רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשעה טובה המחשב החדש הגיע, וכמובן שגם הצרות (באופן מוזר, לא היה מחשב אחד שקנינו שלא עשה צרות ב-24 שעות הראשונות :s05:) במחשב מותקן כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס, מדגם 7218g (כמו שהבנתם מהכותרת). שאר, המפרט, אם זה יכול לעזור: E8400 Gigabyte ep43-ds3 Sapphire hd4850 pqi 4gb ram ודיסק של סיגייט, 500 ג'יגה עם 32 מגה קאש. המחשב פורמט והותקן עליו WIN XP (אני מודע לבעית נצילות הראם, בשבוע -שבועיים הקרובים המחשב יועבר לויסטא). האינרנט עבר מעולה, ואפילו שהייתי בממ"ד הקליטה הייתה של 60-80%. המחשב עודכן ל-SP3, והרשת עבדה בסדר. בשלב מסוים, אחרי עידכון וריסטרט, המחשב פשוט הפסיק לזהות את כרטיס הרשת. ניסיונות להגדיר אותו ידנית, להתקין מחדש את הדרייברים, סיסטם ריסטור וניתוק פיזי של הכ…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אני יכול לשתף תיקייה ברשת רק עם לקוח אחד עם USER אחד ברשת ( כלומר מחשב שברשת מרוחק, לא LOCALY) בWINDOWS 7 כשאני עושה רשת אני יכול לראות את המחשב האחר ברשת לצורך העניין מחשב 1: אך כשאני עושה שיתוף מתקדם לתיקייה ואז הרשאות primmisions ולנסות להוסיף את השם מחשב הוא לא נמצא? אפשר להוסיף רק USER לוקלי עזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט לחבילה של 30 מגה-ביט ואני מקבל דרך הנתב שלי, שתומך תמיכה מלאה ב-802.11g (וחלקית ב-802.11n) רק 10 מגה-ביט. כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד הוא 802.11g, כך שאני לא מצפה למהירות של 802.11n, אבל למרות מה שקראת ש-802.11g אמור לספק בפועל כ-20 מגה-ביט (שזה חצי מהתעבורה התיאורטית של 54 מגה-ביט על פי מאפייני התקן), הרי שאני מקבל חצי מכך - כלומר רבע מההתעבורה התיאורטית. התוצאות נשארות זהות גם כשאני נמצא בסמוך לנתב. בעת חיבור המודם למחשב בחיבור חוטי אני מקבל 30 מגה-ביט. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשבוע וחצי האחרונים יש לי המון ניתוקים ומהאינטרנט, כמה פעמים בשעה, לכמה שניות. הבעיה התחילה לאחר ששידרגתי ל200 מגה בהוט. - אני לא חושב שזה קשור. HOTBOX מחובר ישירות למחשב, ראוטר מופעל. בתמיכה לא רואים שום בעיה. הציעו לי להחליף כבל רשת, ולאפס את המודם על ידי ניתוק מהכבלים לדקה. יום יומים זה עבד יותר טוב ולאחר מכן זה התחיל שוב. יש למשהו רעיון איזה בדיקה אני יכול להריץ? יש למשהו רעיון אם אני אחבר לWIFI טאבלט ליום שלם אם יש אפשרות להריץ אפליקציה שתבדוק מתי ואם יש ניתוקים מהWIFI? במידה ולא, יש לי אפשרות לחבר את המחשב הישן שלי, ואני אשים אליו LINUX LIVE יש אפשרות לקבל LOG כל פעם שיש ניתוק?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי ראוטר רוטל של בזק שמחובר באופן קווי למחשב בחדר אחד ומחשב שני בחדר מעט מרוחק עם כרטיס רשת אלחוטי USB שבו הקליטה לא הכי טובה. במידה ואני מעונין בחיבור קווי למחשב השני עם כרטיס הרשת USB איזה ציוד להוסיף? עוד ראוטר שיחובר לשקע טלפון ולמחשב בחדר המרוחק? (לא ניתן לחבר את הראוטר עם כבל למחשב השני עקב מגבלות מרחק וקירות בדירה..)
