רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר 3COM שנמצא אצלי קרוב לשנתיים, מעודכן לגרסא אחרונה. מודם כבלים של Thompson. אני הייתי מחובר לברק דרך כבלים במשך תקופה די ארוכה עד שהבנתי שהם בלתי נסבלים ועברתי לבזק בין-לאומי כספק שירות - תשתית כבלים. אני מחובר כבר שבוע לבזק ושמתי לב שיש נתוקים תכופים מדי לטעמי של האינטרט. זה לא שאני תזמנתי או מדדתי אבל זה מרגיש שיותר מדי פעמים אני מחכה בזמן שהראוטר מנסה להתחבר מחדש. צירפתי כאן log של הראוטר שרואים שהוא מתנתק ומתחבר לאחר כמה דקות. ניסיתי חיבור ב L2TP וגם PPTP ולר נראה שיש הבדל בהתנהגות/בצועים. עצתכם עד כמה המצב גרוע ואיך כדאי לגשת לפתראון הבעיה. האם זה תשתית בכבלים או הספק? אני לא בטוח שלא התנתתי גם קודם אלה שאולי לא שמתי לב לזה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על התשתית של טריפל סי? רשום באתר שלהם שהם מציעים גם תשתית אבל כדי לקבל מחיר צריך לפנות אליהם. המוקד שלהם אומר שזה עדיין לא פעיל. מישהו יודע איזה תשתית זאת? מתי זה יהיה פעיל? איזה מהירויות? מחירים? משהו...
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Ok... my comp and my sister's comp are connected togther, i want to limit the access between the computers only for surf permission. I mean no printer sharing/files/or anything else ! JUST THE PREMISSION FOR THE INTERNET ! Can you please help me configure the dialer, or other needed software in the XP ? Thanks a lot !
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במודם הזה ישנה האפשרות שהוא יגדיר את עצמו מול השרתים של בזק משום מה לי האופציה הזו לא עבדה (גם לא בפעם הראשונה , אז איך שהוא הצלחתי ) אם אפשר לקבל הסבר כיצד מגידירים ידנית את המודם על מנת שיוכל להתחבר לי לאינטרנט . הספקית שלי הינה בזק בינלאומי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גם Netgear מצטרפת למרוץ ה-3.2Gbps ומציגה נתב חדש התומך במהירות זו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5253
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי 2 יחידות מהכבל הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250754507416&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3333wt_905 וחיברתי לכרטיס רשת ולאנטנה והוצאתי את האנטנות מהחדר שלי וקירבתי אותם מרחק די קרוב לראוטר. לצערי, האיכות לא השתפרה יותר מידי.. אז חשבתי לעצמי שאולי יש מגבלה לאורך שכבל כזה יכול להיות ואחר כך זה כבר פוגע באיכות ללא מגבר. אז.. יש מגבלה כזו?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי על עצמי פרויקט של הקמת רשת ביתית בבית הוריי. מדובר בבית פרטי גדול בעל ארבעה מפלסים, כאשר כל מפלס הוא פחות או יותר כשמונים מ"ר. הבית מחובר בתשתית אינטרנט של הוט, כאשר כרגע ההוטבוקס מתפקיד בתור מודם וראוטר. לכל חדר בבית יש חיווט של יציאת LAN שכולן מתנקזות לתוך הארון תקשורת בו נמצא ההוטבוקס והswitch שמחובר אליו (לא זוכר כרגע איזה חברה ודגם). המחשבה שלי היא כזו: הצבת AP בכל קומה, שיחובר לאחת מיציאות ה-LAN שבאחד מהחדרים. אןי צורך בחיבור כבל פיזי באף אחד מהחדרים. ה-AP שבחרתי הוא Ubiquiti Unifi Ap-AC Lite כאשר בכל אחת מהקומות ימוקם AP אחד, סה"כ ארבעה. כל אחד מה-AP ישדר את אותו SSID כאשר הם חולקים תכונה שמעבירה כל מכשיר מחוב…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המבנה של הבית של ההורים שלי הוא כזה, בקומה למעלה יש ראוטר משולב מודם (של בזק) בארון תקשורת ובקומה למטה היום נמצא ראוטר המשמש כנקודת גישה שמחוברת בצורה חוטית (כל הבית מרושת כך שבכל חדר יש יציאה קווית, אבל כמובן שמעדיפים חיבור אלחוטי) הראוטר שמשמש כנקודת גישה גורם להמון בעיות, ניתוקים איטיות וכו׳ וחשבנו להחליף אותו. חשבתי לשים מגדיל טווח בקומה למטה שיחובר בצורה חוטית כמובן לראוטר שנמצא למעלה, האם בכל זאת תהיה ירידה במהירות גם בחיבור חוטי? והייתי שמח גם לקבל המלצה על מגדיל טווח מומלץ (אם יש אחד כזה) תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/144/106.html http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/144/244.html מצורף כתבה שבמקרה קראתי על ביטול ספק אינטרנט וספק תשתית דברים שרק : 1.הביא את הלקוחות לעלויות בשמיים ( ויוזיל בעתיד עלות כספית ) 2. ספקי אינטרנט חוסמות אינטרנט ברוחב פס לחו"ל כדי לחסוך להם בעלויות וגריפת רווח כספי לכיסם ( העתיד האחריות רק על ספק אחד ) 3. ספקי האינטרנט יהיו בעתיד בעלי כסף גדול יותר ללא חלוקת רווחיהן עם ספקי אינטרנט ( כך יפתחו מהירויות ושירותים טובים יותר ) מי בעד
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים התחדשתי בראוטר DLINK DIR-655 העוצמה ממש חלשה אחרי 3 קירות במרחק של ~ 10 מטר מהקיר האחרון ראיתי במלא חנויות אנטנות מוצהרות של 3DB ומעלה - אני מניח שאנטנת 5-9 DB תספיק. לשאלתי - האם האנטנות אקטיביות ? או שצריך להוסיף מגבר ? אם צריך להוסיף מגבר - איפה לחפש ואם אשמח קצת מידע בנושא. * הנתב מכיל 3 אנטנות - 2 העלאה ו-1 הורדה (???) - צריך 3 אנטנות/2/1 ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיבור: בזק בינלאומי והוט, חייגן. ראוטר: TP-Link 1043ND המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר, ומשעות הצהריים לא הייתה גלישה. אחרי חיבור מודם ישירות לנייח ופקודת Netsh כלשהי עם התמיכה של הוט, יש גלישה בחיבור ישיר. אבל כשמחזירים את הראוטר, המצב כמו קודם, אין גלישה בנייח או בכלל ברשת האלחוטית. בנייח אגב מופיע סימן צהוב במקביל על אייקון כרטיס הרשת. איך בכלל פונים לבעיה הזו כשכנראה מדובר בראוטר? שהחנות תשבור את הראש במסגרת האחריות, או שיש פעולות שאני יכול לבצע קודם? תודה [=
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלושה מחשבים שמריצים Windows 7 Ultimate Final, מחוברים בצורה חוטית (ה Wi Fi של הנתב מכובה, אין בכלל כרטיסי רשת אלחוטיים) לראוטר אדימקס, כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין מחשב למחשב, מהירות ההעברה היא פחות מ 1MB לשניה. לפני כן עבדתי באותה צורה עם אותם מחשבים בדיוק עם Vista, עבד במהירות גבוהה. שיניתי במאפייני כרטיס הרשת במחשבים מ Auto Negotiate ל 100MB Half Duplex, לא עזר, החזרתי ל Auto Negotiate במחשבים. כמו כן נטרלתי Firewall ואנטי וירוס, לא עזר. מישהו יודע מדוע ומה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אני שוקל להרים LANPARTY ויש לי כמה שאלות תכניות ( צריך לנתב 150+- מחשבים) 1. כל מה שאני צריך זה נתב אם מספיק כניסות או כמה נתבים וכבלי רשת נכון? 2. יש צורך בהגדרות מסויימות? 3. איזה מפצלי רשת אתם ממלצים? 4. האם יש מצב שהרשת תקרוס או שתהיה בעיה? 5.אם יש לכם עצה רעיון וכו' אשמח לשמוע בברכה בר
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה המחשב החדש הגיע, וכמובן שגם הצרות (באופן מוזר, לא היה מחשב אחד שקנינו שלא עשה צרות ב-24 שעות הראשונות :s05:) במחשב מותקן כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס, מדגם 7218g (כמו שהבנתם מהכותרת). שאר, המפרט, אם זה יכול לעזור: E8400 Gigabyte ep43-ds3 Sapphire hd4850 pqi 4gb ram ודיסק של סיגייט, 500 ג'יגה עם 32 מגה קאש. המחשב פורמט והותקן עליו WIN XP (אני מודע לבעית נצילות הראם, בשבוע -שבועיים הקרובים המחשב יועבר לויסטא). האינרנט עבר מעולה, ואפילו שהייתי בממ"ד הקליטה הייתה של 60-80%. המחשב עודכן ל-SP3, והרשת עבדה בסדר. בשלב מסוים, אחרי עידכון וריסטרט, המחשב פשוט הפסיק לזהות את כרטיס הרשת. ניסיונות להגדיר אותו ידנית, להתקין מחדש את הדרייברים, סיסטם ריסטור וניתוק פיזי של הכ…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר במהירות 12 מגה על תשתית של הוט עם חייגן. יש לי מודם של טריון עם כניסה אחת לכבל רשת שמחוברת ישירות למחשב. אני מעוניין לרכוש סטרימר עבור הטלויזיה בסלון וליצור תקיית שיתוף בניהם בצורה קווית. אני מבין שאני חייב ראוטר ואולי גם סוויטש מישהו יכול לפשט לי את הסיפור : האם אני צריך להחליף את המודם או לחבר אליו ראוטר ? האם אני צריך גם סוויטש בנוסף לראוטר ולמודם הקיים ? איך אני מחבר את כל השלושה יחד ? האם יצירת רשת ביתית עם הסטרימר תיפגע לי באבטחה או באיכות הגלישה ? איזה ראוטר וסוויטש מומלצים עבור זה ? תודה מראש טל.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח של בזק וברשותי הנתב Netgear VVG2000 VDSL2 . הפכתי אותו למודם בלבד ורכשתי את הנתב TP LINK WR1043ND(גרסת קושחה 4). הכל עובד טוב ויפה, תקשורת קווית מעולה אבל בתקשורת האלחוטית ישנה בעיה אחת - אין upload אלא רק download, ומכך יוצא שאני מקבל כיוון אחד בלבד. מה עשיתי עד עכשיו: ביטלתי את מצב ה-netgear כנתב והעברתי אותו למצב של bridge. העברתי כבל מיציאה מסוימת שלו אל ה-WAN של ה-TL. הגדרתי חייגן PPPOE מצד ה-TL. יש לציין שכשניסיתי אצל חבר לחבר את הנתב הזה באותו אופן ל-HOTBOX רק עם חייגן L2TP הוא עבד יופי ב-U\D גם בחיבור אלחוטי. אשמח לשמוע כיוונים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 1520 עם windows vista premium ואני מחובר לאינטרנט מהיר דרך בזק בינלאומי בתשתית yes. אני חיברתי את כבל האינטרנט מהחיבור בקיר שכתוב עליו adsl לחיבור network במחשב הנייד (שמסומן ששלושה מחשבים מחוברים). הגדרתי משתמש וסיסמא אבל כשאני מחייג החייגן אומר שההתחברות לא הצליחה. איך אני יכול לפתור את הבעיה? שירות טלפוני של בזק אמר לי שהבעיה בזיהוי של כרטיס רשת אבל כשבדקתי ראיתי שהדרייברים מותקנים והכל מזוהה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט 10M והסירטונים ביוטיוב נטענים ממש לאט. יש לי מודם חדש D-LINK של בזק. רציתי לשאול אולי צריך לפתוח PORT על מנת שהסירטונים יטענו מהר יותר? או שיש איזשהו פיתרון אחר? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן טלויזיה של LG SMART TV חיברתי אותה לאיטרנט דרך WI-FI ניתן לגלוש בה והכל השאלה שלי האם אפשר להזרים מדיה מהמחשב לסלון שבו נמצאת הטלויזיה או שחייבים לקנות סטרימר?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקונפיגורציה שלי היא כזו ,כרגע אני מחובר עם ראוטר של EDIMAX BR6204WG (שאני מאוד מבסוט ממנו הן באלחוטי והן בחוטי) מחובר לכרטיס רשת המובנה של הלוח שלי(מפרט אפשר לראות למטה/בצד). לפני שאני מספר על הבעיה אני רק רוצה לציין שאני עם WINDOWS 7, ולהזכיר לכם שלWIN 7 אין הגבלה של חיבורים. הבעייה דיי מוזרה: בהורדת טורנט יחיד ברגע שאני עובר את ה63 חיבורים להורדה התוכנה עולה למאמץ של 50% והטורנט נתקע, דרך NetLimiter אני רואה שהטורנט עצר ולא משנה באיזה מהירות זה יורד,אפילו על 20 KB/S . אז אמרתי לעצמי טוב זה בטח הראוטר, אז התחברתי לאינטרנט עם המודם, Aztech 600E בתור מודם! ולא בתור ראוטר. גם כשהייתי מחובר רק עם המודם ברגע שזה הגיע ליותר מ63 חיבורים שוב הטורנט נתקע,התוכנה עוד מגיבה והמעבד…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט על נייד אחד באמצעות נייד שני דרך ה-WiFi אך ללא ראוטר אלחוטי, בדומה לעבודה עם כבל רשת מוצלב. זה ניתן לביצוע? כיצד? המחשבים יריצו XP PRO או ויסטה. בהנחה שחשוב שיהיה חיבור מכל מקום וקצב הלינק לא קריטי כלל - מה הפרוטוקול המומלץ ומה פרוטוקול המינימום שעדיין יתן אמינות לינק גבוהה? רב תודות, גונן. עריכה: מצאתי הסבר לגבי רשת אלחוטית AD-HOC ללא ראוטר באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx האם אפשרי לוותר כליל על החיבור לרשת הקווית (אין לי צורך באינטרנט) ורק להשתמש ב-RDP/VNC לאחר הגדרת הרשת? הכוונה ללא Connection Sharing כלל. מישהו ניסה/מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בחבילת 2.5 מגה. ספק - בזק בינלאומי תשתית - הוט ללא חייגן / IP קבוע . אני נוהג לשחק בסימולטורים באמצעות שרתים הנמצאים בתוכנת ה HYPER LOBBY שמעולם לא היו לי בעיות בכל שרת שלהם שפזורים ברחבי העולם. לאחרונה החלה לי בעיה של פינגים נוראים ובעיית מהירות בהורדה משרתי NEWSGROUP אשר עד היום נתנה לי הורדה בהתאם למקסימום רוחב הפס שלי (הפינגים מעל 500 וגורמים לי ל KICK). הבעיה החלה לפני שבועיים שלושה ולא נראה כי היא הולכת להשתפר. התקשרתי כמה פעמים גם לספק וגם לתשתית שהריצו איתי את הבדיקות הרגילות, שאני בטוח שחלקכם מכיר (הורדת קבצים מהשרתים שלהם שכנראה בהם הם לא חוסכים באמצעים) ויצאו תקינות. הוט אף "הכניסו" את המודם שלי למעקב אשר היה תקין לגמרי. למרות בקשתי לבצע נ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-