עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The Ball,

עברתי אתמול מ- 012 ל-013 הפינגים ניהיו פצצה חבל"ז אני ממש מרוצה אבל מבעיה אחת לא נפתרתי Packet Loss... היה לי את זה כשהייתי ב- 012 וגם עכשיו ב- 013 יש לכם אולי איזה תוכנה או משהו לשנות בווינדוס כדי להוריד קצת או לגמרי את ה- Packet Loss? ד"א אני לא יודע ממש אם זה משנה אבל אני משחק ב- UT... מפרט אפשר לראות בצד עזרה תתקבל בברכה תודה. עריכה: ערוצי זהב + ברק 013... 750K כפי שאמרתי מודם motorola sb4200 חייגן L2TP

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם.. אני רוצה לרכוש מודם סלולרי (מחו"ל), בכוונה להתחבר לORANGE או CELLCOM בחיבור סלולרי. אני לא מבין בזה הרבה, ראיתי שיש כרטיסים ל USB ול PCMCIA. הבנתי גם שיש 3 סוגי חיבור: EDGE GSM GPRS מה זה בדיוק אומר, ומה אני צריך כדי להתחבר לחברות בארץ...? בנוסף, איך המהירות וטיפים אם יש.. פשוט בחו"ל זה עולה פחות מרבע מחיר. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום רב לגולשי פורום HWZone הנכבדים, ברשותי 2 כרטיסי רשת ו- 2 חיבורי אינטרנט: דרך בזק - דרך נתב, במהירות 2.5 מגה. דרך הוט - ישירות למודם, במהירות 1.5 מגה. השאלה:האם אפשרי לחבר כל חיבור אינטרנט לכרטיס רשת נפרד ולהשתמש בכל חיבור לגלישה בנפרד? למשל: eMule דרך הוט וגלישה רגילה דרך בזק - זה בדיוק מה שאני צריך. תודה רבה ולילה מקסים, אורן.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי, סופ"ש רגוע וטוב. רציתי לפתוח כאן בדיון על מציאת התשתית והספק האידאלי העכשווי בהיבט פינג לשרתים באירופה, הדגש הוא לאירופה בלבד. מה כוונתי? אקח למשל כתובת אייפי של שרת בגרמניה לצורך העניין. כתובתו 74.125.133.109 אשמח אם תוכלו לשתף כאן את הטרייס שאתם מקבלים ולשתף אותו כאן יחד עם ציון התשתית והספק שעשיתם את הבדיקה דרכה. המטרה שלי היא לראות תחת איזה תשתית וספקית אתם נמצאים ומהיא התוצאה שאתם מקבלים . למה? אני מחפש היום לראות האם יש שינויים משמעותיים בתוצאות כדי באמת למצוא משהו אידאלי עכשווי עבורי, אני יודע שלכל משתמש יש את המטרה שלו בין אם זה פינג / מהירות גלישה וכו. וכמובן שידוע לי שזה משתנה בין שרת לשרת וזה לא יוכיח חד משמעית את הנקודה אבל עדיין יתן כיוון מסויים להסתכל…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. הי, הראוטר/מודם/adsl ממוקם בממד. יש כבל רשת מהראוטר לסלון/סטרימר. אני רוצה לחבר בסלון ראוטר שיתחבר לכבל שמגיע מהממד. מהראוטר בסלון יהיה חיבור קוי לסטרימר וחיבורי wifi לניידים. ההגדרות של הנתב צריכות להשמר גם בהפסקות חשמל (בלינקסיס ישן נמחקו מדי פעם ההגדרות). מה כדאי לקנות? תודה

6. שלום! באמצעות כבל רשת ארוך, חיברתי מהראוטר הראשי של הבית אל כניסת lan1 של ראוטר ישן כדי להשתמש בו כמחזק אות (למיטב הבנתי, בדרך זאת אין ירידה במהירות). ללא ידע מוקדם בנושא, הגדרתי את הראוטר (אותו אני מבקש להפוך לריפיטר) ולו נתתי את אותו שם משתמש סיסמא (אותו SSID ואת אותה סיסמת חיבור וויפיי). זה עבד! בדיקת מהירות גלישה בוצעה בהצלחה. אך לאחר עזיבת הבית וחזרה אליו, אין חיבור רשת. האם הגדרתי נכון? האם הבעיה אצלי?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי מדפסת עם יציאה לרשת קווית עד עכשיו היא הייתה קרובה למחשב ככה שלא היה צורך במשהו מיוחד היא חוברה דרך כבל USB רגיל למחשב(לא היה שימוש ביציאת הרשת שלה). עכשיו המחשב עבר לחדר אחר והיא נשארה באותו מקום. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר אותה לרשת האלחוטית בבית בעזרת מתאם פשוט או שאני חייב לקנות שרת מדפסת בשביל זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אין לי ראוטר אלחוטי, רק נתב רגיל פשוט של EDIMAX + יחידת access point אלחוטית פשוטה. מעוניין להקים רשת אלחוטית מאובטחת ככל האפשר ללא עלות נוספת - משהו פשוט אם אפשר.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by liordavid,

שלום חברים יקרים התחדשתי בראוטר DLINK DIR-655 העוצמה ממש חלשה אחרי 3 קירות במרחק של ~ 10 מטר מהקיר האחרון ראיתי במלא חנויות אנטנות מוצהרות של 3DB ומעלה - אני מניח שאנטנת 5-9 DB תספיק. לשאלתי - האם האנטנות אקטיביות ? או שצריך להוסיף מגבר ? אם צריך להוסיף מגבר - איפה לחפש ואם אשמח קצת מידע בנושא. * הנתב מכיל 3 אנטנות - 2 העלאה ו-1 הורדה (???) - צריך 3 אנטנות/2/1 ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by NightWing,

אני לקוח של CCC כבר שנה ומשהו ומעולם לא היו לי בעיות איתם. אפילו העברתי את רוב המשפחה שלי ושל אשתי אליהם כי הם פשוט סיפקו את הסחורה בלי קשקשת. לפני חודש ומשהו עברתי ל-12 מגה דרך הוט ונראה לי הכי הגיוני להשאר עם CCC. רק שמאז, רוב הזמן (70% מהיום) המהירות בפועל של החיבור שלי מוגבלת לבערך 5 מגה. וזה לא קבוע, זה משתנה במשך היום בלי שאני משנה משהו בהגדרות או מתנתק ומתחבר ואני גם לא מדבר על טורנטים או משהו עם דרישות מיוחדות. אפילו מהאתר שלהם, את קובץ הבדיקה אני מוריד ב-450 קב"ש, שליש מהמהירות שאני אמור לקבל. אז התקשרתי לתמיכה שלהם, רגוע ונינוח מתוך אמון בהם. דברתי עם טכנאי אדיב שאמר לי שזו בעיה שהוא כבר שמע עליה והוא יחזור אלי עוד שעה. חזר (לא הייתי זמין) והשאיר הודעה שזה אמור …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Spider - Mike,

כרגע יש שני מחשבים בבית, נייח שנמצא בתוך ממ"ד ועוד אחד נייד. השאלה שלי היא: איך אני מחבר גם את הנייד לאינטרנט בדרך היעילה ביותר? ד"א מדובר במפלס אחד שהמרחק המירבי בין שני המחשבים הוא באזור ה-15 מטר, כרגע הנייח מחובר למודם פשוט של בזק (במהירות 10 מגה)

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. לפני כמה שבועות כתבתי כאן בבקשה להמלצה לנתב עם טווח כיסוי רחב. אמנם לא קיבלתי תגובות, אבל אני רואה שהנושא מעסיק כאן אנשים רבים, ולכן: אני רוצה להמליץ על נתב העובד בתקן N, ה-BR6504N של אדימקס (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694190). הנתב מותקן אצלי בקומת המרתף (לא ממ"ד, אבל בכל זאת, די הרבה קירות בסביבה), וכרגע הוא נותן קליטה של מעל 90% בקומה הראשונה ובין 60 ל-80% בקומה השניה, ללא ניתוקים כלל. גם כרטיס הרשת במחשב הנייד שלי תומך בתקן N, ואני מניח שאף זה מסייע לקליטה. אגב, לאחר ההתקנה הקליטה הייתה גרועה בהרבה, אבל אז שיחקתי קצת עם כיוון האנטנות - כיוונתי אותן לעבר פיר המדרגות - והקליטה השתפרה בצורה דרסטית.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, יש לי מודם של בזק DSL-2500U וכרגע לא משתמש בכלל ברשת אלחוטית [למרות שיש לי נתב של לינקסיס בלהבלה54 הנפוץ, כבר לא זוכר במדויק, ממש לא חשוב כרגע]... אני מחובר במהירות 15, לכאורה, מגיע ל12... ומשער שארצה בקרוב להשתדרג ללפחות 40, וכנראה אסתפק בזה... עדיין לא מתכנן להשתמש בוויפי אבל תוהה : האם המבצע על הG225 בבאג, שווה, אפילו כ'השקעה לעתיד'? לא יודע אם כשאבקש שדרוג מהירות בזק יתנו לי מודם אחר שמתאים וללא עלות? כי הרי כל עלות שלא תהיה בטח תצא יקר יותר מהנ"ל של באג, לדוגמה, והוא במומלצים של נט-צ'יף, אז מהבחינה הזו אני יחסית רגוע... ... פתוח למחשבות\הצעות\רעיונות בנושא [וגם דעות נגד אי השימוש שלי בוויפי עקב רתיעה מהקרינה הקרובה לרגלי שהתחילה בעקבות העלא…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. בגלל תקלה ברשת הכבלים אצלנו בבית המודם (של יס) לא מחובר ליציאת רשת של המחשב שלי ואני מתחבר אילו כרגע דרך "מגדיל טווח" עם יציאת רשת שנקנה בכלל לשפר את הגישה לרשת ה WiFi בבית. מכיוון שאני לא יודע מתי התקלה תתוקן וגם בגלל שטוב שיהיה דבר כזה בבית אני מחפש מתאם USB <->WiFi זול התומך בפס 5G עם רגישות מספיק טובה (כך שעוצמה חלשה לא תחתוך לי את רוחב הפס) ושלא יעשה בעיות כמו הזבל הסטנדרטי של עלי. לא אכפת לי לקנות מהם אך משהו ששוה. אפשר המלצה למתאם כזה?

16. Started by yotam.m,

אהלן צריך עזרה בבחירת מודם-ראוטר לתשתית בזק באיזור ה-600 ש"ח. (אפשר לחרוג במידת הצורך אם באמת שווה את זה) מיועד לבית יחסית גדול (2 קומות) בתקווה למקם אותו במרכז הקומה ה-1 על מנת להימנע ממגדיל טווח ככל האפשר. האם יש משהו חזק יותר מהשאר? משהו שמצטיין בחדירת קירות\תקרה? תודה רבה. נ.ב אין בעיה עם הזמנה מחול רק חייב לעבור מבחינת תקני שידור אין מצב להסתבכויות עם מכס\משרד התקשורת וכו

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by nargsi,

היי חבר'ה. הרבה זמן לא נכנסתי לפה, הזמן לא מאפשר לי. הפעם אני כאן כדי לשאול ולא כדי לעזור. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי, שנמצא בממ"ד, כרגע יש לי את זה אבל הוא כבר ישן ומזייף. אני הייתי רוצה משהו יותר חזק, כך שהכרטיס יקלוט את הראוטר בחדר הסמוך, גם שהדלת אצלי סגורה וגם אצלו. במצב כזה עם הכרטיס הנוכחי, הוא מתנתק לסירוגין וזה די מעצבן. ראיתי כמה כרטיסים. לא ברור לי מה בקשר לעוצמת הקליטה שלהם ומה בקשר למהירות ההעברה. לפי המחירים שראיתי (הכי יקר 150) התקציב הוא לא הגבלה, כמובן שלא אקנה כרטיס במחיר מטורף, אבל אין לי בעיה כל עוד זה טווח המחירים. הנה מה שראיתי, זה נראה לי עם עוצמת קליטה טובה בגלל שתי האנטנות: http://ksp.co.il/?uin=14…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Danny_The_King,

אהלן.. אז ככה ניגמר לי המנוי שלי לאינטרנט 2.5. וחברת יאס מעבירים אותי לבזק ,שיתחילו מינואר לקחת 78 שקל בתור תשתית. דרך יאס (שעובדים בשיתוף פעולה עם בזק) המחיר שוב פעם" יוזל" ל-69 ש"ח לשנה.. דרך בזק הם אמרו שהם יכולים לעשות חצי שנה 64 וחצי שנה 78..(ממוצע שך 71 ש"ח לשנה) השאלה אם יש תשתית יותר זול למהירות של 2.5 והאם שווה לחכות לינואר אולי יצאו מבצעים חדשים.. הבחורה מיאס אמרה לי שהם מתכננים ליקר תמחירים (אולי סתם חירטטה?) ואמרה לי משהו על הפרדה .. שאם אני רוצה תשתית יהיה רק כבלים ובזק (ADSL) ויאס יהיו קשורים רק לחבלית הצפייה. ואז יהיה יותר יקר כי בזק גנבים.!! אני מחכה לאיש מהכבלים שיחזור אליי בהצעת מחיר לאינטרנט 2.5 מקווה שזה 60 ש"ח גג.. אתם משלמים יותר זול מזה (למהירות 2.5…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by GIlan,

שלום לכולם שאני מדבר בטלפון הקליטה יורדת ל0 ויש הפרעות בשיחה בטלפון אפילו שאני יוצא החוצה ... טלפון של PANASONIC 2.4GHZ מה עושים?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Bakke,

יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אהלן, יש לי נטסטיק של סלקום ואני רוצה לגלוש לפעמים במכשיר הטלפון ב WIFI ישירות אל המחשב...איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא שאני עושה AD HOC מהמחשב כנקודת אינטרנט ומנסה להתחבר עם הטלפון אבל הטלפון לא מוצא את המחשב...איך ניתן לסדר את זה? אם בכלל... המכשיר הוא HD2.. תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היום בערב פתאום אני לא מצליח לחצי(אם לא יותר) מהאתרים בחו"ל שאני בדרך כלל ניכנס אליהם. אני מחובר לאינטרנט בכלבים עם ברק. נפל להם ראוטר או משהו? זה קורה רק אצלי? כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם(נכון לעכשיו): http://www.homegrownaudio.com http://mail.yahoo.com www.Head-fi.com http://www.xbitlabs.com/ ועוד אתרים, פשוט לא יכול להזכר בהם, וכולם אמורים להיות על שרתים חזקים...

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי יש לי שלושה מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לראוטר. בנוסף יש לי מודם ECI B-focus 270pr . אני רוצה לחבר את המחשבים כך ש"יראו" אחד את השני ברשת ויחלקו את קשר האינטרנט. 1) האם ראוטר זה מה שאני צריך? (עדיף הסבר קצר) 2) איך לקנפג את המודם? איך זה יעבוד? 3) איזה ראוטר כדאי לקנות? פיירוול? וכו.. 4) האם הראוטר צריך להיות מותקן במחשב אחד או לא? (אני כמעט בטוח שלא אבל צריך לאמת את זה...) 5) שוב פעם בקשר למודם- איך הוא בדיוק מחייג ומה מגדירים? 6) הגדרות פיירוול במחשב (ZAP) יש לי כרגע בבית מחשב עם 3 כרטיסי רשת שמשתף אינטרנט ומגשר בין שני קליינטים שמחוברים אליו. *אני מעדיף לקנות הכל בזיגזאג למי שמביא דוגמאות לראוטרים. תודה לעוזרים. *עדיף ראוטר עם 5 יציאות כ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by KoM,

בזמן האחרון יש לי מספר האטות בעיקר לקראת הערב, והסתכלתי על המודם שלי ושמתי לב שהוא לא נח שנייה ושולוח ומקבל מידע כל הזמן ללא הפסקה גם כשהכל הכל סגור, מה יכול לגרום לזה ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Anonymous1,

שלום רב, יש לי קו טלפון VOIP של Orange עם ה SmartBox שלהם, שלדבריהם לא תומך במהירות מעל 15Mb. מאחר ואני רוצה להרחיב את הפס, השאלה אם יש מכשיר VDSL משולב נתב טלפוני, שאוכל לקנות ולהתקין לבד מאחר ואורנג' כמובן לא נותנים תמיכה לזה. אם לא, האם אמור לעבוד לי האינטרנט והטלפון, אם אחבר לפני המתאם שיחות נתב VDSL שאקנה ואגדיר בעצמי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים