רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
אני מניח שכבר שאלו את זה, אבל עשיתי חיפוש ובאמת שלא מצאתי כלום. מהן כתובות ה-DNS הראשיות והמשניות של נטויז'ן ובזק בי"ל?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים באמצעות נתב ו switch. המחשבים נמצאים בחדרים שונים. אני רוצה להתחבר באמצעות MSTSC ממחשב אחד לשני. אז נכנסתי ל MSTSC במחשב שעליו אני רוצה לשלוט, עשיתי SAVE והעברתי את הקובץ DEFAULT.RDP למחשב השני. כמו כן, במחשב עליו אני רוצה להשתלט סימנתי בלוח הבקרה-> חיבורי רשת -> REMOTE DESKTOP את האפשרות Allow users to connect remotely to this computer כשאני מפעיל את קובץ ה RDP מהמחשב השני עולה מסף ההתחברות לווינדווס (למחשב השני), וכשאני לוחץ OK זה רושם שאין לי הרשאות להתחבר. עכשיו, אני יודע שבשביל שאני יוכל להתחבר צריכים להיות לי הרשאות של local admin על התחנה השניה. איך אני עושה את זה? דרך ה: Computer management -> local users and group אני יכ…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בחבילת 2.5 מגה. ספק - בזק בינלאומי תשתית - הוט ללא חייגן / IP קבוע . אני נוהג לשחק בסימולטורים באמצעות שרתים הנמצאים בתוכנת ה HYPER LOBBY שמעולם לא היו לי בעיות בכל שרת שלהם שפזורים ברחבי העולם. לאחרונה החלה לי בעיה של פינגים נוראים ובעיית מהירות בהורדה משרתי NEWSGROUP אשר עד היום נתנה לי הורדה בהתאם למקסימום רוחב הפס שלי (הפינגים מעל 500 וגורמים לי ל KICK). הבעיה החלה לפני שבועיים שלושה ולא נראה כי היא הולכת להשתפר. התקשרתי כמה פעמים גם לספק וגם לתשתית שהריצו איתי את הבדיקות הרגילות, שאני בטוח שחלקכם מכיר (הורדת קבצים מהשרתים שלהם שכנראה בהם הם לא חוסכים באמצעים) ויצאו תקינות. הוט אף "הכניסו" את המודם שלי למעקב אשר היה תקין לגמרי. למרות בקשתי לבצע נ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שאני משלם השכרה על הנתב של פרטנר וכיוון שאני לא מתכוון לעזוב בקרוב החלטתי שעדיף לקנות נתב מאשר להשכיר בפרטנר הציעו לי לקנות את הנתב שלהם ב720 שקל רציתי לשאול אולי כדי לקנות בתקציב הזה נתב אחר יותר טוב? אני מחובר לסיבים של פרטנר ל1000 מגה האמת שאף פעם לא היה לי איתו שום בעיה חוץ מיזה שיש לו חרא של ויפי
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו אינטרנט בכבלים והוא אמר לי שהוא בחיים לא השתמש בחייגן אינטרנט (פשוט מחבר את המודם למחשב ויש אינטרנט) לי יש אינטרנט בכבלים אבל אני צריך להשתמש בחייגן.... איך אני עושה שאני לא אצטרך חייגן? אולי זה בהגדרות של המודם?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכניס מחשב נייד, -מערכת הפעלה 2000- לרשת LAN אבל המחשב לא מצליח לזהות את ה-Domain (הרשת עובדת עם DHCP Server), ב-NT Event log תחת Source בשם IPRIP יש לי הודעה כאילו המחשב קיבל IP ספציפי שלא שיך למרחב הכתובות שלי, (החלפתי כרטיסי רשת וכלום לא עזר, תודה :-/ .
