רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

ברשותי מודם מסוג AZTECH 600E. חבר הציע לי בחום לשנות אותו לנתב, אבל נבצר ממנו להסביר את עצמו. הוא רק אמר שיש המלצות חמות לשינוי כזה, אפילו על מחשב אחד. האם יש דברים בגו? - 

- 15 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים באמצעות נתב ו switch. המחשבים נמצאים בחדרים שונים. אני רוצה להתחבר באמצעות MSTSC ממחשב אחד לשני. אז נכנסתי ל MSTSC במחשב שעליו אני רוצה לשלוט, עשיתי SAVE והעברתי את הקובץ DEFAULT.RDP למחשב השני. כמו כן, במחשב עליו אני רוצה להשתלט סימנתי בלוח הבקרה-> חיבורי רשת -> REMOTE DESKTOP את האפשרות Allow users to connect remotely to this computer כשאני מפעיל את קובץ ה RDP מהמחשב השני עולה מסף ההתחברות לווינדווס (למחשב השני), וכשאני לוחץ OK זה רושם שאין לי הרשאות להתחבר. עכשיו, אני יודע שבשביל שאני יוכל להתחבר צריכים להיות לי הרשאות של local admin על התחנה השניה. איך אני עושה את זה? דרך ה: Computer management -> local users and group אני יכ… - 

- 7 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי, אשמח להתייעץ עם אנשים קצת יותר מנוסים ממני. מחוברים כרגע בתשתית בזק וספק דרך אקספון במהירות 100mb, הראוטר בבית מדגם D-Link DSL-225 . יש בבית 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית כיוון שקיימת נק' אחת בבית והגלישה בבית לא מתבצעת במחשבים מאותו המקום תמיד. ביצעתי בדיקה דרך האתר speedtest.net כאשר בכל המקרים התוצאות היו בחיבור אלחוטי: כאשר מחובר מחשב אחד לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-30MB. לא פעם אחת הראה גם תוצאה שהגיעה לאזורה-15MB או פחות מ-10MB. כאשר מחוברים 2 מחשבים לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-15MB. מורגשת האטה משמעותית לסירוגין במהלך היום. דפי אינטרנט פשוטים נטענים מאוד לאט. סרטונים קצרים בפייסבוק או יוטיובים נתקעים ל… - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום חברים! עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע. בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל… 
- 

הגיע לידי ROUTER CISCO מדגם 827 אם חיבור ל ADSL, מישהו יודע איך אני מקנפג אותו ע"מ לחבר אותו במקום ה - ALCATEL ? - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200. זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC. הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G. בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם. מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231. - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב... אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190.. האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר? - 

- 12 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר ל-PIA VPN. ההתחברות נכשלה והופיע לי הודעה שאני צריך להתקין מחדש את ה-TAP דרייבר. מאז ניסיתי כל מיני שיטות כדי להצליח להתקין אותו מחדש: * ניסיתי למחוק לגמרי את PIA VPN ולהתקין מחדש. * ניסיתי להתקין את הדרייבר בנפרד דרך ההתקנה של OpenVPN. * ניסיתי להסיר את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים ואז לבצע את ההתקנות. * ניסיתי לערוך את קבצים ב-regedit לפי מדריכים שטענו שזה יפתור את הבעיה. שום דבר לא מצליח. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה קרה/קורה לעוד אנשים... למישהו יש ניסיון עם הסיפור הזה או שיש לו רעיון איך לפתור את הבעיה? - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

הי, הראוטר/מודם/adsl ממוקם בממד. יש כבל רשת מהראוטר לסלון/סטרימר. אני רוצה לחבר בסלון ראוטר שיתחבר לכבל שמגיע מהממד. מהראוטר בסלון יהיה חיבור קוי לסטרימר וחיבורי wifi לניידים. ההגדרות של הנתב צריכות להשמר גם בהפסקות חשמל (בלינקסיס ישן נמחקו מדי פעם ההגדרות). מה כדאי לקנות? תודה - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers

- 

- 

שלום לכולם, אני גר בדירה של 4 חדרים. יש לי ראטור ישן של אדימקס ו2 מחשבים בבית. האחד PC והשני נייד. הPC נכון להיום מחובר למודם ולראוטר ונייד גולש ברשת אלחוטית. אני צריך להעביר את המחשב הנייח לממ"ד. מה עושים? התקשרתי לבזק והם אמרו לי שניתן להשתמש במעין ראוטר כזה של POWER NET, הוא בעצם נותן לי לחבר את המחשב הנייח בממ"ד ע"י כבל רשת, ויהיה לי רשת אלחוטית בכל הבית. העניין הוא שזה עולה לא מעט. האם יש פיתרון אחר? אני מעוניין שהנייח יהיה מחובר ע"י כבל רשת לנקודה של בזק בממ"ד. ובמקום אחר (לא בממ"ד - כי אין קליטה טובה של הראוטר) יהיה מותקן הראוטר. מה ההמלצות שלכם בנושא? תודה מראש על הסבלנות והתשובות. - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - - 

- 8 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

הספק שלי זה אקטקום אני ניסיתי להיתחבר עם pppoe הכנסתי שם משתמש וסיסמא ואפילו אין ניסיון של היתחברות מצד הראוטר, כמו שאמרתי בכותרת הוא לא מזהה את המודם היתחברתי ללא שום בעיה ללא הראוטר כשהמודם מחובר ישורת לכרטיס רשת ניסיתי להחליף את הכבל בין המודם והראוטר, ניסיתי כבל מוצלב וגם כבל ישיר (דרך אגב איזה כבל צריך?) כרגע אני גולש עם הראוטר דרך החשבון של הכבלים ונטוויז'ן שעוד לא ניתקתי אותם מה אני צריך לעשות? מישהו אמר לי שצריך לפתוח במודם את הפורטים של הראוטר, אם כן איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אילו פורטים צריך? תודה - 

- 20 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני מניח שכבר שאלו את זה, אבל עשיתי חיפוש ובאמת שלא מצאתי כלום. מהן כתובות ה-DNS הראשיות והמשניות של נטויז'ן ובזק בי"ל? - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר). הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\ - 

- 23 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

ה- Q1000 הגיע סופסוף, אבל אני לא מצליח להתחבר איתו לסלקום טיוי (נטוויז'ן). אם זה רלוונטי הגדרות ה BROADBAND שלו הן WAN - VDSL2-17A PTM-UNTAGGED MTU 1492 הזנתי פרטי ספק וסיסמא. בסטטוס המודם מציג חיבור תקין אבל אני לא מצליח לגלוש. כלי הדיאגנוסטיקה נתקע בשלב ה-DNS RESOLVE מה אני צריך לשנות/להגדיר? תודה. - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

יש לי רשת בבית (דו קומתי) ואני רוצה לקנות Acess Point כדי שיהיה אינטרנט אלחוטי גם בקומה למעלה. יש לי נקודת רשת קווית למעלה (1gbps) שאני יכול לחבר למכשיר. חשבתי לקנות אחד שתומך ב ac, אבל ראיתי שאין כמעט כאלו. האם כדאי אולי לקנות ראוטר ולהשתמש בו כ ap? יש למישהו המלצות על דגם? תקציב- בערך 300 שח. תודה לעוזרים! - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם שאני מדבר בטלפון הקליטה יורדת ל0 ויש הפרעות בשיחה בטלפון אפילו שאני יוצא החוצה ... טלפון של PANASONIC 2.4GHZ מה עושים? - 

- 19 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום כולם, כרגע יש לי ראוטר 2760U של D-link (קיבלתי מבזק), ואני עובד על Wifi בתקן N, חבילת 10MB. יש לי רשת פנימית דרך WIFI, רציתי לשאול איזה ציוד אני צריך כדי לעבור לרשת 1GB חוטית. אני מבין שצריך ראוטר שתומך ב-1GB, השאלה אם אני יכול להסתפק בחיבור לראוטר של בזק או כדאי לקנות משהו נפרד. אשמח להמלצות, תודה. - 

- 17 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאלה הזאת. מבקש חוות דעת והמלצות לגבי סוגים של ריפיטר/מגבר סלולרי ביתי (יצרנים, מחירים, חנויות וכד'). תודה רבה מראש - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

יש לי NETBOOK LENOVO S12 שמריץ XP SP3 ראוטר אלחוטי של NETGEAR SECURITY WAP (ה PASSKEY מוכנס נכון) הקליטה טובה מאוד החיבור הראשוני לרשת באיתחול המחשב הוא מיידי הבעייה היא שאחרי SLEEP שהמחשב מתעורר הוא מנסה להתחבר ונתקע ב acquiring network address ובסוף כותב שיש רשת ב LIMITED ACCESS - ואין לי חיבור לאינטרנט. RESTART פותר את הבעייה, ולעיתים גם נסיונות חיבור נןספים וקצת משחקים עם ה PROPERTIES של הWIRELESS NWTWORK עוזרים אבל לא תמיד ורק לאחר מספר דקות רעיונות? תודה - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל. - 

- 12 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

כרגע יש שני מחשבים בבית, נייח שנמצא בתוך ממ"ד ועוד אחד נייד. השאלה שלי היא: איך אני מחבר גם את הנייד לאינטרנט בדרך היעילה ביותר? ד"א מדובר במפלס אחד שהמרחק המירבי בין שני המחשבים הוא באזור ה-15 מטר, כרגע הנייח מחובר למודם פשוט של בזק (במהירות 10 מגה) - 

- 22 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

netgear vegn2610 האם ניתן להשתמש בו בתור כרטיס רשת? תודה - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

כפי שכתוב בכותרת. יש לי את הנתב עם קו של 12M כרגע. הוצע לי לשדרג ל 100M והשאלה האם אפשר להמשיך להשתמש בנתב הזה גם במהירויות גבוהות יותר או שצריך נתב חדש - 

- 19 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב. - 

- 2 תגובות
- 2.3k צפיות

-