רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , במסגרת מבצע של חברת סמייל קיבלתי את המכשיר הנ"ל , המשלב גם קו טלפון , גם קו אינטרנט וגם רשת ביתית. אני , לא מהתומכים בשינויי הזה .. רציתי לשאול ולקבל חוות דעת וגם אשמח לקישור לסוג של ביקורות על הנושא מה עדיף? , להישאר בסטייל הישן , של מודם לחוד וקו טלפון לחוד? מה היתרונות ומה החסרונות ? תודה רבה , נושא שמעניין אותי ממש , ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מספר הדגם הוא (לקחתי אותו ישירות מהמודם) 3EC18604BC תודה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם-ראוטר שיעבוד טוב גם עם תשתית רגילה וגם עם תשתית של unlimited שמגיעים בקרוב לפרוס באזור שלי. 1. מעוניין שיהיה בו אופציה להגביל רוחב פס עבור מחשבים מסויימים כך שאוכל להגביל את מהירות הגלישה של 2 מחשבים שאין לי גישה פיזית אליהם ושבשני מחשבים אחרים לא תהיה הגבלת גלישה. 2. אופציה זו אינה חובה אבל שאוכל להגביל מהירות של אפליקציות מסוימות שרצות על המחשב שלי או על מחשב אחר כמו שראיתי פה: https://kb.netgear.com/24266/How-to-enable-Quality-of-Service-QoS-on-routers-with-NETGEAR-genie?cid=wmt_netgear_organic לא משנה לי אם המנגנון יעבוד כמנגנון תעדוף או כמנגנון של הגבלת מהירות גלישה ל X KB. מה השם המקצועי של האופציות האלה? המלצ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמחוברים לאינטרנט של ערוצי זנב ? בתמיכה שלהם אומרים שזה לא יעבוד גם בעתיד... אם זה חצי אינטרנט אז אנחנו פראיירים שמשלמים מחיר מלא
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי זה זמן רב לגבי האפשרויות של אינטרנט לוויני. חרשתי את GOOGLE בעניין ואני לא מצליח לקבל את הדבר הכי חשוב בערך והוא... אצל מי בארץ אפשר להירשם לשירות כזה? מה המחירים? מה הפרוצדורה? האם אני צריך משהו מיוחד למחשב שלי? ראוטר? הרי כל הרעיון בחיבור הלוויני שאני לא מוגבל מבחינת תשתית (וכמובן מהירויות על! אבל בשום מקום שאני מצאתי לא מסופר לי על חברה שמספקת את השירות הזה במידה ואני מעוניין להיצטרף... מישהו אולי מבין בזה? שמע על חברה כזאת? יכול להמליץ לי\לתת לי קצת פרטים על העניין? תודה מראש! טל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
netgear vegn2610 האם ניתן להשתמש בו בתור כרטיס רשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי בעקבות המאמר המצויין שנכתב כאן השבוע בנוגע לאבטחת הרשת האלחוטית החלטתי "לשדרג" את האבטחה ולעבור לפרוטוקול wpa הבעיה היא שיש שם כל מיני הגדרות שאין לי מושג מה לעשות איתן , אני מאוד אודה למי שיעזור. *WPA/WPA2 - אני צריך לבחור בין שתיהן , מה לבחור ? מה ההבדלים ? *הצפנה - TKIP/AES - אותה שאלה מהשורה למעלה. *radius server ip - מה זה ? מה אני אמור למלא שם ? *radius port - כנ"ל *radius password - אני מניח שזו הסיסמא ? איך אני בוחר סיסמא ? מה מגבלות האורך/תווים? *group key update period - גם ,מה זה ומה עושים עם זה? תודה רבה לעוזרים וערב טוב
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לקשר בין שני חדרים מרוחקים בבית ע"י כבל רשת דרך הקירות. בחדר הראשון בו נמצא המודם, מחוברת רכזת רשת ומאחת מהיציאות שלה יוצא הכבל לחדר המרוחק. האם ניתן לחבר את הקצה השני של הכבל, שמגיע לחדר המרוחק לרכזת אחרת שתפצל את האות לכמה מכשירים? האם תהיה נפילה כלשהי של האות בשל פיצול נקודה אחת למס' נקודות נוספות? האם יש תופעות לוואי כלשהן או דברים אחרים שצריך לשים אליהם לב ברגע שעושים דבר כזה? האם כל מכשיר מקבל כתובת IP משל עצמו? האם ניתן לשלוט על מהירות הגלישה לכל חיבור? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם d-link 2650u שהוחכר בעבר מבזק ועכשיו אני רוצה לעשות בו שימוש ברשת ביתית אחרת. כיום יש לי בבית תשתית של הוט והספק הוא בזק בינלאומי. כשהתקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שם משתמש וסיסמא כדי לחבר את הנתב הם טענו שבגלל שמדובר בנתב של בזק והתשתית כיום היא של הוט, לא ניתן להשתמש בראוטר, אבל... בפועל כן הצלחתי להתחבר עם שם המשתמש שלי והסיסמא בבזק בינלאומי. מישהו יכול להסביר לי את התשובה של בזק בינלאומי ואיך זה שכן הצלחתי לבסוף להתחבר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכבר הוא מוצלב או רגיל??
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשבוע הבא מגיע טכנאי של בזק בינ"ל להתקין לי את ה ADSL. דיברתי עם החברה ושאלתי איזה מודם הוא מביא והם אמרו לי USB, שאלתי אם יש להם מודם אחר והם אמר שיש להם מודם PCI בתוספת של 50 ש"ח, שאלתי למה התוספת, והם אמרו שבשביל ההתקנה..., כמובן שאמרתי שאני מוותר על ההתקנה.. גם ככה אני לא רוצה שהטכנאי יתעסק במחשב עם כל המודים.. :-) בכל אופן, המחיר זהה, אז אני צריך להחליט איזה יותר מתאים לי.. יש לי בבית רשת של שני מחשבים שמוחברים עם כבל מוצלב .. השאלה היא : 1. אם מישהו יודע איזה סוג מודמים מספקת בזק בינ"ל לUSB ול PCI ?? 2. מה עדיף ע"פ הנתונים שמסרתי ? (אני רוצה לשתף את שני המחשבים )
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי 2 יחידות מהכבל הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250754507416&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3333wt_905 וחיברתי לכרטיס רשת ולאנטנה והוצאתי את האנטנות מהחדר שלי וקירבתי אותם מרחק די קרוב לראוטר. לצערי, האיכות לא השתפרה יותר מידי.. אז חשבתי לעצמי שאולי יש מגבלה לאורך שכבל כזה יכול להיות ואחר כך זה כבר פוגע באיכות ללא מגבר. אז.. יש מגבלה כזו?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הם כרגע חסומים לשני המחשבים או שבעצם רק למחשב שקולט באלחוטי זה חסום והמחשב שמחובר בכבל רשת ישירות לנתב בסדר? תודה.. גם רציתי לדעת האם עשיתי נכון שחיברתי את הראוטר מדגם 3COM 3CRWER100-75 דרך המודם של בזק או שיכלתי פשוט לוותר על המודם ולחבר ישירות לקיר.? פשוט לפי ההסברים היה מצוין שם שצריך לחבר את הנתב למודם..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, המחשב שלי מחובר בחיבור קווי, ויש לי סלולרי עם WIFI, ואני רוצה שיהיה לי WIFI בחדר בשבילו(החדר הוא ממ"ד ואין לי קליטה אלחוטית לאחד מהראוטרים שבבית.) יש לי פה כמה כרטיסי רשת אלחוטיים זרוקים השאלה שלי האם אפשר לחבר את כרטיס הרשת האלחוטי למחשב ושהוא לא יקבל, אלא ישדר. אריאל
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיקר בערבים, ברוב הימים האחרונים הפינגים לחו"ל תמיד מעל 200! היום זה ככה כל הזמן (מאיזה 15:00). מה קורה כאן? ועוד משהו: למה הפינגים של הכבלים ב-012 הרבה יותר טובים לארה"ב וגם יש להם פינגים טובים עדיין בימים האחרונים למרות שלי יש פינגים גרועים וההבדל היחיד בינינו זה ADSL או כבלים ולא ה-ISP...?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב לאחר שזה היה צפוי הרוטל 1320 שלי נדפק (בדיוק שנה של חיים) , המליצו לי על ה AZTECH 600 איך הוא? יש לציין שהמודם מחובר לנתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עובר ליחידת דיור ואתקין שם אינטרנט על תשתית בזק (כנראה דרך ה"דואל" של CCC) וסביר מאוד להניח שאשכיר מהם את המודם (הבנתי שלא משתלם לקנות באופן פרטי כרגע?). המהירות תהיה 15 או 25 ויהיה לי מחשב אחד שיתחבר באופן קווי ושאר המכשירים באופן אלחוטי (פלאפונים, לפטופים וכו' בהם לא חשובה לי המהירות כמו בקווי). כיום אני משתמש ב wrt54gl (יש ארבעה מחשבים בחיבור קווי והמון באלחוטי) אבל אני לא יכול לקחת אותו איתי לצערי והמחיר של חדש גבוה ממה שאני רוצה להשקיע כרגע. אשמח להמלצה לנתב זול שיוכל לעשות את העבודה ועדיין יספק לי אפשרויות דומות לאלו שיש ב tomato firmware המותקן אצלי כרגע.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש ראוטר איכותי ויציב אשמח לחוות דעת לפני קנייה: תומך 10/100/1000? LAN\WIFI - אמין ,ניתוקים? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, דירה במושב בצפון (ליד עפולה) , תשתית הוט ספק הוט נט. כאשר עושים שיחות זום השמע נקטע מדי כמה דקות, לאחר שפותחים מיקרופון לרוב לא שומעים את התשובה מהצד השני לכמה שניות. מבירור זה קורה גם בכרמיאל ובכללי לתשתית הוט. DNS של גוגל ו (1.1.1.1 או 2.2.2.2) לא פתר. VPN שרת ישראלי של AVIRA SHEILD גם לא עזר. שיחות רבות עם הוט והוטנט (כולל הבדיחה שהם קוראים לה "מחלקת הנדסה") לא עזרו ואמרו שאצלם לא רואים כלום. ראוטר הוחלף כבר פעמיים (HOTBOX4). על הרשת יש 2 מתאמי מוקה בשביל ממיר YES (לא קשורים למחשבים שמהם מתנהל הזום). HOTBOX4 שמשמש רק כמודם, xioami ax6 מחובר אליו (השיומי מקבל כבל WAN מאחת היציאות LAN של ההוט בוקס). כל כבלי ה LAN הם לפחות c…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מי שמעוניין בנתב המשולב אשר כולל מודם VDSL למהירויות 15M ומעלה - שימו לב שה-DSL-7850U חזר למדפים של חנויות הבזק-סטור. http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dsl_7850u.html סקירה מקיפה של המוצר הזה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-