עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by itay_izra,

יש לי WIN7 יש לי מחשב נייד שמחובר על WIFI אני עובד עם 2 ראוטרים ראשי ומשני שעובד על WDS. המחשב נייד מחובר על המשני. וכשאני מנסה לצאת מקבוצה ביתית זה רושם לי לWINDOWS לא היית אפשרות להסיר את המחשב שלך מהקבוצה הביתית. בשאר המחשבים זה כן מתחבר לקבוצה לא עושה בעיות והם מחוברים ע"י כבל רשת.

2. Started by Motix,

לא יודע מי מהם עושה את הבעיה אבל פתאום תקע האינטרנט לגמרי. יש לי 100MB בהוט. זה קורה בדרכ כאשר אני מוריד על המקסימום ביוטורנט משהו כמו 8.5M. החלפתי בין הוט לבזק והבעיה עדיין קורה. כלומר, עכשיו אני עם הוט ובזק (לא זוכר מי ספק ומי תשתית, רק יודע שלבזק אני משלם 80 כל חודש). הבעיה נפתרת רק כשאני מכבה ומדליק את שני המודמים edimax BR-6524n ו-HOTBOX. אין לי בעיה להחליף אותם אבל מה הבעיה יכולה להיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rotem_o,

ברצוני לשדרג את האינטרנט בבית ל-100 מגה (תשתית הוט) 1. האם הראוטר הקיים תומך במהירות כזו - br-6504n (כל המחשבים מחוברים אלחוטית) התרד היחיד שמצאתי בנושא - http://hwzone.co.il/community/threads/492496 2. ראיתי באתר של הוט שהמחיר כרגע 139ש"ח ובנוסף 10ש"ח בחודש עלות השכרת מודם/ראוטר. האם זהו המחיר שאתם משלמים או שיש על מה להתמקח איתם, לחבילה וכן למודם? תודה

• 19 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by blizzard20,

שלום עד היום הייתי עם אינטרנט של 15MB תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. שידרגתי ל 100 מגה עם אותה התשתית ואותו הספק, והחל מאז אני נתקל ב 2 בעיות: 1) במשחק באטלפילד 4 (אמנם הבטא אבל בכל זאת) אחרי כמה דקות של משחק הוא מעיף אותי ורושם לי שהתנתקתי מהסרבר.. דבר שלא קרה לי אפילו פעם אחד בשבוע- שבוע וחצי שקדם לשידרוג וששיחקתי במשחק. 2) אני מוריד טורנטים על מקסימום של 150-200 KB כשעם 15 מגה הייתי מוריד על מגה או מגה וחצי לשניה... השינוי היחידי למעט השידרוג של הספק והתשתית ל 100 מגה, הוא החלפת הראוטר לאחד שתומך במהירויות כאלה (DLINK DSL6740 U). ניסיתי לשחק עם ההגדרות של היו טורנט וזה לא עזר או השתפר בכלל, דיברתי עם בזק בינלאומי אומרים לי שהכל נראה תקין אצלהם.. למישהו יש רעיונות או פיתר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rantza,

נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by kenn,

שלום , לפני כשבוע עברנו לרשת הביתית של הוט עם ספק של נטוויזן וקיבלנו ראוטר של HOTBOX, עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית ועוד 2 אייפונים , כאשר המחשב הנייח מחובר לראוטר עם כבל והנייד עובד דרך הWIFI . דרך האייפון כן מצליחים לגלוש ולהתחבר לWIFI , הגלישה במחשב נייד עובדת מצוין , אבל מה , המחשב נייד פשוט לא מצליח לגלוש , אני מתחבר לרשת זה רושם לי "רשת בלתי מזוהה" אני פשוט לא מצליח לגלוש בדפדפן , התקשרתי אליהם הם פשוט לא הצליחו לעזור לי הם טענו שהמחשב שלי לא מצליח למשוך את האיפי מהראוטר משהו כזה , אין לי מושג מה לעשות ויש לציין שהמחשב נייד כן מצליח להתחבר לרשתות אחרות ככה שהבעיה לא כרטיס רשת , יש הצעות פתרונות משהו?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by ehud4,

היי, http://doctordns.wordpress.com/ אשמח לשמוע תגובות המלצות והצעות.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by d__o__r,

"מיזם הסיבים האופטיים, על מחירי התשתיות שתציע לחברות התוכן וספקיות האינטרנט - 100 מגה תמורת 100 שקל לחודש " - גלובסזאת אומרת שנקבל תמורת 100 ש"ח אינטרנט סימטרי 100 מגה ביט רציתי לשאול אתכם, המומחים יותר, האם יהיו הגבלות/העלאות מחירים בהמשך או לחלופין - בזק ו/או הוט יורידו את המחיר לתשתית אצלהם ואפילו יפתחו חבילות של מהירות העלאה יותר גבוהה.. דיון פורה ונעים! עוד מידע מעניין לגבי דרך חיבור בבית הלקוח עצמו: IBC מספקת שקע-חיבור (אתרנט) לנקודה אחת בבית הלקוח. כך שאם הלקוח ירצה שקע בכל נקודה בבית הוא יצטרך להזמין טכנאי, או לחילופין להשתמש בחיבור Wi-Fi (אך כדי לצפות בטלוויזיה בכל חדר ייתכן ש-Wi-Fi לא יספיק). מספר כתבות שנתקלתי בהן שאני ממליץ לקרוא: htt…

9. שלום יש לי 2 ראוטרים שעשיתי עם WDS (לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) אני עם ספק 012 מהירות 12 מגה אינטרנט כבלים. (PPTP) בדקתי את המהירות שלי וזה מציג לי 2 מגה. אין לי תוכנות שמפריעות למהירות דיברתי עם הספק ואצלו הכל תקין. חייב לציין שלפעמים שאני מכבה ומדליק את האינטרנט וזה מציג לי 12 מגה מהירות אבל לפעמים הוא יורד לי ואני שוב מנסה לכבות ולהדליק אבל זה נשאר נמוך.. מה אני יכול לעשות ?

10. Started by gabrielf,

מי עדיף בימים אלו? במחיר אני יודע ש 013 הרבה יותר יקרים - השאלה האם הטאג 4 שלהם חזר לימים הטובים שלו? לפי הבנתי 014 גיימר מתעדפים עד אירופה ואילו טאג4 מתועדף עד ארה"ב?

11. Started by liviu,

שמו לנו במעונות באוניברסיטה ראוטרים של הוטבוקס. עכשיו הלפטופ שלי תמיד חווה ניתוקים/אי התחברויות לwifi ואצל שאר האנשים בדירה זה בסדר. אם אני מתחבר להוטבוקס בכבל האינטרנט עובד לי טוב. יש לציין שהלפטופ כן מצליח להתחבר לרשתות WIFI אחרות שיש בפקולטה/בבית. מה אני עושה כדי לסדר את זה? אם זה עוזר יש לי מחשב dell vostro

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by VegansXe,

היי חברים, היום הISP שלי זה אורנג', 40MBPS/3MBPS הציעו לי באותו מחיר (30 ש"ח) לחזור לבזק בינלאומי יש יתרון של ספק אחר על משנהו? בנוסף אציין שבחוזה התקשרות עם בזק בינלאומי רשום שיש מגבלה של 65GB בחודש (הורדה והעלאה ביחד) באורנג' לא בדקתי אך בכל מקרה לא עושים לי שום בעייה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by matan13,

שלום, יש לי רשת אלחוטית ביתית עם נתב TL-WER340G. יש מחשבים המחוברים חוטים ואל חוטית. במחשבים שמחובר חוטית - אין איבודי מידע בכלל כאשר אני נותן פינג לאתר חיצוני. במחשב שלי, שמחובר חוטית זה המצב - כמו בתמונה המצורפת. מה עושים ? מה לבדוק בכדי לפתור את זה ? ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש, אבל ה-WIN7 שיש לי כל הזמן מתקין את הדרייבר אוטומטית כמה שניות לאחר שאני מסיר אותו. איך ניתן לבטל התקנה אוטומטית חד פעמית?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Pr0Xy,

שלום לכם. אני כרגע משפץ את ביתי, וחשבתי להקים רשת ביתית חוטית על הדרך... אני רוצה להקים רשת עם פורטים של 1Gb, וצריך 2 כבלים לכל חדר (7 חדרים [כבל אחד למחשב, והשני לממיר]). הנתב הקיים הוא D-Link 7850U. הוא בעל 4 יציאות של 1Gb. מה שאני צריך מכם הוא שתמליצו על מתג מתאים, ושתענו לי על 2 שאלות: 1. אם המתג מקבל תעבורה במהירות 1Gb, המהירות מתחלקת לפי מספר המחשבים המחוברים, או שכל מחשב מקבל 1Gb? (אני שואל בגלל מחשבה עתידית). 2. איזה כבל צריך להעביר דרך הקירות כדי לקבל תעבורה של 1Gb? אבקש שתענו כמה שיותר מהר כיוון שאוטוטו מתחילים לבנות קירות. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 12k צפיות
  16. שלום, http://www.ebay.com/itm/1W-Alfa-AWUS036H-USB-WiFi-Wireless-b-g-Adapter-1000mW-802-11b-g-/171148839944?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item27d9440c08&autorefresh=true http://dx.com/p/alfa-1000mw-802-11b-g-54mbps-wi-fi-wireless-network-adapter-black-silver-112006 נראה בתמונה של DX.COM : נראה קופסה לא מקורית כמו של אלפא ב EBAY , אבל אני לא בטוח מי של מי מקורי ... אבל ב DX.COM אני מקבל 2 אנטנות + סטאנד ובשני רק אנטנה אחת , וזה בערך אותו מחיר עם מכרז , מה כדאי ? מה מקורי ?אני חייב את העזרה שלכם חברים , אני נטול עצות ... תודה ענקית וערב טוב .

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Shukilemel,

שלום. יש מבצע הוט לעסקים - של 2 קווי טלפון ותשתית אנטרנט 100MB ב-169 ש"ח. אני כרגע נמצא בתשתית של הוט ב-12MB וספק אינטרנט בזק בינלאומי ודי מרוצה (הייתי בחבילת גיימר, נראה לי שזה כבר לא משמעותי). אני לא גיימר ולא צריך זמני תגובה מטורפים. רציתי לשאול: לגבי מישהו שמשתמש בתשתית: 1. האם זה שווה את זה - כלומר, האם קצב ההורדה וגם העלאה טובים? 2. האם להשאר בבזק בינלאומי או לעבור לספק אחר כמו הוט.נט? 3. האם יש הגבלה על כמות תעבורה חודשית? (איפשהו קראתי שהם מגבילים ל-50Giga). 4. ניתוקים בעיות וכו'? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by qwerty1987,

משתמש ב-utorrent. ברשת שלי עם חיבור אלחוטי מ- hotbox של הוט מקבל timeout לטראקר. עם wifi מהשכנים - הכל בסדר. פעם אחרונה שהייתה לי בעיה דומה, הספקית "חסמה פורטים". למישהו יש רעיון אם יש הסבר אחר לעניין? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dan_l2,

שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  20. צריכה המלצה לכרטיס רשת או ראוטר שיעבוד עם הישומים הבאים : aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng - הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי את הנתב הזה במשך שבוע. בממשק ניהול הרשת האלחוטית מוגדר רוחב ערוץ 20/40Mhz אוטומטי. בפועל רואים שהנתב עובד רק ב 20Mhz. ניסיתי עם מחשבים שכן מתחברים במהירות 300 לנתב אחר שיש לי וכולם מתחברים רק ב 144mbit. מישהו מכיר את הבעיה ? יש פתרון לזה ? תודה !

22. שלום, ברשותי ראוטר מסוג netgear dgn2200v2 במשך כשבוע. לראוטר זה יש חיבור usb באמצעותו ניתק להגדיר דיסק רשת או מדפסת רשת. חיברתי אליו דיסק קשיח נייד. הגדרתי כל מה שצריך וניתן לגשת עליו ולראות אותו באמצעות כל המכשירים שברשותי. הבעיה היא שהוא משום מה לא מסוגל להראות קבצים גדולים מ4~ GB, מה שמוזר זה שהדיסק הקשיח מפורמט כntfs ולכן לא אמורה להיות בעיה זו, כאמור מה שקורה בפועל זה שפשוט הקבצים האלה לא נראים כאשר ניגשים אל הספריות בעזרת הרשת. ניסיתי לגשת בעזרת כמה פרוטוקולים כגון http, smb, ftp אבל הבעיה זהה. אני מניח שזה בעיית firmware, מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי את המקרה.... תודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. אני אפרט את הציוד שיש לי, ואשמח לקבל מכם המלצה לנתב מתאים: 1. יש לי שרת שעובד 24/7, שמחובר חוטית לנתב, ומשמש בעיקר להזרמת מדיה לשאר המכשירים בבית. 2. יש לי עוד 2 סטרימרים ומחשב שמחוברים לנתב. 3. יש לי עוד כ-6-7 מכשירים שמחוברים כל העת לרשת האלחוטית, כולל כאלה עם דרישות כבדות (כמו Streaming). 4. לאחרונה שדרגתי בהוט ל-100 מגה ולכן יש לי HotBox. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי ל-Gigabit (אני מתכנן להחליף את הכבלים ל-Cat6), האם Hotbox יספיק לי או שכדאי לקנות ראוטר ייעודי? אם כדאי לקנות ראוטר, יש המלצה לאחד עד 400 ש"ח שיעבוד טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by alextav,

התקינו אצלי שלשום אינטרנט של בזק והכל עבד טוב ויפה אבל כשרציתי היום לחבר את הראוטר שלי למודם הוא פשוט סרב להתחבר. המודם של בזק הוא 699U והראוטר הוא TP-LINK 1043. כשאני מנסה לעבור בממשק של הראוטר מ dynamic ip ל PPPoE/Russia הוא פשוט נתקע על connecting ולא מתחבר למרות שהגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הספק. מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים