עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Classify,

שלום, אני מנוי לבזק+בזק בינלאומי לחבילת 40Mb\s וברשותי ראוטר מסוג : dlink 6740u. ברשותי 3 מחשבים, 1 שמחובר בצורה חוטית ועוד 2 אלחוטית. במחשבים האלחוטיים אני מקבל מהירות של עד 20Mb/s והאות כמובן הוא לא מקסימלי. 1. האם הראוטר שברשותי הוא ראוטר סביר? 2. האם אפשרי לקנות ראוטר טוב יותר ולחבר לראוטר של בזק (לבטל את הראוטר של בזק, שישמש רק כמודם) והאם יש לכם המצלמה לראוטר טוב? 3. האם רפיטר ודומיו הם אפשרות יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. יצאה קושחה גלובלית חדשה לראוטר TP-Link TL-WDR4300 מתאריך 16.9.2014. שימו לב כשאתם באתר של TP-Link בפינה הימנית העליונה, אם אתם על ישראל, לחצו על Change וביחרו Global - English כדי לוודא שההורדה היא של הקושחה הגלובלית ולא של הקושחה הישראלית. קישור לאתר: http://www.tp-link.com/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by mrraz,

קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום רב, יש לי אינטרנט בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי במהירות 10 מגה עם הpowerngn החדש. יש לי ראוטר אלחוטי בן שנתיים בערך שסופק על ידי בזק והבנתי מאנשים שמבינים בזה שאפשר עם ראוטר חדש להשיג טווח גלישה אלחוטית הרבה יותר טובה. העניין הוא כזה: הראוטר נמצא בתוך ממ"ד, ומחובר בכבלי רשת לשלושה מחשבים, כשיש עוד לפטופ בחדר וכמה סמארטפונים בבית. הבעיה כשיוצאים עם הלפטופ מהממ"ד כבר אין קליטה אחרי כמה מטרים ובסלון כבר אי אפשר להתחבר כמעט בכלל. הבנתי שהבעיה בראוטר הישן ויש כאלה עם טווחים גדולים בהרבה חשוב לציין שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד דבר אשר מוריד את טווח הקליטה, ולכן אני צריך אחד עם טווח גדול במיוחד. אני מוריד כבד מאוד לדעתי (במחשב הפרטי שלי לפחות 100 ג'יגה הורדה ו100 העלאה, ויש גם …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, יש לי תשתית של הוט עם נטוויזן, ופיסי ומק שאני רוצה לחבר עם כבלים למודם. 1. למודם (Thomson 315) יש יציאת איטרנט ו-USB. האם הן יכולות לעבוד ביחד בו זמנית? 2. מה צריך להגדיר כשמתחברים דרך ה-USB? במידה והמודם משתמש רק ביציאה אחת אצטרך לקנות switch ואליו לחבר את המחשבים. 2. מה לגבי החייגן? האם ניתן יהיה לגלוש בו זמנית בשני המחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. טוב אז ככה, קצת נתונים בסיסיים לפני הכל: 40 מגה בבזק + בזק בינלאומי. ראוטר דילינק 6850U. ביומיים האחרונים יש תופעה שאני לא מצליח להבין מה גורם לה. עשיתי כבר 3 ריסט-ים לראוטר, שיניתי סיסמה, שיניתי את השם, כלום לא עוזר. בבדיקת מהירות הכל תקין - מקבל 40/3. הבעיה היא בגלישה באייפון (4) שלי. גם שם הכל נראה תקין, מקבל כמו תמיד בין 10 ל-12 מגה ב-speedtest, אבל ביוטיוב יש המון תקיעות כאלה, באינסטגרם אני מקבל הודעות מוזרות של "בדוק חיבור לרשת", בטינדר למשל התמונות בקושי נטענות ואפילו סתם חיפוש בגוגל בדפדפן לא תמיד מגיב מיד, אלא אחרי כמה לחיצות (ואני מחכה בין לחיצה ללחיצה, אני לא איזה לחוץ שרוצה שהכל יעלה מיד). למקרה שתהיתם, עשיתי ניקוי הסטוריה וקוקיז באייפון, עשיתי "שכח רשת" והתחב…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by audigy,

האם כדאי לשדרג אותו לפרו אין רשת ביתית מחשב אחד השימוש העיקרי הוא גלישה והורדת קבצים,גירסת המודם היא 8463 .

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by gigi,

אהלן.... יש לי מספר שאלות בקשר לפינגים. אני לא בדיוק מבין מה זה!! כי ששאלתי את השאלה באתר pc arena אמרו לי שזה בדיקה תקשורת אוו משהו בסגנון... החלטתי להעביר את הנושא לכאן. אז ככה: מה זה פינגים? איפה הם נמצאים? ומה הם עושים? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני חושב שאקבל תשובות על אלה אבין את השאר!!! אני גם יודע שפורצים או משהו כזה... טוב הכי כדאי שאשמע מכם את כל מה שאפשר בנושא!! או אם יש איזה מדריך על זה גם טוב... תודה רבה..

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. איזה אתר פרוקסי חינמי הכי מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר בעל תקן N, על הראוטר להיות בעל האפשרות לWDS ע"מ שראוטר הG שלי של EDIMAX (אשר גם לו יש WDS) יוכל להגביר את האות שלו לשאר הבית (אני יודע שהוא יעביר רק בG...). השאלה שלי היא קודם כל, האם אפשר לחבר AP WDS של G לראוטר N ושזה באמת יעבוד, והשאלה השנייה היא איזו ראטור כמובן? אני בנתיים חושב על ה6424n, אבל אני לא מצאתי שום סיקור או חוות דעת עליו (חדש למדי נראה לי). אשר אם תוכל לומר לי את דעתכם עליו (בעיקר מהירות וטווח - חדירות דרך קירות וכו' - בעיקר כאשר בצד השני יהיה G). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by argo8866,

היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by eyasso,

בוקר טוב, יש לי שאלה לגבי רשת אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי וויפיי בבית, אבל הילדים מתלוננים שאין קליטה בחדרים שלהם. ממגדיל תווך וויפיי אי אפשר כי אין שקע חשמל באמצע. לכן האופציה היחידה היא אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי מספר שאלות לפני כן: 1. יש לי חשמל תלת פאזי. האם זה יעבוד? האם אני צריך הכנה מיוחדת? 2. מה רמת האמינות? האם יש הרבה retries? packet loss? 3. מבחינת משחקי רשת. האם זה מוסיף הרבה latency? זה יפריע לחווית משחק מרובי משתתפים? למשל: פורטנייטcsgo, League of Legends :. 4. האם אני יכול לחבר למספר חדרים? אני מבין שאני צריך מתאם ליד הראוטר ובחדרים. האם אני יכול להשתמש עם חיבור אחד לראוטר ומספר חיבורים בחדרים שונים? 5. האם אפשר לחבר …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Keman,

הי. רציתי לשטף אותכם במעבר שלי בין החברות. אז ככה : אחרי כמה כתבות כאן באתר שמתי לב למהירות ה"דפוקה" של אימיול שלי. כלומר, שמתי לב מזמן - 3KB/S ?? אחרי שהוא דלוק יומיים ?? מוגזם, לא ? התקשרתי ל014 והם כמובן התחילו להציע לי כל מייני הצעות נחמדות, כגון 19.90 לחודש על 1.5MB/S למשך שנה. אבל אני סירבתי. התנתקתי. אחרי 5 דקות חזר עלי נציג מNETVISION ועשינו התחברות. שיניתי את כל הבלה-בלה-בלה בראוטר שלי, והנה, פלאים !!!! המהירות באימיול קפצה בנס ל14 KB/S !!!!! איך ? מישהו מוכן להסביר לי ? איך ? או שהכתבה עליהם כאן היתה נכונה ?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ganav,

אהלן! ברשותי ראוטר WGR614v9 של NETGEAR, מזה זמן רב אני חווה איתו בעיות. בהתחלה כל הקבצים שהייתי מוריד מהאינטרנט היו פגומים, אז בצעתי עדכון גרסא לראוטר וזה פתר את הבעיה אך כעת יש לי בעיה חדשה: כאשר אני מנסה להוריד קבצים גדולים(נגיד יותר מ100 MB ) ההורדה פשוט נתקעת באמצע, על אותו אחוז וכלום לא קורה. יש לציין כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד מצויין ואין שום בעיות. יש למישהו מושג כיצד ניתו לפתור את הבעיה? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. איך אני מעביר את החומר שיש לי על מחשב 1 למחשב השני ? 2 המחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי האם אני צריך לעשות אילו שהם הגדרות לפני ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום לכולם התחדשתי בנתב הנ"ל ולמרות שהידע שלי ברשתות לא מועט הסתבכתי עם פתיחת פורטים נוספו המון הגדרות שאיני מכיר לתוך קטגוריית ה virtual server כמו public port ו private port כנ"ל לגבי private ip ו remote ip. הפורט מיועד לשרת ביתי של ונטרילו שיושב על אחד המחשבים הנייחים שמחובר בצורה קווית (הפורט הוא 3784) אין לי מושג מהי האפשרות Nat loopback. אצרף תמונה שאולי תעזור להבין מה אני עושה לא בסדר. המערכת לא נותנת להעלות שום קובץ ולכן: http://jpg.co.il/view/567eb9ae976cf.jpg/ נ.ב שכחתי להגיד שאני מאחורי HOTBOX שהפך למודם בלבד.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם... בחמישי האחרון עשיתי התתקנה לראוטר החדש שלי, Powernet par-720G. וישנם מספר בעיות. א. פורטים פורטים, ועוד קצת פורטים. אפשרי FW במכשיר, ועשיתי פתיחת פורטים בVirtual Server לפורט 46669 שמרתי את הקונפיג לזיכרון. אך עדיין בפורט סגור. האם פספסתי משהו בדרך? או שאולי המכשיר תקול? ב. בעיות קליטת WiFi. המכשיר הקודם שלי (2wire) היה בתקן B, והייתה קליטה מאוד טובה בסלון (בדיוק קומה מתחת לראוטר) וקליטה בינונית בשאר הקומה התחתונה. בראוטר החדש, בתקן G, יש קליטה ממש חלשה בכל הבית, לעיתים הקליטה משתפת אך יורדת בחזרה לאחר דקה או שניים. העלתי את הTX power למקסימום שלו (255) זה עזר, אך ממש לא מספיק. מה עוד אני יכול לעשות כדי לשפר את הקליטה? *עכשיו שמתי לב שגם ממרחק של ארבע מטר, …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by AgentZ,

אהלן חברים, קודם כל המצב שלי כיום: אני גר בבית בעל 2 קומות , ביניהם יש מדגות מתכת שמפריעות לשידור , אז כרגע אנחנו פועלים עם נתב בקומה העליונה ונתב בקומה התחתונה שמשמש כרפיטר. האם העברת הנתב הראשי לנתב מסוג N (במקום הG כיום) יכולה לחסוך את הAP ולהגיע לכל חלקי הבית בלי בעיה , בלי שידרוג במחשבים בבית למתאמים אלחוטיים שתומכים בN ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום. השבוע היו אצלי מ012 וחיברו מתאם שיחות, ומאז אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר (10.0.0.138). בנוסף למתאם שיחות הם חיברו גם מודם דגם 600E. מה שהולך כרגע הוא שמחובר אצלי ראוטר של NETGEAR, מודם 600E ומתאם שיחות. ההשערה שלי היא שהראוטר והמודם מפריעים אחד לשני, אבל אני לא בטוח לגבי זה. מה ניתן לעשות במצב כזה? תודה. צירפתי תמונה של הפקודה ipconfig /all [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. רק מבחינת קרינה,ראוטר G או ראוטר N ,מה יותר מסוכן ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713473,00.html

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. מעוניין להחליף כרטיס qualcomm atheros ar9485wb-eg בכרטיס : Intel Centrino Advanced-N 6235 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card או Intel Centrino Wireless-N 2230 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card, אני בעיקר מדבר על תיאמות לאנטנה של הנייד עצמו וכדומה, אמורה להיות בעיה חומרתית\תוכנתית ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by POPCORN,

שלום יש לי חדר מחשבים שבו מחוברים 20 מחשבים ביחד בכולם מותקן win 7 ולכל מחשב יש שם אחר הבעיה שלי היא כשאני מנסה להתחבר לקבוצת רשת (כדי שאוכל לשתף תיקיות) אני מקבל בכל מחשב את האפשרות ליצירת קבוצת חדשה ואין לי אפשרות להתחבר לקבוצה אחרת (למרות שכבר פתחתי כמה) משהו מכיר את הבעיה?? כל המחשבים מחוברים לרשת האינטרנט ועובדים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. קניתי לא מזמן נתב אלחוטי ואני חושב שצריך לפתוח פורטים (נכנסתי למשחק ולא הצלחתי להתחבר) בשביל המשחק (משחק רשת המוני) אז איך אני יודע את הפורטים שהמשחק משתמש בו? ולא ממש הבנתי איך לפתוח את בנתב יש לי נתב מבזק של eci http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=28&SubCat_Id=73&menu=1 כשאני פותח פורט חדש יש כל מיני פרטים שאני צריך למלא ואני לא יודע מה זה כל אחד ואיפה צריך לכתוב את הפורט:

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by tgen,

יש לחבר שלי את הראוטר tl-wr841n של tp-link. (מדובר בראוטר רגיל, לא ראוטר מודם) המחשב שמתחבר אליו בצורה חוטית לפעמים מתנתק מהאינטרנט סתם ככה. אם אני יכבה וידליק את הראוטר זה ייסתדר אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל כמה ימים. בצורה אלחוטית יש מצבים שאפשר לראות את הראוטר ולהתחבר אליו אבל לא מעבר לזה. יכול להיות אפילו מצב ששני אייפונים לדוגמא ינסו לגלוש דרכו, אחד יצליח והשני יתחבר לרשת אבל לא יוכל לגלוש. כאמור, הפעלה מחדש אמורה לפתור את הבעיות האלה אבל זה לא עסק כל שני וחמישי לרסט אותו. ולכל מקרה, המודם שאליו מתחבר הראוטר אמור להיות תקין. כשהמחשב חובר ישירות דרכו הוא פעל בלי שום בעיה במשך כמה שבועות עד שחזרנו לנסות שוב את הראוטר. יש איזה הגדרות שאפשר לשחק איתם בראוטר לפני שמכריזים ע…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים