עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בס"ד שלום רב לכולם! יש ברשותי שני מחשבים ברשת ביתית, אחד שמחבור ע"י כרטיס רשת ואליו מחוברת המדפסת, המחשב מריץ Windows 7 Ultimate 64Bit ומחשב שני שמחובר לראוטר D-link 2670U ומריץ Windows Vista Ultimate SP2 32Bit. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור בין שתי המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות? נ.ב. כבר שניתי את שם הקבוצה בשני המחשבים. המדפסת הינה HP Officejet 4500

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by litmanovitziv,

שלום, חברים ! יש ברשותי מדפסת HP PSC 2410 עם חיבור USB . האם אפשר לחבר לה מתאם USB ל - ERHERNET . הנה דוגמא למתאם כזה - USB 2.0 to LAN Adapter http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 תודה, זיו !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by esaly,

היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הראטור שלי מסוג 3com דגם 3crwe554g72t שתומך בכבלים + l2tp ומסוגל לעמוד בדרישות תוכנות שיתוף גבוהות הראוטר הלך לעולמו לאחר שנפל ונשבר לי. לא הצלחתי למצוא עוד ראוטר מהדגם הזה ידוע לי שיש דגם נוסף של 3com מדגם 3CRWER10075 אבל הבנתי שלפני התגובות באתר זאפ הראוטר הזה לא תומך בצורה חלקה ב l2tp. אשמח אם תעזרו לי ברכישת ראוטר נוסף שיעמוד בדרישות הבאות 1) תמיכה מושלמת בכבלים כולל תמיכה בחייגן l2tp 2) מסוגל לעבוד ימים שלמים בלי להתנתק. 3) מסוגל לעמוד בדרישות של תוכנות שיתוף כמו אימיול וביטורנט כל מה שפירטי למעלה הראוטר שנשבר לי מסוג 3com 3crwe554g72t עמד בהם ואשמח אם תמליצו לי על משהו כזה תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני רוצה לעשות בוט מהרשת ולהתקין מערכת הפעלה לכן התקנתי ווינדוס 2003 עם DHCP DNS וכמובן Deployment עכשיו, איך לעאזעל ממשיכים מפה? יש לי התקנה של WINDOWS XP ו WINDOWS 7 איך אני עושה בחירה? זה בכלל לא נותן לי לעשות יבוא או משהוא איאפשר להשתמש בקובץ ISO? רק ב WIM? מזה בכלל WIM המסריח הזה גם כן Micro$hit האלה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. הי אנשים, שידרגתי לחיבור אינטרנט של12/1MBואני מקבל 9.5/0.33 דרך הראוטר WRT54GL עם קושחת TOMATO. QOS לא פעיל. חיבור דרך L2TP. בדיקות המהירות נעשו מול SPEEDTEST. MTU 1380 עשיתי מספר בדיקות: 1. כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם, אני מקבל את המהירות שאמורה להיות. 2. שיחזרתי את הגדרות הנתב לדיפולט דבר שלא עזר. 3. חזרתי לגרסה הרשמית של LINKSYS וקיבלתי מהירות טובה יותר9.5/1, אבל עדיין לא תקינה. 4. התקנתי TOMATO מחדש עם ההגדרות מסעיף 3 והמהירות חזרה לי ל-9.5/0.33. אני אשמח לרעיונות כי אני כבר די נואש וחושב להחליף ראוטר ל-DIR-615 או ל-TL-WR941ND.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by רוני1,

אני רוצה לשחק עם חבר פרו אבולושין ברשת אבל הראוטר שלו כנראה מפריע לענין כי אנחחנו לא מצליחים. אני יודע שצריך בעיקרון לפתוח פורטים לתוכנות אבל מה עושים בקשר למשחקים ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן אהלן. אז ככה. לפני כמה ימים קניתי מחשב נייד יחד עם נתב אלחוטי. התקנתי הכול, האינטרנט עובד סבבה, שני המחשבים בבית מחוברים, הכל אחלה. אבל ברגע שניסיתי להשתמש בתוכנה המחוברת לאינטרנט (במקרה הזה Utorrent אבל בדקתי גם את Steam), משום מה לא נוצר חיבור. מן הסתם הבעיה היא בפורט, ולכן בדקתי גם דרך יוטורנט וגם דרך portforward.com ואכן לא משנה איזה פורט רשמתי לא נוצר חיבור. נכנסתי להגדרות הנתב והוספתי את הפורטים לרשימה, אבל עדיין בבדיקה הפורטים לא נפתחו. האם יש משהו ספציפי שאני צריך לבדוק? האם יש חשיבות לכתובת IP סטטית או דינמית במצב כזה? עקבתי אחרי כל ההוראות שראיתי באינטרנט לגבי פתיחת פורטים ושום דבר לא עזר... תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by danatg,

שלום, ברשותי כבל רשת שמחובר מהקומה הראשונה אל השניה וכנראה שלא עובד. שאני מחבר אליו ראוטר שהגדרתי כנקודת גישה לא נדלקת הנורה של הפורט (לעומת זאת שאני מחבר אותו עם כבל קצר לראוטר היא כן נדלקת). רציתי לשאול על נושא ההנחתה שהעלו בפניי, שיתכן שזו לא בעיה של הכבל ואז החלפתו לא תעזור. אשמח להרחבה בנושא, ולשאול אם עצם זה שנורת הפורט לא נדלקת מצביעה על כבל שלא עובד בודאות או שזה יכול לקרות גם במידה ויש הנחתה? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Vega,

שלום, ראיתי אצל חבר שלי לא מזמן כזה מכשיר שעושה לו את כל ה-SHARING בבית... זה יעני, נראה כמו ראוטר, רק שזה גם HUB, וגם מודם ADSL. יעני, אתה מחבר את זה לכל המחשבים, ולטלפון, וזה עושה הכל בעצמו. לא צריך איזה מחשב שרת שיהיה דולק כל הזמן כדי שזה יעבוד וכו'. האם אתם מכירים מכשיר כזה? אם כן, האם אתם יכולים להמליץ לי?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי תשתית של הוט עם ראוטר של D-LINK DIR-825. יש לי ראוטר TP-LINL 1043 שהיה לי לפני כן ואני מעוניין להשתמש בו כרפיטר. הגדרתי לו שיעבוד כ-WDS. הגדרתי לו סיסמא ושם רשת כמו ה-825, החלפתי לו כתובת IP וביטלתי לו DHCP אבל עדיין הוא לא עובד תקין בתור רפיטר. האם מישהו יודע מה אני עושה לא תקין ואם יש משהו שאני צריך להגדיר ב-825 מעבר להגדרה הבסיסית של ראוטר.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום איך אני מגדיר במחשב שיקבל רשת דרך הפלאפון ע"י כבל USB ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי (ב-2.4GHz) התומך במהירות אינטרנט של 100 מגה? (800mbps) עדיף שייתמוך גם ב- 5GHz וגם ב- 2.4GHz אם יש דבר כזה.. ואם אין, מה הכרטיס המהיר ביותר שאוכל למצוא ב-2.4GHz? זה הכי מהיר שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 לא משנה לי פנימי או חיצוני. תודה רבה.

15. Started by elior021,

היי בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by booster,

שלום חברים. נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב, כרטיס הרשת לא מקבל ip מ dhcp למרות ששאר המחשבים כן מקבלים ועובדים מצוין. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס אין אפילו apipa החלון פשוט ריק....אין שום כתובת. הסרתי את הכרטיס במנהל ההתקנים והתקנתי מחדש, איפסתי ביוס, סרקתי את המחשב לוירוסים, הוספתי כרטיס רשת חדש לגמרי ולצערי שום דבר לא עזר. אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הזמנתי חבילה עם אפלוד 512. מבדיקב עם האתר של נטויזן זה מה שיוצא לי : 72.4 KBps קצב העלאה. זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by hosham,

אהלן, יש ברשותי ראוטר אלחוטי אחד המחובר לאינטרנט. אני מעוניין בעזרת ראוטר אלחוטי נוסף לקלוט את הרשת הראשית ולשדר אינטרנט ל LAN של הראוטר השני. בעצם להפוך את הראוטר ממשדר אלחוטי למקלט אלחוטי. עזרתכם נחוצה תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס. איפסתי אותו כדי ליצור מחדש את הרשת. הבעיה היא, שברגע שבו אני צריך להכניס קוד בכדי ליצור רשת מוצפנת אני מקבל הודעה של LOGIN FAILED. כתוצאה מכך הרשת נופלת וצריך להתחיל הכל מחדש. אם אני יוצא לפני הכנסת הקוד יש רשת אבל היא לא מוצפנת ,ככה שכל אחד יוכל להיכנס אליה. עד אתמל הכל היה תקין. נכנסתי לתוך ההגדרות של הראוטר ונגעתי במשהו שפגע ברשת ובגלל זה נאלצתי לבצע התקנה מחדש.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר את המוצר הזה ויודע שהוא עושה את העבודה כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי רשת עם SWITCH ומחוברים שני מחשבים כשלשניהם IP קבוע קניתי ראוטר וחיברתי למתג וניסיתי לפנות אליו 192.168.1.1 ולא רואה אותו ברשת אפילו PING לא מזהה אותו ל מ ה ? ? ? תודה, יהודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X, קניתי מחשב חדש, אני מנסה לחבר אותו אבל הדיסק נעלם לי ואין לי אפשרות להתקין אותו בלי הדיסק. הורדתי כבר דרייבר במלואו, לכאורה, אבל אז הוא רצה באמצע ההתקנה שאכניס את דיסק 1 כדי ששם הוא ימצא את ETHERNET QUICK INSTALL PAGE.PDF הורדתי גם אחד כזה, אבל כששלחתי אותו בהתקנה למיקום שהקובץ נמצא, הוא לא הכיר בו ולא נתן לי להמשיך. יש אפשרות להתקין בלעדיו? האם יש לינק לדרייבר מלא שיודע להתקין בלי הפסקות באמצע? עזרה דחופה, בבקשה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Roee Kibe Tzaig,

שלום, עברתי בדיוק ליחידת דיור בוילה, בעל הבית מרשה לי להשתמש באינטרנט שלו אבל אנחנו בקושי מצליחים לקלוט את האינטרנט גם לאחר חיבור מגביר אות באמצעות USB. חשבתי על האופציה של הhomeplug אבל הבנתי שזה לא יעבוד מכיוון שמדובר במונה נפרד לגבי האופציה של להעביר כבל בין הדירות, הוא איננו מוכן לכבל חיצוני. כרגע בדירה יש נקודות חיבור לכבלים ולטלפון אבל לא ראיתי נקודת אינטרנט השאלה היא האם העתקת נקודה היא אופציה מכיוון שבשירות אמרו לי שאצטרך בכל מקרה לשלם על תשתית נפרדת (ולדעתי סתם מנסים לגבות ממני עוד כסף הרי השידורים מהוט מגיעים אליי) והאם יש פיתרון יותר טוב שמישהו מכיר? תודה רבה לעונים

25. שלום, פתאום הרשת והאינטרנט מתנתקים לי מהמחשב שמתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי הוא מתנתק ולא רואה יותר שום רשת שהוא יכול להתחבר אליה (מותקן על המחשב ןיסטה) מה יכולה להיות הבעיה ?? אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא רואה רשת אבל הוא לא רואה ישר את הרשת לוקח לו המון זמן עד שהוא מזהה אותה הוא רושם המון זמן identifiy לפעמים הוא מזהה במהירות את הרשת ולפעמים לא עד עכשיו הרשת עבדה טוב משהו מוזר אני פשוט מתחרפן מהרשת הזו !!!!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.