רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... בחמישי האחרון עשיתי התתקנה לראוטר החדש שלי, Powernet par-720G. וישנם מספר בעיות. א. פורטים פורטים, ועוד קצת פורטים. אפשרי FW במכשיר, ועשיתי פתיחת פורטים בVirtual Server לפורט 46669 שמרתי את הקונפיג לזיכרון. אך עדיין בפורט סגור. האם פספסתי משהו בדרך? או שאולי המכשיר תקול? ב. בעיות קליטת WiFi. המכשיר הקודם שלי (2wire) היה בתקן B, והייתה קליטה מאוד טובה בסלון (בדיוק קומה מתחת לראוטר) וקליטה בינונית בשאר הקומה התחתונה. בראוטר החדש, בתקן G, יש קליטה ממש חלשה בכל הבית, לעיתים הקליטה משתפת אך יורדת בחזרה לאחר דקה או שניים. העלתי את הTX power למקסימום שלו (255) זה עזר, אך ממש לא מספיק. מה עוד אני יכול לעשות כדי לשפר את הקליטה? *עכשיו שמתי לב שגם ממרחק של ארבע מטר, …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור (כשיגמר החוזה הנוכחי) ספקית אינטרנט. אני נמצא בנטויז'ן והבנתי שהיא לא משהו לפינגים במשחקים. (עוד לא התחלתי לשחק, מחכה לwow). קיצר, רציתי לדעת איזו ספקית אינטרנט הכי טובה לגיימרים ומה החבילה הכי טובה... (יש באפשרותי לשלם עד איזור המאה בחודש)
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן, לי יש אינטרנט בכבלים .. ואני משתף אותו ברשת רגילה עם כבל מוצלב אחד עם אחי. וכאמור בשביל שאחי ייכנס לאינטרנט הוא חייב להפעיל את המחשב שלי.. עכשיו אחי השני קנה מחשב נישא. ואנחנו רוצים לחבר את הכל לרשת משותפת שתכלול גם את האינטרנט. רציתי לדעת אם אני קונה HUB/SWITCH, האם ניתן לשתף בו רשת ואינטרנט ? והאם לא צריך להשאיר את אחד המחשבים דולקים בשביל שהשני יגלוש. (אין לי פשוט ידע נרחב בנושא של סוויצ'ים והאבים) אם כן אפשר, רציתי לדעת איזה לקנות ? אני צריך משהו פשוט..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של "Tenda W307R - V7TW307R" אני רוצה וצריך להתקין עליו את הDD-WRT. העניין הוא שבDATABASE של האתר שלהם הגרסה לא מופיעה אבל בWIKI לעומת זאת, הגרסה המדוייקת מופיעה. להלן קישור: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#Edimax אני לא כל כך יודע מאיפה להשיג את הFIRMWARE הרצוי והאם ההתקנה רגילה דרך העדכון FIRMWARE המובנה בממשק של TENDA או בצורה יותר מורכבת.. תודה לכל מי שיכול לעזור. Hello. I am new here and I read a lot but couldn't understand yet some things . My router "Tenda W307R - V7TW307R" is shown in the WIKI database as fit to the dd-wrt. Nevertheless,when I try to find the right version for it in the dd-wrt database - its just not there…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בית 2 קומות, אני רוצה לגרום לכך שתהיה קליטת אינטרנט חזקה בשתי הקומות בביתי כרגע מותקן: (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786139) ואין כמעט קליטה בקומה למטה. מה יותר עדיף: 1)לקנות ראוטר tplink-1043 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292) שיעבוד ביחד עם- edimax(שיעבור בתור repeater) 2)לקנות 2(צריך 2 כאלה נכון?)- TP-Link TL-PA4010 לחבר אחד בקומה למעלה ואחד למטה (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577) * המודם הוא hotbox של הוט.. מהירות-100 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בעזרת מודם(D-LINK 2500U). אני רוצה לחבר גם מחשב נוסף הנמצא בחדר אחר. כיצד אני יכול לעשות זאת? למיטב ידיעתי צריך ראוטר אך איני יודע איזה סוג ואיפה מומלץ לקנות באזור ראשל"צ. (הייתי רוצה להימנע מהתחייבות לבזק שבה מותנה הראוטר שלהם).
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש אפשרות למקם את הראוטר האלחוטי במיקום שונה מהמודם ונקודת הטלפון? בהחשב שמחוברים דרך ADSL? אני מעוניין למקם את הראוטר האלחוטי במקום יותר מרכזי בבית, ולא בקרבת המחשב בנייח שלי. המחשב הנייח שלי בקרבת שקע טלפון, כך שהמודם שמתחשב ל ADSL צריך להשאר ליד הנקודה והמחשב. בנוסף את המחשב הנייח אני מעוניין לחבר קווי ולא אלחוטי. יש אפשרות מעשית לבצע חיבור שכזה רק על ידי מיקום הראוטר במקום אחר? מבלי להזיז את המודם? לא מפריע לי כבל 1 ארוך שירוץ עד הראוטר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי פה והדעות היו חלוקות. עכשיו אני באמת הולך לקנות אחד , אז מה הכי שווה בשוק ביחס למחיר של עד 350 ש"ח? תודה רבה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם קירור מודם יגרום לביצוים יותר טובים באינטרנט?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
***עריכה:*** לאחר סקירות קצרות הגעתי להתלבטות בין 2 דגמים (אלא אם מישהו יפתיע אותי בדגם נוסף, זול יותר ויעיל). שני הדגמים עם תקן AC, שזה אחד התנאים החשובים לי. הראשון - ARCHER VR600 https://ksp.co.il/?uin=37339 השני - Kasda KW62293 11AC VDSL https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20186&iszap=1 אשמח לתגובות בנושא והמלצות, ניסיון אישי, דעה על הדגמים וכו'. ----------- *הנתב בתמונה צהריים טובים! ברשת הביתית אנו תחת 012 (אם אני לא טועה כיום היא תחת פרטנר), מהם קיבלנו מודם-נתב מדגם SmartBox-8330 . ובכן, הראוטר עושה בעיות, מתחרפן, מתנתק - הגיעו אחר שנים, הזמן להחליף את הקופסה (ישבנו לנתח מאיפה ה…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה ולאחר שינויים בבית, רציתי להזריק קצת מרץ ברשת הביתית. התחדשתי לי ב-1043ND כדי לתמוך ב-1GB. בבית הושחלו (במאמץ וקושי רבים) כבלים של CAT5E לפני כשמונה שנים. השקעים בקירות של לה-גרנד גם כן תומכים ב-CAT5E. הבית שלי מרושת בצורה הבאה: - קומה ראשונה : * מודם בזק ==> 1043ND ==> תקשורת קווית דרך PATCH PANEL למחשב בחדר עבודה + חיבור לשרת הורדות * שאר הקליינטים מחוברים ב-WIFI- קומה שניה : * ארבע נקודות LAN (רק שתיים מחוברות עד לקבלת סוויץ') * לינקסיס 54G שמחובר ב-LAN לאחת הנקודות ומשמש כ-AP לקומה השניה. * שאר הקליינטים מחוברים ב-WIFI לאחר ההתקנה ניגשתי עם המחשב הנייד ובדקתי את המהירויות דרך ה-LAN, התוצאות שהתקבלו הן: -קומה ראשונה: * מחשב חדר עבו…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713473,00.html
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנני רוצה להשתמש באלחוטי לחיבור שני המחשבים אלא לבנות רשת קווית וכבר יש לי כבל ארוך מוצלב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני עובר להוט במהירות 12 מגה ויש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT160N. האם הוא יעבוד טוב ב UFI או שצריך להחליף? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב D-Link 2650U שקיבלתי בזמנו מבזק. הנתב היה מוגדר על ידם לעבודה כנתב + מודם DSL. בימים אלו, התחברתי להוט, שהתקינו אצלי את המודם שלהם, ה- Hotbox, אבל בשביל שיתפקד גם כנתב אלחוטי, משום מה דורשים עוד 10 ש"ח לחודש, באופן קבוע. משום כך, החלטתי לקחת את המודם שלהם ולהשתמש בנתב ה- D-Link שלי בתור ראוטר אלחוטי. פה נתקלתי בבעיה ואני זקוק לעזרתכם: איך אני מגדיר את הנתב שיתפקד רק כנתב אלחוטי ויעבוד מול המודם של הוט, שנותן גישה לאינטרנט דרך יציאות ה- LAN שבו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ואני מתחבר אל אחד מהם מרחוק בעזרת RDP. מוגדר לי DNS Name ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. מכיוון שאני רוצה להתחבר מרחוק גם למחשב השני (לא מאותה הרשת) שיניתי לו את הפורט שאליו הוא מאזין מ-3389 ל-4489 ואני פונה אליו עם אותו ה-DNS Name ואח"כ : והפורט הבעיה הא שעכשיו אני לא מצליח להתחבר למחשב גם לא מרחו וגם לא מהרשת הפנימית עם הכתובת אייפי הפנימית (מה שמקודם עבד) מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלן, שבוע שעבר רציתי לעשות חבילת TOP40 אצלי בדירה - הנציגה מסרה לי שאני לא יכול. למרות שיש לי ארונות של בזק במרחק 30 מטר מהבית, נאמר לי שהארון עם הכרטיסי VDSL נמצא במרחק של משהו כמו קילומטר (וזה בקו אווירי עוד) - ולכן אני יכול לקבל רק 15 מגה. בלית ברירה הסכמתי (כי אני צריך אינטרנט ואין לי כוונה לעבוד עם הוט). חבילת תשתית בזק + בזק בינלאומי של 15MB בינתיים. לא ברור מה הבלאגן שהיא עשתה שם - כי הביאו לי בכל זאת מודם-ראוטר VDSL - DLink DSL-6850U. אני מחובר בצורה אלחוטית ברשת של 2.4, מרחק מהראוטר בערך 5 מטר. יש טלפון אלחוטי ליד הראוטר גם (ניסיתי לנתק אותו - אבל לא היה שום אפקט). בהתחלה (יום-יומיים ראשונים) הכל היה בסדר. אבל אחרי זה, בייחוד כשאני מוריד טורנטים (עם לא מעט …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי. רציתי לשטף אותכם במעבר שלי בין החברות. אז ככה : אחרי כמה כתבות כאן באתר שמתי לב למהירות ה"דפוקה" של אימיול שלי. כלומר, שמתי לב מזמן - 3KB/S ?? אחרי שהוא דלוק יומיים ?? מוגזם, לא ? התקשרתי ל014 והם כמובן התחילו להציע לי כל מייני הצעות נחמדות, כגון 19.90 לחודש על 1.5MB/S למשך שנה. אבל אני סירבתי. התנתקתי. אחרי 5 דקות חזר עלי נציג מNETVISION ועשינו התחברות. שיניתי את כל הבלה-בלה-בלה בראוטר שלי, והנה, פלאים !!!! המהירות באימיול קפצה בנס ל14 KB/S !!!!! איך ? מישהו מוכן להסביר לי ? איך ? או שהכתבה עליהם כאן היתה נכונה ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים בהפרש של 3 קירות. + קיר גבס נמצא הראוטר. ניסיתי לשים כרטיס רשת עם אנטנות אבל זה לא עוזר. אין לי אפשרות למתוח כבל רשת. לכן אני חושב שהפתרון הכי מומלץ זה מגדיל טווח או נקודת גישה. (לא יודע מה ההבדל) אני צריך משהו שאפשר להגדירו בקלות בלי הגדרות מסובכות ושיעשה טוב את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אני מחובר עם שתי מחשבים אני מחובר עם חיבור קווי לראוטר והשני עם מתאם אלחוטי של בזק,הבעיה התחילה מאז שחיברתי את המחשב ההוא לא הבנתי מה הקטע שרק מתי שהמתאם מחובר עם המחשב השני זה קורה,פעם בכמה זמן למטה בצד שמאל יש לי אייקון של מייבא כתובת רשת לכמה שניות ואז נעלם(בזמן שזה קורה האינטרנט מנותק),דיברתי עם בזק אמרו לי להגדיל את טווח ה IP לשים על 10.0.0.30 ,כרגע שמתי רק במחשב של המתאם אלחוטי על 10.0.0.25,ובראוטר במחשב שלי על 10.0.0.26 האם ככה זה בסדר? אמרו לי גם להחליף ראוטר זה קשור?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-