עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שבת שלום לכולם יש לי חיבור 1.5M בכבלים דרך NETVISION... ולפעמים הוא ממש זוחל (עכשיו למשל אני מוריד על משהו כמו 7 KB משרת מהיר) הרצתי גם כמה בדיקות בכל מיני אתרים והתוצאות עגומות.... השאלה שלי היא האם מישהו נתקל כבר בתופעה כזו והתקשר לשירות לקוחות של הספק וקיבל איזשהו עזרה/פיצוי או שני מבזבז את הזמן שלי? תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים בהפרש של 3 קירות. + קיר גבס נמצא הראוטר. ניסיתי לשים כרטיס רשת עם אנטנות אבל זה לא עוזר. אין לי אפשרות למתוח כבל רשת. לכן אני חושב שהפתרון הכי מומלץ זה מגדיל טווח או נקודת גישה. (לא יודע מה ההבדל) אני צריך משהו שאפשר להגדירו בקלות בלי הגדרות מסובכות ושיעשה טוב את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי, מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? בארץ משתמשים בכלל בAC? מכשירים חדשים (סלולרי למשל) שתומכים ב-AC, יתמכו לאחור גם ב-N?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Hapasan,

שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by gokasus,

שלום לכולם שאלה קצת אישית. בצבא עשיתי קורס תממ (כמו מרמ) התעסקתי בזה 3 שנים חאחר מכן באזרחות ההיתי 3 שנים הלפ דסק תמיכה מרחוק כל שקשור תקלות IT אקטיב דירקטורי וכו. לאחר מכן כ5 שנים טכנאי מחשבים מוסמך mcdst של מייקרוסופט. כרגע אני רוצה לצאת ל ccna ורוצה לקבל המלצות וחוות דעת מאנשים עפ ניסיון. האם כדאי לי ? רוצה להתקדם בכל התחום(שכר, עבודה אחרת) . בגדול רוצה להתקדם לעלות שלב. אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי דונגל USB BLUETOOTH ורצית לדעת דונגל כיצד אני מגדיר אותו כרשת אלחוטית??? זה הדונגל http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=6632&afid=1036

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Cheif,

את מי אנחנו, כצרכנים, שונאים יותר -- את הבנקים או את חברות הסלולר? סקר חדש מגלה שבפעם הראשונה, חברות הסלולר כובשות את המקום הראשון והלא מכובד ומדיחות את הבנקים מראשות טבלת החברות השנואות. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000599945

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by yosi-m,

האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. האם מישהו התנסה בחב' איחסון אתרים .securehost.co.il/hosting.php איך השירות שלהם? הזמינות? נפילות? אשמח לשמוע. המחירים שלהם דוקא טובים, וראיתי שיש להם גיבויים בשרתים חיצוניים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום! אז ככה,אני מחובר עם שתי מחשבים אני מחובר עם חיבור קווי לראוטר והשני עם מתאם אלחוטי של בזק,הבעיה התחילה מאז שחיברתי את המחשב ההוא לא הבנתי מה הקטע שרק מתי שהמתאם מחובר עם המחשב השני זה קורה,פעם בכמה זמן למטה בצד שמאל יש לי אייקון של מייבא כתובת רשת לכמה שניות ואז נעלם(בזמן שזה קורה האינטרנט מנותק),דיברתי עם בזק אמרו לי להגדיל את טווח ה IP לשים על 10.0.0.30 ,כרגע שמתי רק במחשב של המתאם אלחוטי על 10.0.0.25,ובראוטר במחשב שלי על 10.0.0.26 האם ככה זה בסדר? אמרו לי גם להחליף ראוטר זה קשור?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by kletsman,

שלום מישהו עבר עם הראוטר של שיומי? המחיר שלו רק 150 ש"ח. המשלוח חינם יש לו ציון של 4.9 בגיר בסט http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by urich,

היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ: 1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה. 2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה. אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי. עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות: 1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים. 2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ. 3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by urinka,

היי מחפש המלצה לשירות SIP TRUNK שיודע להתחבר ל FREEPBX (שנמצא באתר הלקוח) כזה שיציע מחיר הוגן שיאפשר 10 או יותר ערוצים לאותו מספר שיהיה יציב ושלא יערימו קשיים ויבקשו כל מני טפסים שקשה למצא משהו יותר מיידי אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ScreaMan,

אממ... תגידו אפשר להעלות פורום (לא חייב שיהיה מהיר) דרך המחשב בלי שהיה לי שאלל כאילו אם מקום איחסון והכל?! אם כן אז... מאיפה יעזור לי מאוד אם תענו תודה ד"א אם זה לא קשור לנושא הזה אז תעבירו את זה לנושא המתאים...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מתאם רשת חשמל של חברת DEVOLO ופתאום לאחרונה אני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט אני חושב שיש בעיה עם הגדרות של IP שלו ניסיתי לאפס אותו, וגם ניסיתי לעשות הגדרת IP אוטומטי לצערי שום דבר לא עוזר אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד

19. Started by zeroone,

שלום אני גולש דרך אלקטל פרו לאינטרנט ברשת ביתית 4 מחשבים ומשתף בוורקגרופ אותם. יש לי האב 10 מגה עם כרטיסי רשת מובנים רילטק 10/100 על הלוח במחשבים. הכבלים של 4 גידים (קטגוריה 5). שאלתי האם מעבר להאב או סוויטץ' 10/100 תשפר העברת קבצים ואת מהירות הרשת בכלל. צורב נצמא בתחנה אחת וקבצים גדולים של ISO בגודל של סידי שלם מועברים דרך הרשת לצורב במשך כ- 20 דקות. מה להעדיף האב או סוויטץ'? דרוש שינוי בתשתית הכבלים? העיקר להגביר מהירות בתוך הרשת. לא נראה לי כי יהיה שינוי בענייני גלישה.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by טוסטר,

שמעתי שיצאה גירסא של DD-WRT שתומכת ב L2TP. נכנסתי לאתר שלהם אך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסא מתאימה לראוטר שלי הייתי שמח לנסות את ה DD-WRT מכיוון שה TOMATO עושה לי בעיות עם ה Remaining Lease Time (ברגע שהוא נגמר אני חייב לנתק את הראוטר או שאין לי אינטרנט... מה שכבר עבד לפני השניה שהוא נגמר (הורדות, משחקי אונליין, סקייפ, מסנג'ר וכו..) ממשיך לעבוד כרגיל, אבל אי אפשר לגלוש... שמעתי שלעוד אנשים הייתה הבעיה הזו ולא ממש מצאתי פתרון.. חיבור ללא חייגן הוא לא אופציה מכיוון שאני בחבילת "גיימר" ובלעדיה הגלישה היא פשוט סיוט... אם יש פתרון שמאפשר השארות עם TOMATO הוא גם יתקבל בברכה..... אין לי תלונות ל TOMATO מעבר לבעיה הזו תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי אני מקווה שאני רושם במקום הנכון אני מעוניין ליצור שתי רשתות LAN נפרדות ולכל אחת WAN שונה כיצד ניתן לעשות זאת עם Virtualbox או Vmware? אודה אם מישהו יוכל להפנות למאמר \ אתר \ סירטון כדי שאוכל לעשות זאת

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by smounche,

אז ככה.. הגעתי למצב שפעמים ( 2 !!) החלפתי בבזקסטור ראוטר!! ועדיין אותה בעיה!! יש לי windows vista וכל פעם שאני שאני בא לגלוש באינטרנט והמחשב עבד לדוגמה לילה שלם. ואני סוגר את כל התוכנות. וסתם רוצה לגלוש... לא רואים כלום !! שום דבר לא עובד ברקע. נורית Lan מהבהבת כמו משוגעת. אבל לא רואים אתרים.. לפעמים אני צריך לחכות 10 דקות שלמות עד שכאילו הראוטר "חוזר לעצמו" והאתר לבד עולה.. זה ממש מבאס !! :bash: יש למישהו מושג אולי!! יש לי מחשב באמת חזק.. (עלה לי לא מעט כסף..) מהירות . וחומרה רצים עליו סוף... דרייברים לכ.רשת הכי מעודכנים שיש של msi בקיצור הכול עובד בסדר... רק הקטע הזה ?? וכן, ניסיתי להחליף דפדפן. ריסטארט פיזי , ולממשק של הראוטר.. אבל אין לי מושג... יש כא…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by magafaim,

קניתי עכשיו מחשב חדש...ויש לי שאלה דיי בסיסית: איך גורם לשני מחשבים להיות מחוברים לאינטרנט בלי שיהיו מחוברים ברשת?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by asilic,

מישהו יותר איך ניתן להגדיר חייגן בוינדוז ל012 כלומר מה הIP שצריך להכניס?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים