רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, קודם כל המצב שלי כיום: אני גר בבית בעל 2 קומות , ביניהם יש מדגות מתכת שמפריעות לשידור , אז כרגע אנחנו פועלים עם נתב בקומה העליונה ונתב בקומה התחתונה שמשמש כרפיטר. האם העברת הנתב הראשי לנתב מסוג N (במקום הG כיום) יכולה לחסוך את הAP ולהגיע לכל חלקי הבית בלי בעיה , בלי שידרוג במחשבים בבית למתאמים אלחוטיים שתומכים בN ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב.... אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב.... ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי.... תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה..... עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה תודה רבה לכם!!! עריכה:יש לי Version 1.2.0..
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מת לדעת אם גם להם יהיה אינטרנט מהיר כלשהו חוץ מADSL בגלל שיש לי YES אז אינטרנט בכבלים בינתיים מחוץ לתחום בשבילי.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני טכנאי מחשבים ורשתות קטנות ועובד כעצמאי. לאחר המון שעות של נסיונות שום דבר לא עונה על הדרישות של הלקוח. הראשונה שבהן היא קליטה בכל הקומות של הרשת האלחוטית. אין באפשרותי לאמוד במדויק את עובי הקירות, אך לא מדובר בממד. הראוטר שברשותו הוא לינקסיס 160nl ויש לו רפיטרים גם של לינקסיס wre54g שפשוט לא עושים את העבודה (אני מודע לכך שהם עובדים בתקן G, אבל זה מה שהיה לו) קצב התעבורה לא מספק (4 מגה ביט מינוס) ואיבוד סנכרון לא עיקבי, אבל בתכיפות גבוהה. החלטתי לנסות רפיטר אדימקס שברשותי דגם 7416apn v2 שנתן תוצאות דומות ואיבד את תקשורת האינטרנט לחלוטין מדי פעם (הרשת המשיכה לעבוד). עידכנתי את הfirmeare לעדכני ביותר בכל הרכיבים והתקנת open-wrt על הלינקסיס היא לא אופציה מבחינת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,בזמנו השתמשתי ב-repeater : שימוש ב-Reapter כדי להגדיל טווח של WiFi אם אני משתמש בזה: http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/wn3000rp.aspx#two זה יעשה את אותה העבודה? אני צריך לאותה מטרה:כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. האם מישהו התנסה עם הציוד הזה? איך אני מגדיר אותו על הנתב שלי? האם הוא דורש חיבור לחשמל בלבד? האם הוא שווה את המחיר: http://www.amazon.com/gp/product/B004YAYM06?ie=UTF8&tag=wwwetalecouk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004YAYM06 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???
-
לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל ששרפה לי את ה-TL-WR941ND. בעיקרון ה-941 עשה את העבודה, אבל התקשה בפעולות שמעמיסות עליו הרבה. אני מחפש ראוטר עם טווח גדול (שיעבוד בצורה תקינה גם עם טווח של 10-13 מטר), LAN של 1Gb, שלא לגמגם עם הרבה טורנטים, גיימינג וסטרימינג. באלחוטי נכון להיום מתחברים אליו 8-10 מכשירים, חוטי מחוברים שני מחשבים, הראוטר עצמו מחובר להוטבוקס. יש לי רק מכשיר אחד בבית שעובד עם 5GHz (ה-LG G3), אבל בעתיד כנראה עוד יעבדו בתדר הזה. אני מתלבט בין שני ראוטרים, אבל אני פתוח להצעות - TL-WR1043ND v2 (עובד ב-2.4GHz) או TL-WDR4300 (ראוטר Dual Band, אבל הבנתי שהקושחה הישראלית לא משהו). אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ יותר מבחינת STREAMING ו-UPTIME? הוא ימוקם בארון תקשורת במרתף בבית של 300 מטר על שלוש קומות, לא רוצה לרדת לכבות להדליק כל פעם שיש בעיה. לכל המחשבים תהיה רשת של ג'יגהביט שמגיעה לנתב בחיבור קווי, אבל למכשירים ניידים עדיין צריך את ה-WIFI. קראתי ב-NEWEGG ביקורות סותרות על ה-TPLINK הזה. או שאולי עדיף בכלל ה-WR1043ND המפורסם (בהנחה שהוא עדיין זמין)?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 5 מגהבייט בנטוייזון על בזק. האינטרנט עובד מצויין אבל משחקי רשת יש לי לאגיים... הבנתי שאם משנים את ה MTU ניתן אולי לעזור. אבל אני לא מוצא את הפונקציה בהגדרות נתב של אסווס של בזק.... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מאתמול בערב סבלתי מאיטיות מחרידה של נטביזיון, מהיום אחה"צ אני סובל מקשיי התחברות. YNET השייך לקבוצת ידיעות תשקורת - מודיע כי התקלה כי כלל ארצית אצל כל ספקיות האינטרנט, וכי מד-1 היא האחראית על כך(אם כי היא אמורה להיות אחראית על החיבור לחו"ל ולא על הLOGIN לספק האינטרנט, אבל ניחה). בנוסף, משתמשים מדברים על קשיים בהתחברות לאינטרנט בכבלים(כי המודם יצא מסינק) בטוקבקים - ומעניין שגם נטביזיון וגם הכבלים נמנמים עם אותה קבוצת תקשורת של דנקנר. אני, תודה לאל, מחובר דרך בזק בתשתית והמודם מסונכרן פיקס למרכזיה. אבל, זה לא מנע מנטויז'ן - לפני שהם שמו את תקלית התקלה - לאלץ אותי לנתק המודם מהראוטר(כי הרי הם לא תומכים בראוטרים) ולחבר ישירות למחשב כדי שגאון המחשבים שיושב מעברו השני של הקו י…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים נייחים בבית שכרגע מחוברים עם ראוטר חוטי מחדר לחדר וקניתי עכשיו לפטופ ולכן אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיהיה לי גם בו אינטרנט אני יחבר את שני הנייחים לראוטר האלחוטי עם הכבלים כמו שהיה קודם ואת הלפטופ עם wireless המרחק בין הלפטופ(שיהיה בקומה שניה) לבין הראוטר בסביבות 15-20 מטר ותהיה בניהם התקרה(שאפשר לקרוא לזה קיר בטון 1) וקיר גבס אני לא מבין כל כך במהירויות שלהם ראיתי 54Mpbs 108Mpbs ו גם 300Mpbs איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מהירות תודה רבה לעוזרים!
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תיאור הסיטואציה: אני גר במעונות ריפקין (עזה) בטכניון ויש לי חיבור לאינטרנט דרך הרשת הטכניונית כאשר אני מחובר לשקע lan בקיר. בכדי שהשקע יפעל אני ניגש לאתר רשת הטכניון ומגדיר גישה למחשב אחד בלעדית ע"פ כתובת ה-mac. בעיה ברורה נוצרת כאשר יש לי 2 מחשבים שלשניהם אני רוצה גישה לאינטרנט וזה לא אפשרי להחליף כל פעם כתובת mac באתר ההגדרות של הטכניון. לכן, 1) אם אני מביא ראוטרמודם אלחוטי DLink DSL-2640T מהבית איך אני יכול לחבר אותו לשקע ולהגדיר אותו כך שהוא יקבל חיבור לרשת ע"י הגדרת החיבור לכתובת ה-mac של הראוטר וכך שהוא ישדר לשני הניידים שברשותי בלבד (כך שאחרים במעונות לא יוכלו להתחבר אליי, כפי שאני חוטא בעצמי לפעמים). 2)האם אפשר לגרום לנייד אחד לשתף גישה לאינטרנט עם ה…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר D-LINK 2760U E1 ואני רוצה לאבטח את הגישה האלחוטית אליו ואני צריך את עזרתכם בשינוי סיסמת הכניסה לנתב ובביטול האפשרות לניהול מרחוק. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש שרת קבצים שיוכל להכיל לפחות 6TB עם חיבור רשת כדי לחבר לרשת הביתית אני מחפש את הכי זול שאפשר..
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי מאד רוצה להוציא 300 פלוס מינוס. N טובים של לינקסיס מאד יקרים ולכן חשבתי על G. במקרה הזה יש 2 אופציות: WRT54GL ב 375 או WRT54G2 ב 310. אופציה נוספת עליה המליצו לי היא 3Com 3CRWER100-75 ב 239. מה הייתם ממליצים? אני רואה המלצות מדי פעם על EDIMAX, D-LINK וכד', האם הם ברמה של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הראוטר שלי עובד בסדר גמור אבל הוא לא משדר WIFI, איך אני מסדר את זה? בתודה, ניב.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט. שקלתי לקנות מוצר כמו זה: http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI? איפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM 3CRWER100-75 ואני גולש בכבלים דרך בזקבינלאומי 2.5 מגה. הבעיה, כשאני מבצע בדיקת הורדה באתר של בזקבינלאומי כעבור כמה שניות החיבור לאינטרנט מתנתק.כל פעם. תחילה חשבנו שזה הראוטר נדפק אבל הוחלף לי לחדש וזה עדיין קורה. המודם הוא של מוטורולה.SB5101 עדכנתי כבר את התוכנה FIRMWARE של הראוטר וזה לא עזר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-