רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לסכמה לחיבור של של 2 הצדדים לחיבור קונקטר רשת RJ45, מן הסתם יש לי את הלוחץ, הקונטור וחוט CAT7. בנוסף אני צריך להגדיר ראוטר של DLINK מדגם DIR 615 למצב גשר. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן וערב טוב לבאי הפורום ברשותי ראוטר של סימנס מבזק,דגם SL2-141 הלכתי לפי המדריך שלהם איך לקבוע סיסמה/מפתח לרשת האלחוטית שהוא משדר מצ"ב לינק: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf הבעיה שאחרי שנקבעת סיסמה לא ניתן להתחבר לרשת יותר (היא מופיעה,אך בתוספת שורה "ללא גישה לאינטרנט") הנ"ל קורה ממחשב נייד של זוגתי,בנייח אני גולש מצוין (חיבור ETHERNET). האם יש שיטה אחרת להצפין את הרשת,מבלי לתת לשכניי לטחון לי את החיבור? רוב תודות לכלל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ראשית ראוי לציין שהבעיה טמונה ככל הנראה בנתב, ולכן לדעתי לא יהיה נכון להעביר את ההודעה ל"ציוד היקפי". הציוד הרלוונטי המדובר: מדפסת HP דגם Officejet 8500A, נתב אלחוטי של Level 1 דגם WBR-6001. אחת הגדולות של המדפסת המדוברת היא להתחבר אלחוטית לרשת ולעבוד ללא חיבור למחשב. הבעיה היא שהמדפסת לא מוצאת את הרשת הביתית שלנו, למרות שהרשת כן מזוהה על ידי מחשבים ניידים. ראוי לציין שאין תקלה ביכולת האלחוטית של המדפסת, שכן היא מוצאת רשתות אחרות הקיימות בסביבה. על מנת למנוע התעסקות בנושאים לא רלוונטיים, הנה רשימת הצעדים שכבר נעשו בניסיון לפתור את הבעיה: 1. יצרתי קשר עם HP, הם עשו מה שעשו, אבל הגיעו למסקנה שזה כנראה הנתב שחוסם את המדפסת, וזה כבר לא במסגרת אחריותם. 2. אין לי אפשרות לקבל …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
IMGUR לא מראה לי שום תמונה. גם לא במצב HTML שאמור לפתור בעיות עם הפלאש. לאחרונה עברתי לחברת FAST כספק וזה השינוי היחיד שקרה לדעתי. יש פתרונות למישהו?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכבר הוא מוצלב או רגיל??
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלחוטי, רק נתב רגיל פשוט של EDIMAX + יחידת access point אלחוטית פשוטה. מעוניין להקים רשת אלחוטית מאובטחת ככל האפשר ללא עלות נוספת - משהו פשוט אם אפשר.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סתם כותרת מפוצצת לקצב הורדה מכובד לכל הדעות (התמונה בהמשך...) ADSL של בזק בחבילת 1.5Mbits עם שימוש ב DAP גרסה 5 ולא...זה לא היה BURST קצר זה נשאר ככה על 270 - 280 עד סוף ההורדה... (רק חבל שאני על סף פשיטת רגל עם המחירים האלה במיוחד עכשיו כשהדולר משתולל !!)
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר במושב שעדיין אין בו תשתית NGN ואני רוצה להתחבר לחיבור 10 מגה (כרגע יש לי 5 מגה). ראיתי באתר של בזק שרשמית הם לא משווקים כבר מהירויות של 10 מגה ומעלה באזורים שאין בהם תשתית NGN, כרגע בנתונים של המודם שלי רשום שהוא מחובר לפורט שיכול לספק ~10.5 מגה הורדה (attainable rate) , אז לא נראה לי שזאת מגבלה טכנולוגית. השאלה שלי האם יש פה מישהו שמחובר בחיבור 10 מגה בשתית של בזק וגר באזור שעדיין אין בו את תשתית ה-NGN ? (אני רוצה לדעת אם יש בכלל טעם להתווכח איתם על המהירות של התשתית או פשוט לעבור לתשתית של HOT ) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום=] יש סיכוי שאני עובר לכבלים [HOT], ואני רוצה לקבל תגובות מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים או מאנשים שיודעים על שניהם טוב. אני רוצה לדעת באיזה חיבור יש פינג יותר נמוך , ואיזה חיבור עדיף בכללי. [מבחינת נפילות שרתים וכיו"ב]. ושמעתי גם שאפשר לפרוץ את המודם של כבלים או משהו, וממש לשאוב את כל המהירות. אז.. איך פורצים מודם בכבלים? אילו סוגי מודמים אפשר לפרוץ? זה קשה? אפשר לעלות עליי בקלות? זה משתלם לקחת את הסיכון? זה חשוב לי כי יש לי רשת ואח שלי לפעמים מורxד. ואם יהיה משהו כמו 5MB והוא יורxד רק על 200KBPS אז הפינג יהיה פחות או יותר בסדר. * חבילת גיימרים - משתלמת? שווה להוסיף כסף על זה? ישפר פינגים משמעותית? [אני מתחבר מבזק בינלאומי.] * האם זה כמו בADSL שככל שיותר קרובים לס…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוחה שאני לא הראשונה וגם לא האחרונה עם הבעיה הזאת, אך אשמח לקבל את עזרתכם. לפני כמה ימים שידרגתי ל5M (אין יותר באזור שבו אני גרה) אצל בזק ובזק בינלאומי מ1.5M. חשבתי שזה מה שיפתור את בעיית האיטיות באינטרנט, אבל לא כך הדבר. הסטרימינג, הורדות ישירות ואפילו כניסה לאתרים איטי בצורה מחרידה. ביום שבו התחברתי הייתה מהירות טובה יחסית, מה שגרם לי לחשוב שהכל יהיה בסדר אחרי ה1.5 הנוראי, אבל כנראה שזו לא הבעיה. החיבור למחשב הוא דרך ראוטר EDIMAX 6204 - האם העובדה שהראוטר ישן ועל תקן G ולא N הוא הגורם לבעיות? אם לדעתכם כן, למה עליי להחליפו? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בממד ראוטר ש Vtech ובחדר ממול (3 מטר) יש לי סטרימר של BEELINK, עכשיו המספר קווים ב wifi ב BEELINK הוא עד הסוף, אבל המהירות אינטרנט מאוד איטית, בערך איזה 2 מגה, אבל עם אני מכוון את הסטרימר לכיוון החדר אז אני רואה שהמהירות עולה ל 20 מגה, יש איזה דרך או מכשיר שאני יהיה יכול לחבר בחדר והמהירות תיגדל בלי לכוון אותו פיזית כי לא תמיד זה אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לקשר בין שני חדרים מרוחקים בבית ע"י כבל רשת דרך הקירות. בחדר הראשון בו נמצא המודם, מחוברת רכזת רשת ומאחת מהיציאות שלה יוצא הכבל לחדר המרוחק. האם ניתן לחבר את הקצה השני של הכבל, שמגיע לחדר המרוחק לרכזת אחרת שתפצל את האות לכמה מכשירים? האם תהיה נפילה כלשהי של האות בשל פיצול נקודה אחת למס' נקודות נוספות? האם יש תופעות לוואי כלשהן או דברים אחרים שצריך לשים אליהם לב ברגע שעושים דבר כזה? האם כל מכשיר מקבל כתובת IP משל עצמו? האם ניתן לשלוט על מהירות הגלישה לכל חיבור? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים בשל בעיות רבות בכל נושא התקשורת האלחוטית ויציבות ראוטר edimax br6504n החלטתי שאני מעדכן קושחה, לאחר שבדקתי גיליתי שהיו בעיות מראש עם חלק מאפשרויות השימוש בתקן N ובוצעו הגבלות ע"י פיקוק שנדרשו התקנה של קושחה מאתרם ולאחר מכן מאתר החברה... לאחר ביצוע העדכון (הכל בוצע כנדרש) הקושחה החלה את עבודתה בצורה מסודרת ולאחר מספר רגעים בהם הטענתי מחדש את ההגדרות הקודמות שהיו לי הראוטר איבד כל קשר... כשאר אני בודק מה הנתונים שאני מקבל ממנו הוא מציג לי כתובת אייפי 169.254.122.199 כמו שאתם רואים היא CLASS B, ושונה לחלוטין מכל ההגדות שאמורות להיות עם עדכון הקושחה, בנוסף לכך אין לי כלל קשר אליו מלבד כתובת האייפי שהוא מעניק לי ואין לי כתובת DG לגשת אליה. למישהו יש רעי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי. מבחינתי יש 2 דרכי גישה למחשב מרחוק, או בעזרת remote desktop, או פשוט רושמים בחלון רגיל: //xxx.xx.xx.xxx/c$ הסימן דולר זה כדי לאפשר יכולות של אדמין. כל המחשבים בחווה יכולים לגשת אחד לשני באמצעות שני הדרכים הללו! כמו כן, אני (האדמין ) יכלתי גם לגשת לכל המחשבים ממחוץ לחווה, אני מניח שזה נחשב אותה רשת, אבל עדיין לא אחד מהמחשבים בחווה. יכלתי לגשת לכל המחשבים בשתי הדרכים. מחשב האדמין בחווה נידפק לפני כמה ימים, אז בעזרת ghost cast server החזרתי אותו, אבל שמתי עליו IMAGE קצת ישן. : {למי שלא הבין, סוג של החזרתי את המחשב פשוט למצב שבו הוא היה לפני הרבה מאוד זמן, תקין אבל מזמן, עוד לפני שאני הייתי אדמין} מאז השיחזור אני לא יכול לגשת למחשב האדמין באמ…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ציוד התקשורת שיש ברשותי נחנק בעבודה עם חייגן l2tp ואני מעוניין לרכוש ציוד שיוכל לבצע את החיוג ויחובר לפני הציוד הקיים שלי שיצא דרכו לאינטרנט. אני מחובר במהירות 12MB עם תעדוף לחו"ל. אשמח להמלצות תודה מראש לעוזרים אלעד.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשבוע הבא מגיע טכנאי של בזק בינ"ל להתקין לי את ה ADSL. דיברתי עם החברה ושאלתי איזה מודם הוא מביא והם אמרו לי USB, שאלתי אם יש להם מודם אחר והם אמר שיש להם מודם PCI בתוספת של 50 ש"ח, שאלתי למה התוספת, והם אמרו שבשביל ההתקנה..., כמובן שאמרתי שאני מוותר על ההתקנה.. גם ככה אני לא רוצה שהטכנאי יתעסק במחשב עם כל המודים.. :-) בכל אופן, המחיר זהה, אז אני צריך להחליט איזה יותר מתאים לי.. יש לי בבית רשת של שני מחשבים שמוחברים עם כבל מוצלב .. השאלה היא : 1. אם מישהו יודע איזה סוג מודמים מספקת בזק בינ"ל לUSB ול PCI ?? 2. מה עדיף ע"פ הנתונים שמסרתי ? (אני רוצה לשתף את שני המחשבים )
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי 2 שאלות: א. יש לי ראוטר של EDIMAX שעל פי הקופסא שלו אמור לשדר בתקן N וכרטיס רשת אלחוטית במחשב נישא של LENOVO שגם אמור לקלוט תקן N. עם זאת, שאני פותח את הרשתות האפשריות בנייד, הוא מראה לי שהרשת שלי משדרת רק ב-G, מישהו יכול להסביר לי איך זה קרה? ב. החדר שלי ספציפי רחוק מהראוטר הנייד והוא לא מגיע עד לשם ואני רוצה שיהיה לי בחדר רשת אלחוטית - השאלה שלי זה מה עדיף לי? בעיקרון יש לי כבל רשת שיורד עד לחדר אז אני יכול לחבר מגבר קווי, או שיש לי נקודה שנמצאת בדיוק בין החדר שלי לבין הראוטר עצמו (החדר שלי הוא פשוט בקומת מרתף) ואני יכול לשים שם מאריך טווח. מה שכן חשוב לי זה לא לשים ראוטר שני כדי שאני לא אצטרך לפתוח עוד פורטים ודברים כאלו (ראוטר אחד עושה לי מספיק בעיות)…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להתחבר אלחוטית ממחשב נייח לראוטר. ניסיתי לחפש את אופציית ההתחברות דרך ה - network and sharing center, אך לא מצאתי שם את הלשונית manage wireless networks . מכאן הסקתי שהכרטיס רשת שבמחשב המדובר אינו תומך בתקשורת אלחוטית (האם כך הדבר?). אחרי קריאה קצרה הבנתי שיש כרטיסי רשת אלחוטיים שמגיעים עם חיבר USB (נראה לי שזה הפתרון הכי פשוט עבורי). אשמח לשמוע המלצות על כרטיסי רשת כאלה או פתרונות אחרים לבעייה . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה- ביום שישי מת לי האינטרנט בבית. התשתית הקיימת כללה מודם של בי פוקוס הכחול וראוטר אלחוטי של tp link מסוג wr541g. אחרי שיחה עם בזק הם טענו שהבעיה היא במודם. לא שמח ולא כזה טוב לב הלכתי והחלפתי את המודם הקשיש שלי במודם חדש שבזק מספקים מסוג DSL-2500U של D-link. אבל לשווא-אין אינטרנט... קבעתי שיגיע טכנאי אחרי ששום פתרון לא צלח. הטכנאי היה צריך להגיע היום. היום בבוקר קיבלתי הודעה שאומרת שהתקלה תוקנה ושאין צורך בביקור של טכנאי. בדקתי ואכן יש אינטרנט, אבל רק בחיבור של המודם לבדו ולא דרך הראוטר. בזק טוענים שנדפק לי הראוטר! איך זה הגיוני?! בדיוק באותו יום שהייתה תקלה לבזק, "נדפק" לי הראוטר?. תמוה הייתי אומר. בכל מקרה עם הבי פוקוס הכל עבד מעולה. עכשיו עם …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לרכוש מודם סלולרי (מחו"ל), בכוונה להתחבר לORANGE או CELLCOM בחיבור סלולרי. אני לא מבין בזה הרבה, ראיתי שיש כרטיסים ל USB ול PCMCIA. הבנתי גם שיש 3 סוגי חיבור: EDGE GSM GPRS מה זה בדיוק אומר, ומה אני צריך כדי להתחבר לחברות בארץ...? בנוסף, איך המהירות וטיפים אם יש.. פשוט בחו"ל זה עולה פחות מרבע מחיר. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבילת 40 מגה, תשתית בזק. הראוטר 4-5 מטר מה לפטופ עם קיר אחד מפריד. איזה טריקים יש לעלות מהירות אלחוטית?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח,נייד ושני טאבלטים. תשתית אינטרנט - הוט,ספק אינטרנט - רימון. המחשב נייח מחובר לראוטר TP LINK באופן אלחוטי (לאחר שהגדירו לי באינטרנט רימון את החייגן כשחיברתי את הראוטר למחשב חד פעמי באמצעות חוט). האינטרנט במחשב נייח עובד טוב. שתי בעיות: 1. המחשב נייד מתחבר רק אם אני מנתק את הנייח מהVPN."(החייגן של רימון). 2. הטאבלטים לא מתחברים בכלל (הודעת שגיאה - תשתית ההוט תקינה,נא פנה לספק האינטרנט). תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מדבר בטלפון הקליטה יורדת ל0 ויש הפרעות בשיחה בטלפון אפילו שאני יוצא החוצה ... טלפון של PANASONIC 2.4GHZ מה עושים?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא בא להביע דעה לכאן או לכאן. אני רק בא לדווח את הנתונים שקיבלתי מבדיקות מגלישה באינטרנט עם בזק בין לאומי כספקית אינטרנט ועם הוט כתשתית. שילמתי עבור 12Mbs עבור הספקית וכן עבור התשתית של הוט. כשבדקתי את מהירות ההורדה משרת בברלין באמצעות SPEEDTEST.NET קיבלתי מהירות הורדה 1Mbs ומהירות העלאה 0.9Mbs לאחר שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בין לאומי, ביצעתי שוב את הבדיקה. הפעם התוצאות היו 2Mbs להורדה ושוב 0.9Mbs להעלאה(לאותו השרת) לאחר מכן החלטתי לנסות ספקית אינטרנט אחרת(012) עם אותה התשתית של הוט. באותו היום עשיתי שוב בדיקה עם בזק בין לאומי מאותו השרת בברלין ומהירות ההורדה היתה עדיין 2Mbs לאחר שהתחברתי ל012, ביצעתי שוב את אותה הבדיקה, באמצעות SPEEDTEST.NET, באותו שרת בב…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המודם ROTAL 1025W שקיבלתי מבזק, בעבור חבילה של 2.5 מגה ADSL יש לי מישהו מושג אם מותר לי להחליף אותו (ללא תשלום) במודם אחר אצלהם? אני יודע שהם מחליפים לדגמים אחרים (במידה ויש תקלה) בלי לשאול שאלות בכלל השאלה האם הם יסכימו להחליף לדגם "טוב יותר" אם קיים? וזו גם השאלה שלי -- ת'כלס המודם הזה הוא בסדר עבור חיבור לאינטרנט, אבל כ*נתב* הוא די דפוק (המהירות האלחוטית לא משהו, ובאופן כללי יש הרבה יותר טובים ממנו). השאלה היא, במידה ואני קונה ראוטר חדש וטוב יותר, האם יש גם צורך להחליף את המודם עצמו, או שמא זה לא ממש משנה? כלומר אלו מכם שנניח שידרגו את הראוטר שלהם לאחד מהיר במיוחד - האם גם שידרגתם את המודם? הרי בת'כלס, כל עוד אתה בחבילה של מתחת ל-100MBS (או אפילו מתחת ל-1…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-