עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The American Wolf,

שלום לכולם ,אשמח לעזרתכם,יש לי מודם HOTBOX ללא חייגן (הוט+בזק בינלאומי) ורואוטר של אדימקס ,לפני זה היה לי חייגן ובראוטר הייתי מגדיר אותו דרך L2TP ,והכל עבד יפה ,אח"כ כשהורידו לי את החייגן אמרו לי להגדיר את זה בתור DHCP בHOTBOX ,עכשיו כרגע אני משמש בHOTBOX בתור ראוטר כרגע ,בHOTBOX זה לא בעיה כי פשוט יש אופציהDHCP והכל עובד יפה,עכשיו הבעיה כרגע זה להגדיר את הראוטר אדימקס ,מכיוון שאני לא יכול להשתמש בL2TP ,ואין בראוטר של אדימקס אופציה של DHCP (חוץ מההגדרות של LAN ) אז השאלה שלי איך אני מגדיר את הראוטר של אדימקס ועם איזה הגדרות ? כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד ,אז אני אשמח לעזרתכם ,תודה רבה לכולכם.

2. Started by avrahmvip,

שלום לכולם היום יצא לי לראות את הממשק של הוטבוקס החדש ניראה טוב יותר ברור יותר נוספו כמה שיפורים . אפשר לקשר אותו אם AP ה WIFI הישתפר פלאים באלחוטי מקבל 80 עד 97 מגה יציב יותר ניראה שסוף סוף הם שיחקו אותה אם ההוטבוקס מקווה שגם אצלי זה יתעדכן כבר היום

• 97 תגובות
    • 14.9k צפיות
  3. אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by ben672,

שלום וברכה, אני גולש בחיבור אלחוטי, ומכיוון שהעלתי את מהירות הגלישה ל-50MB הכרטיס הנוכחי שלי ( tl-wn620g) לא מצליח לנצל את המהירות המקסימלית של החיבור. חיפשתי קצת היום וראיתי שני כרטיסים שיכולים להתאים לי (לעניות דעתי) האם יש יתרון משמעותי על ה-WN951 לעומת ה-WN851 ? כי בפשטות לא מצאתי כ"כ יתרון. אשמח לקצת עזרה, תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום, יש לי הום פלאג D-Link 306AV כדי להעביר רשת ביתית על תשתית החשמל, מהראוטר בממ"ד לריכוז מכשירי הבידור בחדר השינה. הסיפור ודאי מוכר: כשההום פלאג בחדר השינה מחובר דרך מפצל חשמלי, הוא מספק רק חצי ממהירות הגלישה. אם אני מחבר אותו ישירות לשקע שהיה בו המפצל, הוא נותן את מלוא מהירות הגלישה. אבל זה השקע היחיד שיש לי מאחורי ריכוז הטלויזיה+סטרימר+ממיר של יס. אני לא מבין בחשמל, ולכן השאלה שלי היא: האם חציבת שקע נוסף ליד השקע הזה תפתור את הבעיה, או שהשקע החדש למעשה יוזן מאותו קו מתח כמו השקע הקיים, ולכן התוצאה תהיה כמו חיבור למפצל חשמלי ולא יהיה בכך שום יתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. עד לפני כמה ימים לא הייתה לי בעיה להיכנס לאתר fiverr. מלפני מספר ימים אני לא מצליח להיכנס (IE,FireFox,Chrome אני כן מצליח להיכנס רק כשאני מתחבר דרך הראוטר של שכנים שלי. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חבר'ה, בקומה העליונה בבית נמצא המודם והנתב. הנתב מפצל אינטרנט קוי שרץ ל 2 מחשבים באותה קומה, וקו אחד ארוך למרתף המופרד בלא מעט קירות מהנקודה של המודם והנתב - כלומר ה WIFI לא מגיע בשום אופן לאזור. במרתף האינטרנט הקוי מתחבר למחשב נייח. אני רוצה במרתף לפצל את האינטרנט באיזשהי צורה ככה שיהיה לי שם גם אינטרנט קווי וגם WIFI כדי להתחבר עם לפטופ כשבאים אנשים. הבנתי שאני לא יכול פשוט לקנות נתב ולחבר אליו את הכבל אינטרנט שמגיע מהנתב בקומה העליונה. מה עושים? תודה, שרון

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MODI,

שבוע טוב לכולם יש לי בחדר את הTPLINK 1043 ולפטופ שמחובר בWIFI (באותו חדר) שאיתו אני משחק בBF3, בד"כ אין לי לאגים והפינג שלי יציב באיזור ה70-80 לאחרונה הוספתי בסלון את הTPLINK 701ND כדאי להגדיל את הטווח ומאז הפינג שלי מאוד לא יציב (פתאום קופץ ל150-300) והרבה מאוד לאגים. לדעתי המחשב מתחבר משום מה למגדיל טווח ולא ישירות לראוטר. יש דרך לבחור שהמחשב יתחבר ישירות לראוטר?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Zeev86,

אהלן. האם יש אפשרות בhotbox לחסום מחשב מסוים מרשת ו/או רשת אלחוטית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eido300,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן (לא הגיע הזמן באמת לפתוח פורום לאבטחת מידע?) אבל אני לא ממש מוצא מקום יותר טוב . שמעתי שאפשר (דרך הרשת האלחוטית שאני מחובר אליה (wifi)) לפרוץ לי למחשב ברמה שאפשר לראות מה אני עושה במחשב, איפה גלשתי בעבר ואיפה אני גולש עכשיו, לראות סיסמאות, לראות/למחוק לי קבצים במחשב, ליזום פריצות שונות דרכי, ובכללי ממש לשלוט לי במחשב. האמת היא שזה קצת (קצת הרבה) מפחיד אותי, אז איך מונעים את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by אלבר,

עברתי דירה. התקנתי בדירה החדשה שוב קו ADSL כמו בדירה הישנה, אותה מהירות - 15 Mbit. אותו ספק. אותו ראוטר, אותם מחשבים. בדירה הישנה הכל טס - טורנטים, הורדות. בטורנטים הייתי מנצל את כל רוחב הפס 1.5-1.8 קבוע, כל הורדה (אני מוריד סדרות וסרטים עם הרבה סידס). מאז שעברתי הטורנטים זוחל - כרגע למשל 50/60K, מקסימום 800K, ממוצע כ300K. הורדות רגילות לא יותר מ1000K אלא אם כן אני פותח 16 הורדות במקביל. בזק אומרים שהכל בסדר בתשתית אבל לא מאמין להם הדבר היחיד שהשתנה זה התשתית. בלחץ שלי שלחו טכנאי אבל לא עזר. ב"בדיקות מהירות" של התשתית והספק הכל תקין. הם האשימו את הראוטר אז החלפתי. האשימו את הספק אז החלפתי. לא עזר. ברור לי שזה התשתית כי זה הדבר היחידי שהשתנה, והאינטנט עדיין זוחל. אשמח אם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by leonidus79,

שלום! יש לי בית שתי קומות, בקומה השנייה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ראוטר dlink. יש לי מחשב נייד שקולט חלש בקומה הזאת וכמעט ולא קולט בקומה הראשונה. מה הפתרון לבעיה. בבזק אמרו לי לקנות רפיטר או הום פלג שעולים לא מעט כסף. בדירה הקודמת שלי (קומה אחת) בעיה כזאת לא הייתה קיימת כלל. תודה מראש לאון.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by Bloody,

שלום לכולם, יש לי חבילת גלישה של 12Mb דרך בזק בינלאומי והוט. המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר גולש כמו שצריך, אך המחשב הנייד (בן פחות משנה) גולש הרבה יותר לאט ב WiFi (בערך חצי מהמהירות האפשרית, אם לא פחות). הראוטר והנייד נמצאים באותו החדר, אין על הנייד תוכנות כבדות שעשויות להכביד עליו. מחשבים אחרים של חברים גולשים במהירות נורמלית (גם הטלפונים הסלולריים), רק הנייד שלי מקרטע. כשאני מפעילה את הנייד על safe mode, הוא כן מגיע למהירות מקסימלית, אבל אין לי מושג איזו תוכנה יכולה להאט את הגלישה שלו. גם כשאני מחברת את הנייד ישירות לראוטר הוא גולש על המהירות המקסימלית, כך שבבירור הבעיה היא ב WiFi. כשהייתי איתו במקומות בהם הגלישה המוצעת היא גבוהה יותר, הוא באמת גולש במהירות גבו…

16. שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( לאחר בדיקה, מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns אלטרנטיבית. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה? מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? ככה המחשב שלי פורמט, הכול תקין. הפעלתי שיתוף תיקיות וכשאני בא להתחבר מהמחשב של אחי הוא רושם לי שהשם משתמש וסיסמא שגויים למרות שמילאתי בדיוק את הפרטים הנכונים. בנוסף לכול הצרות ה- Boxee לא מזהה שום מחשב ושום כונן ברשת. המסקנה היא שהפרוטוקול smb (לפחות המסקנה שלי) לא מופעל טוב. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות? יותר חשוב לי כרגע לטפל בבוקסי מהסיבה הפשוטה שהפעלתי עם אחי "קבוצה" ככה שהבעיה הזאת די נפתרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים לפני חודש עשיתי את הטעות והצטרפתי לאינטרנט 100 מגה , תשתית של הוט וספקית בזק בנלאומי. לא עברו יומיים עד שהבנתי שעשיתי את טעות נוראית , האינטרנט פשוט זוועה , קודם כל "100" זה מספר דמיוני , סוג של פנטזיה רחוקה ששומעים עליה בסיפורים ואגדות , במציאות האינטרנט שלי נהיה אפילו יותר גרוע מאשר ה30 מגה שהיו לי קודם , הנה תמונה שממחישה את בדיקות המהירות שעשיתי ביומיים האחרונים : http://imgur.com/NjWfK3f בנוסף למהירות המגוחכת גם הפינג שלי עלה בתקשורת עם שרתים מאירופה , אם פעם הPing (זמן תגובה) שלי היה 75 יציב , היום מדובר על 110+. כמובן שהתקשרתי להוט וביקשתי לבדוק את העניין , הנציגה ענתה לי בתשובה "שאין תקלה" , לאחר מכן ביקשה לבדוק את המהירות באתר של הוט , הופ ! הפלא ופל…

• 41 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. Started by gabrielf,

לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by d__o__r,

שלום לכולם יש לי נתב של בזק d'link DSL-7850U. לפני מספר שבועות (אולי חודש) הנתב התעדכן לי באופן אוטומטי ע"י בזק ומאז אני לא מסוגל להיכנס ולראות את הסטטיסטיקות של הקו. ניסיתי לחבר אותו גם בקו אחר (בבית אחר) וגם שם בתפריט הנתב זה הראה לי מסך אפור. אני צריך לציין כי הקו עצמו פועל וקיים חיבור לאינטרנט ובסטטוס הרגיל אני יכול לראות הכל, למקרה שמישהו שואל "למה זה כל כך חשוב לראות את זה?" פשוט לאחרונה (שלשום היו להם עבודות והם אמרו שיהיו ניתוקים על מינת שהם יוכלו לשפר את איכות הקו) תודה רבה מראש לכל מי שעוזר ראו תמונות להמחשה: ג

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. השידרגו יחל מה-16.7 מקור: YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4403223,00.html שימו לב שיש רמז קטן לשידרוג ה-UPLOAD ב-VDSL ל-3 מגה. בכל התוכניות. עד 40 מגה יעלה 85 ש"ח. עד 100 מגה יעלה 110 ש"ח.

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by xori,

שלום, אני מעוניין לקנות WIFI REPEATER לבית. המודם אצלי נמצא בקומה השנייה ובקומה הראשונה,סלון, הקליטה חלשה. מישהו יודע מה איכות האנטנה הפנימית שלו? (בערך בהשוואה למחשב נייד) ואם יש למישהו המלצה ספציפית אשמח לשמוע. תודה =]

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Cheif,

משרד התקשורת מנסה לקדם יוזמה שתאסור על ה-ISP לבצע הגבלה או חסימה של שירותים. אם לרגע שמחתם כי חשבתם שבכך נסתם הגולל על היכולת של ה-ISP להגביל סוגית תעבורה שונים (כמו Torrent-ים או הזרמת וידאו), הקדמתם את המאוחר. בשולי היוזמה כותב משרד התקשורת כי "מותרת הגבלה או חסימה המתחייבת מניהול תקין והוגן של התעבורה ברשת". נו אז מה הועילו חכמי המשרד - כמעט כל הגבלה יכולה ליפול תחת הכותרת ה-"מנהלית" זו. ככה ביד אחת מקדמים יוזמה וביד השניה הורגים אותה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000860671

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מי שמעוניין בנתב המשולב אשר כולל מודם VDSL למהירויות 15M ומעלה - שימו לב שה-DSL-7850U חזר למדפים של חנויות הבזק-סטור. http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dsl_7850u.html סקירה מקיפה של המוצר הזה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים