עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wons,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. התחברתי לבאנדל 200 מגה של הוט, בזמן שהחיבור הקווי דרך ההוט בוקס עובד מצויין. החיבור האלחוטי גרוע מאוד. עברתי מנתב AC של בזק שעבד מצויין. מחפש נתב dual band שתומך ב AC אותו אחבר להוט בוקס שאגדיר כ bridge. המתמודדים העיקריים כרגע הם ה VR600 וה C7, האם ל VR600 יש יתרון כלשהו מבחינת הנתב על פני ה C7? הבנתי שהוא תומך ב beam forming בזמן שהשני לא. האם יש עוד נתבים מומלצים בתווח המחיר הנ"ל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום רב, בביתי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי. אני רוצה להגדיר שהם יהיו באותה הרשת. הדבר היחיד שחסר לי כרגע זה הגדרת שרת DNS ידנית. האם אני צריך להגדיר את השרת של הספקית? ואם כן, איך אני יכול לדעת מהו? (בזק בינלאומי HOT) תודה, MODY

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Moo^Moo,

למה לעזאזל? למה?!?!? עכשיו כשהמלחמה בין חברות הכבלים לבזק גוברת, למה שלא חברות הכבלים יעלו במיקצת לא יותר מידי את מהירות השליחה (שלא כמו ADSL הדבר אינו תלוי בתשתית), ודבר זה יביא אליהם פול מנויים חדשים ויעזור לי מאוד: בSOF, FTP, NFS2, ועוד הרבה צרות שדורשות רוחב שליחה מהיר. דרך-אגב: K.W.L -CLAN RULZ! ANYWAY מה דעתכם על הנושא ומה אפשר לעשות? אולי הפגנה/עצומה או משהו מאורגן אחר בשביל חרות מהירות השליחה! MOOMOO

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by michmich99,

שלום לכולם, אני לא מבין בכלל ברשתות. התשתית: הוט, ספק: בזב"ל 200 הורדה, 5 העלאה. (שודרג לאחרונה) אני משחק במשחק רשת שנקרא Ghost Recon Phantoms. אני חווה פינגים גבוהים יחסית נע בין 99 ומגיע עד 135 (הפינג איננו קבוע אף פעם וישנן קפיצות הנעות בין 99 ל-135). חלקם מהישראלים שמשחקים במשחק, גם להם יש פינגים יחסית גבוהים אבל עדיין נמוכים משלי (90-85) ובנוסף, יש להם בכלל את ה-100 מגה של הוט. ראוי להוסיף שלפני כחודש בערך שהיה לי 100 מגה, המקסימום פינג שהייתי מגיע אליו היה נמוך ממה שיש לי כיום (המקסימום שהייתי מגיע הוא 110 ולא כמו 135 שאני מגיע אליו כיום). הייתי בטוח שהשדרוג בהורדה הוהעלאה באיזשהו צורה אמור לשפר את החווייה (אפילו שיפור …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מכירים את הבעיה או שזה רק אצלי? (איזור מרכז)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום,יש לי חיבור של 10 מגה אצל HOT ו 014 ב MPLS ולפני בערך חודשיים נפתרו כל הבעיות האינטרנט החל לעבוד בצורה מעולה,קיבלתי את כל המהירות הורדה,הפורטים היו פתוחים והגלישה הייתה סבירה. לפני כמה ימים ה IP השתנה ועכשיו הגלישה נהייתה איטית הורדה מ HTTP מאוד לא יציבה ופורטים חסומים. האם זה בגלל שקיבלתי IP מפול כתובות גרוע? את האיטיות אני מניח שזה יכול היה להסביר אבל מה לגבי הפורטים. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. האם קירור מודם יגרום לביצוים יותר טובים באינטרנט?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by below_z,

כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בעזרת מודם(D-LINK 2500U). אני רוצה לחבר גם מחשב נוסף הנמצא בחדר אחר. כיצד אני יכול לעשות זאת? למיטב ידיעתי צריך ראוטר אך איני יודע איזה סוג ואיפה מומלץ לקנות באזור ראשל"צ. (הייתי רוצה להימנע מהתחייבות לבזק שבה מותנה הראוטר שלהם).

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אנני רוצה להשתמש באלחוטי לחיבור שני המחשבים אלא לבנות רשת קווית וכבר יש לי כבל ארוך מוצלב תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי,בזמנו השתמשתי ב-repeater : שימוש ב-Reapter כדי להגדיל טווח של WiFi אם אני משתמש בזה: http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/wn3000rp.aspx#two זה יעשה את אותה העבודה? אני צריך לאותה מטרה:כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. האם מישהו התנסה עם הציוד הזה? איך אני מגדיר אותו על הנתב שלי? האם הוא דורש חיבור לחשמל בלבד? האם הוא שווה את המחיר: http://www.amazon.com/gp/product/B004YAYM06?ie=UTF8&tag=wwwetalecouk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004YAYM06 תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by erezo,

אני מעוניין לקנות את הנתב הזה, אך רציתי לדעת האם מישהו מכם כבר התנסה בו תחת תשתית כבלים בגרסת הקושחה המקורית שלו, כלומר מה שמגיע מהמדף ולא אחרי שדרוג כזה או אחר, איך הוא מבחינת הביצועים? אין התנתקויות, נפילות תקשורת, בעיות כניסה לממשק לאחר 7 ימים וכד' כמו שיש בנתבים זולים אחרים? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית של אנשים שניסו את המוצר. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Potter,

יש לי מחשב שמחובר לRouter של ECI 312 מעוניין לגשת למחשב ע"י Remote Desktop דרך האנטרנט (דרך הIP שאני מקבל מהפסק ) הIP של המחשב ברשת הפנימית הוא 10.0.0.1 אך אני לא מצליח, הגדרתי את כל ההגדרות משתמשים וכו' של Remote Desktop ומהבחינה הזאת אין בעיה, עשיתי גם FORWARD לפורט 3389 , אך אני לא מצליח לגשת אליו מרחוק.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. לאחרונה עברתי לשילוב HOT & בזק בין לאומי 100 מגה, ואף על פי שעל הנייר אני באמת מקבל 100 מגה, יוטיוב לפעמים לא סוחב... האם זה משהו מוכר ?

16. Started by yotam.m,

שלום לכולם התחדשתי בנתב הנ"ל ולמרות שהידע שלי ברשתות לא מועט הסתבכתי עם פתיחת פורטים נוספו המון הגדרות שאיני מכיר לתוך קטגוריית ה virtual server כמו public port ו private port כנ"ל לגבי private ip ו remote ip. הפורט מיועד לשרת ביתי של ונטרילו שיושב על אחד המחשבים הנייחים שמחובר בצורה קווית (הפורט הוא 3784) אין לי מושג מהי האפשרות Nat loopback. אצרף תמונה שאולי תעזור להבין מה אני עושה לא בסדר. המערכת לא נותנת להעלות שום קובץ ולכן: http://jpg.co.il/view/567eb9ae976cf.jpg/ נ.ב שכחתי להגיד שאני מאחורי HOTBOX שהפך למודם בלבד.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by nissim_y,

כאשר כבל ה adsl מחובר ישירות לשקע הטלפון אז יש לי קו לחיוג באינטרנט כאשר אני מחבר את הכבל לפילטר, ואת הפילטר לשקע אז אין קו. במצב זה יש קו לטלפון המחובר לפילטר, אך אין קו למחשב המחובר ל adsl מה לא בסדר ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. הוא מתחבר לWIFI של המחשב, אבל אני לא מזהה אותו במחשב. איך אני יכול לשתף בין המחשב לסטרימר? הוא עובד על android

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by eyal.vl,

פרמטתי את המחשב השני שלי ואני לא מצליח להתחבר חסר לי "Local Area Connection" ומה שלא עשיתי אני לא מצליח אין לי את הדרייבר של הכרטיס רשת אז חפשתי אותו ולא מצאתי בשום מקום , אמרו לי לחפש דרך התוכנה DriverMax, וזה מצא לי אבל אני לא יכול להעביר אותו למחשב בלי האינטרנט.. בכל הדרייברים שיש ברשת הם מבקשים להתחבר עליהם ולשלם כסף... דרך התוכנה everest זה מה שהוא כותב לי : Device Properties: Driver Description בקר Ethernet‏ Hardware ID PCI\VEN_8086&DEV_27DC&SUBSYS_336C1462&REV_01 Location Information ‏‏אפיק PCI 2, התקן 8, פונקציה 0 PCI Device Intel 82801GB ICH7 - LAN Controller [A-1] חפשתי בשם : 82801GB ICH7 LAN Controller ואין הצלחה מרובה.. יש לי XP פ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by audigy,

האם כדאי לשדרג אותו לפרו אין רשת ביתית מחשב אחד השימוש העיקרי הוא גלישה והורדת קבצים,גירסת המודם היא 8463 .

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by a-v-i,

עשיתי חיפוש גם בפורום וגם באתר של LINKSYS ולא מצאתי שום איזכור ל QOS. מה לגבי 3COM 3CRWE554G72T ? יש לו QOS? תודה.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM 3CRWER100-75 ואני גולש בכבלים דרך בזקבינלאומי 2.5 מגה. הבעיה, כשאני מבצע בדיקת הורדה באתר של בזקבינלאומי כעבור כמה שניות החיבור לאינטרנט מתנתק.כל פעם. תחילה חשבנו שזה הראוטר נדפק אבל הוחלף לי לחדש וזה עדיין קורה. המודם הוא של מוטורולה.SB5101 עדכנתי כבר את התוכנה FIRMWARE של הראוטר וזה לא עזר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Win7 64BIT - דרייבר רשת - אין אינטרנט אחרי פרמוט והתקנת וינדוס 7 אני צריך דרייבר רשת, תביאו לי משהו שיסדר לי את האינטרנט.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. התחברתי לאינטרנט של הוט + בב"ל. (בעבר היה לי בזק + בב"ל.) אני מחובר דרך ראוטר/רשת ביתית. בעבר הגדרתי לתכנת ה Utorrent את הפורט כולל IP בהגדרות חיבורי הרשת. עכשיו הגדירו לי בגלל הראוטר והחיבור להוט חיבור ללא חייגן + IP קבוע. השאלה שלי: האם אני צריך להגדיר בראוטר הגדרות אחרות ב firewall? הוא לא נותן לי להגדיר לפורט שיש את הIP שנתנו לי בהוט, אלא IP של ראוטר: לדוגמא היה לי 192.168.0.240 למחשב שרץ עליו התוכנה. כיום הIP הקבוע של הוט הוא 84.109.132.90 בהגדרות ה firewall בראוטר הוא נותן אופציה להגדיר רק את שלוש הספרות של הסיומת של 192.168.0.. האם זה מפריע להורדות? האם אני צריך לשנות משהו אחר? אני רואה שהפורט פתוח בתכנה, אבל משום מה נראה לי שההורדות איטיות מבעבר. הראוטר הוא של 3CO…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי את הראוטר D-LINK 2760U E1 ואני רוצה לאבטח את הגישה האלחוטית אליו ואני צריך את עזרתכם בשינוי סיסמת הכניסה לנתב ובביטול האפשרות לניהול מרחוק. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים