רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, בהמשך להתכתבות הקודמת שלי (חסימת משתמשים דרך mac adress) אני מעוניין בשיפור הגלישה בבית הספר ואנחנו מעוניינים לרשת את כל הבית ספר ברשת אלחוטית בשביל לעשות את זה התייעצנו עם כמה חברות ומה שהציעו לנו זה לחבר נקודות גישה של Ruckus השאלות שלי הם: 1) האם חיבור של הציוד הזה מחייב טכנאי מומחה או שאני אוכל לסדר את זה לבד? 2) אם אני מעוניין ליצור מספר ssid שונים (אחד לתלמידים ואחד למורים) - אני צריך בשביל זה גם בקר (מדובר על כ-8 ap) 3) האם אני יכול להגביל mac address ל ssid אחד - ולשני יהיה פתוח לכולם? (ושוב האם בשביל זה צריך בקר) 4) אני גם מעוניין להגביל את מהירות הגלישה לכל ssid - האם אפשר להגביל לכל משתמש את מהירות הגלישה או רק להגביל לקבוצת ssid את המהירות (ssid אחד יק…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום התחברתי לבזק בינלאומי 750k דרך הכבלים אני ישר בודק פינגים זה מה שמופיע http://img325.imageshack.us/img325/9227/bezeq3pt.jpg כמעט 600 פינג, אבל אני מחובר דרך חייגן וביום חמישי יהיה לי חיבור קבוע אז זה לא אכפת לי רק מה שמוזר זה שכשאמרתי לאיש בתמיכה טכנית שיש לי 600 פינג הוא אמר שזה נורמאלי ולכולם זה ככה ולכל החברים שלי יש בזק ויש להם 80-90 פינג לחו"ל לעוד מישהו היה את זה וזה ימשיך גם אחרי שיהיה לי חיבור קבוע ?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה- Q1000 הגיע סופסוף, אבל אני לא מצליח להתחבר איתו לסלקום טיוי (נטוויז'ן). אם זה רלוונטי הגדרות ה BROADBAND שלו הן WAN - VDSL2-17A PTM-UNTAGGED MTU 1492 הזנתי פרטי ספק וסיסמא. בסטטוס המודם מציג חיבור תקין אבל אני לא מצליח לגלוש. כלי הדיאגנוסטיקה נתקע בשלב ה-DNS RESOLVE מה אני צריך לשנות/להגדיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. יש לי את הנתב עם קו של 12M כרגע. הוצע לי לשדרג ל 100M והשאלה האם אפשר להמשיך להשתמש בנתב הזה גם במהירויות גבוהות יותר או שצריך נתב חדש
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בבית מודם motorola s5101 שעובד בחיבור ללא חייגן עם תשתית של הוט כמובן וספק 012. יש לי בנוסף ראוטר של בזק dlink2760, שאני רוצה להגדיר אותו כסוויצ'. עברתי פה על הת'רדים האחרונים ומחקתי את החייגן בראוטר, ביטלתי את שרת ה-dhcp, אבל נותרה לי הגדרת כתובת ה-IP של הראוטר. איזה כתובת להגדיר לו?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי שמעוניין בנתב המשולב אשר כולל מודם VDSL למהירויות 15M ומעלה - שימו לב שה-DSL-7850U חזר למדפים של חנויות הבזק-סטור. http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dsl_7850u.html סקירה מקיפה של המוצר הזה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200. זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC. הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G. בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם. מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר הנ"ל וניסיתי להתחבר איתו עם הקושחה הרשמית של CISCO ללא הצלחה. התקנתי עליו TOMATO ואיתה כן הצלחתי, אבל התחושה היא שההורדה מה-HTTP איטית ממה היה לי דרך החייגן בוינדוס, ונוסף אחרי כמה דקות החיבור נופל. מישהו פה נתקל בבעיות דומות?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מחברת LEVEL ONE ושני ראוטרים של אדימקס מדגם edimax br-6204wg יש אפשרות לחבר אחד כריפיטר שיגדיל טווח והשני כ נקודת גישה? כל ניסיונות כשלו גם כי אני לא מבין גדול וגם מהעדר מדריכים מישו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש ראוטר של 1 גיגה עם יכולות VPN ושימוש בחייגן על הראוטר עצמו, תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדאוג לרשת אינטרנט ביחידת דיור שמרוחקת מהבית שלי כ75 מטרים. יש לי ראוטר פעיל בבית, מספק אינטרנט ע"י וויי פיי. הבנתי שישנה אופציה למשוך כבל רשת/טלפון למרחק הזה, ועדיין להיות בתוך התקן. אשמח לדעת כמה דברים: 1. איזה כבל צריך לקנות? 2. לאן הוא צריך להתחבר בבית (ראוטר, שקע בקיר) 3. האם ראוטר שיוצב ביחידת דיור ויחובר אליו הכבל, יפיץ וויי פיי ביחידת דיור. 4. האם יש מניעה מול חברות האינטרנט לעשות כך, האם צריך להסדיר איתם משהו
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב , בעקבות הגילוי של MOO MOO בתראד על הכתובת IP... החלטתי לעבור ספק משום שבזק בינלאומי (הספק הנוכחי שלי) "לא יכולים להחליף את לי הכתובת" זה "קבוע".. RESET'ים למודם לא משנים לי את ה-IP וההתייחסות של בזק לא מוצאת חן בעיני.. אז אם יש לכם פה מחירים של ספקים (שאתם מחוברים) תכתבו ותנו גם דעה אישית על הספק איך מתייחסים אליכם , איך המהירות והפינגים. אני מחובר לבזק...לא מרוצה..פינגים גבוהים , הורדות סבירות...75 ש"ח בחודש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי החליטו לשדרג את האינטרנט ואכן שידרגו אותו ל100 מגה. הם אבל לא דיברו עם הפקיד לגבי ראוטרים וכו', אז יצא מצב שהראוטר הישן שלנו לא מתאים כבר למהירות כזאתי. אז לכן אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר אלחוטי עם קליטה טובה, או לפחות איזו חברה ממליצים עליה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
