עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם חברים, אז ככה, מדובר על עסק בשטח של 300 מ"ר + 600 מ"ר חדשים שנוספו עכשיו ומבוצעות עבודות תשתית כרגע (סה"כ 900 מ"ר) מה יש עכשיו - 1. עד כה, במבנה הקטן (300 מ"ר) היו כ- 15 מחשבים שהיו מחוברים בואו נאמר בקומבינות של ראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לאינטרנט + חלק היו מחוברים אל-חוטית. (כמובן ש- 3 מחוברים לראוטר הראשון, עוד 3 לראוטר השני וכן הלאה) - כתוצאה מגדילה עקבית של 10 שנים... 2. יש סוג של שרת שיתופי - מחשב חזק עם 3TB (משותף ברשת הפנימית - כמובן עם יוזרים והרשאות לתיקיות וכו'), אבל זה Windows 7 רגיל, לא Server או משהו, אני לא כל כך מבין בזה... א. העברת נתונים בתוך השרת הפנימי (כלומר ממחשב לשרת) היא איטית מאוד. זה גם משתנה בין מחשבים. המקס' היה 10MBPS וה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום אני רוצה לפתוח שרת על המחשב שלי. יש לי תוכנה שהיא עובדת במחשבים אחים (לא ברשת שלי) ואצלי ובכל המחשבים ברשת שלי היא לא עובדת. התוכנה עובדת בפורט 80 (שהוא פתוח) והיא תוכנת שרת http. דגם הראוטר שלי הוא edimax AR-6024. כשאני מעביר את הכתובת של ההורדה למחשבים אחרים ברשת שלי זה עובד טוב, אבל במחשבים אחרים שלא ברשת שלי זה לא עובד כלל. תודה!.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. שלום יש לי בעיה עם המסנג'ר זה התחיל ברגע שעברתי לראוטר אלחוטי כי נשרף לי הראוטר החוטי הבעיה היא שהמסנג'ר מתנתק כל כמה זמן מתי שבא לו ולפעמים אנשים שולחים אליי הודעות ואני לא מקבל אותם או שאני שולח והם לא מקבלים הבעיה היא לא רק במחשב שלי אלא גם בשאר המחשבים שברשת יש לי ראוטר של WRT54GS LinkSys מה הבעיה? איך אפשר לסדר את זה? כי זה ממממש מעצבןןןןןןןןןןןן נ.ב: אם זה לא קשור לפורום הזה אני מצטער תעבירו למקום המתאים

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  4. רציתי לרכוש אותו אבל אחרי שקרתי בבלוג NETCHIEF שיש לו רק 2 מגה והוא לא יתמוך קושחה של OpenWRT באתר שלהם הם טוענים שנתב כולל 4 מגה ויעבוד עם קושחה שלהם. למה כזה שוני בין נתונים? האם יש כמה גרסאות של נתב ובישראל נמכרת גרסה של 2 מגה רק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by com555,

יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by AtR,

שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה (טוב אולי גדולה) בגלישה באינטרנט אתרים בקושי זזים לי חוץ מHWzone שלפעמים גם לא עובד לי ועוד כמה אתרים בודדים והדבר פשוט בלתי נסבל יש לי ראוטר עם אייפי קבוע לפי מה שאני יודע וחשבתי אולי שאם אני אצליח לשנות אותו איכשהו אז זה יעזור התקשרתי לספקית שלי (שהיא בזק בינלאומי במקרה הזה) ולא הצליחו לעזור לי שם ואמרו לי שיגיע אליי טכנאי ביום שלישי בשביל הטיפול חשבתי שאולי עד שהוא יגיע תצליחו לעזור לי בפתירת הבעיה המציקה הזו אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה אפשר לעשות אני אשמח מאוד אלכס

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מנסה לחבר ראוטר של GIGABYTE דגם GN-BR01G לכבלים דרך VPN L2TP הראוטר תומך במעבר VPN אבל משום מה זה לא מצליח לי הוא מקבל את הכתובת הדינמית מהשרת של הכבלים ומצליח לעשות פינג לשרת של הספק אינטרנט אבל אין בנתב מקום להגדרת שם משתמש וסיסמא לכן אני מניח שאת זה צריך לעשות דרך המחשב מישהו עשה את זה בעבר ויכול לעזור? אני אודה לכם מאוד

