רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לא ידעתי היכן למקם את הת'רד הזה , אז אם לא קשור לכאן , אנא העבירו . אז ככה , אתמול מחקתי שני מיילים מסל המחזור של HOTMAIL ואלה מיילים שאני חייב אותם כי יש עליהם קבצים שאני צריך לעדכן לפרוייקט . האם מישהו מכיר דרך שאפשר לשחזר אותם ? פעם קרא לי דבר כזה עם קובץ שישב על המחשב ושיחזרתי מסל המחזור עם תוכנת GETDATABACK . הבעייה שעכשיו זה קשור לדואר באינטרנט... אודה מקרב לב לעזרתכם .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך כמה קונקטורים לCAT 6 שאני הולך להריץ מכמה חדרים, ראיתי כל מיני RJ45ים, זה משנה באיזה מהם אני משתמש או שכולם אותו דבר וכולם מתאימים לCAT 6? לצורך העניין אני מדבר על אלה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CORJ45S שאני יכול לצרף למשהו שאני מזמין משם.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי dlink 6740u h1. אני מעוניין לרכוש עוד נתב ולהשתמש בו כ-AP. איזה נתב מומלץ? האם ה-dlink שברשותי תומך ב wds ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???
-
שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן נתב אלחוטי ואני חושב שצריך לפתוח פורטים (נכנסתי למשחק ולא הצלחתי להתחבר) בשביל המשחק (משחק רשת המוני) אז איך אני יודע את הפורטים שהמשחק משתמש בו? ולא ממש הבנתי איך לפתוח את בנתב יש לי נתב מבזק של eci http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=28&SubCat_Id=73&menu=1 כשאני פותח פורט חדש יש כל מיני פרטים שאני צריך למלא ואני לא יודע מה זה כל אחד ואיפה צריך לכתוב את הפורט:
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר לבית של ההורים. הוא ימוקם במרכז הבית ונדרש לשידור יציב (היום הראוטר בשימוש הוא 1043nd של TP link שחווה נפילות קבועות) נדרשת תמיכה בכ-8-10 משתמשים במקביל ויציאות Gbit. אין דרישה ממשית בשלב הראשון לתמיכה ב-5GHZ אבל זה בונוס נחמד. חשוב מאוד שהאות האלחוטי יהיה חזק ככל האפשר. לי יש בבית את ה-C7 ואני אישית מרוצה ממנו מאוד ולכן זו אופציה אפשרית אבל יקרה בהרבה מהתקציב. בנוסף יש לי חבר שרוצה למכור את ה-C8 שלו בכ-400 שח (ללא אחריות) וזו עוד אופציה אפשרית. אשמח לשמוע המלצות אם לקנות את ה-C8 במחיר הזה, או לקחת ראוטר אחר?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להוריד דרך מנהלי הורדה קבצי ראפיד, דרך Rapidshare Manager אני מקבל את ההודעה : file 0 bytes - no upload בהורדה ללא תוכנה אין שום בעיה. מה שמוזר שהתחברתי לרשת של השכן, ודרכו אני מצליח להוריד ללא בעיה. איפה לדעתכם הבעיה ? בנטוויז'ן ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני קשור לאינטרנט באמצעות הוט. מהירות התקשורת שמגיע המחשב השולחני שלי, זה המקושר ישירות לרשת הוט, משביעה רצון, מתקרבת ל-500 המובטחים. במקביל ראוטר ה- HOTBOX שמספקת החברה מאפשר תקשורת אלחוטית. משום מה, איני מצליח להפיק מהירות סבירה ברשת הביתית. הנייד מגיע לקרוב ל-100 Mbps והמחשב הנייד לכ-200. האם אפשר לשפר את מהירות הרשת הביתית?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יפים. מישהו מכיר מקום באיזור פ"ת או נתניה שמוכר כבל רשת בזול? אני צריך 100 מטר (סליל) ואין צורך במחברים. עד עכשיו מה שמצאתי באינטרנט זה ב 170 שקל. נראה לי לא זול... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, איך אפשר לבדוק אם כרגע אני מוגדר על Rate Adaptive או לא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנתב: TP-LINK TL-WR841N פרטים טכנים: אינטרנט 12MB, מחובר כDYNAMIC IP. הבעיה: לקראת הערב (נראה לי, לא חוויתי תופעה כזאת בצהרים, אולי בגלל הפעולה שאני עושה כדי לתקן תמצב ואז מדי ערב בשעה המסויימת הזאת הנתב עושה תבעיה שוב) האינטרנט פתאום מתנתק. זאת אומרת שאני גולש ופתאום לא ניתן להציג דף זה, וכל המחשבים בבית גם הם לא מקבלים אינטרנט. גישה לדף הנתב - מאופשרת ללא בעיות, כמו כן גם להגדורותיו וכו'.. בדף סטטוס רשום לי בWAN את הפרטים של הספקית (אייפי וכו'..) כאילו הכל תקין אבל אין אינטרנט. אני עושה RELEASE לאייפי ואז RENEW בכדי לקבל אייפי שוב פעם ולנסות להתחבר לאינטרנט, המצב שמתקבל הוא שהוא לא מקבל מידע משרת הDHCP - בכל המקומות רשום באייפי 0.0.0.0, לא משנה כמה RENEW אני יעש…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ההתחייבות לבזק מסתיימת בעוד מספר ימים, החלטתי להרשם ל CCC קצת לפני על מנת שאוכל להשוות את שתי החברות "בתנאים שלי". בכל מקרה, הבדיקות בוצעו היום, יום שלישי - בשעה 14:00. שעה לא עמוסה במיוחד. חשבתי שכאן יהיה יתרון דווקא לבזק בין לאומי ובשעות הלחץ ל CCC.. בכל מקרה, אלו המספרים : Israel : :Europe, Paris USA, East side, Los Angeles : Youtube test : טריילר ב 1080P באורך של 1:47 דקות. Never back down trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cn2-nzMHgtU טריפל C - טעינה מלאה תוך 37.2 שניות. בזק בין לאומי - טעינה מלאה תוך 45.5 שניות. הערה: בזמן בדיקת CCC מול לוס אנגלס, בפעם הראשונה קיבלתי נתון מוזר של 2.5 מגה הורדה ופינג 220. ניסיתי פעם נוספת…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאתמול בערב סבלתי מאיטיות מחרידה של נטביזיון, מהיום אחה"צ אני סובל מקשיי התחברות. YNET השייך לקבוצת ידיעות תשקורת - מודיע כי התקלה כי כלל ארצית אצל כל ספקיות האינטרנט, וכי מד-1 היא האחראית על כך(אם כי היא אמורה להיות אחראית על החיבור לחו"ל ולא על הLOGIN לספק האינטרנט, אבל ניחה). בנוסף, משתמשים מדברים על קשיים בהתחברות לאינטרנט בכבלים(כי המודם יצא מסינק) בטוקבקים - ומעניין שגם נטביזיון וגם הכבלים נמנמים עם אותה קבוצת תקשורת של דנקנר. אני, תודה לאל, מחובר דרך בזק בתשתית והמודם מסונכרן פיקס למרכזיה. אבל, זה לא מנע מנטויז'ן - לפני שהם שמו את תקלית התקלה - לאלץ אותי לנתק המודם מהראוטר(כי הרי הם לא תומכים בראוטרים) ולחבר ישירות למחשב כדי שגאון המחשבים שיושב מעברו השני של הקו י…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון יוצא לי לעבוד הרבה על המחשב הנייד שלי לא בבית והחלטתי שאני רוצה לנסות אינטרנט סלולרי. הבעיה היא שראיתי שהחבילות מאוד יקרות ועושה רושם שגם הגלישה שאני אוכל לבצע איתן היא מאוד מוגבלת. השימוש העיקרי שלי באינטרנט הוא תיכנות ותפעול שרתים מה שאומר שימוש יחסית נרחב בFTP,SSH וכד'. ריכזתי פה את החבילות שמצאתי באינטרנט. אשמח אם אנשים שיש להם אינטרנט סלולרי יכולו לתת חוות דעת על החבילות, על השירות וכד'. סלקום: מהירות 2.8 כרטיס USIM + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (15 שקל החזר) http://goo.gl/zElQg מודם סלולרי + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (30 שקל החזר), http://goo.gl/9f0rJ אורנג': http://goo.gl/2Uv9T חבילת מודם 5GB לגלישה באינטרנט - 98 שקל בחוד…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה מומלץ לקנות כדי לקלוט מהשכן הנחמד שהסכים לשתף אותי ברשת הביתית שלו? נתקלתי בסוגי USB עם WIFI למטרה זו. אבקש עזרה או הנחייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הראוטר tl-wr841n של tp-link. (מדובר בראוטר רגיל, לא ראוטר מודם) המחשב שמתחבר אליו בצורה חוטית לפעמים מתנתק מהאינטרנט סתם ככה. אם אני יכבה וידליק את הראוטר זה ייסתדר אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל כמה ימים. בצורה אלחוטית יש מצבים שאפשר לראות את הראוטר ולהתחבר אליו אבל לא מעבר לזה. יכול להיות אפילו מצב ששני אייפונים לדוגמא ינסו לגלוש דרכו, אחד יצליח והשני יתחבר לרשת אבל לא יוכל לגלוש. כאמור, הפעלה מחדש אמורה לפתור את הבעיות האלה אבל זה לא עסק כל שני וחמישי לרסט אותו. ולכל מקרה, המודם שאליו מתחבר הראוטר אמור להיות תקין. כשהמחשב חובר ישירות דרכו הוא פעל בלי שום בעיה במשך כמה שבועות עד שחזרנו לנסות שוב את הראוטר. יש איזה הגדרות שאפשר לשחק איתם בראוטר לפני שמכריזים ע…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-