עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי כולם, לאחרונה קניתי בארה"ב לפטופ, ובעקבות בלאגן שקרה בחנות התמזל מזלי וקיבלתי אחד עם מודם סלולרי מובנה שמתאים ל-Sprint ול-Verizon (המודם הוא Qualcomm Gobi 2000 HS-USB 9225, הנה דף לא רשמי עם קצת פרטים טכניים עליו: http://www.thinkwiki.org/wiki/Qualcomm_Gobi_2000 והנה קישור להורדת מפרט PDF מהאתר הרשמי: http://www.qualcomm.com/documents/gobi-2000-product-sheet ). מן הסתם הייתי רוצה להשתמש במודם הזה בארץ. נראה שהוא תומך בחיבור GSM... למישהו יש ניסיון עם חיבור לפטופ עם מודם מובנה לאחת הרשתות? הן קואופרטיביות או שדורשות שימוש במתאם ה-USB הגדול והמגושם (ביחס למודם מובנה שגודלו 0 ) שלהן? ואם כן הצלחתם, איך עשיתם את זה? הלפטופ הגיע עם תוכנה נפרדת ל-Sprint ול-Verizon ולא נ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by GOVNER_T.S.Y,

מה זה NAT קראתי את המונח הטכני שלו ועדיין אני לא מבין מה זה , האם מישהו יכול להסביר לי מה זה ? בנוסף שני מושגים שאני לא מבין -NODE, ו- DEAMON? תודה לכל מי שיעזור GOVNER_T.S.Y

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי היום 013 יצרו עימי קשר בכדי להעביר אליהם את הטלפון הביתי ל-VOIP. היא הציעה לי את הנטבוקס לא מצאתי עליו מידע כלשהו מי שמכיר האם כדאי לקחת אותו על פני ה-1043ND? ממה שאני רואה בנטבוקס אין גם חיבורי 1Gbit בכלל. אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום! התקנתי היום רשת אלחוטית ביתית. אני מעוניין לחסום את הנתב בסיסמא ככה שמחשבים חיצוניים(כגון שכנים) לא יוכלו להתחבר אליי.... קראתי במדריכים אבל לא ממש הבנתי! הרשת מופעלת ע"י נתב LINKSYS WRT54GL ומחוברים אליה שנייד שלי והנייח שלי. אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by arik100,

אוקיי אז כפי שהינכם יכולים לראות מן התמונות מושחלים בקירות כבלי CAT5 לחדרי הבית השונים, ומתנקזים לארון בתמונה שצילמתי הבעיה היא שכרגע הכבלים זרוקים בצורה לא מקצועית וחאפרית וזה יוצר בעיות תקשורת וניתוקים רציתי לשאול איזה פאנל יכול להתאים במצב הזה שאין הרבה מקום - עומק (העומק של הארון כולו הוא 24ס"מ) תודה

6. Started by Alexkmr,

בשבוע וחצי האחרונים יש לי המון ניתוקים ומהאינטרנט, כמה פעמים בשעה, לכמה שניות. הבעיה התחילה לאחר ששידרגתי ל200 מגה בהוט. - אני לא חושב שזה קשור. HOTBOX מחובר ישירות למחשב, ראוטר מופעל. בתמיכה לא רואים שום בעיה. הציעו לי להחליף כבל רשת, ולאפס את המודם על ידי ניתוק מהכבלים לדקה. יום יומים זה עבד יותר טוב ולאחר מכן זה התחיל שוב. יש למשהו רעיון איזה בדיקה אני יכול להריץ? יש למשהו רעיון אם אני אחבר לWIFI טאבלט ליום שלם אם יש אפשרות להריץ אפליקציה שתבדוק מתי ואם יש ניתוקים מהWIFI? במידה ולא, יש לי אפשרות לחבר את המחשב הישן שלי, ואני אשים אליו LINUX LIVE יש אפשרות לקבל LOG כל פעם שיש ניתוק?

7. Started by scriewy,

חיפשתי לפי מילה פינגים \ ספק \ בפורום ומה שמצאתי לא זה. אני אדחוף פה תמילה PING פינג השוואה, לעתיד אם מישו יחפש hardcore pings אני בכבלים דרך נזק לאומי ב 1.5מ'ב יותר מחצי שנה, ועד אז היתי ב 750 מסוף 2002. בחודשים אחרונים הפינגים לחול מטורפים בסביבות 400+. שמתי לב שאחרי שעה 01:00 בלילה הפינגים יורדים לסבירים בסביבות 100-250, אני מדבר על פינגים במשחקים. אבל מה שאני מקבל ב CMD לאתרים משקף מה שבמשחקים. בעיקר אני עושה PING לכתובות הבאות מארה'ב 1] www.gamespot.com 2] www.gamershell.com אני מציע בשביל לבדוק את ניטוב הספקיות לבדוק פינגים כל שעתיים בערך ולרשום פה. אפילו לא צריך לפתוח הודעה חדשה 3] www.americasarmy.com פשוט תעשו עריכה כל פעם וזהו. כמובן ש…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by psychuil,

אז ניסיתי להצטרף להוט, אחת העלויות שהם אמרו לי זה 300 שקל התקנה. לי זה נשמע קצת מוגזם 300 ש"ח להתקנה של נקודות בדירה שכבר קיימת בה תשתית. למישהו יש נסיון עם העניין?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by dw,

בחרתי להתחבר ל YES + WOW והם אמרו לי שאפשר לחסוך ולחבר את כרטיס הרשת לבד. אז קניתי את הכרטיס, ואני מאד מבקש שמישהו יעזור לי, איך בדיוק מתקינים אותו, כי אני לא מבין ממש כלום בנושא הזה. כתבו תשובות בפורום או דרך ה ICQ 128944483 . תודה מראש, ואחלה פורום!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by עוד אחד,

היי, יש לי שאלה - יש לי רשת ביתית על נתב. מחשבים עם וינדוס 7 64 ביט האם אני יכול לשתף כונן DVD ממחשב אחד לשני כך שהשני יזהה אותו כצורב ? שיתפתי אותו כתיקיה - והעלתי אותו במחשב השני ככונן. אבל ככה אי אפשר לזהות אותו מהמחשב השני בתוכנות צריבה. איך אני יכול לשתף את הצורב כצורב, או איך "לעבוד" על ווינדוס כדי לגרום לה לחשוב שזה צורב ? חיפשתי ברשת אבל רוב הפתרונות שאנשים נתנו היו לשתף כתיקיה... לא עוזר לי. תודה !

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by mowe,

שלום אחים שלי, אני מחובר לשרת ADSL בחו"ל. מאושר לי (אני לא מאושר...) 500 מ"ב בחודש!!!. מישהו יודע איך (אם בכלל) ניתן לעצור את המונה הארור שלהם, בלי לאבד את הקשר ובלי שיעלו על זה???? דחוף!!!!!!!!!!!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום רב השאלה שלי סבוכה מעט ואני אשתדל להסביר הכי טוב שאוכל בביתנו שתי קומות לאחרונה התקינו לנו כאן רשת ביתית של הוט בקונפיגורציית מודם ----> המחובר לראוטר(טיפילינק) --- המחובר ל 4 מחשבים. המודם יושב בקומה עליונה והכבל רשת ממנו אל הראוטר יורד דרך תשתית חוטית קיימת (שהתקנתי בבית לפני עידן האלחוטי) אל הראוטר שיושב בחדר העבודה אליו מחוברים 4 מחשבים (אחד מהם נמצא בקומה העליונה ומחובר בכבל שעולה למעלה שוב ...) ברשותי מודםראוטר אלחוטי ביחידה אחת של בזק (ASUS AM 640G) ראוטר חוטי של חברת LEVEL1 וHUB ישן של חברה בשם PLANET השאלה שלי היא כזאת : איך אני יכול אם בכלל להרחיב את מספר היציאות שהרשת שלי מפוזרת דרכן ? אני פעם שמעתי על אופציית UPLINK אני חושב שמאפשרת לחבר מספר ראוטרי…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by omrisegal,

מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Inter,

שלום, לפני כמה ימים בשל בעיות רבות בכל נושא התקשורת האלחוטית ויציבות ראוטר edimax br6504n החלטתי שאני מעדכן קושחה, לאחר שבדקתי גיליתי שהיו בעיות מראש עם חלק מאפשרויות השימוש בתקן N ובוצעו הגבלות ע"י פיקוק שנדרשו התקנה של קושחה מאתרם ולאחר מכן מאתר החברה... לאחר ביצוע העדכון (הכל בוצע כנדרש) הקושחה החלה את עבודתה בצורה מסודרת ולאחר מספר רגעים בהם הטענתי מחדש את ההגדרות הקודמות שהיו לי הראוטר איבד כל קשר... כשאר אני בודק מה הנתונים שאני מקבל ממנו הוא מציג לי כתובת אייפי 169.254.122.199 כמו שאתם רואים היא CLASS B, ושונה לחלוטין מכל ההגדות שאמורות להיות עם עדכון הקושחה, בנוסף לכך אין לי כלל קשר אליו מלבד כתובת האייפי שהוא מעניק לי ואין לי כתובת DG לגשת אליה. למישהו יש רעי…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום רב , יש לי מודם הוטבוקס מהוט . SAGEMCOM וראוטר לינקסיס350N שאני מחבר את הWAN למודם הוא לא מצליח למשוך כתובת אייפי יש לי חיבור MPLS . כאשר אני מחבר את הראוטר ב WAN ל LAN של נתבים אחרים הוא מושך כתובת אייפי . יש לי ראוטר לינקסיס אחר G54 שמושך כתובת איי פי מהמודם . ההוטבוקס מוגדר כמודם ולא כראוטר והייתי מעוניין להשאיר את זה כך . דרושה עזרתכם האדיבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו,יש לי שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר ישירות לראוטר(של 3COM ) והמחשב השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי,אותו מחשב שמתחבר אלחוטית מראה שיש קליטה מקסימום ושהוא גם מחובר לאינטרנט אבל שום דבר לא עולה,לא אקספלורר ולא מסנג'ר,אימיול,קיצור כל מה שמצריך חיבור לרשת.גם לאחר שניתיקתי את הראוטר מהחשמל וחיברתי שוב זה עדיין לא עזר למרות שהוא מחובר עדיין כלום לא עולה. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה דיי הרבה בתקופה האחרונה. אשמח לרעיונות/מה אפשר לעשות ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם! יש לי בעייה מעצבנת בפתיחת פורטים כל פורט שאני פותח נחסם אחרי זמן מסויים. אני מדבר על פורטים של UTORRENT. אני מחובר ב-ADSL דרך בזק בין לאומי. הראוטר הוא ROTAL RTA 1025W ויש לי רשת בין שני מחשבים. כל ה-פיירוואלים מכובים.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nirbo,

שלום לכולם, רק רציתי לשתף אתכם - עכשיו הייתי בשיחה עם התמיכה של ברק (013) מכיוון שהראוטר סירב להתחבר כבר חצי יום, לאחר שאמרתי לתומך החביב שהראוטר שלי מנסה בכוח לתפוס את אותו IP כל הזמן בתחום 85.64.3.81/24 הוא נזכר לספר לי שברק לאט לאט מעבירים את הלקוחות שלהם לחיבורי MPLS. דעו לכם שאם אתם לקוחות ברק ויש לכם בעיה להתחבר אליהם, תבדקו אם הראוטר שלכם מנסה לתפוס כתובת חוקית גם כשאתם לא מחוברים בתחום ה-IP ב-CIDR שציינתי למעלה - יכול מאוד להיות שגם אתם הועברתם. ברגע ששיניתי את חיבור ה-WAN מ-L2TP ל-DHCP, הכל התעורר לחיים ועובד כמו גדול. כל הכבוד לברק על היוזמה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Yoav,

שלום, בשעה טובה המחשב החדש הגיע, וכמובן שגם הצרות (באופן מוזר, לא היה מחשב אחד שקנינו שלא עשה צרות ב-24 שעות הראשונות :s05:) במחשב מותקן כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס, מדגם 7218g (כמו שהבנתם מהכותרת). שאר, המפרט, אם זה יכול לעזור: E8400 Gigabyte ep43-ds3 Sapphire hd4850 pqi 4gb ram ודיסק של סיגייט, 500 ג'יגה עם 32 מגה קאש. המחשב פורמט והותקן עליו WIN XP (אני מודע לבעית נצילות הראם, בשבוע -שבועיים הקרובים המחשב יועבר לויסטא). האינרנט עבר מעולה, ואפילו שהייתי בממ"ד הקליטה הייתה של 60-80%. המחשב עודכן ל-SP3, והרשת עבדה בסדר. בשלב מסוים, אחרי עידכון וריסטרט, המחשב פשוט הפסיק לזהות את כרטיס הרשת. ניסיונות להגדיר אותו ידנית, להתקין מחדש את הדרייברים, סיסטם ריסטור וניתוק פיזי של הכ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי, רציתי לשאול האם קיים יתרון בלרכוש נתב פרטי לטובת יציבות האינטרנט? ואם כן, אשמח אם מישהו יוכל לספק המלצה לדגמים מתאימים לסיב של סלקום.

21. Started by ehud4,

שלום! יש לי vmware מתקן על מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי. יש לי פינג מהמחשב לvmware, אבל אין לי פינג ה vmware למחשב (אפילו בשתי תחנות שונות). זה רושם destination host is unreachable. בתיקיית ה networks הוא מזהה את המחשב ברשת, אבל לא מצליח להתחבר אליו . . . ה vmware מתקשרים מצויין בינהם. וגם יש פינג לנתב. מה שמוזר, זה שהם כן מצליחים לתקשר עם מחשבים אחרים בבית (לא זה שהם נמצאים עליו). זה לא עניין של חומות אש. וכולם יושבים על אותו מיסוך ובאותה קשת. תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Natishapiro,

שלום לכל חברי הפורום! אשמח לעצה בייעול הרשת הביתית שלי. נכון לעכשיו אלו הם הנתונים שלי: - מהירות חבילת הגלישה: 10 מגה - תשתית (בזק/כבלים): בזק - ספק: בזק בינלאומי - סוג חבילת התעדוף: Power NGN+Gamer - נתב: Netgear DGN2200 - מיקום: ירושלים אני מרוצה ממהירות ההורדה שלי (כרגע עומדת על 1.1מגה מקסימום) אך הניתוב לטעמי פשוט זוועה. אני פעיל כעת במשחק אונליין הקרוי Quakelive (אולי שמעתם עליו), ובשרת הכי טוב לישראלים אני מקבל בסביבות 72-75 פינג בעוד ששאר השחקנים הישראלים מקבלים 65-68 ולרובם אין תעדוף משום סוג. אני מוכן לשנות חבילה, נתב, מודם, כרטיס אינטרנט, ספק, תשתית - הכל! אשמח להצעות! (:

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני בטוחה שאני לא הראשונה וגם לא האחרונה עם הבעיה הזאת, אך אשמח לקבל את עזרתכם. לפני כמה ימים שידרגתי ל5M (אין יותר באזור שבו אני גרה) אצל בזק ובזק בינלאומי מ1.5M. חשבתי שזה מה שיפתור את בעיית האיטיות באינטרנט, אבל לא כך הדבר. הסטרימינג, הורדות ישירות ואפילו כניסה לאתרים איטי בצורה מחרידה. ביום שבו התחברתי הייתה מהירות טובה יחסית, מה שגרם לי לחשוב שהכל יהיה בסדר אחרי ה1.5 הנוראי, אבל כנראה שזו לא הבעיה. החיבור למחשב הוא דרך ראוטר EDIMAX 6204 - האם העובדה שהראוטר ישן ועל תקן G ולא N הוא הגורם לבעיות? אם לדעתכם כן, למה עליי להחליפו? תודה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by sheva23,

שלום לכולם אני מנסה לפתוח פורט ללפטופ שלי בWIRELESS יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG למחשבים ברשת חוטית אין לי בעיה לפתוח פורטים, אבל למחשבים בWIRELESS הבנתי שזה קצת יותר מסובך. שאני מנסה לתת PING לIP של הלפטופ אני מקבל TIMEOUT , כנראה בגלל שזה אלחוטי, לכן בPORTFORWARD מן הסתם אין זיהוי של הפורט על הIP הנ"ל תודה לעוזרים (אם היה כבר שרשור כזה אשמח לעזרה בחיפוש כי אני לא מצאתי, כולם מדברים על פורטים ברשת חוטית)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.