רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
הי. רציתי לשטף אותכם במעבר שלי בין החברות. אז ככה : אחרי כמה כתבות כאן באתר שמתי לב למהירות ה"דפוקה" של אימיול שלי. כלומר, שמתי לב מזמן - 3KB/S ?? אחרי שהוא דלוק יומיים ?? מוגזם, לא ? התקשרתי ל014 והם כמובן התחילו להציע לי כל מייני הצעות נחמדות, כגון 19.90 לחודש על 1.5MB/S למשך שנה. אבל אני סירבתי. התנתקתי. אחרי 5 דקות חזר עלי נציג מNETVISION ועשינו התחברות. שיניתי את כל הבלה-בלה-בלה בראוטר שלי, והנה, פלאים !!!! המהירות באימיול קפצה בנס ל14 KB/S !!!!! איך ? מישהו מוכן להסביר לי ? איך ? או שהכתבה עליהם כאן היתה נכונה ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי דומיין בגו-דאדי (נקרא לו bla.com) ואני מעוניין לבצע הפנייה של כל לינק בדומיין שלי לעמוד אחד חוץ ממספר לינקים ספציפיים שיופנו לעמודים אחרים. כלומר: כתובות ספציפיות כמו bla.com\help bla.com\contact bla.com\home יופנו לעמודים הרלוונטים שלהם אבל כתובת bla.com\sdfghsdfhg כתובת bla.com\kaufvg3be כתובת bla.com\hiu9lftmx35 וכל כתובת אחרת (במידה ומישהו מנסה לנחש כתובת) חוץ מהלינקים הספציפיים יופנו לאותה כתובת bla.com\default איך עושים את זה? אשמח לצעדי פעולה באתר של גו דאדי אם מישהו מכיר אבל גם שיטה גנרית תעזור (אני כבר אנסה לחפש את האופציה באתר של גו דאדי). יש לי אפשרות גם…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, איך אפשר לבדוק אם כרגע אני מוגדר על Rate Adaptive או לא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלשום בערב פתאום המודם של הADSL שלי הפסיק להתסנכרן. בבוקר דיברנו עם בזק ומה שהם אמרו לי שם (אחרי שני אנשי תמיכה, אחד מהם "איש תמיכה בכיר" ודקות רבות וארוכות של המתנה) זה שהקו שלי חלש מדי ואני גר רחוק מדי מהמרכזייה בשביל חבילה 1.5 megabit. אני שואל אותו איך זה שעד היום יותר משנה אני עם חבילת ה1.5 . הוא ענה שיש דברים שהם לא יודעים ומשפיעים וכאלה. זה לא חקר המוח FOR CRYING OUT LOUD! אז בבוקר היום הגיע אלינו טכנאי שלהם בדק ואומר שגם אי אפשר ושמו אותי על 0.5 . הוא אמר שבלי קשר גם יש כרגע בעייה במרכזייה והם צריכים לסדר והלך. אז המודם פתאום שוב לא הסתנכרן וקראנו לו והוא אמר שזה בגלל שמסדרים במרכזייה את הבעיה. אז אחרי כמה שעות המודם עדיין לא הסתנכרן והתקשרתי אליהם, ואמרתי לתומך…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר VVG2000 נוראי מבזק כבר כמה שנים, ולמרות שהוא כזה איטי ומתנתק כל הזמן לא טרחתי להתקשר לבזק. עכשיו כבר לגמרי נמאס. האם יש להם כרגע ראוטר נורמאלי שאפשר לבקש בתור תחליף?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי ראוטר מדגם: 3g 6408n של אדימקס. הראוטר מחובר למודם הוטבוקס של הוט (כאשר הגדרתי את ההוטבוקס כמודם בלבד, מקווה שעשיתי זאת כמו שצריך)כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל 8 מגה במקום 100.התשתית שלי היא הוט וספקית בזב"ל. לאחר שדברתי עם הוט וחיברתי את המודם ההוטבוקס ישירות למחשב אני מקבל מהירות אידיאלית, כך שהבעיה היא לא בהוטבוקס.אולי הבעיה בקינפוג הראוטר? אם כן, מישהו יכול לעזור לי בקינפוג הראוטר בבקשה במידה ויש משהו מיוחד?ואם הבעיה היא לא בקינפוג אז מה זה יכול להיות? הראוטר חדש לגמרי (למרות שזה לא מבטיח כלום אני לא מאמין שהוא תקול). בבקשה, אני די אובד עצות, אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש מידע לגבי ה Firewall המובנה ב WINDOWS 7 לעומת ה Firewall שבנתב Edimax 6478. כול מידע יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר פיזי והראוטר של המודם עושה לי המון בעיות, איך אני מבטל אותו?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להוריד דרך מנהלי הורדה קבצי ראפיד, דרך Rapidshare Manager אני מקבל את ההודעה : file 0 bytes - no upload בהורדה ללא תוכנה אין שום בעיה. מה שמוזר שהתחברתי לרשת של השכן, ודרכו אני מצליח להוריד ללא בעיה. איפה לדעתכם הבעיה ? בנטוויז'ן ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להתקין תוכנה מסויימת למספר מחשבים באותה רשת בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבטל את הפיירוואל בראוטר. ניסיתי לפתוח מספר פורטים ללא הצלחה. הגדרתי לאחד במחשבים ברשת DMZ, ועדיין יש לי בעיות בהתחברות למשרתי משחק שמוגדרים כLAN. בקיצור בראוטר הקודם שלי הפיירוואל היה מבוטל והכל עבד חלק וכמו שצריך ולכן אני מעוניין לבטל את הפיירוואל גם בראוטר הנוכחי. תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שיש לי איזה בעיה מעצבנת עם האינטרנט, אחרי כל כמה זמן הוא מתנתק, אבל המודם נראה תקין - מראה 4 נוריות כמו שצריך, אבל להתחבר אני לא מצליח, לפעמים הוא מראה שגיאה 868 , לפעמים סתם תקוע ... אחרי זה לאחר כמה זמן (בערך 5-10) הוא שוב נותן לי להתחבר. עד הפעם הבאה שהוא מתנתק ככה.. התקשרתי לנטויז'ן אמרו לי זה לא בעיה שלהם שאני אתקשר להוט. עדיין לא התקשרתי להוט אבל. רציתי לבדוק את הכרטיס רשת שלי, האם זה אפשרי? דרך תוכנה או דרך CMD איכשהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את הנתב הנ"ל: Archer VR600 אני בבזק + בזק בינלאומי 100MB ניסיתי לרכוש אותו בעבר מאמזון אבל נתפס במכס ולא רצו לשחרר אותי אפילו שמילאתי טפסים לשחרור אז אני מעוניין לקנות בארץ. אבל שמעתי שבארץ הקשוחה נעולה ולא ניתן לבצע שידרוג גרסה, האם יש בארץ נתב זה הנמכר בגרסה 2 (V2)? או שיש חלופות אחרות? D-LINK G225 בעל ביקורות חיוביות אך אני צריך וויפי טוב והבנתי שבנתב הזה הוויפי לא משהו. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב בימים האחרונים האתר http://www.torrentleech.org לא עובד לי הוא פשוט מראה שגיאה HTTP 403 אסור ואחרי איזה 20 רענונים זה פתאום עובד ובגלל שהחלפתי ראוטר לפני יומיים קשה לי לדעת אם זה מזה או שיש בעיה באתר... תוכלו בבקשה לנסות להכנס גם ולעזור לי...תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש שרת קבצים שיוכל להכיל לפחות 6TB עם חיבור רשת כדי לחבר לרשת הביתית אני מחפש את הכי זול שאפשר..
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים חבילת 0.75 של 012 וערוצי זהב שעד היום הוא עבד בסדר גמור אבל פתאום הוא הפך לאיטי מאוד התקשרתי לתמיכה תכנית והם אמרו לי שזה בגלל שיש לי יותר מדי פרסומות במחשב ואני צריך לעשות הסרה אם התוכנה AD-AWARE עשיתי אך זה לא עזר התקשרתי עוד הפעם ואז אמרו לי שאני צריך לבטל את החייגן ולהיתחבר בלי חייגן עשיתי את זה מהירות ההורדה חזרה אבל עדיין הגלישה איטית וההורדה בתוכנות כמו מירק וקאזה איטית מאוד (בין 10-18 KBPS). וחוץ מזה עשיתי בדיקה באתר SPEEDTEST.COM והתוצאה שקיבלתי הייתה BELOW AVARGE הוא כתב שאני מוריד מגה 1 לדקה! אז בבקשה ממכם תעזרו לי לפתור את הבעיה בבקשה!!! אני ממש נועש :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד היום עברתי רק עם POP3, כלומר, למשוך את המיילים מ Gmail למחשבים השונים, כאשר בכל מחשב ההגדרה היתה להשאיר עותק על השרת, ולכן בעצם מכל מחשב שעליו מותקן Outlook ומקונפג ל Gmail שלי, הייתי רואה את כל המיילים בצורה נוחה. בעבודה אינני יכול להגדיר חיבור POP3 לג'ימייל, אלא רק IMAP, אם אני מבין נכון IMAP לא מוריד דבר, אלא פשוט משקף את תיבת המייל שלי Online לתוך ה Outlook, בדיוק כפי שאני מתחבר דרך ה Web לתיבה. אין לי בעיה להעביר את כל שאר המחשבים ל IMAP במקום POP3, אבל אם אעשה זאת: 1. אם ממחשב אחד שאני אמחק מייל מסויים, מהמחשב השני אני כבר לא אראה אותו, נכון ? 2. אני לא אוכל לקרוא מיילים כאשר אני לא מחובר לאינטרנט, נכון ? 3. על מה אתם ממליצים ? אגב, 4. מה מבחינת תיקיות ? לאחר הגד…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי תמודם החדש הזה של בזק של סימנס ואני רואה שבתוכנת שיתוף קבצים אימיול בהתחלה היה לי מזהה נמך ואחרי זה סידרתי וזה מזהה גבוהה אך זה לא מוריד כלום בקושי שיר מוריד לי אחרי שבוע.ואני מציין שלפני כן באינטרנט שהיה לי מודם adsl ale130 לא היה לי את הבעיה הזאת. וניתקתי את הפירוול במודם (זה שנכנסים לאתר 10.0.0.1 או משהו כזה ומגדירים את המודם\ראוטר) תודה רבה לעוזרים. בן.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו שמחלקים לכולם 100 ו 200 מגה ביט ובקרוב UNLIMITED עם עד 1 גיגה (וזה בלי לספור סלולארים עם דור שלישי ורביעי שכל היום ביוטיוב), רציתי לדעת מה הקיבולת המקסימלית כיום (יש משהו אחר חוץ מ MED1 ובבנ"ל) שיש כלפי שאר העולם ? ואיפה יש נתונים כמו ש IDC מפרסמת על כמה סמארטפונים לגבי כמה גולשים בארץ יש ובאיזה מהירויות ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה של התנתקויות חוזרות על עצמן . יש לי רשת ביתית פשוטה של שני מחשבים נייחים. התשתית היא כבלים - הוט, והראוטר נמצא ליד המחשב בחדר הסמוך, מפריד כמובן קיר בטון. מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-