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
רק מבחינת קרינה,ראוטר G או ראוטר N ,מה יותר מסוכן ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב מאז שאני התקנתיUTORRENT על המחשב אז כשאני מפעיל אותו ומוריד דברים דרכו אז האינטרנט תקוע לא עולה שום דף וזה מחרפן אותי אני זוכר שזה היה קורה כשהיה לי 1MB רוחב פס אבל היום יש לי 30MB וזה לא אמור לקרות גם כשהיה 12MB אז האינטרנט עבד פיקס אז מה הבעיה תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוא access point router לפחות ככה כתוב... עד כמה שאני יודע ש ap הו רק תחנת ממסר שכזאת להגדלת הטווח שהאם אין זה אומר שהראוטר הזה יכול להתחבר למודם ADSL או הכבלים שלי ולהתחבר באופן אוטומטי ... ? כדרך אגב אודה לכם אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת PCI בפחות מ 500 שקל האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר בעל תקן N, על הראוטר להיות בעל האפשרות לWDS ע"מ שראוטר הG שלי של EDIMAX (אשר גם לו יש WDS) יוכל להגביר את האות שלו לשאר הבית (אני יודע שהוא יעביר רק בG...). השאלה שלי היא קודם כל, האם אפשר לחבר AP WDS של G לראוטר N ושזה באמת יעבוד, והשאלה השנייה היא איזו ראטור כמובן? אני בנתיים חושב על ה6424n, אבל אני לא מצאתי שום סיקור או חוות דעת עליו (חדש למדי נראה לי). אשר אם תוכל לומר לי את דעתכם עליו (בעיקר מהירות וטווח - חדירות דרך קירות וכו' - בעיקר כאשר בצד השני יהיה G). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רק רציתי לשתף אתכם - עכשיו הייתי בשיחה עם התמיכה של ברק (013) מכיוון שהראוטר סירב להתחבר כבר חצי יום, לאחר שאמרתי לתומך החביב שהראוטר שלי מנסה בכוח לתפוס את אותו IP כל הזמן בתחום 85.64.3.81/24 הוא נזכר לספר לי שברק לאט לאט מעבירים את הלקוחות שלהם לחיבורי MPLS. דעו לכם שאם אתם לקוחות ברק ויש לכם בעיה להתחבר אליהם, תבדקו אם הראוטר שלכם מנסה לתפוס כתובת חוקית גם כשאתם לא מחוברים בתחום ה-IP ב-CIDR שציינתי למעלה - יכול מאוד להיות שגם אתם הועברתם. ברגע ששיניתי את חיבור ה-WAN מ-L2TP ל-DHCP, הכל התעורר לחיים ועובד כמו גדול. כל הכבוד לברק על היוזמה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי סטרימר לסלון וברצוני לצפות בו בשידורי HD דרך הXBMC מהאינטרנט. הבעיה מתחילה שהראוטר שלי (קופסא מ013, מודם משולב ראוטר, תשתית בזק 100MB) נמצא בחדר מרוחק יחסית והסטרימר לא קולט בכלל.. ולהעביר כבל נראה כברירה אחרונה אז אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים.. נ.ב: יש לי נקודת אינטרנט במטבח בנוסף.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קצת נתונים בסיסיים לפני הכל: 40 מגה בבזק + בזק בינלאומי. ראוטר דילינק 6850U. ביומיים האחרונים יש תופעה שאני לא מצליח להבין מה גורם לה. עשיתי כבר 3 ריסט-ים לראוטר, שיניתי סיסמה, שיניתי את השם, כלום לא עוזר. בבדיקת מהירות הכל תקין - מקבל 40/3. הבעיה היא בגלישה באייפון (4) שלי. גם שם הכל נראה תקין, מקבל כמו תמיד בין 10 ל-12 מגה ב-speedtest, אבל ביוטיוב יש המון תקיעות כאלה, באינסטגרם אני מקבל הודעות מוזרות של "בדוק חיבור לרשת", בטינדר למשל התמונות בקושי נטענות ואפילו סתם חיפוש בגוגל בדפדפן לא תמיד מגיב מיד, אלא אחרי כמה לחיצות (ואני מחכה בין לחיצה ללחיצה, אני לא איזה לחוץ שרוצה שהכל יעלה מיד). למקרה שתהיתם, עשיתי ניקוי הסטוריה וקוקיז באייפון, עשיתי "שכח רשת" והתחב…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב Aztech DSL600E מה שבזק נותנים בהשאלה ומחובר אליו האב עכשיו אין בעיה לקבל כתובת הבעיה כאשר מנסים לגלוש חייבים להזין כתובת dns בכל מחשב שאני מחבר להאב אני גולש דרך בזק בינלאומי ויש לי את הכתובות DNS השאלה אם יש דרך להזין את זה בתוך הנתב והוא יחלק את זה אוטמטית תודה רבה לכל העוזרים ושנה טובה לכל עם ישראל
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 12 מגה אינטרנט של בזק בינלאומי וספק הוט היום חיברתי בפעם הראשונה את הראוטר שלי של TP-LINK אבל המהירות עכשיו איתו היא לא עולה מ 1.5 מגה. מה אני צריך לעשות כדאי לסדר את זה??? המחשב עכשיו מחובר עם כבל רשת לראוטר ודרכו אני מתחבר לאינטרנט. אולי אני צריך לשנות משהוא תהגדרות של הראוטר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה דברים שאני רוצה לברר לגבי כתובות MAC ו-IP. יש לי תשתית אינטרנט כבלים, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים שני מחשבים (שלי ועוד אחד). כשאני נכנס לאתר כלשהוא באינטרנט, האתר יכול לראות את כתובת ה-MAC שלי?? ואם כן אז הכתובת שהוא רואה היא בעצם של הכרטיס רשת שלי, או של הראוטר? לפי ההגיון נראה לי שהוא רואה את שלי, כי הרי על כל פאקט שנשלח כתובת המקור הפיזית היא של הכרטיס רשת לא? זה חשוב לי מאוד לצורך עניין מסויים, תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביוטורנט אם אני מגביל את ההעלאה ל 1KB אז מהירות ההורדה יורדת, יש דרך אחרת לעשות את זה?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמים לי בדירה עוד יומיים את ה-12 מגה של הוט,ויש לי נתב של D-LINK 2650U שקיבלתי מבזק ויש לי כמה שאלות: 1.האם הנתב הנ"ל יתמוך במהירות מלאה של 12 מגה? 2.אם לא,איזה נתב כן יתמוך והוא לא יקר מדי מקסימום 200 ש"ח 3.הציעו לי גם מהוט ב-10 ש"ח לחודש נתב שלהם,בהתחלה סירבתי אבל עכשיו אני רואה באינטרנט שלא בטוח שהנתב שלי יעבוד אז אני חושב לקחת כי זה 120 ש"ח,מישהו יכול לפרט לי איזה נתב זה והאם אולי כדאי לקחת דווקא אותו ולא לקנות במקום אחר? 4.ראיתי הרבה דברים באינטרנט על הדבר הזה שנקרא L2TP,מישהו יכול להסביר לי מה זה,האם אני אצטרך להשתמש בזה,איך עושים את זה ואיזה נתב תומך בזה? תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע גולש בתשתית של בזק דרך ראוטר שקיבלתי מבזק והוא בבעלותי נכון להיום אני לא טןעה DLINK 256U הוא משמש אותי כמובן לגלישה WIFI ובנוסף מחוברים אליו בעזרת כבל רשת שני סטרימרים והוא בהחלט מספק אותי לכל השימושים. בנוסף לשימושי הסטרימר דרוש עבורי פינג נמוך משהו שאני משיג מהספק. היום אנחנו בעידן ה100 מגה ואני מעונין לקנות ראוטר שימלא את צרכי בעידן חדש אבל לא אעשה זאת ללא המלצה שלכם ועוד שאלה מה קורה לפינג בחבילה של עד 100 מגה אני מתאר לעצמי שבכול מקרה הוא אמור להיות נמוך מחבילה של 15 מגה אבל אשמח אם תעירו את עיני תודה אשמח להמלצות הערות שלכם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת קווי ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט עם יכולת שיתוף קבצים בין המחשבים. איזה סוג נתב אני צריך? אקסס פוינט או ראוטר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי הרשת הביתית מורכבת מראוטר של בזק שאליו מחוברים מספר מכשירים חלקם קווית וחלקם אלחוטית. בנוסף מחובר באופן קווי ראוטר נוסף של אדימקס (R2) המשמש כ AP, ואילו מחוברים מחשב נוסף PC1 באופן אלחוטי. הכל עובד חלק. אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של R2, אבל אני לא יודע מה ה IP שלו. הוא שונה בוודאות מכתובת ברירת המחדל. האם ישנה דרך לגלות מה כתובת ה IP של R2? ציפיתי למצוא בממשק הניהול של הראוטר הראשי, את כל הכתובות של המכשירים המחוברים עם הבחנה בן חיבורים קווים ואלחוטיים, אבל אני לא מוצא. אני רק מוצא רשימה של LAN Clients שכוללת גם את המחשב PC1 אבל אינה כוללת את R2. אני כמעט בטוח שבעבר כאשר היינו מחוברים ל הוט, ראיתי את R2 בממשק הניהול …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ואמא שלי גרים בניין מול ביניין אני קומה 3, היא קומה 2 קניתי 2 ראוטרים: TP-Link TL-WR941ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR941ND Edimax BR-6478AC http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=251&pd_id=447 (3 מתוך 4 צרכני הרשת אצלי בבית תומכים ב-AC, רציתי לנצל את זה) אני הרמתי רשת בין שני הבתים, בתקווה לקבל קצבי תעבורה שיאפשרו עבודה שותפת בבית שלי הראוטר של אדימקס, ממוקם הכי טוב שאפשר(ליד החלון) בבית של אמא שלי , ה TP-Link ממוקם יחסית טוב(בסלון, בנקודה חשופה לכיוון הבית שלי, בעומק' של שלושה מטר לתוך הבית, ללא מכשולים) לא הצלחתי בבדיקות מהירות בינינו לעבור את ה-600KByte ממנה אלי , ואת ה-1000KByte ממני אליה.\ ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי יש לי מודם הפכתי אותו ל PRO הם מכירים בזה כאלו זה בסדר מבחינתם ?? וגם אני רוצה להתקים בקרוב לינוקס ויש לי כמה בעיות 1. איך שהוא שיכנעו את אבא שלי לקנות כרטיס רשת חיצוני ונטקעתי איתו !!! וקניתי אותו מבזק אני יכול להוציא מהם דריברים ללינוקס? 2. אפשר לקבל תמיכה בהגדרת ה אי די אס אל מלינוקס ממישהו??????? 012 או בזק? ואני מדבר לא חייגן אלא PRO HELP PLZ
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-