netgear vegn2610 האם ניתן להשתמש בו בתור כרטיס רשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים RCA ושמעתי שהוא חרא לאיזה כדאי להחליף
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם כן, אודה למי שיקדיש דקה מזמנו ויענה לי על 2 אלות. זה באמת 100 מגה?(ככה נציג הוט אומר, 100 מגה בפועל.) והאם המחיר שווה את זה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לאחרונה את ההוטבוקס, והאינטרנט עובד (שאני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס הכל סבבה והמהירות כמו שצריך) התקשרתי להוט והם הפכו את ההוטבוקס שלי למודם, חיברתי אליו את הראוטר שלי מסוג edimax br-6524 ליציאה מס 1, אין אינטרנט דרך הראוטר, לא קווי ולא אלחוטי. הבנתי שצריך להגדיר את הראוטר כdynamic ip אבל אני מתקשה ולא מצליח, מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס? אני נכנס להגדרות של הנתב -> WAN -> ובוחר בdynamic ip , מאשר את ההגדרות. אני נכנס ל-S ובודק internet connection כתוב לי dynamic ip disconnected מה אני צריך לעשות הלאה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפריסה הנוכחית היא בתשתית של הוט מהירות 100 מגה, עם מודם של הוט וראוטר פרטי שלי tplink 1043nd. הראוטר הקיים נמצא בחדר שינה בקומה עליונה בבית שתי קומות. הייתי רוצה למקם את הראוטר המשני בקומה תחתונה בארון חשמל לשתי מטרות: הגדלת הטווח האלחוטי בקומה תחתונה. חיבור ה-DVR של מערך מצלמות אבטחה שאנחנו עומדים להרכיב מסביב לבית. חיבור ה-DVR יהיה קווי. ממש אין דרישות מיוחדות מהראוטר! שטווח הקליטה יהיה כמה שיותר גדול, אולי אפילו שיגיע לחצר, במגבלות התקציב. הבית אגב הוא 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), עם חצר מסביב הבית. הראוטר יהיה בארון חשמל, פינתי בכניסה לבית. המחשבה הייתה לקנות את אותו הראוטר, TP-Link TL-WR1043ND, שעולה היום 300 שקלים. מצד שני, נתקלתי גם בראוטר TP-Link …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק League of Legends ובזמן האחרון יש לי מין לאגים, שמרגישים כאילו אני מתנתק לשניה מהשרת (לא יכול לזוז לאיזה 3 שניות) ואז חוזר. זה לא קורה הרבה אבל זה יכול להרוס משחק. אני לא יודע איך לדעת מה הבעיה, החלפתי כבל לא מזמן, והכל נראה תקין, למישהו יש רעיון? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב נכנסתי לכל ההגדרות שיש בראוטר הזה דרך 10.0.0.138 לא מצאתי בשום מקום דרך לבטל את ה FIREWALL , אני לא רוצה אותו עובד...... למשיהו יש עצה , קראתי את הספרון שבא עם הראוטר ושם כתוב... 4.5.3 Firewall/NAT Services You can enable or disable Firewall and NAT by clicking on Setup and under LAN Setup, select Firewall/NAT Services. By unselecting the Enable Firewall and NAT Services button the firewall and NAT services is disabled for all WAN connections. The apply button will temporarily save this connection. To make the change permanent you need to click on Save Settings (at the side of the page). At the system commands page, click on Save All. הבעיה היא שאין תחת ה LA…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבת שלום בזמן האחרון האינטרנט על הפנים..כל הזמן ניתוקים כאלה קטנים, גלישה איטית לפעמים אני משחק משחק רשת אז כל ניתוק קטן כזה גומר לי תמשחק זה קרה לפני איזה כמה חודשים, הפסיק, ועכשיו חזר שוב.. ספק ותשתית בזק לעוד מישהו זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים שלום, לאחרונה התחברתי לשירות אינטרנט סלולרי ללפטופ בחבילה של אורנג', וכשאני מתחבר לאימיול אני מקבל Lowid. 1) יש לי מודם מדגם option icon 225 - האם אפשר להכנס לאיזשהו דף הגדרות שלו? 2) האם ישנו פתרון אחר להשיג את ה high id הנכסף? תודה נדב
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי מחפש המלצה לשירות SIP TRUNK שיודע להתחבר ל FREEPBX (שנמצא באתר הלקוח) כזה שיציע מחיר הוגן שיאפשר 10 או יותר ערוצים לאותו מספר שיהיה יציב ושלא יערימו קשיים ויבקשו כל מני טפסים שקשה למצא משהו יותר מיידי אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סוג מערכת הפעלה: windows vista home prmium sp1 32 bit סוג דפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 gt שלום אני לא מצליח לפתוח פורטים בראוטר d-link DSL-2760U אם מישהו מכיר את הראוטר הזה או יודע מה צריך לעשות אני אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-