עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by j,

שלום, אני צריך את המלצתכם לסוויץ' שיחובר לסטרימר ולכן עדיף שיהיה 1 גיגה.. נראה שמספיק 5 או 8 חיבורים וזהו.. תקציב - משהו טוב ולא יקר - אין לי מושג מה נחשב נורמלי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by chenrp,

שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by AgentZ,

אהלן חברים, קודם כל המצב שלי כיום: אני גר בבית בעל 2 קומות , ביניהם יש מדגות מתכת שמפריעות לשידור , אז כרגע אנחנו פועלים עם נתב בקומה העליונה ונתב בקומה התחתונה שמשמש כרפיטר. האם העברת הנתב הראשי לנתב מסוג N (במקום הG כיום) יכולה לחסוך את הAP ולהגיע לכל חלקי הבית בלי בעיה , בלי שידרוג במחשבים בבית למתאמים אלחוטיים שתומכים בN ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by kupo,

ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by DEMON HUNTER,

אני מת לדעת אם גם להם יהיה אינטרנט מהיר כלשהו חוץ מADSL בגלל שיש לי YES אז אינטרנט בכבלים בינתיים מחוץ לתחום בשבילי.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. וגם זול?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן, מקווה שהכותרת לא מפחידה . לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד . אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש . העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH : מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E . עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ? אודה בקרב לב לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. ומקבלים מודם אלחוטי "מתנה". מה אתם אומרים על המבצע הזה שמוצע כרגע ברשתות סלקום? קישור: http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by MoMo-P,

שלום, זה שבועיים אני מנסה ליצור רשת ביתית פשוטה אך ללא הצלחה! המחשב המרכזי ("אסף", לצורך העניין) עובד על Vista Ultimate והוא מחובר למודם הכבלים ישירות (אני לא משתמש בראוטר) דרך NIC כמובן ומוגדר כ "Local Area Connection 2". מ"אסף" יוצא כבל רשת נוסף (המחובר לNIC אחר לא מובנה בלוח), המוגדר כ "Local Area Connection", ומתחבר למחשב השני ("אריה"), העובד על XP SP3, ישירות דרך NIC כמובן. החיבור לאינטרנט הוא חיבור ללא חייגן ! WORKGROUP נמצא על אותו שם! גילוי רשת בON ואני תמיד מגדיר אותו כPRIVATE אך הווינדוז מתעקש להחזיר אותו לPUBLIC וזה הדבר שהכי מחרפן לי את השכל!! בכל אופן אני מקבל LIMITED CONNECTIVITY , והרשת לא יציבה בכלל! שיתוף קבצים מוגבל ומדפסות לא יכולות לעבוד בשיתוף למרות ש…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by behagai,

שלום רב למומחי הפורום הנהדר הזה, יש לי בעיה ברשת הביתית לאחר התערבות (מעצבנת) של הטלפוניה בפרט ובשירות האינטרנטי בכלל של בב"ל. אני נכנס לראוטר ומסתכל על טבלת ה-DHCP ומתחיל לקבל סחרחורת. זה מרגיש לי שאני הולך לאיבוד בתעבורה ובמידע שיוצא ונכנס אצלי לרשת. מה גם שעם ה- PRIVET BOX של בב"ל ושיטת העבודה (שהם מתעקשים לא לתת לך גישת ADMIN - שאגב מצאתי את הסיסמה למתאם שיחות) יוצא שהם יכולים לצאת ולהכנס לרשת שלי כמעט איך שבא להם. לכן החלטתי שאני מעוניין לעשות מוניטורינג צמוד לרשת הפרטית שלי על ידי סניפר. קצת רקע על הטופולוגיה הביתית שלי: תשתית הוט 12 מגה עם בב"ל. מודם --> ראוטר TP-Link wr1043 ---> מתאם MP202 --> טלפון + מחשב PC (את המחשב אפשר גם לחבר לראוטר אבל ככה יש לי ג…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by liiight,

אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by borg,

אני מעוניין לעבור לכבלים, ואני רוצה לדעת איזה מודם אני יכול לבקש מהם, במידה ויש אפשרות כזאת. אמרו לי שהמודם כבלים הכי כדאי הוא Motorola SB40. אפשר להשיג אותו כיום באיזורים של ערוצי זהב? במידה ואני לא אוכל להשיג את המודם הזה, אני רוצה לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש. דרגו בבקשה את המודמים השונים של הכבלים מהטוב ביותר לפחות טוב (מודם רשת בלבד), ופרטו קצת על כל מודם, במידה ויש לכם מידע ספיציפי אודותיו. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by OhayoNB,

היי, יש ברשותי כרגע נתב של בזק מדגם D-Link DSL-G256DG שלפי מיטב ידיעתי הוא משולב (ראוטר ומודם). אני רוצה לקנות ראוטר ולחבר ביניהם, שהנתב של בזק יהיה מודם בלבד והראוטר שאקנה יתחבר אליו. הראוטר שאני רוצה לקנות הוא NETGEAR R6700. השאלה שלי היא איך אני מחבר ביניהם, זאת אומרת עם איזה כבל בין איזה יציאות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by omerha,

שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. אני לא משמש כמעט אף פעם באימיול והמזהה אצלי נמוך....לא יודע אם זה יכול להשפיע עד כדי כך אבל רק שתדעו. העניין הוא שה UPLOAD הוא סביב ה 13 ק"ב לשנייה ואילו ה DOWNLOAD נע סביב ה 2.5 ק"ב כאשר כל קובץ יורד במהירות של סביב ה 2 ק"ב. UPLOAD יכול להיות בדר"כ של 4 או 5 קבצים יחד גם בקושי יורדים דברים גם כשיש להם מקורות רבים, ההורדה בו זמנית של קבצים היא מקסימום 2 או 3 קבצים יחד, בדר"כ לא יותר מ 2. אני מחובר דרך ראוטר DILNK 524 שהגדרתי בו IP קבוע למחשב עם האימיול וכמו כן הפורטים הדרושים פתוחים. מה אתם אומרים ?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by SaberWolf,

התחברתי היום ל קווי זהב 012. וזה דרעק פינגים בשמיים, שציפיתי שיהיו טובים יותר מ ADSL טעיתי ובגדול, אז רק רציתי להזהיר אותכם, ותתרחקו מ קווי זהב בכבלים, כי הם לא כמו ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by gigi,

אהלן.... יש לי מספר שאלות בקשר לפינגים. אני לא בדיוק מבין מה זה!! כי ששאלתי את השאלה באתר pc arena אמרו לי שזה בדיקה תקשורת אוו משהו בסגנון... החלטתי להעביר את הנושא לכאן. אז ככה: מה זה פינגים? איפה הם נמצאים? ומה הם עושים? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני חושב שאקבל תשובות על אלה אבין את השאר!!! אני גם יודע שפורצים או משהו כזה... טוב הכי כדאי שאשמע מכם את כל מה שאפשר בנושא!! או אם יש איזה מדריך על זה גם טוב... תודה רבה..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by tal_p,

אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by elirock,

שלום. יש לי ראוטר של "Tenda W307R - V7TW307R" אני רוצה וצריך להתקין עליו את הDD-WRT. העניין הוא שבDATABASE של האתר שלהם הגרסה לא מופיעה אבל בWIKI לעומת זאת, הגרסה המדוייקת מופיעה. להלן קישור: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#Edimax אני לא כל כך יודע מאיפה להשיג את הFIRMWARE הרצוי והאם ההתקנה רגילה דרך העדכון FIRMWARE המובנה בממשק של TENDA או בצורה יותר מורכבת.. תודה לכל מי שיכול לעזור. Hello. I am new here and I read a lot but couldn't understand yet some things . My router "Tenda W307R - V7TW307R" is shown in the WIKI database as fit to the dd-wrt. Nevertheless,when I try to find the right version for it in the dd-wrt database - its just not there…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by b007,

אם יש אפשרות למקם את הראוטר האלחוטי במיקום שונה מהמודם ונקודת הטלפון? בהחשב שמחוברים דרך ADSL? אני מעוניין למקם את הראוטר האלחוטי במקום יותר מרכזי בבית, ולא בקרבת המחשב בנייח שלי. המחשב הנייח שלי בקרבת שקע טלפון, כך שהמודם שמתחשב ל ADSL צריך להשאר ליד הנקודה והמחשב. בנוסף את המחשב הנייח אני מעוניין לחבר קווי ולא אלחוטי. יש אפשרות מעשית לבצע חיבור שכזה רק על ידי מיקום הראוטר במקום אחר? מבלי להזיז את המודם? לא מפריע לי כבל 1 ארוך שירוץ עד הראוטר. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ToR,

לרשת של 2-3 מחשבים עם ROUTER של ADSL, עדיף SWITCH או שHUB יספיק דרך אגב השדרוג של הALCATEL עדיין עובד נכון, (לא נחסם או משהו)?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים