רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה ברשת שגורמת לכל כלי הinventory להכשל ניסיתי גם SPICEWORKS גם TOTAL NETWORK INVENTORY ועוד. בכולם קיבלתי הודעות שגיאה שהמחשב שעליו רצה התוכנה לא מצליח להגיע לקליינטים. אני רוצה לבדוק אם שירות הRPC מופעל בכל הקליינטים ואם לא אז להרים אותו. יש אפשרות לעשות את זה מרחוק? לא בא לי לעבור על כל המחשבים ידנית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב וארצה להעביר את כל מה ששמור לי במחשב הישן כ -140GB לHD של המחשב החדש. המחשב הישן הוא עם לוח אם של MSI-7125 ואני לא ממש יודע איזה חיבורים יש לו.. בכל מקרה השאלה היא אם יש כבל מסויים שאפשר לחבר בין שני המחשבים כך שיזהו זה את זה ואוכל "לגרור" תיקיות וקבצים? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי דומיין דרך חברה ישראלית. אני רוצה להפנות אותו לBLOGSPOT או שירות בלוגים אחר. האם זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של IBM... אני לא מצליח להפעיל את רשת ה- WIFI שלי. יש לי את הסימן של הרשת על גבי המחשב (הפלסטיק) והמנורה לא נדלקת - אין לי מושג איך לאפשר את האופציה הזאת ? מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר איך מאבטחים רשת אלחויטת??? אני קניתי היום ראוטר וכרטיס רשת של TRENDNET הצלחתי להתקים והקליטה היא 100 אחוז...... עכשיו היה כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.... מישהו יודע איך אני יכול לאבטח אותה???
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית אחד מחובר עם ראוטר ומודם ויש בו אינטרנט.. מה אני צריך שיהיה במחשב הנייח השני אינטרנט בלי שאני יצטרך להעביר כבל רשת? תודה רבה! הראוטר שיש לי הוא tplink 1043 nd
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחברתי שלשום לבזק, לתשתית ADSL ברוחב פס 2.5/0.5 מב"ש. ממה שהבנתי אני יכול לקבל מודם-נתב בזיכוי מלא אם אני נשאר במשך שנתיים עם ADSL. אז איך בפועל אני מקבל את הנתב? וממה שראיתי, באתר הם מציעים את הנתב D-Link 2760u, אבל ראיתי שיש להם מכשירים יותר מתקדמים: D-Link 6740u ו-Netgear VVG2000VDSL. איך אני יכול להשיג דווקא את אחד המכשירים משני אלה? עוד שאלה, טכנאי בזק שביצע את ההתקנה, הביא מודם משומש - שנת ייצור 2006 שעבר תיקון לפני חודש. משום מה המודם מוציא רעש חלש בעל תדר גבוהה, שמזכיר את הרעש של טייפ של קלטת ריקה. השאלה היא, האם זה חוקי לתת ללקוח חדש ציוד משומש? זה נראה לי תקין, אם המודם היה מתקלקל אצלי, ואז היו מחליפים אותו לכזה שעבר תיקון. בכל אופן הבעיה שלי עם המודם, זה שהרעש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוקטים בשיטה השוודית ומעבירים חוק בפרלמנט שמקל על גופי האכיפה לאתר משתפי קבצים... לא מאמינים -- קראו כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3696211,00.html וגם כאן -- http://news.cnet.com/8301-1023_3-10209544-93.html
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מודם שמחובר לנייח. הכל היה טוב עד שרכשתי נייד. עכשיו ,על מנת שיהיה לי אינטרנט גם בנייד אני צריך לקנות ראוטר ולעשות רשת אלחוטית, אבל אני לא צריך קרינה מיותרת אז רציתי לחשוב על דרך להשתמש באינטרנט בשני המחשבים בצורה כבלית/חוטית. הפתרון שעלה לי לראש : לקנות ראוטר כמו Dynamode BR6004N צד אחד לחבר לנייח, צד שני למתאם רשת כגון TPLINK - TL-PA211 ,ואז בשקע בסלון למשל להוציא כבל אינטרנט לנייד. האם זה אפשרי ? האם הראוטר שצוין יתאים לשימוש הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים משני מחשבים בבית ואני לא מצליח בויסטה למצוא שיתוף קבצים בין מחשבים מה שהוא עושה לי זה שיתוף קבצים בין משתמשים על אותו מחשב יש לציין שפניתי לעזרה של וינדוס ראו תמונות וכניראה מישהוא שיכור רשם את העזרה... יש לציין יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP ויש בינהם שיתוף והכל מהיר ועובד כמו שצריך רק את הויסטה אני לא מצליח לשתף גם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כלומר, אני רוצה שלכל המחשבים שמחוברים ברשת החוטית תיהיה גישה לשרת וכמובן אחד לשני. ולכל המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית תהיה גישה רק לאינטרנט ולא לרשת הפנימית. הרשת בנויה באמצעות נתב צ'קפוינט safe@office 500 (לא אלחוטי) ונקודת גישה אלחוטית של dlink. תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שמעתי כל הזמן שאנשים שידרגו את המודם שלהם לגרסה כזאת וכזאת ואין לי מושג על מה הם מדברים. יש לי מודם ADSL אלקטל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 014 תשתית של כבלים וחייגן l2tp לפני שבוע הבאתי ראוטר ובהגדרות שלו עשיתי שיתחבר דרך l2tp וככה האינטרנט שלי מחובר ישירות בלי להכנס לחייגן. אבל הראוטר הזה איטי ואין לו קליטה ואני מחליף אותו tp link wr541g עכשיו בכל מקרה ניתקתי את הראוטר מהחשמל הוצאתי את החיבור רשת שלו והחזרתי חזרה למודם , הראוטר לא מקושר למחשב בכלל. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב האינטרנט עדיין עובד לי בלי חייגן ! מה הראוטר גרם לכרטיס רשת שלי שיתחבר בלי חייגן קבוע ? זה לא טוב לי אני אוהב את החייגן ורוצה איי פי משתנה. איך יכול להיות שגם שהראוטר לא מקושר למחשב ולא לחשמל לא צריך חייגן ? איך אני גורם לאיטרנט לעבוד רק דרך החייגן ? או שזה לא משנה כי אפשר להשתמש בתוכנות שמזייפות MAC כדי לשנות איי פי ? אבל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בג'נרלס אני נכנס למולטי פלייר, נטוורק, ואז אני רואה 2 משתמשים אנייכול ללוחץ רק על 1 ואז אני משחק לבד. ברד אלרט מישו יכול להגיד איך?
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
-
-
חחח....... משום מה סמתי לב אצלי שהICON בשורה של הכתובת ושל קיצר הדרך לאתר HWZONE השתנה לICON של אתר אחר, איך אפשר לשנות את זה? זה מעצבן בעניים כזה...כאילו התרגלתי...
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי 1.5 של 014 + ראוטר בהוט והאיי פי שלי קבוע כבר איזה חצי שנה. איך משנים אותו ? לפני שהיה לי ראוטר בכלל התחברתי עם חייגן ואז זה השתנה לבד בלי שום התרעה לאיי פי קבוע בלי חייגן. יש תוכנה שיכולה לגרום לאיי פי להשתנות ? לזייף איי פי ? כל מה שאני עושה לא הולך - גם פקודות בדוס וגם תוכנות. ניסיתי להוריד את התוכנה הזאת שפה http://www.tazone.net/general/change-hot-ip-adress/ ואנשים שם אומרים שזה עובד להם אז איך זה הגיוני ?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אז גיליתי שאפשר להחליף DNS לאחד יותר טוב כמו של גוגל או CLOUDFLARE ותהיתי איך אפשר לעשות את זה בממשק של בזק (לא מוצא כלום ברשת) * בלי לפגוע בהגדרות רשת (יש לי שרת NAS שמחובר בכאבל LAN ומוגדר לעבוד לפי האייפי 192.168.14.X ולפי הוידאו הזה - ברגע שאני משנה לCUSTOM ומכניס שם 1.1.1.1 + 1.0.0.1 או 8.8.8.8 + 8.8.4.4 אני לא מצליח לגלוש בשום אתר. * במידה ואין אפשרות לעזות זאת עם הנטב של נזק, האם אפשר לעשותת זאת מקומית פייר מחשב/מכונה? תהיתי אולי אצליח למצא פה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
שלום . ניסיתי לכבות תראוטיר וגם להתנתק מה WIRELESS אפילו הוצאתי מהשקע של HOT . איך עושים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את הip שלי אם היא לא משתנה כי יש לי נתב/ראווטר ?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כן.. יש לי Router ואין לי מושג איך לשנות את כתובת בIP שלו... האם בכלל אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעזורים... Btw, Im new here so 'respect'
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-