רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
טוב , בעקבות הגילוי של MOO MOO בתראד על הכתובת IP... החלטתי לעבור ספק משום שבזק בינלאומי (הספק הנוכחי שלי) "לא יכולים להחליף את לי הכתובת" זה "קבוע".. RESET'ים למודם לא משנים לי את ה-IP וההתייחסות של בזק לא מוצאת חן בעיני.. אז אם יש לכם פה מחירים של ספקים (שאתם מחוברים) תכתבו ותנו גם דעה אישית על הספק איך מתייחסים אליכם , איך המהירות והפינגים. אני מחובר לבזק...לא מרוצה..פינגים גבוהים , הורדות סבירות...75 ש"ח בחודש.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קודם כל המצב שלי כיום: אני גר בבית בעל 2 קומות , ביניהם יש מדגות מתכת שמפריעות לשידור , אז כרגע אנחנו פועלים עם נתב בקומה העליונה ונתב בקומה התחתונה שמשמש כרפיטר. האם העברת הנתב הראשי לנתב מסוג N (במקום הG כיום) יכולה לחסוך את הAP ולהגיע לכל חלקי הבית בלי בעיה , בלי שידרוג במחשבים בבית למתאמים אלחוטיים שתומכים בN ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. העניין הוא כזה: יש לנו מודם / ראוטר מבזק, TNN AZTECH 600E כזה קטן ענתיק. הוא מוגדר כראוטר, רשת פנימית 10.0.0.X דבש. הוא מחובר לעוד ראוטר, של TP-LINK, ה-WR841N שהוא זה שמשמש את צרכי המחשבים בבית. רשת פנימית 192.168.1.X המקרה הזה יוצר שתי רשתות פנימיות, אחת בתוך השנייה, מה שמונע ממני את היכולת לפתוח פורטים (ל-TNN יש באג דפוק בקושחה) וחלק מהתוכנות לא אוהבות את זה, כמו Air Video HD (רושם לי Double NAT Detected ואני לא יכול לגשת לתכנים מהאינטרנט) איך בהגדרות אני הופך את ה-TNN למודם בלבד? מדובר בדגם עם הקושחה החדשה יותר, אבל הוא דפוק לגמרי (באגים, אי אפשר להכנס לממשק הוובי רוב הזמן)
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP פרו ,עברית. ויש לי תוכנה מקאפי הגנה אנטי וירוס עם פיירוול. אני ביטלתי הגנה פיררול של XP. בגלל שיש לי תוכנה מקאפי הגנה. ויש בעיה מעצבן אותי. אני אספר, רציתי לעשות שליטה מרחוק במחשב מול מחשב. ולראות שולחן עבודה שלי. ולבצע בדיקה דואר או מסמך או אחר... אני בדקתי בעצמי רשמתי IP שלי בבית, לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ואח"כ עשיתי סיסמא בשם משתמש לכניסה למחשב שלי. ונסעתי לאחותי ויש לה מחשב בבית. לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ורציתי ליבדוק במחשב בבית שלי שליטה מרחוק שולחן עבודה. ניכנסתי לתוכנה Remote Deskto…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר שבוע אם לא יותר שלאינטרנט יש מצבי רוח .. לפעמים הוא פעול נורמלי לגמרי אבל לפעמים הוא פשוט איום.. להיכנס לגוגל זה עיניין של 30-40 שניות, כניסה לדף הראשי כאן זה כבר עיניין של דקות וגם כשהוא ניכנס הוא לא מציג את התמונות אלא איקסים.. בכל מיקרה האיטיות היא לא מידית, אחרי דקה +- של שימוש במהירות רגילה היא מופיע.. כשאני מיתנתק ומנסה להיתחבר שוב אני תמיד מקבל הודעת שגיאה (734,691) ורק בניסיון השני או השלישי זה מיתחבר ואחרי זה יש שוב כדקה שתיים של מהירות נורמלית ושוב חוזרת האיטיות . אם זה משנה .. אני מחובר דרך נטויזן ובזק בחבילה 1.5/96 . 10X לא צינתי שבבדיקת מהירות מול הספקית הכל היה בסדר.. כ 198KB וגם תוכנות P2P מורידת לא רע..(כמובן שהן לא פעלו בזמן הגלישה ולכן אין קשר)
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש שרת קבצים שיוכל להכיל לפחות 6TB עם חיבור רשת כדי לחבר לרשת הביתית אני מחפש את הכי זול שאפשר..
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר N של EDIMAX. בסלון יש מחשב עם כרטיס רשת N שמוחובר אלחוטית למחשב בחדר, שמחובר חוטית לראוטר. אני לא מקבל 300MB בסלון. יכול להיות בגלל כרטיס הרשת הקוי של המחשב בחדר? זה כרטיס סטנדרטי שבא על הלוח של 100MB. האם צריך כרטיס רשת קוי משודרג במחשב הראשי?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם .. אפשר לדעת למי שייך מספר של IP או מה המקור שלו ?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני טכנאי מחשבים ורשתות קטנות ועובד כעצמאי. לאחר המון שעות של נסיונות שום דבר לא עונה על הדרישות של הלקוח. הראשונה שבהן היא קליטה בכל הקומות של הרשת האלחוטית. אין באפשרותי לאמוד במדויק את עובי הקירות, אך לא מדובר בממד. הראוטר שברשותו הוא לינקסיס 160nl ויש לו רפיטרים גם של לינקסיס wre54g שפשוט לא עושים את העבודה (אני מודע לכך שהם עובדים בתקן G, אבל זה מה שהיה לו) קצב התעבורה לא מספק (4 מגה ביט מינוס) ואיבוד סנכרון לא עיקבי, אבל בתכיפות גבוהה. החלטתי לנסות רפיטר אדימקס שברשותי דגם 7416apn v2 שנתן תוצאות דומות ואיבד את תקשורת האינטרנט לחלוטין מדי פעם (הרשת המשיכה לעבוד). עידכנתי את הfirmeare לעדכני ביותר בכל הרכיבים והתקנת open-wrt על הלינקסיס היא לא אופציה מבחינת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לכבלים, ואני רוצה לדעת איזה מודם אני יכול לבקש מהם, במידה ויש אפשרות כזאת. אמרו לי שהמודם כבלים הכי כדאי הוא Motorola SB40. אפשר להשיג אותו כיום באיזורים של ערוצי זהב? במידה ואני לא אוכל להשיג את המודם הזה, אני רוצה לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש. דרגו בבקשה את המודמים השונים של הכבלים מהטוב ביותר לפחות טוב (מודם רשת בלבד), ופרטו קצת על כל מודם, במידה ויש לכם מידע ספיציפי אודותיו. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קשור לאינטרנט באמצעות הוט. מהירות התקשורת שמגיע המחשב השולחני שלי, זה המקושר ישירות לרשת הוט, משביעה רצון, מתקרבת ל-500 המובטחים. במקביל ראוטר ה- HOTBOX שמספקת החברה מאפשר תקשורת אלחוטית. משום מה, איני מצליח להפיק מהירות סבירה ברשת הביתית. הנייד מגיע לקרוב ל-100 Mbps והמחשב הנייד לכ-200. האם אפשר לשפר את מהירות הרשת הביתית?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,בזמנו השתמשתי ב-repeater : שימוש ב-Reapter כדי להגדיל טווח של WiFi אם אני משתמש בזה: http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/wn3000rp.aspx#two זה יעשה את אותה העבודה? אני צריך לאותה מטרה:כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. האם מישהו התנסה עם הציוד הזה? איך אני מגדיר אותו על הנתב שלי? האם הוא דורש חיבור לחשמל בלבד? האם הוא שווה את המחיר: http://www.amazon.com/gp/product/B004YAYM06?ie=UTF8&tag=wwwetalecouk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004YAYM06 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לשילוב HOT & בזק בין לאומי 100 מגה, ואף על פי שעל הנייר אני באמת מקבל 100 מגה, יוטיוב לפעמים לא סוחב... האם זה משהו מוכר ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאז שיש לי אינטרנט מהיר בכבלים, המודם תמיד היה מחובר דרך ה-USB (מכיוון שלא היה לי כרטיס רשת). לפני מספר ימים השגתי כרטיס רשת, אבל לא חיברתי אליו את המודם. היום סתם בשביל הניסיון ובדיקת המהירות חיברתי את המודם לכרטיס רשת וערכתי בדיקת רוחב פס דרך האתר Bandwidth Place (לחצתי על "Cable connection in Middle East"). התוצאות: 1.3Mbps בכרטיס רשת, לעומת 544Kbps ב-USB. כלומר, האם ב-USB אני מקבל רק חצי מהמהירות שאני אקבל בכרטיס רשת? לא פעם הורדתי קבצים משרתים ישראליים במהירויות של 190Kbps, שזאת בעצם מהירות ההורדה המקסימלית של 1.5M. אני בכבלים, סמייל אינטרנט זהב, 1.5M, המודם - JOOHONG SuperLink2800. בנוסף לכך, מסיבה לא ברורה האינטרנט לא עובד אצלי טוב בכרטיס רשת. אם אני לא מאתחל את המ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאשר כבל ה adsl מחובר ישירות לשקע הטלפון אז יש לי קו לחיוג באינטרנט כאשר אני מחבר את הכבל לפילטר, ואת הפילטר לשקע אז אין קו. במצב זה יש קו לטלפון המחובר לפילטר, אך אין קו למחשב המחובר ל adsl מה לא בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???
-
שלום לחברי הפורום , אני מנוי של הספקית "אורנג'" למעלה כחודש ימים , שמתי לב שהחל משעה 21:00 הטורנטים לא עוברים ולא מגיעים ל1.2MB .. אני מקבל הורדה של 350KB אני התחברתי ל10M באורנג' .. מה שקורה זה לאחר השעה 21:00 משהו בסביבות השעה 00:00 , ההורדות יורדות מהר ומגיעות למקס' . האם גם את חשים בכך? מסתבר לי שאורנג' גם כן פועלת מאחורי הקלעים. אשמח לקבל תגובות , תשובות . נ.ב - ואני חשבתי לי שאורנג' לא מגבילה + לא חוסמת . מסתבר שכל הספקיות היום חוסמות חד וחלק..
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-