רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום. השבוע היו אצלי מ012 וחיברו מתאם שיחות, ומאז אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר (10.0.0.138). בנוסף למתאם שיחות הם חיברו גם מודם דגם 600E. מה שהולך כרגע הוא שמחובר אצלי ראוטר של NETGEAR, מודם 600E ומתאם שיחות. ההשערה שלי היא שהראוטר והמודם מפריעים אחד לשני, אבל אני לא בטוח לגבי זה. מה ניתן לעשות במצב כזה? תודה. צירפתי תמונה של הפקודה ipconfig /all [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי חבילה של בזק בינלאומי עם הוט במהירות 1.5 . אין לי ראוטר. בשבועות האחרונים SababaDC ו- Utorrent מזדחלים. בבדיקת מהירות הורדה מהאתר של בזק הכל נראה תקין. אבל אז גיליתי שני דברים: 1) בבדיקה מהירות חיצונית באתרים בחו"ל קיבלתי מהירויות לא הגיוניות ואת התשובה בקובץ שצירפתי speed test.jpg, שבקיצור אומרת שמישהו עובד עלי. 2) אני משתמש ב-Peer Guardian והוא הראה לי ברישום של החסימות שלו שיש לבזק בינלאומי anti-p2p . הרישום מופיע בקובץ השני שצירפתי peer guardian.jpg . בדקתי את ה- ip של ה-destination והוא אכן של בזק בינלאומי. מישהו יכול לאשר לי את הנתונים לפני שאני פונה לעיתונים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום! התקנתי היום רשת אלחוטית ביתית. אני מעוניין לחסום את הנתב בסיסמא ככה שמחשבים חיצוניים(כגון שכנים) לא יוכלו להתחבר אליי.... קראתי במדריכים אבל לא ממש הבנתי! הרשת מופעלת ע"י נתב LINKSYS WRT54GL ומחוברים אליה שנייד שלי והנייח שלי. אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא משמש כמעט אף פעם באימיול והמזהה אצלי נמוך....לא יודע אם זה יכול להשפיע עד כדי כך אבל רק שתדעו. העניין הוא שה UPLOAD הוא סביב ה 13 ק"ב לשנייה ואילו ה DOWNLOAD נע סביב ה 2.5 ק"ב כאשר כל קובץ יורד במהירות של סביב ה 2 ק"ב. UPLOAD יכול להיות בדר"כ של 4 או 5 קבצים יחד גם בקושי יורדים דברים גם כשיש להם מקורות רבים, ההורדה בו זמנית של קבצים היא מקסימום 2 או 3 קבצים יחד, בדר"כ לא יותר מ 2. אני מחובר דרך ראוטר DILNK 524 שהגדרתי בו IP קבוע למחשב עם האימיול וכמו כן הפורטים הדרושים פתוחים. מה אתם אומרים ?
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קשור לאינטרנט באמצעות הוט. מהירות התקשורת שמגיע המחשב השולחני שלי, זה המקושר ישירות לרשת הוט, משביעה רצון, מתקרבת ל-500 המובטחים. במקביל ראוטר ה- HOTBOX שמספקת החברה מאפשר תקשורת אלחוטית. משום מה, איני מצליח להפיק מהירות סבירה ברשת הביתית. הנייד מגיע לקרוב ל-100 Mbps והמחשב הנייד לכ-200. האם אפשר לשפר את מהירות הרשת הביתית?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. רציתי לשטף אותכם במעבר שלי בין החברות. אז ככה : אחרי כמה כתבות כאן באתר שמתי לב למהירות ה"דפוקה" של אימיול שלי. כלומר, שמתי לב מזמן - 3KB/S ?? אחרי שהוא דלוק יומיים ?? מוגזם, לא ? התקשרתי ל014 והם כמובן התחילו להציע לי כל מייני הצעות נחמדות, כגון 19.90 לחודש על 1.5MB/S למשך שנה. אבל אני סירבתי. התנתקתי. אחרי 5 דקות חזר עלי נציג מNETVISION ועשינו התחברות. שיניתי את כל הבלה-בלה-בלה בראוטר שלי, והנה, פלאים !!!! המהירות באימיול קפצה בנס ל14 KB/S !!!!! איך ? מישהו מוכן להסביר לי ? איך ? או שהכתבה עליהם כאן היתה נכונה ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנתב הנ"ל ולמרות שהידע שלי ברשתות לא מועט הסתבכתי עם פתיחת פורטים נוספו המון הגדרות שאיני מכיר לתוך קטגוריית ה virtual server כמו public port ו private port כנ"ל לגבי private ip ו remote ip. הפורט מיועד לשרת ביתי של ונטרילו שיושב על אחד המחשבים הנייחים שמחובר בצורה קווית (הפורט הוא 3784) אין לי מושג מהי האפשרות Nat loopback. אצרף תמונה שאולי תעזור להבין מה אני עושה לא בסדר. המערכת לא נותנת להעלות שום קובץ ולכן: http://jpg.co.il/view/567eb9ae976cf.jpg/ נ.ב שכחתי להגיד שאני מאחורי HOTBOX שהפך למודם בלבד.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום היה לי קצר חשמלי בבית, החשמל קפץ, איתרתי את הבעיה לקצר - בית מנורה תקול ומנורה שנשרפה. לאחר שהחשמל חזר למרות שהמודם והנתב כבר עלו חוויתי בעיות מוזרות בגלישה כמו תקיעות ואיטיות קיצונית בכל המחשבים בבית, רק לאחר ניתוק של המודם והנתב מהחשמל והחזרה שוב אחרי כדקה התקלה הסתדרה. בזמן התקלה נתתי PING ממושך לנתב וראיתי זמני תגובה לא הגיוניים של 200ms ל gateway שהוא 192.168.0.1 ה WIFI פתאום התנתק לי ולא הבנתי למה. מודם THOMSON של הוט ונתב DIR-655 של D-LINK. השאלה היא מה גרם לתופעה מלכתחילה? האם תקלת מודם או נתב? ולמה הפסקת חשמל אחת שיבשה את התקשורת כולה והייתי שוב צריך לנתק ולחבר לחשמל על מנת שתקלה תיפתר, נתקלתי בעבודה בתופעה דומה בנתבים של CISCO. אשמח לדעת מה דעתכם ומה…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ! אז קיבלתי את החיבור ADSL 1.5 החדש שלי , עם המון תקלות שלמזלי פתרתי בעצמי ללא טכנאי בזק שהיה אמור להגיע ביום ראשון (ולהשאיר אותי שישי שבת בלי אינטרנט YEAH RIGHT !) אז הכל עובד מצוין אני נהנה מהמהירות ! עכשיו.....אני יודע על אפשרויות השדרוג למודמים של אלקטל , רציתי לשאול אם יש משהו כזה גם פה - http://www.coolfold.com/Phorum/read.php?fid=9&tid=2503 ראיתי כאן משהו כזה שמדובר אך זה נראה לי ברוסית או סינית , אם יש מישהו שמבין את מה שכתוב שם ויכול לתרגם לי חלקית אני אודה לו מאוד ראיתי במס' אתרים בעולם שהמודם הנל' מתפקד (או יכול לתפקד) גם כראוטר , האם הדבר נכון ? כלומר שאני אוכל לחבר אותו ל-HUB פשוט ל-UPLINK והאינטרנט יהיה משותף ע"ג מס' מחשבים ? או שיהיה עלי ל…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אממ... תגידו אפשר להעלות פורום (לא חייב שיהיה מהיר) דרך המחשב בלי שהיה לי שאלל כאילו אם מקום איחסון והכל?! אם כן אז... מאיפה יעזור לי מאוד אם תענו תודה ד"א אם זה לא קשור לנושא הזה אז תעבירו את זה לנושא המתאים...
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה לעזאזל? למה?!?!? עכשיו כשהמלחמה בין חברות הכבלים לבזק גוברת, למה שלא חברות הכבלים יעלו במיקצת לא יותר מידי את מהירות השליחה (שלא כמו ADSL הדבר אינו תלוי בתשתית), ודבר זה יביא אליהם פול מנויים חדשים ויעזור לי מאוד: בSOF, FTP, NFS2, ועוד הרבה צרות שדורשות רוחב שליחה מהיר. דרך-אגב: K.W.L -CLAN RULZ! ANYWAY מה דעתכם על הנושא ומה אפשר לעשות? אולי הפגנה/עצומה או משהו מאורגן אחר בשביל חרות מהירות השליחה! MOOMOO
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אחרי עיכוב של כמה חודשים פרטנר הגיעו אלינו, ולוקחים כסף על ממיר סיב, אבל נמצא אחד. רוצה לקנות ראוטר 1. מתלבט בין ASUS ל TPLINK, ובין דגמי ה AX1800 ל AX3000. ממה שאני מבין במהירות של 1000 מגה אין יתרון ל AX3000 מבחינת מהירות כי המקסימום שלו ב 2.4 זה 574 וב 5 2400. למישהו יש ניסיון איתם? א. ההבדל שראיתי שאולי חשוב זה רוחב פס של 160 לעומת 80. האם זה משנה? מה הקשר בין זה לבין המהירות המקסימלית (האם זה משפיע על המהירות גם אם האינטרנט הוא 1000 מגה?) ב. מה ההבדל בין 2X2 ל 4X4? חשבתי שזה קשור לאנטנות אבל גם בדגם עם ה 4 אנטנות של ASUS זה 2X2. ג. אשמח להסבר על רוחב הפס של wifi לבין רוחב פס שנמדד ב mbps. האם בסיבים הוא עולה ומה הקשר ביניהם? …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב מאז שאני התקנתיUTORRENT על המחשב אז כשאני מפעיל אותו ומוריד דברים דרכו אז האינטרנט תקוע לא עולה שום דף וזה מחרפן אותי אני זוכר שזה היה קורה כשהיה לי 1MB רוחב פס אבל היום יש לי 30MB וזה לא אמור לקרות גם כשהיה 12MB אז האינטרנט עבד פיקס אז מה הבעיה תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר LinkSYS EA7500 ויש בו יציאות USB וסליחה על הבורות למה משמש הUSB? נגיד יש לי ארד דיסק חיצוני אני יכול לחבר אותו לUSB ושימש לי כמו ענן כזה? או שלא אפשרי או לא כדאי? מצטער על הבורות אשמח להסבר תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מישהו שיש לו HOT כבלים ויש לו טאבלט שהוא רוצה להתחיל באמצעותו לגלוש באינטרנט אלחוטי. איך במצב זה מתקינים אינטרנט? לפי דעתי מגדירים נתב אלחוטי רק דרך מחשב. חוץ מזה הוא לא יודע שהוא גם צריך לקנות נתב אלחוטי. האם חברת HOT דואגת לסדר כל דברים האלה?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... בחמישי האחרון עשיתי התתקנה לראוטר החדש שלי, Powernet par-720G. וישנם מספר בעיות. א. פורטים פורטים, ועוד קצת פורטים. אפשרי FW במכשיר, ועשיתי פתיחת פורטים בVirtual Server לפורט 46669 שמרתי את הקונפיג לזיכרון. אך עדיין בפורט סגור. האם פספסתי משהו בדרך? או שאולי המכשיר תקול? ב. בעיות קליטת WiFi. המכשיר הקודם שלי (2wire) היה בתקן B, והייתה קליטה מאוד טובה בסלון (בדיוק קומה מתחת לראוטר) וקליטה בינונית בשאר הקומה התחתונה. בראוטר החדש, בתקן G, יש קליטה ממש חלשה בכל הבית, לעיתים הקליטה משתפת אך יורדת בחזרה לאחר דקה או שניים. העלתי את הTX power למקסימום שלו (255) זה עזר, אך ממש לא מספיק. מה עוד אני יכול לעשות כדי לשפר את הקליטה? *עכשיו שמתי לב שגם ממרחק של ארבע מטר, …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי ראוטר פיזי והראוטר של המודם עושה לי המון בעיות, איך אני מבטל אותו?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו,יש לי שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר ישירות לראוטר(של 3COM ) והמחשב השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי,אותו מחשב שמתחבר אלחוטית מראה שיש קליטה מקסימום ושהוא גם מחובר לאינטרנט אבל שום דבר לא עולה,לא אקספלורר ולא מסנג'ר,אימיול,קיצור כל מה שמצריך חיבור לרשת.גם לאחר שניתיקתי את הראוטר מהחשמל וחיברתי שוב זה עדיין לא עזר למרות שהוא מחובר עדיין כלום לא עולה. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה דיי הרבה בתקופה האחרונה. אשמח לרעיונות/מה אפשר לעשות ??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש שרת קבצים שיוכל להכיל לפחות 6TB עם חיבור רשת כדי לחבר לרשת הביתית אני מחפש את הכי זול שאפשר..
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוא access point router לפחות ככה כתוב... עד כמה שאני יודע ש ap הו רק תחנת ממסר שכזאת להגדלת הטווח שהאם אין זה אומר שהראוטר הזה יכול להתחבר למודם ADSL או הכבלים שלי ולהתחבר באופן אוטומטי ... ? כדרך אגב אודה לכם אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת PCI בפחות מ 500 שקל האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן.... יש לי מספר שאלות בקשר לפינגים. אני לא בדיוק מבין מה זה!! כי ששאלתי את השאלה באתר pc arena אמרו לי שזה בדיקה תקשורת אוו משהו בסגנון... החלטתי להעביר את הנושא לכאן. אז ככה: מה זה פינגים? איפה הם נמצאים? ומה הם עושים? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני חושב שאקבל תשובות על אלה אבין את השאר!!! אני גם יודע שפורצים או משהו כזה... טוב הכי כדאי שאשמע מכם את כל מה שאפשר בנושא!! או אם יש איזה מדריך על זה גם טוב... תודה רבה..
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי סטרימר לסלון וברצוני לצפות בו בשידורי HD דרך הXBMC מהאינטרנט. הבעיה מתחילה שהראוטר שלי (קופסא מ013, מודם משולב ראוטר, תשתית בזק 100MB) נמצא בחדר מרוחק יחסית והסטרימר לא קולט בכלל.. ולהעביר כבל נראה כברירה אחרונה אז אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים.. נ.ב: יש לי נקודת אינטרנט במטבח בנוסף.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-