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעונין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ואם אפשר גם לשתף קבצים אני מעונין לחבר אותם חוטי עם אופציה לאל חוטי עבור מחשב נייד אני מחובר לADSL האם החיבור בין ADSL שונה מהכבלים? במידה ואני מחליף ספק - בזק/כבלים האם הנתב תומך בהם? אשמח לקבל המלצות לנתב משולב - חוטי ואל-חוטי לADSL (מי יודע אולי בעתיד נעבור לכבלים) במידה ויש לי מודם של בזק האם מומלץ לקנות HUB בלבד שיתחבר למודם? תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. Started by idan1836,

ברוב האתרים שאני רוצה לראות תמונה אז זה מראה עליהם איקס אדום .... למה ? :-X

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by jambo7,

שלום ADSL מערכת הפעלה WINXP 4 מחשבים ברדיוס של 8 מטר [ רק אחד מהם מחובר לאינטרנט ואני רוצה לחבר את כולם] ניסיתי ללמוד את הנושא מהמדריכים שבפורום, בקריאה ראשונית נראה כי הקמת רשת ביתית אלחוטית היא דבר מורכב ובעייתי למי שהנושא זר לו. קיימות בפני 2 אפשרויות 1 להזמין התקנה דרך HOT 2 להעזר בפורום בתנאי שהחברים יובילו אותי צעד אחרי צעד עד להקמת הרשת. הדבר הראשון שרציתי לדעת האם הקמת הרשת זה דבר מסובך או שההתרשמות שלי מוטעת. והאים כדאי [ מבחינת עלות ] לעשות את הרשת דרך HOT ובכך לחסוך כאב ראש רב . תודה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by V@DIM,

יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים. מצטער על ההקפצה בנושא הקודם, אני מקווה אני לא עובד על שום חוק בזה שאני פותח נושא חדש.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  13. יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by zahi101,

יש לי ראוטר מימו של אדימקס, ואתמול עשיתי בהוט וקיבלתי ראוטר tp-link.. אני צריך(חייב) לעשות את הראוטר של אדימקס כריפיטר של החדש, כי יש לי בעיות קליטה.. רציתי לשאול איך עושים את זה?( הראוטר שמחובר לאינטרנט הוא tp link תקן n והשני אדינקס מימו) תודה מראש ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להם אז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שנים נכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבר אז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזק וככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"ל השמח גם לקבל המלצות שלכם תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטה או ימליץ על דרך חלופה אני מנוי בבזק WOW

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ZZR,

בשעה טובה נכנסתי לדירה וישנה בעיה קטנה: קו הטלפון נמצא בסלון ובחדר שבו יהיה המחשב אין נקודת טלפון. האם ישנה אפשרות אלחוטית לתקשור בין המחשב לקו הטלפון בסלון? האם הפתרון ירוקן לי את הכיס או שהוא זול ופשוט?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  19. שלום רכשתי שקע משולב לקו טלפון +חיבור לאינטרנט על טיח . שאלתי :כמה חוטים אני צריך בסה"כ ? מהו הסימן שלהם בכל נקודת חיבור? ומה ציבעם ?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. כרגע אני בבזק בינלאומי ומרוצה יחסית (הפינג סביב ה70 לשרתים באירופה, מהירות בדרך כלל קרובה ל100), אבל חשבתי לעבור לספקית אחרת זולה יותר ותהיתי האם יש הבדלים בינהן בכלל? מישהו עם ניסיון בהוט וספקית כלשהי שיכול להגיד אם הוא מקבל תוצאות דומות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by jfkk,

שלום האם הנתב הזה אני יכול להפוך אותו למגדיל טווח שיעבוד על אלחוטי. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by black_moon,

בשביל ליצור אינטרנט שרינג אני צריך פרוטוקול של ics איפה הוא נימצא? אני חושב שניתרלתי אותו בטעות.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by Farar,

אני לקוח של 012, ויש לי בעיה להתחבר למשחקי רשת בPS3. רוב המשחקים פשוט מתנתקים לפני שאני מצליח לשחק. מצאתי שגיאה בPS3 בקשר לאינטרנט, שאומרת שהראוטר שלי לא תומך ב"IP Fragments". בררתי קצת ומצאתי שזה אולי קשור לMaximum Transmission Unit והגדרתי לפי מה שהם אמרו וזה לא עזר. צריך לקנות ראוטר חדש? אולי זו בעיה אחרת בכלל שלא קשורה לMaximum Transmission Unit? מחכה לתשובה, תודה.

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by xori,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ווינדוז ויסטה ואחד עם XP, שניהם מחוברים עם כבלים ישירות למודם-נתב של בזק[ דגם SIEMENS SL2-141] אני מעוניין שיהיה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים.. ניסיתי דרך המדריך של הווינדוז אבל בגלל שזה לא ווינדוז זהה זה לא עבד.. אשמח לכל עזרה, תודה=]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elior021,

היי בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.