עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bronco,

לאור התקדמות המדייה ברשת אני מחפש להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש בעל תקן N ושייתן תמיכה טובה ב DLNA ויעבוד טוב עם 7 צרכנים קווים (לא חיב נטב עם 7 יציאות אני יעבוד עם ממתג) ושיהיה יציב ואמין הומלצו לי מס' נתבים במחירים שונים ולבטח באיכויות שונות אשמח לקבל המצלתכם או הערתכם בעניין 1 TIPLINK 1043 2 DILINK 655 LINKSYS 4400 3 LINKSYS E300\3200\ 3500\4500 4 בנוסף מבקש המלצה לממתג (סוויץ) רשת לרשת ג'יגה בעל 4-5 יציאות תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה היתה תקופה שהיו לי לא מעט ניתוקים בראוטר , איכשוא הניתוקים התמעטו עד לכדי מצב סביר אך זה זמן רב שאני סובל מאיטיות משמעותית בגלישה , בכל פעם שאני מתקשר לבזקבינלאומי לתמיכה ישנו הריטואל הקבוע שבודקים מהירות אך באתר הבדיקה שלהם הכל טוב אפשר לקבל את עזרתכם האדיבה לפתרון הבעיה האם הבע…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Wile E Coyote,

ראשית ראוי לציין שהבעיה טמונה ככל הנראה בנתב, ולכן לדעתי לא יהיה נכון להעביר את ההודעה ל"ציוד היקפי". הציוד הרלוונטי המדובר: מדפסת HP דגם Officejet 8500A, נתב אלחוטי של Level 1 דגם WBR-6001. אחת הגדולות של המדפסת המדוברת היא להתחבר אלחוטית לרשת ולעבוד ללא חיבור למחשב. הבעיה היא שהמדפסת לא מוצאת את הרשת הביתית שלנו, למרות שהרשת כן מזוהה על ידי מחשבים ניידים. ראוי לציין שאין תקלה ביכולת האלחוטית של המדפסת, שכן היא מוצאת רשתות אחרות הקיימות בסביבה. על מנת למנוע התעסקות בנושאים לא רלוונטיים, הנה רשימת הצעדים שכבר נעשו בניסיון לפתור את הבעיה: 1. יצרתי קשר עם HP, הם עשו מה שעשו, אבל הגיעו למסקנה שזה כנראה הנתב שחוסם את המדפסת, וזה כבר לא במסגרת אחריותם. 2. אין לי אפשרות לקבל …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש לי מושם של בזק דיברתי עם בזק והם עזרו לי להגדיר אותו כ bridge חיברתי מודם של syslink והגדרתי בחיבור את השם משתמש והסיסמא אבל הוא לא מתחבר לי (אני לא מוצא בלוג שלו את השגיאה אני רק רואה שהוא לא מצליח ) השאלה היא אם אחרי שהגדרתי את המודם כbridge אני יכול לפתוח חייגן במחשב ולנסות להתחבר עם השם משתמש והסיסמא (כמו החיבורים של פעם) כי נסתי להתחבר גם ככה ולא הצלחתי והטכנאי אמר לי שנראה לו שזה לא אותו דבר זה באמת שונה או שההגדרה של הנתב לא טובה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. שלום בסלון: מחשב PC מחובר לראוטר TP-LINK TLWR81 (כניסה אחת ארבע יציאות) שמחובר למודם של בזק שמחובר לרשת. בממ"ד: מחשב נייד כבל רשת מחבר בין הממד לסלון. יציאה מספר #1 מהראוטר מחוברת ל-PC ויציאה #2 מחוברת לנייד (דרך כבל רשת ארוך מאוד כאמור). שאלה: איך עליי להגדיר את התקשורת כך שאוכל לשלוט מהנייד על הPC? נ.ב. ברשותי WIN7 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. WIN7 Home Premium 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי, אני אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי. (כרגע המחשב מחובר ישירות למודם של הוט). יש לי כמה דרישות ספציפיות (אני מאמין שהן לא מגבילות יותר מידי, אבל הן חשובות לשימושים שלי): - אפשרות לחבר לפחות שני מחשבים בכבל רשת אל הראוטר (אפשר להתגמש פה אם זו בעיה). - שבחיבור בכבל רשת לא תהיה האטה בגלישה (אני לא מדבר על עוד כמה ננו-שניות כי יש רכיב נוסף בדרך, אלא על משהו משמעותי ומורגש בגלישה באינטרנט). - כפתור פיזי להפעלה / הפסקה של הרשת האלחוטית (כשהיא כבויה היא צריכה להיות באמת כבויה - שהראוטר לא ישדר כלום). - (אני מניח שמיותר לציין שהרשת האלחוטית צריכה להיות מאובטחת בסיסמה, ושמספר מכשירים יוכלו להתחבר אליה במקביל) אני מאמין שאופי השימו…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. התקשרו אלי מבזק בינלאומי ואמרו שהתשתית שלי באיזור היא 10 מגה, והמהירות גלישה שלי אצלהם היא 5 מגה, וביקשו ממני לשדרג עם התחייבות לשנתיים. אמרתי לבחורה שדיברה איתי שאני לא מעוניין להתחייב יותר ממה שאני כבר מחוייב, בגלל שאני חווה כל הזמן התנתקויות ומהירות גלישה מ-א-ו-ד איטית לאתרים בחו"ל. היא טענה שזה נובע מחוסר סנכרון בין התשתית לספק, בגלל שהתשתית היא 10 מגה והמהירות שלי 5 מגה אז האינטרנט שלי מרבה ליפול והמהירות איטית. האם יש דברים בגו או שקשקוש מוחלט? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הי אנשים, שידרגתי לחיבור אינטרנט של12/1MBואני מקבל 9.5/0.33 דרך הראוטר WRT54GL עם קושחת TOMATO. QOS לא פעיל. חיבור דרך L2TP. בדיקות המהירות נעשו מול SPEEDTEST. MTU 1380 עשיתי מספר בדיקות: 1. כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם, אני מקבל את המהירות שאמורה להיות. 2. שיחזרתי את הגדרות הנתב לדיפולט דבר שלא עזר. 3. חזרתי לגרסה הרשמית של LINKSYS וקיבלתי מהירות טובה יותר9.5/1, אבל עדיין לא תקינה. 4. התקנתי TOMATO מחדש עם ההגדרות מסעיף 3 והמהירות חזרה לי ל-9.5/0.33. אני אשמח לרעיונות כי אני כבר די נואש וחושב להחליף ראוטר ל-DIR-615 או ל-TL-WR941ND.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. האם מישהו התנסה בחב' איחסון אתרים .securehost.co.il/hosting.php איך השירות שלהם? הזמינות? נפילות? אשמח לשמוע. המחירים שלהם דוקא טובים, וראיתי שיש להם גיבויים בשרתים חיצוניים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

היי לכולם יתפנה לי זמן להגדיש לראוטר שבלי הפסקה עושה לי בעיות .. ישמח לעזרה א. הקליטה ברגע שעובר קיר יורדת בחצי לא נותן ליתחבר ל5GHZ רק ל2.4 ב. הבנתי שיש אפשרות להגדיר מחשבים ספציפים להגברת המיהרות ואחרים שמתחברים למיהירות יותר קטנה.. רמת העיקרון פשוט ישמח לעזרה בהגדרה של הראוטר להגדרות ממלצות לבית שמחובר עליו סטריימר 4 סמראטפונים שלוש מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד

13. Started by elior021,

היי בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אם יש לי למשל את הכתובת IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב איך בדיוק אני עושה את זה ואיזה תוכנות מומלצות יש ? אה ואיזה פורטים אני אמור לפתוח ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום.... האם יכול להיות שספקים בארץ חוסמים את האפשרות לשתף מודם כבלים ברשת קטנה PEER TO PEER? (ע"י חיבורו ישירות ל- HUB) ורק ניתן לעשות זאת ע"י נתב (אלף שקל) או שיתוף בתוכנה (צריך להשאיר מחשב השרת דלוק כל הזמן וזה בטח פחות יציב מחיבור ישיר של המודם ל-HUB) ושהם עושים את זה ע"י רישום ה-IP שבמודם כבלים חייב להיות קבוע? (במודם ADSL, כמדומני, ה-IP דינמי אז אי אפשר לחסום שיתוף אפילו ל-100 תחנות אם בא לי, נכון?) האם מישהו הצליח כן לעשות שיתוף "חומרה זול" אני קורא לו (ללא תוכנה וללא נתב) ע"י חיבור מודם ADSL או כבלים ישירות ל-HUB וכך לשתף אותו ברשת ללא צורך בהשארת אף מחשב דלוק? אני יודע שלמודם כבלים גם יש יתרונות, אבל מעניינת אותי הנקודה הנ"ל.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אורח דור
    Started by אורח דור,

אני מתלבט בין 2 חברות: אנלימיטייד 100 מ"ב שמוכרת ראוטר מסובסד ב-300₪: ראוטר ZTE H198, אני לא מוצא עליו מידע באינטרנט ולא יודע אם הוא מגיע עם מודם מובנה, יש סיכוי שלא שמעתי את הדגם טוב מאיש המכירות? למישהו יצא להשתמש בראוטר שהם מציעים או שמע? בנוסף, אקספון מציעים שרות השכרת ראוטר ב5₪ ל100 מ"ב: DLINK 225, מצאתי באינטרנט כתבה על לקוח שהתלונן ואמרו לו בבזק שזה ראוטר בעייתי (ואז תיקנו ואמרו שהוא טוב). מישהו שמע ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by jfkk,

שלום המלצה למגדיל טווח אלחוטי. ידוע לחברי הפורום אם אני מזמין מגדיל טווח שתומך ב 5 mhz יכול לעצור במכס לבדיקת משרד התקשורת. תודה

18. Started by tamir1400,

היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by smounche,

אז ככה.. הגעתי למצב שפעמים ( 2 !!) החלפתי בבזקסטור ראוטר!! ועדיין אותה בעיה!! יש לי windows vista וכל פעם שאני שאני בא לגלוש באינטרנט והמחשב עבד לדוגמה לילה שלם. ואני סוגר את כל התוכנות. וסתם רוצה לגלוש... לא רואים כלום !! שום דבר לא עובד ברקע. נורית Lan מהבהבת כמו משוגעת. אבל לא רואים אתרים.. לפעמים אני צריך לחכות 10 דקות שלמות עד שכאילו הראוטר "חוזר לעצמו" והאתר לבד עולה.. זה ממש מבאס !! :bash: יש למישהו מושג אולי!! יש לי מחשב באמת חזק.. (עלה לי לא מעט כסף..) מהירות . וחומרה רצים עליו סוף... דרייברים לכ.רשת הכי מעודכנים שיש של msi בקיצור הכול עובד בסדר... רק הקטע הזה ?? וכן, ניסיתי להחליף דפדפן. ריסטארט פיזי , ולממשק של הראוטר.. אבל אין לי מושג... יש כא…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הרבה דיבורים היו לפני מספר חודשים על נושא הוקטורינג http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841463 כבר שנה עברה ואצלי אני לא רואה שום שינוי - טופ 100 - בפועל 57 . אמנם יש יציבות ו 0 תקלות ואין מה להשוות לשירות הבזיוני של הוט. אבל מה יהיה? בזק לא אמורים כבר לשדרג לטכנולוגיית הוקטורינג?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, א. הפקס והטלפונים בביתי מחוברים לשקעים של בזק האם יש אפשרות לעבוד עם השקעים הקיימים של בזק בתשתית הוט? ב. האם בהוט תשתית של 100 מגה היא באמת 100? או שהיא מוגבלת בגלל מרחק מהמרכזייה בדומה לבזק? אגב המרחק שלי מהמרכזייה של בזק הוא 300 מטר ואני מקבל מקסימום של 62 מגה גם לאחר ביקור של שני טכנאים שבדקו את העניין מבחינתם אין מה לעשות. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by KrackeR,

יש לי חדר בממד של הבית, האינטרנט בבית הוא אלחוטי ואני קולט ברוב חלקי הבית את האות אבל בממד אני לא קולט כמעט בכלל. הראוטר נמצא בקומה העליונה אני יודע שיש כמה פתרונות, רפיטר, רשת חשמל, רשת טלפון אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה? ואיפה אפשר להשיג את המכשירים?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. עשיתי טעות שהתחברתי למודם\ראוטר של הוט, הוא רותח, האינטרנט לעיתים קרובות מראה סימן של מוות והנורות דולקות אבל בדפדפן לא זז כלום. מה עושים? למה זה כזה חרא? אני בתשתית של הוט ובזק בינלאומי. חשבתי על להחליף למודם אחר, ומבזק לבחור ראוטר נורמלי. זה בלתי אפשרי כל יום לנתק ולהחזיר את הנתב הזה כדי שהאינטרנט יעבוד. על מה אתם ממליצים ללכת? אני מזכיר, אני בתשתית הוט ובבזק בינלאומי. כרגע אני גולש בחבילת ה-12MB.

24. שלום ! אני רוצה לעבור מבזק להוט עכשיו אני משלם לבזק משו כמו 125 שקל על 15 מגה וטלפון ובהוט הציעו לי 100 מגה ב100 שקל קבוע (ללא טלפון שגם ככה אין לי) כרגע שידרגתי את בז"בל ל100מגה ב50 שקל קבוע. האם להישאר בבז"בל או לעבור להוטנט ? תיהיה פגיעה בפינגים לאירופה (משחק BF4) ? לגבי החיבור עם או בלי חייגן חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משו שהבנתי אז מה הכוונה לחיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן ? מה עדיף לי לעשות עם או בלי ? ואיך אני עושה את זה ?

25. היי, מבנה הרשת: - נתב משולב של בזק - Netgear DGN1000 שמחובר לשקע הטלפון בקיר, מחייג את החיבור ומשמש כ-bridge בלבד ללא שידור אלחוטי. - נתב אדימקס BR6574 שמחובר לנתב של בזק בכניסת wan ולמחשב בחיבור קווי. בנוסף משדר אות אלחוטי לשאר המכשירים בבית (שני ניידים, אייפד, אייפונים PS3 ועוד...) - תשתית בזק, ספק בזב"ל, מהירות הורדה 10M. עד היום הכל עבד כמו שצריך חוץ מדבר אחד - החיבור האלחוטי שהיה מתנתק לפחות אחת לשעה וחוזר אקראית לאחר מס' דקות או לאחר ניתוק מהחשמל... לפני כשבועיים עדכנתי גרסת קושחה בנתב לגרסה הרשמית האחרונה של אדימקס (1.76) אך לא חל כל שיפור. משיטוט בפורומים שונים הבנתי שזו בעיה נפוצה בנתבים של אדימקס מהדגם הנ"ל ושע"י עדכון לקושחת dd-wrt ניתן להשיג יציבות בחיבור אלחו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.