עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם יש לי למשל את הכתובת IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב איך בדיוק אני עושה את זה ואיזה תוכנות מומלצות יש ? אה ואיזה פורטים אני אמור לפתוח ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. התחברתי לבאנדל 200 מגה של הוט, בזמן שהחיבור הקווי דרך ההוט בוקס עובד מצויין. החיבור האלחוטי גרוע מאוד. עברתי מנתב AC של בזק שעבד מצויין. מחפש נתב dual band שתומך ב AC אותו אחבר להוט בוקס שאגדיר כ bridge. המתמודדים העיקריים כרגע הם ה VR600 וה C7, האם ל VR600 יש יתרון כלשהו מבחינת הנתב על פני ה C7? הבנתי שהוא תומך ב beam forming בזמן שהשני לא. האם יש עוד נתבים מומלצים בתווח המחיר הנ"ל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני קשור לאינטרנט באמצעות הוט. מהירות התקשורת שמגיע המחשב השולחני שלי, זה המקושר ישירות לרשת הוט, משביעה רצון, מתקרבת ל-500 המובטחים. במקביל ראוטר ה- HOTBOX שמספקת החברה מאפשר תקשורת אלחוטית. משום מה, איני מצליח להפיק מהירות סבירה ברשת הביתית. הנייד מגיע לקרוב ל-100 Mbps והמחשב הנייד לכ-200. האם אפשר לשפר את מהירות הרשת הביתית?

4. Started by ALÞHA,

הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by benbmx666,

לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש (אם יש צורך ארשום מפרט מלא) והתקנתי עליו win7 64bit ולאחר מכן את הדרייברים של הלוח אם שמותקן במחשב. האינטרנט עובד, אבל כל כך לאט שאני כותב הודעה זו על גבי האייפון שלי דרך רשת ה 3g. יש לי אינטרנט במהירות מגה וחצי שמבחינת גלישה סיפק אותי במחשב הקודם באופן יחסי. אבל ההבדל לאחר המעבר למחשב החדש כל כך מורגש וכל כך איטי יותר שזה כואב. לוקח דקות ארוכות לטעון דפים, סרטונים וזה אם בכלל. מה הולך פה? תודה מראש, בן.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by rotman,

לפני כמה חודשים שאלתי פה והדעות היו חלוקות. עכשיו אני באמת הולך לקנות אחד , אז מה הכי שווה בשוק ביחס למחיר של עד 350 ש"ח? תודה רבה על העזרה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by infer73,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי Siemens SL2-141 ואני יכול לקבל מבזק ב"חינם" (מסלול זיכוי/חיוב) ראוטר אלחוטי כי התחברנו אליהם ב-2.5 מגה. אני מעוניין בראוטר נוסף שיתפקד טוב בתור Repeater בשילוב עם הראוטר הנ"ל יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by עוד אחד,

היי, יש לי שאלה - יש לי רשת ביתית על נתב. מחשבים עם וינדוס 7 64 ביט האם אני יכול לשתף כונן DVD ממחשב אחד לשני כך שהשני יזהה אותו כצורב ? שיתפתי אותו כתיקיה - והעלתי אותו במחשב השני ככונן. אבל ככה אי אפשר לזהות אותו מהמחשב השני בתוכנות צריבה. איך אני יכול לשתף את הצורב כצורב, או איך "לעבוד" על ווינדוס כדי לגרום לה לחשוב שזה צורב ? חיפשתי ברשת אבל רוב הפתרונות שאנשים נתנו היו לשתף כתיקיה... לא עוזר לי. תודה !

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by asilic,

מישהו יותר איך ניתן להגדיר חייגן בוינדוז ל012 כלומר מה הIP שצריך להכניס?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by the_jackal,

מישהו מכיר דרך טובה לגרום לניצול מלא של הDSL ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Aviad6,

יש לי IP קבוע ואני רוצה לנות אותו שישתנה (ראפידשייר) חבר שלי אמר לי שמהחברה (אני מנטוויזן) אני יכול אוטומטית לבקש והם ייענו לי זה נכון אפשרי הערות תלונות הצעות לפני שאני מתקשר

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. התקשרו אלי מבזק בינלאומי ואמרו שהתשתית שלי באיזור היא 10 מגה, והמהירות גלישה שלי אצלהם היא 5 מגה, וביקשו ממני לשדרג עם התחייבות לשנתיים. אמרתי לבחורה שדיברה איתי שאני לא מעוניין להתחייב יותר ממה שאני כבר מחוייב, בגלל שאני חווה כל הזמן התנתקויות ומהירות גלישה מ-א-ו-ד איטית לאתרים בחו"ל. היא טענה שזה נובע מחוסר סנכרון בין התשתית לספק, בגלל שהתשתית היא 10 מגה והמהירות שלי 5 מגה אז האינטרנט שלי מרבה ליפול והמהירות איטית. האם יש דברים בגו או שקשקוש מוחלט? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by mik133,

היי, לאחר בעיות רבות שהראוטר( edimax br 6204wg ) הישן שלי גרם לי,החלטתי שצריך ראוטר חדש אבל אני לא יודע איזה לקנות בעכרון חשבתי אולי משהו של cisco linksys אבל אני פתוח להצעות התקציב הוא עד 400 שח בערך ולראוטר מתחברים 2 מחשבים ולפעמים טאבלט או פלאפון בWIFI. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Tomer Bilu,

היי, קניתי את הראוטר LinkSYS EA7500 ויש בו יציאות USB וסליחה על הבורות למה משמש הUSB? נגיד יש לי ארד דיסק חיצוני אני יכול לחבר אותו לUSB ושימש לי כמו ענן כזה? או שלא אפשרי או לא כדאי? מצטער על הבורות אשמח להסבר תודה

16. לי ולחבר שלי יש ADSL 250 KB ואנחנו רוצים להעביר קבצים מאחד לשני... ניסינו כבר דרך ICQ, MIRC והקמת שרת FTP על המחשב שלי ולא הגענו לתוצאות מרשימות.... אז מה הדרך הטובה (טובה=מהירה) ביותר להעברת קבצים ממחשב אחד לשני דרך האינטרנט????

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by mrraz,

יש לי חיבור מצויין 5 מגה ADSL עם בזק ואורנג. באיזור שלי אפשר להתחבר לרשת החדשה של הוט ובא לי להנות מ-16 מגה. השאלה שלי אם זה כדאי, כלומר לעבור לכבלים מ ADSL ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. עשיתי טעות שהתחברתי למודם\ראוטר של הוט, הוא רותח, האינטרנט לעיתים קרובות מראה סימן של מוות והנורות דולקות אבל בדפדפן לא זז כלום. מה עושים? למה זה כזה חרא? אני בתשתית של הוט ובזק בינלאומי. חשבתי על להחליף למודם אחר, ומבזק לבחור ראוטר נורמלי. זה בלתי אפשרי כל יום לנתק ולהחזיר את הנתב הזה כדי שהאינטרנט יעבוד. על מה אתם ממליצים ללכת? אני מזכיר, אני בתשתית הוט ובבזק בינלאומי. כרגע אני גולש בחבילת ה-12MB.

19. שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, שדרגתי אינטרנט למהירות 2.5 וקיבלתי בתמורה את הראוטר של בזק 2650U בזיכוי מלא לשנתיים אבל במחיר גבוה, כ-480 שקל (20 ש"ח לחודש). החסרון: התחייבות לשנתיים ואם אפרוש באמצע אצטרך לשלם את ההפרש שנותר. אני עדיין יכול להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד משלי. ראיתי שמחירי הנתבים הרבה יותר זולים בשוק. השאלות שלי: האם כדאי להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד חדש? האם יש ראוטר מומלץ אחר במחיר סביר? הצרכים שלי מיניליים, מחשב אחד, מקסימום שניים, חיבור לYES מקס טוטאל, וזהו בערך, כך שאוכל להסתפק בראוטר פשוט יחסית.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by NuXeR,

טוב , בעקבות הגילוי של MOO MOO בתראד על הכתובת IP... החלטתי לעבור ספק משום שבזק בינלאומי (הספק הנוכחי שלי) "לא יכולים להחליף את לי הכתובת" זה "קבוע".. RESET'ים למודם לא משנים לי את ה-IP וההתייחסות של בזק לא מוצאת חן בעיני.. אז אם יש לכם פה מחירים של ספקים (שאתם מחוברים) תכתבו ותנו גם דעה אישית על הספק איך מתייחסים אליכם , איך המהירות והפינגים. אני מחובר לבזק...לא מרוצה..פינגים גבוהים , הורדות סבירות...75 ש"ח בחודש.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nadavk14,

אהלן, אני נמצא בבזק ובזק בינלואמי ויומיים האחרונים יש לי בעיה של קפיצת פינגים. ( יש לי רייט) אני משחק בשרתים באירופה ואני מקבל 55-60 פינג אבל ביומיים האחרונים יש לי קפיצות מ 55-60 ל 300-400 וחוזר אחרי כמה שניות לפינג הנורמלי. זה מפריע לי כי אני משחק והשחקן שלי פשוט הולך אחורה וחוזר וזה מפריע לחווית המשחק. עשיתי בדיקה ב CMD לוואלה ואכן יש לי קפיצות פינג מ 8 ל 24,300,36 ועוד הרבה מספרים. מה אני צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי, אני אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי. (כרגע המחשב מחובר ישירות למודם של הוט). יש לי כמה דרישות ספציפיות (אני מאמין שהן לא מגבילות יותר מידי, אבל הן חשובות לשימושים שלי): - אפשרות לחבר לפחות שני מחשבים בכבל רשת אל הראוטר (אפשר להתגמש פה אם זו בעיה). - שבחיבור בכבל רשת לא תהיה האטה בגלישה (אני לא מדבר על עוד כמה ננו-שניות כי יש רכיב נוסף בדרך, אלא על משהו משמעותי ומורגש בגלישה באינטרנט). - כפתור פיזי להפעלה / הפסקה של הרשת האלחוטית (כשהיא כבויה היא צריכה להיות באמת כבויה - שהראוטר לא ישדר כלום). - (אני מניח שמיותר לציין שהרשת האלחוטית צריכה להיות מאובטחת בסיסמה, ושמספר מכשירים יוכלו להתחבר אליה במקביל) אני מאמין שאופי השימו…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים