רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית,כל פעם שאני גולש באינטרנט הוא יכול פתאום לקרוס. בזה הרגע הבעיה קרתה לי,מה שאני עושה כשזה קורה,זה פשוט מפעיל מחדש את הראוטר ומקווה שלא יקרוס שוב. אבל זה כן,ונמאס מהבעיה הזו,דיברתי עם התשתית ועם הספק אחד מאשים את השני. בזק החליפו לי ראוטר ל-NETGEAR,וגם הוא עשה בעיות ואת אותה הבעיה, אז החלפתי שוב ל Dlink 6740U וגם בו הבעיה ישנה. עכשיו הם אמרו שאם הבעיה לא נפתרה בהחלפת ראוטר,הבעיה או אצלך או הספק. מיותר לציין,שברגע שהאינטרנט קורס,ז"א נורת ה Intrernet מהבהבת במהירות,ויכולה להתכבות או להפוך לצבע אדום. וכשזה קורה גם ה WIFI לא עובד. אז כמו שהסברתי,בשביל לתקן את הבעיה צריך לרסט את הראוטר,אבל זה לא פתרון מושלם. בשביל שלא תצטרכו לשאול את השאלות האלו, 1.אני מח…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר hotbox, אני הולך לדף הפניית פורטים, ממלא פרטים, מאתחל את הראוטר, והפורט לא מופיע כפתוח, ביטלתי חומת אש, לא עוזר. אני חושב שהבעיה היא במילוי הפרטים, לכן אני אשמח מאוד למדריך/עזרה בסקייפ/עזרה בteamviewer. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי הוט בוקס (ספק: בזב"ל) - אני מחובר פיזית עם כבל למחשב שלי ההוטבוקס מוגדר כנתב עם WIFI. יש ברשותי נתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL .. אני מעוניין ששני הנתבים ידברו בינהם אלחוטית (לא חכמה לחבר כבל בין ההוטבוקס לראוטר השני) כדי שהלינקסיס "ימשוך" אינטרנט אלחוטית מההוטבוקס ויפיץ אותו אלחוטית (AP ? ) איך עושים זאת? ההוטבוקס והלינקסיס ישבו ב2 חדרים שונים, הלינקסיס יהיה רק לצורך הגברת האות האלחוטי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים הנתב של בזק התפגר לי אתמול (למעשה רק החלק של הנתב מת, המודם עדיין מקושר לבזק...) וצריך מכשיר חדש. האם יש אפשרות לחבר נתב (כולל מודם) שנרכש באופן פרטי לרשת של בזק ? אם כן, מה המאפיינים שצריכים להיות לו ? האם יש מכשיר מומלץ ? (אני מחובר במהירות 10M ולא רואה צורך בשדרוג מהירות בעתיד הקרוב - צריך מכשיר טוב ואמין במינימום השקעה) תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום היום התחילה לי בעיה באינטרנט , הנתב של tplink לא נתן חיבור לאינטרנט לא בקווי ולא באלחוטי לאחר מספר דברים שעשיתי הצלחתי להחזיר את האינטרנט לנתב . מה שעשיתי חיברתי את הכבל רשת מהמודם של בזק ישירות למחשב במקום לנתב ראיתי שהאינטרנט עובד ואז חיברתי את הכבל בחזרה לנתב של tp ופתאום הנתב עבד שוב. לחצתי על הכפתור איפוס ומאז אני לא מצליח להיכנס להגדרות אני מקיש בדפדפון tplinklogin.net והוא כל הזמן מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ ולא נותן לי להיכנס להגדרות של הנתב זה נראה כמו ווירוס או משהו אחר ? אני משתמש במק לא בווינדוס
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, פתחתי במחשב שלי שרת apache ושרת mysql בעזרת xampp. אני רוצה להתחבר אל שרת ה-apache ממכשיר סללורי שמחובר לאינטרנט דרך 3g. אני אשמח להכוונה כי אני די חדש בתחום תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[h=1]שלום חברים, ברשותי ראוטר אדימקס BR-6424N, מודם בזק אני מחובר לבזק 100 מגה, בחיבור קווי מקבל בממוצע 55 מגה ברשת האלחוטית מחובר ללפטופ של דל עם WAN MINIPORT מקבל ממוצע של 10 מגה... כאשר מתקרב עם הלפטופ לראוטר מגיע למהירות של 17 מגה... בצעתי החלפה של הערוץ מ-6 ל-13 בעקבות המלצה של האפליקציה wifi analyzer גם לא עזר בכלום... אשמח לעזרתכם[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נייד ואני רוצה לקנות נטסטיק שאני יוכל לגלוש בעבודה איך העניין עובד? איזה חברות בארץ משווקות? מה העלות? יש הבדלי מהירויות בין הכרטיסים? מה המחיר פחות או יותר? אפשרי גם לשחק משחקי רשת דרך הנטסטיק זה עובד חלק בלי לאגים וכאלה? אני צריך כרטיס רשת מיוחד מותקן בשביל שזה יתאים למחשב? תודה רבה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נתב חדש שיחליף Linksys WRT54GL שלי. זה היה ציוד באמת נפלא במשך 8 שנים אבל זה זמן לעבור למשהו חדש. אני מחפש: - אלחוטי N או AC - Gigabit Ethernet - הקושחה Tomato או תמיכת WRT-DD (בעיקר לאיכות שירות, VPN, VLAN) - עמידה ואמינה כמו WRT54GL. - למכירה בישראל. ניסיתי למצוא בפורום, אבל מצאתי רק שאלות למכשירים ספציפיים או לנתבים מח"ל. מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם סטרימר והכל עבד בסדר עד עכשיו. אתמול קניתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו וכשאני מנסה לשתף אותו בסטרימר הוא מבקש סיסמה אליו, למרות שלא קבעתי לו סיסמה ולכל שאר הכוננים והתיקיות שבשיתוף אצלי הוא לא מבקש סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ברצוני לשנות את כתובת ה IP של המחשב. ולא ברמה של לנתק מודם ולהחזיר, או שימוש בפרוקסי או שינוי כתובת MAC אלא שינוי IP ברמה של ה sub-net שלי הכוונה היא כזו : נניח זה ה IP שלי 64.116.200.187 כעת עלי לשנות את הIP בצורה כזו שהמספרים מצד שמאל [ 64.116 ] יוחלפו באחרים. ליצור לדוגמא IP כזה למחשב במקום המקורי : 95.242.100.123 האם יש אפשרות לבצע זאת? הספק שלי הוא נטוויזן. וה IP דינמי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שינוי IP בתשתית הוט ללא חייגן 100 מגה HOTBOX האם זה אפשרי? הפעלה מחדשה לראוטר /RELEASE/RENEW IP לא משנה את ה- IP הסיבה שאני בכלל רוצה לשנות IP: יש לי כל מיני בעיות משונות שלחלק מן האתרים בחו"ל אני מצליח להכנס וחלק לא... סתם לדוגמא: האתר http://www.ownedcore.com/ מאף מחשב בבית שמחובר לראוטר אני לא מצליח להכנס לאתר הזה, מהסלולרי 3G ברשת פלאפון אני מצליח בלי בעיה... פינג לכתובת האתר - תקין... אבל לאתר זה לא נכנס, גם לא דרך IP שלו וגם לא דרך הדומיין הרגיל. וזה לא האתר היחידי. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
הי, תשתית - בזק 5 מגה ספק-בזק בינלאומי מחשב - ווינ7 כרטיס רשת אלחוט- TP-LINK TL-WN722N הכל עובד חלק, הורדות מהאינטרנט בקצב מצויין, speedtest עובר מצוין והגלישה די מהירה אבל יש לי בעיה מוזרה רק בצפייה של וידאו. באתרים כמו יוטיוב ודומיהם הסרטונים לא מצליחים להיטען ונתקעים אחרי כמה שניות, אפילו סרטונים של 2 דקות... מה שכבר ניסיתי: 1. יש לי מחשב נייד והתחברתי איתו לרשת האלחוטית שלי והכל עובד מצויין, סרטונים רצים מהר מאוד. ככה שזה לא מהראוטר. 2. במחשב הנייח שלי התקנתי תכרטיס רשת האלחוטי מחדש(תדריברים) 3. איפוס ל TCP-IP 4. איפוסי דפדפנים 5. שיחה עם ספק+תשתית אומרים שאין בעיה. עזרתכם בבקשה.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ה XP והמדפסת מחוברים לנתב הנייד הוא אלחוטי איך אני עושה רשת בין כולם ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאיזו מהירות אפשר להגיע בערך, בחיבור אלחוטי לראוטר TP-LINK WR1043ND עם כרטיס TP-LINK WN951N, נניח עם מרחק של 3-4 מטר וקיר אחד ביניהם? האם יש סיכוי להגיע ל-100 מגביט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אני עושה לא נכון שזה נותר לי שגיאה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשנותא ת התכובת ה-IP הפנימית מ- 10.0.0.0/24 ל-192.168.1.0/24, אבל כשהנתב מתאתחל, אני אמנם מקבל כתובת שתואמת למזהה הרשת המצויין לעיל, אבל אינני יכול לתת פינג לראווטר. חשוב לציין שטווח הכתובות המוקצות לחלוקה רחוקה מהכתובת שנתתי לרואוטר (192.168.1.1) מישהו נתקל בשטות הזו ? האם אני מפספס משהו בהגדרות ? האם יש עדכון קשוחה לנתב הזה ? תודה על התשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לממשק של הHOTBOX ותחת הטאב Connection אני רואה כמות שגיאות גדולה. הHOTBOX פועל קצת פחות מ3 ימים וככה שגיאות, חשוב לציין שהבעיה נמשכת כבר למעלה משבוע וחצי. התקשרתי לפני כחצי שעה לתמיכה טכנית של HOT והתירוץ שלהם זה "בעיה אזורית", הם יבדקו את העניין ויחזירו לי תשובה מחר (אני מקווה). יש לכם אולי הצעות לפתרון?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחובר היום כך: תשתית כבלים: 100 מגה הורדה ו 2 מגה העלאה. ספק הקישוריות: בזק בינלאומי. בבירור שביצעתי הערב עם מוקד ההזמנות של B בזק לתשתית DSL עולה, כי באיזור שלי קיימת תמיכה לחבילת Top40, כלומר 30-40 מגה הורדה ו 3 מגה העלאה. כמו כן, דגם הנתב שהם יספקו לי יהיה D-Link D6740U VDSL או NETGEAR VVG2000. בין היתר, אני מבצע לפעמים סטרימינג למשחקים והמגה הנוסף הזה להעלאה לא הולך ברגל. האם יש כאן משתמשים שיכולים להעיד על טיב מהירות ההעלאה בחבילה הזו או בחבילת ה Top100? תודה, שמוליק
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר של בזק dlink 7650 . לאחרונה רכשתי ראוטר של TP LINK - wdr430 וברצוני לתת לו לנהל את הרשת ולהפוך את המודם ראוטר של בזק למודם בלבד.הגדרתי את המודם ראוטר כ BRGIDE אבל כשאני פותח פורטים הם לא נפתחים כמו שצריך . למשל בביטקומנט אני מקבל סימן צהוב וכתוב שהפורט חסום. אני מניח שלא עשיתי משהו כמו שצריך . אשמח לשמוע הסבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-