עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו שמע ???

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני לפני שבוע בערך שדרגתי ממהירות של 2.5 ל12 מגה בתשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי אני כרגע משתמש בראוטר של Edimax דגם Br6204WG עכשיו בבדיקה של המחשת המהירות באתר של הוט המהירות שהוא מראה לי היא בקושי 4 מגה עכשיו דיברתי גם עם הספקית וגם עם הוט חיברתי מחשב נייד ישירות למודם ובדקתי את המהירות ואז היא עלתה ל10 שזה גם עדיין לא מספיק מבחינת התשתית וישלחו לי טכנאי עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני צריך להחליף ראוטר לראוטר שתומך במהירות הזאת או שזאת לא בעיה בראוטר אולי בכרטיס רשת?? ומה דעתכם על הראוטר הזה בתור תחליף האם הוא מתאים למהירות.? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=472971 יום טוב ותודה לכל העוזרים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ew89,

שבת שלום בזמן האחרון האינטרנט על הפנים..כל הזמן ניתוקים כאלה קטנים, גלישה איטית לפעמים אני משחק משחק רשת אז כל ניתוק קטן כזה גומר לי תמשחק זה קרה לפני איזה כמה חודשים, הפסיק, ועכשיו חזר שוב.. ספק ותשתית בזק לעוד מישהו זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by omrisegal,

מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Kfir2,

אני מחובר ברשת אלחוטית אל מחשב אחר. במחשב השני יש תיקייה משותפת שאני רוצה להתחבר אליה. איך אני מתחבר אליה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הפכתי את כל התפריטים של ה VEGN2610 הדפוק הזה והאופיצה היחידה שיש זה שלא ישדר את ה SSID, אבל לפי דעתי הרשת עדיין דולקת (חבל שאין לי מודד קרינה לבדוק), איך מכבים אותה ????

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ekmo,

שלום, האם tp-link TD-9980 יכול לעבוד כראוטר בלבד בחיבור למודם רגיל של הוט (לא הוטבוקס)? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אהלן, יש לי נטסטיק של סלקום ואני רוצה לגלוש לפעמים במכשיר הטלפון ב WIFI ישירות אל המחשב...איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא שאני עושה AD HOC מהמחשב כנקודת אינטרנט ומנסה להתחבר עם הטלפון אבל הטלפון לא מוצא את המחשב...איך ניתן לסדר את זה? אם בכלל... המכשיר הוא HD2.. תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת אם מהירות של 15 מגה מהספק בתשתית של 12 מגה של HOT תספק יותר ממהירות של 12 מגה? אני כמובן לא מצפה לעבור את ה12 מגה, אבל האם זה אומר שיהיה סיכוי גבוהה יותר שאני אנצל את מלוא ה12 מגה אם הספק שלי יספק לי יותר תעבורה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. דבר ראשון שלום לכם.. קניתי לפני איזה חודשיים נתב TP-LINK 108MB וכרטיס PCI מאייבורי. לאחרונה קניתי גם 2 כרטיסים של USB. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד!!!!! לא שזה לא רק 108Mb - אמור להיות 13MB לשניה, זה אפילו לא חצי! לא רבע! שמינית! יש לי כרטיס טלוויזיה שאני משדר אותו עם ה-Windows Media Encoder בקצב של 4000kb, ובלפטופ שממנו אני מנסה לקלוט זה נתקע!!!! אז ניסיתי לראות סרט DVD על המחשב שלי כי אמרתי אולי התוכנה הזאת לא טובה, והוא ממש בקושי זז! זה לא היה אפשרי לראות את זה ככה! (הסרט זה 8000kb/s, בעצם מגה ביית אחד לשנייה). בתוכנה הזאת שלהם אני שם על 108MB, הוא מראה לי למשל עכשיו שאני על 36Mb, וזה מעביר לי על משהו כמו חצי מגה! זה ממש לא ייאמן! ובקשר לקליטה - אמרו שיש לראוטר הזה טכנול…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכם אני התחברתי לאינטרנט בכבלים של ארוצי זהב ואינטרנט זהב ויש לי מספר שאלות: 1. איזה התקנים צריך להתקין בהגדרות ה Network של חלונות מילניום? 2. בהגדרות הכרטיס רשת יש לי מספר הגדרות שאפשר לשנות: Erly Tx Threshhold והוא נמצא ב15 מה זה עושה? receive buffer size שעומד על 8K אם אני יעלה את זה ל 64 האם המהירות תשתנה או מה? אודה לכם מאוד אם תענו לי על השאלה. : :)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by DavidT,

עבדתי לפי המדריך: http://netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm והגדרתי הכל לפי ההוראות, לבסוף שנאמר להציב את הראוטר בסמוך לראוטר החדש ולקבל כתובת IP חוקית זה לא קרה. כלומר לאחר שהגדרתי שם דומה, סיסמה דומה ביטלתי את שאר ההצפנות למינהם וביטלתי את ה-DHCP. כלומר הראוטר הקיים מחלק בין x.x.x.1 ל x.x.x.100 והכתובת שלו היא x.x.x.138 ונתתי לראוטר החדש את הכתובת x.x.x.139 (ובחדש מן הסתם כיבתי את הDHCP) מכאן והלאה, חיברתי באופן קווי את המחשב לראוטר החדש 2760U וקיבלתי כתובת חוקית וגלשית באינטרנט,עד כאן. מכאן שניסתי להתחבר דרך ה-WIFI לראוטר, הוא הציג לי אותו כנקודה אחרת, וברגע שהתחברתי אליו גם אינטרנט לא היה לי, כלומר הייתי מחובר לראוטר בלבד. אש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by RDvd,

אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Nitro,

חברים שלום, לאחרונה התחברתי לשירות אינטרנט סלולרי ללפטופ בחבילה של אורנג', וכשאני מתחבר לאימיול אני מקבל Lowid. 1) יש לי מודם מדגם option icon 225 - האם אפשר להכנס לאיזשהו דף הגדרות שלו? 2) האם ישנו פתרון אחר להשיג את ה high id הנכסף? תודה נדב

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. יש לי מחשב נייח,נייד ושני טאבלטים. תשתית אינטרנט - הוט,ספק אינטרנט - רימון. המחשב נייח מחובר לראוטר TP LINK באופן אלחוטי (לאחר שהגדירו לי באינטרנט רימון את החייגן כשחיברתי את הראוטר למחשב חד פעמי באמצעות חוט). האינטרנט במחשב נייח עובד טוב. שתי בעיות: 1. המחשב נייד מתחבר רק אם אני מנתק את הנייח מהVPN."(החייגן של רימון). 2. הטאבלטים לא מתחברים בכלל (הודעת שגיאה - תשתית ההוט תקינה,נא פנה לספק האינטרנט). תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by N0mad,

אם כן, אודה למי שיקדיש דקה מזמנו ויענה לי על 2 אלות. זה באמת 100 מגה?(ככה נציג הוט אומר, 100 מגה בפועל.) והאם המחיר שווה את זה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by kobibo,

אני מנסה להגדיר את המודם של בזק כ PPPoE וכל פעם שאני מנסה לשמור את הגדרות החיוג אני מקבל הודעה על PVC Error והוא מסמן לי שישנם בעיות בשתי פרמטרים: VPI ו VCI נסיתי להגדיר: VPI=8 VCI=48 ללא הצלחה. מה הם שני הפרמטרים האלו? ואיך צריך להגדירם? (ספק אינטרנט=ברק)

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Green,

שלום אני וחבר\שכן שלי רוצים לעשות אינטרנט ביחד מכיוון שאין לו קו בבית לי יש ראוטר אלחוטי ולו יש מחשב שולחני עם כרטיס רשט אלחוטי ואנטנה חיצונית קטנה כזו הוא בקושי מצליח לקלוט את האות שאני משדר וממש לא מצליח לגלוש כבר העלנו את המהירות של האינטרנט ל2.5MB וזה עדיין לא עוזר שמעתי שיש דרך לבנות איזה שהו משהוא על האנטנה שיאפשר לו לקלוט טוב יותר את האות מישהו מכיר או יודע מה צריך לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by nivz,

יש לי רשת בבית שעובדת עם מעביר של אינטרנט דרך החשמל האינטרנט עובר מהראוטר הראשי (שהיה NETGEAR) דרך המעביר הזה לראוטר נוסף (גם נטגיר) שעבד כריפיטר. מאז שהחליפו את הראוטר הראשי לאחד אחר (private box) הריפיטר לא עובד יותר. אם אני מחבר את הצד השני של המעביר דרך החשמל למחשב נייד יש אינטרנט. אם אני מחבר אותו לNETGEAR, יש רשת אלחוטית אבל ללא אינטרנט... יש הגדרות שצריך לעשות לNETGEAR? או פתרון אחר לבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. Started by omrij,

דרישות-תמיכה מושלמת בL2TP והתמודדות עם עומס (בעיקר טורנטים) תקן WIRELESS N חובה, חיבורי ETHERNET 1GB יהיה נחמד. תקציב - לא ממש מוגבל. עד לפני כמה ימים הייתי בחיבור ללא חייגן עם WRT54GL של לינקסיס וקושחת TOMATO והאינטרנט פשוט זחל (גם בחיבור ישיר של המודם למחשב) עברתי לצורך נסיון לחיבור L2TP והמהירויות השתפרו פלאים הבעיה היא שחיבור (קוי) דרך הראוטר בL2TP עדיין איטי יחסית לחיבור המודם ישירות למחשב ההבדל הוא כמעט פי 2 מהירות בחיבור ישיר של הראוטר למחשב (דרך הראוטר מוריד ב700-800 לעומת ניצול מלא של הרוחב פס בחיבור ישיר). אז כנראה שהלינקסיס הותיק עשה את שלו והגיע הזמן להתחדש ראיתי את הדגם E4200 של לינקסיס והוא נראה כמו בחירה טובה יש אלטרנטיבות טובות יותר?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by orenhazan,

יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ehud4,

שלום! יש לי vmware מתקן על מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי. יש לי פינג מהמחשב לvmware, אבל אין לי פינג ה vmware למחשב (אפילו בשתי תחנות שונות). זה רושם destination host is unreachable. בתיקיית ה networks הוא מזהה את המחשב ברשת, אבל לא מצליח להתחבר אליו . . . ה vmware מתקשרים מצויין בינהם. וגם יש פינג לנתב. מה שמוזר, זה שהם כן מצליחים לתקשר עם מחשבים אחרים בבית (לא זה שהם נמצאים עליו). זה לא עניין של חומות אש. וכולם יושבים על אותו מיסוך ובאותה קשת. תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי, אשמח להתייעץ עם אנשים קצת יותר מנוסים ממני. מחוברים כרגע בתשתית בזק וספק דרך אקספון במהירות 100mb, הראוטר בבית מדגם D-Link DSL-225 . יש בבית 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית כיוון שקיימת נק' אחת בבית והגלישה בבית לא מתבצעת במחשבים מאותו המקום תמיד. ביצעתי בדיקה דרך האתר speedtest.net כאשר בכל המקרים התוצאות היו בחיבור אלחוטי: כאשר מחובר מחשב אחד לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-30MB. לא פעם אחת הראה גם תוצאה שהגיעה לאזורה-15MB או פחות מ-10MB. כאשר מחוברים 2 מחשבים לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-15MB. מורגשת האטה משמעותית לסירוגין במהלך היום. דפי אינטרנט פשוטים נטענים מאוד לאט. סרטונים קצרים בפייסבוק או יוטיובים נתקעים ל…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. מחפש לרכוש ראוטר במקום לשלם 20 ש"ח שכירות. מחובר דרך גילת טלקום עם תשתית בזק ב 1GB. שוכר את הראוטר שלהם ב 20 ש"ח לחודש. תומך WIFI6. הם מציעים לרכוש אותו גם ב 350 ש"ח. זה הקישור למפרט של הראוטר שלהם. https://gilat-telecom.co.il/wp-content/uploads/2025/01/CDATA-XPON-ONU-FD614GS3-R8504GE-2WIFI6AX3000-1POTSdatasheet-v4.0-2.pdf האם יש ראוטר אחר מומלץ? בטווח מחירים דומה? אני עובד מהבית ולראוטר מחוברים 3 מחשבים נייחים כך שצריך ראוטר עם לפחות 4 כניסת LAN . שיתמוך גם במעבר לחברות אינטרנט סיבים אחרות בעתיד? כגון פרטנר, סלקום וכו'? תודה מראש לכל העוזרים?

דיונים חדשים בפורומים