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה... יש לי בבית ראוטר ואני רוצה להתחבר עליו ממחשב אחר אני יודע את האיפי של המחשב שלי בבית אבל אני לא יודע איך להתחבר עליו מרחוק האם אני צריך להגדיר משהוא במחשב כדי שיפנה את פורט 23 לראוטר או מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר 3COM שנמצא אצלי קרוב לשנתיים, מעודכן לגרסא אחרונה. מודם כבלים של Thompson. אני הייתי מחובר לברק דרך כבלים במשך תקופה די ארוכה עד שהבנתי שהם בלתי נסבלים ועברתי לבזק בין-לאומי כספק שירות - תשתית כבלים. אני מחובר כבר שבוע לבזק ושמתי לב שיש נתוקים תכופים מדי לטעמי של האינטרט. זה לא שאני תזמנתי או מדדתי אבל זה מרגיש שיותר מדי פעמים אני מחכה בזמן שהראוטר מנסה להתחבר מחדש. צירפתי כאן log של הראוטר שרואים שהוא מתנתק ומתחבר לאחר כמה דקות. ניסיתי חיבור ב L2TP וגם PPTP ולר נראה שיש הבדל בהתנהגות/בצועים. עצתכם עד כמה המצב גרוע ואיך כדאי לגשת לפתראון הבעיה. האם זה תשתית בכבלים או הספק? אני לא בטוח שלא התנתתי גם קודם אלה שאולי לא שמתי לב לזה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב במיקום אחר לתוך הרשת הביתית שלי. יצרתי חשבון, ואז יצרתי רשת עם סיסמא. התחברתי עם המחשב המרוחק אל המחשב שנמצא ברשת הביתית באמצעות LOGMEIN HAMACHI כאשר התחברתי עם המחשב המרוחק אל מחשב שנמצא בתוך הרשת הביתית, הצלחתי לראות רק את מה שאותו מחשב משתף בלבד. איך אני יכול לראות שיתופים של מחשבים אחרים או כונני רשת ממופים? יש אפשרות לקבל כתובת IP של הראוטר המקומי?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם d-link 2650u שהוחכר בעבר מבזק ועכשיו אני רוצה לעשות בו שימוש ברשת ביתית אחרת. כיום יש לי בבית תשתית של הוט והספק הוא בזק בינלאומי. כשהתקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שם משתמש וסיסמא כדי לחבר את הנתב הם טענו שבגלל שמדובר בנתב של בזק והתשתית כיום היא של הוט, לא ניתן להשתמש בראוטר, אבל... בפועל כן הצלחתי להתחבר עם שם המשתמש שלי והסיסמא בבזק בינלאומי. מישהו יכול להסביר לי את התשובה של בזק בינלאומי ואיך זה שכן הצלחתי לבסוף להתחבר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר במהירות 12 מגה על תשתית של הוט עם חייגן. יש לי מודם של טריון עם כניסה אחת לכבל רשת שמחוברת ישירות למחשב. אני מעוניין לרכוש סטרימר עבור הטלויזיה בסלון וליצור תקיית שיתוף בניהם בצורה קווית. אני מבין שאני חייב ראוטר ואולי גם סוויטש מישהו יכול לפשט לי את הסיפור : האם אני צריך להחליף את המודם או לחבר אליו ראוטר ? האם אני צריך גם סוויטש בנוסף לראוטר ולמודם הקיים ? איך אני מחבר את כל השלושה יחד ? האם יצירת רשת ביתית עם הסטרימר תיפגע לי באבטחה או באיכות הגלישה ? איזה ראוטר וסוויטש מומלצים עבור זה ? תודה מראש טל.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח של בזק וברשותי הנתב Netgear VVG2000 VDSL2 . הפכתי אותו למודם בלבד ורכשתי את הנתב TP LINK WR1043ND(גרסת קושחה 4). הכל עובד טוב ויפה, תקשורת קווית מעולה אבל בתקשורת האלחוטית ישנה בעיה אחת - אין upload אלא רק download, ומכך יוצא שאני מקבל כיוון אחד בלבד. מה עשיתי עד עכשיו: ביטלתי את מצב ה-netgear כנתב והעברתי אותו למצב של bridge. העברתי כבל מיציאה מסוימת שלו אל ה-WAN של ה-TL. הגדרתי חייגן PPPOE מצד ה-TL. יש לציין שכשניסיתי אצל חבר לחבר את הנתב הזה באותו אופן ל-HOTBOX רק עם חייגן L2TP הוא עבד יופי ב-U\D גם בחיבור אלחוטי. אשמח לשמוע כיוונים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מראוטר אלחוטי של אדימקס (BR6504) המחובר למודם כבלים. הראוטר מחובר ל 3 מחשבים המריצים XP ,Pro +SP3 שניים מחוברים אלחוטית והאחרון (HTPC) מחובר ישירות לראוטר. אני סובל מבעייה של ניתוקים מרובים בחיבור לאינטרנט ומתופעה מוזרה בה כאשר אני מנסה להכנס לאתרים שונים או לרענן דף, אני מקבל דף לבן. הבעייה מופיעה בכל המחשבים, גם בזה שמחובר ישירות לראוטר (HTPC). בנוסף, כשאני מחובר עם RDC ל HTPC אני מנותק לאחר זמן מסוים עם הודעת שגיאה ולא מצליח להתחבר שוב אלא רק לאחר שאני מרסט את ה HTPC. בבדיקה מול ספק האינטרנט (012) ומול הכבלים נאמר כי לא נמצאה שום בעייה, בבדיקה מול התמיכה הטכנית של אדימקס נאמר לי לעדכן קושחה אבל גם זה לא פתר את הבעייה. מישהו יודע ממה נגרמת בעייה זו? ה…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231541.0 אני עומד לרכוש את המחשב החדש ואיתו את הSwitch: 1. רק כדי להיות בטוח, מחברים את הSwitch לשני המחשבים ולראוטר (בעזרת חוטים שהם מביאים לי) ומחברים אותו גם למחשב וגם לתקע חשמל? 2. האם זהו switch? http://zap.co.il/model.asp?model_id=376093 3. החשמלאי שאל אותי איזה חוטים צריך כדי להעביר את הswitch ממחשב למחשב (עקרונית אני צריך רק להעביר כבל אחד ממחשב אחד הרחוק זה שלא ליד הswitch) איזה סוג חוט זה? אם מישהו יודע אז תודה רבה זה מאוד חשוב לי.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מצטרף ל012 אני ישתמש במודם pci פנימי החבילה של 0.5 מגה שאלה אחרונה כשאני יוריד מה תהיה בערך המהירות אם יש הערות אשמח לשמוע
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברת iDigital, המשווקת את מוצרי חברת Apple בישראל, הכריזה אתמול על תחילת השיווק של נתבי ה-Airport בישראל. סדרת נתבי ה-Airport הוכרזה לראשונה בשנת 2003 ומאז היא עברו מספר שדרוגים כשבאחרון נוספה תמיכה בתקן 802.11ac. מידע מפורט על הנתבים, תכונותיהם ומחירם ניתן למצוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6002
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם BR-6004+ הרבה זמן לא השתמשתי בו ולכן שכחתי את הסיסמא. לצערי אין על הראוטר כפתור ריסט ואני לא יכול להיכנס לתוכנה שלו. איך אני מאפס ראוטר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרגע נתב של בזק מדגם D-Link DSL-G256DG שלפי מיטב ידיעתי הוא משולב (ראוטר ומודם). אני רוצה לקנות ראוטר ולחבר ביניהם, שהנתב של בזק יהיה מודם בלבד והראוטר שאקנה יתחבר אליו. הראוטר שאני רוצה לקנות הוא NETGEAR R6700. השאלה שלי היא איך אני מחבר ביניהם, זאת אומרת עם איזה כבל בין איזה יציאות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום . יש לי נתב EDIMAX 6204BR, יש רשת אלחוטית בין מחשב נייח לנייד. ברגע שאני עושה העברת קבצים ברשת הפנימית, משהו מסיבי, כמו 10 GB הרשת קורסת אחרי 1-2 דקות. ואז צריך להתחבר מחדש. מישהו יודע מה יכול לגרום לתקלה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על התשתית של טריפל סי? רשום באתר שלהם שהם מציעים גם תשתית אבל כדי לקבל מחיר צריך לפנות אליהם. המוקד שלהם אומר שזה עדיין לא פעיל. מישהו יודע איזה תשתית זאת? מתי זה יהיה פעיל? איזה מהירויות? מחירים? משהו...
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, המבנה של הבית של ההורים שלי הוא כזה, בקומה למעלה יש ראוטר משולב מודם (של בזק) בארון תקשורת ובקומה למטה היום נמצא ראוטר המשמש כנקודת גישה שמחוברת בצורה חוטית (כל הבית מרושת כך שבכל חדר יש יציאה קווית, אבל כמובן שמעדיפים חיבור אלחוטי) הראוטר שמשמש כנקודת גישה גורם להמון בעיות, ניתוקים איטיות וכו׳ וחשבנו להחליף אותו. חשבתי לשים מגדיל טווח בקומה למטה שיחובר בצורה חוטית כמובן לראוטר שנמצא למעלה, האם בכל זאת תהיה ירידה במהירות גם בחיבור חוטי? והייתי שמח גם לקבל המלצה על מגדיל טווח מומלץ (אם יש אחד כזה) תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-Link DI-524. אני רוצה לחסום את אפשרות הגלישה בלבד. כלומר, שיהיה אפשר לקבל ולשלוח מיילים ב-Outlook, לעדכן אנטיוירוס, סקייפ ועוד... בקיצור, לחסום רק דפדפנים מגלישה. אני יודע שאפשר לעשות את זה כי ראיתי פעם שעשו את זה. אני לא יודע איך. האם מספיק לחסום פורטים מסויימים? אודה מאוד למי שיוכל לעזור. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם בשביל רשת אלחוטית בבית (מחשב נייח+מחשב נייד) אני צריך ראוטר אלחוטי, WAP או שזה בעצם אותו דבר?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כרגע ברשת ביתית של 3 מחשבים עם נתב מחברה בלתי מזוהה. אני רוצה לברר את הכתובת האיפי האמיתית של המחשב ולא האחת שהראוטר מקצה לה(192.168.1.5) משום מה נכנסתי לwww.whatismyip.com והכתובת שם גם לא עובדת היא בכלל לא משתנה. זה מפריע לי כי אני לא יכול לפתוח משחקים ברשת. אנא עיזרו לי
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-